|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
mysle ze z obydwu powodow ktore podalas ;]
|
|
|
|
|
#2642 |
|
BAN stały
|
Mi się to trochę bez sensu wydaje. W końcu w jaki sposób zwykły cukier może niwelować działanie antyutleniaczy?
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
to jest nic innego jak chemia....
zachadza jakies tam reakcje i bla bla bla... |
|
|
|
|
#2644 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet jeśli byłaby taka możliwość, to chciałoby Ci się lecieć z Hiszpanii do Anglii? Bo ta krówka jest bardzo głodna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki. Musisz uważać, bo faktycznie mokro trochę. ![]() Cytat:
2-3h to nie aż tak dużo, nie byłoby problemu z dojazdem. Cytat:
Cytat:
Znalazłam trochę na stronie http://www.herbaciarnia.pl/index.php?action=parzenie Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Ja nigdy nie słodziłam zielonej herbaty ,ale dlatego,że mi z cukrem nie smakowała.Nawet nie wiedziałam,że to ma jakieś znaczenie,nigdy się nad tym nie zastanawiałam .
|
|
|
#2646 |
|
BAN stały
|
No to mnie dziewczyny nie pocieszyłyście..bo ja tylko z cukrem pije
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja herbat w ogole z cukrem nie pije, Maggiczna sprobuj bez cukru, tez jest dora, ta z opuncja jest w miare slodka, jesli mnie pamiec nie myli
![]() Fresa, Silva, ja tam nawet do Hiszpani czy Holandli moge jechać ![]() ![]() Fresa i jak Ci sie Czesio podoba ?a avek Silv wymiata |
|
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
W razie czego wyznaczymy geometryczny środek
,żebyśmy wszystkie miały blisko .Cytat:
Ale ,że tak jego zdjęcie w necie umieściłaś ?Nie obawiasz się,że jakaś wielbicielka Ci go może odbić ![]() Cytat:
.
|
|
|
#2649 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli jestesmy już przy słodzeniu, to właśnie wypiłam kakao i zjadłam 4 kostki gorzkiej czekolady. Kurcze, nie ma nic lepszego niż czekolada ('tak sobie tłumacz ').Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#2650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
,ładnie sie rozgrzeszyłaś Ja o tej porze to już tylko colę piję Też niezdrowo,ale przyzwyczajenie Cytat:
.Cytat:
.A jak koleżanka-lepiej się czuje? Są szanse na wyjazd ? Cytat:
.Coś od kilku dni nie mogę zasnąć,przewracam sie z boku na bok i tylko zmieniające się minuty i godziny na ścianie widzę .Jakieś rady dla mnie na sen-pliiiisssss
|
|
|
#2651 |
|
Konto usunięte
|
Ooo, znowu ta coca-cola?
Fresaaa Colę lepiej zamień na wodę mineralną. Każdy ma cos na sumieniu, tak to już jest. ![]() Krówka na razie ma sporo siły i chyba nie zamierza się z nami żegnać. A co do mojego ruchu to o co chodzi? Mam obliczyć gdzie byłby ten punkt?Nie, dzięki, ja mogę zamówić bilety jak już coś *** Jeśli chodzi o sen, to wiem co czujesz, bo samej mi też ciężko zasnąć, ale u mnie dzieje się to notorycznie... Cóż Ci mogę poradzić? Na swoim przykładzie mogę Ci tylko napisać, że żadne naturalne sposoby nie pomagają, to jest :liczenie owiec, picie kakao czy tam mleka przed snem, melisa ( tu pewnie Herbi się odezwie, bo ma pewne doświadczenie z melisą Teraz co działa: w 60% czytanie nudnej książki, gorąca kąpiel przed snem, no i oczywiście psychotropy. Nie ma się co oszukiwac, już pisałam w wątku dot. bezsenności o Stilnoxie, po prsotu powala, ale lepiej nie brać za często...A najlepiej jest znaleźć przyczynę bezsenności. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe problemy ze snem Fresuś. |
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś na pewno
.Póki co w moim pijopisie . Cytat:
,poczekamy chyba aż gdzieś wyjedziesz,żeby móc okreslić ten środek .------------------- Cytat:
.No właśnie,na mnie też nic nie działa:/. A liczenie baranów mnie dobija Ale może jutro z mlekiem spróbuję.Kiedyś piłam przed snem i rzeczywiście chyba działało i nie miałam jakichś większych problemów ze snem. A o co chodzi z tym przetrzymaniem 48 godzin -dwie doby bez snu ,chyba bym padła .A na razie żadnych tabletek nie chcę brać,może samo przejdzie .
|
|
|
#2653 |
|
Konto usunięte
|
Hmm, no lepiej tabletek nie brać, tym bardziej, że można się do nich przyzwyczaić i już nie zaśniesz bez nich.
![]() Jeśli chodzi o przetrzymanie 48 h, to mam właśnie na myśli to, żeby przetrwać te godziny, wtedy jak się padnie to koniec-sen na mur beton. Wytrzymujemy 48 h bez spania i normalnie wieczorem kładziemy się spac, a rano wstajemy i wszystko się wyrównuje, jest większa szansa, że wszystko wróci do normy, ale ja tak wytrzymałam może 3 razy
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
O nie ,nie,jakbym się przyzwyczaiła tylko z tabletkami zasypiać,to by była katastrofa
Ale Cię podziwiam,że wytrzymałaś 48 godzin bez snu. Mnie wieczorem zaczyna już mulić i czuję,że chce mi sie spać.Ale jak się położę,wszystko jak ręką odjął i przewracam sie z boku na bok.Własnie piję na śniadanko kawę czarną (wyjątkowo z cukrem) i zajadam sobie gofra-bez dodatków .Miłego dnia .
|
|
#2655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ojjj, dawno, bardzo dawno nie jadłam gofra. Gofry zawsze kojarzą mi się z wakacjami, z morzem, bo zawsze kiedy byłam nad morzem jadłam gofry z bitą śmietaną, rodzynkami, owocami. ![]() Miłego dnia.
|
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kawy nie pije,chociaż lubie-tak dla zdrowia
![]() No chyba że raz na 10dni :P Ale zimno
|
|
#2657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,piję bo lubię .Cytat:
A dawniej lubiłam najbardziej z cukrem pudrem . Mniam .Aż mi się tych słodkości zachciało Cytat:
Bo jesień sie zbliża .
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,co wejdę w nasz wątek to tu jakiś gość siedzi
Gościu może napisz,kto ty jesteś .Nas już znasz
|
|
#2659 | |
|
Konto usunięte
|
Ech, weź mi nawet nie mów, jest wręcz tragicznie. ![]() Mam na sobie bluzkę, bluzę oraz polar i jest mi tak akurat. Nienawidzę jesieni i zimy. Mogliby zacząć już grzać, a tak to człowiek musi marznąć, chyba, że opatuli się kocem i jeszcze najlepiej założy 5 par ciepłych skarpet i puści w obieg termofor. ![]() Cytat:
Tu nie tylko goście siedzą, czasem można zauważyć podglądających niewidocznych. Pani Herbatnikowa na pewno wie, kto podgląda, ale zapewne nie powie...chyba, że ktoś tu ma wielki dar przekonywania. ![]() Hmm... Fresa? |
|
|
|
|
|
#2660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko chłodniej sie robi,to od razu muszę włączyć ogrzewanie bo inaczej kostnieję ,mam o tyle dobrze,że mamy swoje ogrzewanie,więc nie trzeba czekać na sezon grzewczy . Zresztą,ja nawet latem śpię opatulona kołdrą Cytat:
?No właśnie,niewidocznych też widziałam-ale zawsze myślę,że to Ty Cytat:
Silvuś,ja zmykam, na kolację
|
|
|
#2661 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja też latem pod kołdrą śpię. Myślę, ze się nie odezwie, choć w sumie w innym wątku była podobna sytuacja i w końcu ta osoba napisała pod naszym naciskiem z tym, że ją było widac, ta osoba byłą zarejestrowana, ale wciąż nas tylko podglądała. ![]() No ja jestem niewidoczna, ale przecież nie tylko ja. Sama 'widzę' tu czasem niewidocznych...Fresa...no ... wiesz co.... ![]() Okej, smacznegooo. ![]() To ja może też skoczę się do kuchni zrobić jakieś jedzonko.
|
|
|
|
|
|
#2662 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ale nie aż tak,powyżej stówki .Cytat:
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
.
|
|
|
#2663 | |||
|
Konto usunięte
|
To chyba nie jest tak źle.
Cytat:
W końcu ma taką okazję. ![]() Cytat:
![]() Ja widziałam, ot co i to na pewno nie byłam ja. Cytat:
![]() A ja jeszcze nie poszłam nic zjeść, ale już lecę. Dziękuję, dziękuję.
|
|||
|
|
|
|
#2664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,my takie miłe przecież jesteśmy .Cytat:
,chyba,że Twój klon Cytat:
?
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Herbatnikowa nie powie, bo nikogo tu nie widzi
Freska Zaśniesz po pierwszej pięćdziesiątce Kocham STOP Czytam STOP Od tygodnia jestem pochłonięta w wir (pracy ) STOP Buzi
|
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
,a spełni Twoje życzenie
|
|
|
#2667 | ||||
|
Konto usunięte
|
Nooo, i słodkie
, sympatyczne , kochane , mądre , seksowne , a przy tym również skromne. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To pierwsze słowo mnie zaciekawiło. Czyżby jakaś sympatia pojawiła się na horyzoncie? Zaglądaj tu częściej Smacznegooo i buziol. |
||||
|
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To ja potweirdzam-to wszystko prawda ![]() Cytat:
.Ooo, bardzo dobry pomysł. [/quote]Przemyslałam i jednak ten pomysł odpada ,liczenia mialabym na całą noc
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze widzę Fresę
Ale nie wiem czy Ci to jakoś pomoże Po drugie - Fresa to mogłaby chyba napisać Wizażową Encyklopedię Po trzecie - Was kocham, no Po czwarte - Masz świetny avatar, Silvula( ) I po piąte - za kilka dni powinnam mieć trochę luzu, chociaż... ![]() ![]() _ _ _ _ _ _ Rybkę zjadłam, zanim przeczytałam Mam nadzieję, że to nie był złoty tuńczyk ![]()
|
|
|
#2670 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A rzeczywiście kręćiłam się tu koło 21
.Cytat:
.A co byście powiedziałyna Wizażowy Pamiętnik .Hmmm...Plastusiowy od kilku pokoleń jest poczytny,może i mój furorę by zrobił Cytat:
.Cytat:
Składam wniosek,żeby pozostał na wieki wieków .Cytat:
Cytat:
szkoda ,teraz musisz czekać do następnego razu .Tylko nie zapomniej przed konsumpcją przyjrzeć się rybce .○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ Czy u Was późnym (jak dla mnie ) wieczorem też były problemy z forum?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

,z tym zlotem w Londynie to byłby ekstra pomysł .Teraz nie ma praktycznie żadnego problemu,żeby się tam dostać,samoloty na pęczki latają
.
Nawet jeśli byłaby taka możliwość, to chciałoby Ci się lecieć z Hiszpanii do Anglii?
.

?
?
Fresaaa
Colę lepiej zamień na wodę mineralną.
Mam obliczyć gdzie byłby ten punkt?Nie, dzięki, ja mogę zamówić bilety jak już coś 
.
.

, mądre
, seksowne
, a przy tym również skromne.