Calvin Klein EUPHORIA - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-27, 12:41   #241
frik frik
Zadomowienie

Dot.: Calvin Klein EUPHORIA

Z ta nietrwaloscia Blossom to niestety racja Zawsze ja czuje tylko jak sie popsikam, a jak dojade do pracy to nic.. Jak mi sie zdarzy kapnac kropelka wody na spsikane miejsca to znowu czuc przez chwile ten zapach :P Tak jakby zasechl :P

Klasyczna wersja, jak dla mnie za ciezka..
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-27, 13:17   #242
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

A na mnie Euphoria Blossom jest bardzo trwała, psiknięta rano wystarcza do popołudnia
Stary 2007-10-04, 12:59   #243
ropuszka
Zakorzenienie

Dzis widzialam w Douglasie nowa wersje Euhorii - wygladala jak ta stara tlyko miala sliczny kwiecisty wzorek na flakonie. Nie wachalam nawet, zajeta innymi zapachami, ale slyszalam rozmowe jednej pani z ekspedientka, ktora pytala czy sie jakos roznia stara i ta nowa, a pani na to, ze nieznacznie. Czy mialyscie okazje juz wachac? Jakie sa roznice? Bo nie chce mi sie wracac do perfumerii
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 14:16   #244
iwONKA595
Zadomowienie

ja uwielbiam Euphorie, zakupilam ja niedawno razem z meska wersja - cuddeenko 1jedyny problem ze nie jest zbyt trwaly, niestety.
Stary 2007-10-05, 19:42   #245
ropuszka
Zakorzenienie

Juz wiem o jaka nowa wersje mi chodzilo - zapach jest ten sam, tylko flakonik inny, bo z krysztalami Svarovskiego i nazywa sie Euphoria Crystalline
Stary 2007-10-18, 12:51   #246
alexandra_31
Przyczajenie

Talking Dot.: Calvin Klein EUPHORIA

Cytat:
Napisane przez ropuszka Pokaż wiadomość
Dzis widzialam w Douglasie nowa wersje Euhorii - wygladala jak ta stara tlyko miala sliczny kwiecisty wzorek na flakonie. Nie wachalam nawet, zajeta innymi zapachami, ale slyszalam rozmowe jednej pani z ekspedientka, ktora pytala czy sie jakos roznia stara i ta nowa, a pani na to, ze nieznacznie. Czy mialyscie okazje juz wachac? Jakie sa roznice? Bo nie chce mi sie wracac do perfumerii
Ja mialam okazje wachac oba te zapachy. Z cala pewnoscia moge powiedziec, ze faktycznie minimlanie miedzy soba sie roznia i ja kupujac wybralam ten w starsztym flakoiku, choc ten nowy flakonik jest piekny, taki niepowtarzalny z cyrkoniami, super. Zapach jednak zdecydowanie ten starszy, utrzymuje sie na ciuszkach kilka dlugich dni, natomiast na skorze rowniez bardzo dlugo, no i ten zapach ..... cudenko
alexandra_31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-22, 17:56   #247
hanneczka
Przyczajenie

kupiłam Euphorie 100 ml ale nie wiem czy oryginalną... Mam poprzednią butelkę 50 ml na ktorej dnie jest naklejka z napisem Made in France/ Unilever, a teraz na 100 jest napis Made in USA/ Coty. Napis na nakrętce sie nie sciera wiec moze jest oryginalny tylko nowe butelki maja inny napis ? czy ktos wie co powinno byc na nowej 100 ml ?
hanneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-22, 19:31   #248
Santorio
Zadomowienie

GG do Santorio

[quote=hanneczka;5590055]kupiłam Euphorie 100 ml ale nie wiem czy oryginalną... Mam poprzednią butelkę 50 ml na ktorej dnie jest naklejka z napisem Made in France/ Unilever, a teraz na 100 jest napis Made in USA/ Coty. Napis na nakrętce sie nie sciera wiec moze jest oryginalny tylko nowe butelki maja inny napis ? czy ktos wie co powinno byc na nowej 100 ml ?[/quot

Hanneczko, niczym sie nie martw. Twoja Euphoria jest na pewno oryginalna.
Tak się stało że krotko po premierze tego zapachu firma Calvin Klein Cosmetics rozwiązała umowę z Unilever (made in France) i zawarła nowy kontrakt na produkcję kosmetyków (w tym wszystkich linii zapachowych) z firma Coty Prestige (made in USA) - czytaj niestety Coty. Niestety dlatego, że pod skrzydłami Coty zapachy firmowane nazwiskiem Klein sporo straciły na trwałości - patrz Euphoria blossom.
Santorio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-22, 22:18   #249
ropuszka
Zakorzenienie

Czy to mozliwe, zeby zapach po przejsciu z Unilever do Coty stracil na trwalosci? ja w to nie wierze. Sklad zapachu musi byc taki sam, bo przeciez wciaz jest to C.Klein.
Stary 2007-10-23, 09:29   #250
Santorio
Zadomowienie

GG do Santorio

Ropuszko, Euphoria blossom nigdy nie była produkowana przez Unilever, to autorski zapach Coty, podobnie jak nietrwałe CK in2u... pozdrawiam.
Santorio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-23, 11:26   #251
ropuszka
Zakorzenienie

Aha, myslalam, ze mowisz o klasycznej Euphorii Blossom faktycznie nie jest najtrwalsza, ale to chyba z zalozenia dosc lekki zapach... Na sobie nie czuje go zbyt dlugo, ale na innych osobach byl dosc intensywny. Niestety, czasami cos nawet moze byc nie z Coty, a jest baaardzo nietrwale.
Stary 2007-11-21, 19:45   #252
Anheles
Rozeznanie

Czy wiecie gdzie można kupić Euphorie Crystalline? w jakiej cenie jest flakonik 30 ml i czy jest dostępna w necie?
Anheles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-21, 20:13   #253
ropuszka
Zakorzenienie

W necie nie widzialam, ale na pewno jest w Sephorze i Douglasie. A jaka cena to nie wiem, ale zdaje mi sie, ze jest tylko w wersji 50 ml.
Stary 2007-11-22, 14:13   #254
Anheles
Rozeznanie

dzięki ropuszka

Edytowane przez Anheles
Czas edycji: 2007-12-15 o 19:27
Anheles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-05, 14:40   #255
ropuszka
Zakorzenienie

Euphoria co jakis czas trafia na moja liste zyczen, ale nigdy jej nie kupilam. Tymczasem wciaz mnie przyciaga... Chyba jednak bede musiala ja kupic, bo cos musi byc w zapahcu, ktory wciaz sie testuje, wącha itd... Szkoda tylko, ze taki popularny no:/
Stary 2008-01-05, 15:12   #256
Frania01
Raczkowanie

Ja właśnie z trudem próbuję się odzwyczaić od tych perfum, które nosiłam dwa lata... Używam teraz kilku innych zapachów, cały czas tęsknię za Euphorią i tak sobie myślę - jeśli ta tęsknota nie minie jeszcze parę miesięcy, to znaczy że odnalazłam swój Signature Scent

Non, je ne regrette rien, ni le bien qu'on m'a fait, ni le mal, tout ça m'est bien égal!
Non, je ne regrette rien! C'est payé, balayé, oublié, je me fous du passé.

Frania01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-05, 16:08   #257
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frania01 Pokaż wiadomość
Ja właśnie z trudem próbuję się odzwyczaić od tych perfum, które nosiłam dwa lata... Używam teraz kilku innych zapachów, cały czas tęsknię za Euphorią i tak sobie myślę - jeśli ta tęsknota nie minie jeszcze parę miesięcy, to znaczy że odnalazłam swój Signature Scent
Franiu, to super Zazdroszcze wszystkim, ktorzy znalezli juz swoj SS Z drugiej strony wtedy mija chyba zadza poznawania nowosci i swiat perufm nie jest jzu taki pociagajacy
Stary 2008-01-05, 19:14   #258
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Euphoria bardzo mi się podoba, to piękny, zmysłowy, seksowny zapach. Wyjatkowo często wyczuwam Euphorię, różne jej wariacje- podróbki (podobnie jest z klasycznym Angelem i Light Blue D&G) i dlatego ostatnio przejadła mi się.
Zawsze jednak mam w domu próbkę i jak tylko zatęsknię za Euphorią to spryskam się nią delikatnie wieczorem i jest fajnie...
iwona-jk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-05, 20:14   #259
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona-jk Pokaż wiadomość
Euphoria bardzo mi się podoba, to piękny, zmysłowy, seksowny zapach.
Ja też uwielbiam Euphorię, to jeden z moich ukochanych zapachów
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-05, 20:41   #260
Frania01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ropuszka Pokaż wiadomość
Zazdroszcze wszystkim, ktorzy znalezli juz swoj SS Z drugiej strony wtedy mija chyba zadza poznawania nowosci i swiat perufm nie jest jzu taki pociagajacy
Ropuszko, żądza poznawania (i kupowania ) nowości zamiast mijać coraz bardziej się nasila. To chyba za sprawą Wizazu, uzależniłam się... Tyle że wiem, że "mam do czego wracać" - to znaczy do cudownej Euphorii

Non, je ne regrette rien, ni le bien qu'on m'a fait, ni le mal, tout ça m'est bien égal!
Non, je ne regrette rien! C'est payé, balayé, oublié, je me fous du passé.

Frania01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-05, 22:30   #261
Ata77
Zakorzenienie

Dołączam do grona zauroczonych fumo-holiczek
Udało mi się kupić Euphorie EDP 100ml z żelem pod prysznic i balsamem do ciała.Użycie tych "trzech składowych" może tylko stanowić jedno - piekny,piękny,ciągnący się za mną ogonem zapach
Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 11:11   #262
kalinka77
Raczkowanie

to ja jestem kolejna! euphoria mnie zafascynowała całkowicie,ale na razie jestem na etapie zbierania aksy i szukania wiarygodnego źródła zakupu.ale już niedługo....
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-06, 12:55   #263
Anjouka
Rozeznanie

A ja od tygodnia czekam tylko na odpowiednia aukcje i KlLIKAM!
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-06, 13:52   #264
kalinka77
Raczkowanie

ja się włąśnie waham-all czy jakiś sklep internetowy....
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-10, 16:16   #265
agagirl
Przyczajenie

Witam
Błagam o pomoc :P Kupilam raz perfumy na allegro Euphorie oczywiscie za smiesznie mala kase i okazalo sie rowniez oczywiste, ze to byla podrobka.
Kolejny raz zakupiłam Euphorie u kogosc innego EDP 100 ml i tu wlasnie prosze o pomoc: jak wyglada butelka euphorii? NA korku mam napis po prawej stronie euphoria calvin klein wygrawerowany. Na pudelku tez byla ta kreska przekatna. Ale jak wyglada sam atomizer? uprzedzam, ze nie mam testera. Czy na atomizerze jest tez napis jakichs? bo na moim ni ma i zgupialam. widzialam u kolezanki oryginal 50 ml i tam byl napis na atmizerze. Dodam, ze perfumy kupialm za 215 zł czyli nie tak znowu mało.
agagirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-10, 16:36   #266
CocoPoison
Raczkowanie

Wink Dot.: euphoria-c.kleina-moje ukochane perfumy

[quote=barwa;1765087]mnie euphoria uzaleznia za kazdym razem, gdy ją wącham i używam. ojj tak zgadzam sie ;] zapach wpierw mnie odurzył ale z kazdym nastepnym uzyciem coraz bardziej mi sie podobał. a teraz uzywam go na jakies specjalne okazje. bo moim zdaniem jest do takich stworzony. uwaga.jest niebezpieczny ;]
CocoPoison jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-10, 17:05   #267
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Cytat:
Napisane przez agagirl Pokaż wiadomość
Witam
Błagam o pomoc :P Kupilam raz perfumy na allegro Euphorie oczywiscie za smiesznie mala kase i okazalo sie rowniez oczywiste, ze to byla podrobka.
Kolejny raz zakupiłam Euphorie u kogosc innego EDP 100 ml i tu wlasnie prosze o pomoc: jak wyglada butelka euphorii? NA korku mam napis po prawej stronie euphoria calvin klein wygrawerowany. Na pudelku tez byla ta kreska przekatna. Ale jak wyglada sam atomizer? uprzedzam, ze nie mam testera. Czy na atomizerze jest tez napis jakichs? bo na moim ni ma i zgupialam. widzialam u kolezanki oryginal 50 ml i tam byl napis na atmizerze. Dodam, ze perfumy kupialm za 215 zł czyli nie tak znowu mało.
Na atomizerze nie ma żadnych napisów
Mam oryginał ze sklepu stacjonarnego (100% pewności).
Stary 2008-01-10, 17:23   #268
Kagan
Wtajemniczenie

[quote=Santorio;5591231]
Cytat:
Napisane przez hanneczka Pokaż wiadomość
kupiłam Euphorie 100 ml ale nie wiem czy oryginalną... Mam poprzednią butelkę 50 ml na ktorej dnie jest naklejka z napisem Made in France/ Unilever, a teraz na 100 jest napis Made in USA/ Coty. Napis na nakrętce sie nie sciera wiec moze jest oryginalny tylko nowe butelki maja inny napis ? czy ktos wie co powinno byc na nowej 100 ml ?[/quot

Hanneczko, niczym sie nie martw. Twoja Euphoria jest na pewno oryginalna.
Tak się stało że krotko po premierze tego zapachu firma Calvin Klein Cosmetics rozwiązała umowę z Unilever (made in France) i zawarła nowy kontrakt na produkcję kosmetyków (w tym wszystkich linii zapachowych) z firma Coty Prestige (made in USA) - czytaj niestety Coty. Niestety dlatego, że pod skrzydłami Coty zapachy firmowane nazwiskiem Klein sporo straciły na trwałości - patrz Euphoria blossom.
Moja 30 jest made in France, a 50 made in USA. Ciekawa jestem, czy 50 będzie tak samo trwała i piękna jak 30 ( jeszcze jej nie testowałam, bo wykańczam 30 ).
Cytat:
Napisane przez eiri Pokaż wiadomość
Na atomizerze nie ma żadnych napisów
Mam oryginał ze sklepu stacjonarnego (100% pewności).
U mnie też nic nie ma i też jestem w posiadaniu oryginałów. 30 kupiona w sklepie w Londynie i 50 na promie.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-10, 18:05   #269
agagirl
Przyczajenie

No to ja baaaaaaaaardzo się cieszę!!! Ogromnie zależało mi na oryginale
Podziękować
agagirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 01:20   #270
dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj
Wtajemniczenie

Mam prośbę do posiadaczek Euphorii. Kupiłam 100 ml w perfumerii internetowej, ale nie jestem pewna, czy wężyk sięga dna. Nie wiem, czy to kwestia tego, że butla jest pełna, czy po prostu jest on krótszy... Czy któraś z Was też tak ma?
dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości