|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Piwo jagodowe? Nie znam. Dobre? Gdzie można kupić?
Wakacje zarezerwowane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Hej
![]() Tamlin gdzie te wakacje? Karpacz? Na tel nie mam nerow by ogladac. Ashya eh ty naprawde bedziesz miec a raczej ew.wybranek trudno. Tata zawyza poprzeczke. Opowiedz jak to w ogole jest. Ty nadal facetow widzisz z takiej kiepskiej strony jak kiedya pisalas? Ja, pewnie patego ze jestem zajwta, to poznaje tylu fajnych facetow, ze zgrzeszylabym mowiac, ze nie ma swietnych mezczyzn. Moze tez inaczej gdy rozpatruje sie kogos w kontekscie bycia z nim. Moze tez wrzuc na luz. Nie skreslaj tylko po pierwszym dennym tekscie. No mloda jestes. Nie zebym cie do oltarza pchala ale jakies znajomosci, nawet niezbyt glebokie ale chyba fajnie miec. Naprawde nikt cie nie kreci???? Dobra uciekam zrobic 5 min cw hahaha ![]() ![]()
#243 |
Rozeznanie
|
pozniej sie naprodukuje, bo pol dnia spedzilam na badaniach, lekarzach, zapisach itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Marta no będzie miał trudno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-03-09 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Ashya a internet? Poznac sie pogadac wybadac i na randke w realu. Na imprezach faktycznie trudno. Chocby halas. Jak tu pogadac poznac kogos. Ani czas ani miejsce.
A z tymi niezainteresowanymi tez bym tak nie odpuszcala ![]() My to kurcze chyba zadnych wakacji nie bedziemy mieli. Na razie czarno to widze. W ogole nie chce myslec o wakacjach. Co ja z dziecmi zrobie. Szkola 2 miechy zamknieta.
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A może ten zwrot przeznaczysz na jakieś kolonie dla dziewczynek , szkoła nic takiego nie organizuje? ![]()
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Ashya o prosze jaka historia. Mnie mialo byc dwie pierwotnie ale najwyrazniej w brzuchu bylam tak glodna, ze zjadlam w efekcie swojego blizniaka i wyszla jedna
![]() ![]() ![]() tamlin nawet bardzo super, pierwszy raz dostalam kwiaty przez kuriera na tyle lat martolina podziekowal wiele razy i lozkowo ostro. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hagie i wszyscy zlecil mi z 7 badan do zrobienia za 3tyg, zrobil mi cytologie-wynik do odbioru za 7dni, zlecil usg cyckow-wyszly czyste, skierowal do dermatologa, bo mam od dluzszego czasu plamke na cycku i poprzedni lekarz stwierdzil, ze to druga brodawka. Ponadto mam tez sie skonsulatowac dermatologicznie w sprawie zmian/pieprzykow na szyji, ktore trzeba usunac. Bylam u neurologa w sprawie bardzo silnych bolow glowy i problemow ze spaniem-mam zrobic tomogragie glowy i mam tabletki na spanie. Zrobilam usb cyckow i wynik wyszedl czysty, w czwartek ide do dermo z ta plama na cycku i potem pewnie beda jakies badania dodatkowe, a dalej z nimi i usg cyckow mam isc na nowo do gin-endo, a potem znowu do niego za 3tyg z tymi 7badaniami na tarczyce. Musze sie zapisac na tomografie i w trakcie jej wykonania powiedziec jeszcze raz, ze nie moge miec kontrastu przez Eutyrox, a po rezonansie znowu do neuro z wynikiem zeby wiedziala co dalej ma ze mna robic i moimi bolami glowy. Jak dzis wyszlam z domu po 13 tak wrocilam kolo 19 i mialam totalnie dosyc wszystkiego, a jeszcze musialam z dzieckiem wrocic do domu i nim sie zajac do pory spania oraz naszykowaniem jedzenia dla Meza i siebie jak wrocil. Mialam taki cudowny seks, ze nawet nie sposob go opisac, juz pisalam wyzej, ze bylo mi tak dobrze az zepsulam kajdanki. ![]() ![]() ![]() Zmykam na kolejny seks. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Skalpel 12/30
TR 8/30 ![]() Miałam świetny weekend - bez ćwiczeń, z dobrym jedzeniem (ale w granicach rozsądku), słoneczkiem i leniuchowaniem/odsypianiem ![]() ![]() Jedzenie bardzo dobrze -zwłaszcza że po zajęciach (powrót po 22) już nic nie jadłam -wiem że kolacja w granicach 19 to za wcześnie przy moim cyklu dnia ... Ale wolę tak niż próbować zapanować nad jedzeniem wieczorem ![]() Teraz prysznic , balsamowanie i w świeżo zmienioną pościel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma nic lepszego na świecie ![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Oj znaazloby sie pare rownie fajnych przyjemnosci :P
Laski wiecie cos o promocji perfum wRossmanie? Rok temu chyba kolo20 marca bylo 40% znizki. A tak w ogolejestem w delegacji (nic wilkiego, miasto obok), ale mam nadziejw za 2-3 h byc juz wolna i nie wracac do pracy ![]()
#252 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Ja to czekam aż w rossie dadzą -40% na kolorówkę ![]() ![]()
#253 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A seksu zazdroszczę ![]() ![]() O taaaak, kocham to uczucie. Cytat:
Cytat:
Dobry dziewczynki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Pojechałabym do Karpacza albo w ogóle w polskie góry
![]() ![]() Czysta pościel (tego pierwszego dnia - nie żebym sypiała w brudnej ![]() ![]() Waga piątkowa - więc jeszcze zostało trochę czasu żeby popracować nad jakimś spadkiem do soboty. Wieczorem mam w planach dentystę (podobno ostatnia wizyta na razie-oby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że mnie tak nie ma, ale się rozchorowałam
![]()
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej, zdrówka słońce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
zgadnijcie co przeczytal moj mozg po dniu wczorajszym
![]() ![]() tamlin nio strasznie mnie wzieli pod lupe. Za seksik dziekuje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kiedy ten dzien jest? zmykam na podworku cos przed wiosennie ogarniac ![]() P.S. mam strasznego kaca, a wypilismy tylko flaszke pomaranczowki, a ja sie czuje jak za nastolatki jakbym wypila flaszke czystej sama. ehhh zobaczymy co wyjdzie ze slow ''praca leczy kaca'' .... |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Hej
Ja też przepraszam, że mnie nie ma. Miałam dzis 2 egzaminy. Jeden uwaliłam, ale babka mi nic nie postawiła. Kazała przyjść na dyżur odpowiadać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojjj jak mi brakuje dobrego seksu...
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam dzisiaj jakąś niemoc , nie mam sił i ochoty poćwiczyć za to z chęcią zezarlabym czekoladę ![]() Trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Zamówiłam sobie białko ![]() ![]()
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-03-10 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Uroda nie ma tu nic do rzeczy a przynajmniej nie w twoim przypadku bo jestes sliczna
![]() Eh ja tez zawsze mialam sliczne klezanki i zawsze gralam role tla ![]() Eh troche mam stracha. Dwa czy trzy razy miaam bol jak przy chorym pecherzyku zolciowym. Cos czuje ze mi sie robia kamienie w przewodach zolciowych. Strach bo jak kamien zatka przewod to niewydolnosc watroby grozi. Juz zapomnialam jaki to bol. Na szczescie teraz tylko poboli 10min i mija. Kiedys atak potrafil trwac 8h non stop.
#261 |
Zakorzenienie
|
Marta może idź na jakieś usg żeby to sprawdzić.
Ja po zumbie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Helol wieczorowa pora. Od razu spytam czy ktos wie jak ustawic polskie litery w telefonie bo od roku pisze bez uzycia polskich znakow.
Wlasnie sie pacykuje ![]()
#263 |
Zakorzenienie
|
Marta koniecznie idź z tym do lekarza - zwłaszcza że o ile dobrze kojarzę miałaś już tego rodzaju problemy.
Ja nie mogę spac ![]() ![]() ![]() Wczoraj kiepski dzień dietowo w dodatku nie ćwiczyłam. Dziś spadek na wadze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() a propos twojgo spadku Joanna to każdy, nawet niewielki spadek, tym bardziej nieoczekiwany, cieszy, podnosi na duchu i dodaje motywacj ![]() ![]() u mnie 0,6kg spadku. moze sie uda pełny kg do soboty? oczywiście do pierwszych 5 kg nie ma się czym emocjonować ![]() tak w ogole to się dusze w za ciasnych spodniach. nie wiem jak wytrzymam do konca dnia pracy. musialam je wlozyc, bo ide na konferencje a to jedyne jakieś lepsze. w nogach krązenia nie mam chyba wcale tak sa obcisłe (dzinsy z lycra). jak siedze to pod biurkiem muszemiec nogi wyprostowane bo jak zegne to martwicy dostane ![]() Joanna wyluzuj ![]()
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-03-11 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Marta póki co to mnie waga nie ciągnie bo chyba nie chce tego widzieć
![]() ![]() o 2 w nocy poszli ode mnie znajomi wiec spałam 3 h jeszcze po 3 piwach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O i zamówiłam sobie jednak buty z adidasa ale głównie dlatego, że razem ze skarpetkami wyszły taniej niż same (miałam kod rabatowy) i wysyłka jest dzisiaj za 0 zł więc wzięłam kuriera za pobraniem i już się nie mogę ich doczekać ![]()
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-03-11 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Matko ja też się czuję utyta. PMS mnie dopada, wczoraj aż Kropa po czekoladę wysyłałam. Poza tym nerwowa się znów zaczynam robić. No jak nic PMS
![]() Marta u mnie w telefonie polskie znaki to trzeba przytrzymać daną literke i wyskakuje więcej opcji. Brawa za spadki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Insane zdrówka
![]() Martolina dla Ciebie też, a te bóle maja jakiś związek z dietą? Może spróbuj jeść jakieś lekkie dania przez dni, może pomoże ![]() Tamlin spokojnie, bez nerwów. U mnie też @ się zbliża i też zauważyłam, że mam mniej cierpliwości do dziecka ![]() U nas jest tak piękna pogoda, że aż mi szkoda w domu siedzieć i komputer włączać. Wczoraj byłam z córką i koleżankami na mega długim spacerze. Doszłyśmy aż na taką farmę i tam można było kupić marchewki i karmic konie, ale dziewczyny miały radochę ![]() Z dietą średnio. Dziś nie miałam nic sensownego do zjedzenia na śniadanie, więc zjadłam jogurt naturalny z tostem, do tego kawa z mlekiem. Miałam już w ręku ciastko do kawy, ale przemyślałm i odłożyłam ![]()
#268 |
Zakorzenienie
|
Marta a te suplementy bierzesz? bo może to one....
Moja waga w sumie to stoi w miejscu -ale lepiej tak niż w górę ![]() ![]() A słodkie to zmora - wczoraj niby się opanowałam w sklepie- ale w domu wyżarłam mężowi z prezentu który sama mu na dzień mężczyzn kupiłam (nie miałam natchnienia kupić czegoś innego)... I tak lepiej - bo parę czekoladek to nie tabliczka ![]() I też mam problem z ciuchami - mam jedne spodnie 44 (prawie się już rozleciały) i jedne 42 - chodzę na zmianę... Do normalnych ciuchów sprzed ciązy 38/40 brakuje mi z 4-5 kg ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Brawo Hagie za brak ciastka ![]() ![]() Ale nieważenia się nie popieram - można się łatwo przejechać. Przynajmniej u mnie to tak działa że muszę się kontrolować. Oczywiście ważenie codzienne nie jest dobre - ale mimo wszystko trzyma w ryzach. Na swoim wątku miałam przykłady dziewczyn które rezygnowały z ważenia po tym jak sporo schudły -najpierw dla zdrowia psychicznego , potem ze strachu (bo czuły że tyją). No i to co zobaczyły nie było fajne. Już wolę moją obsesję (dzięki niej mam do wagi sprzed ciąży 5 kg a nie 30). Co innego jak się czuje że się chudnie - choć ja nawet jak chudłam to nie miałam takiego poczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Joanna Ja mam teraz ze strachu bo wiem, że przytyłam
![]() ![]()
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.