![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przyszly mi dzis wyniki badan na syndrom downa i edwardsa. LOW RISK ![]() Buzka mi sie usmiechnela na widok tego listu. Ja juz wracam do gotowania zdrowych warzywnych zupek i do jedzenia wrapow z warzywami i piersią z indyka... w koncu warzywa do mnie przemawiają i moj organizm ich potrzebuje ![]() Ja dzis w koncu po roku czasu zmienilam nazwisko w banku i wyskoczylam do fryzjera. Dziewczyny z Polski podeślijcie do UK troszke sloneczka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja muszę na swoje wyniki poczekać, ale cały czas się stresuję ![]() I zazdroszczę powrotu do warzyw! Ja je nadal omijam szerokim łukiem w sklepie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jestem przerażona wielkością swojego brzucha
![]() ![]()
#247 |
Zadomowienie
|
Ale się zdenerwowałam :/
Skończyła mi się umowa najmu mieszkania i właściciel ZNOWU podnosi czynsz ![]() ![]() Wkurza mnie, bo przychodzi z tym głupim uśmieszkiem i jedyny argument jaki podaje, to że on chciał za o wiele większą kwotę wynająć ![]() No ale co z tego? W związku z tym będzie mi ciągle podnosił? Ja sobie nie mogę pozwolić teraz na wydawanie dodatkowej kasy :/ Przyszedł z umową w ręku a potem się wykręcił, że to dopiero szkic umowy i że przyjdzie jutro z oryginałem... Ta jasne, pewnie coś chce pozmieniać :/ Opcje mam takie, żeby przeboleć tą podwyżkę i przedłużyć na miesiąc i szukać innego lokum, lub żeby w ogóle nie przedłużać i się wynieść od razu na czas szukania lokum do teściowej (blisko pracy tż) lub ojca (bardzo daleko pracy). Sama już nie wiem, na pewno nie będę tu siedzieć i płacić jak za większe mieszkanie :/ Doradźcie co robić? ![]()
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba w ogóle nie przedłużałabym umowy, wyniosła się do teściowej i szukała innego lokum na pewnych i odpowiadających Wam warunkach ![]()
07.11.2015 - Żona ♥ 27.11.2016 - Mama ♥ 15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍 Edytowane przez itstoolatex3 Czas edycji: 2016-06-29 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam dodać, że teściowa mieszka na totalnym wygwizdowie z jednym sklepikiem i każdy każdego zna... Bym się czuła osaczona i ściśnięta, be swobody leniuchowania i spacerowania, bo okna patrzą...
Byśmy musieli we 2 w 1 pokoiku mieszkać i upchnąć gdzieś po piwnicach nasze meble... Taki minus tej sytuacji. W sumie jak przedłużę na miesiąc to i tak potem musi mi oddać kaucję, bo nie ma podstaw do jej zabrania, bo wszystko sprawne i całe w mieszkaniu.
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
W takim razie, jeżeli u teściowej nie ma warunków przedłużyłabym umowę o ten miesiąc i starała się coś znaleźć. Wydaje mi się, że facet coś próbuje kręcić i kombinować
![]()
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Same dobre wiadomości 😊 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Ja to jestem taka, że wypiełabym się na gościa i wyniosła i niech sobie wynajmie za te większe pieniądze. Tak od ręki też pewnie nikogo nie znajdzie i na pewno założył sobie ze postawieni pod ściana podpiszecie umowe za większa kasę
Pestka gratuluje córci !!!!! ![]() Snufey nie daj sie ! Nie zwalniaj sie sama, dostaniesz kolejne zwolnienie to je zanieś i miej w D... co szef gada. Co Ci zrobi ? Najwyżej sam zwolni ![]() Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-06-29 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Ja też się witam w drugiej części wątku
![]() Podczytuję tylko wszystko na bieżąco...wybaczcie ,ale nie nadążam z odpisywaniem. Gratuluję wszystkim zdrowych dzieciaczków i poznanych płci. U nas na ostatniej wizycie lekarz najpierw powiedział ,ze chłopczyk, później ,że jednak nie a później że znów tak aż w końcu żebym się nie sugerowała ![]() Krwiak już znikł także mogę żyć normalnie. Ruchy czuję już od jakichś 2 tygodni, ale sa to zupełnie inne ruchy niż w pierwszej ciąży, może dlatego, ze łożysko jest na przedniej ścianie. Folinka Bardzo Ci dziękuję,że o mnie wspominałaś ![]() Pisałyście o storczykach ![]() ![]() ![]() ![]() Piałyście tez o karmieniu piersią. Ja z Matim miałam na poczatku problemy, tzn problemy ,które stworzyły położne w szpitalu, mówiąc mi ,że Mati ,żle chwyta, że ja mam za mało pokarmu. Po powrocie do domu sama poradziłam sobie z tym,że dzięki położnym dziecko przyzwyczaiło mi się do butelki a ja miałam taki nawał ,że Mały nie był w stanie złapać piersi i karmiłam tyle ile chciałam czyli okragły rok ![]() ![]() Ogólnie w szpitalu w którym rodziłam była okropna nagonka na karmienie piersią , jak jedna mama powiedziała,że nie bedzie karmić , to miny miały jakby chciały ją na stosie spalić, już nie mówiąc o tym,że dokarmianie dziecka innym mlekiem niż własne było zbrodnią śmiertelną. Dużo by pisać , wszystko to doszło do mnie dopiero po pobycie mojej siostry w innym szpitalu. Niebo a ziemia jesli chodzi o podejście personelu do tego tematu... |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym chciala wrocic do swojej pracy ale to zalezy czy mi zaproponują administratora na tym samym dziale na ktorym jestem. Cytat:
Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-06-29 o 22:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sky1989 Czas edycji: 2016-06-29 o 23:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
I znowu siedza pierdzielone pijaki i dra morde pod blokiem :/ Dzwonilam na policje to stwierdzili, ze teraz bedzie trudno przyjechac bo patrol jest na interwencji... Na CALE miasto Ilawskie jest JEDEN nocny patrol!! Paranoja! Jestem tak wkurzona ze szok!
Krzyknelam by sie zamkneli to tym bardziej na zlosc robia! Glupie przyspiewki, darcie mordy bez sensu i skladu, wyzwiska i te typowe menelskie imie "marian"... Litosci... :/ Tym bardziej chce stad sie wyniesc bo ile mozna? Lato jest i tak co drugi dzien, potem ja niewyspana caly dzien chodze :/
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tm bardziej uciekaj z tego mieszkania, a właścicielowi powiedz, ze zamiast podwyższać czynsz powinien płacić Ci "szkodliwe" na nocne wrzaski. Niech sobie dopisze w ogłoszeniu mieszkania ze oferuje w cenie nocne pijackie awantury pod oknem. Na pewno chętni bedą walić drzwiami i oknami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry ![]() W nocy glowa zaczela mnie bolec i ten stan utrzymuje sie do teraz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Papaya, jesteśmy w takim tygodniu gdzie migrenki i tym podobne lubią się pojawiać niestety...
Gadaliśmy z jednym facetem o wynajem, bliżej pracy tż, za niższą cenę niż tu i to o całe 20m więcej... Powiedział, że zapisał numer, zaklepał i że jak tylko znajdzie chwilę to zadzwoni i mamy pojechać oglądać. Marzę o tym, żeby zadzwonił jeszcze dziś, żeby wiedzieć na czym stoję i wiedzieć co zrobić jak przyjdzie z umową.. ![]() Trzymajcie proszę kciuki, żeby to się udało ![]() Obudziłam się jak po imprezie, oczy mnie szczypią i chodzę jak pijana ![]()
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche gardlo mnie na dodatek pobolewa, ale cos czuje ze to sprawka tego, ze zaraz po cieplej pomidorowej pilam fante z kostkami lodu. Brawo ja! ![]() Na szczescie TZ kochany pojechal mi po swieza buleczke na sniadanie i je przygotowal, wiec zeszlam do kuchni na gotowe ![]() Trzymam kciuki zeby udalo sie z mieszkaniem, bo okazja niesamowita! Oby warunki mieszkalne byly do zaakceptowania i bedzie bajka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
A ja w sumie nie wiem czy pisalam ale mialam wizyte w czwartek i ekspresowe usg, zeby zobaczyc czy pikawka chodzi, bo ginka pytala czy czuje juz ruchy. Mowilam, ze nie wiec zerknela na Robaczka i wsio ok.
Nie pamietam czy to juz pisalam, wiec napisalam ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Sorry, wizyte mialam we wtorek ![]()
#265 |
Raczkowanie
|
Łączę się z Wami w bólu - też wstałam dzisiaj z kacem
![]() Na dodatek mój organizm dał upust nagromadzonym przez tydzień mdłościom ![]() Już drugi dzień nie poszłam na kurs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja codziennie czuje sie rano jsk na mega kacu ![]() Dobrze ze człowiek tyle trenował wstawanie na kacu na studiach haha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej Kochane !
Wczoraj od rana z mężem załatwialiśmy mnóstwo spraw na mieście... musieliśmy się zameldować, załatwić wymianę dokumentów itp ... Później pojechaliśmy na te targi do spodka.... w sumie to średniawka ;p Tż się wynudził jak mops. Był pokaz motania chustami i chwała bogu że babka na lalce pokazywała bo wyglądało to strasznie i chyba nie będę z tego korzystać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#270 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pestka! gratuluję córci!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.