|
|
#241 |
|
koci świat
|
Dot.: MODNE za MODNE, cz.3, styczeń
wiedziałam że cię przywieje do mnie
![]() coś ty zrobiła z moimi spodniami zdjęcia szybko |
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1389015395
|
|
|
|
#244 |
|
koci świat
|
u mnie też wieje i tak liczyłam że cię do mnie przywieje
![]() ok to czekam na zdjęcia |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#246 |
|
koci świat
|
Pauluś a coś ty z nimi robiła
tak z ciekawości pytam ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- heheheehe to się domyślam co się mogło stać mam nadzieję że awantury im nie zrobiłaś |
|
|
|
#247 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#248 |
|
koci świat
|
wyobrażam sobie co było
ja też z tych co najpierw mięsem rzuci a potem dopiero spokój we mnie wstępuje no nic jedynie babcia faktycznie nam pozostaje ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mogłabym prosić o odpowiedź
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, wybacz że tak długo to trwa
![]() tak jestem zainteresowana, tylko powiedz mi o której sukience mówisz? tej wieczorowej czy w kolorze brązu krótkiej?
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() natomiast nie ukrywam, iż chciałabym znać odp. ponieważ coś z tych rzeczy negocjuję
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz mi za co wymieniłabyś wranglery? przejrzałam watek dokładnie i niestety nie widzę nic co mogłabym dobrać, z koszuli zrezygnuję raczej
|
#255 |
|
koci świat
|
zaraz obadam moją freyę ale coś mi się wydaje że 65 FF lub G
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- no tak jak myślałam 65 FF a że schudło mi się ostatnio to troszkę za luźna się zrobiła ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- cały czas się nad nim zastanawiam bo podobać to mi się podoba i to bardzo ale się boję czy właśnie w biuście się zmieszczę ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- nooo kochana podaj ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- hmm teoretycznie powinien być dobry ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- choćbym miała nie żreć tydzień to wejdę w niego
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Pewnie jeszcze nie wiesz,co z porteczkami?
Nie naciskam,bo domyslam sie jakie masz zamieszanie z tymi ciuszkami Jutro chcaialbym wystawic nowy wątek kosm. i nie wiem,czy umieszczeac w nim rzeczy ktore mam dla Ciebie odłożone .Ale chyba jakos zmontujemy te wymianke,co?
|
|
|
|
#257 |
|
koci świat
|
hehe jak cycki obetnę
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1389015395 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1389550800 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1389012093 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1389010254 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1389015064 tylko musialabym poznac rozmiary
|
|
|
|
#260 |
|
❤ bee happy ❤
|
Jedak będą za duże
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
baskinka jest dwuwarstwowa, nie jest w lejącym stylu. trzyma fason po założeniu, na linii talii po jednej ze stron jest dopinana na suwak.
to samo w przypadku spódniczki, nie opina ciała jak dzianina, taka mini ze sztywniejszego materiału ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Jestem skłonna wymienić baskinkę i spódniczkę za spodnie. Powiedz mi tylko czy w Twojej opinii jeansy to takie typowe 36 czy 38 a moze 40? ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- czy zdj. odzwierciedla dokładnie model i kolor? to już ostatnie pytanie
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
samej torby raczej nie chcę
ale możesz napisać co byś chciała rozważę to
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz mi w opisach ( w sieci) tego modelu czytam że spodnie są typu slim fit, mają domieszkę stretchu?nogawka jest zwężana czy prosta?
Czy to jest dokładnie ten model co na zdj.zamieszczonym przez Ciebie? ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Ok mam pecha jeśli chodzi o wymiany na spodnie (dlatego tyle pytań) ale zaryzykuje. Miażdżysz mnie ilością przekupek więc pierwsza wyślę rzeczy, jutro nie zdążę ale zrobię to w piątek. Proszę o szczegóły na PW jeśli jesteś zdecydowana się wymienić.---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- yes, yes, yes czyli 3 razy tak
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
221. Piękny, jedwabny stanik La Senza, nieużywany, wyprany, 70 E ? Idealny i fason ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Hmmm.... Szkoda. Przejrzałam Twoją wish - nic niestety nie mam ze ścisłej chciej listy, ale poza wątkiem mam perfumy Lolity Lempickiej (nie wiem, która wersja - w fiolteowym pudełeczku) - 30ml, psik testowy + miniaturka flakonu CK Eternity. Czy są jakieś szanse negocjacji? ![]() EDIT: mam tez letnią sukienkę z Tatuum - rozm. 38 (M) - pastelowy seledynowy - w razie czego zrobię real foto. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Czekały na Ciebie - pudełko jest, nawet ta folijka dookoła korka powinna gdzieś być. To co pasowałby Ci stanik za Lolitę?
Wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273535 Poszukuję: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post42372633 Edytowane przez genevive Czas edycji: 2014-01-22 o 19:56 |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
#266 |
|
koci świat
|
hej
z tego co proponujesz to interesuje mnie tunikę czerwoną, ściąganą w pasie ze złotymi guziczkami Store Twenty One bo sukienek nie noszę , sweterków na guziczki też nie a tunikę z New Looka mam bardzo podobną się kurna wybredna zrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- a ty niby mało wymian ![]() ale ten la senza cudny |
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Przemyślałam raz jeszcze wszystko i wymienię baskinkę oraz spódniczkę za wranglery i koszule z bennetonu
zastanów się i daj znać jaką decyzje podjęłaś
|
#268 |
|
koci świat
|
no niestety nie mój rozmiar
bo rzuciłam się na te wymianki jak głodny na chleb ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- bardzo fajne overki lubię
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie jedynie za spodnie również za dużo gdyż są to nowe rzeczy, spódniczki nie miałam okazji założyć a baskinkę miałam na sobie jeden raz.
Dziękuje za ciekawe- nietuzinkowe negocjacje.pzdr
|
#270 |
|
koci świat
|
tak mi proponujesz i proponujesz a ja tobie co bo już się pogubiłam - może to ty musisz kaprysić a nie ja
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

zdjęcia szybko 

ja też z tych co najpierw mięsem rzuci a potem dopiero spokój we mnie wstępuje 

Nie naciskam,bo domyslam sie jakie masz zamieszanie z tymi ciuszkami