|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Silvuś ,chyba dzisiaj dzień przespałaś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2672 | ||||||
Konto usunięte
|
Hyhy
![]() Ale napisałam,że już jestem po kolacji,a te marchewki to jadłam ot tak po prostu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żart ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hmm,a na czym miałoby to polegać, bo chyba nie załapałam. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wniosek zostanie rozpatrzony. ![]() Ech,komputer sie zepsuł, włączył się,ale windows nawet nie chciał się uruchomić w trybie awaryjnym. ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Konto usunięte
|
Mogliby robić lepsze te antywirusy, bo czasem przepuszczają jakieś śmieci na komputer i tak sie własnie dzieje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 | |||
Zakorzenienie
|
No
![]() ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam to lizanko ![]() ------------------------------------------- Cytat:
Cytat:
![]() W tym względzie to ja mam do psucia wieeeelki talent ![]() Ale do naprawy (instalowanie i tym podobne) już nie ![]() Ekhem,ekhem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2675 | |||
Konto usunięte
|
Eee, ja nie chciałabym pisać pamiętnika z necie tak, żeby wszyscy go czytali.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi kiedyś spaliło się coś w komputerze, chyba jakaś pamięć. Kiedy zaczęło śmierdzieć spalenizną porządnie się wystraszyłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę zjeść jabłko. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam. Ja też Was kocham, ale ten ch...ny wizaż sie od 2 dni nie otwierał.
Herbatniczku kochany ja tez pojadałam tuńczyka, ale w sałatce i to był taki w kawałkach z puszki. Słuchajcie za niecałe 2 tygodnie rzucam męża i synka i jadę na długi weekend do Krynicy Morskiej. Moja klasa z podstawówki ma spotkanie po 40 latach (od rozpoczęcia szkoły) i 32 (od zakończenia edukacji w podstawówce). Mamy wziąć instrumenty (oprócz fortepianów oczywiscie hehe) i moze cos pogramy kto jeszcze potrafi. To juz 3 nasze spotkanie, ale ja nie byłam na 2 poprzednich. Raz byłam akurat w Niem cach, a 2 raz w UK. Ale teraz się szykuje na całego. Mały Rzep będzie odczepiony od spódnicy mamusi (nareszcie) i zostanie z tatusiem, a ja wyfrune z domu na kilka dni. Ale sie cieszę, mówie Wam. Musze lecieć do fryzjera, może o kosmetyczke zachaczę.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rzeczywiście były problemy,ale już się skończyły,więc można śmiało wchodzić ![]() Cytat:
I w takim uroczym miejscu w dodatku. ![]() Ciekawe,czy się rozpoznacie bez problemu,po tylu latach,kto jest kto ![]() A jak po upadku? Doszłaś już do siebie ?
![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Fresunia po upadku już OK. Został tylko ślad i troche boli, ale jak dotykam. Rozpoznam ich wszystkich. Na forum naszej klasy oglądałam zdjęcia. Są podobni do siebie tylko o 32 latka starsi. Cieszę sie niesamowicie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj,też bym chciała mieć takie klasowe forum. Szukałam kiedyś w necie i niestety nic nie znalazłam. Może kiedyś taka stronka sie pojawi ![]()
![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Ja szukałam wczesniej na stronie : nasza-klasa.pl i nic nie było, ale od niedawna kolega z klasy założył tam strone naszej klasy i jest. Sprawdz sobie na tej stronie, a jak nie ma to próbuj co jakiś czas. Fajnie się z nimi pisze. A jakie wspomnienia?!
Niesamowite jak duzo zapomniałam. Najwięcej pamietaja chłopaki. Czasem jak czytam ich wspominki to sie na głos chichram. Domownicy na mnie dziwnie patrzą, ale co tam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2682 | |||
Konto usunięte
|
Jejku, nie wyobrażam sobie jakby ktoś miał czytać moje beznadziejne wypociny.
![]() Mam taki stary, fioletowy pamiętnik, ktory prowadzę od 5 klasy podstawówki(mało piszę) i jak czasem sobie go czytam od początku, to po prostu... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To super masz!Trochę relaksu nie zaszkodzi. ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-09-06 o 16:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Silvuś
![]() Podoba mi sie to wspomnienie urodzin ![]() Też mam w domu pamiętnik,niestety baaardzo dawno nic nie pisałam. Ale wtedy głupotki pisałam ![]() Za poradę dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
o ja ale napisalyscie
![]() ja od paru dni nie moglam wejsc na zbyt duze watki ![]() a widze, ze tu duzo sie dzailo, Rambo na chwile wpadla, silva pozbyla sie super krowy, a fresa w ogole go nie ma ![]() a Hejasz jedzie na fajny zlot |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Konto usunięte
|
...a Zmijka wreszcie wróciła.
![]() ![]() Faktycznie Fresa nie ma truskawki, why? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już ma być dobrze ![]() ![]() A tak mi brzydko ![]() ![]() Chyba na razie zostanę w takiej wersji-zaczynam się przyzwyczajać,że nic nie mam ![]() A Ty też nie masz krowiego jęzora ![]() ![]() ![]() Ale lizak też jest fajowski ![]()
![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
o to fajnie slyszec, ze nie tylko ja moglam miec problemy z wizazem
![]() Ja tam wole krowe niz lizaka, ale widocznie Silva woli, zeby jej avek byl lizany, niz, zeby jej av lizal ![]() A Fresa jakos mi pusto bez Twoich avkow ![]() Ja tam jestem wierna Czesiowi ![]() Dzieki dziewczyny, ze niechcecie mi go odbic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chcem truskaffkem. ![]() No nie ma krowy, ale temat lizania jest dalej aktualny. ![]() Cytat:
![]() Albo...no dobra, wykombinowałam. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Silva Twoj avek teraz jest suuuuuuuuuuuper, bardzo ale to bardzo mi sie podoba
![]() A Czesio jestem bardzo oddana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Żmijka ty też masz super avatar
![]() Widze że fanka włatcy móch tak jak ja ![]()
![]() |
#2691 | |||
Zakorzenienie
|
Zawsze to jakąs pociecha,jak ból jest zbiorowy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zresztą bez ava,jakaś bardziej nierzucająca się w oczy czuję ![]() [/quote] Ja tam jestem wierna Czesiowi ![]() To Czesio pewnie szczęśliwy ![]() ![]() No,to żeś mnie pocieszyła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() SUPER AVATAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
![]() To Czesio pewnie szczęśliwy ![]() ![]() No,to żeś mnie pocieszyła ![]() ![]() Będzie na pewno ![]() ![]() ![]() SUPER AVATAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od razu jakos mi sie lepiej zrobilo, jak przeczytalam, ze nie tylko ja cierpialam ![]() A Czesio mam nadzije ze jest szczesliwy ![]() A avek Silv naprawde mi sie podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak długo wytrzymasz bez avka. Obstawiam góra 3 dni. ![]() Cytat:
![]() Dzięki, dzięki. ![]() ![]() Zmijko, wiem, wiem, że mój jest NAJfajniejszy. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-09-09 o 23:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Silvuś
![]() ![]() To teraz muszę wytrzymać przynajmniej 4 dni ![]()
![]() |
#2695 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I na pewno będzie Ci ciężko wytrzymać 4 dni. ![]() Ale trzymam kciuki. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo obrazkówm am sooooro.Problem też w tym,że już dawno nie robiłam żadnej animacji i mi się trochę zapomniało ![]() Ale będę kombinować ![]() Miłego dnia ![]() P.S Nie mogę się napatrzeć na krówkę liżącą lizaka ![]()
![]() |
![]() |
#2697 |
Konto usunięte
|
Jakbyś chciała coś konkretnego to pisz, może będę miała coś co Cię interesuje, bo też mam sporo obrazków i gifow.
![]() Hehe, też mi się podoba z tym lizakiem ![]() ![]() Również życzę miłego dzionka Fresuś i ogólnie wszystkim. ![]() Ale senny dzień ![]() Poza tym mogą pojawić się objawy takie jak przy ciężkiej grypie oraz wielki czerwony placek na miejscu ukłucia, które potrwają około 48 godzin. ![]() W dodatku spałam 4 godziny, bo nie mogłam się zagrzać-jeszcze nie grzeją. ![]() ![]() W dodatku niskie ciśnienie i szarówka na zewnątrz. ![]() Czuję, że ciężki dzień mnie czeka. ![]() Dobra, już nabiadoliłam tu sobie i żeby nie psuć wszystkim humoru kończę swoje wypociny. ![]() Ale cóż, mam prawo dzisiaj się poużalać nad sobą. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche pogłówkuję ,może coś wymyślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale,jeśli to pomoże i unikniesz grypy ,to dobrze,że sie zaszczepiłaś-lepiej pocierpieć kilka dni (nie siadać na pupie ![]() A ja nie pamiętam,kiedy ostatnio miałam jakikolwiek zastrzyk robiony ![]() To już będzie jakieś 10 lat temu-szczepionka przecie tężcowi ![]() Ciebie też to czeka za kilka lat ,bo jest obowiązkowa-a przynajmniej była ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właczyliśmy nawet wiatrak w nocy,bo ja śpię tylko pod kołdrą-okryta po uszy,ale z wiatrakiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też nad Tobą się poużalamy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2699 | |||
Konto usunięte
|
Mogę i właśnie doszłam do tego jak poprzesuwać napis, bo wcześniej jakoś nie mogłam na to wpaść mimo, że to proste.
![]() Niestety wiem tylko jak przesunąć napis w lewo i w prawo, ale nie widzę tutaj opcji przesuwania w górę lub w dół, ale jakoś samo przeskoczyło, kiedy przesunęłam trochę w lewo. ![]() Dobrze, że mi przypomniałaś o tym nicku, ponieważ dzięki temu w końcu do czegoś doszłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ee tam, trochę bardziej bolało niż ukłucie przez komara, a później to już nic nie czułam. ![]() ![]() ![]() ![]() A co do chorób to przypomniało mi sie własnei, że trzeba jeszcze zaszczepić się na sepsę. To nie są żarty, bo wyobraź sobie, że do naszego szpitala trafil jakies 2 tygodnie temu chłopak chory na sepsę. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I jak mi wyszedł ten napis? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W ramię chyba mniej boli ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym,ze ja bym dała nieruchomy-tak,żeby było od razu widoczne,że to Twój nick jest na avatarze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.