|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ Perfumy: Victoria's Secret, Nisza+ inne
Jnie mam już nic do dodania. Może Amor l'absolutnie 20/30 i Organza First light 15/30 też unikat.
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
czy udało Ci się przetestować want?
|
#243 |
|
JESTEM ONA
|
Kamo,
masz może coś z zapachowej półki Chanel , (poza 5, próbowałam kilkukrotnie i nie daję rady udźwignąć). Węch chyba mi się przytępił , ponieważ lżejsze zapachy słabo wyczuwam. A piszę, gdyż zaczaiła się w mojej głowie myśl ( gdyby nie było Chanel😀 za L'Or i podkłady Twojego Addict'a? Co myślisz?
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
Czy znalazlabys coś u mnie? U Ciebie podoba mi się duuzo rzeczy, długo by wymieniać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Mam na wymiane Skin Trussardi 40 ml mega unikat oraz
Perfumerie generalne unisex , szypr , nowy 50 ml z pudelkiem ( 2 psiki testowe ) Corps & ames oraz YS: Pariesienne l essentiel 33 ml /. Czarny Lutek juz dawno poszedl w swiat... Czy cos Cie interesuje u mnie >? |
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przepraszam za zamieszanie
Jednak zdecydowałam się puścić Chloe za jeden konkret, nie rozmieniać na dwie butle. Może coś powymieniamy innym razem. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
Nina za Rumeur? Pulp Byredo mnie urzekło też bardzo, ale to zupełnie inna półka, może ewentualnie za odlewkę?
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta, wracam po chorobie i dziś wszystkim poodpisuję.
Póki co dodaję szybko że doszły mi do wątku nowe flakony: L Lolita Fleur de Corail EDP - 30ml Micalleff Ananda - 30 ml z ubytkiem Oriens Van Cleef &Arpels - koncówka z 50 ml (jakieś 7?) Nina Pretty Nina Ricci edt - ponad polowa z 50ml (zapach odrobinę zmieniony z powodu złego przetrzymywania, oddam za coś drobnego) Femme Indyviduelle Mont Blanc 30ml edt z ubytkiem Viva la Juicy Le Fleur - 40 ml z ubytkiem Burberry Brit - tutaj koncóweczka z 30 ml |
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
A może mój Shalimar i Gold i jeszcze coś za Le Boise i Pulp?
![]() W kategorii "jeszcze coś" polecam pod rozwagę - oprócz tego co w wątku - jakieś 12/20 ml Aoud Queen Roses Montale, ok. 18-20/100 ml Etro Shaal Nur, mogę też odlać obficie ciepłe drzewne kadzidło w postaci Ajmal Hatkora Wood ![]() Jeszcze Madness mi się podoba jakby co
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2016-11-02 o 22:56 |
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
udało Ci się przetestować want?
|
#255 | |||||
|
Zadomowienie
|
Bardzo Was przepraszam za opóźnienia, niestety nie mam czasu ani możliwości obecnie być częściej na wizażu. Dopóki ta sytuacja się nie zmieni to będę często odpisywać w swoim wątku zbiorczo.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, UDAŁO, w koncu się udało - niestety, to nie dla mnie. Taka wanilia już mi się przejadła, choć w ogóle ten zapach jest bardzo ładny...ale ja mam jakiś odrzut od tego typu kompozycji ostatnio. Za..gładko. Dziękuję Ci bardzo, że czekałaś i przykro mi że test nie wypadł po Twojej myśli. Może następnym razem! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Szukam Irie Nota Bene - oddam wiele
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

czy udało Ci się przetestować want?
za L'Or i podkłady Twojego Addict'a? Co myślisz?