![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
pampersy dada newborn za 8,99 chusteczki 4pak za 17,99 mi też pachną nogi ![]() ![]() Cytat:
mnie te kostki bolą chyba od butów wcześniej nic nie bolało ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- aha coś slyszalyscie o wózku 1. carmello Silva 2. dymex Titan 3. marcello |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Kinga, tak, polecam: http://liskowelove.blogspot.com/2015...-z-kremem.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dotka nawet nie najgorzej to wygląda. Musze spróbować.
Baby, a ta znajoma to już przyjechała z rzeczami dla maluszka. , bo mi się zapomniało kiedy to miało być. |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Bierzemy wózek do domu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ciuszki też prześliczne <3 ah jestem zachwycona ![]() Wódkę też kupiliśmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
We wtorek :-D wtorek po poludniu. Zapraszam ich w podziekowaniu (chociaż w sumie nie wiem dlaczego jej bede dziekowac bo zs bagaz zaplacili rodzice,moja mama ja zawozi na lotnisko a ja odbieram tutaj:-P) na kolacje a pozniej zrobie foty :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Magda ciesze się, że wam się zakupy udały, jak czytam to sama się cieszę że go macie.
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Baby to czekamy do wtorku |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Magda, pełen przekrój zakupów: wózek, ciuszki i wódka
![]() Gratki ![]() Baby, umowiłaś się do psychologa? |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Magda, super, ze wszystko sie udalo
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
![]() Magda super że się wszystko udało ![]() W tym tygodniu zaczynamy remont ![]()
#251 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Hahah koktajlowa zaje.biste trzeba sobie zapisac
![]()
#253 | |
Zakorzenienie
|
magda to się udały zakupy
![]() magdusia się Tż postarał, tak trzymać! ![]() Cytat:
Ja maty edukacyjnej nie kupuję przed porodem. Raczej już po. A to taka rzecz, że pewnie i tak od kogoś dostaniemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekam na fotki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam pierwszy nordic walking
![]() Teraz byle utrzymać regularność 2-3 razy w tygodniu + raz w tygodniu basen i będzie miodzio ![]() A zimą pewnie siłownia, chodzi któraś z Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas to ma być szybka piłka, oby! Najgorsze będą prądy i ogrzewanie, no i kurz na calutkim mieszkaniu ![]() ![]()
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wybrałaś się na nordic walking, długa traska? Ja też chodze tak ze 3, 4 razy w tygodniu. W zimie też zamierzam (w zeszłym roku całą zimę uprawiałyśmy z mamą jogging, bardzo fajnie było, tylko ubrać się odpowiednio ![]() ![]() magda gratuluję udanych zakupów! wózek na pewno jest mega! i taki duzy zakup już Wam odpadł ![]() ![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Mojakaren, nie wiem jaka długa, bo nie wzięliśmy telefonu (=endomondo), a byliśmy u nas w lesie, a tu idziesz, idziesz, idziesz taka dłuuga prosta
![]() Musiałam też w miarę szybko wracać, bo mnie pogoniło do łazienki, TŻ się śmiał, bo wróciliśmy, a ja czytam mu korzyści z NW i m.in. 'przyspieszenie metabolizmu, poprawa trawienia' - no u mnie to przyspieszyło wybitnie ![]() Ale dzisiaj jest ósmy dzień tego rota, czy co to to mnie dopadło, więc już bliżej końca. Dobrze, bo kurde, jutro mam tą echokardiografię i miło by było oddalić się od kibelka bez obaw ![]() I jak to powidła nie podeszły nikomu?! Wyślij do mnie, my kochamy powidła śliwkowe ![]() Ja zrobiłam czeko-śliwkę, a drugie to powidła z wanilią, cynamonem i goździkami - w sam raz do jesienno-zimowych jaglanek i owsianek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
mojakaren do mnie też możesz kilka słoiczków podesłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, a Ty robiłaś w tym roku powidła, czy się oszczędzasz?
![]() I jak tam Wam idzie wybór imienia, będzie Pola czy Klara? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odnośnie imienia, to ciągle się wahamy. Ale do brzucha cały czas mówimy Pola, więc tak chyba samo się wybrało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o widzicie chętnie bym Was obdzieliła moimi przetworami ![]() U nas jedyne co zeszło w mgnieniu oka to dżemy truskawkowe ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj na siedząco przebierałam i wypestkowywałam 5kg śliwek
![]() ![]() Ja w sumie też w tym roku szału nie zrobiłam, bo kilka słoiczków dżemu truskawkowego (został tylko jeden), 2 słoiczki dżemu porzeczkowego + 3 słoiczki soku z czarnej porzeczki na zimowe przeziębienia. Najwięcej no to teraz tych śliwek, bo wyszło mi 5 dużych słoików (po ponad 600ml) + jeden mały, który dam mamie. Na pewno chcę sobie jeszcze jabłka przesmażyć, ale zapomniałam w sobotę kupić, a sama jak pojadę, to nie chcę dźwigać, bo to też z 5kg by się przydało kupić co najmniej. U nas też rozważaliśmy tego Witka i Mikołaja, ale TŻ zaczął sam do brzucha mówić Witek i też 'się samo wybrało' ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Mojakaren,ja właśnie nie przepadam za dżemem truskawkowym ![]() Wiśniowych nie robiłam, nie mam drylownicy, nie mam wiśni, a sklepowe drogie strasznie, więc olałam. Miałam robić sok malinowy jeszcze, ale u mnie na wsi w sklepie trafiłam na sok malinowy, gdzie w składzie są tylko maliny i cukier (czyli to, co w domu), więc stwierdziłam że za 11zł, to mi się nie opłaca bawić, zwłaszcza że mam jeszcze ten porzeczkowy. Przecierów pomidorowych nie robię, bo musiałabym zrobić z 40 słoików żeby to faktycznie w zimie używać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
A ja tej czeko-sliwki w zyciu nie jadlam ale wydaje mi sie ze bardzo bym ja polubila...
![]() ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-09-20 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Dotka większym problemem jest dla mnie stanie przy kuchence
![]() ![]() ![]() Czyli imię postanowione? ![]() Przeciery też chciałam robić, pewnie też by szybko zeszły. Jeśli jeszcze sensowne pomidorki dorwiemy i będę mogła, to pewnie coś zrobię. |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Kura dziewczyny
![]() ![]() Jechaliśmy do Rzeszowa prawie nie wyhamowałam, ale ok zdążyłam. Jadę w Rzeszowie korek mega przed światłami, zielone, jadę a tu mi gość wjeżdża z boku na mój pas. Po hamulcach (a mój samochód jedzie), on przyspieszył, wyhamowałam. Poklęłam, strąbiłam, dzidziuś skopał. Wróciliśmy do rodziców, było ok. Wracamy do domu i co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeju ja mam dość tego samochodu i tych głupich kierowców ![]() ![]() ![]() Nie mam siły już na nic. Za dużo nerwów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Magdawspółczuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że niby nic się nie stało, ale po całym dniu nerwów na ulicy to mnie to po prostu rozbroiło
![]() Gdybym mogła sobie pozwolić to już nie wsiadłabym za kierownicę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Magda, Ty to masz przeboje drogowe..... Nie ma co :-/ wazne, ze Wam nic sie nie stalo.
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.