Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-09, 20:00   #241
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Piwo jagodowe? Nie znam. Dobre? Gdzie można kupić?

Wakacje zarezerwowane Tutaj www.pokbargos.pl
Stary 2015-03-09, 20:14   #242
martolina1982
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Hej

Tamlin gdzie te wakacje? Karpacz? Na tel nie mam nerow by ogladac.

Ashya eh ty naprawde bedziesz miec a raczej ew.wybranek trudno. Tata zawyza poprzeczke. Opowiedz jak to w ogole jest. Ty nadal facetow widzisz z takiej kiepskiej strony jak kiedya pisalas? Ja, pewnie patego ze jestem zajwta, to poznaje tylu fajnych facetow, ze zgrzeszylabym mowiac, ze nie ma swietnych mezczyzn. Moze tez inaczej gdy rozpatruje sie kogos w kontekscie bycia z nim. Moze tez wrzuc na luz. Nie skreslaj tylko po pierwszym dennym tekscie. No mloda jestes. Nie zebym cie do oltarza pchala ale jakies znajomosci, nawet niezbyt glebokie ale chyba fajnie miec. Naprawde nikt cie nie kreci????

Dobra uciekam zrobic 5 min cw hahaha a moze dzis sie szarpna i bedzie 10? Hihihihi

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:18   #243
bakus13
Rozeznanie

pozniej sie naprodukuje, bo pol dnia spedzilam na badaniach, lekarzach, zapisach itp
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:25   #244
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Piwo jagodowe? Nie znam. Dobre? Gdzie można kupić?

Wakacje zarezerwowane Tutaj www.pokbargos.pl
Jagodowe lubuskie w realu kupiłam pachnie jak jagodzianka i bardzo dobre jest slodkawe

Marta no będzie miał trudno to nie tak że nikt mnie nie kręci nieraz mi się jakiś facet podoba ale nigdy nic nie wychodzi żadna znajomość albo faceci którzy mi wpadną w oko wgl nie są mną zainteresowani a nawet jak np na imprezie fajnie gadamy calujemy np wszystko pięknie nr biorą i się już nie oddzywają a przylepiaja się i nie chcą odczepic kompletnie bezmozgie, niezbyt inteligentne i nie podobajace mi się w żadnym calu (ani wyglądzie ani charakterze) osobniki no i co ja mam na to poradzić ostatnio się jeden uczepil i jeszcze debil mi mówi że w sumie to on chciałby mnie tylko przelecieć to jak ja mam kogoś takiego nie skreslac mam do siebie dużo szacunku i nie pozwolę się przez nikogo traktować jak zabawkę

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2015-03-09 o 20:32
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-09, 20:41   #245
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość

Tamlin gdzie te wakacje? Karpacz? Na tel nie mam nerow by ogladac.
Ano Karpacz, samo centrum, apartament, pięknie jest, jak będziesz na kompie to zerknij i tanio

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
pozniej sie naprodukuje, bo pol dnia spedzilam na badaniach, lekarzach, zapisach itp
I co????
Stary 2015-03-09, 21:13   #246
martolina1982
Zakorzenienie

Ashya a internet? Poznac sie pogadac wybadac i na randke w realu. Na imprezach faktycznie trudno. Chocby halas. Jak tu pogadac poznac kogos. Ani czas ani miejsce.

A z tymi niezainteresowanymi tez bym tak nie odpuszcala

My to kurcze chyba zadnych wakacji nie bedziemy mieli. Na razie czarno to widze.

W ogole nie chce myslec o wakacjach. Co ja z dziecmi zrobie. Szkola 2 miechy zamknieta.

04.05.2017 start!
Stary 2015-03-09, 21:22   #247
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Ashya a internet? Poznac sie pogadac wybadac i na randke w realu. Na imprezach faktycznie trudno. Chocby halas. Jak tu pogadac poznac kogos. Ani czas ani miejsce.

A z tymi niezainteresowanymi tez bym tak nie odpuszcala

My to kurcze chyba zadnych wakacji nie bedziemy mieli. Na razie czarno to widze.

W ogole nie chce myslec o wakacjach. Co ja z dziecmi zrobie. Szkola 2 miechy zamknieta.
Na takie imprezy to ja nie chodzę tylko do barów skoro koleś kompletnie nie zwraca na mnie uwagi i zazwyczaj zwraca na kolezanke czy coś to nawet nie ma się co wysilać :P

A może ten zwrot przeznaczysz na jakieś kolonie dla dziewczynek , szkoła nic takiego nie organizuje?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-09, 22:54   #248
bakus13
Rozeznanie

Ashya o prosze jaka historia. Mnie mialo byc dwie pierwotnie ale najwyrazniej w brzuchu bylam tak glodna, ze zjadlam w efekcie swojego blizniaka i wyszla jedna

tamlin nawet bardzo super, pierwszy raz dostalam kwiaty przez kuriera na tyle lat

martolina podziekowal wiele razy i lozkowo ostro. Zabawialismy sie na ostro, nawet ala grey i strasznie mi sie podobalo do tego stopnia, ze zespusal w trakcie kajdanki w efekcie zamawiamy wlasnie nowe

hagie i wszyscy zlecil mi z 7 badan do zrobienia za 3tyg, zrobil mi cytologie-wynik do odbioru za 7dni, zlecil usg cyckow-wyszly czyste, skierowal do dermatologa, bo mam od dluzszego czasu plamke na cycku i poprzedni lekarz stwierdzil, ze to druga brodawka. Ponadto mam tez sie skonsulatowac dermatologicznie w sprawie zmian/pieprzykow na szyji, ktore trzeba usunac. Bylam u neurologa w sprawie bardzo silnych bolow glowy i problemow ze spaniem-mam zrobic tomogragie glowy i mam tabletki na spanie. Zrobilam usb cyckow i wynik wyszedl czysty, w czwartek ide do dermo z ta plama na cycku i potem pewnie beda jakies badania dodatkowe, a dalej z nimi i usg cyckow mam isc na nowo do gin-endo, a potem znowu do niego za 3tyg z tymi 7badaniami na tarczyce. Musze sie zapisac na tomografie i w trakcie jej wykonania powiedziec jeszcze raz, ze nie moge miec kontrastu przez Eutyrox, a po rezonansie znowu do neuro z wynikiem zeby wiedziala co dalej ma ze mna robic i moimi bolami glowy. Jak dzis wyszlam z domu po 13 tak wrocilam kolo 19 i mialam totalnie dosyc wszystkiego, a jeszcze musialam z dzieckiem wrocic do domu i nim sie zajac do pory spania oraz naszykowaniem jedzenia dla Meza i siebie jak wrocil. Mialam taki cudowny seks, ze nawet nie sposob go opisac, juz pisalam wyzej, ze bylo mi tak dobrze az zepsulam kajdanki. ach jak tego mi bylo trzeba po ostatnich wydarzeniach lekarskich.

Zmykam na kolejny seks. Trzeba korzystac skoro w srode z sameg rana znowu Maz znika.
Stary 2015-03-09, 23:29   #249
Joanna XL
Zakorzenienie

Skalpel 12/30
TR 8/30

Miałam świetny weekend - bez ćwiczeń, z dobrym jedzeniem (ale w granicach rozsądku), słoneczkiem i leniuchowaniem/odsypianiem A dziś mojej dziecko postanowiło pospać - popołudniu i wieczorkiem -pewnie zapłacimy za to w nocy

Jedzenie bardzo dobrze -zwłaszcza że po zajęciach (powrót po 22) już nic nie jadłam -wiem że kolacja w granicach 19 to za wcześnie przy moim cyklu dnia ... Ale wolę tak niż próbować zapanować nad jedzeniem wieczorem

Teraz prysznic , balsamowanie i w świeżo zmienioną pościel
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 06:41   #250
KuckaKuc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Skalpel 12/30
TR 8/30

Miałam świetny weekend - bez ćwiczeń, z dobrym jedzeniem (ale w granicach rozsądku), słoneczkiem i leniuchowaniem/odsypianiem A dziś mojej dziecko postanowiło pospać - popołudniu i wieczorkiem -pewnie zapłacimy za to w nocy

Jedzenie bardzo dobrze -zwłaszcza że po zajęciach (powrót po 22) już nic nie jadłam -wiem że kolacja w granicach 19 to za wcześnie przy moim cyklu dnia ... Ale wolę tak niż próbować zapanować nad jedzeniem wieczorem

Teraz prysznic , balsamowanie i w świeżo zmienioną pościel

Nie ma nic lepszego na świecie
Stary 2015-03-10, 07:01   #251
martolina1982
Zakorzenienie

Oj znaazloby sie pare rownie fajnych przyjemnosci :P

Laski wiecie cos o promocji perfum wRossmanie? Rok temu chyba kolo20 marca bylo 40% znizki.

A tak w ogolejestem w delegacji (nic wilkiego, miasto obok), ale mam nadziejw za 2-3 h byc juz wolna i nie wracac do pracy

04.05.2017 start!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-10, 07:15   #252
Ashya_
Zakorzenienie

Witam właśnie pożeram śniadanko

Ja to czekam aż w rossie dadzą -40% na kolorówkę miało być niby w listopadzie jak ostatnio ale w 2014 jeszcze nie było i póki co nie ma
Stary 2015-03-10, 08:14   #253
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też to przeraża. Zapisze ją na jakies półkolonie u nas, trochę pojedzie do babci na wieś, trochę do mojej siostry. Gorzej z Matinem, bo nie wiadomo czy przedszkole będzie otwarte.

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
martolina podziekowal wiele razy i lozkowo ostro. Zabawialismy sie na ostro, nawet ala grey i strasznie mi sie podobalo do tego stopnia, ze zespusal w trakcie kajdanki w efekcie zamawiamy wlasnie nowe

hagie i wszyscy zlecil mi z 7 badan do zrobienia za 3tyg, zrobil mi cytologie-wynik do odbioru za 7dni, zlecil usg cyckow-wyszly czyste, skierowal do dermatologa, bo mam od dluzszego czasu plamke na cycku i poprzedni lekarz stwierdzil, ze to druga brodawka. Ponadto mam tez sie skonsulatowac dermatologicznie w sprawie zmian/pieprzykow na szyji, ktore trzeba usunac. Bylam u neurologa w sprawie bardzo silnych bolow glowy i problemow ze spaniem-mam zrobic tomogragie glowy i mam tabletki na spanie. Zrobilam usb cyckow i wynik wyszedl czysty, w czwartek ide do dermo z ta plama na cycku i potem pewnie beda jakies badania dodatkowe, a dalej z nimi i usg cyckow mam isc na nowo do gin-endo, a potem znowu do niego za 3tyg z tymi 7badaniami na tarczyce. Musze sie zapisac na tomografie i w trakcie jej wykonania powiedziec jeszcze raz, ze nie moge miec kontrastu przez Eutyrox, a po rezonansie znowu do neuro z wynikiem zeby wiedziala co dalej ma ze mna robic i moimi bolami glowy. Jak dzis wyszlam z domu po 13 tak wrocilam kolo 19 i mialam totalnie dosyc wszystkiego, a jeszcze musialam z dzieckiem wrocic do domu i nim sie zajac do pory spania oraz naszykowaniem jedzenia dla Meza i siebie jak wrocil. Mialam taki cudowny seks, ze nawet nie sposob go opisac, juz pisalam wyzej, ze bylo mi tak dobrze az zepsulam kajdanki. ach jak tego mi bylo trzeba po ostatnich wydarzeniach lekarskich.

Zmykam na kolejny seks. Trzeba korzystac skoro w srode z sameg rana znowu Maz znika.
Ło matko, ale Cie przebadali, ale dobrze, dobrze, trzeba się troszczyć o zdrówko.
A seksu zazdroszczę Cos ostatnio u nas nudą zawiało... Czas coś z tym zrobić przy okazji Dnia Mężczyzny

Cytat:
Napisane przez KuckaKuc Pokaż wiadomość
Nie ma nic lepszego na świecie
O taaaak, kocham to uczucie.

Cytat:
Laski wiecie cos o promocji perfum wRossmanie? Rok temu chyba kolo20 marca bylo 40% znizki.
Nic nie wiadomo na razie. W Hebe jeszcze jest z tego co wiem -40% na perfumy.

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Ja to czekam aż w rossie dadzą -40% na kolorówkę miało być niby w listopadzie jak ostatnio ale w 2014 jeszcze nie było i póki co nie ma
Przy ostatniej akcji 1+1 było powiedziane, że w Rossmannie nie będzie więcej -40% na kolorówkę. A tez by się przydało. Podkład potrzebuję.

Dobry dziewczynki.
Stary 2015-03-10, 09:15   #254
Joanna XL
Zakorzenienie

Pojechałabym do Karpacza albo w ogóle w polskie góry Niestety mój mąż nie przepada - a że byliśmy już parę razy to należy mu się wodna rekompensata Zresztą z maluszkiem to średnia opcja...

Czysta pościel (tego pierwszego dnia - nie żebym sypiała w brudnej) to faktycznie przyjemność... Ale za balsamowaniem nie przepadam - wyrobiłam sobie nawyk bo wiem jak można wyglądać po odchudzaniu jak się nie dba o skórę (o ile to naprawdę coś daje). W ciąży smarowałam brzuch codziennie -a rozstępy i tak wyszły w ostatnim miesiącu i to porządne

Waga piątkowa - więc jeszcze zostało trochę czasu żeby popracować nad jakimś spadkiem do soboty. Wieczorem mam w planach dentystę (podobno ostatnia wizyta na razie-oby) i ta wspaniała wizja trochę mi psuje dzień
Stary 2015-03-10, 10:09   #255
insane_p
Zadomowienie

Przepraszam, że mnie tak nie ma, ale się rozchorowałam

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-10, 10:26   #256
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Pojechałabym do Karpacza albo w ogóle w polskie góry Niestety mój mąż nie przepada - a że byliśmy już parę razy to należy mu się wodna rekompensata Zresztą z maluszkiem to średnia opcja...
My byliśmy w Zakopanem jak Mati miał 10 miesięcy i było super, za to rok później we Włoszech był koszmar. Miesiąc później byliśmy nad naszym morzem i było dobrze. Chyba po prostu Italia mu się nie podobała Mam nadzieję, że teraz będzie fajnie.

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
Ojej, zdrówka słońce
Stary 2015-03-10, 11:59   #257
bakus13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
zgadnijcie co przeczytal moj mozg po dniu wczorajszym

tamlin nio strasznie mnie wzieli pod lupe. Za seksik dziekuje. bylo az tak dobrze, ze w srodku nocy zostaly zamawiane nowe kajdanki stare nie wytrzymaly napiecia
A kiedy ten dzien jest?

zmykam na podworku cos przed wiosennie ogarniac

P.S. mam strasznego kaca, a wypilismy tylko flaszke pomaranczowki, a ja sie czuje jak za nastolatki jakbym wypila flaszke czystej sama. ehhh zobaczymy co wyjdzie ze slow ''praca leczy kaca'' ....
Stary 2015-03-10, 16:22   #258
swinka94
Zadomowienie

Hej
Ja też przepraszam, że mnie nie ma. Miałam dzis 2 egzaminy. Jeden uwaliłam, ale babka mi nic nie postawiła. Kazała przyjść na dyżur odpowiadać Padam na pysk a jeszcze dziś muszę kupę materiałów przerobić.

Cytat:
Na takie imprezy to ja nie chodzę tylko do barów skoro koleś kompletnie nie zwraca na mnie uwagi i zazwyczaj zwraca na kolezanke czy coś to nawet nie ma się co wysilać :P

A może ten zwrot przeznaczysz na jakieś kolonie dla dziewczynek , szkoła nic takiego nie organizuje?
To już wiesz, gdzie popełniasz błąd

Ojjj jak mi brakuje dobrego seksu...

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 18:03   #259
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Hej
Ja też przepraszam, że mnie nie ma. Miałam dzis 2 egzaminy. Jeden uwaliłam, ale babka mi nic nie postawiła. Kazała przyjść na dyżur odpowiadać Padam na pysk a jeszcze dziś muszę kupę materiałów przerobić.

To już wiesz, gdzie popełniasz błąd

Ojjj jak mi brakuje dobrego seksu...
Nie jest to raczej mój błąd i się im wcale nie dziwię mam naprawdę ładne przyjaciółki tylko ja jestem wielką wzdłuż i wszerz takie życie na siłę szukać nigdzie nie będę :P

Mam dzisiaj jakąś niemoc , nie mam sił i ochoty poćwiczyć za to z chęcią zezarlabym czekoladę

Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Zamówiłam sobie białko może dojdzie do końca tygodnia

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2015-03-10 o 17:03

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-10, 19:07   #260
martolina1982
Zakorzenienie

Uroda nie ma tu nic do rzeczy a przynajmniej nie w twoim przypadku bo jestes sliczna

Eh ja tez zawsze mialam sliczne klezanki i zawsze gralam role tla

Eh troche mam stracha. Dwa czy trzy razy miaam bol jak przy chorym pecherzyku zolciowym. Cos czuje ze mi sie robia kamienie w przewodach zolciowych. Strach bo jak kamien zatka przewod to niewydolnosc watroby grozi. Juz zapomnialam jaki to bol. Na szczescie teraz tylko poboli 10min i mija. Kiedys atak potrafil trwac 8h non stop.

04.05.2017 start!
Stary 2015-03-10, 19:44   #261
tamlin111
Zakorzenienie

Marta może idź na jakieś usg żeby to sprawdzić.

Ja po zumbie
Stary 2015-03-10, 20:08   #262
martolina1982
Zakorzenienie

Helol wieczorowa pora. Od razu spytam czy ktos wie jak ustawic polskie litery w telefonie bo od roku pisze bez uzycia polskich znakow.

Wlasnie sie pacykuje Odzywka na wlosach, zel hialuronowy na twarzy, paznokcie swiezo pomalowane. Chce sama podciac przod boba bo zapuszczam i chce je wyrownac.

04.05.2017 start!
Stary 2015-03-11, 04:40   #263
Joanna XL
Zakorzenienie

Marta koniecznie idź z tym do lekarza - zwłaszcza że o ile dobrze kojarzę miałaś już tego rodzaju problemy.

Ja nie mogę spac Wczoraj byłam tak wykończona że dosłownie słaniałam się na nogach - dziś jak na złość nie śpię od czwartej Chyba stres mnie zjada - mój mąż ma w weekend ostatnie egzaminy (oby) i chyba denerwuję się tym bardziej od niego. Mam też do załatwienia sprawę telefonicznie - a mimo wszystko trochę mnie to stresuje (językowo choć na ogół nie mam problemów). No i jeszcze okazało się u dentysty że potrzebuję jeszcze jednej wizyty A już liczylam że to koniec.

Wczoraj kiepski dzień dietowo w dodatku nie ćwiczyłam. Dziś spadek na wadze No ale trochę mnie to zmobilizowało - i postaram się dzisiaj jeść lepiej - zwłaszcza wieczorem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-11, 06:36   #264
martolina1982
Zakorzenienie

hej do lekarza nie bardzo moge. tyle byłam na zwolnieniach, że teraz nawet nie moge mysleć o dniu wolnym.

a propos twojgo spadku Joanna to każdy, nawet niewielki spadek, tym bardziej nieoczekiwany, cieszy, podnosi na duchu i dodaje motywacj oby wiecej takich niespodzianek a ty Ashya jesli czujesz, ze moze cie waga podłamać (pisalas pare dni temu) to jestem za tym, by się nie ważyć. niestety mnie po pieknie zgubionych 15 kilogramach dobiło kupno nowej wagi. wiadomo, jakas roznica była i to był początek końca. dobrze to pamiętam. wtedy motywacja siegnela dna i zaczęłam podjadać.

u mnie 0,6kg spadku. moze sie uda pełny kg do soboty? oczywiście do pierwszych 5 kg nie ma się czym emocjonować

tak w ogole to się dusze w za ciasnych spodniach. nie wiem jak wytrzymam do konca dnia pracy. musialam je wlozyc, bo ide na konferencje a to jedyne jakieś lepsze. w nogach krązenia nie mam chyba wcale tak sa obcisłe (dzinsy z lycra). jak siedze to pod biurkiem muszemiec nogi wyprostowane bo jak zegne to martwicy dostane eh m.in.dlatego chce schudnac. nie mam ciuchow na obecną wagę i się męczę.

Joanna wyluzuj

04.05.2017 start!

Edytowane przez martolina1982
Czas edycji: 2015-03-11 o 06:38
Stary 2015-03-11, 07:36   #265
Ashya_
Zakorzenienie

Marta póki co to mnie waga nie ciągnie bo chyba nie chce tego widzieć ale widzę i czuje, że brzuch już mniejszy i nogi też troszkę dalej od siebie o też mnie spodnie dobijały jak siedziałam w brzuch się wpijał i potem całą w śladach od spodni byłam

o 2 w nocy poszli ode mnie znajomi wiec spałam 3 h jeszcze po 3 piwach wgl zgadałyśmy się z kolegą z gim którego chyba wieki nie widziałyśmy( a w którym się kochałam całe gim jak byłam beczką chyba mnie nawet nie znosił i się kochał w przyjaciółce a co tam można i tak) i kurde jest jeszcze przysztojniejszy niż był normalnie odpadłam jak dobrze pójdzie to z nami na zakupy do decathlonu pojedzie bo i tak ma wolne do końca tygodnia

O i zamówiłam sobie jednak buty z adidasa ale głównie dlatego, że razem ze skarpetkami wyszły taniej niż same (miałam kod rabatowy) i wysyłka jest dzisiaj za 0 zł więc wzięłam kuriera za pobraniem i już się nie mogę ich doczekać

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2015-03-11 o 07:39
Stary 2015-03-11, 08:16   #266
tamlin111
Zakorzenienie

Matko ja też się czuję utyta. PMS mnie dopada, wczoraj aż Kropa po czekoladę wysyłałam. Poza tym nerwowa się znów zaczynam robić. No jak nic PMS

Marta u mnie w telefonie polskie znaki to trzeba przytrzymać daną literke i wyskakuje więcej opcji.

Brawa za spadki
Stary 2015-03-11, 08:43   #267
HaGie
Zadomowienie

Insane zdrówka

Martolina dla Ciebie też, a te bóle maja jakiś związek z dietą? Może spróbuj jeść jakieś lekkie dania przez dni, może pomoże Kurde, ja się nie znam.

Tamlin spokojnie, bez nerwów. U mnie też @ się zbliża i też zauważyłam, że mam mniej cierpliwości do dziecka

U nas jest tak piękna pogoda, że aż mi szkoda w domu siedzieć i komputer włączać. Wczoraj byłam z córką i koleżankami na mega długim spacerze. Doszłyśmy aż na taką farmę i tam można było kupić marchewki i karmic konie, ale dziewczyny miały radochę

Z dietą średnio. Dziś nie miałam nic sensownego do zjedzenia na śniadanie, więc zjadłam jogurt naturalny z tostem, do tego kawa z mlekiem. Miałam już w ręku ciastko do kawy, ale przemyślałm i odłożyłam

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 09:14   #268
Joanna XL
Zakorzenienie

Marta a te suplementy bierzesz? bo może to one....

Moja waga w sumie to stoi w miejscu -ale lepiej tak niż w górę Swoją sprawę załatwiłam ale wyskoczyła inna Ja normalnie nieźle panuje nad nerwami- tyle że ostatnio trochę tego za dużo...

A słodkie to zmora - wczoraj niby się opanowałam w sklepie- ale w domu wyżarłam mężowi z prezentu który sama mu na dzień mężczyzn kupiłam (nie miałam natchnienia kupić czegoś innego)... I tak lepiej - bo parę czekoladek to nie tabliczka

I też mam problem z ciuchami - mam jedne spodnie 44 (prawie się już rozleciały) i jedne 42 - chodzę na zmianę... Do normalnych ciuchów sprzed ciązy 38/40 brakuje mi z 4-5 kg Powinnam kupić coś - ale oczywiście szkoda mi kasy.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Brawo Hagie za brak ciastka Ja sobie wczoraj tlumaczyłam że to tylko minutka przyjemności -ale poległam

Ale nieważenia się nie popieram - można się łatwo przejechać. Przynajmniej u mnie to tak działa że muszę się kontrolować. Oczywiście ważenie codzienne nie jest dobre - ale mimo wszystko trzyma w ryzach. Na swoim wątku miałam przykłady dziewczyn które rezygnowały z ważenia po tym jak sporo schudły -najpierw dla zdrowia psychicznego , potem ze strachu (bo czuły że tyją). No i to co zobaczyły nie było fajne. Już wolę moją obsesję (dzięki niej mam do wagi sprzed ciąży 5 kg a nie 30). Co innego jak się czuje że się chudnie - choć ja nawet jak chudłam to nie miałam takiego poczucia
Stary 2015-03-11, 09:18   #269
Ashya_
Zakorzenienie

Joanna Ja mam teraz ze strachu bo wiem, że przytyłam ale od tygodnia się trzymam pięknie, żadnych ćwiczeń nie odpuściłam i nic nie zgrzeszyłam i teraz się boję, że jak za szybko na wagę wejdę to wszystko pójdzie się j... i złapie się za jakąś czekoladę
Stary 2015-03-11, 09:28   #270
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Joanna Ja mam teraz ze strachu bo wiem, że przytyłam ale od tygodnia się trzymam pięknie, żadnych ćwiczeń nie odpuściłam i nic nie zgrzeszyłam i teraz się boję, że jak za szybko na wagę wejdę to wszystko pójdzie się j... i złapie się za jakąś czekoladę
No ale nie odpuszczasz diety Ja miałam na myśli sytuację że ktoś czuje że jest źle ale futruje dalej I boi się sprawdzić jak bardzo źle jest Inna sprawa że zawsze jest ryzyko refleksji - skoro i tak jestem gruba to co mi zależy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości