|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy małżeństwa jednopłciowe powinny być w Polsce zalegalizowane? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
202 | 67,79% |
Nie |
74 | 24,83% |
Nie wiem |
5 | 1,68% |
Nie obchodzi mnie to |
17 | 5,70% |
Głosujący: 298. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Małżeństwa jednopłciowe (homoseksualne) w Polsce
Cytat:
Mi rodzice jakos nie wmawiali że homoseksualizm jest be (więc skąd wzial mi się moj swiatopogląd?) ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
Po prostu nie poważam takowych mał. żenstw + adopccji dzieci. I nie chcę oglądać publicznie dwoch pan/panow idacych za rękę czy "pupe" Wg mnie malzenstwo to zwiazek dwoch płci, ktore moga miecc dzieci biologiczne. Jeżeli nie mogą b0 choroba/bezplodnosc nie pozwala na to to ok, mozna adoptowac jezeli ma się na to warunki, chce dziecka.
![]() |
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
Brak możliwości zawierania małżeństw nie sprawia że takich par nie ma. I jednak częściej widzę uliczne macanki heteroseksualistów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Konto usunięte
|
A jeżeli mogą a nie chcą mieć dzieci to mogą być małżeństwem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś tu zdążył przejrzeć mój profil już nawet. Po prostu nie wyobrażam sobie "Pani Anno poznaj moich ojców Adama i Olka" Dla mnie takie rzeczy są nienormalne.
![]() |
![]() |
#245 |
Konto usunięte
|
A jeżeli ktoś ma dwóch ojców bo rodzice są po rozwodzie i dziecko nazywa ojcem również ojczyma? Jest nienormalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem religijna, ba ateistka (wypisana) gwoli ścisłości. Ot uważam że dziecko powinno mieć matkę i ojca (nie za wszelką cenę).
![]() |
![]() |
#247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nikt nie lubi oglądać gry wstępnej na chodniku i jak nie robi wyjątków dla homo czy hetero to normalna sprawa że bez obnoszenia się. A nie przepraszam, Renatka ma jakieś fascynacje męsko - męskim seksem, to może i by chciała pooglądać. Tak, dłuższą chwilę zajęło mi zrozumienie grepsu z kauuflandem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po pierwsze że tata (rodzony) okłamywał matkę (w koncu facet nie może dziecka urodzić) aby z nią byc, był z nią, spał z nią. Nie był sobą (w koncu GEJ to GEJ a nie Bi tak?). był z kobietą okłamując siebie i ją w dodatku, sypiał i wiedział zapewne jakie mogą być konsewencje? ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#249 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Coming out ma niesamowite właściwości terapeutyczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Konto usunięte
|
Napisałaś, że się sama przekona - odebrałem to jako z góry podaną córce tezę, jeśli się pomyliłem to przepraszam. Nadal jednak nie uzyskałem odpowiedzi - dlaczego uważasz, że jesteśmy obrzydliwi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
Odnośnie natury (tak wiem wikipedia to nie źródło
![]() https://pl.wikipedia.org/wiki/Homose...wania_zwierząt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Konto usunięte
|
Oglądam przekozcki serial Shetland, (polecam tak btw.) gdzie ojczym wychowuje z biologicznym ojcem. Kłócą się, chcą rozwodu ale wychowują. <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kinga jest bi, ma dziecko ze swoim partnerem Olkiem, jednak Olek umiera i Kinga wiąże się z Marleną, z którą wspólnie wychowują dziecko z pierwszego związku Kingi. Mniej obrzydliwe czy tak samo? Bardziej do przyjęcia czy nadal nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kończe moje wypowiedzi w tym wątku ![]() Dam dojść do słowa osobom tolerancyjnym, otwartym umysłom, i masy innych ynteligentntych człeków ![]() Ja zostanę sobie w mojej zaścisnkowości jednak.
![]() |
![]() |
#256 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej nocy
![]() |
![]() |
#258 |
Konto usunięte
|
wiem, ze pewnie mi nie odpowiesz, ale co twoim zdaniem ma zrobić w takim przypadku Kinga? Zostawic dziecko czy zostawić osobę, którą kocha?
pytam, bo sama kiedys byłam przeciwko adopcji dzieci przez pary homoseksualne i nie umiałam sobie na to pytanie odpowiedzieć. Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-02-08 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to szkoda, że się tak zamknęłaś i oceniasz ludzi wyłącznie pod kątem ich seksualności bo sporo dobrego może Ciebie ominąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo nie były małżeństwem, bo nie mogła adoptować dziecka partnerki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
BAN stały
|
Możecie bić pianę jeszcze przez 1000 stron, a i tak nic nie zmienicie. Akurat w tej kwestii Polacy są zbyt świadomi.
Tak gwoli przypomnienia, że nawet PO się ugięło przed presją społeczną: http://polska.newsweek.pl/zwiazki-pa...,363867,1.html Jak dobrze, że SLD już nie ma w sejmie. Na 4 lata mamy spokój od podobnych głupot. A tutaj mój kochany polski zaścianek: http://warszawa.naszemiasto.pl/artyk...t,t,id,tm.html http://wyborcza.pl/1,75478,18979392,...rawa-bytu.html http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa...przejmuja.html Jednak normalność jest w Narodzie silna. P.S. NIE POPIERAM BICIA HOMOSEKSUALISTÓW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
lise-kotta
|
zastanawiam się co renatka by zrobiła jakby jej córka okazala się lesbijką. wydziedziczenie? zerwanie kontaktów? wyrzucenie z domu?
no nie widzę innego wyjścia, skoro mamunia taka obrzydzona, że życie miłosne takiej córki to dla niej jak jedzenie robaków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Meh.
|
Co to za dywagacje. Nie okaże się. Bycie homoseksualistą jest nienormalne i zdarza się głównie wtedy, kiedy od dzieciństwa robisz równie obrzydliwe rzeczy, np. jesz robaki. Albo uważasz że wszyscy ludzie, bez wyjątku, o ile nikogo tym naprawdę nie krzywdzą, mają prawo do bycia razem. No, takie ekstremalne rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To wina ludzi trzymających sie za ręce na ulicach :c |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Drogie Bravo - czy mogę być homoseksualistką? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
lise-kotta
|
No tak, w końcu porządnym ludziom takie rzeczy się nie przytrafiają. Ani Prawdziwym Patriotom ani Normalnym Polakom też nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
Nie wiadomo, ale pewne jest, że jeżeli dżdżownica była homo, to jesteś homofobę
![]() Zagłosowałam na tak, uważam, że prawo powinno iść za potrzebami wszystkich obywateli. Jeżeli jest potrzeba, żeby dwie dorosłe, świadome osoby miały uregulowaną sytuację prawną w zakresie bycia rodziną, to społeczeństwo nie robi łaski umożliwiając im to. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- I jeszcze 'za moich czasów tego nie było'. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Konto usunięte
|
Nadal czekam na odpowiedź od Ciebie, dlaczego kwestionujesz badania nad rodzicielstwem par jednopłciowych oraz na literaturę (której podobno jest "tak samo dużo jak przeciwnej") rzekomo wykazującą, że takie rodzicielstwo źle wpływa na dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
BAN stały
|
Nad wszelkie badania stawiam swoje sumienie i światopogląd. Z resztą, chyba nie tylko ja, skoro w Polsce małżeństwa homo są zakazane i jeszcze długo będą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;55274891]Jestem jak najbardziej za. Te związki i tak istnieją, ci ludzie i tak wychowują dzieci. Brak możliwości podpisania odpowiedniej umowy w USC i adopcji to celowe utrudnianie ludziom życia.[/QUOTE]
Jestem przeciwna. Niech ci ludzie wyjadą do Kolumbii, albo do innego gejdorado. Nie mamy obowiązku być otwarta jak reszta swiata. Brak tej otwartości uważam za nasz atut. Zgadzam się z powyższym.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.