|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zgrabne uda !!!
uswiadomilas mi, ze korzystam z niej tylko w "negatywnych" kwestiach. jak ma dosc do jakiejs "tragedii", to ja to po prostu mocno czuje. na studiach nie chca za mna gadac po wyjsciu z egzaminow
![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Postanowilam wlasnie wziac sie za swoje uda i zastanawiam sie czy takie cwiczonka wplyna tez na poprawe mojej kondycji ?? Ktora szczerze mowiac nie jest dobra bo od roku nie mialam w-fu a z nozkami tez nic nie robilam bo skupialam sie glownie na brzuszku
![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Molly ale chodzi Ci o DJ Wallis? To są ćwiczenia siłowe, na kondycję najlepsze bieganie, rower itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
potwierdzam, to sa cwiczenia silowe, nie wydonosciowe.
przymierzam sie do pelnego opisu tego treningu lacznie z objasnieniamy na obrazkach i odnosnikami do poszczegolnych zaangazowanych miesni
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Tak chodzi mi o dj wallis, ja wiem ze na kondycje najlepsze jest bieganie (ktorego nienawidze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
poprawia wyglad, uwypukla miesnie, zwieksza sile nog. ponadto cwiczenia te angazuja miesnie odpowiedzialne za szybkosc. ale nie zwieksza mozliwosci wydolnosciowych organizmu
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2005-09-18 o 13:56 Powód: ucielo mi wyraz ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
A to i tak mi w zupelnosci wystarcza, czyli w sumie robia to co chcialam , tylko nie umialam dokladnie tego opisac
![]() ![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
w tym oto watku duzo istotnych informacji zdobylam
![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
oj ja po dzisiejszym DJ Wallis mocno czuje posladki a czeka mnie jeszcze długi spacer i obawiam się, że będę człapać
![]() Suz, fajnie, ze beda rysunki, bo mam kłopoty z martwym ciagiem, nie wiem czy dobrze robie. ale mam jesszcze takie bardzo fajne cwiczenie na te partie mięsni, które odgapiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
opisz je prosze
![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Nic nowego nie odkryłam, ćwiczenie na bazie przysiadów, ale w swoim czasie mocno wyrzeźbiło mi uda i pupę
![]() Załączam odp ( ![]() Ja wykonuje 3 serie po: 10 powtórzeń od góry do dołu,10 tzw. "krótkich", czyli utrzymujemy pozycję przy napiętych maksymalnie mięsniach i...rozpalamy je po prostu ![]() Należy uważac by: - zachować prosty kregosłup - napiąć mięsnie brzucha by pozycja była stabilna - gdy schodzimy w dół kolano ma nie wystawać poza stopę (ta sama reguła co w Wallis) - rozkrok byl w miarę szeroki, tzn nie taki co by sie ledwo jamnik zmieścił pod nogami ![]() Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Inch jakie slodkie dziewcze!!
![]() ![]() ![]() dziekuje za opis cwiczenia, sprobuje przy wtorkowym treningu ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o wewnętrzną strone ud to bardzo fajnie kształtują te mięśnie ćwiczenia na piłce , wystarczy położyć się na plecach, piłke między nogi i ją spinać
![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
na wewnętrzna tez ostatnio wypróbowałam motylka, którego polecała Joanna. Kupiłam, na drugi dzień nie mogłam się ruszać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ok! Czekam na wrażenia !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Inch cwiczysz wykroki i martwy ciag ze sztangielkami? ja wczoraj tak cwiczylam i stwierdzam dzis, ze odczuwam zupelnie inne miesnie niz zazwyczaj. ale moze to dlatego, ze sztangielki byly troche ciezsze niz sztanga. ale nie moge sie doczekac poniedzialku, a nie wtorku tak jak wyzej napisalam, zeby wyprobowac Twoje cwiczonko
![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najskuteczniejsze ćwiczenia na brzuch, pośladki oraz uda... (koszmar)
up up
![]()
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Szczuple uda
czesc macie jakies linki a moze znacie cwiczenia na ude i poslaki???
szukalam w wyszukiwarce ale zbytnio nei na temat choc wpsialam szczuple uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczuple uda
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=nogi
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=nogi https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=nogi https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=nogi https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...highlight=nogi wystarczy wpisac slowa pochodne przedwczoraj padlo takie same pytanie nie moge sie doczekac az zalozymy linkownie ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że był dokładnie taki sam wątek: szczupłe uda
![]() Suz, podzielam ![]() Ale z drugiej strony może powiać nudą, bo w koncu to 80% pytań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
zawsze znajdzie sie jakis nietypowy problem
![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Grube uda- mój odwieczny problem.
Witam!
Poraz pierwszy zakładma wątek na tym forum, może już kiedyś się taki pojawił ale ja nic nie znalazłam za pomocą wyszukiwarki. Chciałabym was prosic o podanie jakiś cwiczeń na grube uda ale nie na rozrost tkanki mięśniwej tylko na ich wysmuklenie. pozdrawiam
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grube uda- mój odwieczny problem.
identyczny watek byl zalozony dwa dni temu
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76771
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dlugo nie mogla znalezc nic dla siebie na te partie ciala. Urodzilam 3 lata temu synusia, moje cialo troszke sie zmeinilo, a przedewszystkim, nie mam czasu na udzielanie sie we fitness klubach. postanowilam wykombinowac cos w domu. I tak pewnego razu wpadlo mi w rece "SHAPE" gdzie byla doalczona plyta w cwiczeniami na posladki. Napalilam sie bardzo i zaczelam cwiczyc. Co prawda robilam to z przerwami bo moje dziecie miedzy czasie rozbroilo mi dvd, ale zaraz wroclam jak sprzet zaczla dzialac. Na allegro mozna kupic te cwiczenia. Proponuje wydac 20 i kupic na allegro zestaw cwiczen Tamilee "Ja chcę mieć takie pośladki"- dvd. Ja obecnie cwicze 3 x w tygodni czasem 4x i musze powiedziec ze po pierwszym razi to prawie chodzic nie moglam. Teraz jak cwicze regularnie to widac efekty. Sa tam dwa zestawy cwiczen, 2x po 15 minut, wiec mozesz zaczac on malych kroczkow a potem cwiczec cale 30 minut. To naprawde dziala.
Polecam i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny opisaly te cwiczenia w jednym z watkow
![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
![]()
hej jakim wątku podajcie link
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Albo ludziom się nie będzie chciało korzystać z linkowni...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sandra, nie zakładaj jeszcze proszę niczego, bo takie wypowiedzi mogą spowodowac, że rzeczywiście tak będzie, sprawiając przy tym "przykrość" tym, którzy takową linkownię robili. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam kochana Inch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.