![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Calvin Klein EUPHORIA
Z ta nietrwaloscia Blossom to niestety racja
![]() Klasyczna wersja, jak dla mnie za ciezka.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
A na mnie Euphoria Blossom jest bardzo trwała, psiknięta rano wystarcza do popołudnia
![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dzis widzialam w Douglasie nowa wersje Euhorii - wygladala jak ta stara tlyko miala sliczny kwiecisty wzorek na flakonie. Nie wachalam nawet, zajeta innymi zapachami, ale slyszalam rozmowe jednej pani z ekspedientka, ktora pytala czy sie jakos roznia stara i ta nowa, a pani na to, ze nieznacznie. Czy mialyscie okazje juz wachac? Jakie sa roznice? Bo nie chce mi sie wracac do perfumerii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
ja uwielbiam Euphorie, zakupilam ja niedawno razem z meska wersja - cuddeenko 1jedyny problem ze nie jest zbyt trwaly, niestety.
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Juz wiem o jaka nowa wersje mi chodzilo - zapach jest ten sam, tylko flakonik inny, bo z krysztalami Svarovskiego i nazywa sie Euphoria Crystalline
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
kupiłam Euphorie 100 ml ale nie wiem czy oryginalną... Mam poprzednią butelkę 50 ml na ktorej dnie jest naklejka z napisem Made in France/ Unilever, a teraz na 100 jest napis Made in USA/ Coty. Napis na nakrętce sie nie sciera wiec moze jest oryginalny tylko nowe butelki maja inny napis ? czy ktos wie co powinno byc na nowej 100 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
[quote=hanneczka;5590055]kupiłam Euphorie 100 ml ale nie wiem czy oryginalną... Mam poprzednią butelkę 50 ml na ktorej dnie jest naklejka z napisem Made in France/ Unilever, a teraz na 100 jest napis Made in USA/ Coty. Napis na nakrętce sie nie sciera wiec moze jest oryginalny tylko nowe butelki maja inny napis ? czy ktos wie co powinno byc na nowej 100 ml ?[/quot
Hanneczko, niczym sie nie martw. Twoja Euphoria jest na pewno oryginalna. Tak się stało że krotko po premierze tego zapachu firma Calvin Klein Cosmetics rozwiązała umowę z Unilever (made in France) i zawarła nowy kontrakt na produkcję kosmetyków (w tym wszystkich linii zapachowych) z firma Coty Prestige (made in USA) - czytaj niestety Coty. Niestety dlatego, że pod skrzydłami Coty zapachy firmowane nazwiskiem Klein sporo straciły na trwałości - patrz Euphoria blossom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Czy to mozliwe, zeby zapach po przejsciu z Unilever do Coty stracil na trwalosci? ja w to nie wierze. Sklad zapachu musi byc taki sam, bo przeciez wciaz jest to C.Klein.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Ropuszko, Euphoria blossom nigdy nie była produkowana przez Unilever, to autorski zapach Coty, podobnie jak nietrwałe CK in2u... pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Aha, myslalam, ze mowisz o klasycznej Euphorii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Czy wiecie gdzie można kupić Euphorie Crystalline? w jakiej cenie jest flakonik 30 ml i czy jest dostępna w necie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
W necie nie widzialam, ale na pewno jest w Sephorze i Douglasie. A jaka cena to nie wiem, ale zdaje mi sie, ze jest tylko w wersji 50 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
dzięki ropuszka
![]() Edytowane przez Anheles Czas edycji: 2007-12-15 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Euphoria co jakis czas trafia na moja liste zyczen, ale nigdy jej nie kupilam. Tymczasem wciaz mnie przyciaga... Chyba jednak bede musiala ja kupic, bo cos musi byc w zapahcu, ktory wciaz sie testuje, wącha itd... Szkoda tylko, ze taki popularny no:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie z trudem próbuję się odzwyczaić od tych perfum, które nosiłam dwa lata... Używam teraz kilku innych zapachów, cały czas tęsknię za Euphorią i tak sobie myślę - jeśli ta tęsknota nie minie jeszcze parę miesięcy, to znaczy że odnalazłam swój Signature Scent
![]()
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
Euphoria bardzo mi się podoba, to piękny, zmysłowy, seksowny zapach. Wyjatkowo często wyczuwam Euphorię, różne jej wariacje- podróbki (podobnie jest z klasycznym Angelem i Light Blue D&G) i dlatego ostatnio przejadła mi się.
Zawsze jednak mam w domu próbkę i jak tylko zatęsknię za Euphorią to spryskam się nią delikatnie wieczorem i jest fajnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam Euphorię, to jeden z moich ukochanych zapachów
![]()
![]() |
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona zauroczonych fumo-holiczek
![]() Udało mi się kupić Euphorie EDP 100ml z żelem pod prysznic i balsamem do ciała.Użycie tych "trzech składowych" może tylko stanowić jedno - piekny,piękny,ciągnący się za mną ogonem zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
to ja jestem kolejna! euphoria mnie zafascynowała całkowicie,ale na razie jestem na etapie zbierania aksy i szukania wiarygodnego źródła zakupu.ale już niedługo....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
A ja od tygodnia czekam tylko na odpowiednia aukcje i KlLIKAM!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
ja się włąśnie waham-all czy jakiś sklep internetowy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Błagam o pomoc :P Kupilam raz perfumy na allegro Euphorie oczywiscie za smiesznie mala kase i okazalo sie rowniez oczywiste, ze to byla podrobka. Kolejny raz zakupiłam Euphorie u kogosc innego EDP 100 ml i tu wlasnie prosze o pomoc: jak wyglada butelka euphorii? NA korku mam napis po prawej stronie euphoria calvin klein wygrawerowany. Na pudelku tez byla ta kreska przekatna. Ale jak wyglada sam atomizer? uprzedzam, ze nie mam testera. Czy na atomizerze jest tez napis jakichs? bo na moim ni ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
![]()
[quote=barwa;1765087]mnie euphoria uzaleznia za kazdym razem, gdy ją wącham i używam. ojj tak zgadzam sie ;] zapach wpierw mnie odurzył ale z kazdym nastepnym uzyciem coraz bardziej mi sie podobał. a teraz uzywam go na jakies specjalne okazje. bo moim zdaniem jest do takich stworzony. uwaga.jest niebezpieczny ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam oryginał ze sklepu stacjonarnego (100% pewności).
![]() |
![]() |
#268 | |
Wtajemniczenie
|
[quote=Santorio;5591231]
Cytat:
U mnie też nic nie ma i też jestem w posiadaniu oryginałów. 30 kupiona w sklepie w Londynie i 50 na promie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
No to ja baaaaaaaaardzo się cieszę!!! Ogromnie zależało mi na oryginale
![]() Podziękować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Mam prośbę do posiadaczek Euphorii. Kupiłam 100 ml w perfumerii internetowej, ale nie jestem pewna, czy wężyk sięga dna. Nie wiem, czy to kwestia tego, że butla jest pełna, czy po prostu jest on krótszy... Czy któraś z Was też tak ma?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.