![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
wyczytałam, że nie lubicie opcji "sub."
![]() ![]() będę podczytywać i pewnie też czasem się udzielać ![]() ![]()
#247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Czy wśród Rossmanniaczek są jakieś włosomaniaczki?
![]() Dziewczyny, które produkty do włosów z R. polecacie? Co się u Was sprawdza? Ja osobiście bardzo lubię maskę z Alterry. |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z Rossmana mogę Ci polecić taką odżywkę w piancw z Pantene bez spłukiwania. Jest chyba aktualnie teraz w promocji za 13 zł(złote opakowanie) , ja ją kupiłam w regularniej cenie i nie żałuję. Na prawdę fajnie nawilża włosy, trzeba uważać by nie nałożyć jej zbyt dużo bo moze przetluscic ale ja nakładam ją od połowy włosów i sprawdza sie świetnie ![]() Co do odżywek fajna jest jeszcze taka nowa z Glisskura Oil Elixir w sprayu. Polecić mogę również ulepszoną wersje odżywkli z Dove intense repair, fajna, takie koło ratunkowe dla włosów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
niekoniecznie, wydaje mi się, że w prawie każdym rossie jest coś z cnd, w jednych po prostu jest dużo więcej takich produktów, a w innych o wiele mniej (wiadomo, że asortyment niektórych sklepów jest dość ubogi w porównaniu z tymi dużymi)
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42472636]A bardzo często nie jest oznaczone ![]() właśnie, nie zawsze są zielone plakietki, dlatego trzeba sprawdzać-wczoraj np. widziałam na półce w cnd za 3,69 śliwkowy żel z Original source w ogóle nieoznaczony, miałam chęć ale był cały wypaćkany bo ktoś wcześniej sprawdzał zapach i wylało mu się trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Klientka w krawacie
|
Szkoda, że OS zrezygnowało z tych silikonowych uszczelek, te żele po prostu ciekną teraz.
![]() |
#252 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#253 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42474465]Uważaj bo nawet czytając tylko ten wątek trudno być na odwyku
![]() ![]() odwyk jest przymusowy - jeszcze przez miesiąc nie będę miała stałego dostępu do Rossmanna ![]() od października wracam na studia, a tam mieszkam 300m od Rossmanna... ![]() tak bardzo ciężko jest przejść obok niego obojętnie ![]() Cytat:
![]() to tak standardowo i na szybko, co przychodzi mi na myśl - odżywka i maska Alterry granat i aloes, odżywki Isany do pierwszego O, jeśli myjesz włosy OMO (tanie, wydajne, krzywdy nie zrobią), oprócz tego Eliksir z Green Pharmacy jako wcierka (można znaleźć w R.), Babydream fur Mama (olejek na rozstępy) do olejowania włosów, dużo włosomaniaczek używa też szamponu Babydream i odżywki Garniera Awokado i masło Karite ( ta akurat jest dostępna w większości drogerii, mi osobiście nie podpasowała, ale jest często chwalona ) ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-27 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
Jakie polecacie kredki do oczu? Czaiłam się na manhatanna x-act
![]() I czym pomadkujecie brwi? |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny,
Może któraś z was mi pomoże. Miałam swego czasu problem z wypryskami/trądzikiem i zostały mi czerwone ślady, takie "kropki" na policzkach. W związku z tym szukam jakiegoś kremu, który byłby w stanie je zminimalizować (bo usunąć całkowicie to nie wiem czy możliwe) lub chociaż lekko rozjaśnił. Czy możecie polecić jakiś krem? Szukałam czegoś w Internecie, ale są to głównie kremy do skóry wrażliwej (ja mam mieszaną w stronę tłustej) i na zaczerwienione naczynka. Może któraś z was miała podobny problem i jest w stanie polecić jakiś dobry krem do twarzy? Pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny widziałyście gdziekolwiek ten puder? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...er.html&next=1
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomadką z alterry [1=ec3ecf67ca645da9bcfb4d4 b64140b93ac2efc56_5e41ee9 4bdeb6;42478823]Cześć Dziewczyny, Może któraś z was mi pomoże. Miałam swego czasu problem z wypryskami/trądzikiem i zostały mi czerwone ślady, takie "kropki" na policzkach. W związku z tym szukam jakiegoś kremu, który byłby w stanie je zminimalizować (bo usunąć całkowicie to nie wiem czy możliwe) lub chociaż lekko rozjaśnił. Czy możecie polecić jakiś krem? Szukałam czegoś w Internecie, ale są to głównie kremy do skóry wrażliwej (ja mam mieszaną w stronę tłustej) i na zaczerwienione naczynka. Może któraś z was miała podobny problem i jest w stanie polecić jakiś dobry krem do twarzy? Pozdrawiam,[/QUOTE] taki krem do wrażliwej na pewno nie zaszkodzi cerze tłustej/mieszanej, będziesz nakładać punktowo więc może być |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX
Polecicie jakiś krem porządnie nawilżajacy? Nie ma to być nawilżenie na codzień.
Mam potówki z ropą, i dermatolog przepisała mi davercin w płynie, i jakiś żel - wszystko na spirytusie. Teraz potrzebuję czegoś kojąco-nawilżającego ![]()
#260 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki za gazetkę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zamknęłam sobie post gdzie Was zacytowałam, a już nie mam siły się przekopywać przez kilka stron ![]() Czekoladka3- spróbuj takiego poszukać z Lovely Gloss Like Gel, tam jest cała masa rożnych odcieni różu, więc powinnaś coś znaleźć podobnego ![]() Sasabina- mój TŻ naniósł mi ostatnio masę próbek tego brzozowego i zaczynam się obawiać jak się u mnie sprawdzi, bo z tego co czytam mamy identyczną cerę ![]() Atenya- ciekawa jestem jak sprawdzi się u mnie ta Alterra Sensitive, bo wyczytałam, że masz suchą i wrażliwą skórę ![]() Cytat:
![]() ![]()
Zapuszczanie włosów: VI 2012 (start): 23 cm X 2014: 60 cm Dziś: 52 cm Edytowane przez Hedvigis Czas edycji: 2013-08-27 o 13:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo dobrze nawilża, miałam problemy z suchymi skórkami na nosie, policzkach, nic nie pomagało, nawet zabiegi u kosmetyczki. Ten krem to mój wybawca, odkąd go używam mój problem zniknął.
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Konto usunięte
|
Nic kompletnie nie ma w tej gazetce nowej. Myślałam, że chociaż te batoniki, które są dla osób odchudzających będę tańsze, a tu nic z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
[1=ec3ecf67ca645da9bcfb4d4 b64140b93ac2efc56_5e41ee9 4bdeb6;42478823]Cześć Dziewczyny,
Może któraś z was mi pomoże. Miałam swego czasu problem z wypryskami/trądzikiem i zostały mi czerwone ślady, takie "kropki" na policzkach. W związku z tym szukam jakiegoś kremu, który byłby w stanie je zminimalizować (bo usunąć całkowicie to nie wiem czy możliwe) lub chociaż lekko rozjaśnił. Czy możecie polecić jakiś krem? Szukałam czegoś w Internecie, ale są to głównie kremy do skóry wrażliwej (ja mam mieszaną w stronę tłustej) i na zaczerwienione naczynka. Może któraś z was miała podobny problem i jest w stanie polecić jakiś dobry krem do twarzy? Pozdrawiam,[/QUOTE] W większości można takie przebarwienia i pozostałości usunąć w gabinetach kosmetycznych, sama się nad tym zastanawiam od wielu lat. Im szybciej tym lepiej, ale po wielu zabiegach mikrodermabrazji, która nie dała praktycznie nic, mam mniejszy zapał do wydawania fortuny na tego rodzaju zabiegi, może w przyszłości. Tutaj masz dokładniej info ze strony gabinetu kosmetycznego w moim mieście: Lampy Bioptron i emitowane przez nie światło stanowią swoisty przełom w dziedzinie medycyny i kosmetologii. W naturalny sposób wpływają na wzmocnienie własnego potencjału leczniczego organizmu. Mają bardzo szerokie zastosowanie, a przy tym pozbawione są negatywnych skutków, jakie niesie za sobą leczenie farmakologiczne. Światło bioptronowe:
Zaleca się wykonanie minimum 10 zabiegów po ok. 15 minut każdy. Koszt zabiegu – 30 zł Jedyną uciążliwością były dla mnie codzienne dojazdy więc narazie dałam sobie spokój. Podobne działanie mają również Ultradźwięki na skórę twarzy, jednak są one trochę droższe. A jeśli chodzi o krem to może zamiast tego poczytaj coś o kuracji kwasami ? Ja właśnie się do takiej przymierzam. Pozdrawiam. Edytowane przez Iskierka215 Czas edycji: 2013-08-27 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
to dobrze dla nas, że kiepska ta gazetka
![]()
#267 |
Rozeznanie
|
Wiecie gdzie można znaleźć przyszłą gazetkę?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za rady!
Przyznam, ze szukam czegoś na teraz i na szybko. Bo swoje ulubione i sprawdzone kremy mam ![]()
#269 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
tutaj, kilka stron wcześniej
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- wiem, że sporo z Was oczekuje zniżki na pielęgnację, więc mam coś: 31 sierpnia (sobota) w tesco będzie 30% zniżki na mleczka, toniki, kremy, balsamy do pielęgnacji twarzy i ciała jak ktoś ma blisko to może skorzystać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.