|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11
kup bo jest super
wlasnie przygotowalam sobie troche wiecej i bede miec na jutro/pojutrze ![]() Cytat:
ja teeez nie w ogole jeste taaaaaaaak rozciagnieta, ze hoho ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- mozesz oszukiwac i dolewac wode do wina bialego
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem straaasznie nie elastyczna, chociaż po 2 miesiącach z Jillian widzę malutką poprawę, po jej rozciąganiu końcowym
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Z chłopakami nie da się oszukiwać no i sami nalewają Ale to jest myśl, by pić wino zamiast wódy i whisky. Przynajmniej nie musiałabym łączyć ze słodkimi napojami.
|
#243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
a wytrawne to czasami nawet wskazane![]() ja po pijackiej majówce postanowiłam, że nie piję ciężkich alko i piwa, jedyne co to właśnie winko jeny ile postanowień mam a dziś mija mi równe 4 tygodnie i powiem Wam, że chyba połknęłam bakcyla bo już nie mogę się doczekać, aż wrócę do domu i zacznę ćwiczyć
|
#245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11
Co do szpagatu, ja tez nie zrobie. Ale w porownaniu do mojego chlopa, to jestem mega rozciagnieta
on ani nogi za glowe nie zalozy, ani rekami sie z tylu nie zlapie ( tak ze jedna przez bark, druga z dolu ). Taki kolek z niego.Marzy mi sie umiec kiedys tak, zeby stojac podniesc noge tak wysoko, rownolegle do ciala (taki szpagat na stojaco). Ale obawiam sie, ze na takie rozciagniecie jestem juz za stara ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Uciekam zaraz do pracy, milego dnia |
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ide robic skalpel II, to jedyne cwiczenie Ewy, ktore nie nudzi mnie az tak strasznie pozniej do pracy...dziewczyny, juz tak dlugo walcze z celullitem i nic, smaruje sie, pellinguje i ... i nic jest okropny, serio, jakbym wazyla duzo duzo duzo wiecej
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowym wątku i po tygodniowej nieobecności.
Gościłam u mnie przez tydzień siostrę i niestety, ale nie znalazłam czasu na ćwiczenia. Dzisiaj za to nie ma zmiłuj się i jakieś ćwiczenia zaliczę. ![]() Zastanawiam się, czy nie przeplatać na zmianę 6w6p z 30ds, bo codziennie to samo za szybko mnie nudzi.
|
|
|
|
#250 | |
|
Wtajemniczenie
|
wywalą mnie przez Was z roboty... jak nic... siedzę i nadrabiam :0
Cytat:
byłam w górach w weekend... jeden ze starych górali powiedział mi, że są dwie opcje albo lata "w sensie słońca" nie będzie wcale ja tez nie ![]() to też przecież masakra jest.. dajecie radę ? Kiedy Wy tyle postów piszecie ??? mam wrażenie, że ciągle siedzę na forum a jestem daleko w tyle...
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję
:Ripped in 30 W4/D2 - dobry wycisk - Jillian uwielbiam Cie BIKINI SERIES™ Your Sunseeker Workout ~ Full Body Toning Routine - bardzo fajne! Fine Toning Arm Routine | Tone It Up Tuesdays - przyjemne O tak, szczególnie czerwone! ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje:
Mel B: rozgrzewka, brzuch, rozciąganie (ramiona dzis maja free) Ewa: skalpel (przedostatni raz- fajneli), szok trening 1,2. Tifoczki ![]() Zaraz spadam na basen ![]() wieczorem kickbox z Jillian- polubiłam Niedawno właśnie wspominałam małżowi, że zawsze marzył mi sie szpagat. Tak już chyba zostanie.. Kto wczoraj wspominał o programie 100 pompek?? Robie Za 2 tygodnie planuje zrobić 15![]() POZDRAWIAM!!
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#254 |
|
Spaceroholiczka
|
Piszę w przerwie między lekcjami
Błagam, nie piszcie tyle, bo nie nadrobię |
|
|
|
#255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie, czasami tylko coś oglądam w necie jak mi się już śmiertelnie nudzi (czyt. muszę pisać mgr).
Cytat:
Cytat:
, każdy znajdzie czas), ale jeszcze na wiele innych rzeczy. Jeśli ona przed urodzeniem dziecka swój wolny czas poświęcała na kilka rzeczy (spotkania ze znajomymi, czytanie książek, ćwiczenia, malowanie paznokci i wizyty w muzeum załóżmy ), a każda z tych rzeczy zajmowała jej tylko kilka procent czasu, a teraz ma tego czasu diametralnie mniej, to ona stara się to, co ma, podzielić między wszystkie zainteresowania i przyjemności. Oczywiście wygodnictwo swoją drogą, ale dobrze wiemy, że niektóre babeczki tracą po ciąży od razu bez wysiłku, a inne zostają z tymi kilogramami. Ta pierwsza nie musi szukać ani wymówek, ani czasu, bo dobrze wygląda ![]() Ja dzieci nie mam, ale bardzo się boję, o brak czasu właśnie. Wyobrażam sobie, że mam godzinę dziennie dla siebie. Co mam zrobić? Poczytać książkę czy poćwiczyć? ![]() Słyszałam też opinię, że im więcej się ma dzieci, tym więcej trzeba za nimi ganiać i nie ma czasu ani okazji, żeby się spaść ![]() Cytat:
Zrobiłam D9/L3 shreda, D9/Butt Lift (Sexy Beach Body). Zastanawiam się czy już w środę po shredzie zacząć Killer Abs, czy poczekać kilka dni, bo w niedzielę na 100% nie będę mogła ćwiczyć, a nie chcę tak zaczynać i od razu mieć przerwy. Muszę to przemyśleć. Mam nadzieję, że jak ustalę, że jeden level to tydzień to wystarczy. 10 dni to za długo, nudzi mi się ![]() Liczę dziś skrupulatnie posiłki, mój obiad ma 513kcal i B26,20 W50,40 T22,37 (w sumie zjadłam dziś tylko 45g białka, a na śniadanie było jajko i serek homo, a na obiad ryba, więc gdzie to białko się podziało
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Im wiecej dzieci masz tym jestes bardziej zorganizowana
a jak masz super partnera to masz czas i na leniuchowanie i na sport i na przyjemnosci i na obowiazki My czesto dzielimy sie z A. weekendem..on zabiera w sobote dzieciaki a ja mam pol dnia wolnego a w niedziele na odwrot w sobote mialam czas aby wysprzatac cale mieszkanie, pocwiczyc i jeszcze z ksiazka polezalam na kanapie a w tygodniu jak trzeba pracowac to cwicze wieczorkami.. i nawte jeszcze zdaze poprasowac i mieszkanie ogarnac..a moje dzieci chodza o 20.30 spac, wiec duzo czasu mi nie zostaje na przyjmnosci i obowiazki Wszystko sie da jak sie chce Ja melduje 6w6p i Mel..dzisiaj byly plecki..codziennie staram sie cos innego z Mel robic Jutro mam przerwe od cwiczen ale znalazlam fajny program na rozciaganie i jutro sobie zrobie wieczorkiem
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie faktycznie dużo zależy od tego jak się pracuje i jak pracuje partner. Zawsze przydają się też dziadkowie
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny założyłam konto na endomondo
I mam pytanie: co mam kliknąć żeby oprócz rejestrowania treningów, było przeliczanie na spalone kcal? Proszę o pomoc
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11
Cytat:
|
|
#260 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy byłby jakiś sens w robieniu tylko krótkiego cardio (np. to od Mel B), ale już bez innych ćwiczeń? Czy lepiej jest je połączyć jeszcze z jakąś aktywnością?
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NO EXCUSES Skoro ja daje rade to i inne kobiety też a zapomniałam dodać że mam astmę i nie zawsze sie dobrze czuje. Wszystko jest kwestią dobrej organizacji i chęci i nikt mi nic innego nie wmówi o nie nie nie ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Ja mam w tel i jest opcja jak włączając trening ustawiały czy chcesz aby wyświetlało dystans kalorie prędkość itd
|
|
#262 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Melduje 4.37km biegu ale to nie był dobry pomysł w tym upale plaża zatłoczona że biegłam jak żółw a do tego astma mnie męczyła z tego gorąca ale i tak w połowie zrobiłam jeszcze 20 pompek miny spacerowiczów/plażowoczów bezcenne hahaha
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie sobie wyobraziłam scenkę: dzieciak śpi, ja się pocę przy shredzie, dzieciak płacze bo chce cycka i ja taka spocona biegnę go nakarmić
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Haha mój jak był młodszy to miałam wiecej czasu bo wiecej spał teraz śpi tylko raz godzinę czasem jak ćwicze to sie obudzi i wrzeszczy ale nie zawsze jak nie chodziłam do pracy to ćwiczyłam zawsze wieczorem i było spoko;-)
|
#266 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Dzisiaj wstałam z okropnym bólem w krzyżu. Ni to kręgosłup, ni to mięśnie. Ledwo chodzę... |
|
|
|
|
#267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no jeszcze ogródek, mamę która czasem potrzebuje opieki, męża (to czasem jak dziecko) itd... jak ktoś chce to da radę a jak nie to i wołami nie zaciągniesz... Edytowane przez wings6 Czas edycji: 2013-05-06 o 14:59 |
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
ale dziwny dzisiaj dzień ciężki. Głowa mnie boli, dopiero co wróciłam, a już wychodzę, wrócę późno, jutro wcześnie wstaję, a Killer sam się nie zrobi. Trzymajcie kciuki, żebym znalazła siły na późno-wieczorne ćwiczenia dziś ![]() Co do rozciągania - ja staram się duużo rozciągać, nawet nie wliczam sobie tego w treningi. Jak byłam młodsza (tzn mała właściwie ) to byłam rozciągnięta i uwielbiałam to, więc teraz też chcę znów to umieć A wczoraj to chyba nawet się przeforsowałam, muszę uważać na przyszłość.ewwwa - mnie samo przelicza jak już zapiszesz trening, wybierzesz wszystko co trzeba, to wejdź w zakładkę treningi, najedź na swój i tam są podane spalone kcal albo w statystykach (tylko wybierz między godzinami/prędkością a kcal)
|
|
|
|
#269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczy mi kcal jak podam trase biegu Bez podania trasy nie ![]() Ja na razie mam opcję komputerową hehe Muszę dopiero wgrać co i jak na telefon ![]() Fajne to endomondo! Jak ktoś chce się za kumplować to zapraszam KLIK Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Tylko, że przelicza mi tylko biegi z podaną trasą, bez trasy a tylko z dystansem nie chcę liczyc Ale wprowadzę dystans i wtedy będzie luks ![]() W ogóle te spalone kcal mnie motywują I ten płomień obok
|
|||
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej biegałam z runtastic ale endo mi bardziej sie podoba
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-05-06 o 15:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

wlasnie przygotowalam sobie troche wiecej i bede miec na jutro/pojutrze

on ani nogi za glowe nie zalozy, ani rekami sie z tylu nie zlapie ( tak ze jedna przez bark, druga z dolu ). Taki kolek z niego.

), a każda z tych rzeczy zajmowała jej tylko kilka procent czasu, a teraz ma tego czasu diametralnie mniej, to ona stara się to, co ma, podzielić między wszystkie zainteresowania i przyjemności. Oczywiście wygodnictwo swoją drogą, ale dobrze wiemy, że niektóre babeczki tracą po ciąży od razu bez wysiłku, a inne zostają z tymi kilogramami. Ta pierwsza nie musi szukać ani wymówek, ani czasu, bo dobrze wygląda
Proszę o pomoc

Liczy mi kcal jak podam trase biegu