Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 16:05   #241
rabbitka
Rozeznanie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Bachara mysle, ze zielony sweterek bedzie ok, a jak dopasujesz pod buty odcien to juz super!

Magheru duzo zdrowia dla taty i wytrwalosci dla calej Waszej rodziny

Miss piekne obraczki gratki

Kroliczku oby teraz bylo tylko lepiej.

Tak piszecie o tych probnych makijazach, ze wykorzystujecie je na inne okazje, nie boicie sie, ze przyszli Wasi goscie zobacza Wasz slubny look przed weselem? Mnie wlasnie z tego powodu fryzjerko/makijazystka odradzila probny na sejsje narzyczenska... No i stanelo na tym, ze maluje mnie na sesje w innym stylu, a probna zrobimy pozniej.

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:06   #242
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
melduję się tylko że żyję po operacji. Jak większość z was wie po sporych przejściach. Mam
nadzieję, że niedługo do was wrócę już na stałe.
Trzymaj się!

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość
ojej, to taniutko! w moim 70-tys. mieście kosmetyczka, którą pewnie wybiorę (i której ufam bezgranicznie, nawet bez makijażu próbnego mogłabym się do niej udać w dniu ślubu) życzy sobie 60 zł za standard wieczorowy i 90 zł za make-up na wypasie ale to chyba też nie tak dużo?
Niedużo.
Ja za ślubny 120, za próbny 90
Nie miałam żadnej polecanej kosmetyczki, zdecydowałam się spontanicznie i mam nadzieję, że nie będę żałować

Wróciliśmy dziś z drugiej lekcji tańca i jestem MEGA pełna optymizmu ;D Damy radę! (jak dobrze że TŻ ogarnia kroki, ja niby wiem ale zazwyczaj coś psuje)
Stary 2014-02-18, 16:08   #243
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Tak piszecie o tych probnych makijazach, ze wykorzystujecie je na inne okazje, nie boicie sie, ze przyszli Wasi goscie zobacza Wasz slubny look przed weselem? Mnie wlasnie z tego powodu fryzjerko/makijazystka odradzila probny na sejsje narzyczenska... No i stanelo na tym, ze maluje mnie na sesje w innym stylu, a probna zrobimy pozniej.
No pacz, racja! Nie pomyślałam o tym
Ja zrobię próbną fryzurę i makijaż w normalny dzień, nie szykuje nam się żadna większa impreza w tym sezonie

po prostu tylko zrobię to rano, żeby wiedzieć, czy przetrwa dłuższy czas
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:09   #244
amputee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
w każdym razie zapisać się możesz już teraz na ślubne czesanie, a te trzy miesiące wcześniej jak zrobisz próbę to moim zdaniem starczy w sam raz
omg nie przyszło mi nawet do głowy, żeby teraz się na ślub zapisać, a dopiero potem na próbę pewnie tak też zrobię, dzięki!
26.07.2014
amputee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:13   #245
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
dziewczyny, tytuł wątku za☠☠☠iaszczy
nie nadrabiam, bo nie ogarniam znów niczego, w weekend miałam wspólną imprezkę z koleżanką (robiłyśmy 60 :P ), obłowiłam się w prezenty, wszystkie mega udane (dostałam m.in. Gucci Rush, które użyję na ślub oraz kolczyki z apartu, które moim zdaniem idealnie pasują do sukni ).
Muszę napisać pierwszy rozdział (albo chociaż połowę) pracy mgr, bo mi promotor semestru nie zaliczy i będzie buba... więc melduję się, że żyję, ale póki co to zaglądać będę rzadko
Rush śliczne kolczyki!

Cytat:

A z drugiej strony jak sprawdzić, czy fryzura i makijaż przetrwają całą noc zabawy? Tylko na imprezie.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:15   #246
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
melduję się tylko że żyję po operacji. Jak większość z was wie po sporych przejściach. Mam nadzieję, że niedługo do was wrócę już na stałe.
Wracaj do zdrowia Kochana!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:18   #247
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

myślę, że nie ma co przesadzać jak ktoś nas zobaczy w danym makijażu parę miesięcy wcześniej, to raczej na ślubie nie wpadnie na to, że "PMka jest w tym samym makijażu co na tamtej imprezie!! szok! "
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 16:19   #248
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Rush śliczne kolczyki!

A z drugiej strony jak sprawdzić, czy fryzura i makijaż przetrwają całą noc zabawy? Tylko na imprezie.
I ponad to, jak nie będziemy się chwalić że to nasza próbna ślubna to mało kto zapamięta jak byłyśmy uczesane
Stary 2014-02-18, 16:23   #249
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz, ja znalazłam swoją makijażystkę na targach miesiąc temu. Wtedy też mnie malowała - spodobało mi się, poprosiłam, żeby umalowała mnie tak też na ślub. Dobrze, że zrobiłyśmy foty, bo dzisiaj nie pamiętam, jak byłam umalowana. Z mamą i teściową pamiętamy tylko, że było ładnie Myślę, że jak się pójdzie na jakąś imprezę w makijażu próbnym to nawet jak ktoś załapie, że to ślubny, to w dniu ślubu i tak nie będzie pamiętał
No chyba że tylko ja na starość mam problemy z pamięcią
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:36   #250
iza1336
Raczkowanie

Witam nową PMkę! Podczutuje, nadrabiam i w ratach odpowiadam bo napłodziłyście już w tym łóżkowym wątku

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Iza looknij

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ta ostatnia mega super! I mam taką kurteczkę jeansową! Nom chyba w coś tym stylu będę szukała! Dzięki

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja widzę jakąś delikatną sukienke maxi jednolitą lub w drobne kwiatuszki

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
iza1336
Jakaś fajna, lekka/zwiewna sukienka by pasowała. W pastelach

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Lekka zwiewna sukienka, albo nawet lniana! Do wianka wg mnie idealnie by pasowała

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Założyłabym jakąś zwiewną długą sukienkę

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku i lecę nadrabiać

Cudownie !!! ZOSTAŁO 200 DNI !!!!!!!!!!
Zaaaazdroszczę! U mnie jeszcze chwilka i też będzie...

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
iza, letnia sukienka będzie git

Cytat:
Napisane przez sweetsunday Pokaż wiadomość
Chciałam się tylko pochwalić, że

200 Dni Do Ślubu !!!
Zaaazdro!!!!!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:38   #251
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
No pacz, racja! Nie pomyślałam o tym
Ja zrobię próbną fryzurę i makijaż w normalny dzień, nie szykuje nam się żadna większa impreza w tym sezonie

po prostu tylko zrobię to rano, żeby wiedzieć, czy przetrwa dłuższy czas
Mnie w salonie podpowiedziały, żeby próbną fryzurę i makijaż zgrać z którąś z przymiarek. Wtedy będzie ogląda na całość. Wtedy też zawsze łatwiej coś zmienić w fryzurze, jakby coś nie przypasowało do welonu/suki itp.
Ja tak planuje. Gdzieś w połowie czerwca, przy przymiarce po pierwszych poprawkach.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:46   #252
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Nie wiem skąd mam wziąć motywacje do ćwiczeń, mój narzeczony mówi, że wyglądam dobrze, a ja bym chciała trochę wymodelować sylwetkę, żebym dobrze wyglądała na ślubie.
Ja też nie wiedziałam skąd wziąć siłę na walkę o lepszą sylwetkę, choć wcale nikt tego ode mnie nie wymagał. Ale pewnego dnia mój brat wlazł mi do pokoju choć biegać! Ja marudziłam, pogadałam, ale ubrałam się, wyszłam i od tamtej pory biegam
A największa motywacja to ślub Kochana!!! **
Wczoraj nie chciało mi się wychodzić to poprosiłam, żeby mnie ktoś wygonił z wizażu i czekałam aż któraś z Was napisze, Waniliova napisała i od razu wyszłam

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Dla dziewczyn planujących księgę gości ze zdjęć polaroid. Tu jest fajne rozwiązanie, żeby goście nie "nadużywali" aparatu, a także żeby sprawdzić, czy każdy zrobił sobie fotkę.
hehehe fajna sprawa!!!
Stary 2014-02-18, 16:47   #253
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem skąd mam wziąć motywacje do ćwiczeń, mój narzeczony mówi, że wyglądam dobrze, a ja bym chciała trochę wymodelować sylwetkę, żebym dobrze wyglądała na ślubie.
Motywacje musisz wziąść z siebie. Żadna motywacja nie utrzyma Cię długo w ćwiczeniach, jak Ty sama. Póki sobie nie uświadomisz, że chcesz coś zmienić nic z tego. A jak przyjda pierwsze, choć lekkie efekty te zmotywują Cię jeszcze bardziej
Najgorzej zacząć i wytrwać w początkach. Ja czasami jak nie mam siły, to wchodzę na wątek tu I patrząc jak dziewczyny dają radę, ćwiczą, nie potrafię nie zrobić mojego dziennego pakietu

Stary 2014-02-18, 16:47   #254
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a która maluje się sama??? Bo się zastanawiam jakich kosmetyków użyć - kupiłam bardziej trwałą szminkę lipfinity max factor, cienie to pewnie inglota + inne które się tylko nadadzą. Tusze zawsze lubiłam z maybelline, a róże mam różne kolory i różnych firm więc coś dobiorę. Cały czas jednak myślę o podkładzie u mnie najlepiej wygląda chyba puder w kompakcie, ale on jest mało kryjący w razie niespodzianek i może szybko schodzić.
Mam pytanie czy któraś kiedyś używała fixera?? podobno wtedy makijaż mocno się trzyma, ale nie chcę zainwestować w niewypał - macie jakieś doświadczenia??
Ja będę się sama malować
Podkład polecam Revlon Colorstay. Ja kupiłam też Estee Lauder Double Wear, ale nie wiem, który użyję.... Co do cieni, to Inglota lubię, ale użyj bazy. Mam z ArtDeco, i ją lubię. Użyj fixera(ja kupię ten z Kryolanu)...
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:49   #255
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
melduję się tylko że żyję po operacji. Jak większość z was wie po sporych przejściach. Mam nadzieję, że niedługo do was wrócę już na stałe.
Kroooliczku czekamy na Ciebie!! Trzymaj się cieplutko!! Ściskamy
Stary 2014-02-18, 16:49   #256
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
śliczne obrączki
dziekuje

Cytat:
Missmalezji, ja tam nie rozumiem co ma welon do wzrostu ale to ja sliczne obraczki

Wlasnie zapisalam nas do medycznego centrum odchudzania 200zl co miesiac bedziemy w plecy

ja jestem tak niska ze powinnam miec pewnie ledwo do ramio a mam prawie do kolan

Cytat:
Missmalezji, o rany, ale macie PIĘKNE obrączki!

dziekuuje!

Cytat:

czekamy i tesknimy!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Super, można wiedzieć ile płacicie za km? Nas też czeka znalezienie transportu...
Zdrowiej! Grypa żołądkowa to dla mnie zawsze najgorsza z chorób, mdleję, wymiotuję i przez 2 dni jestem trupem...

missmalezji, piękne obrączki, gratuluję! Takie jakieś jasne jak na żółte złoto, ale baaardzo mi się takie podobają!

Współczuję sytuacji z tatą, trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło! Cudownie, że masz takie wsparcie w TŻcie.

Ok, będę czekać na wieści! My niestety nie możemy sobie pozwolić na doniesienie dokumentów w innym terminie, bo będę walczyć o swoją godzinę jak lwica i 13 marca muszę być pierwsza w urzędzie

Piękn bukiet! Jak normalnie nie lubię zielonych bukietów i dekoracji, tak ten bukiet jest wyjątkiem!
no wlasnie sama nie wiem jaki nam kolor przyjdzie.. wzielam zolte zloto ale na zdj to chyba jest biale

Cytat:
Bachara mysle, ze zielony sweterek bedzie ok, a jak dopasujesz pod buty odcien to juz super!

Magheru duzo zdrowia dla taty i wytrwalosci dla calej Waszej rodziny

Miss piekne obraczki gratki

Kroliczku oby teraz bylo tylko lepiej.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dziekuje

wrzucam jeszcze zdj kolczykow,tej bransoletki nie wzielam jakby co

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1392738557528.jpg (40,5 KB, 58 załadowań)

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:53   #257
iza1336
Raczkowanie

Dziękujęęę Wszystkim dziewczynom za radę co do sukienki!! Jak znajdziecie gdzieś jakieś ładne szukając czegoś dla siebie, dajcie znać! ))

Dziś rano kupiłam we Freshu Dotyk Crossa i od pierwszej strony się wciągnęłam i w wolnej chwili w pracy podczytywałam. Teraz będę czytać książkę i zaglądać do Was...
Książka pasuje do naszego tytułu wątkowego DD mrrr....
Stary 2014-02-18, 16:58   #258
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość

Zamawiała może któraś z Was welon z tiulu muślinowego? Czym się różni od takiego zwykłego? Faktycznie dużo miękkszy jest w dotyku?
ja miałam okazję "macać" ten muślinowy i zwykły i faktycznie jest różnica w dotyku, muślinowy poza tym się tak ładnie układa
ale jest niestety droższy

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ciekawy tytuł nowego wątku!

Dziewczyny ale jestem podekscytowana dzisiejszym dniem Odebraliśmy w końcu obrączki! Są piękne, aż się nie chce ich zdejmować. I grawer też wyszedł super. Bałam się że na mojej (rozmiar 9) 24 znaki wyjdą mikro czcionką ale jest wyraźnie i naprawdę super. A u TŻ to w ogóle jeszcze sporo miejsca zostało Jak obfocę to wrzucę zdjęcia do klubu.
No i byliśmy pomierzyć garnitury. W drugim salonie jakim byliśmy już mieliśmy wybrany cały zestaw: garnitur, koszula, pasek i buty ale okazało się że marynarka ma jakąś skazę a w tym rozmiarze jest tylko jedna sztuka No ale Pani nam już zamówiła drugą, resztę rzeczy zarezerwowała i mają do nas dzwonić kiedy dojdzie marynarka. TŻ bez namawiania zdecydował się na muchę i wygląda tak że mrrrrrr...
ufff to mnie uspokoiłaś, bo też mam rozmiar 9 i się bałam, że mało co się zmieści zazdroszczę, że już je masz
super z muchą mój też bez namawiania, choć wcześniej się zapierał, że muchy nie chce, bo jak kelner

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość
Dobry wieczór, Dziewczyny!
witaj
wydaje mi się, że macie załatwione najważniejsze rzeczy, reszta na spokojnie, 5 miesięcy to jeszcze kawałek

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku i lecę nadrabiać

Cudownie !!! ZOSTAŁO 200 DNI !!!!!!!!!!
gratki

Cytat:

Mam nadzieję, że już za dwa dni będą nasze obrączki do odebrania! W ten sam dzień planujemy iść do USC po papiery (nie musimy mieć skróconych aktów urodzenia, skoro obydwoje mieszkamy w mieście, w którym się urodziliśmy?). Dodatkowo znalazłam osobę, która zrobi mi bukiet i jako że jest z rodziny narzeczonego to zapłacę za same kwiaty!
my właśnie wróciliśmy z USC to mogę Ci powiedzieć jak jest-jak urodziliście się w mieście, w którym zamierzacie brać ślub to skróconych aktów urodzenia nie potrzebujecie mój TŻ za to urodził w innym mieście i jechał tam dziś po ten akt
u nas odbiór papierów jest na następny dzień, dziś wypełniliśmy formularz i opłaciliśmy 84 zł

wiecie jak super było go wypełniać, niby zwykły świstek, ale czułam taką radość i przejęcie jak odpowiadałam na pytania np kogo biorę za męża, jakie nazwisko przyjmę po ślubie i jakie będą nosić dzieci już czuję, że tak blisko!!!!! a co dopiero będzie w Kościele

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Gorzej, że wreszcie lekarze postawili diagnozę mojemu ojcu. Jakiś rodzaj agresywnej białaczki. Właśnie przewieźli go do polikliniki na chemioterapię na cito.

Jakoś trudno o radość.

W tym wszystkim mój narzeczony jest cudowny. Cały personel szpitala myśli, że jest synem, a nie przyszłym zięciem.
zdrowia dla Taty

Cytat:
trzymaj się, zdrówka

Cytat:
Ostatnio tez mnie cos bierze na taka bizuterie zawsze nosilam sztuczna, obwieszalam sie jak nie wiem a teraz od kiedy mam pierscionek na palcu z bialego złota z diamentem to dupa mi sie rozbestwila i cała bizuterie mam ochote wymienić na szlachetniejszą
hahahaha padłam !!!!!:coj est:

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Mnie w salonie podpowiedziały, żeby próbną fryzurę i makijaż zgrać z którąś z przymiarek. Wtedy będzie ogląda na całość. Wtedy też zawsze łatwiej coś zmienić w fryzurze, jakby coś nie przypasowało do welonu/suki itp.
Ja tak planuje. Gdzieś w połowie czerwca, przy przymiarce po pierwszych poprawkach.
mi też tak powiedziały i wizażystka tak samo dlatego tak planuje
1sza przymiarka będzie w pierwszym tyg kwietnia

haha jak zamówiliśmy obrączki to gadaliśmy z TŻ potem w aucie o grawerze..rzucamy pomysłami a on nagle, że chce "I żył długo i szczęśliwie" bo....stwierdził, że jak przekaże potem wnukom obrączkę, to będą widziały, że tak żył i taka pamiątka zostanie nie mogę z niego
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:09   #259
Lemon_Drop
Zadomowienie

missmalezji twoje obrączki bo taaaak mi się podobają! Mogę

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Ale wg. mnie to nie będzie za dużo -zielone będą tylko buty , bukiet przez wesele będzie w wodzie stał a sweterek i tak chcę mieć na wieczór i ewentualnie do kościoła jeśli (odpukać) byłoby brzydko , nic zielonego więcej nie planuję
dodatkowo przy mojej figurze nie mam najmniejszych szans na znalezienie dobrze wyglądającego żakietu - jestem niska i nie do końca proporcjonalna
Ja tylko wyraziłam swoje zdanie generalnie jestem przeciwniczką kolorowych sweterków więc może dlatego zrobisz przecież jak będziesz chciała

Krooliczku
czekamy na Ciebie! Mam nadzieję że wszystko dobrze!

Kamilka śliczne kolczyki!

Cytat:
Dowod na to, ze ta praca mnie wykancza i na nic nie mam czasu ani siły: wlaśnie rozebrałam choinke

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie może gdzieś w swoich inspiracjach bukiet przewiązany srebrną/brokatową wstążką?
Nie wiem czy o coś takiego chodziło ale proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1!.jpg (26,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3729612161144454_GPjzEfoF_c.jpg (43,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hortensja, storczyki.jpg (41,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wiązanka ślubna z alstromerii, różyczek i goździka.jpg (46,5 KB, 10 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 17:09   #260
mojakaren
Zakorzenienie

kobitki zaraz będę nadrabiać tymczasem w klubie wrzuciłam zdjęcie kolczyków, rzućcie okiem jak możecie

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:13   #261
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

Ładne są- bransoletkę mogłaś brać bo śliczna Ja poszukuję ładnej kiecuchny na poprawiny...to będą dłuuugie poszukiwania.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:16   #262
ilussia
Wtajemniczenie

Idziecie na jakieś "profesjonalne" zabiegi na twarz do kosmetyczki? I jakie macie/będziecie mieć poduszki na obrączki? Tak myślę, czy wiązane obrączki(wiecie o co mi chodzi) bez problemu da się rozwiązać?
Stary 2014-02-18, 17:17   #263
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Missmalezji, zdrówka! I gratki za obrączki i kolczyki
Enzunio, powiedz kuzynce TŻ żeby się pałowała
Namisek co to za dół? Minie @ to i pewnie humorek się poprawi!
Amputee - spokojnie, zdążysz ze wszystim, 5 m-cy to kupa czasu, a zostały Ci same rzeczy, które można zacząć ogarniać teraz. My garnitur będziemy kupować ok. lipca ślub we wrześniu), obrączki to ok. miesiąca czekania (ale nam powiedzieli, ze jak trzeba to i w 2 tygodnie zrobią).
Próbną fryzurę i makijaż umów sobie najlepiej, jak będziesz mieć jakąś imprezkę. Wizja wesela: przeglądaj net, szukaj inspiracji
na rozdawanie zaproszeń jest czas

Co do staników, dziewczyny, nie dziwcie się, że jedna stanik poleca, a inna nie. Wszystko zależy nie tylko od rozmiaru biustu, ale od TYPU piersi. Jedna ma jędrne, inna mniej jędrne, jedna wąsko rozstawione, inna szeroko itd. Kazdy biust naprawdę jest inny

Ja wrzucałam link do sklepów z biustonoszami

http://stanikowamapa.prv.pl/

Czeko, wrzuć proszę do pierwszego posta

Magheru, współczuję, dużo zdrowia dla taty

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Rany boskie, allofkowa mi uświadomiła, ze zostało 200dni, ja pierniczę, trzeba by tu coś ogarnąć
Hihi ja tez dzis mam powera z tego powodu )

Cytat:

Kroliczku kochany a jaka mialas operacje?? Przegapiłam przepraszam ale duzo zdrówka życzę

Cytat:
Motywacje musisz wziąść z siebie. Żadna motywacja nie utrzyma Cię długo w ćwiczeniach, jak Ty sama. Póki sobie nie uświadomisz, że chcesz coś zmienić nic z tego. A jak przyjda pierwsze, choć lekkie efekty te zmotywują Cię jeszcze bardziej
Najgorzej zacząć i wytrwać w początkach. Ja czasami jak nie mam siły, to wchodzę na wątek tu I patrząc jak dziewczyny dają radę, ćwiczą, nie potrafię nie zrobić mojego dziennego pakietu
Ja też probuje się zmotywować ..

Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:28   #264
mojakaren
Zakorzenienie

missmalezjimadzixx88 gratuluję obrączek!!
widzę, że obrączki teraz są na tapecie mocno, my tez się pewnie wybierzemy za jakiś czas, ale na razie nie mam na nie weny

Cytat:
Ja wrzucałam link do sklepów z biustonoszami

http://stanikowamapa.prv.pl/
dzięki

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi czym się różni tiul welonowy miękki od tiulu muślinowego? Chcę kupić welon i nie wiem, który materiał lepszy?
nie wiem zbyt dokładnie, ale ten pierwszy chyba ladniejszy

Cytat:
Wlasnie zapisalam nas do medycznego centrum odchudzania 200zl co miesiac bedziemy w plecy
powodzenia! to dobrze zainwestowane pieniądze

Cytat:
Zielone dodatki brzmią dla mnie dobrze
A jak piszesz o biało zielnoym bukiecie, to zaraz mi się przypomina ten, który jedna z Was tu wrzucała - chyba mojakren. Aż go sobie zapisałam
tak wyszukałam go i wrzuciłam - na nasze nieszczęście
co jakiś czas do niego wracam - no boski jest

Cytat:
czekamy kochana!

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Wróciliśmy dziś z drugiej lekcji tańca i jestem MEGA pełna optymizmu ;D Damy radę! (jak dobrze że TŻ ogarnia kroki, ja niby wiem ale zazwyczaj coś psuje)
kurcze to tak jak u nas tylko ja się boję, że TŻ straci do mnie cierpliwość

Cytat:
ale bransoletka jest śliczna - dokupisz?

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Idziecie na jakieś "profesjonalne" zabiegi na twarz do kosmetyczki? I jakie macie/będziecie mieć poduszki na obrączki? Tak myślę, czy wiązane obrączki(wiecie o co mi chodzi) bez problemu da się rozwiązać?
ja bym chciała, ale w ogóle nie ogarniam tematu kosmetycznego
czy któraś z dziewczyn może coś polecić?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:28   #265
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Ładne są- bransoletkę mogłaś brać bo śliczna Ja poszukuję ładnej kiecuchny na poprawiny...to będą dłuuugie poszukiwania.
to tak jak ze mną do mojej figury malo co pasuje. Albo inaczej, moja figura do mało czego pasuje :P

i bym zapomniala 130 DDŚ

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:30
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:31   #266
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym chciała iść na jakieś kwasy, ale nie wiem czy $ na to pozwoli
Co do obrączek - ksiądz nam na naukach opowiadał, jak u jednej pary były tak mocno związane te obrączki, że PM nie dawała rady, a dodatkowo miała tipsy, że musiała zębami to gryź My się z tego teraz śmiejemy, ale tak w dniu ślubu to nie bardzo

Ja bym chciała coś takiego:

Ewentualnie:

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:

Kolczyki są piękne !!
A czemu nie wzięłaś bransoletki? Byłby piękny komplet

Edytowane przez Lg_ago
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:32
Stary 2014-02-18, 17:33   #267
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Ja chciałam iść na oczyszczanie skóry, tylko się troszkę naczytałam, że efektów nie ma, że strata pieniędzy i teraz to nie wiem Poza tym schodzą mi (głównie z czoła) ale i na reszcie twarzy co jakiś czas takie plamy i skóra mi schodzi- nie wiecie co to może być??Byłam u dermatologa, ale nic nie pomogła
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:33   #268
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

ja bym chciała, ale w ogóle nie ogarniam tematu kosmetycznego
czy któraś z dziewczyn może coś polecić?
ja się złuszczam plynem od dermatologa, gdyby nie on wybralabym sie na 2-3 zabiegi mikrodermabrazji, do tego ze dwa zabiegi glęboko nawilzające, w tym przed samym slubem.

Ale ze ja jestem zosia samosia, zabiegi bede robic w domu na kilka tyg przed slubem zaopatrze sie w kolagen i kwas hialurownowy, bede robic nasiadowki nad parą z tymi produktami, do tego domowe nawilzanie roznymi mieszankami i maseczkami

kasia tradycyjne oczyszczanie to wyciskanie... mnie po tym wysypuje ropnymi krostami (zapalenie się robi) i mam cała twarz w przebarwieniach - pękają mi naczynka pod naciskiem...

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:35
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:36   #269
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

super kolczykiklaski : choc bransoletka też
gratuluję obrączek

Cytat:
ja pójdę na 2 zabiegi z kwasami mam kilka zaskórników, są widoczne pod światło, mało ich jest co prawda ale ślub to slub i chcę się ich pozbyć
aaa i przed samym ślubem jakiś zabieg nawilżający
co do poduszek to my chyba będziemy mieć zwykłą tackę

Kasia-zamiast manualnego oczyszczania idz na mikrodermabrazję

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:38
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:45   #270
ilussia
Wtajemniczenie

Też miałam poleconą mikrodermabrazje zamiast manualnego oczyszczania. Ale nie wiem, jak z cenami... Póki co stosuję tonik z kwasem, serum-olejek z wi.C, i kwas hialuronowy... Ale i tak chciałabym coś zrobić u kosmetyczki...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości