![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45811724]Nawijko, no to co czytam też Picoult napisała
![]() Doskonale rozumiem ![]() Ja nic Picoult wczesniej nie czytalam, ale wydaje sie fajnie pisac. Dzis bede konczyc "Dom siostr" Ch. Link, ciagnie mi sie to strasznie :/ misia, jakie ladne zdjecia!!! A Hania to cala Ty ![]() U nas dzis troszke bardziej nietypowa niedziela niz zwykle ![]() Stwierdzilam, ze szkoda mi takiego pieknego dnia na siedzenie przy stole u t.i ogladanie powtorek starych seriali ![]() TZ w pracy, a ja zabralam Kube na dluuugie zakupy i spacer (wczesniej dzwonilam do tesciowej czy idzie z nami, ale oczywiscie odmowila...). Chcialam kupic sobie ekoskorke (moja juz taka styrana, ze hej), ale jak zwykle moj zmysl decyzyjny mnie zawiodl i g*wno mam ![]() ![]() A ze bylam blisko t.to wpadlam na obiad. Za kare, ze tak pozno przyszlam (kolo 14 ![]() ![]() Po 2h jakos dretwo sie zrobilo to zarzadzilam ewakuacje i znow polecielismy z Kuba na zakupy, tym razem do galerii ![]() Syneczek byl grzeczniutki i pozwolil co nieco obejrzec. Swoja droga - wyprzedaze sie zaczynaja? Troszke bylo przecenionych wieszakow... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-30 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Michael Hania cudowna! ![]() Nawijko jak mogłaś dopiero o 14 przyjść na obiad? ![]() Dziewczyny czy mogę Małej dać kiełki do chrupania? Nie kupiłam kiełkownicy,a kiełki wyhodowałam w słoiku,pyszne są! ![]() Czy te delikatne mogę dać Małej,jak myślicie? Idę spać,to był cudowny,ale ciężki dzień ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
hej witam sie po weekendzie
![]() wczoraj bylismy na urodzinach u brata, było tyle pyszności ![]() a dzisiaj sama z małym cały dzień, biegał dzisiaj jak szalony, spał tylko 30 min w ciągu dnia co skutkowało mega marudem a teraz jem sobie pizze ![]() Lece poczytać co tam naskrobałyście przez weekend.
#244 | ||
Konto usunięte
|
urocze
![]() Cytat:
Cytat:
dalabym ![]() [QUOTE=iffonka7;45818685]hej witam sie po weekendzie ![]() wczoraj bylismy na urodzinach u brata, było tyle pyszności ![]() a dzisiaj sama z małym cały dzień, biegał dzisiaj jak szalony, spał tylko 30 min w ciągu dnia co skutkowało mega marudem a teraz jem sobie pizze ![]() Lece poczytać co tam naskrobałyście przez weekend.[/QUOTE] niewiele ![]() My dzisiaj ponad 4h na działce u teściów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
fewciu, ja mysle, ze spokojnie mozesz.
Ano, przez moje niechlujstwo ominal mnie rosol ![]() A tesc podobno od 12 latal od okna do okna i patrzyl czy czasem nie ide ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Iffonka, zachcianki dzidziusia zaspokojone? ![]() Kurka, Pola przed 20 zasnęła, tego nie wzięłam pod uwagę ![]() ![]() Ale z drugiej strony się nie dziwię, bo cały dzień na polu, i to prawie cały czas na nogach. No i, przede wszystkim chyba, ząbki dalej idą ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45818738]
My dzisiaj ponad 4h na działce u teściów ![]() ![]() idzie jak burza ostatnio ![]() Cytat:
![]() Oby zabki sie bezbolesnie przebily! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
witajcie poweekendowo
![]() czytałam Was dzisiaj jak w samochodzie jak wracaliśmy a teraz niewiele pamiętam :/ jedynie, co mi utkwiło w pamięci to: chomąto Illusion i jakaś baba, która nie wiem, że Igi to chłopczyk ![]() nawijko my mamy nuby pstryczek i jestem zadowolona, Kuba dość szybko załapał o co chodzi i nawet pije, na pewno nie są to ilości ogromne ale dla nas każda ilość jest ważna ![]() hje zgadzam się z Debrah, to Ty jesteś matką i to Ty masz chronić własne dziecko przed takimi osobami jak chociażby Twoja mama. laurko dziękuje za przepis ![]() Debrah super, że wyjście do zoo udane ![]() my po weekendzie u t. Nie było źle, mimo kilku tekstów, akcji i rad ale to w sumie tylko jeden dzień więc jakoś zniosłam ![]() co do rad,mam pytanie ![]() czy macie poduszeczkę do piasku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
helloł, trochę pozno ale witam w nowej części również i ja
![]()
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poduszeczkę do piasku? że co? ![]() Dzieci wam śpią? Moja jeszcze niet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak Debrah, moj spi, od 20 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo poduszeczka ![]() ![]() pytam, bo nie wiem, czy dobrze zrobiłam parskając śmiechem ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() no i jeszcze, mam kupić kojec dla Kuby i odstawić od piersi ![]() to tyle z ciekawszych rad ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
śliczna panieneczka!
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45818738] My dzisiaj ponad 4h na działce u teściów ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
Co to jest poduszeczka do piasku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45819888]Co to jest poduszeczka do piasku?[/QUOTE]
szaja Ty nie wiesz, matko dwójki dzieci ![]() poduszeczka cieniutka, kładzie się ją na piasku i na niej dziecko siada, bo Boże broń, żeby siadło na piachu, nawet suchym, nawet nad morzem, bo to straszne choroby mogą się potem przytrafić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
![]() Kuba aktualnie kotluje sie na kanapie w rytmie puszczaych przez siebie baczkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |||||
Zakorzenienie
|
O losie, nie ogarniam tej zmiany czasu, jak wstaje rano to nigdy nie wiem, która tak naprawde jest godzina
![]() Dziec obudził sie dzis o 9, poszedł spac o 20,30 ![]() Cytat:
![]() czyli uffff, mozesz odsapnąc? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cudownosci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() HJE, oby rozmowa dała pozytywny efekt ![]() ![]() Ja musze dziecia w trampole zaopatrzyc, bo na razie smiga w jesiennych pólbutach ale dzis juz miał stópke spoconą..... W pepco faje widziałam, ale na necie tylko, jak pojechałam do sklepu to juz nie było rozmiaru ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak to jest z tymi butkami? Widze, ze niektore z Was kupuja juz dzieciom normalne trampy.
Czyli jak dziecko juz stabilnie chodzi to mozna takto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() dopiero dotarłam na pierwszą stronę nowego wątku, bo w starym utknęłam ![]() nadrobię jeszcze dzisiaj wszystko, taki mam plan ![]() i spotkałam dzisiaj przypadkowo Hope z Dadolkiem ![]() ![]()
#262 |
Zakorzenienie
|
Apropos siadania na piasku, bo mi sie przypomnialo wlasnie- Nancy, Twoja t. zeszłaby na zawał gdyby zobaczyła syna mojej sąsiadki w tamtym roku. Dziec był mniej wiecej w wieku naszych obecnie, tyle, ze lato było- siedział, tak tak tak- siedział na piasku. Z gołym tyłkiem. Na piasku, po ktorym spacerują kury w celach wiadomych. koty i psy tez tam widziałam. Pomijam kwestie sposobu na wychowanie dziecka, bo kazda matka ma swój
![]() mnie normalnie oczy z orbit wyszły.... A teraz to: siedze wlasnie na fejsiku, w propozycjach do znajomych wyskakuje mi babka z mojej wioski, no to zdjecia pacze i mnie wbiło w fotel. Na tym https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater chłopczyk ma 1,5 mies ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane!!
Dziekuje, ze pamietalyscie o polmaratonie!!! Chociaz trudno zebyscie nie pamietaly skoro trabilam o nim od 3 miesiecy ![]() Dobieglam!!! 1.47.57 pewnie wam to nic nie mowi, ale rekord zyciowy o ponad 3minuty w kategorii wiekowej bylam 9 na 50 babeczek wiec sie jaraaaaaaam! ![]() ![]() Poczytalam ale nie mam sily na nic dlatego gratulacje dla DORKI za chodzenie za raczke! Wczoraj nie wchodzilam na forum wiec bylismy z malzem i Pietraszkiem u BOKEH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki lasencje ide sie walnac do wyra bo umieram Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imie dokladnie tak, jak sie pisze. Tylko w nazwisku jest kruczek na koncu: "ji" czyta sie jak "dźi". Za komplement dziekuje, chociaz jest baaardzo na wyrost - nawet mejkapa nie zdazylam nalozyc. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Wlasnie byla krotka sesja uu a ja nie umiem ponownie zasnac. Ale robimy znaczace postepy: pierwsza pobudka dopiero ok 5 nad ranem! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- a jak już jesteśmy w temacie ubieranie ![]() dzisiaj byliśmy z t. na cmentarzu ciepło było bardzo, 17 st. , ja Kubę ubrałam w bodziaka i bluzę polarkową, spodenki i cienką czapeczkę a t. ubrała się w: bluzkę, ciepły sweter i płaszcz zimowy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Lady, gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |||||||
Raczkowanie
|
Witam się wieczorkiem
![]() Cytat:
![]() Na pewno niedługo wyjdziecie i się nacieszycie piękną pogodą, trzymam kciuki żeby jak najszybciej się to stało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pięknie, a Mała jak pozuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choć u mnie na osiedlu jedna niania daje jednej dziewczynce kocyk na którym ona klęczy/siedzi bawiąc się przy piaskownicy ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() t. o kocyku też mi mówiła ale wtedy ja jeszcze głośniej parsknęłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
dziękujemy za komplementy
![]() nawijko teść o 14 to już kolacje jadł? ![]() szajka brawa dla Dorki ![]() fewciu ja bym dała ![]() nancy ale, że taka poduszeczka z domu, czy ktoś to produkuje naprawdę? ![]() Lady brawo!! i zazdroszczę spotkania ![]()
#270 |
Zakorzenienie
|
Trampki za kostke czy krótkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.