![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Nawet nie pomyślałam o czyszczeniu wózka .. olewam to
![]() My w 36 tc ![]()
#242 |
Zakorzenienie
|
enedue zgrabniutki
![]() wojnianin ja znow mam na odwrot. Przyplyw energii, moglabym gory przenosic. Mam nadzieje ze takie stan rzeczy zostanie na dluzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Jestem słomianą wdową znów. Tż na do widzenia powiedziałam że ostatni raz wyjeżdża jako nie-tata. Mina bezcenna...
SYLWOHA dobrze że pojechałaś na ip DOLINKA ja mam tak samo - mały bardzo ruchliwy. Na początku jak mi wyszła cukrzyca to myślałam że to od tego, ale teraz się pilnuję a on bryka tak samo Ja w szpitalu myślałam o tym żeby użyć najpierw chusteczki a potem wody, bo mi się wydaje że one na skórze zostawiają jakiś film. HALWAYA OENEDUE nie widzę waszych zdjęć na Tel. Muszę kompa odpalić. kurczę robię listę pierdół i rzeczy do ogarnięcia i tyle tego a czasu mało. Jeszcze ten wyjazd, po wyjeździe porządki, chciałabym wszystko zrobić do konca listopada żeby się cieszyć z tż ostatnim luźnym miesiącem. I jeszcze wzięłam sobie fuchę - praca w domu, mam dwa tygodnie na ogarnięcie tego ale parę stówek przed świętami wpadnie
#244 |
Rozeznanie
|
Ja od kilku dni mam z tyłu głowy myśl że nie zdążę do Lublina dojechać a.to 40 km zanim małego zostawimy u babci albo dziadki przyjadą z nim zostać zanim dojadę to długo potrwa. Poza tym jutro auto wraca do mechanika. Coś się skrzaczylo juz zupełnie. Cześć będzie droga wiec mamy rozebrać go i wtedy podjąć decyzję czy kupujemy nowy silnik czy jest sens naprawiać to. Uwielbiam moje autko no nie jak się psuje ale rozmiar mi pasuje ekonomiczne jest itd wiec nawet chcąc zmieniać chce takie samo lub podobne. Ale to trzeba dołożyć sporo kasy a.nie mam. Poniżej 10 tys nawet nie chce oglądać samochodu bo będzie zamienił stryjek siekierke na kijek.
Tu przynajmniej wiem co szwankuje co było zrobione itd a kupić kolejne gownienko przy braku kasy - nie.stać mnie na wyrzucanie w błoto. |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My jutro robimy ostateczne przenosiny bo ze wzgledu na mala sypialnie nasza przenosimy do duzego pokoju. Staralam sie zwlekac z tym jak najbardziej bo ja zawsze przy tv zasypiam a niestety tv zostaje tylko lozko przenosimy wiec bedzie mi ciezko na poczatku no ale 21 dni do porodu albo i mniej wiec nie ma na co czekac |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
SYLWOHA jak tam dzisiaj? Lepiej? Doczytałam, że jednak pojechalas i bardzo dobrze! Po co dodatkowo się stresować, jak można sprawdzić czy wszystko w porządku, leniwiec Mały ;P
Zostajesz na oddziale? ANI_ QA no wczoraj wybitnie ruch na wątku, fajnie, ze jesteś z komody zadowolona. Powodzenia na zakupach ![]() Dzień dobry ![]() My zaraz do kościoła wychodzimy. Dziewczyny które biorą Dopegyt jaką macie dawke? Po ile tabletek dziennie bierzecie? OGOLNIE Ty chyba też bierzesz? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Limonka przyzwyczaisz się do zasypiania bez tv
![]() ![]() ![]() U Was też tak wieje :O
#248 |
Zadomowienie
|
W Krakowie tez wieje! ! Chociaż to może i dobrze bo od razu widoczność lepsza i może ten smog rozgoni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie wirus ci miesza w organizmie. Dziewczyny proszę sie ladnie trzymać w dwupakach. Zadna z nas nie ma prawa urodzić przed Halwaya ![]()
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
To fakt u nas tez od razu inne powietrze
![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
U nas strasznie wieje. Mogę tylko jedno okno otworzyć bo inaczej latają ale przynajmniej tak fajnie świeżo jest
#252 |
Zadomowienie
|
Wczoraj dopadlam mojego psiaka z nozyczkami bo już nic na oczy nie widział .. i poniosła mnie fantazja hahahah fryzjerstwo nawet psie nir jest dla mnie :brzydal;
#253 |
Zakorzenienie
|
W Lodzi tez wieje.
Chyba dzis tz wyciagne przy okazji do ikei, a co ![]() Ja moge sie rozpakowac podkoniec listopada wiec nie bede sie wpychac w kolejke :p |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Ja po car boot.
Zakupy zrobione delikatesy. Gorsza sprawa mały diabeł się nie rusza za dużo. Jak nie zacznie do 12 to jadę na ktg. Nie będę się denerwować cała niedzielę.
#255 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska ja biorę 3 razy dziennie po jednej tabletce, ale mimo to moje "normalne" ciśnienie to ponad 130 skurczowe, za to rozkurczowe mam zawsze niskie.
Ale też zależy od pogody, dziś przed tabletka miałam poniżej 130/70 bo wieje a ja jestem wrażliwa na wszelkie zmiany pogody. |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
No mógłby tak nie szaleć, bo przecież go nie przepchnę.
![]() Po cichu liczę na jakąś granicę błędu z tego badania USG. Tym bardziej, że mój brzuch (i cała ja) na takiego klocka to nie wyglądamy - chodź to pewnie nie jest regułą. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Matko, jaki śpioch dzisiaj ze mnie. A właściwie leń. TŻ wyszedł po 8, bo pojechał coś załatwić z kumplem, a mnie oczywiście nie chciało się tyłka ruszyć i się zebrałam o 11. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() sylwoha dobrze, że pojechałaś na IP i królewicz raczył się odezwać. ![]() enedue pokaż psiaka po Twoim ataku ![]() wojniann spokojnie, pewnie coś zjadłaś i teraz gorzej się czujesz ![]() Wczoraj popiłam pysznego soku ![]() ![]() Wczoraj po 21 zaczął mnie boleć brzuch na dole i kłuło mnie mocno w "bożenie"... Zaśmiałam się do TŻ, że mam nadzieję, że to nie skurcze, a on biedny zbladł i przez pewien czas był niespokojny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Dziewczyny piękne brzuszki ![]() ijaa ale rośnie Twój maluszek ![]() ![]()
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz będę rogaliki że szpinakiem robić. Ale i tak nawet jak się ruszy a nie zacznie ruszać to jadę. A dupa mnie tak boli że szok.... w sensie biodra...m :^
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Adka może przez to ze miałaś aktywny poranek mały teraz mniej aktywny ale jak coś wiadomo zawsze lepiej dla świętego spokoju pojechać na ip
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Hej, witam sie po dluzszej przerwie! Nie idzie za Wami nadazyc :-P U nas dzisiaj tez strasznie wieje, ze nawet zaklocenia w tv i zaniki produ sie zdarzaja.
Po ostatnich ekscesach milosnych z tz boli mnie spojenie :-/ chodze doslownie jak kaczka :-/ Jutro wizyta. Mam nadzieje, ze moj klocuszek za duzo nie przybral od ostatniego usg bo nie wiem jak ja go wycisne :-P Dzisiaj chyba jakies slabsze cisnienie bo glowa mnie boli od samego rana i jakas taka nie do zycia jestem. Milego dzionka ![]()
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Adka maluszki są coraz większe i mają coraz mniej miejsca i może dlatego są mniej aktywne, zwłaszcza, że jak się ruszamy to bujamy je do snu. Połóż się na jakiś czas na lewym boku, później na plecach i na prawy bok. Poodychaj parę razy głębiej, może to pomoże. U mnie działa.
#262 |
Zakorzenienie
|
Jestem na oddziale.
Nastawiona pokojowo do dlugosci pobytu. Zobaxzymy co bedzie Badania wsie ok, malowodzie nadal jest ale na poziomie 5. Xzyli nie rusza sie. Maly nadal sie nie rusza, ale badania ok.. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
sylwoha najważniejsze, że w badaniach wszystko ok i jesteś pod obserwacją.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Świąteczna reklama coca-coli w TV wywołuje u mnie lekkie dreszcze. ![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis mam jakiegoś lenia. Tz wysprzatal chalupe a ja leżałam i patrzyłam i troche mi głupio bylo.
Zaraz zabieram sie za rosół, dużo rosołu, bo chce w sloiki zamknąć na najbliższy tydzień
#265 |
Wtajemniczenie
|
Limonką poranek jak każdy inny. A mały od wczoraj spokojny od wieczora. A jak się budziła w nocy zawsze kopnął. Ale bez stresu wolę jechać teraz niech sprawdza będę spokojniejsza. A nie będę się potem wieczorem tłuc do szpitala.
Karmazynova wiem że ma mniej miejsca i wgl. Ale wiesz co innego gdyby ta aktywność spadała stopniowo a on ze mną cały czas aktywny nawet jak sprztaal am przedwczoraj szalał że mną a dzisiaj cisza. To to też nie normalne. Ijaa ja wczoraj w tkmaxx usłyszałam świąteczne piosenki i mowie do mamy - opuszczamy ten lokal hahaha
#266 |
Zadomowienie
|
Kaszuszka kciuki za jutrzejszą wizytę
![]() Halwaya za Twoją wizytę też trzymam mocno kciuki ![]() sylwoha cieszę się, że wód nie ubywa.. dobre wieści ![]() ![]() ijaa u mnie też ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Adka rozumiem. U mnie Młody zazwyczaj jak się ruszam jest dużo mniej aktywny. Ale każdy dzieciaczek inaczej ma. Mam nadzieję, że się zacznie intensywniej ruszać, a jak nie to tak jak piszesz dobrą decyzją będzie jechać na IP. Na pewno będzie dobrze ![]()
#267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Ja dziś Ugotowalam zupę i to cały mój wysiłek. MSZ zabrał synia do sali zabaw żeby się zmęczyl to nie będzie głupot wymyślal. Kapsułki do prania mi rozbebeszyl i jedna pękła tylko nie wiem jakim cudem w.pokoju. Nie nakrzyczalam go ale się wkurzylam ze nigdy nie kombinowal a.dziś na co mu były potrzebne???
W ciężarowe sobie woził jako towar i chyba pękła jedna. Bo widziałam ze my autko. Hehehe nosz milion zabawek i musiał kapsułki brać. A co do miliona zabawek na Mikołaja czas coś myśleć a ja nie mam pomysłu. Męża chrześnica ma urodziny 9 i tez zupełnie nie wiem co by jej kupić. Lubi gotować wiec chyba książkę kucharska jej kupimy. Musze popatrzeć coś niezbyt trudnego ale nie infantylnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Wogle mniej ruchliwe się robią faktycznie teraz, czy mam się stresować? Bo się przewala i przesuwa, ale mniej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.