|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() Asiu ja robiłam Olią,i miałam po niej strasznie szorstkie i suche włosy. Ale już doszły do siebie dzięki maskom ![]() Cytat:
![]() A w tych izbach przyjęć to coraz bardziej mają pacjenta w ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ostatnio kupiłam jakiś nowy żel pod prysznic biedronkowy. "FruitKISS", o zapachu lilii wodnej, zawiera olej z wiesiołka i wit. E. Super nawilża i pięknie pachnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |||||
Zakorzenienie
|
Piekna pogoda u mnie
![]() tylko pan z kosiarka szaleje o 7 rano ![]() Cytat:
![]() daj znac ja Tz sie czuje... Cytat:
![]() farbuje wlosy od 13-14 roku zycia,mialam rozne kolory na glowie od blondu po czernie, czerwienie, brazy,rudosci i raz nawet za☠☠☠iscie rozowe,bo nalozylam saszetke baklazanu na blond ![]() szczeolnej uwagi do pielegnaji, czy tego jak sie ukladaja nie przywiazywalam. Mylam wlosy tym co bylo, jakas odzywka i juz. wlosy zazwyczaj mialam rozpuszczone, przedzialek posrodku i najlepiej zeby mozna bylo kosmyki przy twarzy za ucho wsadzic ![]() ale nigdy nie kojarze takiej sytuacji,że np musialam myc wlosy codziennie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- ![]() Cytat:
![]() Ja mam Extreme Nude i jestem zaczywycona ![]() http://basia8212.blogspot.com/2012/0...erre-rene.html Cytat:
![]() ja tam lubie poczytac takie rzeczy,bo zawsze dowiem sie czegos nowego i przydatnego i absolutnie sie nie nakrecaj ![]() Tak to jest jak facet pojdzie do SP ![]() jego gadanie do mnie: "wiesz co wyglada tak samo, tylko,ze napisne jest intensywnie regenerujacy szampon ale to chyba to samo nie?" ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Normalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() kupiłam jednak garnier color sensation 111 ![]() ![]() myślałam też nad syossem los angeles, ale u niego na pudle mówią, że rozjaśnia do 3 tonów a sentation do 4 ![]() idę zaraz farbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
A ja niedawno wróciłam z matury z angielskiego
![]() Miałam Wam napisać przed wyjściem ale już nie zdążyłam- casting spłukał mi się na brąz w paru miejsach, a w paru (np. grzywka) jest dalej ciemno-brązowo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |||
Zakorzenienie
|
No nie do końca
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Błyszczyk fajny ![]() ![]() Cytat:
![]() Bede musiała sie rozejrzeć za tym żelem ![]() Cytat:
![]() TZ troche lepiej, cały czas jest na lekach, 3x dziennie bierze leki rozkurczowe i coś tam jeszcze i mówi że cały czas czuje ból ale już jest do zniesienia, może normalnie funkcjonować. Wczoraj oczywiście dzień sie nie skończył, dzwoniła właścicielka, że jesteśmy jej winni z TŻ prawie 100 zł za wode, nie wiem jakim cudem bo wszystko płacimy regularnie, a koleś który nam zalega z gazem - i gdyby nie to to bysmy odłączonego nie mieli, zamydlił jej oczy że on juz wszystko zapłacił i my chyba jestesmy nienormalni ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja odkad zapuscilam wlosy to juz nie mam problemu, bo zaczely sie ukladac po prostu fajniej. Dla mnie najgorsza dlugosc to taka troche za ramiona, nosz nie wiadomo co z tym zrobic ![]() ![]() Ja wlasnie siedze na balkonie, opalam sie troszke. Umylam wlosy JJ (mowilam juz ze go kocham ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to w takim razie przedstawcie jej rachunki, przeciez na kazdym jest stempel i data wiec tu nie ma co koles kitu wciskac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- No właśnie ja też zapomniałam że długość do ramion to jest najgorsza możliwa długość dla moich włosów ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wg niej to ze ja odwiedzałam TŻ to chyba znaczy ze tam mieszkam bo mnie widzi ![]() ![]() Twierdzi ze przychodza niedopłaty za wode itd, ta kobieta nienormalna jest ![]() ![]() A ta włascicielka to w sumie pośredniczka bardziej, bo ona tylko sie tym zajmuje, a właścicielka zupełnie w innym mieście siedzi. Szukamy teraz numeru do niej bo to jest nie do pomyslenia ![]() A z woda to jest wogóle cyrk, rok temu to tutaj mieszkały 4 dziewczyny + TŻ, do tego na doczepke ja zostawałam czasem na weekend, do jednej co 2 przyjeżdżał TŻ, czasem jakies kolezanki cos tego. I nigdy nie było niedopłaty do wody ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dociazam je i wygladzam ale oczywiscie bez prostownicy ![]() suszarki nie uzywam juz w ogole (czasem tylko do podgrzania maski na wlosach ale to juz i tk tego nawet zaprzestalam) U mnie olejowanie calonocne sie nie sprawdzilo ![]() Cytat:
![]() dlatego ja nigdy nie chcialam w takim "ukladzie "mieszkac, bo tak na prawde nie wiesz nigdy na kogo trafisz... czy czlowiek bedzie uczciwy, czy wywiaze sie z zobowiazan... teraz macie problemu wszyscy przez jednego pajaca. Trzymam kciuki zeby wszystko udalo sie Wam załatwic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
po paru dniach od farbowania stwierdzam, ze Londa lepsza, kolorek tez mi bardziej odpowiada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Załatwic cos załatwimy, tylko niewiadomo co z gazem bo jak juz odlaczyli to póki nie spłacimy wszystkich rachunków to nam nie podłącza.. Mielismy jeszcze spokojnie ponad miesiac czasu a tak dupa ![]() Ale cos wymyslimy, zemsta sie szykuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
okazalo sie,ze bral pieniadze ale nie robil oplat i nam wode wszystkim odcieli, kontaktu z nim żadnego. Na szczescie jakos sie wszyscy zmowilismy rachunki zostaly uregulowane a jego sciga prokuratura ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Można kupić małe ilości kilku olejków, tanio wychodzi. Mnie służył bardzo dobrze olejek makademia, awokado, słodkie migdały. Lniany mnie podsuszył, nie polecam. Kokosowego jeszcze nie miałam.
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Czeko-współczuje, kiepska sytuacja z tym gazem, teraz pewnie ze stówkę zapłacicie za podłączenie
![]() oby sie wszystko rozwiązało ![]() siedzę już z sensation na głowie i....strasznie piecze wrrrrr po londzie nic takiego nie miało miejsca, chyba nawet po palette z 12% mniej piekło ![]() oby kolor był tego wart ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie pokaz co Ci wyjdzie ![]() Wczoraj powzięłam kroki i kupilam Joanne szlachetna perle ![]() oksy czywiscie odrazu wyrzucilam,bo musze kupic sobie 12%. nie wiedzialam,że je sie rozrabia w stosunku 1:1,5 ![]() czyli wyjdzie mi 100 ml mieszanki, powinno starczyc chociaz ostatnio moje wlosy zrobily sie bardzo grube i mama nawet mowi jak mi farbuje,że Palette to tak na styk mam ![]() I po slonku juz u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
A u mnie pięknie świeci słońce i gorąco
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Kurde tak mi się nie chce iść na ten angielski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() plusem jest bez wątpienia to, że ładnie pachnie ![]() ![]() pokażę ![]() u mnie słonko piękne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A potem znowu Palette robilam to tez mi odrobinke zostało ![]() Mnie kurcze kusi zeby te Londy zamówic ale rozsadek mowi nieeee. Albo wymieszac sklepową 19 z 89, albo 12/9 ![]() Cytat:
![]() Teraz w SP od dzisiaj chyba jest promocja na nutrisse z kartą, za 17 zł jest wtedy. Nie no i tak nam nie podlacza poki wszystkiego nie splacimy, a mamy jeszcze obecny rachunek do zapłacenia. Do konca maja mielismy czas a tak to dupa. Jedyna opcja ze ktos nowa umowe podpisze ![]() Proponuje zeby zrobila to posredniczka bo po tych jajach co teraz byly to juz nikt raczej sie nie zadeklaruje... Cytat:
![]() Kurde, zrobilam trening i padłam na dywan ![]() ![]() Przeklety tłuszczu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ah, kiedy to było... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ten żel jest taki różowy, polecam bo naprawdę fajny. Mąż mówi, że przez całą noc go na mnie czuje ![]() Ale jak to, płacicie jej regularnie, i nie wie kto zapłacił, a kto nie?! ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Londami mieszanka juz robilam i mi zolkla, ale ja robilam 12/9 i 18 ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Sa takie miesiste i grube i wygladzone i w ogole och ach ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Grzmi u mnie ![]() Lubie burze wiec sie ciesze ![]() Ja zapomnialam a ja mam jeszcze to serum do wlosow w domu,tylko,że to same silikony ale na koncowki dla zabezpieczenia moze byc ![]() http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=14713 Mam tylko pytanie, JJ zmyje je z wlosow czy tu trzeba czegos mocnego? Sa tu silikony lotne wiec to nie problem ale te inne skladniki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to moge sobie co najwyzej zjesc jogurt, kanapke albo parówke ![]() Cytat:
![]() My wszystkie przelewy za czynsz robimy z konta internetowego wiec wszystkie potwierdzenia mamy, moze sobie gadac, TŻ ani złotówki jej nie da ![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam idealny test antyperspirantu bloker z Ziaji ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!!
Czeko przerabane z tym gazem, mam nadzieję, że załatwicie tego palanta co Was tak urządził!! a z wodą...niech Wam babka pokaże rozliczenie, co pół roku jest z wody, ile było zapłacone a ile wg zużycia!! ja miałam akcję z wodą bo my mamy ciepłą z ciepłowni...no i jest to liczone 1kubik ciepłej tj 1zimnej+1ciepłej (podgrzanie). Więc automatycznie zuzycie zimniej wzrasta mimo że faktycznie ciepłą uzywasz. Nie wiem czy nie zamotałam...w kazdym bądź razie ja sprawdzałam sobie liczniki i bylo ok a jak przyszło rozliczenie to 150 niedopłaty... Kylie a kiedy działasz z Joanną? Infa czekam na efekt, na jaką farbę kładłaś, tzn co wczesniej miałaś na włosach? Absurdalna07 dzięki za polecenie olejków. Spróbuję na razie czy wgl coś działa, jak nie do do odżywki jak Kylie będę dawać albo wgl odstawię ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest dobrze
![]() ![]() color sensation dał radę ![]() ![]() odrost super rozjaśnił, nie odróżnia się od reszty ![]() ![]() kładłam na 3,5 tyg londę 18 (zżółtkniętą) +1cm odrost trzymałam 30 min i 5 min malaks ![]() garnier color sensation 111 srebrny superjasny blond oxy 9% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.