|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
hahaha świetny Tato!
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
Haha, no prawda. Mój tata miał w ogóle jakieś dziwne metody wychowawcze. Jak go nie słuchałam to stawał na baczność i głosem wojskowego "Łucjo pozwól". Przez to nie lubię mojego drugiego imienia. Ale przynajmniej go słuchałam.
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem zauważyłam, że potrafi ją zjechac i przepytywał kiedyś z tego ile wydała na ciuchy... Ale z kolei potrafił kupić jej drogi prezent, bardzo drogi itdSama nie wiem. Ale zaczyna sie chop robić taki trochu trudny
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie zastanawia jedno?
Czy naprawdę na yt można zarobić konkretną kasę, żeby przestać pracować? Judy ma jakieś 400 tysięcy widzów i chyba jakoś zarabia, skoro nie pracuje. Tak samo szusz... Ciekawe ile zarabiają ci, którzy mają milion widzów.
|
#246 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Kawa chyba nie powinna już działać jak masz tyle energii to tylko na imprezę gdzieś![]() Ja mialam iść pobiegać, ale mokro jest, burza była, lało, do bani ![]() Cytat:
Łucja kojarzy mi się z tą małą Łucją z Opowieści z Narnii
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-21 o 22:57 |
||
|
|
|
#247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę życzyłabym sobie aby nastolatki były takie jak ona, ogarnięte z językiem, bez uprzedzeń i z jakąś tam kulturą. Jak ona wyjedzie gdziekolwiek to nie sądzę, że Polsce narobi wstydu a taki łysy chłopaczyna co ani me ani be w żadnym języku i z lepkimi raczkami już tak. Pomijam już ludzi o nastawieniu wiadomo jakim to środowiska LGTB, obcokrajowców, nie-katolików. Ona przynajmniej nie lata z młotkiem na "ciapatych" (nienawidzę tego określenia) jak to wielu Polaków chce robić, nie bije się po dyskotekach i nie pokazuje cycków. Ja życzyłabym sobie aby w Polsce naprawdę były takie dzieciaki, a nie jakieś nastki szukające sponsora albo osoby z rodzin patologicznych czy biednych bądź słabo wykształconych. |
|
|
|
|
#248 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo jest fajny, tylko czasami ma swoje hmm... odchyły.
|
|
#250 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosłownie Jest pozytyw, zauwazyłam za to, że ta wizyta miała mega dobry wpływ na Anę i Jofiego, już jakieś soki, nawet vlogi są z deczka inne, lepsze, trochu przypominąją te Judy. Ana w koncu pokazuje sie bez spiny bez makijazu, taka z lekka wyluzowana Cytat:
kurde cięzki temat, ale w Ameryce chyba bardziej, bo tam zawsze większa oglądalność.Cytat:
I hektolitry zielonej herbaty codziennie, a jeszcze lekko sie ochłodziło, to mam tyle energii, że aż dziw. Zaraz jakieś bujanko sie zrobi po terenie, ale nie dalekobieżnie ![]() też kocham Narnie!!!!!! Serio A tych burz, deszczó to ja zazdroszczę ![]() Też dziś nie biegałąm, bo ZA GORĄCKO Z KOLEI ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-21 o 23:05 |
||||
|
|
|
#251 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak pisałam, jasne, że nauka języków i obycie są fajne, ale niechętnie widzę takie dziewczyny na YT, uważam, że to za wcześnie, do tego to jej lekkie oderwanie od świata jest zarówno jej minusem, jak i plusem - przysparza jej to widzów, ale dla niej samej jest to niekorzystne. Może wyjdę na obrzydliwego hejtera, ale ona naprawdę sprawia na mnie wrażenie rozpuszczonej dziewczynki, uosabia wiele rzeczy, które mnie irytują. Czasem ma przebłyski, ale na ogół wydaje mi się lekką pozerką, infantylną... Wiem, że pewnie dziewczynki lubią oglądać takie „idealne” życie, dobra szkoła, wycieczki, drogie ubrania, ale mnie to śmieszy. Tak samo oglądam malutko dorosłych Youtuberek, bo nie widzę w nich niczego godnego uwagi. Wiele osób robi sobie krzywdę tą działalnością, czy to nastolatki, czy dorosłe babki. A żałować myślę, że będzie, za jakiś czas zmądrzeje, podrośnie, popisy na YT wydadzą jej się głupie, a nawet jeśli nie, to na pewno wiecie jak YT potrafi zamieszać w życiu prywatnym... Ile ona ma tak naprawdę lat? |
|
|
|
|
#253 |
|
Konto usunięte
|
Ja teraz oglądam filmiki tej LittleBlueBerry, czasem lubię popatrzeć na rzeczy kompletnie nieosiągalne dla mnie, bez hejtowania, żeby nie było
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
czuję, że to o nas ![]() PS. rozwala mnie, że pod filmikiem same komentarze: hejcik, hejterze, ☠☠☠.c.hejterów...
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Jestem i ja
Alez Wy produkujecie te posty-predkosc super expresssssss .Ale lubie Was i ten watek Duzo tworczej weny Kochane Dziewczynki (nazwa niezalezna od wieku,pozytywna,zeby nie bylo! Teraz juz mowie dobranoc
|
|
|
|
#256 |
|
Konto usunięte
|
Teraz jest moda na słowo hejter i jego odmiany
![]() http://www.youtube.com/watch?v=zNvlKrAHT1Y ulubiency wiosy TheDueDonne |
|
|
|
#257 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Dwa dni bez internetu a tu tyyyle nadrabiania
lece ogladac SZUSZKA ( swoja droga,czesto bywam w Łodzi i chcialabym ja i ten jej glow zobaczyc na zywo )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#258 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ona dla ciebie uosabia wiele rzeczy, które cie irytują. Mnie posiadanie pieniędzy przez kogos nie irytuje- tak samo "obnoszenie" się co sie za nie kupiło, dziwny akcent i swego rodzaju infantylność wynikająca z wieku! Wiem jak w PL trudno żyć bogatym ludziom jakkolwiek to głupio nie zabrzmi- a jest dużo trudniej niż bogatemu Niemcowi czy Francuzowi. Bo ludzie- sąsiedzi i otoczenie zamiast dążyc do podobnego statusu materialnego, zarobków tylko trąbią, że tylko cieżka praca to uczciwa praca (np. górnika), że lepiej być biedniejszym niż bogatszym (bo Pan Bóg i te sprawy), że dzieci są rozpuszczone- to mnie zawsze zastanawiało bo akurat w takich rodzinach od dzieci wymaga sie znacznie więcej, jest więcej nakazów, więcej ograniczeń typu wracania do domu przed 20-stą. Niby mówi sie, że podróże kształcą a jak ktos sie tym pochwali to juz źle. Nauka jest ważna, ale jak ktos chodzi do dobrej szkoły to też niektórym przeszkadza. Dziewczynie obrywa się za to, że pochodzi z bogatej rodziny. Nie wiem skąd sie to w Polsce bierze, ale tutaj naprawdę nie można sie wyróżniać pozytywnie bo wszystkim to zaczyna przeszkadzać. Jak jesteś z patologii i biednej rodziny to wszyscy cię żałują, zbierają pieniądze na szlachetne paczki itp. A jak komus sie powiodło to od razu wszystko co najgorsze- że osoba jest taka i owaka. Rzadko można spotkać osobę , której sie powiodło i jest szanowana. Aż przypomina sie film Sami Swoi. Ludzie tutaj nie potrafią sie cieszyc z czyjegoś szczęścia. Zamiast sie cieszyć, że dziewczyna ma pieniądze, będzie wykształcona, że zwiedza, że podatnicy nie muszą sie łożyć na jej utrzymanie i jest przynajmniej jeden obywatel szcześliwy to nieeee. A ta Blueberry gdyby pochodziła z mało zamożnej to znów pewnie nie miała by o czymś kręcić vlogów i nie było by tematu. Nie wiem skąd w ludziach tutaj jest tyle jadu i zawiści, ale nawet na fb ludzie pod własnym nazwiskiem hejtują, wyzywają itp. Naprawdę staram sie dociec dlaczego uwaza sie, że Polki to najagresywniejsze kobiety na świecie/ w Europie. Te same osoby na profilach swoich koleżanek piszą słodziutkie pierdółki, a kogos znów wyzywają od szmat. Wybiórcza hipokryzja i podwójne standardy. Jak są wybory Miss to wszystkie są brzydkie, maja okropny ryj i brzydki zad, a swojej szpetnej koleżance napiszą, że jest naj naj naj, a potem i tak obgadają. Wszystkim jest źle i niedobrze, a i tak tkwią w tym kraju. Wiele nastolatek amerykańskich, które przekopałam zachowuje sie podobnie do tej Blueberry, ale jednak ta polska bardziej irytuje i to jej sie obrywa mocniej niż nierzadko dużo mniej ogarniętej rówieśniczce z UK czy USA. Zamiast wspierać swoich rodaków to... tutaj robi się wszystko żeby kogoś zgnoić i ten ktoś miał gorzej przez moment albo chociaż sie poczuł gorszy. eot Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-06-22 o 00:46 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#261 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgadzam się ze wszystkim co piszesz, mądrze piszesz, ale ona irytuje mnie przez konkretne cechy, których nie cierpię w nastolatkach, a nie przez kasę, nie obchodzi mnie to. Można być rozpieszczonym bez dużych pieniędzy, są dziewczyny w jej wieku, które nie są takie infantylne, ani pozerskie na bycie kól. A jej problemów z j. polskim nie wybaczę. Zagranicznych dziewczyn kompletnie nie znam. |
|
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ta dziewczyna- jest jak tysiące, wręcz setki tysiecy nastolatek w tym kraju- chociaż nie- bo wiele nastolatek w jej wieku chodzi w makijażu jak na Sylwestra na codzień, a o stroju do szkoły nie wspomne. A zamiast z rodzicami na wakacje to jeżdzą sami autokarami do Lloret del Mar i dają sie obmacywać pierwszemu lepszemu Włochowi albo po paru kubkach sangrii lądują w toalecie z Hiszpanem lub Niemcem. Wystarczy wejśc na pewien wątek na wizażu dot. tegoż miejsca A co do jej rówieśniczek ale w USA- czasem patrzę co yt daje w proponowanych i szczerze- blueberry nie robi z siebie 20-latki na siłę za pomocą tresek, dopinek, sztucznych rzęs, kilograma makijażu czy samoopalacza. Przynajmniej nie udaje kogos kim nie jest. A co infantylności- niektóre moje koleżanki te 15-10 lat temu, jak miały 13 lat to bawiły sie lalkami. No niezbyt dorosłe zajęcie. Nie wspominam o skakaniu do Britney Spears, graniu w gumę. Bardziej infantylna dla mnie jest ta MissDoncelita czy jak sie ona nazywa. Co do języka- ona i tak potrafi sie lepiej wysłowić niż ci wszyscy kolesie pod blokami albo goście skandujący hasła typu Polska dla Polaków- uogólniając mówi lepiej niz co drugi polski facet zgolony na łyso w dresie. A Szusz też nie ma rozbudowanego słownictwa bo się musi ratowac yyyyeeeeaaayyeeeaa, bejzikami itp. (pomijam już różnicę wieku).
Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-06-22 o 01:54 |
|
|
|
|
#263 |
|
Konto usunięte
|
Odnośnie hejtingu to czytam sobie właśnie to http://natemat.pl/63955,lawina-negat...ych-kole-w-oko
i utwierdzam się w przekonaniu, że sukces naprawdę kole w oko.. |
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Obejrzałam sobie instagrama tej Dominiki (jeny, teraz zobaczyłam, że jest moją imienniczką) i fajnie się bawi dziewczyna. Szisze, drinki i papierosy. No ja nie mówię, że jestem święta, ale swoich wyskoków nie dodaję na instagram czy fb.
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
tym bardziej, że ma jakieś 16 lat, nie? Pewnie tak dla szpanu to wszystko...
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Jak mnie denerwuje takie uogólnianie i generalizowanie,utrwalani e stereotypów.
I dodam,że dla mnie więcej do pokazania ma Karolina niż Szusz. Nie stawiałabym ich na równi. Mimo,że obie to chodzące reklamy,to Karolina jest bardziej zaanagażowana w prowadzenie kanału,w jego urozmaicanie o nowe temat,jak facet w kuchni czy filmiki wnętrzarskie. A Szusz sprawia wrażenie niezadowolonej,że musi coś nagrywać. A jak się domyślam musi,bo to jej praca i z czegoś trzeba żyć i w kółko nagrywa haule,tagi. Jeszcze pal licho tematy jej filmików,ale mam wrażenie,że ona nawet haulu nie umie porządnie nagrać i się do tego przygotować.
Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2013-06-22 o 09:23 |
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Wróciłam z bezinternetowego wiejskiego wygnania, widzę że oprócz filmików z tygodnia mam do nadrobienia 9 stron nowego wątku i jeszcze kilka ze starego
może do końca weekendu mi się uda
|
|
|
|
#269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedyne, co możemy zrobić, to oglądać to, co nam odpowiada ![]() Kurczę, za moich czasów bycia nastolatą nie wrzucało się zdjęć z wódką, sziszą i papierosami w miejsce publicznie dostępne. Aktualizacja dzisiejsza: http://www.youtube.com/watch?v=fNjtB3Cn5X8 Zmalowana holiday multicolour make up makeup Geek eyeshadows http://www.youtube.com/watch?v=VU15v6NXxvw Xbebe czego uzywałam przez ostatnie miesiące? A ja uciekam ochłonąć na plażę, chociaż dzisiaj i tak chłodniej. Miłego dnia! Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2013-06-22 o 09:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

), podróż i te klimaty... Benji chyba miał dość... co do jej rodziny, to pisałam Ci już, że zauważyłam, że on jest włąśnie taki OUT
Też to wykminiłam. Ma charakter po swojej mamuśce, nie lubię kobiety, histeryczka, boi sie tej kamery jak jakaś dziwna..
Lepsze to niż powiedzieć to samo, tyle, ze po polsku.
Ale z kolei potrafił kupić jej drogi prezent, bardzo drogi itd
jak masz tyle energii to tylko na imprezę gdzieś