|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bollywood
a moze chodzi o to, że skoro on jest wszedzie - moze juz nawet w lodówce można go zobaczyc, to po prostu tak sie przyzwyczaiłyśmy, ze jak nie ma go w jakims filmie, to jest jakos dziwnie
W każdym razie JA CHCE OBEJRZEć CHAK DE INDIA! ciągle oglądam/słucham long promo ![]()
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
czy w Chak de bedzie jakis watek milosny??Czy on bedzie takim samotnym sexownym twardzielem ?
![]() Trenerem,ktory po smierci zony przezyl zalamanie (ew po kontuzji)myslal ze nie wroci do zawodu ,ale pewnego dnia zlozono mu propozycje,zeby i cos tam cos tam Nic nie czytalam o tym filmie i nawet nie wiem czy sa jakies przecieki |
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nic, własnie sobie ogladmy z siostra Swades ![]() Cytat:
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny słucham sobie znów tego long promo i aż mnie normalnie skręca. Piosenka jest super, Szaruczek ekstra czarujący - pewnie już Wam się nudzi - ale ja bym chciała zobaczyć ten film TERAZ! Zastępczo obejrzałam sobie wczoraj paheli, bo dawno nie mialam czasu na żadne bolly, no i jeszcze tego nie oglądałam. Fajnie, ale nie oczarował mnie, jak Salaam Namaste, Kank czy Fanna i Chak de india (bo czuję, że ten film zrobi na mnie podobne wrażenie, jak te wymienione). A! Swades też był super. Chodzę i nucę Chak de india. Fajny jest moment, gdzie śpiewa jakaś babka w tej piosence. Zakochałam się po prostu.
Wkurza mnie, że Hindusi pójdą sobie na premierę, a my nie możemy ;( |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Ash no no ale Cie wzieło
|
|
|
|
#2676 |
|
Wtajemniczenie
|
nooo, konkretnie
zamówiłam sobie wczoraj dwupłytowe wydanie bluffmastera na pocieszenie ![]() sciagnelam kiedys, ale nie mialam okazji jeszcze obejrzec, bo chyba napisów nie znalazłam albo zwyczajnie nie mialam czasu - już nie pamiętam - teraz sobie obejrzę w oryginale
Edytowane przez Ash Czas edycji: 2007-07-22 o 18:06 |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
w oryginale,a ja sie zastanawiałam czy znasz hindi
Zapomnialam ,ze jest polskie wydanie Jutro tez sobiekupie w MM jak bedzie Nie ogladalam mimo,ze mam ale podobaly mi sie piosenki i Abhi wiec na pewno nie bede zalowac i wespre przy okazji Blink |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest? Serio? Ja na razie kupuje w Niemczech, a z polskich wydań mam "Żone dla zuchwałych". Co jeszcze wyszło w Polsce, niech mnie ktos oświeci...
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Luba zawsze mozesz zajrzec na www.bollywood.pl tam przewaznie jest reklama ost filmu jaki zostal wydany,a na stronie merlina sa takie filmyhttp://www.merlin.com.pl/frontend/br...FRYOZgodjhSGKQ Bedzie jeszcze chyba Don i KANK ale nie wiem kiedy |
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może zróbmy jakąś petycję, żeby puścili u nas w kinach Chak de. Przecież ja nie wytrzymam, muszę go zobaczyć i to najlepiej właśnie w kinie, a nie czekać 10 lat na premierę, tak jak było z "Żoną"
|
|
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaz ja tu nie mam co narzekać.
|
|
#2682 |
|
Konto usunięte
|
Widze, ze tu sie tworzy grono przyszlych fanek Chak De India
Ja tez juz dostaje obsesji na pkt tego filmu a jak sobie pomysle ze musze czekac przynajmniej 2-3 tygodnie po premierze zeby go zobaczyc... wrrrr, zalamka ![]() Na pocieszenie jeszcze jeden zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=arvsHvjenqM Podziwiam ta dziewczyne, do ktorej on mowi, przeciez ja bym padla na zawal i nie wstala!
|
|
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
2-3 tyg? to raczej krótko
|
|
|
|
#2684 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czy tu na forum mozna pisac o takich rzeczach (na bollywood.pl oczywiscie nie :|), 2-3 tygodnie to minimalny czas zeby film trafil do internetu
Ja juz tak optymistycznie patrze ![]() Ale w sumie DON byl jakis tydzien po premierze, wiec zobaczymy
|
|
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
skad sciagasz? ja z e-mule, ale wydaje mi sie, ze tam tak szybko nie ma. A napisy? chyba tak szybko ich nie bedzie, nawet po ang?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Konto usunięte
|
Ja sciagam torrentami, czesto napisy angielskie są juz z filmem
A jak bede bardzo zdesperowana obejrze bez napisow.... Na tej stronie na przykladhttp://www.bharatmovies.com/ |
|
|
|
#2688 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny przez was ja tez lapie faze na ten film
jak wczesniej tak czekalam bo czekalam troche z niecerpilowscia a teraz przez was i te wasze linki do promo i tapet to juz mnie skrecac zaczyna bo mam fisia na punkcie Szaruka oczywiscie i soudtrackow z filmow bolly wiec czekam jakbym siedziala na goracych wegilekach albo tak jakbym wiedziala ze za sciana jest Szaruk ![]() Malinqa jak zobaczylam ten zwiastun od ciebie najnowszy to az mnie CIARY przeszly jak zobaczylam Szaruka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie śmiejcie się ze mnie, ale jak sie ściąga torrentami?
![]() ![]() MalinQo, ale promo, no jakby mnie tak chwycił za rękę to.. ![]() ![]() Im więcej tych promo tym bardziej nie mogę się doczekać, a ja na dodatek uwielbiam takie filmy z wątkiem sportowym jak np. "Remember the Titans" czy "Sezon na rezerwowych", jak jakaś drużyna drugoligowa wspina się na szczyty i zdobywaja mistrzostwo..hehe ciekawe czy ten też taki będzie ![]() Ciekawe czy będzie jakiś wątek miłosny, może romans trenera z zawodniczką? Ta która chwyta za rękę tak sie na niego patrzy, ja nie wiem wyczuwam tam napięcie zresztą sie jej nie dziwie,ona to w sumie pewnie robi nieświadomie-każda by się tak na niego patrzyła
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 |
|
Konto usunięte
|
Justin ja tez nie umialam sciagac torrentami, sproboje ci jakos wyjasnic potem na privie
![]() Obejrzalam ten zwiastun z napisami i ta osobniczka buntuje druzyne przeciw SRK i one potem chca zmiany trenera... stuknięte jakieś???? A jak SRK lapie ja za reke, to napewno sie tak patrzy nieswiadomie BTW powalilo mnie to co on do niej mowi..."There is one hooligan in the Team,and that's me" ![]() Zastanawialam sie czy bedzie mial jakas babke, podobno kapitanowa druzyny :P (nie ta ze zwiastunu) miala byc jego 'heroiną'.... Ogolnie czytalam tez ze w filmie nie ma piosenek jako takich, w sensie teledyskow.. No i Szaruk wypowiadal sie ze ten film nie jest o nim tylko o tych hokeistkach i on tam zbyt wazny nie jest (ehe)
|
|
|
|
#2691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a na e-mule to chyba tak szybko się nie pokaże
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Konto usunięte
|
Hmm no ok
Wiec ja sciagam programem Bit Commet (powinnyscie gdzies go znalezc w sieci) ale sa tez inne (Azureus, BitTorrent). Ten jest w miare dobry i calkiem szybko idzie jak jest dobry torrent ![]() Teraz strony, ja szukam filmow na www.torrentspy.com (tu sa filmy z calego swiata) www.majaa.net (tylko indyjskie) Wpisujemy film w wyszukiwarke i jak znajdziemy, klikamy na 'Download torrent from cache' wtedy sie zaladuje do programu i sciaga ![]() Pewnie pokrecilam, ale ma mnadzieje ze zrozumiecie
|
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
rozumiem, ze to sie odnosi do bit commeta, tak?
dzięki za wyjaśnienia, co i jak. jutro poszukam progrmu i zobacze, co z czym sie je. dobranocka
|
|
|
|
#2694 |
|
Konto usunięte
|
Tak, tak, do Bit Cometa
![]() Znalazlam cos ciekawego Fragment artykulu o tej calej kapitanowej hokeistek ![]() Interestingly, Vidya wasn’t awed whilst shooting with co-star ShahRukh Khan. “That’s because I had earlier shot for a car commercial with him. Even otherwise Shah Rukh is an unassuming person, who also guides his co-actors to project their best. He plays my coach Kabeer Khan. I share a cool chemistry with him,” Cool chemistry... hmmmm.. brzmi ciekawie
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Co to ma znaczyć
Jak to "cool chemistry" Taka młoda i już nam Szaruczka podrywa ![]()
|
|
|
|
#2696 |
|
Konto usunięte
|
Eee tam mloda, starsza ode mnie chyba :P
![]() A dziwisz sie jej?
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak wtrące tylko, że dziś obejrzałam Shabd i średnio mi się podobał
Staram sie nie zaglądać na ten wątek zbyt często bo nie chce sie uzależnić ;p;p Pozdrawiam Was Dziewczynki
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, młoda, nie młoda, ale go podrywa i jakąś 'chemistry' wyczuwa
![]() Juncia, pozdrawiamy ps. Malinko, dziękuję za opis torrentów
|
|
|
|
#2699 |
|
Konto usunięte
|
hihi, miejmy nadzieje ze nie
Ale moze jej o jakas inna chemistry chodzi ? Ze go traktuje jak kumpla albo co... ![]() Swoja droga tak sobie czytam cytaty Szaruka on jest zboczony! Ja wam mowie "Every young girl should know how to use a stick" - no wszystkich sie pytalam o stick i zawsze otrzymuje odpowiedz ze to pałka ![]() Odpowiedz na pytanie z czego jest dumny SRK:Potrafie równoczesnie grać na komputerze i uprawiać seks ![]() Szaruk udzielający wywiadu podczas promocji limitowanych zegarkow SWATCH "69" MONAKO.... Dziennikarka: Wiec Szaruk, teraz jestes inspiracją..... Szaruk : INSPIRACJĄ DLA 69 ? No nie moge Edytowane przez 201606300930 Czas edycji: 2007-07-25 o 00:47 |
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie wydaje,ze nie bedzie mial romansu z zawodniczka ,bo to niemoralne
![]() Wczorajmialam ogladac Tara rum pum ale napisy mi nie chodzily wiec wzielam Omkare obejrzalam 1 czesc i doprawdy................. o co tam chodzi???![]() chyba jeszcze nie widzialam filmu z taka jakas fabuła,rozumiem ze to o polityce??No gdyby nie Saif to wylaczylabym po 30 minutach.Ale ten jego niski głos achhh Wkurza mnie ten laluś ,ktorego nazwiska zapomniałam ,no i 1 raz widze meza Kajol jak gra,niestety tez sie rozcarowalam.Te jego powłoczyste spojrzenia nieco teatralne,kiedy to polewa sie woda i ma byc amantem nie przemawia do mnieDzis zobacze druga czesc,moze cos sie zacznie dziać,Saif zrobi jakies powstanie czy cos.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Luba zawsze mozesz zajrzec na 

i one potem chca zmiany trenera... stuknięte jakieś????
Jak to "cool chemistry" 
wiec wzielam Omkare
nie przemawia do mnie