Bydgoskie Panny Młode - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-15, 19:25   #2671
Agape007
Zadomowienie

Dot.: Bydgoskie Panny Młode

No droga Inutilko, ostatni tydzień "wolności" się zaczyna
Zleci jak z bicza trzasł.
A swoją drogą... Jak ja Wam zazdroszczę.. Ten dreszczyk emocji, że w końcu nadszedł ten długowyczekiwany dzień, tyle wzruszeń... Super..

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 21:32   #2672
Tenebre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Wow, dzięki dziewczyny

Ja wczoraj zajęcia miałam, więc za wiele nie pobalowaliśmy, ale po zajęciach TŻ przygotował dla mnie obiad ze świecami.... potem pojechaliśmy do jego rodziców na ciasto, potem do moich. A potem zrobiliśmy sobie miły wieczór przy winie no i całe wypiliśmy całkiem fajne urodziny.
Faktycznie fajne urodzinki, szczerze wolałabym takie niż jakąś większą imprezę.

Cytat:
Napisane przez **pysiulka** Pokaż wiadomość
Aga nie moge, siedze i smieje sie jak wariatka do kompa hahahaha ,a TZ patrzy na mnie z dziwna mina

Kzabeczko i Tenebre dziekuje wam,kochane jestescie no z kolorem nie bede ryzykowac chyba,raz to zrobilam,gdy jeszcze Tz i ja bylismy ze soba na odleglosc,specjalnie na jego przyjazd postanowilam sie odmienic i z blondu jeszce jasniejszego niz mam teraz zrobilam sobie czekoladowy braz,a wyszly czarne,wygladalam jak,a TZ przeszedl kolo mnie na lotnisku i w ogole nie zwrocil uwagi na mnie,po prostu mnie nie poznal!dopiero jak go zawolalam to mnie rozpoznal i doznal szoku,jak zapytalam go czy bardzo strasznie wygladam,powiedzial- kochanie,alez skad,slicznie,jak zawsze,a ta farba to dlugo bedzie sie trzymala ?
mysle wiec,ze tak jak radzicie cos z cieciem pokombinuje,moze nie duzo,moze jakies cieniowanie po prostu,a jak cos to przeciez wlosy nie zeby i odrosna
inutil kochana,wszystkiego najlepszego,pieknego slubu i cudownego zycia po,niech sie spelnie wszystkie twoje marzenia i zyj nam 100 latek!!!!
No nieźle, że Cię TŻ nie poznał. Mój mnie widział już w tak różnych odcieniach, że chyba go już nic nie zadziwi.

Dziś mój TŻ rozmawiał z mamą przez telefon i poinformowała nas, że zamierza na ferie nas odwiedzić razem z młodszą siostrą TŻ. Już widzę jej rozmowy z moimi rodzicami, zapowiada się "wesoła" zima.
Ale rozmawialiśmy z nią trochę o ślubie i o spędzeniu świąt w tym roku i o dziwo wszystko jakoś tak w miarę spokojnie jak na nią przyjmowała do wiadomości.
Tenebre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 11:09   #2673
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dziewczyny, byłam dziś na ścięciu grzywki, i trzeciej już próbnej. I jestem strasznie zadowolona. Wklejam zdjęcia, ale fryzura zwykła, bo będę miała tylko z jednej strony włosy za ucho i wpięte trzy białe róże miałam tylko na próbę wpiętą jedną, i podoba mi się bardzo cieszę się że ścięłam tą grzywkę, bo czuję się i chyba wyglądam lepiej.

No i zrobiłam sobie makijaż... sama, ja na codzień się raczej nie maluję i nie wiedziałam czy mi wyjdzie. No i wyszło nawet całkiem fajnie, może nawet bardziej mi się podoba niż próbny u makijażystki... Ale pokażę jej zdjęcia w sobotę i powiem że chcę podobnie no a na poprawiny już będę wiedziała co i jak zrobić
Stary 2009-11-16, 12:11   #2674
Agape007
Zadomowienie

Inutil Bardzo mi się podoba. Makijaż super!! Ja maluję się tzn. -teraz jak jestem w ciązy to poszłam na łatwiznę i zrobiłam sobie hennę brwi i rzęs - no więc malowałam się na co dzień i nigdy nie pomalowałam się tak ładnie jak Ty tu na fotkach.

Myślę, że fajnie będzie wyglądały te kwiatki wpięte za ucho...
Juz nie mogę doczekac się Twoich zdjęc ze ślubu

Stary 2009-11-16, 12:33   #2675
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Inutil Bardzo mi się podoba. Makijaż super!! Ja maluję się tzn. -teraz jak jestem w ciązy to poszłam na łatwiznę i zrobiłam sobie hennę brwi i rzęs - no więc malowałam się na co dzień i nigdy nie pomalowałam się tak ładnie jak Ty tu na fotkach.

Myślę, że fajnie będzie wyglądały te kwiatki wpięte za ucho...
Juz nie mogę doczekac się Twoich zdjęc ze ślubu

hihihi, już sama nie mogę się doczekać a co do makijażu to j wiele razy próbowałam ale mi średnio wychodziło. Najgorzej z twarzą, bo oczy to jakoś idzie. A jakiś miesiąc temu kupiłam sobie dermakol... no i właśnie po raz pierwszy go użyłam, jestem w szoku, że można tak zakryć wszystko co chce się zakryć. Pokażę makijażystce fotki i zobaczymy co wykombinuje ale czarny z fioletem wyglada całkiem fajnie.
Stary 2009-11-16, 13:20   #2676
Tenebre
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, byłam dziś na ścięciu grzywki, i trzeciej już próbnej. I jestem strasznie zadowolona. Wklejam zdjęcia, ale fryzura zwykła, bo będę miała tylko z jednej strony włosy za ucho i wpięte trzy białe róże miałam tylko na próbę wpiętą jedną, i podoba mi się bardzo cieszę się że ścięłam tą grzywkę, bo czuję się i chyba wyglądam lepiej.

No i zrobiłam sobie makijaż... sama, ja na codzień się raczej nie maluję i nie wiedziałam czy mi wyjdzie. No i wyszło nawet całkiem fajnie, może nawet bardziej mi się podoba niż próbny u makijażystki... Ale pokażę jej zdjęcia w sobotę i powiem że chcę podobnie no a na poprawiny już będę wiedziała co i jak zrobić
Bardzo ładnie wyglądasz, fryzura do twarzy fajnie pasuje razem z tą grzywką a makijaż super Ci wyszedł.
Stary 2009-11-16, 13:43   #2677
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Wow super, bardzo Ci do twarzy w tej fryzurce. Masz piękne oczy...bedziesz śliczną Panną Młodą Juz nie mogę się doczekac zdjęć i wywiadu z tego dnia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 18:11   #2678
kzabeczka
Zadomowienie

inutil ślicznie. Włoski bardzo fajnie obcięte, a makijaż I klasa
Stary 2009-11-16, 21:39   #2679
Lucy1111
Zakorzenienie

Inutil, jakaś Ty śliczna Będziesz piękną panną młodą
Och, też Ci zazdroszczę tych emocji i ostatnich przygotowań...

Ostatnio bez przerwy magluję nasz film z wesela... Za każdym razem dostrzegam w nim coś innego
Wiecie co, teraz dopiero uświadomiłam sobie, że taki film czy zdjęcia będą miały największą wartość, gdy któregoś z naszych gości, czy bliskich zabraknie... . W tej chwili wzrusza i bawi, a co dopiero potem... .
Fakt - kosztuje nie mało, ale za kilkanaście lat nie będziemy pamiętać o wydanym tysiącu czy dwóch, a pamiątka pozostanie.
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 22:00   #2680
anito
Raczkowanie

GG do anito

Cytat:
hihihi, już sama nie mogę się doczekać a co do makijażu to j wiele razy próbowałam ale mi średnio wychodziło. Najgorzej z twarzą, bo oczy to jakoś idzie. A jakiś miesiąc temu kupiłam sobie dermakol... no i właśnie po raz pierwszy go użyłam, jestem w szoku, że można tak zakryć wszystko co chce się zakryć. Pokażę makijażystce fotki i zobaczymy co wykombinuje ale czarny z fioletem wyglada całkiem fajnie.
Na prawdę ślicznei wyglądasz, co dopiero będzie później,a gdzie kupilaś ten dermakol i jaki masz odcień? bo właśnie troche czytałam na temat tego fluidu.

Tak na marginesie kochane dziewczyny, bardzo dawno się nie odzywałam. Niestety nie codziennie mogę odwiedzać internet (brak czasu) ale jak tylko mam możliwość to podczytuję Was, nieraz mam po kilka stron do nadrobienia Poza tym czas mi się już pomału skraca do 26.12. także dużo jest do załatwienia i w ogóle ciągle coś trzeba zrobić, zreszta wiecie jak to jest. Ale zawsze mysle o Was mimoze nic nie pisze. Trzymajcie się wszystkie cieplutko i duża buzka dla Was.

Edytowane przez anito
Czas edycji: 2009-11-16 o 22:02
anito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 22:18   #2681
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzięki dziewczyny Cieszę się, że się podoba, ja ani chwili nie wahałam się obciąć grzywki, chociaż TŻ woli mnie bez... ale trudno, przyzwyczai się.

Dermacol kupiłam na błoniu na rynku, mam numer 213. Chociaż kupowałam w ciemno, bo nie można wypróbować, ale jedyne miejsce gdzie go znalazłam i Pani miała małe próbki w woreczkach, ale niestety one wiele nie dają. Był wcześniej dla mnie za ciemny, ale byłam dwa razy na solarium i zmieszałam z podkładem i chyba kolor może być. A kryje naprawdę nieźle, bo po moich problemach mam straszne blizny, których normalny podkład nie kryje, a ten idealnie. Mimo, że wzięłam go bardzo malutko. Warto mieć co cudo w kosmetyczce, w razie czego na większe wyjścia

Kurde, nie wiem czy to dobrze, czy źle ale stresu zero... wcale nie myślę że to MÓJ ślub. Dobrze, że mam co robić, bo od jutra zaczynam się pakować, bo w czwartek się przeprowadzam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 22:19   #2682
Tenebre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Inutil, jakaś Ty śliczna Będziesz piękną panną młodą
Och, też Ci zazdroszczę tych emocji i ostatnich przygotowań...

Ostatnio bez przerwy magluję nasz film z wesela... Za każdym razem dostrzegam w nim coś innego
Wiecie co, teraz dopiero uświadomiłam sobie, że taki film czy zdjęcia będą miały największą wartość, gdy któregoś z naszych gości, czy bliskich zabraknie... . W tej chwili wzrusza i bawi, a co dopiero potem... .
Fakt - kosztuje nie mało, ale za kilkanaście lat nie będziemy pamiętać o wydanym tysiącu czy dwóch, a pamiątka pozostanie.
Co do takiej pamiątki po bliskich to masz rację. U nas filmu nie będzie ale zdjęcia owszem i też liczę na to, że będa po latach super pamiątką.

Cytat:
Napisane przez anito Pokaż wiadomość
Na prawdę ślicznei wyglądasz, co dopiero będzie później,a gdzie kupilaś ten dermakol i jaki masz odcień? bo właśnie troche czytałam na temat tego fluidu.

Tak na marginesie kochane dziewczyny, bardzo dawno się nie odzywałam. Niestety nie codziennie mogę odwiedzać internet (brak czasu) ale jak tylko mam możliwość to podczytuję Was, nieraz mam po kilka stron do nadrobienia Poza tym czas mi się już pomału skraca do 26.12. także dużo jest do załatwienia i w ogóle ciągle coś trzeba zrobić, zreszta wiecie jak to jest. Ale zawsze mysle o Was mimoze nic nie pisze. Trzymajcie się wszystkie cieplutko i duża buzka dla Was.
Buźka i dla Ciebie. Faktycznie trochę ponad miesiąc Ci tylko został, już niedługo nas czeka relacja Inutil a potem Twoja.
Stary 2009-11-16, 22:27   #2683
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Ja początkowo nie mogłam oglądać filmu jak widziałam siebie to koszmar, a jak słyszałam głos Dopiero niedawno jak rodzice znajomym pokazywali to stwierdziłam, że się już chyba oswoiłam z tym. Jakoś tak dziwnie początkowo, wszystkie błędy widziałam: a tu mogłam stanąć tak, a tu minkę mam nie taką. Teraz mam to w d... i cieszę się, że mamy ten film

Cytat:
Dzięki dziewczyny Cieszę się, że się podoba, ja ani chwili nie wahałam się obciąć grzywki, chociaż TŻ woli mnie bez... ale trudno, przyzwyczai się.

Kurde, nie wiem czy to dobrze, czy źle ale stresu zero... wcale nie myślę że to MÓJ ślub. Dobrze, że mam co robić, bo od jutra zaczynam się pakować, bo w czwartek się przeprowadzam
Z grzywką jest Ci naprawdę super
Ja tam też już czekam na Twoją relację i jakieś fotki i zazdroszczę (pozytywnie), że to jeszcze przed Tobą
Stary 2009-11-16, 22:37   #2684
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

A wicie co... ja już nie mogę się doczekać tego co będzie po ślubie. TŻ ma wolny tydzień i będziemy robili mały remont domu, przemalowywanie i takie tam. Zakupy i urządzanie. I mieszkania razem nie mogę się doczekać, bo strasznie jest jak się mieszkało już razem i znowu trzeba było wrócić o rodziców.

A co do zdjęć, to ja chcę mieć dużo. Mam nadzieję że fotograf (znajomy) się spisze i będą naprawdę piękną pamiątką. A fotografów będzie dwóch, bo brat przyjaciółki, o którym już pisałam i jego dziewczyna. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Oboje mają super oko, bo widziałam ich zdjęcia, ale nigdy na weselach nie robili. A filmu nie chcemy, na szczęście nikt nie chciał, ani my z TŻ, ani rodzice... Więc problemy nie było ;-)
Stary 2009-11-16, 22:48   #2685
Tenebre
Rozeznanie

Cytat:
A wicie co... ja już nie mogę się doczekać tego co będzie po ślubie. TŻ ma wolny tydzień i będziemy robili mały remont domu, przemalowywanie i takie tam. Zakupy i urządzanie. I mieszkania razem nie mogę się doczekać, bo strasznie jest jak się mieszkało już razem i znowu trzeba było wrócić o rodziców.

A co do zdjęć, to ja chcę mieć dużo. Mam nadzieję że fotograf (znajomy) się spisze i będą naprawdę piękną pamiątką. A fotografów będzie dwóch, bo brat przyjaciółki, o którym już pisałam i jego dziewczyna. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Oboje mają super oko, bo widziałam ich zdjęcia, ale nigdy na weselach nie robili. A filmu nie chcemy, na szczęście nikt nie chciał, ani my z TŻ, ani rodzice... Więc problemy nie było ;-)
U nas rodzice nie bardzo się czymkolwiek interesują, ale oni w ogóle by widzieli jak najmniej wszystkiego więc filmu też nie chcą, także u nas również bez problemu w tej kwestii. Na fotografkę też bardzo liczę, tym bardziej, że to znajoma przyjaciółki, więc trzymam kciuki i za Ciebie i za siebie, żebyśmy miały naprawdę fajne pamiątki.
Stary 2009-11-17, 08:36   #2686
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Ja ostatnio oglądałam film koleżanki...nie podobał mi się w ogóle, jakby nagrywał go jakiś naćpany koleś No i jak zobaczyłam siebie to stwierdziłam, że wygladam strasznie grubo ;(
Ale kamerzyste mieć będziemy no ciekwa jestem jak to będzie.
Dziś idziemy do mojego kościoła o pozwolenie na ślub w innej parafii. Ile dać w koperte
Stary 2009-11-17, 08:41   #2687
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez libra22 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio oglądałam film koleżanki...nie podobał mi się w ogóle, jakby nagrywał go jakiś naćpany koleś No i jak zobaczyłam siebie to stwierdziłam, że wygladam strasznie grubo ;(
Dziś idziemy do mojego kościoła o pozwolenie na ślub w innej parafii. Ile dać w koperte
my bralismy slub w innej parafii niz nalezymy, pozwolenie wypisywala nam pani z biura parafialnego i nic nie chciala, tz dal 100pln w kopercie zeby nie bylo zreszta maja remont wiec sie przyda

w kosciele gdzie bralismy slub placilismy 400pln (ksiadz tyle powiedzial) co i tak w kontekscie historii, ktore slyszalam wydaje sie niska kwota, dodatkowo koperta dla koscielnego i organisty za to zeby nie gral bo mielismy organiste z mikolaja z bydgoszczy - zakrecona historia...
Stary 2009-11-17, 10:12   #2688
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Przecież to jest tylko "świstek" i nie musiscie dawac nie wiadomo ile.. Co łaska wystarczy...
Ps. Jak Ty jesteś gruba, to mi kaktus wyrośnie na ręce....

Judith i co zadowoleni byliście z organisty?

Inutil zamiast mieszac dermacol z podkładem - żyby wyszedł jaśniejszy odcień, możesz też zmieszac z kremem nawilżającym, który używasz na co dzień. Wyba wydaje mi się to bezpieczniejsze...

Stary 2009-11-17, 10:57   #2689
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Agape - rzeczywiście z tym kremem nawilżającym może wyjść dziś wypróbuję. A jak Ty się czujesz?? I jak maleństwo?

Aha, wiecie gdzie można kupić takie przyssawki na samochód? Bo nam będzie stroił znajomy, który będzie nas wiózł i mamy pomysł tylko potrzeba przyssawek :|

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2009-11-17 o 10:58
inutil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-17, 11:33   #2690
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
A jak Ty się czujesz?? I jak maleństwo?
Psychicznie czuje się dobrze - dziękuję, ale fizycznie coraz gorzej... Nie to, żeby narzekała i Was straszyła przed ciążą, ale od soboty tak strasznie puchnią mi nogi i ręce - dziwne, bo bardziej lewa noga i lewa ręka. Jak za długo gdzieś stoję, to ból krzyża murowany do końca dnia... A tak poza tym ok. Brzuchol wielki, ale mi nie przeszkadza, no chyba, żeby buty ubrac i zawiązac
Olcia chyba tez czuje się dobrze, byłam tydzień temu na wizycie, to było wszystko ok. Teraz idę 25-go i mam nadzieję, że znów tak będzie...

Cytat:
Aha, wiecie gdzie można kupić takie przyssawki na samochód? Bo nam będzie stroił znajomy, który będzie nas wiózł i mamy pomysł tylko potrzeba przyssawek :|
No własnie z tymi przyssawkami tez miałam problem. Miałam swoją wizję dekoracji samochodu i one były mi potrzebne. Szukałam po marketach i owszem były, ale tylko po 2 pakowane i strasznie drogo to wychodziło... Na allegro tez są, ale to już za późno, żeby zamawiac..

Stary 2009-11-17, 11:41   #2691
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dobrze, że wszystko ok ;-) niestety tak to jest z tymi spuchniętymi nogami, kręgosłupem... no, ale w takiej sytuacji to wszystko można wytrzymać.

Ale jeśli są w marketach to poszperam, nam potrzeba niewiele 3-4, więc jak się przepłaci trochę to trudno. Na allegro są, ale nie pomyślałam o tym wcześniej, więc dupa. W jakich działach ich szukać, papierniczych??
Stary 2009-11-17, 19:01   #2692
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
Ale jeśli są w marketach to poszperam, nam potrzeba niewiele 3-4, więc jak się przepłaci trochę to trudno. Na allegro są, ale nie pomyślałam o tym wcześniej, więc dupa. W jakich działach ich szukać, papierniczych??
No faktycznie, jak potrzebujecie kilka to nawet możńa przepłacic mi potrzebna była większa ilośc, więc dlatego zrezygnowałam...
Już nie pamiętam, ale chyba w działach kuchennych, łazienkowych lub podobnych...

Inutilko Kochana patrze tak za okno i życzę Wam, aby pogoda w sobotę w pełni dopisała....Byle nie było deszczu i zimnego wiartu
Przypomnij, ślubujecie w kościele w Sicienku?

Stary 2009-11-17, 20:10   #2693
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Judith i co zadowoleni byliście z organisty?
generalnie tak, gosciom sie podobalo, nam tez, wszystko tak jak ustalilismy tylko tz mi powiedzial potem po slubie ze zamiast organisty przyjechal jakis inny pan z jego zona, kobieta podobno byla niezle zestresowana i przepraszala i zapewniala ze ten pan dyplomowany itd. - ja sie nie zorientowalam ze ktos inny byl, a pani hania ma taaaki glos tz byl przed kosciolem i rozmawial z 'etatowym organista' ktory mial temu z mikolaja pokazac co i jak z organami, tz powiedzial mi potem ze byl zestresowany troche bo przyjechali 10min przed msza i jak zobaczyl ze pani hania idzie z organista, ktory nie jest jej mezem to odrazu mu sie przypomnialo jakie adu miala przeboje i ze mnie strzeli jak sie dowiem i zaplacilismy 550pln
Stary 2009-11-17, 20:47   #2694
anito
Raczkowanie

GG do anito

Cytat:
Ja też musiałam iść do swojego kościoła o pozwolenie i miałam przygotowane 20zł w kopercie, ale ksiądz pod żadnym pozorem nie chciał wziąć, więc nic nie dałam W sumie to nie wiem ile powinnam była dać, ale patrząc że to zwykłe wypisanie papierka, to łaski chyba nie robią

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Dzięki Inutil za podpowiedź gdzie mogę dostać ten dermacol, może uda mi się wybrać tam w tym tyg. ale po pracy to małe szanse, może w sobote....... a podpowiedz mi to jest gdzieś w tych butkach przy drodze, czy trzeba wejść dalej gdzies w rynek na stoisku? Myślałam, że może dostane go w aptekach bo tak wyczytałam na necie ale skoro ty tam go dostalas to nei ma sensu szukania go gdzies indziej

Edytowane przez anito
Czas edycji: 2009-11-17 o 20:49
anito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-17, 21:05   #2695
judith8
Rozeznanie

http://blog.kacperolejnik.com/ az sie musze pochwalic, zgadnijcie kto jest na drugim zdjeciu

apropos pogody dla inutil to cos mi sie obilo o uszy ze ma byc 10-13 stopni chyba wiec jak na listopad to rewelacja

w ramach rozrywki szeroko rozumianej http://anro.pl/slubne/galeria.php?nr=38 ja wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale OMG co to ma byc
Stary 2009-11-17, 21:18   #2696
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
[URL]w ramach rozrywki szeroko rozumianej http://anro.pl/slubne/galeria.php?nr=38 ja wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale OMG co to ma byc
...

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
http://blog.kacperolejnik.com/ az sie musze pochwalic, zgadnijcie kto jest na drugim zdjeciu
ale super, normalnie jesteś obok gwiazd
Stary 2009-11-17, 22:31   #2697
Tenebre
Rozeznanie

Cytat:

apropos pogody dla inutil to cos mi sie obilo o uszy ze ma byc 10-13 stopni chyba wiec jak na listopad to rewelacja

w ramach rozrywki szeroko rozumianej http://anro.pl/slubne/galeria.php?nr=38 ja wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale OMG co to ma byc
No ładnie, ładnie.
Co do drugiego linku to widziałam go w wątku o najbrzydszych sukniach ślubnych i powalił mnie kompletnie.

Agape, trzymaj się dzielnie, dla Oleńki warto znieść te opuchlizny.
Stary 2009-11-18, 09:22   #2698
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

A mnie zaczyna mały stres brać, ale taki, że o czymś zapomnieliśmy zupełnie... no i się trochę boję, bo TŻ leży w łóżku z gorączką i gardło ma tak zawalone, że prawie mówić nie może... Już chyba wszyscy u mnie byli chorzy, tylko ja się trzymam. Odpukać, czuję się ok.
Dziś musimy jechać do makro po resztę wina, dokupić pucharki do lodów (bo na stołach będą świeczki pływające właśnie w pucharkach ), do księdza no i jeszcze parę rzeczy do załatwienia.

W ogóle chyba wam nie pisałam, ale mieliśmy straszny problem z grawerem na kieliszkach, ale Przemek znalazł gdzieś w fordonie, w jakimś garazu kogoś kto to zrobi, chociaż już od dawna tego nie robią, bo podobno bardzo trudne... najbliżej inny w inowrocławiu, a do odbioru mamy w czwartek, więc równo tydzień to trwa. Dobrze, że trochę wcześniej się za to zabraliśmy. Mam nadzieję, że wyjdą w miarę fajnie te kieliszki. A do wygrawerowania dliśmy tylko: Dziękujemy. Asia i Przemek i datę.

Cytat:
Napisane przez anito Pokaż wiadomość

Dzięki Inutil za podpowiedź gdzie mogę dostać ten dermacol, może uda mi się wybrać tam w tym tyg. ale po pracy to małe szanse, może w sobote....... a podpowiedz mi to jest gdzieś w tych butkach przy drodze, czy trzeba wejść dalej gdzies w rynek na stoisku? Myślałam, że może dostane go w aptekach bo tak wyczytałam na necie ale skoro ty tam go dostalas to nei ma sensu szukania go gdzies indziej
tak, w butikach przy drodze, są chyba dwa z kosmetykami, jak kupiłam w tym większym. Ale w aptece się jeszcze nie spotkałam z dermacolem, raczej właśnie w takich małych, osiedlowych sklepikach są ;-)

Cytat:
Inutilko Kochana patrze tak za okno i życzę Wam, aby pogoda w sobotę w pełni dopisała....Byle nie było deszczu i zimnego wiartu
Przypomnij, ślubujecie w kościele w Sicienku?
No mam nadzieję, że będzie ciepło. teraz jest naprawdę fajnie, w samej bluzie do sklepu szłam. I jak na listopad to naprawdę fajnie. Oby nie padało

A ślub w Sicienku

Cytat:

no no nieźle, Twoje zdjęcie rewelacja. A co do drugiego linku, to c hyba jakiś żart. Masakra jakaś, a potem co zdjęcia w albumie dziadkom pokazujemy i za 20 lat dzieciom??? ludzie mają dziwne pomysły i potrzeby.... ale jak napisałaś, o gustach się nie dyskutuje.
Stary 2009-11-18, 11:29   #2699
Agape007
Zadomowienie

Cytat:
WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Tenebre Pokaż wiadomość
Agape, trzymaj się dzielnie, dla Oleńki warto znieść te opuchlizny.
Tak, o ile nie okaże się to jakąś grubszą sprawą (tfu, tfu odpukac w niemalowane)...

Stary 2009-11-18, 19:00   #2700
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Tak, o ile nie okaże się to jakąś grubszą sprawą (tfu, tfu odpukac w niemalowane)...
najważniejsze, że dbasz o siebie i jesteś pod opieką. Jestem dobrej myśli. To takie "nasze" wizazowe maleństwo będzie ile ciotek tu już ma

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości