Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 12:10   #241
lola99
Rozeznanie

Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Właśnie muszę wreszcie kawę kupić :ehem;
kup bo jest super pupcia taka gladka wlasnie przygotowalam sobie troche wiecej i bede miec na jutro/pojutrze

Cytat:
Napisane przez Modomanka Pokaż wiadomość
Wróciłam Było pięknie, tylko po zaczęłam się jeszcze rozciągać i podczas robienia szpagatu na lewą nogę "coś" mi strzeliło, a dosłowniej chrumknęło Mam jednak nadzieję, że to nic, tylko, że w końcu mi się ścięgno odblokowało, bo nigdy nie chciało 'puścić'.

Cytat:
Nigdy nie robiłam szpagatu haha
ja teeez nie w ogole jeste taaaaaaaak rozciagnieta, ze hoho

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Szykuje mi się impreza urodzinowa kolegi po pracy. Znowu alkohol

mozesz oszukiwac i dolewac wode do wina bialego
Stary 2013-05-06, 12:13   #242
Nattiv
Zakorzenienie

Ja jestem straaasznie nie elastyczna, chociaż po 2 miesiącach z Jillian widzę malutką poprawę, po jej rozciąganiu końcowym

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez lola99 Pokaż wiadomość
mozesz oszukiwac i dolewac wode do wina bialego
Z chłopakami nie da się oszukiwać no i sami nalewają
Ale to jest myśl, by pić wino zamiast wódy i whisky. Przynajmniej nie musiałabym łączyć ze słodkimi napojami.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 12:19   #243
lola99
Rozeznanie

Cytat:
Ja jestem straaasznie nie elastyczna, chociaż po 2 miesiącach z Jillian widzę malutką poprawę, po jej rozciąganiu końcowym

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Ale to jest myśl, by pić wino zamiast wódy i whisky. Przynajmniej nie musiałabym łączyć ze słodkimi napojami.
zawsze wino mniejsze zlo
Stary 2013-05-06, 12:23   #244
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze wino mniejsze zlo
dokładnie a wytrawne to czasami nawet wskazane
ja po pijackiej majówce postanowiłam, że nie piję ciężkich alko i piwa, jedyne co to właśnie winko
jeny ile postanowień mam

a dziś mija mi równe 4 tygodnie i powiem Wam, że chyba połknęłam bakcyla bo już nie mogę się doczekać, aż wrócę do domu i zacznę ćwiczyć

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 12:28   #245
duska20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
problem w tym, że ja już nic w siebie nie mieszczę, a teraz jak już wodę będę piła to już w ogóle
a jem mniej więcej tak: owsianka (70g)na mleku(200ml)+rodzynki(30g ); jabłko lub banan;parówka lub jajko na twardo+chlebek żytni; czasem serek wiejski, kaszka lub inny jogurt - to jem przez 8 h w pracy
obiad: pierś grillowana/łosoś pieczony/ karkówka + warzywa z patelni/ sałatka ala grecka/ szaszłyki
lub makaron z: tuńczykiem i pomidorami/szpinakiem/fetą/ po chińsku
kolacja/po treningu: twarożek z rzodkiewką/ kanapki tylko ciemny chleb
w między czasie: owoce suszone, świeże

w ogóle to odczuwam efekty shreda, w piątek wypędzlowałam wszystkie ściany w 16m pokoju i nawet nie poczułam, a kiedyś to mały przedpokój ledwo pomalowałam musiałam robić przerwy bo mi ręka wysiadała
Ha ha ja tak samo. Kiedyś przy przenoszeniu mebli to był hooror bo musieliśmy ciągle przystawać, bo się męczyłam. Poza tym skrobaliśmy ściany itd. jak to przy remoncie. Te wszystkie czynności poszły mi teraz tak gładko że mąż aż się zdziwił
Jilian Michaels Body Revolution
AB Ripper 2
Riiped in 30 Jilian Michaels
Ćwiczę od 29.05.2012
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 12:44   #246
anusia-87
Wtajemniczenie

Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11

Co do szpagatu, ja tez nie zrobie. Ale w porownaniu do mojego chlopa, to jestem mega rozciagnieta on ani nogi za glowe nie zalozy, ani rekami sie z tylu nie zlapie ( tak ze jedna przez bark, druga z dolu ). Taki kolek z niego.

Marzy mi sie umiec kiedys tak, zeby stojac podniesc noge tak wysoko, rownolegle do ciala (taki szpagat na stojaco). Ale obawiam sie, ze na takie rozciagniecie jestem juz za stara

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Uciekam zaraz do pracy, milego dnia
anusia-87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 12:49   #247
Fionka_31
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11

Cytat:
Napisane przez anusia-87 Pokaż wiadomość
Co do szpagatu, ja tez nie zrobie. Ale w porownaniu do mojego chlopa, to jestem mega rozciagnieta on ani nogi za glowe nie zalozy, ani rekami sie z tylu nie zlapie ( tak ze jedna przez bark, druga z dolu ). Taki kolek z niego.

Marzy mi sie umiec kiedys tak, zeby stojac podniesc noge tak wysoko, rownolegle do ciala (taki szpagat na stojaco). Ale obawiam sie, ze na takie rozciagniecie jestem juz za stara

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Uciekam zaraz do pracy, milego dnia
ach te chłopy nierozciągnięte mój też nie da rady, nawet rękoma ziemi nie dotknie na stojąco, mówi, że ma tak zbite mięśnie ale fakt faktem uda ma jak kamienie, zazdroszczę mu - zero tłuszczu, za to na brzuchu nadrabia

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 12:55   #248
zuzanuss
Rozeznanie

Cytat:

ja tez jak cos to wybieram wino, jakos czuje ze to mniejsze zlo

ide robic skalpel II, to jedyne cwiczenie Ewy, ktore nie nudzi mnie az tak strasznie pozniej do pracy...
dziewczyny, juz tak dlugo walcze z celullitem i nic, smaruje sie, pellinguje i ... i nic jest okropny, serio, jakbym wazyla duzo duzo duzo wiecej
siłownia
zuzanuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 12:59   #249
mychamycha
Zakorzenienie

Witam sie w nowym wątku i po tygodniowej nieobecności.

Gościłam u mnie przez tydzień siostrę i niestety, ale nie znalazłam czasu na ćwiczenia. Dzisiaj za to nie ma zmiłuj się i jakieś ćwiczenia zaliczę.

Zastanawiam się, czy nie przeplatać na zmianę 6w6p z 30ds, bo codziennie to samo za szybko mnie nudzi.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 13:06   #250
wings6
Wtajemniczenie

wywalą mnie przez Was z roboty... jak nic... siedzę i nadrabiam :0

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
No niemozliwe 4 rano a tu cisza

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
przemeczenie (do tgo mdlalam..) plus dostalam jakiejs fatalnej infekcji na twarzy i mam plamy ;(
siły i zdrowia dla Ciebie!!

Cytat:
do lata beda z nas laski
byłam w górach w weekend... jeden ze starych górali powiedział mi, że są dwie opcje albo lata "w sensie słońca" nie będzie wcale albo takie, że wszystkim wyjdzie bokiem

Cytat:
Nigdy nie robiłam szpagatu haha
ja tez nie przecież to się rozerwac można

Cytat:
Napisane przez anusia-87 Pokaż wiadomość
on ani nogi za glowe nie zalozy,
to też przecież masakra jest.. dajecie radę ?

Kiedy Wy tyle postów piszecie ??? mam wrażenie, że ciągle siedzę na forum a jestem daleko w tyle...
Stary 2013-05-06, 13:13   #251
ewwwa
Zakorzenienie

Melduję :
Ripped in 30 W4/D2 -
dobry wycisk - Jillian uwielbiam Cie
BIKINI SERIES™ Your Sunseeker Workout ~ Full Body Toning Routine - bardzo fajne!
Fine Toning Arm Routine | Tone It Up Tuesdays - przyjemne
Cytat:
zawsze wino mniejsze zlo
O tak, szczególnie czerwone! Tylko nie to najsłodsze
Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym wątku i po tygodniowej nieobecności.

Gościłam u mnie przez tydzień siostrę i niestety, ale nie znalazłam czasu na ćwiczenia. Dzisiaj za to nie ma zmiłuj się i jakieś ćwiczenia zaliczę.

Zastanawiam się, czy nie przeplatać na zmianę 6w6p z 30ds, bo codziennie to samo za szybko mnie nudzi.
Cześć
Stary 2013-05-06, 13:29   #252
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia

Melduje:
Mel B: rozgrzewka, brzuch, rozciąganie (ramiona dzis maja free)
Ewa: skalpel (przedostatni raz- fajneli), szok trening 1,2.
Tifoczki
Zaraz spadam na basen
wieczorem kickbox z Jillian- polubiłam

Niedawno właśnie wspominałam małżowi, że zawsze marzył mi sie szpagat. Tak już chyba zostanie..

Kto wczoraj wspominał o programie 100 pompek?? Robie Za 2 tygodnie planuje zrobić 15

POZDRAWIAM!!
Stary 2013-05-06, 13:32   #253
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Cześć
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 13:43   #254
Kaveri
Spaceroholiczka

Piszę w przerwie między lekcjami
Błagam, nie piszcie tyle, bo nie nadrobię
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 13:48   #255
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ja nie mam tv
Ja też nie, czasami tylko coś oglądam w necie jak mi się już śmiertelnie nudzi (czyt. muszę pisać mgr).

Cytat:
podoba mi sie Twoje podejscie
ja nie chce tutaj nikogo obrazic, aleee poprostu jak widze te "baby" po ciazy, takie niezadbane, przytyte ;P i chodza z tymi dupami na wierzchu w tych za malych leginsach, to az mi sie robi zle.
Cytat:
Myśle że mamuśki tłumaczą sobie swoje lenistwo bo tak naprawdę każdy znajdzie godzinę to tylko 4% całej doby do jasnej ciasnej
Moje dziewiąte koleżanki zobaczyli że można i dzięki mnie wzięły sie za siebie już chyba z 8 koleżanek cieszy mnie to że moge pogadać o czymś wiecej niż tylko ząbkoeanie pieluchy itd
Mi się wydaje, że problem jest bardziej złożony z takiego względu, że kobieta z dzieckiem musi znaleźć czas nie tylko na fitness (cóż to jest 4% doby , każdy znajdzie czas), ale jeszcze na wiele innych rzeczy. Jeśli ona przed urodzeniem dziecka swój wolny czas poświęcała na kilka rzeczy (spotkania ze znajomymi, czytanie książek, ćwiczenia, malowanie paznokci i wizyty w muzeum załóżmy ), a każda z tych rzeczy zajmowała jej tylko kilka procent czasu, a teraz ma tego czasu diametralnie mniej, to ona stara się to, co ma, podzielić między wszystkie zainteresowania i przyjemności. Oczywiście wygodnictwo swoją drogą, ale dobrze wiemy, że niektóre babeczki tracą po ciąży od razu bez wysiłku, a inne zostają z tymi kilogramami. Ta pierwsza nie musi szukać ani wymówek, ani czasu, bo dobrze wygląda
Ja dzieci nie mam, ale bardzo się boję, o brak czasu właśnie. Wyobrażam sobie, że mam godzinę dziennie dla siebie. Co mam zrobić? Poczytać książkę czy poćwiczyć?
Słyszałam też opinię, że im więcej się ma dzieci, tym więcej trzeba za nimi ganiać i nie ma czasu ani okazji, żeby się spaść

Cytat:
Jak ktoś chce to szuka sposobu, a jak ktoś nie chce to szuka powodu.
To mi zawsze mój facet powtarza, a ja nie zawsze mu wierzę

Zrobiłam D9/L3 shreda, D9/Butt Lift (Sexy Beach Body).
Zastanawiam się czy już w środę po shredzie zacząć Killer Abs, czy poczekać kilka dni, bo w niedzielę na 100% nie będę mogła ćwiczyć, a nie chcę tak zaczynać i od razu mieć przerwy. Muszę to przemyśleć. Mam nadzieję, że jak ustalę, że jeden level to tydzień to wystarczy. 10 dni to za długo, nudzi mi się
Liczę dziś skrupulatnie posiłki, mój obiad ma 513kcal i B26,20 W50,40 T22,37 (w sumie zjadłam dziś tylko 45g białka, a na śniadanie było jajko i serek homo, a na obiad ryba, więc gdzie to białko się podziało ).
Stary 2013-05-06, 14:03   #256
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

Im wiecej dzieci masz tym jestes bardziej zorganizowana a jak masz super partnera to masz czas i na leniuchowanie i na sport i na przyjemnosci i na obowiazki

My czesto dzielimy sie z A. weekendem..on zabiera w sobote dzieciaki a ja mam pol dnia wolnego a w niedziele na odwrot w sobote mialam czas aby wysprzatac cale mieszkanie, pocwiczyc i jeszcze z ksiazka polezalam na kanapie a w tygodniu jak trzeba pracowac to cwicze wieczorkami.. i nawte jeszcze zdaze poprasowac i mieszkanie ogarnac..a moje dzieci chodza o 20.30 spac, wiec duzo czasu mi nie zostaje na przyjmnosci i obowiazki

Wszystko sie da jak sie chce

Ja melduje 6w6p i Mel..dzisiaj byly plecki..codziennie staram sie cos innego z Mel robic Jutro mam przerwe od cwiczen ale znalazlam fajny program na rozciaganie i jutro sobie zrobie wieczorkiem
ogorekpazurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 14:13   #257
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
Im wiecej dzieci masz tym jestes bardziej zorganizowana a jak masz super partnera to masz czas i na leniuchowanie i na sport i na przyjemnosci i na obowiazki

My czesto dzielimy sie z A. weekendem..on zabiera w sobote dzieciaki a ja mam pol dnia wolnego a w niedziele na odwrot w sobote mialam czas aby wysprzatac cale mieszkanie, pocwiczyc i jeszcze z ksiazka polezalam na kanapie a w tygodniu jak trzeba pracowac to cwicze wieczorkami.. i nawte jeszcze zdaze poprasowac i mieszkanie ogarnac..a moje dzieci chodza o 20.30 spac, wiec duzo czasu mi nie zostaje na przyjmnosci i obowiazki
Brzmi pocieszająco w sumie faktycznie dużo zależy od tego jak się pracuje i jak pracuje partner. Zawsze przydają się też dziadkowie
Stary 2013-05-06, 14:30   #258
ewwwa
Zakorzenienie

Dziewczyny założyłam konto na endomondo
I mam pytanie: co mam kliknąć żeby oprócz rejestrowania treningów, było przeliczanie na spalone kcal? Proszę o pomoc
Stary 2013-05-06, 14:39   #259
charlizeee
Zakorzenienie

Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11

Cytat:
Napisane przez Yo-asia Pokaż wiadomość
Melduje:
Mel B: rozgrzewka, brzuch, rozciąganie (ramiona dzis maja free)
Ewa: skalpel (przedostatni raz- fajneli), szok trening 1,2.
Tifoczki
Zaraz spadam na basen
wieczorem kickbox z Jillian- polubiłam

Niedawno właśnie wspominałam małżowi, że zawsze marzył mi sie szpagat. Tak już chyba zostanie..

Kto wczoraj wspominał o programie 100 pompek?? Robie Za 2 tygodnie planuje zrobić 15

POZDRAWIAM!!
To ja wspominałam
Stary 2013-05-06, 14:40   #260
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
I mam pytanie: co mam kliknąć żeby oprócz rejestrowania treningów, było przeliczanie na spalone kcal? Proszę o pomoc
Ja niestety nie pomogę, bo nie mam tam konta

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy byłby jakiś sens w robieniu tylko krótkiego cardio (np. to od Mel B), ale już bez innych ćwiczeń? Czy lepiej jest je połączyć jeszcze z jakąś aktywnością?
Stary 2013-05-06, 14:45   #261
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Ja też nie, czasami tylko coś oglądam w necie jak mi się już śmiertelnie nudzi (czyt. muszę pisać mgr).

Mi się wydaje, że problem jest bardziej złożony z takiego względu, że kobieta z dzieckiem musi znaleźć czas nie tylko na fitness (cóż to jest 4% doby , każdy znajdzie czas), ale jeszcze na wiele innych rzeczy. Jeśli ona przed urodzeniem dziecka swój wolny czas poświęcała na kilka rzeczy (spotkania ze znajomymi, czytanie książek, ćwiczenia, malowanie paznokci i wizyty w muzeum załóżmy ), a każda z tych rzeczy zajmowała jej tylko kilka procent czasu, a teraz ma tego czasu diametralnie mniej, to ona stara się to, co ma, podzielić między wszystkie zainteresowania i przyjemności. Oczywiście wygodnictwo swoją drogą, ale dobrze wiemy, że niektóre babeczki tracą po ciąży od razu bez wysiłku, a inne zostają z tymi kilogramami. Ta pierwsza nie musi szukać ani wymówek, ani czasu, bo dobrze wygląda
Ja dzieci nie mam, ale bardzo się boję, o brak czasu właśnie. Wyobrażam sobie, że mam godzinę dziennie dla siebie. Co mam zrobić? Poczytać książkę czy poćwiczyć?
Słyszałam też opinię, że im więcej się ma dzieci, tym więcej trzeba za nimi ganiać i nie ma czasu ani okazji, żeby się spaść

To mi zawsze mój facet powtarza, a ja nie zawsze mu wierzę

Zrobiłam D9/L3 shreda, D9/Butt Lift (Sexy Beach Body).
Zastanawiam się czy już w środę po shredzie zacząć Killer Abs, czy poczekać kilka dni, bo w niedzielę na 100% nie będę mogła ćwiczyć, a nie chcę tak zaczynać i od razu mieć przerwy. Muszę to przemyśleć. Mam nadzieję, że jak ustalę, że jeden level to tydzień to wystarczy. 10 dni to za długo, nudzi mi się
Liczę dziś skrupulatnie posiłki, mój obiad ma 513kcal i B26,20 W50,40 T22,37 (w sumie zjadłam dziś tylko 45g białka, a na śniadanie było jajko i serek homo, a na obiad ryba, więc gdzie to białko się podziało ).
Kochana ja mam dziecko chodzę do pracy czytam książki gotuje sprzątam dbam o siebie oglądam tv siedzę na wizażu i znajduje czas na ćwiczenia
NO EXCUSES
Skoro ja daje rade to i inne kobiety też a zapomniałam dodać że mam astmę i nie zawsze sie dobrze czuje.
Wszystko jest kwestią dobrej organizacji i chęci i nikt mi nic innego nie wmówi o nie nie nie

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Ja mam w tel i jest opcja jak włączając trening ustawiały czy chcesz aby wyświetlało dystans kalorie prędkość itd
Stary 2013-05-06, 14:45   #262
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Kochana ja mam dziecko chodzę do pracy czytam książki gotuje sprzątam dbam o siebie oglądam tv siedzę na wizażu i znajduje czas na ćwiczenia
NO EXCUSES
Skoro ja daje rade to i inne kobiety też a zapomniałam dodać że mam astmę i nie zawsze sie dobrze czuje.
Wszystko jest kwestią dobrej organizacji i chęci i nikt mi nic innego nie wmówi o nie nie nie
Jestem pełna podziwu! Jak widać, chcieć, to móc
Stary 2013-05-06, 14:48   #263
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja niestety nie pomogę, bo nie mam tam konta

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy byłby jakiś sens w robieniu tylko krótkiego cardio (np. to od Mel B), ale już bez innych ćwiczeń? Czy lepiej jest je połączyć jeszcze z jakąś aktywnością?
Jeżeli chcesz to rób tylko cardio bo tak naprawdę nie ma znaczenia czy ćwiczysz 6razy dziennie po 15 min czy raz 1,5 godziny ale samo krótkie cardio to trochę chyba mało

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Melduje 4.37km biegu ale to nie był dobry pomysł w tym upale plaża zatłoczona że biegłam jak żółw a do tego astma mnie męczyła z tego gorąca ale i tak w połowie zrobiłam jeszcze 20 pompek miny spacerowiczów/plażowoczów bezcenne hahaha
Stary 2013-05-06, 14:48   #264
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
NO EXCUSES
Trzymam za słowo Właśnie sobie wyobraziłam scenkę: dzieciak śpi, ja się pocę przy shredzie, dzieciak płacze bo chce cycka i ja taka spocona biegnę go nakarmić I wracam do hantli
Stary 2013-05-06, 14:51   #265
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Trzymam za słowo Właśnie sobie wyobraziłam scenkę: dzieciak śpi, ja się pocę przy shredzie, dzieciak płacze bo chce cycka i ja taka spocona biegnę go nakarmić I wracam do hantli
Haha mój jak był młodszy to miałam wiecej czasu bo wiecej spał teraz śpi tylko raz godzinę czasem jak ćwicze to sie obudzi i wrzeszczy ale nie zawsze jak nie chodziłam do pracy to ćwiczyłam zawsze wieczorem i było spoko;-)
Stary 2013-05-06, 14:53   #266
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Jeżeli chcesz to rób tylko cardio bo tak naprawdę nie ma znaczenia czy ćwiczysz 6razy dziennie po 15 min czy raz 1,5 godziny ale samo krótkie cardio to trochę chyba mało
Coś pokombinuję, dziękuję!

Dzisiaj wstałam z okropnym bólem w krzyżu. Ni to kręgosłup, ni to mięśnie. Ledwo chodzę...
Stary 2013-05-06, 14:57   #267
wings6
Wtajemniczenie

Cytat:
NO EXCUSES
oprócz astmy mam to samo no jeszcze ogródek, mamę która czasem potrzebuje opieki, męża (to czasem jak dziecko) itd...

jak ktoś chce to da radę a jak nie to i wołami nie zaciągniesz...

Edytowane przez wings6
Czas edycji: 2013-05-06 o 14:59
wings6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 14:58   #268
Reavela
Zadomowienie

ale dziwny dzisiaj dzień ciężki. Głowa mnie boli, dopiero co wróciłam, a już wychodzę, wrócę późno, jutro wcześnie wstaję, a Killer sam się nie zrobi. Trzymajcie kciuki, żebym znalazła siły na późno-wieczorne ćwiczenia dziś

Co do rozciągania - ja staram się duużo rozciągać, nawet nie wliczam sobie tego w treningi. Jak byłam młodsza (tzn mała właściwie ) to byłam rozciągnięta i uwielbiałam to, więc teraz też chcę znów to umieć A wczoraj to chyba nawet się przeforsowałam, muszę uważać na przyszłość.

ewwwa - mnie samo przelicza jak już zapiszesz trening, wybierzesz wszystko co trzeba, to wejdź w zakładkę treningi, najedź na swój i tam są podane spalone kcal albo w statystykach (tylko wybierz między godzinami/prędkością a kcal)
Reavela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 15:06   #269
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam w tel i jest opcja jak włączając trening ustawiały czy chcesz aby wyświetlało dystans kalorie prędkość itd
Dzięki Liczy mi kcal jak podam trase biegu Bez podania trasy nie

Ja na razie mam opcję komputerową hehe Muszę dopiero wgrać co i jak na telefon

Fajne to endomondo! Jak ktoś chce się za kumplować to zapraszam KLIK

Cytat:
Melduje 4.37km biegu ale to nie był dobry pomysł w tym upale plaża zatłoczona że biegłam jak żółw a do tego astma mnie męczyła z tego gorąca ale i tak w połowie zrobiłam jeszcze 20 pompek miny spacerowiczów/plażowoczów bezcenne hahaha
Pięknie!

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Reavela Pokaż wiadomość
ewwwa - mnie samo przelicza jak już zapiszesz trening, wybierzesz wszystko co trzeba, to wejdź w zakładkę treningi, najedź na swój i tam są podane spalone kcal albo w statystykach (tylko wybierz między godzinami/prędkością a kcal)
Dziękuję! Tylko, że przelicza mi tylko biegi z podaną trasą, bez trasy a tylko z dystansem nie chcę liczyc Ale wprowadzę dystans i wtedy będzie luks
W ogóle te spalone kcal mnie motywują I ten płomień obok
Stary 2013-05-06, 15:06   #270
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Liczy mi kcal jak podam trase biegu Bez podania trasy nie

Ja na razie mam opcję komputerową hehe Muszę dopiero wgrać co i jak na telefon

Fajne to endomondo! Jak ktoś chce się za kumplować to zapraszam KLIK

Pięknie!

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Dziękuję! Tylko, że przelicza mi tylko biegi z podaną trasą, bez trasy a tylko z dystansem nie chcę liczyc Ale wprowadzę dystans i wtedy będzie luks
W ogóle te spalone kcal mnie motywują I ten płomień obok
Wysłałam Ci zapro

Wcześniej biegałam z runtastic ale endo mi bardziej sie podoba

Edytowane przez charlizeee
Czas edycji: 2013-05-06 o 15:08
charlizeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości