Wszystko o Avonie - Część II - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-24, 12:54   #2671
majula
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, ja się domyśliłam o co chodzi i nie przeszkadza mi, że żle napisałaś
Dzieki ja sie nie przejmuje wazne zeby mnie ktos zrozumial a pozatym to tez dziekuje za rade co do perfum to sie jeszcze zastanowie
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 13:04   #2672
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Witam a ja nadal sie zastanawiam co sobie wziasc jakei perfumy mi sie podobaja Today, Passion Dance, Exordinary, oraz Indecence i pewnie kiedys sobie kupie heh zobacze moze TZ mi kupi ktoras
a ja doświadczenie z zapachami avonu mam takie:

z perfumowanych:
-Indecence miałam dwa razy i-jak dla mnie był to ładny zapch, delikatny i miał coś w sobie, teraz czekam na jakiegoś sponsora który by mi go kupił.
-próbeki Treselle- ale jak dla mnie za duszna, wogóle mi śmierdziała
-próbki extraoridnary-duszny, nie dla mnie
-probki black dress-do lekich zapachów nie nalezy, ale na wieczór czemu nie, miała coś w sobie
-crystal aura-wyczuwam w nich ogórki takie na mizerie

z toaletowych:
-pur blanca- miałam kilka razy, ostatnio jak kupiłam cały zestaw, strasznie ją męczyłam, dawniej strasznie mnie się podobała,a ostatnio zaczeła mi śmierdzieć, sama sie dziwie czemu
-wink- słodki, chyba aż za słodki jak dla mnie, z początkiem był przyjemny zapach i lubiałam się nim otaczać z czasem zaczął mnie drażnić i dusić.
-celebre miała przeważnie moja mam ale ja czasami tez się nim psikałam jak dla mnie ładny, delikatny tylko szkoda że tak nie trwały zresztą jak wszystkie wody toaletowe avonu
-pamiętam była taka seria zapachów jak magnolia, lawenda i chyba pączek róży, ach lubiłam te wody tak jak te co wcofali w takich buteleczkach, których kolorki to żółty, czerwony i fioletowy, miały jakieś kwiatuszki namalowane nie pamietam jak się nazywały, ale ładnie pachniały
-no i passion dance, ale jak dla mnie za ciężki

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 13:06   #2673
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki ja sie nie przejmuje wazne zeby mnie ktos zrozumial a pozatym to tez dziekuje za rade co do perfum to sie jeszcze zastanowie
Drobiazg i nie sugeruj się tym, że napisałam "śmierdzidełka". wybór perfum to indywidualna sprawa, każda z nas ma inny nosek i na każdej z nas te same perfumy będą inaczej pachnieć.

Dziewczyny pamiętacie jeszcze Women of Earth, Millenia, Starring, Casbah?
Były super i do dziś ubolewam, że je wycofali

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 13:10   #2674
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Na wieczór polecam Extraordinary, Incandessence są delikatne, więc świetnie się nadają na dzień. Za Passion Dance i Today nie przepadam-dla mnie to śmierdzidełka, ale to tylko moje zdanie.
och ja też sie pomyliłam w nazwie nie bijcie, ale każdemu może sie zdazyć

Mój BLOG
Stary 2007-01-24, 13:11   #2675
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
a ja doświadczenie z zapachami avonu mam takie:

z perfumowanych:
-Indecence miałam dwa razy i-jak dla mnie był to ładny zapch, delikatny i miał coś w sobie, teraz czekam na jakiegoś sponsora który by mi go kupił.
-próbeki Treselle- ale jak dla mnie za duszna, wogóle mi śmierdziała
-próbki extraoridnary-duszny, nie dla mnie
-probki black dress-do lekich zapachów nie nalezy, ale na wieczór czemu nie, miała coś w sobie
-crystal aura-wyczuwam w nich ogórki takie na mizerie

z toaletowych:
-pur blanca- miałam kilka razy, ostatnio jak kupiłam cały zestaw, strasznie ją męczyłam, dawniej strasznie mnie się podobała,a ostatnio zaczeła mi śmierdzieć, sama sie dziwie czemu
-wink- słodki, chyba aż za słodki jak dla mnie, z początkiem był przyjemny zapach i lubiałam się nim otaczać z czasem zaczął mnie drażnić i dusić.
-celebre miała przeważnie moja mam ale ja czasami tez się nim psikałam jak dla mnie ładny, delikatny tylko szkoda że tak nie trwały zresztą jak wszystkie wody toaletowe avonu
-pamiętam była taka seria zapachów jak magnolia, lawenda i chyba pączek róży, ach lubiłam te wody tak jak te co wcofali w takich buteleczkach, których kolorki to żółty, czerwony i fioletowy, miały jakieś kwiatuszki namalowane nie pamietam jak się nazywały, ale ładnie pachniały
-no i passion dance, ale jak dla mnie za ciężki
Dziekuje za tak szcegolowy opis
Cytat:
Drobiazg i nie sugeruj się tym, że napisałam "śmierdzidełka". wybór perfum to indywidualna sprawa, każda z nas ma inny nosek i na każdej z nas te same perfumy będą inaczej pachnieć.

Wiem ze kazdemu pasuje cos innego mi osobiscie sie poddoba, ja zaluje ze wycofali rare pearls
Stary 2007-01-24, 13:15   #2676
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:

no tak zapach to indywidualna sprawa. Co by było, gdyby każdej z Nas podobały się te same zapchy

a avon no niesety ma talent to wycofywania rzeczy

mi brakuje seri naturals lawenda i rumianek, tych wód magnolia, lawenda, poczek rózy i wiele innych rzeczy

Mój BLOG
Stary 2007-01-24, 13:18   #2677
majula
Zakorzenienie

Cytat:
och ja też sie pomyliłam w nazwie nie bijcie, ale każdemu może sie zdazyć
dokladnie tak

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-24, 13:22   #2678
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Dziekuje za tak szcegolowy opis
nie ma za co

przepraszam za post po poście i pozjadane literki

Mój BLOG
Stary 2007-01-24, 13:26   #2679
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
no tak zapach to indywidualna sprawa. Co by było, gdyby każdej z Nas podobały się te same zapchy

a avon no niesety ma talent to wycofywania rzeczy

mi brakuje seri naturals lawenda i rumianek, tych wód magnolia, lawenda, poczek rózy i wiele innych rzeczy

Kiedyś była fajna seria do ciała z mlekiem, w takich kanciastych butelkach, z miodem też pamiętam... i wiele innych rzeczy.
Chyba przejrzę dzisiaj stare katalogi...

Stary 2007-01-24, 13:31   #2680
mirabelka_16
Przyczajenie

Jeśli chodzi o wody to najbardziej lubię Incadessence ) Ma w sobie coś takiego... Może dlatego, że jestem do niego tak bardzo przywiązana już i wogóle przypomina mi miłe chwile z przeszłości i pozwala przenieść się choć na chwilę wstecz... Chyba sentyment normalnie Potem LBD, ale używam tylko od święta. Zazwyczaj na jakieś specjlne okazje, wyjścia itp.Ostatnio polubiłam również Extraordinary... Świetny zapach... Jak dla mnie nie jest on duszny...Far Away też bardzo lubię, ale dawno nie miałam już... Ostatnią buteleczkę zużyłam przed wakacjami. Lubiłam go bardzo, taki słodziutki zapaszek, ale też nie przesadnie słodki. W sumie musiałabym pomyśleć nad zakupem Bo wtedy już się nim znudziłam, ale teraz chętnie bym do niego wróciłaZ wód toaletowych to Pur Blanca... Też używam od dawien dawna, najczęsciej to właśnie tą wodą psikam się na dzień... Taka delikatny zapach, ale mimo to wyczuwalny i bardzo przyjemny.Przed Świętami kupiłam sobie Passion Dance. Zapach fajny, podoba mi się. Ale strasznie nietrwaly. Prawda jest taka, że psikam, psikam i nie czuje Wogóle po pół godzinie już go wogóle nie czuć. A szkoda Teraz zastanawiam się nad In Bloom... Ale niestety jeszcze nawet nie miałam okazji zobaczyć jak pachnie... Ale ciekawie wygląda To tyle na temat zapachów ) Myślałam, że wydam więcej na K02 kiedy go zobaczyłam pierwszy raz... A tymczasem moje zakupy ograniczył się do : Kremu Odżywczego Brzoskwinia i Mleczko Migdałeowe + maseczka z tej samej serii, 2 kulek (Surrender i Celebre). Balsamu ujędrniającego ze SSS nie zamawiałam jednak bo koleżanka dzwoniła, że jakieś cudo znalazła i mi kupiłą. Więc najpierw chcę zobacyć i wybróbować to co ona tam wyszperała ) Pozadrawiam, Buziaki
mirabelka_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 13:37   #2681
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a tak z ciekwości nie orientujecie się kiedy będzie kat 05/2007 bo straciłam rachube, nie bijcie, że oto pytam ,a pytam bo ciekawi mnie sprawa z szminkami regenerującymi widze że w kat 03 są po ok 20 zł w 04 za ok 25 zł i są z dzwoneczkiem to teraz ciekawi mnie czy je wycofają, czy zmienią opakowania bo jak zamierzają wycofać to cie chyba musze zaopatrzyć, a i ciekawi mnie czy w końcu promocja na szminki diamentowe bedzie

Mój BLOG

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-24, 13:42   #2682
majula
Zakorzenienie

Cytat:
a tak z ciekwości nie orientujecie się kiedy będzie kat 05/2007 bo straciłam rachube, nie bijcie, że oto pytam ,a pytam bo ciekawi mnie sprawa z szminkami regenerującymi widze że w kat 03 są po ok 20 zł w 04 za ok 25 zł i są z dzwoneczkiem to teraz ciekawi mnie czy je wycofają, czy zmienią opakowania bo jak zamierzają wycofać to cie chyba musze zaopatrzyć, a i ciekawi mnie czy w końcu promocja na szminki diamentowe bedzie
jesli moje wyliczenia sa prawidlowe to bedzie ok 6 lutego ostatni pojawil sie 9 stycznia
Stary 2007-01-24, 13:43   #2683
tess_d
Zadomowienie

04 był 9 stycznia, więc 05 coś koło 9 lutego.
tess_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 13:46   #2684
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

acha dzięki majulka

Mój BLOG
Stary 2007-01-24, 13:47   #2685
Nicolette5
Raczkowanie

In Bloom w ogóle mi nie odpowiada i chyba nie jest trwały. Wylałam sobie na nadgarstek pół próbki i po niedługim czasie nie czułam już nic.
Crystal Aura też jest nieciekawy-jak potarłam kartkę w katalogu, to się ucieszyłam, bo pachniały podobnie jak J'adore Diora, ale to było mylne wrażenie, bo po użyciu próbki czułam już tylko świeże ogórki i melona.
Najbardziej lubię Extraordinary, LBD tez jest fajny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-24, 13:49   #2686
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
jesli moje wyliczenia sa prawidlowe to bedzie ok 6 lutego ostatni pojawil sie 9 stycznia
Cytat:
Napisane przez tess_d Pokaż wiadomość
04 był 9 stycznia, więc 05 coś koło 9 lutego.

dzięki dziewczyny

Mój BLOG
Stary 2007-01-24, 13:51   #2687
majula
Zakorzenienie

Cytat:
In Bloom w ogóle mi nie odpowiada i chyba nie jest trwały. Wylałam sobie na nadgarstek pół próbki i po niedługim czasie nie czułam już nic.
Crystal Aura też jest nieciekawy-jak potarłam kartkę w katalogu, to się ucieszyłam, bo pachniały podobnie jak J'adore Diora, ale to było mylne wrażenie, bo po użyciu próbki czułam już tylko świeże ogórki i melona.
LBD mam ale szubko moze sie znudzic i to jest najgorsze
Stary 2007-01-24, 13:54   #2688
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
mnie też In Bloom się nie podobają takie jakieś mydlane jak dla mnie, jeszcze tyle pieniędzy i tylko 30 ml,wsumie cieszę się, że w moich oczach nie mają uznania, bynajmniej dobre to dla mojego portfela

A z Crystal Aurą faktycznie coś musi być z tymi ogórkami bo pamiętam jak się tylko pojawiła to wiele osób na tym wątku stwierdzało że czuje jakieś ogórki.

Mój BLOG
Stary 2007-01-24, 13:57   #2689
asiuchna
Zadomowienie

Witam! Coś czasu nie mam zaglądać tu do Was i pisać
Cytat:
Cytat:
Majulka jak zwykle zorientowana w moich terminach

Co do Beyond Colour to z boku w kat.4 jest informacja: W następnym katalogu poznasz ANEW BEAUTY - luksusową linię kosmetyków do makijażu opracowanych w oparciu o technologię zwalczająco oznaki starzenia.
Więc sporo zamieścili to akurat na tej stronie to pewnie ta linia zastąpi Beyond Colour. Więc i wyprzedaże pewnie będą... No ale tego wszytskiego się dowiemy 6 lutego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-24, 14:02   #2690
Nicolette5
Raczkowanie

Widziałyście torebkę In Bloom na żywo?
Ja widziałam w COK-u i powiem szczerze, że totalne brzydactwo.
Jeśli była juz o tym mowa to sorki.

Stary 2007-01-24, 14:04   #2691
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość

Co do Beyond Colour to z boku w kat.4 jest informacja: W następnym katalogu poznasz ANEW BEAUTY - luksusową linię kosmetyków do makijażu opracowanych w oparciu o technologię zwalczająco oznaki starzenia.
Więc sporo zamieścili to akurat na tej stronie to pewnie ta linia zastąpi Beyond Colour. Więc i wyprzedaże pewnie będą... No ale tego wszytskiego się dowiemy 6 lutego
ach czyli jest nadzieja, że jednak szminka regenerująca nie zniknie dzięki asiuchna za słowa nadzieji.
...a mam pytanko do Ciebie składasz zamówienie juz z kat 04 więc może ktoś zamawiał kolekcje biżuterii Taline która pojawiła się w kat 03. Bo ciekawi mnie jak ona w realu wyglada

Mój BLOG
Stary 2007-01-24, 14:05   #2692
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość

hmm latwo obliczyc od 9 stycznia
Stary 2007-01-24, 14:11   #2693
gosus
Rozeznanie

Witam
Dziewczęta czy mogłybyście mi coś powiedzieć lub doradzić w sprawie Tressel silver, proszę? Chce kupić z 03?
Mi osobiście barzdo podoba się Extraordinary, LBD i Blue Rush. Posmarowałam sobie nadgarstki nowym zapachem In Bloom i długo sie utrzymywał.
Kupiłam sobie złota torbę Kithira. Kolor stonowany, rzekła bym że taki lekko miedziany nawet. Torba wykonana porządnie, jak sie będzie sprawowac to się zobaczy. Pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 14:27   #2694
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczęta czy mogłybyście mi coś powiedzieć lub doradzić w sprawie Tressel silver, proszę? Chce kupić z 03?
Mi osobiście barzdo podoba się Extraordinary, LBD i Blue Rush. Posmarowałam sobie nadgarstki nowym zapachem In Bloom i długo sie utrzymywał.
Kupiłam sobie złota torbę Kithira. Kolor stonowany, rzekła bym że taki lekko miedziany nawet. Torba wykonana porządnie, jak sie będzie sprawowac to się zobaczy. Pozdrawiam

Mnie się Terselle Silver nie podoba, z kolei moja koleżanka w pracy była nim zachwycona. Czułam ten "smrodek" cały dzień...
Na Tobie In Bloom pachniał długo, to tylko dowodzi, że każda z nas to jedno wielkie indywiduum.
Torba Kithira jest wykonana porządnie, gdyby tylko była w czarnym kolorze, kupiłabym ją od razu, bo złoty do niczego mi nie pasuje.

Stary 2007-01-24, 16:07   #2695
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
ja zamawiam u Vardy ( ) i zawsze płacę przy odbiorze
ja też płace przy odbiorze ;-)
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 17:23   #2696
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
hmm.. to jeszcze musze się zastanowic nad tym w musie... ostatnio używałam nawilżającego, ale nie wiedzieć czemu wycofali go z oferty... a szkoda, bo wg mnie to był najlepszy podkład z Avonu...
Mnie się strasznie wałkował. Może zmienią szatę graficzną i wprowadzą jako nowość. Polecam rożświetlająco-antystresowy. Mus też jest dobry
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 18:10   #2697
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
surrender jest w netto 04 za 19.90!
To Surrender dla Niego i to jak pamiętam woda po goleniu

Cytat:
Na wieczór polecam Extraordinary, Incandessence są delikatne, więc świetnie się nadają na dzień.
To moje dwa ulubione zapachy Pryskam się na zmianę ahh

Cytat:
Kiedyś była fajna seria do ciała z mlekiem, w takich kanciastych butelkach, z miodem też pamiętam... i wiele innych rzeczy.
Chyba przejrzę dzisiaj stare katalogi...
Pamiętam ją...też załuję że jej już nie ma ;/ Wycofują wszystko to co fajne.. :| albo seria Naturals z zielona herbata...albo truskawkowa..:|

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 18:15   #2698
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
A Dziewczynki...
Podpowiecie mi jaki krem jest najlepszy pod podkład?

Może jakiś Avonowski, żeby nie off topować ?
hmm, ja używam nie-Avonowskiego, a po prostu nawilżający Dove do twarzy

Cytat:
Napisane przez mirabelka_16 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wody to najbardziej lubię Incadessence ) Ma w sobie coś takiego... Może dlatego, że jestem do niego tak bardzo przywiązana już i wogóle przypomina mi miłe chwile z przeszłości i pozwala przenieść się choć na chwilę wstecz... Chyba sentyment normalnie Potem LBD, ale używam tylko od święta. Zazwyczaj na jakieś specjlne okazje, wyjścia itp.Ostatnio polubiłam również Extraordinary... Świetny zapach... Jak dla mnie nie jest on duszny...Far Away też bardzo lubię, ale dawno nie miałam już... Ostatnią buteleczkę zużyłam przed wakacjami. Lubiłam go bardzo, taki słodziutki zapaszek, ale też nie przesadnie słodki. W sumie musiałabym pomyśleć nad zakupem Bo wtedy już się nim znudziłam, ale teraz chętnie bym do niego wróciłaZ wód toaletowych to Pur Blanca... Też używam od dawien dawna, najczęsciej to właśnie tą wodą psikam się na dzień... Taka delikatny zapach, ale mimo to wyczuwalny i bardzo przyjemny.Przed Świętami kupiłam sobie Passion Dance. Zapach fajny, podoba mi się. Ale strasznie nietrwaly. Prawda jest taka, że psikam, psikam i nie czuje Wogóle po pół godzinie już go wogóle nie czuć. A szkoda Teraz zastanawiam się nad In Bloom... Ale niestety jeszcze nawet nie miałam okazji zobaczyć jak pachnie... Ale ciekawie wygląda To tyle na temat zapachów ) Myślałam, że wydam więcej na K02 kiedy go zobaczyłam pierwszy raz... A tymczasem moje zakupy ograniczył się do : Kremu Odżywczego Brzoskwinia i Mleczko Migdałeowe + maseczka z tej samej serii, 2 kulek (Surrender i Celebre). Balsamu ujędrniającego ze SSS nie zamawiałam jednak bo koleżanka dzwoniła, że jakieś cudo znalazła i mi kupiłą. Więc najpierw chcę zobacyć i wybróbować to co ona tam wyszperała ) Pozadrawiam, Buziaki
ja mogę polecić Surreal. zakochałam się w tym zapachu, jak dla mnie idealny na zimę

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Wycofują wszystko to co fajne.. :| albo seria Naturals z zielona herbata...albo truskawkowa..:|
i jeszcze migdałowa
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 18:16   #2699
misioczat
Wtajemniczenie

A ja sie dzis od mojej Konsultantki Hexxanki dowiedzialam, ze nie dostane niebieskiej torby Halle i kuferka na kosmetyki Szkoda mi zwlaszcza kuferka, bo podobno juz ma go w ogole nie byc..
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-24, 18:35   #2700
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
A ja sie dzis od mojej Konsultantki Hexxanki dowiedzialam, ze nie dostane niebieskiej torby Halle i kuferka na kosmetyki Szkoda mi zwlaszcza kuferka, bo podobno juz ma go w ogole nie byc..
Toż w katalogu 04 na str 104-105 jest dostępny znów kuferek

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości