![]() |
#241 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
No obie przecież
![]() To kochliwy typ jest ![]() Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2013-05-23 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostawił moją mamę z dwójką dzieci - ja wówczas dwunastoletnia, brat pisał maturę. Obwiniał Mamę za to, co się wydarzyło. Nowa pani ojca wyzywała moją mamę od najgorszych. Przyjeżdżała z ojcem do naszego domu i miała czelność nas obrażać. Bóg jeden wie za co. Mama się pogodziła z tym, co się stało i chciała się rozstać z klasą, w miarę w spokojnie. Niestety szanowny pan tatuś nie potrafił się zachować ![]() Ojciec zamieszkał ze swoją panną. Postarali się o nową córeczkę. A ja i brat? Cóż, zostaliśmy wymienieni na nowsze modele. Ogólnie rzecz biorąc ojciec wolał spotkać się ze swoją panią niż ze mną. Np. w moje urodziny pod pretekstem tego, że nie lubi się z moją Ciocią i żeby się z nią nie widzieć poszedł ,,na zakupy". Gdzie był nie muszę tłumaczyć ![]() Pamiętam jak czekałam czy przyjedzie w umówiony dzień. I czekałam, czekałam, czekałam. A jego nie ma. Od 4 lat go nie widziałam - nie dzwoni, nie pisze. Ja też nie szukam kontaktu, nie widzę powodu. Dlatego nikomu nie życzę takich przeżyć. Z perspektywy czasu już się z tego śmieję, dorosłam i podchodzę do tego z dystansem. Ale nie wiem kim trzeba być żeby zostawić swoją żonę, dzieci, uciec. I autorko przemyśl czy to taka wielka miłość. Skoro zdradził tą, której przysięgał, to serio myślisz, że Ciebie nie wymieni na inny model? ![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Obie. Szczerze. Bo to szczery facet jest.
![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
oni zawsze kochają obie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Konto usunięte
|
jedną kocha zażarcie, a drugą zawzięcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, tyle zła na świecie, a widać, że facet obdarowuje dwie niewiasty szczerą miłością
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzisz w wypadku "prawie skończonego małżeństwa" kiedy decyzja o rozstaniu została podjęta a małżeństwo widnieje tylko na papierze, i obie strony mają świadomość, że już jest "po" niech każdy robi co chce. Ale w tym przypadku, szczerze wątpię w "świadomość' żony, że jej mężulek lata z ch**em po kolędzie.
![]() |
![]() |
#252 |
Nie depcze krokusów
|
Na bank nie wie i się nie dowie, a gdyby autorka ją uświadomiła, z bólem serca pan musiałby się z nią rozstać, bo podważyła jego szczere uczucia do niej.
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40951217]Zgadzam sie. Zwykle zachowanie nienastreczajace ani wysilku, ani wyrzeczen urasta do rangi swietej szlachetnosci.[/QUOTE]
Jakie czasy, taka szlachetność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Pomijając co myśle o wpieprzaniu się komuś w życie, powiem tak... Nie myslisz o innych to myśl o sobie. Nawet jak ten pseudo zwiazek bedzie trwał, nie sądze żeby on zostawił żonę i to Ty będziesz zawsze tą drugą i mniej ważną. To z nią bedzie spędzał święta, wakacje, sylwestra i walentynki. To z nią będzie wychowywał dzieci, budował dom itd. A Ty będziesz stała z boku i czekała aż on w końcu ją zostawi. Sama oczywiście życia sobie nie ułożysz no bo jak? Przeciez kochasz jego to na innego nie spojrzysz. W ten sposob latka bedą lecieć aż obudzisz się z ręką w nocniku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Słowa to nie wszystko. Liczą się czyny. Powiedzieć można właściwie wszystko. Zastanawia mnie, Autorko, ile Ty masz lat? Czytając Twoje posty, mam wrażenie że jesteś bardzo młoda, a w dodatku, niestety, naiwna. Cytat:
Cytat:
![]() Ten gościu z moralnością ma tyle wspólnego, co ja z chińską cesarzową ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
mój cytat dnia
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() i w co ja będe wierzyć,jak nie ma już nawet mikołaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocha Cię po 2 miesiącach? Po 2 miesiącach to jedyne o czym można mówić to o słodkich słówkach i zauroczeniu + oczywiście pukanku. Po pierwsze jesteś tak zdesperowana, że to aż boli, po drugie nie czujesz wyrzutów sumienia, że niszczysz innym życie, po trzecie chyba nie dojrzałaś jeszcze do związku, skoro wierzysz w "miłość od pierwszego wejrzenia". On nie chce odejść od żony. Jesteś dla niego nikim, tylko urozmaiceniem. A jak odejdzie? Cóż, licz się z tym, że będziecie razem bardzo szczęśliwi, będziecie mieć małe dziecko - a wtedy on pójdzie do innej zakompleksionej szmaty, która będzie mówić "no trudno, za późno".
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Tak prawdę mówiąc ona tylko pomoże zniszczyć życie jego żonie i dziecku (a jak nie ona to pewnie inna) prawdziwym winowajcą jest ON
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błagam, przestańmy wreszcie wybielać kochanki i twierdzić, ze tylko osoba "składająca przysięgę" jest winna. Co to, kurcze, jak sie komuś nie składało przysięgi to juz wszytsko można? NIE Winni są równo oboje, bo oboje biorą w tym udział.
![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest wolna,nikogo nie oszukuje,nie okłamuje,nie zdradza,a on nie jest bezwolnym stworzeniem i w drodze ewolucji posiadł rozum . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oszukuje i okłamuje i pomaga to robić. Co z tego, ze obcą kobietę? Co to obcych można robić w jajo, można pomagać w okłamywaniu obcej kobiety? Tjaaa, nie jest winna ![]() Znaczy, jak Cię nie znam to mogę komus pomóc zrobić z ciebie idiotkę? Dzięki, będe pamietała ![]() Cytat:
![]() No serio nie znoszę kłamców i oszustów, a jak ktos w tym pomaga to taka sama szuja jest ![]()
![]() |
![]() |
#267 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A kiedyś ułożyło mi się trochę inaczej, bo mój facet zdradził mnie z moją bardzo bliską koleżanką, dojechałam ich po równo, bo obydwoje byli dla mnie ważni. Tam dawałam 50/50 bo znali mnie dobrze obydwoje, obydwojgu ufałam, obydwoje zachowali się s☠☠☠☠iale. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie chodzi ogólnie o zasadę i to pieprzenie, że "ona niewinna". Nosz ludzie, nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Kiedyś to tylko ona była winna, chłop się zawsze wywinął, teraz, chyba dla równowagi, słychac, ze tylko on jest winny. Wpienia mnie to. Nie można "rozgrzeszać" za pomoc w robieniu świństw, bo potem coraz częściej słychać hasła: Nie ma takiego wagonu, kórego nie można odczepić. Bo niektóre kobiety myślą: jesli kochanka nie jest niczemu winna to co jest złego w byciu nią? Zasady umierają, zwykłego poczucia przyzwoitości nie ma w narodzie, bo przecież, jesli ona całkeim niewinna, to znaczy, że można pomagać przyprawiać innej babie rogi. To nic złego przecież ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2013-05-23 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ale zaraz, zaraz, co ja piszę... przecież on ją kocha.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie się wydaje, że takie osoby zawsze będą przez społeczeństwo piętnowane, bo jawią się (słusznie) jako zagrożenie dla trwałości tegoż. W końcu składa się ono głównie z rodzin, gdzie wychowują się dzieci. I jestem za tym aby dla takiego zła przyzwolenia nie było. To są naczynia połączone. Mniej chętnych na kochanki = mniej mężów się za nie weźmie i na odwrót, mniej chętnych mężów = mniej kochanek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.