![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
![]() |
#242 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie umiem się przyzwyczaić, chyba zbyt jednak zaszalałam, za jasne mi się teraz wydają ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Majka tule, mój Bartuś był podobny egzemplarz
![]()
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Igor też śpi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
ale naskrobałyście...
![]() miałam okropny dzień! a to co widziałam.... lepiej to wyprzeć z pamięci. Do tego ściełam sie z teściowa i dodatkowo mam dylemat. I to wszystko przed świetami... ![]() to mieszkanie bardzo ładne, ale ja tez uwazam, ze za duzo tych ozdób. Ide w końcu cos zjesc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Rozeznanie
|
Zazdroszczę wszystkim dziewczynom, którym dzieci same zasypiają
![]() Igor usnął sam może ze dwa razy jak był malutki. Nawet gdyby był najedzony i śpiący sam nie uśnie, musi być ![]() ![]() Cóż... może drugie będzie samo usypiało ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- A przypadkiem Adaśko nie zasypiał Ci sam?? Może przez tą chorobę mu się coś pozmieniało? Byle nie na stałe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już dziś mam dość. Jestem wykończona i fizycznie i psychicznie. Do tego mam chyba psa na sumieniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przejechałaś psa?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zadomowienie
|
Zobaczysz, przytrzymasz teraz, a moze niedługo bedzie sam zasypiał
![]() Ciagle zmieniam zamowienie z Tesco i a to dodaje a to wywalam jakies rzeczy. Mam czas do 23 zeby sie wkoncu zdecydować ![]() A wkurzę sie jak znowu przywiozą mi zamienniki ![]() Mms jaki słodziak ![]() Jest na wizażu jakis wątek sprzedażowy ? Nie moge znaleźć, gdzie tego szukać? ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Kitsi Czas edycji: 2015-12-18 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie, nie przejechałam tylko wleciał mi do domu za moim i dostał miotłą w tyłek. myslałam ze mu łape zlamałam ale mąż mówił ze normalnie leciał. W ogóle z psami dziś miałam horror ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie zamienniki przywożą ? Bo ja tez zaraz siadam do zamówienia z Tesco i "wystraszyłas" mnie...
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Moge sie Wam pożalić? Bo zaraz się chyba popłacze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Nam zawsze ! ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Julia tez tak czasami ma... A czasami potrzebuje rozebrania sie całkowicie, nawet z pampersa ![]()
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Mi Zuzia zasypia sama w łóżeczku na noc tfu tfu co by nie zapeszyć
![]() Teraz w dzień częściej ja usypiam w wózku bo woke w wózku niż na rękach chociaż przeważnie przyśnie przy cycku i wtedy odkladam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
To zacznę od rana.
Wstałam i poszłam wypuścić psa na podwórko, ale nie zauważyłam, że ktoś otworzył furtkę (kto?) i pies mi poleciał. Wołałam, prosiłam, groziłam, nie wróciła. Michał dawał popalić, nie chciał spać i cały czas trzeba było do niego gadac, a ze mnie połamało zadzwoniłam po mame zeby z nim posiedziała, a ja w miedzy czasie doprowadzałam dom do porzadku. Oczywiście psa dalej nie ma. Dzwonie do męża i mówie mu co sie stało a ten z pretensjami do nie, że nie upilnowałam (zapomniałam dodac ze moja suka ma cieczke). Ruszyło mnie to, ale w sumie miał racje. Mama wróciła do domu, a ja pod brama słysze ni to wycie, ni szczekanie. Patrze przez okno, a tam... ORGIA!! Moja puszczalska i 4 psy i kurde zmieniają sie i na przemian.... no właśnie. Wiec ja dziecko do wózka, miotła do reki i jak czarownica w krótkim rekawku na te stado. Moja poleciała do domu a jakis kundel za nia (bo biedak nie zdarzył, a ja idiotka drzwi nie zamknełam). Wiec ja z miotłom dawaj za nimi. Mój wujek pod płotem już praktycznie płacze ze śmiechu, a ja sie drze. Wpadłam do domu, pies dostał z miotły, moja pod łóżko i wyjsc nie chce. Dzwonie do chłopa, że jak bedzie wracał z pracy to ma nadjechać do weterynarza umówić na zastrzyk. Ten znowu wyraził swoje niezadowolenie, ale jak usłyszał o kolejce to sie zaczął śmiać. Wrócił, tylko się na mnie popatrzył i powiedział "jak dbasz tak masz, ty bedziesz sie tymi młodymi zajmować". Rozebrał się, ciuchy rzucił na łóżko. Zjadł obiad i wszystko zostawił. Nawet głupiego talerza do zlewu nie dał. (normalnie mi to nie przeszkadza, ale dziś mam dość). Jak na złość przyjechała teściowa. Najpierw wyraziła niezadowolenie z prezentu świątecznego dla ciotki (a co ją to kurde obchodzi? ![]() ![]() A i jeszcze. Teściowa nam "zamówiła" pieczarki na święta. Miały być dziś. Nic nie gadała więc ja zapytałam kiedy będą bo chce pierogi robić to powiedziała, że nie bedzie. No kurde!! Jakbym sie nie zapytała to by mi nie powiedziała i gdzie bym dzien przed wigilią szukała jak wszędzie są na zamówienie?! Ja wiem, błahostki, ale dziś mnie strasznie ruszyły a nie mam się komu wygadać. Przepraszam Was, macie powazniejsze problemy. Edytowane przez ja1003 Czas edycji: 2015-12-18 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A często tak zamawiam zakupy, mieszkamy na 3 pietrze bez windy i wszystkie wody,soki,mleko,mąka,cuki er zamawiam w Tesco i mi przynoszą ![]() ![]() Żal sie! Po to tu jesteśmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Tez tak robię zakupy raz w tygodniu, super sprawa szczególnie gdy się jest samym z dwójką dzieci
![]()
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teściowe to zazwyczaj sa wredne babska i widzę ze coraz cześciej sie to sprawdza ![]() A z psem,to radzę sterylizacje, raz zrobisz a nie miałabyś kłopotu, z tego co wiem to kosztuje koło 500zl. A teraz to rzeczywiście wypadałoby jaknajszybciej podać zastrzyk. Twojemu mężowi należy sie lanie! ![]() Nie martw sie, jutro bedzie lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ludzie... Tylko ja mam zamowienie na jakieś 500zl/600zl bo juniorowi tez do szkoły dla całej klasy itd i ja mam to wszystko sprawdzać ?! ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
uploadfromtaptalk1450473515241.jpg
Nasza choinka, wersja budżetowa, całość kosztowała niecałe 30 zl ![]() ![]() Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
#264 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach... A na męża jestem strasznie zła. Wczoraj tak samo. Chciałam, zeby mi pomógł z Michałem, to był zmęczony po pracy. A ja kurcze cały dzień leżałam do góry brzuchem i bąki puszczałam! Edytowane przez ja1003 Czas edycji: 2015-12-18 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Ide spac,bo mam ochote walic glowa w mur z przemeczenia. Zasne na zaszczanym materacu,bo Adam przed godzina postanowil sie przesikac. Potem nasikac jeszcze na mnie,narzute,podloge...Co za dzien masakra.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę, że nie tylko ja miałam "fajny" dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz synuś jak marzenie, śpi ladnie, noce przesypia czssem tylko sie obudzi na papu i zasypia. Jedynym minusem jest to że usypia w wózku. Nie przeszkadza mi to na dobrą sprawę. W dzień zasypia serio kilka sekund. 5 minut gora ale na noc odstawia scenke (pisalam wczoraj) i po niej nie czuję pleców :-( Cytat:
:-* łącze się w bólu Cytat:
bidulko... Trochę się usmialam z czarownicy z miotla ale faktycznie sie umordowalas. Tule, jutro będzie lepiej. Cytat:
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Gosia ładniutka choineczka ![]()
![]() |
#270 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.