|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Silvuś ,chyba dzisiaj dzień przespałaś
|
|
#2672 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Hyhy
![]() Ale napisałam,że już jestem po kolacji,a te marchewki to jadłam ot tak po prostu. Cytat:
Cytat:
![]() Żart ![]() Cytat:
Tylko nie Silvula. ![]() Cytat:
Hmm,a na czym miałoby to polegać, bo chyba nie załapałam. ![]() Cytat:
), więc Herbi kocha nas za wszystko, choćby za to, że po prostu jestesmy.![]() Cytat:
Wniosek zostanie rozpatrzony. ![]() Ech,komputer sie zepsuł, włączył się,ale windows nawet nie chciał się uruchomić w trybie awaryjnym. Chyba jakiś wirus się dostał i pozżerał pliki systemowe.![]() Dobranoc |
||||||
|
|
|
|
#2673 |
|
Konto usunięte
|
Mogliby robić lepsze te antywirusy, bo czasem przepuszczają jakieś śmieci na komputer i tak sie własnie dzieje.
Musiał być robiony format, a później jeszcze było mnóstwo instalacji wrrr. |
|
|
|
|
#2674 | |||
|
Zakorzenienie
|
No
,wspomnienia pisać,zapisywać wszystko,co się dzieje Cytat:
Uwielbiam to lizanko ------------------------------------------- Cytat:
Cytat:
.W tym względzie to ja mam do psucia wieeeelki talent Ale do naprawy (instalowanie i tym podobne) już nie Ekhem,ekhem ,sama sobie ze wszystkim poradziłaś?,czy może kolegę z odsieczą wzywałaś .
|
|
|
#2675 | |||
|
Konto usunięte
|
Eee, ja nie chciałabym pisać pamiętnika z necie tak, żeby wszyscy go czytali.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi kiedyś spaliło się coś w komputerze, chyba jakaś pamięć. Kiedy zaczęło śmierdzieć spalenizną porządnie się wystraszyłam. Ale na szczęście komputer jakoś się uratował, no ale już slabiej hulał, mniej pamięci to i wolniej działał. ![]() Cytat:
![]() Idę zjeść jabłko.
|
|||
|
|
|
|
#2676 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,oj ciekawe by to było Cytat:
.Cytat:
,ja nic nie ruszam a samo się psuje Cytat:
.Cytat:
,to się wydałaś .Cytat:
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam. Ja też Was kocham, ale ten ch...ny wizaż sie od 2 dni nie otwierał.
Herbatniczku kochany ja tez pojadałam tuńczyka, ale w sałatce i to był taki w kawałkach z puszki. Słuchajcie za niecałe 2 tygodnie rzucam męża i synka i jadę na długi weekend do Krynicy Morskiej. Moja klasa z podstawówki ma spotkanie po 40 latach (od rozpoczęcia szkoły) i 32 (od zakończenia edukacji w podstawówce). Mamy wziąć instrumenty (oprócz fortepianów oczywiscie hehe) i moze cos pogramy kto jeszcze potrafi. To juz 3 nasze spotkanie, ale ja nie byłam na 2 poprzednich. Raz byłam akurat w Niem cach, a 2 raz w UK. Ale teraz się szykuje na całego. Mały Rzep będzie odczepiony od spódnicy mamusi (nareszcie) i zostanie z tatusiem, a ja wyfrune z domu na kilka dni. Ale sie cieszę, mówie Wam. Musze lecieć do fryzjera, może o kosmetyczke zachaczę.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#2678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rzeczywiście były problemy,ale już się skończyły,więc można śmiało wchodzić .Cytat:
I w takim uroczym miejscu w dodatku. Ciekawe,czy się rozpoznacie bez problemu,po tylu latach,kto jest kto ? A jak po upadku? Doszłaś już do siebie ?
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Fresunia po upadku już OK. Został tylko ślad i troche boli, ale jak dotykam. Rozpoznam ich wszystkich. Na forum naszej klasy oglądałam zdjęcia. Są podobni do siebie tylko o 32 latka starsi. Cieszę sie niesamowicie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Oj,też bym chciała mieć takie klasowe forum. Szukałam kiedyś w necie i niestety nic nie znalazłam. Może kiedyś taka stronka sie pojawi .
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szukałam wczesniej na stronie : nasza-klasa.pl i nic nie było, ale od niedawna kolega z klasy założył tam strone naszej klasy i jest. Sprawdz sobie na tej stronie, a jak nie ma to próbuj co jakiś czas. Fajnie się z nimi pisze. A jakie wspomnienia?!
Niesamowite jak duzo zapomniałam. Najwięcej pamietaja chłopaki. Czasem jak czytam ich wspominki to sie na głos chichram. Domownicy na mnie dziwnie patrzą, ale co tam.
|
|
|
|
#2682 | |||
|
Konto usunięte
|
Jejku, nie wyobrażam sobie jakby ktoś miał czytać moje beznadziejne wypociny.
Mam taki stary, fioletowy pamiętnik, ktory prowadzę od 5 klasy podstawówki(mało piszę) i jak czasem sobie go czytam od początku, to po prostu... Cytat:
Cytat:
![]() To super masz!Trochę relaksu nie zaszkodzi. Cytat:
Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-09-06 o 17:18 |
|||
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Silvuś
Podoba mi sie to wspomnienie urodzin Też mam w domu pamiętnik,niestety baaardzo dawno nic nie pisałam. Ale wtedy głupotki pisałam .Za poradę dziękuję ,jeszcze nad tym będę myślała .
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
o ja ale napisalyscie
![]() ja od paru dni nie moglam wejsc na zbyt duze watki a widze, ze tu duzo sie dzailo, Rambo na chwile wpadla, silva pozbyla sie super krowy, a fresa w ogole go nie ma ![]() a Hejasz jedzie na fajny zlot |
|
|
|
|
#2685 |
|
Konto usunięte
|
...a Zmijka wreszcie wróciła.
Faktycznie Fresa nie ma truskawki, why?
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już ma być dobrze ,więc można pisać .A tak mi brzydko ?Chyba na razie zostanę w takiej wersji-zaczynam się przyzwyczajać,że nic nie mam .A Ty też nie masz krowiego jęzora .Ale lizak też jest fajowski .
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
o to fajnie slyszec, ze nie tylko ja moglam miec problemy z wizazem
![]() Ja tam wole krowe niz lizaka, ale widocznie Silva woli, zeby jej avek byl lizany, niz, zeby jej av lizal ![]() A Fresa jakos mi pusto bez Twoich avkow ![]() Ja tam jestem wierna Czesiowi ![]() Dzieki dziewczyny, ze niechcecie mi go odbic A on naprawde jest super
|
|
|
|
|
#2688 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chcem truskaffkem. No nie ma krowy, ale temat lizania jest dalej aktualny. ![]() Cytat:
Albo...no dobra, wykombinowałam. Jest i krówka i lizak. Przynajmniej teraz nie będziecie mokre. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Silva Twoj avek teraz jest suuuuuuuuuuuper, bardzo ale to bardzo mi sie podoba
A Czesio jestem bardzo oddana
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Żmijka ty też masz super avatar
![]() Widze że fanka włatcy móch tak jak ja
|
|
#2691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zawsze to jakąs pociecha,jak ból jest zbiorowy
![]() Cytat:
.Tym bardziej,że chciałabym coś tam do nich doać,jakaś ramka,nick.A to trochę potrwa .Zresztą bez ava,jakaś bardziej nierzucająca się w oczy czuję .[/quote] Ja tam jestem wierna Czesiowi [/quote]To Czesio pewnie szczęśliwy .No,to żeś mnie pocieszyła Cytat:
Cytat:
SUPER AVATAR
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Czesio i jego paczka wymiataja ![]() ![]() Cytat:
[/quote]To Czesio pewnie szczęśliwy .No,to żeś mnie pocieszyła Będzie na pewno SUPER AVATAR [/quote]Od razu jakos mi sie lepiej zrobilo, jak przeczytalam, ze nie tylko ja cierpialam ![]() A Czesio mam nadzije ze jest szczesliwy ![]() A avek Silv naprawde mi sie podoba |
|
|
|
|
|
#2693 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak długo wytrzymasz bez avka. Obstawiam góra 3 dni. ![]() Cytat:
Dzięki, dzięki. Zmijko, wiem, wiem, że mój jest NAJfajniejszy. Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-09-10 o 00:03 |
|||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Silvuś
,programik mam jeszcze,ale natchnienia nie mam To teraz muszę wytrzymać przynajmniej 4 dni .
|
|
#2695 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I na pewno będzie Ci ciężko wytrzymać 4 dni. Ale trzymam kciuki. ![]()
|
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Bo obrazkówm am sooooro.Problem też w tym,że już dawno nie robiłam żadnej animacji i mi się trochę zapomniało .Ale będę kombinować .Miłego dnia ![]() P.S Nie mogę się napatrzeć na krówkę liżącą lizaka
|
|
|
#2697 |
|
Konto usunięte
|
Jakbyś chciała coś konkretnego to pisz, może będę miała coś co Cię interesuje, bo też mam sporo obrazków i gifow.
Hehe, też mi się podoba z tym lizakiem )Również życzę miłego dzionka Fresuś i ogólnie wszystkim. Ale senny dzień W dodatku wstałam o 7:30, bo poszlam do przychodni na zastrzyk przeciw grypie, a ja chorowita to się przyda. Boję się tylko objawów, bo jeśli jestem choć trochę przeziębiona (a mogę tego nie wiedzieć jeszcze) to mnie porządnie weźmie...Poza tym mogą pojawić się objawy takie jak przy ciężkiej grypie oraz wielki czerwony placek na miejscu ukłucia, które potrwają około 48 godzin. ![]() W dodatku spałam 4 godziny, bo nie mogłam się zagrzać-jeszcze nie grzeją. W dodatku niskie ciśnienie i szarówka na zewnątrz. Czuję, że ciężki dzień mnie czeka. Dobra, już nabiadoliłam tu sobie i żeby nie psuć wszystkim humoru kończę swoje wypociny. Ale cóż, mam prawo dzisiaj się poużalać nad sobą. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2698 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche pogłówkuję ,może coś wymyślę Cytat:
.A nie możesz swojego nicku wkręcić do obrazka ?Cytat:
.Ale,jeśli to pomoże i unikniesz grypy ,to dobrze,że sie zaszczepiłaś-lepiej pocierpieć kilka dni (nie siadać na pupie ),niż później z grypą walczyć.A ja nie pamiętam,kiedy ostatnio miałam jakikolwiek zastrzyk robiony .To już będzie jakieś 10 lat temu-szczepionka przecie tężcowi Ciebie też to czeka za kilka lat ,bo jest obowiązkowa-a przynajmniej była .Cytat:
marzłaś ,a ja się grzałam Właczyliśmy nawet wiatrak w nocy,bo ja śpię tylko pod kołdrą-okryta po uszy,ale z wiatrakiem Cytat:
Cytat:
,nikomu humoru nie psujesz .My też nad Tobą się poużalamy
|
|
|
#2699 | |||
|
Konto usunięte
|
Mogę i właśnie doszłam do tego jak poprzesuwać napis, bo wcześniej jakoś nie mogłam na to wpaść mimo, że to proste.
Niestety wiem tylko jak przesunąć napis w lewo i w prawo, ale nie widzę tutaj opcji przesuwania w górę lub w dół, ale jakoś samo przeskoczyło, kiedy przesunęłam trochę w lewo. Dobrze, że mi przypomniałaś o tym nicku, ponieważ dzięki temu w końcu do czegoś doszłam. Cytat:
Ee tam, trochę bardziej bolało niż ukłucie przez komara, a później to już nic nie czułam. I nie dostałam w pupę tylko w ramię. A to dlatego, że jest to gęsta ciecz i trudno, żeby nie bolało, mimo iż babeczka naprawdę starała się wolno robić zastrzyk. ![]() A co do chorób to przypomniało mi sie własnei, że trzeba jeszcze zaszczepić się na sepsę. To nie są żarty, bo wyobraź sobie, że do naszego szpitala trafil jakies 2 tygodnie temu chłopak chory na sepsę. Ledwo go odratowali, bo ciężko z nim było. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak mi wyszedł ten napis?
|
|||
|
|
|
|
#2700 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
,myslałam,że to był zastrzyk w 4 litery .W ramię chyba mniej boli Cytat:
Cytat:
,nie tak zimno.Lepiej jak wieje niż ma być duszno Cytat:
Cytat:
Z tym,ze ja bym dała nieruchomy-tak,żeby było od razu widoczne,że to Twój nick jest na avatarze .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

.
.
Tylko nie Silvula. 

Chyba jakiś wirus się dostał i pozżerał pliki systemowe.
.
Ale na szczęście komputer jakoś się uratował, no ale już slabiej hulał, mniej pamięci to i wolniej działał. 

.

,jeszcze nad tym będę myślała
.

W dodatku wstałam o 7:30, bo poszlam do przychodni na zastrzyk przeciw grypie, a ja chorowita to się przyda. Boję się tylko objawów, bo jeśli jestem choć trochę przeziębiona (a mogę tego nie wiedzieć jeszcze) to mnie porządnie weźmie...
,nikomu humoru nie psujesz .