![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Cytat:
![]()
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Ja do pracy dojeżdżam około 1 h w jedna stronę..wstaje o 7 w domu jestem jak dobrze pójdzie po 19 a jak nie zdążę na wcześniejszy transport to po 20..
48,3 mój cel ponieważ mam 150 w kapeluszu ;p a serio to mam 154 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#243 |
Rozeznanie
|
Anek witaj
![]() ![]() eliza no właśnie. Normalnie w tamtym tyg. moimi głównymi posiłkami było kakao i mandarynki. Po prostu szał na to miałam... ![]() Także przynajmniej przez ten tydzień będę podawała jadłospis i co piłam i ćwiczyłam. Na razie, żeby ruszyć dupsko, bo mogę znów się zachwiać ![]() ![]()
![]() |
#244 | |
Rozeznanie
|
hej Wam
![]() Cytat:
![]() jmz-ja też mam straszna kondycję. dlatego ograniczam się do marszy na razie, może jak się rozchodzę, to cos ruszy. soldus-ja coś wiem tez o Ikei. nie ma mowy, żeby wyjść stamtąd z pustymi rękoma. zawsze się znajdzie coś co akurat "się potrzebuje" ![]() ![]() ![]() Pendulka-powtarzam się, ale pamiętaj, gonię Cię ![]() ![]() Anek-witaj ![]() ja dzisiaj dostałam @! ![]() dla złagodzenia moich męk wypiłam sobie dzisiaj rano kakao do śniadania zamiast herbaty, a tak żeby sobie ulżyć. w ogóle teraz moje jadło nie będzie już idealne, bo chciałabym już nic nie kupować i pozjadać resztki przed wyjazdem. także dzisiaj będzie tak: I 2 kromki chleba z jajkiem i wędliną II pierś z kurczaka, makaron z pesto. III mandarynka, gruszka IV sałatka (sałata, tuńczyk, serek, pomidor) edit: co to są te woski? miłego dnia ![]() Edytowane przez arsenalfan26014 Czas edycji: 2013-12-09 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
Arsenal woski Yankee Candle to takie świeczki bez knota do spalania w kominku (takim małym), mają fajne zapachy, intensywne i ciekawe mieszanki. Tu masz instrukcję co i jak
![]()
#246 |
Zadomowienie
|
KLUB
Przyznaję się bez bicia - miałam okropny tydzień jeśli chodzi o dietę. Pochłonęłam ogromne ilości śmieciowego żarcia (przede wszystkim słodyczy). Niestety, ale tak zazwyczaj jest, gdy mam za dużo roboty i stresu i przede wszystkim, gdy jestem w domu, gdzie wszystko jest pod ręką. Dzisiaj jestem pierwszy dzień na oczyszczaniu, bo czuję sie okropnie - boli mnie głowa i brzuch i ogólnie rzecz biorąc strasznie ucierpiało na tej diecie moje samopoczucie ![]() eliza i Pendulka_ właśnie sie zorientowałam, że nie mam Was na liście przyjaciół na wizażu, takżę zaproszenia wysłane ![]() Turkus_ przykro mi, że nie udało się z egzaminem, ale nie zajadaj smutków, tylko weź się w garść i przygotuj do poprawki. Na pewno będzie dobrze - statystyka jest paskudna, ale da rade przez nią przejść. Też miałam na inżynierce kilka takich egzaminów - killerów, ale dało jakoś radę ![]() ![]() ![]() Bottega_ brawo za to, co zrobiłaś w Biedronie! You're my hero! martuszka_ Od kogo dostałas kostkę z pozycjami? Od męża ![]() ![]() magdalenkl_ Tez uwielbiam ryż na mleku. Dodaję zawsze miodu ![]() soldus_ jeszcze a propos plastrów - jak często się je zmienia? I czy robi się jakis powiedzmy tydzien przerwy i w jakim czasie? edit: brawo za spadek!!! eliza_ Bottega ma rację - nie ma znaczenia czy się mu wydaje, że nic nie boli czy nie - jeśli uderzył głową powinniście od razu jechać do szpitala. martuszka_szczurek_ ten kot z mysza (szczurkiem) tak pasuje mi do szczurkowej, że sie prawie popłakałam ze śmiechu ![]() yellow_ witaj z powrotem! Cieszymy się, że jest już lepiej ![]() Pendulka_ co to za chwilowe zniechęcenie? @ się zbliża? Mnie się zbliża i częściowo winię ją za moje ostatnie obżarstwo ![]() jmz_ witaj! 20 kg już za Tobą, a to jest fantastyczny wynik. Jestem przekonana, że po zjechaniu z wagi 105 kg do 85 kg czujesz ogromną różnicę, także nie zaprzepaść tego ![]() ![]() ![]() żyrafko_ Patrze na Twoją wagę i powiem Ci tak... JESTEM MEGA DUMNA!!! anek92_ witaj!
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
Arsenal- Owszem. Po siłce idę do pracy. Dziś mam na 17, więc spokojnie w domu się ogarniam i odpoczywam trochę, a potem do pracy.
Miss- W opakowaniu są trzy plastry. Plaster zakładasz na tydzień, a potem zmieniasz. Po trzech plastrach robisz 7 dni przerwy (wtedy krwawienie z odstawienia występuje), a potem znów zakładasz. Ja dzięki plastrom mam super regularną @. Jak ściągam plaster w piątek to w sobotę ok. 21 mam już @. Z tabletkami miałam różnie i czasem nie w odstawieniu. Jeśli moja tendencja spadkowa by się utrzymała to byłabym prze szczęśliwa! Do urlopu coraz bliżej. |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Anek cześć. A w jakiej wadze czułabyś się dobrze? Nie musisz zakładać wagi docelowej po jakichś wskaźnikach (koniecznie te 48 kg), tylko po samopoczuciu (może to będzie 55 kg?). Ja kiedyś chciałam do 55 kg zejść ale przy 68 już czułam się bardzo dobrze i wyglądałam normalnie. I zweryfikowałam mój cel. Powodzenia
![]() Miss ja też się cieszę ![]()
My ![]() Edytowane przez Yellow Me Czas edycji: 2013-12-09 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj sobie poćwicze
![]() ![]() ![]() Do póki mam chęci hehe ![]() Dzisiejszy dzien uważam za udany ![]() Jak na razie zjadłam: śniadanie: płatki kukurydziane z otrębami obiad: zupka ogórkowa bez chleba podwieczorek: marcheweczka a na kolacje zrobię sobie pieczoną pierś z kurczaka z kromeczką chleba i zieloną herbatkę ![]() Przeglądałam ćwiczenia na youtube i sprawdzałam ćwiczenia jillian michaels tak mi podpowiadałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Konto usunięte
|
Do klubu wrzuciłam dwa zdjęcia z dzisiejszej siłowni. Nie pokazywałam się odkąd przytyłam parę kg, więc to taka mała aktualizacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta moje drogie :P do jakiego klubu należycie ?? i czy można się przyłączyć czy trzeba spełniać jakieś warunki ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
jmz odsyłam do pierwszej strony wątku !!
anek witamy ![]()
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Sylwoha: znowu? wcześniej ci się zacięło na 85 i potem jak się okazało, waga ześwirowała... weź się babo do roboty
![]() Atram: chichłam, mega spadek ![]() Pendulka: mały spadek to dobry znak, wcale nie wstyd! ![]() Anek: siemanko ![]() ![]() jmz: hohoho, ktoś nie przeczytał regulaminu ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- wróciłam wcześniej, nie miałam ostatnich zajęć ![]() Silvia, Żółciutka i Kasiula wagi ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2013-12-09 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Yellow, na wszelki wypadek dorobiłam następne 3 blachy, tym razem to była własna inwencja twórcza, no ale czekam, aż się przegryzą
![]() dobrze, że wracasz ![]() Atram, ![]() ![]() Pendulka, ogarnij się, bo zaraz Twoje -10 kg będzie tylko wspomnieniem ![]() Miss, dzięki, ale nie chudnę w najzdrowszy sposób - polega to na mocnym ograniczeniu jedzenia przez 2 dni w tygodniu ![]() zapracujesz się tam ![]() ![]() jmz, trzeba się z nami jakiś czas pomęczyć ![]() nooo i dziewczyny mają rację z regulaminem ![]() ![]()
cel I: ![]() ![]() cel II: 68 - 67 - 66 - 65 ![]() zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION ![]() Edytowane przez la girafe Czas edycji: 2013-12-09 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
nie nie szczurku
![]() potem odpadlam z tableki potem wrocilam zaraz i tako to jak ja nie cwicze to nie chudne- koniec kroppka |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
haha ej czytałam ale nie jestem wzrokowcem ;p mało rzeczy zapamiętuje z tego co czytam ;p ale juz wrociłam na pierwszą stronę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
hejka
Dopiero dzisiaj rano włączyli mi prąd to jakaś masakra co ta energetyka wyprawia. Wpadłam tak na chwilkę bo mam tyle prania , zmywania z 3 dni . Jutro postaram się nadrobić co nieco .
#258 |
Rozeznanie
|
Żółciutka się nie waży
![]() ![]() jmz trochę olałaś moje pytania ![]() no i myślę, że za mało jedzenia na dziś, brak 2. śniadania, do zupy dojadłabym trochę mięsa, a do kolacji dorzuciła jakieś warzywa.
My ![]() Edytowane przez Yellow Me Czas edycji: 2013-12-09 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Sylwoha, a czemu nie ćwiczysz?
![]()
#260 |
Raczkowanie
|
Jakoś tak dziwnie odechciało mi się ćwiczyc ahh pierwszy dzień i już pod górkę hahaha
![]() ![]() "Podnieść zadek z przed kompa , podejść do lustra, powiedzieć dam rade..." |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
stoję na przystanku i wlaśnie Was nadrabiam
![]() ![]() ![]() ps. Sorry za pisownię, piszę oczywiscie z telefonu;(
105,6 > 72,5> 60 Edytowane przez Pendulka Czas edycji: 2013-12-09 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sorki nie widziałam ,że o coś mnie pytasz ;p wybacz ![]() "jmz a co jesz na śniadanie oprócz kawy i muzyki Ja jadłam kanapki z szynką i pysznym ogórkiem A na obiad coś ugotuję zdrowego dawno tego nie robiłam " O to ci chodziło ?? Jadłam płatki kukurydziane z otrębami ![]() I co ugotowałaś na obiad ???????? A 2 śniadania nie miałam jak zjesc bo byłam w urzędzie ale przerwa miedzy posiłkami trwała chwilke dłużej niz 3 godz wiec jest ok ![]() ![]() ![]() O i pytałaś się jeszcze czym się obiadam ;p wszystkim kompletnie wszystkim uwierz mi od chleba z masłem do ciastz masami heh... A co do jadłospisu który nie bedzie super idewalny to na razie mysle ze bedzie szło ;p nie moge liczyc na ciemny chleb w domu wiec po prostu bede jadła jasny ale zamiast 4 kromek dziennie tak jak ciemnego (tyle dietetyczka mi ustaliła) będę jadła 2 kromki ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-09 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
tak, do tego paczka chipsów i czekolady dwie i hajda
![]() ![]() jak zaczniesz odpuszczać tak od razu, to się nigdy nie weźmiesz.
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
letę na fitnesik
![]()
#265 |
Zakorzenienie
|
la girafe- no coz...nie lubie :P wiem, ze to zalosne- ale serio nie lubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a pytanie mam o co chodzi z tymi ? tabela postępów: wagę do niej podajemy w poniedziałki do godz. 18 kolorem różowym, tego samego dnia tabela jest publikowana; Nie podasz wagi 2x z rzędu – wylatujesz. Mam się co tydzień ważyć ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
nie rozumiem co w tym jest niezrozumiałego jmz
![]() ![]()
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
hej
![]() melduję 1h marszu ![]() aj, znowu nerwy mi wracają. współlokatorka wróciła i znowu zaczyna się syf i krzyki. jeszcze tylko jutro i środa i zmykam stąd ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, marzy mi ise wyjazd z Tz i znajomymi- druga para do zakopca
chcialabym poczuc magie gor i zatrzymac sie w domku- malym- z kominkiem, ale zeby tez cieplo bylo ![]() tak zeby warunki bylo dobre |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
jmz ugotowałam pierś z kurczaka z papryką, cebulą, marchewką i pietruszką zabielone kapką mleka, trochę przypaliłam
![]() Szczurku pewnie ja też Cię zawiodłam z tabelką ![]() ![]() Pendulka nie zamykaj się w sobie ![]() Żyrafko to masz teraz pierników na lata ![]() ![]()
My ![]() Edytowane przez Yellow Me Czas edycji: 2013-12-09 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.