|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Tridom- ostatnio śniłaś mi się. Porypany sen to był z jakimś psychopatą zamkniętym właśnie nie wiem czy w szpitalu jakimś bo tam jakieś cele też były i ty tam byłaś pielęgniarką, miałaś też klucze do jego celi. Coś się zdarzyło, że te klucze on ci ukradł (ty znałaś jego dane i ja też) i się wydostał i uwpolnił in nych. Trzeba było uciekac bo gonił Ciebie i mnie. Obudziłam się przerażona i nie umiałam zasnąc;p
|
|
|
|
#242 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciemne odcienie też różnie wyglądają, ale znalazłam coś dla siebie Ostatnio Katuję MAC Syrup Cytat:
Cytat:
Nawet nie wiedziałam i sie nie przyznaję. Moja też wymiotuje w aucie. Skubana rzyga tylko w drodze na lotisko kierunek Oslo...Rygge (w drugą stronę już nie) i hafynie na 5 km przed lotniskiem Nawet lokomotiv nie daje rady
|
|||||
|
|
|
#243 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma szans zeby na dole zostawić, szybko znalazł by nowego własciciela ![]() czasem widuję na osiedlu takiego żula, który popyla z calkiem ładną spacerowką ![]() ja jeśli chodzi o makijaz lubię mocno podkreslone usta, bo makijaz oczu jakoś średnio mi wychodzi ![]() pamietam jak na tym nieudanym próbnym babka mi nałożyła błyszczyk nude choć mówiłam ze ani w tym dobrze nie wyglądam ani się nie czuje, ale stwierdziła ze spróbujemy pierwsze co zrobiłam po wyjściu to ścieranie tego paskudztwa z ust ![]() jak lubisz matowe usta to koniecznie wypróbuj nyx soft matte lip cream jest mega ![]() Cytat:
![]() co do pomadek to nie wiem czy komukolwiek pasuje nude nie wierze ze nic Ci nie pasuje, widocznie nie trafiłaś na ten swój odcień w golden rose mają tyle odcieni ze coś z pewnością byś dopasowała podobnie z eveline błyszczyków też nie cierpię, bo większośc niestety strasznie się klei ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na noc pije cały kufel wody 0,5 i w nocy też idzie cały kufel...........
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Pytong Chrissa był Kropci
A jak wam sie śnią dziewczyny z wizażu, to jak wyglądają? Ggi jak ja wyglądałam w tym śnie? mi soe kordys któraś śniła, to nie widiAlam twarzy, tylko wiedziałam ze to ona Jutro obczaje te pomadki. Teraz ide zrobic z mężem kino mam słonecznik i Warkę 0
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
przepuszczanie ciężarnej
Ostatnio spotyka mnie wiele miłych sytuacji. Jeżeli widzę komunikaty o pierwszeństwie sama się zgłaszam i z chęcią korzystam z tych przywilejów. Czasem nie ma, ale obsługa sama wyławia z kolejki ciężarne. Tak było w H&M, dziewczyna przy kasie poprosiła mnie na początek kolejki. Dzisiaj w hipermarkecie kobieta zaproponowała, abym przeszła z zakupami przed nią. W kolejce do rejestracji zanim zdążyłam się upomnieć, inna pacjentka mnie przepuściła. Może wynika to z tego, że brzuch mam wielki, a jeszcze dziecko w wózku ![]() Poli Zdrowia Czosnek, maliny, cytryna, miód i do łóżka Mąż może stopy masować ![]() Gosiaczek Fajny kolor wózka. |
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także noo nie straszyłaś nie bój się ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- ja kładę sie na wyrku mała zaczyna kopać nie miłosiernie i w ogóle mnie brzuch boli wiec pora na leżenie. Proszę grzecznie dziś spać i nie produkowac postów po nocy.... Buzaiaczki i Miłych snów dla Wszystkich
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Lucy mam właśnie ten z granatem - moze straciłam węch :co jest:
a ta maska do włosów ile w sklepie wychodzi? Na all jest od 10zl, oplaca sie? Gosia piękny wózek Moja tesciowa w dzień teściowej przyniosła nam krokiety i golabki na obiad haha ![]() Ja kocham czerwone usta Obejrzałam wlasnie z malzem spotlight, polecam
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też już gardło boli, kurczę mam nadzieję, że mi prędko przejdzie. Nie chce kataru jeszcze
Velika ja też dużo piję, nawet w nocy jak się obudzę na siusiu to muszę się napić ![]() Rodzącym sn też polecam wody z dziubkiem. Ja piłam tak hektolitry wody w trakcie porodu
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Tak pisałyscie o olejach, że mi się zachciało wrócić do statych nawyków
włosy potrzebowały go bardziej niż mi się wydawało. Ja dzisiaj nie mam weny na nic. Idę poleżeć przed tv do jutra!
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polecam zamówić najpierw próbke, która też na troszkę starcza. Za to produkt pełnowymiarowy ma aż 45 ml i jest naprawdę wydajny ![]() Gosiaczeka super wózek, oczywiście zacytowałam a nie dopisałam ![]() Czy któraś jeszcze boli kość ogonowa przy siadaniu, czy tylko ja mam takie dziwne dolegliwości 9. miesiąca??
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
Martini mnie boli najczęściej dol pleców i kość ogonowa, najgorzej jest jak sie poloze, wtedy ze wstawaniem juz jest problem i idę jak babcia tak d.upsko boli
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam Was ale nie bede sie odnosic. Mam mega dola...szczescie ze maz wrocil. Bylam na imieninach ciotki i tam cala rodzina za ktora skoczylabym w ogien. Zostalam oceniona jako zołza bo kaze mezowi wracac od mamy w tym samym dniu, a przeciez moglby spokojnie sie tam przespac. Tragedia...ryczec mi sie chce..."przeciez kobiety jakos sobie radza jak mezowie pracuja za granica a one sa w 9 mcu ciazy", ze mam wymagania i ze jestem nie fair. W takim przypadku maz w ogole nie powinien do pracy chodzic bo ja w ciazy i jeszcze ze mam rodzicow, zawsze moge do Nich zadzwonic to mnie do szpitala zawioza. Brzuch mnie z tego wszystkiego boli...
Martinixx mnie boli kosc ogonowa ![]()
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie w drogerii nie mają akurat z tej serii, a w ross w ogóle nie ma szafy essence :/Dzięki Cytat:
A jak się zgłaszasz, to co mówisz? Ja ostatnio stałam w kolejce z jednym opakowaniem parówek i dziewczyna na kasie powiedziała do babki przede mną, że skasuje mnie najpierw, bo mam tylko jedną rzecz. Ale nie wiem czy widziała że w ciąży byłam i to powiedziała czy tylko o to jej chodziło że z jedną rzeczą byłam. Ale było to naprawdę miłe Jednak zdarzyło się tylko jeden jedyny raz.
|
||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Martinix mnie czasem boli kość ogonowa.
Zaczęłam prasować ciuszki młodej. Przy 1/4 się poddałam, bo brzuch mnie zaczął boleć. Jutro może ja wygram tę walkę
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Kejka nie przejmuj sie, ja nie rozumiem takiego spania jak nie musi zostawać tam koniecznie, ma dom i ma byc z zona a nie z mamusia, tym bardziej ze ciaza juz jest na końcówce i mi by przykro bylo, gdyby cos sie zadzialo a jego by nie bylo, tylko musialabym po kogoś tam dzwonic, nie miej do siebie wyrzutów
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Sama nakrecilam temat kosmetyków i jestem na tyle zachlanna ze zaraz zamówię jeszcze ta maskę do włosów i twarzy o której tu pisalyscie, forum to czyste zUO! A maz mówi: Zamawiaj, co chcesz robic z tymi pieniędzmi
chyba nie wie co mówi, dorzucę jeszcze bio-oil
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra,a kim on jest mamisynkiem? ma już żonę, dziecko w drodze, mógłby ograniczyć te wypady. |
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja na szybko i w emocjach
![]() ![]() ![]() Powiedziałam TAK godzinę temu ️ ImageUploadedByWizaz Forum1457212517.449713.jpg
|
|
#264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałabym, żebyś się nie przejmowała gadką ale tak się nie da, tym bardziej teraz kiedy hormony nam buzują
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Kejka nie martw się. . Każdy ma inne podejście... ja tez bym męża na noc nie puściła a sama miałabym zostać. .
Lulka Ty chyba lubisz sowy właśnie kupiłam w Tesco smoczek z sowa za 1,70 ![]() Malos super! Gratuluje! no to
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak emocje opadną i znajdziesz chwilę to opowiedz w jakieś atmosferze się oświadczył ;p |
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah cudownie, gratulacje!!! Patryśka no pewnie, że lubię Dzięki za info, wybieram się w najbliższym czasie to popatrze, ale na taki rozmiar powyżej 3 miesięcy
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękny !!! Gratki 😍😚 no to szalejcie cala noc (jesli nie ma przeciwskazań:P) Dziewczyny używacie jakiś maści na sutki, koleżanka polecila mi maltan, ja mam w domu bepanthen, myślicie ze smarując przygotuje brodawki żeby nie pekaly?
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Lulka ja wzięłam 6-12 bo mniejszy mam
![]() Pampersy Ile kupujecie tych 1?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

będziecie mieli atrakcję na cały wieczór
Miałam im powiedzieć, żeby zlikwidowali tą reklamę "mamy pierwszeństwo", bo u nich to nie ma pokrycia z rzeczywistością, ale dałąm sobie spokój. 
Zdrówka 
Ciemne odcienie też różnie wyglądają, ale znalazłam coś dla siebie 
Nawet lokomotiv nie daje rady
Pewnie specjalnie tego nie robią, no tylko po co ta cała akcja z pierwszeństwem. Może w moim ross pracownice są niedouczone pod tym kątem.