Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-25, 21:00   #241
asiaasia58
Wolę prosto!

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Jeju jak ja nie lubie tego patrzenia na ręce ochroniarzy. Masakra.

A co fajnego maja te drogerie czego nie ma rossmann ? mam nadzieje ze szybko beda u mnie w miescie.
Catrice, Essence, cała szafa Bell, Eveline, Essie, dość duża szafa Revlona - to tak w skrócie z kolorówki (oczywiście te Rimmele i inne, które są dostępne w Rossie), pielęgnacji aż tak nie oglądałam, ale też sporo
Stary 2013-03-25, 21:01   #242
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Catrice, Essence, cała szafa Bell, Eveline, Essie, dość duża szafa Revlona - to tak w skrócie z kolorówki (oczywiście te Rimmele i inne, które są dostępne w Rossie), pielęgnacji aż tak nie oglądałam, ale też sporo
Hmm revlon i essie mnie interesuja nie powiem mam nadzieje ze szybko sie pojawią
Stary 2013-03-25, 21:15   #243
lele
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;39972861]cześć można przyłączyć się?

na początku powiem kilka słów o sobie: mam na imię Patrycja, mam 22 lata, studiuję prawo (trzeci rok) we Wrocławiu, bloguję- staram się, jestem włosomaniaczką, lubię testować nowe kosmetyki, malować paznokcie, obecnie prawie codziennie wykonuję przysiady- dzisiejsza dawka to 115, lubię słuchać muzyki: w zależności od nastroju i miejsca. Na blogu piszę o tym co wypróbowałam, kupiłam, mi się spodobało. Jeżeli macie jakieś pytania to śmiało Poczytywałam Was od dłuższego czasu, a dzisiaj stwierdziłam, że odezwę się [/QUOTE]
Cześć Też robiłam przysiady, ale przerwałam i chyba pora powrócić
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 21:20   #244
tylkokasia
Moderator

Hejjjj
Idę Was ponadrabiac troszkę

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 21:34   #245
colemay
Przyczajenie

a ja skromnie, po cichu, chciałabym Was zaprosić na mojego dopiero co rozwijającego się bloga Beauty Shake. będzie mi miło jeśli wpadniecie, skomentujecie jakiś wpis, a być może zostaniecie na dłużej . jeśli macie jakieś sugestie, uwagi, to piszcie, postaram się poprawić (wiem, zdjęcia są słabe, ale na razie nie mam na nie innego pomysłu niż biel)
Stary 2013-03-25, 21:47   #246
taka jedna madzia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej

Ustawienia konta-. i po lewej stronie jest edytuj podpis i tam sobie dodajesz link

Właśnie się dowiedziełam że chyba będę w poniedziałek wielkanocny pracować
Dzięki Karolka, chyba się udało.

Współczuję pracy w święta, nie sądziłam, że jakaś branża nie świętuje:/

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Byłam Było bardzo fajnie! Chciałam coś innego, ale babka się zaczęła rozpływać nad moim kolorem, że szkoda go przykrywać czymś innym. I stanęło na takim lekkim balejażu rozświetlającym na niskiej wodzie. Nawet dałam foto na FB, ale tam włosy wyglądają jak białe Nawet TŻ mi się zapytał po co dałam to foto, skoro wcale nie oddaje koloru W sumie racja. Ale muszę mieć fotografa, bo na samowyzwalaczu wychodzą przekłamane kolory.
Podejrzałam Bello Twoje włosy na fejsie i ciekawa jestem jak wyglądają na żywo, bo na tej fotce wg mnie są fajowskie! Długie, grube! Pozazdościć Moje to w porównaniu do Twoich mają anoreksję
Stary 2013-03-25, 22:04   #247
_kurka_
Raczkowanie

Cytat:
Ja wzięłam numer 4, ale na pewno wrócę jeszcze po ten najciemniejszy i po czerwień tę mocniejszą A fioletu nie widziałam, był róż taki fuksjowy, ale fioletu niet

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Te drogerie chyba ogólnie dość świeże są i powoli się budują Ale super wrażenie na mnie zrobiła, miła obsługa, panie wyglądały jakby faktycznie wiedziały co tam robią, ochroniarz zamiast łazić i się gapić na ręce to stał sobie koło drzwi No i naprawdę duży wybór kosmetyków
Hebe należy do tej samej firmy co Biedronka, taka ciekawostka

Ja ostatnio robię te ćwiczenia, taka podstawa na nogi. Babka robi wszysko idealnie technicznie warto się na niej wzorować i modyfikować układ wedle własnych potrzeb http://www.youtube.com/watch?v=o1Uc86SH6h4

o i jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=SUDee...bByWQ&index=26

Edytowane przez _kurka_
Czas edycji: 2013-03-25 o 22:06
_kurka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 22:05   #248
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Cytat:

Te drogerie chyba ogólnie dość świeże są i powoli się budują Ale super wrażenie na mnie zrobiła, miła obsługa, panie wyglądały jakby faktycznie wiedziały co tam robią, ochroniarz zamiast łazić i się gapić na ręce to stał sobie koło drzwi No i naprawdę duży wybór kosmetyków
O to, to I jeszcze: Witamy w Hebe!

Edytowane przez 71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Czas edycji: 2013-03-25 o 22:06
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 22:16   #249
taka jedna madzia
Przyczajenie

[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;39979420]O to, to I jeszcze: Witamy w Hebe!

[/QUOTE]
Jutro w moim mieście otwarcie) Ciekawa jestem promocji
Stary 2013-03-25, 22:18   #250
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez taka jedna madzia Pokaż wiadomość
Współczuję pracy w święta, nie sądziłam, że jakaś branża nie świętuje:/
Ja przez 2 lata nie miałam ani jednych świąt wolnych - czy to Boże Narodzenie czy Wielkanoc. Teraz pracuję w niedzielę, czyli w 1 święto, za to mam poniedziałek wolny (poprzednio w Wielkanoc miałam nockę z wlk soboty na niedzielę, a w poniedziałek dniówkę 12 godz).
Więc nie wszędzie jest tak pięknie i nie wszyscy mogą świętować...
Stary 2013-03-25, 22:50   #251
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ja przez 2 lata nie miałam ani jednych świąt wolnych - czy to Boże Narodzenie czy Wielkanoc. Teraz pracuję w niedzielę, czyli w 1 święto, za to mam poniedziałek wolny (poprzednio w Wielkanoc miałam nockę z wlk soboty na niedzielę, a w poniedziałek dniówkę 12 godz).
Więc nie wszędzie jest tak pięknie i nie wszyscy mogą świętować...
Też pracuję w święta w wielkanocną niedzielę od 18 do zamknięcia. Całe szczęście, że w Wielki Piątek i Boże Narodzenie jest zakaz sprzedaży alkoholu to i u nas zamknięte i zasze proszę owolne w Wigilię ale i tak kiszka.
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 23:15   #252
Sondrina
BAN stały

Ale mnie nosi... Zastanawiam się, gdzie niektóre osoby zgubiły takt Czy wysyłanie zajętemu facetowi zdjęć tylnej części ciała przykrytej jedynie stringami to jakaś nowa forma rozrywki. Mój narzeczony właśnie pokazał mi radosną twórczość pewnej panny, która została mu przez nią przesłana w formie MMSów. Wiem, że nie mam powodów do obaw, bo pokazał mi te zdjęcia i odpisał jej, żeby więcej tak nie robiła, ale nie zmienia to faktu, iż jestem zażenowana całą tą sytuacją i mam ochotę dorwać tę laskę i jej co nieco nagadać.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 23:25   #253
xaggg
Raczkowanie

Cytat:
Ja miałam do niej dwa podejścia, za pierwszym razem myślałam, że usnę w połowie, teraz stwierdziłam, że spróbuję jeszcze raz i już od dwóch tygodni ćwiczę z nią dzień w dzień i tym razem złapałam bakcyla Tylko ja do Skalpela dokładam jeszcze ciężarki do ręki bo zależy mi na wyrobieniu mięśni, chcę też kupić obciążniki na nadgarstki i nogi Turbo też jest fajne, człowiek się może wypocić i wyskakać, Killer mi się podoba, ale za dużo ma ćwiczeń, które wymagają trochę mocniejszych rąk (a ja mam słabizny), więc się za bardzo przy nim irytuję
ooo! też myślałam nad wzmocnieniem rąk, ciężarki do skalpela, to chyba dobra opcja! jutro wyprobuję

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja ćwiczyłam z Ewką paręnaście skalpeli, ale ona mnie strasznie znudziła porzuciłam ją na rzecz 30 day shred z jillian dziś jestem w połowie drogi do ukończenia i może zacznę robić te przysiady
czytam juz o tych ćwiczeniach dzisiaj 1000000000 raz czas chyba je znaleźć i przetestować

Cytat:
Ja wzięłam numer 4, ale na pewno wrócę jeszcze po ten najciemniejszy i po czerwień tę mocniejszą A fioletu nie widziałam, był róż taki fuksjowy, ale fioletu niet

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

pogrubione jest dla mnie meeeeeeeega plusem... W Rossmannie było tak zawsze, a teraz nawet w Naturze ochrona zaczyna chodzić za klientami krok w krok... like it
xaggg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 23:33   #254
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Kremy Anidy są też dostępne w Super-Pharm. No i można je kupić (ale nie wiem czy w każdej są ogólnodostępne, czy w niektórych tylko na zamówienie) w aptekach Doz.
Dziękuję za informacje Będę musiała rozejrzeć się za nimi w Super-Pharm Kokosowa Panna wspominała, że Anida świetnie sprawdza się przy kremowaniu włosów Takim kosmetykiem 2 w 1 nie pogardzę
Cytat:
Napisane przez xaggg Pokaż wiadomość

mógłby ,mi ktoś przybliżyć o co chodzi? lubię takie "hity" chyba, że to jakaś tajemnica!!
Wejdź na Facebooka i wpisz w wyszukiwarkę Evoluderm. W sobotę ogłoszono konkurs dla blogerek i pojawiło się wiele ciekawych komentarzy. Potem coś im się popsuło i wczoraj ponownie zamieścili informację o konkursie, pod którą należy zamieszczać hymny pochwalne nt. swojego miejsca w sieci. Sama idea autoreklamy mi nie przeszkadza. Jednak niektórzy chyba przekraczają pewną granicę, wplątując w to swoje dzieci. Pod poprzednim ogłoszeniem niektórzy wpisywali męża na listę atutów

Cytat:
Jeju jak ja nie lubie tego patrzenia na ręce ochroniarzy. Masakra.
To patrzenie na ręce jest straszne. W sobotę odwiedziłam Super-Pharm na Bielanach i czułam się tam bardzo nieswojo. Krąży tam kilku ochroniarzy, a ja chciałam sobie spokojnie przejrzeć odżywki KillyS, bo pamiętałam, że jedną z nich chwaliła Mallene
Stary 2013-03-25, 23:37   #255
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ale mnie nosi... Zastanawiam się, gdzie niektóre osoby zgubiły takt Czy wysyłanie zajętemu facetowi zdjęć tylnej części ciała przykrytej jedynie stringami to jakaś nowa forma rozrywki. Mój narzeczony właśnie pokazał mi radosną twórczość pewnej panny, która została mu przez nią przesłana w formie MMSów. Wiem, że nie mam powodów do obaw, bo pokazał mi te zdjęcia i odpisał jej, żeby więcej tak nie robiła, ale nie zmienia to faktu, iż jestem zażenowana całą tą sytuacją i mam ochotę dorwać tę laskę i jej co nieco nagadać.
pffff... to naprawdę trzeba mieć czelność i brak szacunku do samej siebie Przynajmniej Ty masz narzeczonego, którego inne chcą zdobyć jak nie inteligencją no to trzeba pokazać tyłek

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 23:57   #256
BeatriceM
Zakorzenienie

po co ja wchodziłam do sephory, teraz chcę nowych perfum, a oczywiście podobają mi się te najdroższe

wymieniam kosmetyki
BeatriceM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 23:58   #257
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
pffff... to naprawdę trzeba mieć czelność i brak szacunku do samej siebie Przynajmniej Ty masz narzeczonego, którego inne chcą zdobyć jak nie inteligencją no to trzeba pokazać tyłek
Niektóre dziewczyny kompletnie się nie szanują. Takie zachowanie jest po prostu żałosne. Moja przyjaciółka pocieszyła mnie słowami:"laska zaczęła autoprezentację od najgorszej strony, więc możesz spać spokojnie, żaden normalny facet po takim wejściu nie będzie myślał o niej poważnie". Coś w tym jest, ale nie zmienia to faktu, że cała ta akcja popsuła mi wieczór. Jestem choleryczką i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez BeatriceM Pokaż wiadomość
po co ja wchodziłam do sephory, teraz chcę nowych perfum, a oczywiście podobają mi się te najdroższe
Jakie perfumy uruchomiły pokłady chciejstwa?
Stary 2013-03-26, 00:00   #258
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Niektóre dziewczyny kompletnie się nie szanują. Takie zachowanie jest po prostu żałosne. Moja przyjaciółka pocieszyła mnie słowami:"laska zaczęła autoprezentację od najgorszej strony, więc możesz spać spokojnie, żaden normalny facet po takim wejściu nie będzie myślał o niej poważnie". Coś w tym jest, ale nie zmienia to faktu, że cała ta akcja popsuła mi wieczór. Jestem choleryczką i łatwo mnie wyprowadzić z równowagi.
fajnie to podsumowała Twoja przyjaciółka.

jak my się w końcu widzimy na Targach ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 00:28   #259
BeatriceM
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie perfumy uruchomiły pokłady chciejstwa?
miss dior wykąpałam się i dalej je czuję na nadgarstku

wymieniam kosmetyki
Stary 2013-03-26, 08:05   #260
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna madzia Pokaż wiadomość
Podejrzałam Bello Twoje włosy na fejsie i ciekawa jestem jak wyglądają na żywo, bo na tej fotce wg mnie są fajowskie! Długie, grube! Pozazdościć Moje to w porównaniu do Twoich mają anoreksję
Dzięki Madzia, ale to właśnie moje włosy są cieńsze od Twoich Fotki przekłamują
Już zrobiłam lepsze fotki (realniejszy kolor) i muszę wrzucić jakąś aktualizację na bloga.

Na razie nie mam czasu, bo dzisiaj mam misję - mycie okien, pranie, sprzątanie. W ogrodniczkę się też muszę pobawić. Jem śniadanie i ruszam do boju

Cytat:
Wiem, że nie mam powodów do obaw, bo pokazał mi te zdjęcia i odpisał jej, żeby więcej tak nie robiła, ale nie zmienia to faktu, iż jestem zażenowana całą tą sytuacją i mam ochotę dorwać tę laskę i jej co nieco nagadać.
A co to za panna? Jakaś jego znajoma? Mój TŻ też kiedyś miał fankę Nawet mu zaproponowała, że ona zerwie ze swoim, a mój TŻ ma mnie rzucić i oni będą żyli długo i szczęśliwie Źle trafiła i chyba nie pomyślała, że akurat mój facet był jej przełożonym. Także nie dość, że miłości nie znalazła, to jeszcze pracę straciła w krótkim czasie

Też nie rozumiem takich dziewuch... To chyba ostatnia deska ratunku. Skoro nie dał się poderwać normalnie to może chociaż na dupę poleci...

Cytat:
miss dior wykąpałam się i dalej je czuję na nadgarstku
Lubię ten zapach

Ja nigdy nie kupiłam żadnej flaszki w perfumerii. Zawsze zamawiam przez net.
Polecam dwa sprawdzone sklepy: http://www.iperfumy.pl/ oraz http://www.e-glamour.pl/
Stary 2013-03-26, 08:12   #261
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _kurka_ Pokaż wiadomość
Hebe należy do tej samej firmy co Biedronka, taka ciekawostka

Ja ostatnio robię te ćwiczenia, taka podstawa na nogi. Babka robi wszysko idealnie technicznie warto się na niej wzorować i modyfikować układ wedle własnych potrzeb http://www.youtube.com/watch?v=o1Uc86SH6h4

o i jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=SUDee...bByWQ&index=26
Dlatego sie dziwie ,ze u mnie Biedronek zatrzęsienie, ale Hebe ani jednej
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 08:21   #262
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Hmmm, może chciała, żeby zobaczył, czy nie ma hemoroidów . Może miałoby to sens, gdyby twój facet studiował medycynę. Z tego co pamiętam, to raczej mu w głowie inne kodeksy niż kodeks etyki lekarskiej .

Cytat:
Skąd ja to znam - drogi gust i dziura w portfelu . Mam tak z ubraniami - wpadam do sklepu i podobają mi się te najdroższe.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 08:44   #263
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

dzień dobry!

Cytat:
Polecam to http://m.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474. ( 8 min abs workout) + 50 najzwyklejszych brzuszkow
Jest jeszcze drugi poziom tego 8 min abs
dziękuję

BeatriceM lele hej hej

Sondrina laska ewidentnie pokazała się od strony
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 08:50   #264
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Jaaacieeee nawet nie wiadomo jak to skomentować...też bym była zła
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 09:01   #265
Annaluka
Zakorzenienie

Dezemko ja jeszcze Ci na maila nie odpisałam, ale na pewno będę wcześniej na Targach, czyli razem z Wami od tej 10. W ogóle jak jest potrzebna pomoc w przygotowaniu czegoś to mogę być jeszcze wcześniej.
Stary 2013-03-26, 09:02   #266
_Kajka_
Wtajemniczenie

Heloooł

Pamiętacie jak mówiłam w styczniu, że siostra TŻ urodziła bliźniaczki? Razem z TŻ będziemy chrzestnymi Zuzi

To już moje 3 chrzestne dziecko będzie Ale jedyne na miejscu.

A co jeszcze? W ten sam dzień co chrzest jest komunia mojej kuzynki a impreza u mnie w mieszkaniu, znaczy przyjęcie komunijne.
Ogarnę ?

Żyj! Bo życie to najlepsze co mogłeś dostać

Szczęśliwa

_Kajka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 09:36   #267
_kurka_
Raczkowanie

Cytat:
Oczy bym wydłubała jakbym dorwała. Ostatnio jedna laska z grupy mojego faceta też się trochę do niego maśli (na szczęście też nie mam sie o co obawiać) ale to to już jest przegięcie ;/

Cytat:
Dziękuję za informacje Będę musiała rozejrzeć się za nimi w Super-Pharm Kokosowa Panna wspominała, że Anida świetnie sprawdza się przy kremowaniu włosów Takim kosmetykiem 2 w 1 nie pogardzę

Wejdź na Facebooka i wpisz w wyszukiwarkę Evoluderm. W sobotę ogłoszono konkurs dla blogerek i pojawiło się wiele ciekawych komentarzy. Potem coś im się popsuło i wczoraj ponownie zamieścili informację o konkursie, pod którą należy zamieszczać hymny pochwalne nt. swojego miejsca w sieci. Sama idea autoreklamy mi nie przeszkadza. Jednak niektórzy chyba przekraczają pewną granicę, wplątując w to swoje dzieci. Pod poprzednim ogłoszeniem niektórzy wpisywali męża na listę atutów

To patrzenie na ręce jest straszne. W sobotę odwiedziłam Super-Pharm na Bielanach i czułam się tam bardzo nieswojo. Krąży tam kilku ochroniarzy, a ja chciałam sobie spokojnie przejrzeć odżywki KillyS, bo pamiętałam, że jedną z nich chwaliła Mallene
Ooo a które to się nadają na włosy, ten z woskiem pszczelim też? ;>

Ja zawsze na uczelnię latam z plecakiem, dosyć dużym :p. Nie mogę nosić ciężkiej torebki bo kręgosłup się buntuje i jak ide po zajęciach do Rossmanna to mam ogon od samego wejścia W Hebe miły pan siedzi sobie za stoliczkiem i ewentualnie zerka na mnie przez kamery i to mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
fajnie to podsumowała Twoja przyjaciółka.

jak my się w końcu widzimy na Targach ?
Ej bo rozumiem, że o 10 to już w salce jak ktoś szybko łowy skończy?
Stary 2013-03-26, 10:14   #268
sabbatha
Zakorzenienie

bosz głupi google na bloggerze popsuł aktualizowanie się blogrolla jak masz blog na innej platformie, co za chamy i buraki :P Pomijam, że ich zacne g+ od 3 dni mi też nie działa jak powinno. Niech spadają pf ;p

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 11:31   #269
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Czuje i widze na poczatku po 15 przysiadach bolaly mnie nogi teraz moge zrobic ze 100 .
Cwiczylam tez 8 min abs przez pare tygodni - mialam swietny brzuch po tym ale niestety opuscilam sie i juz nie robie.
No i na nogi i pupe cwiczylam z mel b - lubie jej cwiczenia sa takie wesołe i rzeczywiscie je czuje po tych 10 minutach.
Ewka jak dla mnie po paru razach byla nudząca - jakos cala ona mi nie pasuje.
ja też zaczynam ćwiczyć z mel (na razie kilka razy mam za sobą), ewka jak na razie jest dla mnie za długa.... a tu z mel można sobie samemu układać trening.
na razie staram się ćwiczyć kondycję, bo jak w końcu przyjdzie wiosna chciałabym w końcu zacząć biegać
Cytat:
A co fajnego maja te drogerie czego nie ma rossmann ? mam nadzieje ze szybko beda u mnie w miescie.
mam nadzieję, że Hebe szybko dotrze do Szczecina
Stary 2013-03-26, 11:43   #270
BeatriceM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie kupiłam żadnej flaszki w perfumerii. Zawsze zamawiam przez net.
Polecam dwa sprawdzone sklepy: http://www.iperfumy.pl/ oraz http://www.e-glamour.pl/
wiem, wiem, na allegro nawet taniej u sprawdzonych sprzedawców

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam - drogi gust i dziura w portfelu . Mam tak z ubraniami - wpadam do sklepu i podobają mi się te najdroższe.
najgorsze, że aż takiej dziury nie mam na szczęście ciuchy kupuję tylko na wyprzedażach, bo jak widzę normalne ceny to aż się dławię

wymieniam kosmetyki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości