|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ujawnianie danych, prześladowanie
Visez, ban jest na IP, które można zmienić.
|
|
|
|
#242 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie jest watek o oftopach na innych watkach. To, ze np. Ty nie lubisz "nas" bo nie podoba ci sie ot w jakims tam watku, nie znaczy, ze powinnas napadac na nas tutaj, piszac o ot. Jesli widzisz ot, rozwalanie watku, to, moim zdaniem, powinnas to zglosic moderatorowi w tym watku. Ten watek jest o czym innym. I czy w tym watku z mojej strony jest jakies przegiecie? Czy w tym watku przegiela jakos np. Demi? |
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ktoś musi być mądrzejszy, Wy wybieracie równanie do poziomu drugiej strony, a teraz narzekacie ze tak to wygląda. dziewczyna sama nic nie zdziała, gdy osoby które atakuje, zaczepia, nęka pozostaną bierne. to naprawde jest takie proste. |
|
|
|
|
#244 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam za bledy i brak polskich znakow ale pisze z telefonu i jestem, az glupio przyznac, lekko zbulwersowana.
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- I w sumie z mojej strony to eot. |
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widać to jest walka z wiatrakami, bo WY na nic nie reagujecie - ani na prośby ze strony innych, ani na bany ktokolwiek zwróci uwagę na chorą sytuację to oskarżacie te osoby że Was atakują - czy tak samo nie zachowuje się autorką wątku? błędne koło. nawarzyłyście piwa to je wypijcie teraz. co do pogrubionego - tu nikt nic nie pisze, bo Was nie lubi
|
|
|
|
|
#246 |
|
Naczelny Hipster
|
Odp: Ujawnianie danych, prześladowanie
A ja na ten przyklad nigdy nigdzie nie trollowalam, watkow nie zakladalam, a tez mi sie obrywa za innych.
Poza tym teraz dziewczyny zaczelyscie polowanie na czarownice, odwracanie sytuacji do gory nogami. Najlepiej zignorowac sprawe - to zignorujmy, ale wy tez przystopujcie te krucjate w obronie ucisnionych. Najlepiej napisac do moda o zamkniecie tematu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Ujawnianie danych, prześladowanie
Cytat:
nikt tu nikogo nie broni, bo obie strony mają coś za uszami, nikt nie odwraca sytuacji do góry nogami, bo jak jest każdy widzi, a już tym bardziej nikt nie poluje na nikogo - osoby nie związane ze sprawą po prostu nie chcą natykać się na dyskusje o tej dziewczynie na rożnego rodzaju wątkach. |
|
|
|
|
#248 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ujawnianie danych, prześladowanie
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ujawnianie danych, prześladowanie
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Romantyczko, jesli to prawda, ze zazywasz kode, to szukaj pomocy, ludzie z tego wychodza. Widac, ze juz ci niezle na psychike wplynelo a jak nic z tym nie zrobisz, to bedzie tylko gorzej.
A laski, ktore na nia wsiadaja podziwiam, bo widac, ze z dziewczyna jest cos nie tak i potrzebuje pomocy a nie nasmiewania sie i ciagniecia dyskusji, ktore wpedzaja ja w jeszcze gorsza paranoje. Nie lepiej zignorowac? |
|
|
|
#251 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
to może być pierwsza odsłona spam-postu na Intymnie: pisanie o wszystkim i o niczym takie
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro według ciebie powinnyśmy dostawać bany za prowokowanie jej, proszę bardzo! My to robimy tylko po to, żeby się sama zdemaskowała i żeby góra mogła ją zbanować pięćsetny raz, bo po tym wszystkim chyba nikt nie sądzi, że będziemy ją kryć. Skoro sama przyłazi na wątek, który podobno służy do umawiania się, gdzie dzisiaj trollujemy, obraża naszą inteligencję, twierdząc, że to nie ona, wmawia Wizażankom, że wyciągamy jej prywatne dane i jeszcze wysyła nam PW, sama się prosi o to, żeby traktować ją jak każdego innego trolla. Mamy za to polecieć? Super. Ale potem wy, obrończynie prześladowanych jej współczujcie, wspierajcie, wymieniajcie PW kiedy będzie zaśmiecać wizaż pytaniami o to, czy ją lubicie, czy jest nudna, jak najlepiej się zabić itd. Miłej zabawy życzę.
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym dziwnie podchodzisz do tematu. Naprawdę nie trzeba wybierać i kibicować jednej ze stron. To, że ktoś krytykuje Wasze zachowanie, nie oznacza wcale, że ma zamiar zaprzyjaźniać się z Tą dziewczyną. Po prostu widzi, że przekroczyłyście granicę dobrego smaku. Teraz Wy nie róbcie z siebie wielce pokrzywdzonych. |
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
A nikt się nie zastanowił co by było, gdyby teraz nagle wszyscy ją ignorowali? Skoro była już taka sytuacja i nic to nie dało, zaczęła zakładać dziesiątki kont, to - jakkolwiek to nie zabrzmi - widać że to "sens jej życia". Sprawa zaszła już tak daleko, że niewiadomo do czego mogłaby się posunąć, jeśli po którejś tam próbie zwrócenia na siebie uwagi wizażanek nie byłoby żadnych efektów. Jak dla mnie to trzeba teraz już tylko próbować jej pomóc, ale jak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

. 

?
dobreee
A ja pierwszy raz słyszę o takiej wizażance, aż dziwne że nigdy na nią nie trafiłam