~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~ - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-09, 21:03   #241
silly78
tut tuut

GG do silly78
Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~

Spoko, ale to juz prawie jedenascie lat... Wiec byl czas przywyknac, osiasc. Maz do Polski by nie wrocil, mnie czasem ciagnie w myslac, tak sentymentalnie... Ale realia biora gore

Maluch
silly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 21:10   #242
kat123
Zakorzenienie

O to faktycznie kawał życia. Najważniejsze to się odnaleźć i mieć swoje miejsce

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 21:14   #243
silly78
tut tuut

GG do silly78

Kasia, "tam dom twoj, gdzie serce twoje". A reszta juz nie jest taka wazna

Maluch
Stary 2015-10-09, 21:22   #244
kat123
Zakorzenienie

Oczywiście Zmykam odespać wczorajsza, feralną noc... Dobrej nocy! ♡☆

Dół od 11.04.2015.
Stary 2015-10-09, 21:28   #245
silly78
tut tuut

GG do silly78

Spijcie dobrze z fasolkiem Dobranoc

Maluch
Stary 2015-10-10, 10:04   #246
Madzia9999
Zakorzenienie

Hejoo Cały wieczór te jajniki mnie kuły. Dziwne uczucie :/
Wyspalam sie na maksa, spokojne śniadanie. Teraz zbieram się powoli na małe zakupy spożywcze.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:31   #247
kat123
Zakorzenienie

Madzia, u mnie podobnie, tylko czuję jakby mi się mięśnie w dole brzucha kurczyły - całą noc czułam takie ciągnięcie!
Ja ogarnęłam dom, a że jesień to trzeba iść zaraz orzechy zbierać, bo lecą z drzewa. O liściach nie wspomnę.

Dół od 11.04.2015.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-10, 10:37   #248
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
Madzia, u mnie podobnie, tylko czuję jakby mi się mięśnie w dole brzucha kurczyły - całą noc czułam takie ciągnięcie!
Ja ogarnęłam dom, a że jesień to trzeba iść zaraz orzechy zbierać, bo lecą z drzewa. O liściach nie wspomnę.
Ja mieszkanie mam w miarę ogarnięte Wynajmuje obecnie i za chwilę je zwalniamy więc inni ludzie przez 2 dni przychodzili je oglądać w związku z tym ładne je wysprzątalam. Za 2 tygodnie przeprowadzka Nas czeka TŻ kupuje mieszkanie i jestem w trakcie kredytu, ale wproadzamy się tam wcześniej.
Nastawilam płaszczyk grubszy do prania. Ranki są już zimne trzeba się cieplej ubierać

Sophia Loren
Stary 2015-10-10, 10:41   #249
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Ja mieszkanie mam w miarę ogarnięte Wynajmuje obecnie i za chwilę je zwalniamy więc inni ludzie przez 2 dni przychodzili je oglądać w związku z tym ładne je wysprzątalam. Za 2 tygodnie przeprowadzka Nas czeka TŻ kupuje mieszkanie i jestem w trakcie kredytu, ale wproadzamy się tam wcześniej.
Nastawilam płaszczyk grubszy do prania. Ranki są już zimne trzeba się cieplej ubierać
Powodzenia w przeprowadzce
Oj tak! Ranki są zdecydowanie chłodne! Ja od kilku lat chodzę tylko w ramoneskach jesienią, a w tym roku kupiłam długą parkę, taką lekko watowaną - chyba jakieś pierwsze przeczucie to było

Dół od 11.04.2015.
Stary 2015-10-10, 10:46   #250
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia w przeprowadzce
Oj tak! Ranki są zdecydowanie chłodne! Ja od kilku lat chodzę tylko w ramoneskach jesienią, a w tym roku kupiłam długą parkę, taką lekko watowaną - chyba jakieś pierwsze przeczucie to było
Ja jeszcze do wczoraj w ramonesce chodziłam, co prawda z grubszym sweterkiem pod spodem. Jednak już czas na coś cieplejszego.
Przerzucam się na płaszczyk cieplejszy.
Parkę też mam, ale kaptur ma takim miśkiem wypełniony więc bardziej się na zimę nadaję

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

W przeprowadzce ma Nam pomóc moja młodsza siostra i brat więc będzie sprawniej. Poza tym trochę tym rzeczy i sprzętów mamy. Nie chcę dźwigać i się przemęczać, wiadomo nie w tym stanie

Sophia Loren
Stary 2015-10-10, 11:20   #251
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze do wczoraj w ramonesce chodziłam, co prawda z grubszym sweterkiem pod spodem. Jednak już czas na coś cieplejszego.
Przerzucam się na płaszczyk cieplejszy.
Parkę też mam, ale kaptur ma takim miśkiem wypełniony więc bardziej się na zimę nadaję

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

W przeprowadzce ma Nam pomóc moja młodsza siostra i brat więc będzie sprawniej. Poza tym trochę tym rzeczy i sprzętów mamy. Nie chcę dźwigać i się przemęczać, wiadomo nie w tym stanie
Mogą taka jesienna, choć też małego miśka ma

Dobrze, że masz pomoc
Ja to się zastanawiam co mi w ciąży w ogóle wolno, a co nie... Odkurzam i się martwię, myję łazienkę i się martwię... W ogóle rodzinie chcieliśmy w grudniu dopiero powiedzieć, ale chyba będziemy musieli wcześniej, bo w końcu nie zagonią do cięższej roboty i będę miała kłopot. Bo ja z teściami w dużym domu mieszkam.

Dół od 11.04.2015.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-10, 11:25   #252
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Mogą taka jesienna, choć też małego miśka ma

Dobrze, że masz pomoc
Ja to się zastanawiam co mi w ciąży w ogóle wolno, a co nie... Odkurzam i się martwię, myję łazienkę i się martwię... W ogóle rodzinie chcieliśmy w grudniu dopiero powiedzieć, ale chyba będziemy musieli wcześniej, bo w końcu nie zagonią do cięższej roboty i będę miała kłopot. Bo ja z teściami w dużym domu mieszkam.
Powiedz wcześniej! Cobyś nie musiala się głupio wymigiwać.
Ja w przyszły weekend powiem moim rodzicom bo do nich jadę Rodzicom TŻ-ta powiemy kiedy on sam zechce.
Fajnie, że mieszkasz w domu Ja wychowywałam się w domu, a licząc sudia 5 lat mieszkania w akademiku, i teraz 3 lata w bloku mieszkam w mieszkaniach. Jednak dom to dom

To Twoja pierwsza ciąża?

Sophia Loren

Edytowane przez Madzia9999
Czas edycji: 2015-10-10 o 11:26 Powód: dopisek ;)
Stary 2015-10-10, 11:35   #253
anuszka1984
Zadomowienie

Hej dziewuszki
U nas piękna pogoda, ale ziiiiiimno! Jedziemy dziś na imieniny teściowej. Właśnie mąż zabrał Zuzie na spacer, a ja w tym czasie szybka maseczka, paznokcie itp.

Cytat:
tylko czuję jakby mi się mięśnie w dole brzucha kurczyły - całą noc czułam takie ciągnięcie!
Co jakiś czas mam właśnie identyczne uczucie

Cytat:
Jak się dobrze czujesz to nie musisz rezygnować z codziennych czynności. Myślę, że sprzątanie jest ok. Ważne, żeby je przerwać jak czujesz, że Cię bardzo męczy. Ja teraz przy dziecku to w ogóle się nie zastanawiam co mogę, a czego nie. Większość dnia jestem z nią sama i robię praktycznie wszystko włącznie z podnoszeniem 12 kilowego człowieka Najważniejsze to obserwować swoje ciało. Jak coś Cię męczy to zwolnij
A no i koniecznie powiedz rodzinie wcześniej, niech wiedzą, że nie możesz się przemęczać!!!

Cytat:
Świetnie, że macie pomoc i, że przeprowadzacie się teraz, a nie jak będziesz już miała okrągłą piłkę pod samym biustem

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 11:50   #254
monini2507
Zakorzenienie

Hej ja wczoraj padlam juz przed 21. Tez sie zaczelam zastanawiac co moge a co nie, ale w sumie nie mozna tez popadac w paranoje choc wiadomo uwazac trzeba. Poki co to powiedzielismy dzis tylko mojej mamie. Reszta dowie sie po wizycie u lekarza jak juz zobacze moje malenstwo <3 a tesc i reszta jego kochanej rodzinki dowie sie w swieta. Nie mamy zbyt dobrych relacji z nim i dlatego >
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 12:21   #255
australia87
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Mnie korci żeby do mamy zadzwonić i się pochwalić, ale stwierdziłam, że jednak muszę zobaczyć reakcję na żywo A że niestety moi rodzice mieszkają 300km od nas, to pojedziemy z tą wiadomością dopiero na ostatni weekend października... więc 3 tygodnie muszę wytrzymać, choć korci mnie niemiłosiernie Z drugiej strony, to i tak najpierw wolałabym się najpierw upewnić, że jest wszystko w porządku i zobaczyć fasolkę na usg... Odliczam dni do wtorku

Na początku tygodnia miałam mdłości przez 2-3 dni, rano i wieczorem, teraz już jest ok. Ale żebym jakaś szczególnie zmęczona była, to jeszcze tego nie odczuwam. Też czasem czuję takie kłucie w podbrzuszu, o którym piszecie
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-10, 12:53   #256
majkela12
Zadomowienie

Hej

Można się przyłączyć po raz drugi wrzesień okazał się dla nas szczęśliwy. Tylko tym razem termin na początek czerwca. To już będzie nasza trzecia istotka do kochania Tp wg większości kalkulatorów 10.06. zobaczymy jeszcze co ginek powie. Jak na razie jeszcze się nie umówiłam na wizytę, chce trochę poczekać aby zobaczyć od razu
Stary 2015-10-10, 12:58   #257
australia87
Zakorzenienie

Majkela, witaj
Ale fajnie, sama bym chciała mieć trójkę dzieci No ale na razie niech to jedno się urodzi Ja mam termin niby na 9 czerwca.
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 13:36   #258
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz wcześniej! Cobyś nie musiala się głupio wymigiwać.
Ja w przyszły weekend powiem moim rodzicom bo do nich jadę Rodzicom TŻ-ta powiemy kiedy on sam zechce.
Fajnie, że mieszkasz w domu Ja wychowywałam się w domu, a licząc sudia 5 lat mieszkania w akademiku, i teraz 3 lata w bloku mieszkam w mieszkaniach. Jednak dom to dom

To Twoja pierwsza ciąża?

Ja wcześniej mieszkałam w domu 6-rodzinnym z ogromnym wspólnym podworkiem i taka opcja tez jest fajna Wokół domu to jednak jest mnóstwo roboty. Ale nie zamieniłabym się
No muszę chyba z mężem pogadać, że szybciej musimy powiedzieć. Nie wiem teraz czy czekać do wizyty, czy już im powiedzieć i uczulić,ze to przypuszczenia i wszystko będzie wiadomo po wizycie.

Tak, pierwsza. Trochę się rolą mamy przejmuję, bo teraz już nie jestem odpowiedzialna wyłącznie za siebie Z drugiej strony staram się nie wariować,ale chyba mi nie wychodzi

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
U nas piękna pogoda, ale ziiiiiimno! Jedziemy dziś na imieniny teściowej. Właśnie mąż zabrał Zuzie na spacer, a ja w tym czasie szybka maseczka, paznokcie itp.

Co jakiś czas mam właśnie identyczne uczucie

Jak się dobrze czujesz to nie musisz rezygnować z codziennych czynności. Myślę, że sprzątanie jest ok. Ważne, żeby je przerwać jak czujesz, że Cię bardzo męczy. Ja teraz przy dziecku to w ogóle się nie zastanawiam co mogę, a czego nie. Większość dnia jestem z nią sama i robię praktycznie wszystko włącznie z podnoszeniem 12 kilowego człowieka Najważniejsze to obserwować swoje ciało. Jak coś Cię męczy to zwolnij
A no i koniecznie powiedz rodzinie wcześniej, niech wiedzą, że nie możesz się przemęczać!!!

Świetnie, że macie pomoc i, że przeprowadzacie się teraz, a nie jak będziesz już miała okrągłą piłkę pod samym biustem

U mnie też wydaje się pięknie a zimno okropnie! I też mam imprezę rodzinną , tylko u brata

Mi raz przechodzi, raz wraca z tym kłóciem. Dziś mam strasznie napompowany (czytaj:wzdęty) brzuch, ogólnie mam wrażenie, że mój układ pokarmowy zwariował.

Dzięki za rady, tak sobie właśnie myślałam. Kiedyś to przecież kobiety w ciąży na pole robić chodziły i to bez względu na trymestr. Teraz wiadomo czasy inne, ludzie też, ale coś wokół siebie robić jakoś trzeba... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej ja wczoraj padlam juz przed 21. Tez sie zaczelam zastanawiac co moge a co nie, ale w sumie nie mozna tez popadac w paranoje choc wiadomo uwazac trzeba. Poki co to powiedzielismy dzis tylko mojej mamie. Reszta dowie sie po wizycie u lekarza jak juz zobacze moje malenstwo <3 a tesc i reszta jego kochanej rodzinki dowie sie w swieta. Nie mamy zbyt dobrych relacji z nim i dlatego >
Może dziecko naprawi relacje? Jak mama zareagowała? Ja się cały czas zastanawiam jak zareagują moi rodzice.

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Hej

Można się przyłączyć po raz drugi wrzesień okazał się dla nas szczęśliwy. Tylko tym razem termin na początek czerwca. To już będzie nasza trzecia istotka do kochania Tp wg większości kalkulatorów 10.06. zobaczymy jeszcze co ginek powie. Jak na razie jeszcze się nie umówiłam na wizytę, chce trochę poczekać aby zobaczyć od razu
Witaj w naszym gronie Jest nas juz kilka na połowę czerwca

Dół od 11.04.2015.
Stary 2015-10-10, 13:52   #259
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Mnie korci żeby do mamy zadzwonić i się pochwalić, ale stwierdziłam, że jednak muszę zobaczyć reakcję na żywo A że niestety moi rodzice mieszkają 300km od nas, to pojedziemy z tą wiadomością dopiero na ostatni weekend października... więc 3 tygodnie muszę wytrzymać, choć korci mnie niemiłosiernie Z drugiej strony, to i tak najpierw wolałabym się najpierw upewnić, że jest wszystko w porządku i zobaczyć fasolkę na usg... Odliczam dni do wtorku

Na początku tygodnia miałam mdłości przez 2-3 dni, rano i wieczorem, teraz już jest ok. Ale żebym jakaś szczególnie zmęczona była, to jeszcze tego nie odczuwam. Też czasem czuję takie kłucie w podbrzuszu, o którym piszecie
Moi rodzice też mieszkają ok 300km od Nas I też wolę im powiedzieć osobiście, więc jadę za tydzień do rodziców. Usg mam w ten poniedziałek więc będę już utwierdzona na 100%
Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Hej

Hejooo
To już doświadczona w temacie ciążowym jesteś! Będziesz Nam radziła jak będę pytania i wątpliwości

Sophia Loren

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-10, 14:55   #260
bojatoja
Zakorzenienie

Hej
Nieśmiało dołączam do grona Pierwsze dwie kreski (drugą bardzo słabą, widoczną pod słońce) zobaczyłam w niedziele. Dla potwierdzenia w środę i piątek zrobiłam bete Termin wg om na 10 czerwca, a według moich obliczeń na 14 czerwca.
Bardzoo się cieszę, w domu mam dwuletniego synka

Gratuluję Wam pozytywnych testów i pięknych wzrostów bety
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 15:27   #261
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hej
Nieśmiało dołączam do grona Pierwsze dwie kreski (drugą bardzo słabą, widoczną pod słońce) zobaczyłam w niedziele. Dla potwierdzenia w środę i piątek zrobiłam bete Termin wg om na 10 czerwca, a według moich obliczeń na 14 czerwca.
Bardzoo się cieszę, w domu mam dwuletniego synka

Gratuluję Wam pozytywnych testów i pięknych wzrostów bety
Terminy identyczne jak u mnie !!!

Dół od 11.04.2015.
Stary 2015-10-10, 16:01   #262
bojatoja
Zakorzenienie

Kat123 bardziej ufam moim obliczeniom, wiem kiedy byla owulka ja wizyte planuje na 26 pazdziernika, chcialabym uslyszec serduszko jeszcze tyyyle czekania
29.12.2016 [9tc]
Stary 2015-10-10, 16:47   #263
silly78
tut tuut

GG do silly78

Witam nowe Dziewczyny zapraszam do naszej listy na pierwszej stronie, jesli macie ochote dolaczyc to poprosze imie, wiek, imiona starszego rodzenstwa, ich miesiac i rok urodzenia, oraz date pierwszej wizyty u gina. Ufff jak to wyglada mozecie zobaczyc na pierwszej stronie watku, w pierwszym poscie
My dzis rodzinnie dzien na farmie spedzilismy, w samochodzie rano tak mi brzuch dawal czadu ze myslalam ze cos zlego sie dzieje :/ szczesliwie potem przeszlo. Wyspacerowalam sie, mlody poganial i od razu mi lepiej

Maluch
Stary 2015-10-10, 19:52   #264
mloda_to_glupia
Wtajemniczenie

GG do mloda_to_glupia

witam sie
jestem po ivf i z terminu owulacji +14dni (tak sobie ustalilam OM) wychodzi mi termin 18,06,2015

nie boicie sie dziewczyny cieszyc? ja sie boje, boje sie ze nie bedzie serduszka, że znow cos pojdzie nie tak

mam nadzieje ze moge dolaczyc?

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

dodam moje wyniki bety
06,10,2015 g 8:07 (7dpt) = 35,64
07,10,2015 g 10:54(8dpt) = 58,00
08,10,2015 g 8:16 (10dpt) = 121,70
Stary 2015-10-10, 20:03   #265
silly78
tut tuut

GG do silly78

Mloda, zapraszamy goraco

Co do leku... Wiesz, wychodze z zalozenia ze trzeba miec nadzieje. I odwage marzyc... Zycze Ci z calego serca zeby wszystko bylo dobrze i zebysmy wszystkie w tym gronie powitaly za osiem miesiecy malenstwo

Maluch
Stary 2015-10-10, 20:21   #266
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silly78 Pokaż wiadomość
Witam nowe Dziewczyny zapraszam do naszej listy na pierwszej stronie, jesli macie ochote dolaczyc to poprosze imie, wiek, imiona starszego rodzenstwa, ich miesiac i rok urodzenia, oraz date pierwszej wizyty u gina. Ufff jak to wyglada mozecie zobaczyc na pierwszej stronie watku, w pierwszym poscie
My dzis rodzinnie dzien na farmie spedzilismy, w samochodzie rano tak mi brzuch dawal czadu ze myslalam ze cos zlego sie dzieje :/ szczesliwie potem przeszlo. Wyspacerowalam sie, mlody poganial i od razu mi lepiej
bojatoja, lat 26, synek sierpień 2013, wizyta jeszcze nie wiem- planuje 26 pazdziernik
Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
witam sie
jestem po ivf i z terminu owulacji +14dni (tak sobie ustalilam OM) wychodzi mi termin 18,06,2015

nie boicie sie dziewczyny cieszyc? ja sie boje, boje sie ze nie bedzie serduszka, że znow cos pojdzie nie tak

Wiadomo, że lęk jest. Ja pierwszą ciąże straciłam w 8tc. Po kilku miesiącach ponownie zaszłam w ciążę, stres był, i mam teraz kochanego synka Teraz myślę pozytywnie, pewnie, że stresuje się, do wizyty jeszcze kawał czasu, chce usłyszeć od lekarza, że wszystko dobrze z maluszkiem.. I wierzę, że tak będzie
29.12.2016 [9tc]
Stary 2015-10-10, 21:22   #267
mloda_to_glupia
Wtajemniczenie

GG do mloda_to_glupia

ja tez wierze,
ale sie boje...

zapiszcie mnie: Basia - 26lat, wizyta 20,10
Stary 2015-10-10, 22:01   #268
anuszka1984
Zadomowienie

Wróciliśmy z imprezki właśnie! Padam! Non stop tańczyłam z Zuzią na rękach Mam nadzieję, że fasolka wybaczy przeciążenie

Witajcie nowe mamuśki Fajnie, że coraz więcej nas

Cytat:
bojatoja, lat 26, synek sierpień 2013
Mamy dzieci prawie w identycznym wieku Moja Zuzia z 13 września 2013

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 22:07   #269
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
witam sie

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

dodam moje wyniki bety
06,10,2015 g 8:07 (7dpt) = 35,64
07,10,2015 g 10:54(8dpt) = 58,00
08,10,2015 g 8:16 (10dpt) = 121,70
Jeśli będziesz myślała negatywnie to na pewno coś pójdzie nie tak.
Nie ma się co martwić na zapas

Sophia Loren
Stary 2015-10-10, 22:14   #270
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Kat123 bardziej ufam moim obliczeniom, wiem kiedy byla owulka ja wizyte planuje na 26 pazdziernika, chcialabym uslyszec serduszko jeszcze tyyyle czekania

Ja bym nie wytrzymała tak długo Lecę w piątek i i tak nie wiem jak ją tydzień przeżyje!

Cytat:
Napisane przez silly78 Pokaż wiadomość

Dobrze, że już przeszło... Mnie z kolei strasznie dziś od jakichś 2 h dokuczają piersi... W życiu nie wiedziałam, że mogą tak boleć. A to pewnie dopiero początek. Juz wczoraj w nocy mnie budziły... Nie wiem jak ja będę dziś spała...
Są jakieś patenty na ból piersi w ciąży ułatwiające spanie?

Cytat:
witam sie

Witaj! Ja staram się myśleć pozytywnie w nadziei, że to pozytywnie wpłynie na malucha. I będę trzymać kciuki za Was

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

PS Chcieliśmy dziś powiedzieć najbliższym, ale nie odważylismy się. Poczekamy do piątku, do wizyty. Teściowa ma na rano, mąż na nocki,więc nikt mnie do roboty żadnej ciężkiej nie będzie gonił w tym tygodniu Możemy spokojnie zaczekać. Może juz zdjęcie jakieś dostanę i w jakiś pomysłowy sposób to zrobimy

Dół od 11.04.2015.

Edytowane przez kat123
Czas edycji: 2015-10-10 o 22:15
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości