|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007
szperrr proszę mi się tu nie rozklejać
Co ja mam powiedzieć? Męczy mnie grypa, czuję się paskudnie U mnie dom też zarasta, bo nie mam siły sprzątać, całe szczęście, że mieszka z nami moja mama to przynajmniej zajmie się dzieciakami czy ogarnie ten bałagan choć troszkę.Ps: Chcesz zmienić mleko Dlaczego?
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Ann, tez tak mi sie wydaje, ale chyba musze miec do niego skierowanie, nawet prywatnie? Od ginekologa czy ogolnego?
Kuseczko, nie chce brac do PL zapasow na caly miesiac. Dola mam raczej ze wzgledu na prochy.. do tej pory bylam szczesliwa ![]() A swoja droga, to trzymaj sie Pod spodem Aptamil i moje misiaki (opatulone w czasie wczorajszego wietrzenia).
Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2008-03-12 o 13:04 Powód: zdj |
|
|
|
#2673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pooglądałaś filmik - mogę się wbijać w swój dwuczęściowy czy szukać na gwałtu-rety jednoczęściowego? Nie chcę, żeby ktoś sobie pomyślał, że może ja chcę paradować żeby się kształtami pochwalić ), ale nie wiem, gdzie teraz dostanę strój. Przychodzą mi na myśl sklepy sportowe - no ale tam to pewnie drogo, a ja bym chciała jakiś taniutki, tylko do tych zajeć![]() I eszcze - jakie masz pieluszki? Tzn jaki przedział kilogramowy? Kupiłam Huggies Little Swimmers 7-12 kg. Innych nie było. Hubert ma 7 - i boję się, zeby nie były za duże, aby nic mu nie wyleciało do basenu... Są jakies mniejsze? jak on się ślicznie śmieje Yoolia - może to przesilenie? Zrób sobie dobrą kawę i najlepiej coś donbrego ( w zamyśle - słodkiego) do tego Cytat:
Cytat:
Jeśli prywatnie to bez skierowania do endokrynologa. Poszłam na spacer, ale deszcz nas przegonił - a teraz słońce swieci ![]() Wyjęłam Hubertowi nosidełko z wózka - może drze się, bo jak się budzi to nie może wierzgać nóżkami? W sumie nie jest to nosidło ciasne, ma jeszcze miejsce wszerz i wzdłuż .No al ewyjęłam, pospacerowaliśmy pół godz (ze względu na deszcz) a teraz dosypia w wózku - już 40 min. Normalnie święto lasu i okolic -wózek stoi a synek śpi
|
|||
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Primavera, to Hubcio moze taki spozniony prezent na Dzien Kobiet Ci robi
![]() Do lekarza w PL i tak juz tylko prywatnie moge. My mamy te od 7kg, a Hania nawet tyle nie wazy i sie sprawdzily W koncu usnela.. zmykam!
|
#2675 |
|
Rozeznanie
|
Szperrr ok tym razem pojde ci na reke
Wrocilam z silowni i wszystkie miesnie mnie bola. Dobra wymowka na nie sprzatnie. U mnie tez syf w domu i moje wlosy lataja wszedzie bo teraz strasznie mi wypadaja Nie dlugo lysa bede
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś już mi lepiej chyba rzeczywiście jakieś przesilenie wiosenne.
Szperr obfotografowałam mleka które mam ![]() 1. bebilon pepti dla alergików na recepte 2. bebilon ha dla dzieci zagrożonych alergią 3. enfamil premium wspomagające układ nerwowy 4. bebilon (zwykły ) z probiotykami
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio tak lysiejecie? Mi wlasnie sie busz robi na glowie
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę teraz wszystkie chcą być łyse
jakaś nowa moda czy co
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty z tym buszem to się lepiej nie przyznawaj
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
pięć
![]() kobiałki-zobaczycie wyleci co ma wylecieć i przestanie pod warunkiem,że nie jestesćie na wycieńczającej diecie(Primcia uważaj) polecam też Wax chyba nas wszystkie dopadło jakieś przesilenie ![]() jeśli chodzi o mnie to wiem,że to przemęczenie i niedosypianie ![]() zapraszam wszystkie do mnie na gorącą czekoladę,kawe czy co kto chce ![]() pomarudzimy sobie i od razu przejdzie ![]() Kuseczko-3maj się Szperr-Haniowe misie śliczne pomyślcie sobie jakby to było,gdyby Wasze dziecko nie chciało spać w dzień-to właśnie mam codziennie ![]() i nie chciało smoka w dodatku
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja nie spi tzn. 2x po 15 minut, od dawnaczaaaasem pol godz jej sie zdarzy ostatnio to jest min. 3-4h dziennie podrzucania i podobnych zabaw, poza tym ciagle przytulanstwa i inne rozpieszczanie.. az wstyd. inaczej jest ryk, pisk, dzikie skrzeczenie no tak, znowu za moda nie nadazam
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ann ja wpadnę na herbatkę choćby zaraz
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tu jestem, to zazwyczaj znaczy, ze Hanka dziubie nosem w klawiature
Edit: ona ostatnio jest szczesliwa tylko na rekach.. niestety.. a siedziec z nia wole tutaj, niz sama sobie calymi dniami ale juz uciekam, bo mi sie glupio zrobilo
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie uciekaj
|
|
#2689 |
|
Rozeznanie
|
Szósta łysa sie do klubu zapisuje.
Nie, no poważnie to zamierzam sobie zrobic serum wzmacniające na włoski, o to:http://www.mazidla.com/index.php?opt...d=295&Itemid=2 Tylko musze dokupic bo mi kilku skladnikow brakuje, ale to jak w domku będę, juz niedługo. Bo ja taka zosia-samosia kosmetyczna jestem. Moje lodowka wyglada jak małe laboratorium ![]() Szperrr a nie możesz odstawić tych piguł w cholerę i zainstalowac spiralke i po kłopocie? ja dlatego piguł nie biorę - nie dośc że w ogóle nie mam po nich ochoty na przytulanki to jeszcze nastrój pod psem. A z tym na sikanie kota to ja kiedys miałam spray, ktorym oduczałam moją fretke sikac po kątach...psikało sie i ona nie sikala w popsikanym miejscu. najczęściej sikala obok, bo była wredna babą. Ale była kochana Spray nazywal się Repelex. Kupowany w Pl, wyglądal tak: http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=478Martka ja też planuje karmic cycem co najmniej pół roku. Teraz zaczyna być fajnie, jak w nocy biorę młodego do łóżka a on sam przekręca sie na boczek i grzecznie czeka, aż mamusia z koszulki wyskoczy albo maca mi cyca przez koszulę ![]() No i pokarm mi wrócił, jest coraz lepiej. Może dlatego, że wyluzowałam? Kuseczko wracaj do zdrowia szybciutko! Dobra, ide obiad robic bo zaraz mężu w domu bedzie a ja w poooolu. dzisiaj spaghetti
|
|
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, naprawdę mnie nieźle połamało, a i Jaś dziś dziwny- nie chce jeść i podsypia co chwilę. Rety, co ja bym zrobiła, byle by tylko mi nie zachorował
![]() Siódma łysa do klubu się zapisuje ![]() kolektynka no proszę jaka zdolniacha Dobrze się spisują takie kosmetyki?annlee ja poproszę gorącą czekoladę ![]() Ja wzięłam tylko jedno opakowanie piguł i mowy nawet nie ma, żebym sięgnęła po kolejne
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
kuseczka - na drugiej fotce Jaś wygląda, jakby coś zmajstrował
![]() Ale pustak ze mnie wstawiłam ciemne pranie -i dorzuciłam kurtkę - wszystko mam pofarbowane Prałam już tą kurtkę, ale kilka razy chemicznie i raz ręcznie - a dziś stwierdziłam, ze już jest stara i nie muszą aż tak się o nią troszczyć i wrzucę do pralki - no i odwdzięczyła mi się ![]() Co myślicie o tych sukienkach? http://www.allegro.pl/item326768117_...5_kolorow.html http://www.allegro.pl/item324585242_...y_brazowa.html PUSZINA - ja cię widzę ![]() Napisz, jak ta fryzjerka - bo nie wiem, czy mam do niej dzwonić
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po basenie trzeba troche odczekac zeby dzieciaczki ochlonely, wiec warto sobie przygotowac butelke z mleczkiem. Wszystkie kobitki albo karmily cycem, albo podawaly butelke. Moj byl najedzony, wiec tylko chwile poczekalam i poszlismy (bo nie bardzo bylo nawet gdzie usiasc). Generalnie dziecko nie moze jesc na godzine przed zajeciami.Fajnie ze sie poznamy ![]() Koletynka - fajnie, ze wyluzowalas ![]() Dzis maly spal w spiworku i chyba bylo mu dobrze bo sie nawet nie budzil na smoczka. A na jedzonko obudzil sie o 2.00 a potem o 6.30. Jak na niego - to super! A jak spi pod kolderka to za chwile juz lezy na jego glowie. A - i bylismy znowu w kinie. ("Mala wielka milosc" - smieszny film).Tym razem nie spal wcale, ale byl grzeczny
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Konto usunięte
|
Primavera: pierwsza
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Prim mnie też podoba się tylko druga choć nie jest chyba w moim stylu
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
lea29 a co to za avatarek
|
#2696 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobrze mi to zrobilo (wiem, ze to nie zdrowo, ale czasem to jedyna opcja). Karmienie tradycyjnie tutaj Cytat:
Na spirale czekam.. tutaj jest to za darmo, ale za to trzeba wykazac sie niezla cierpliwoscia.. A kotce kupilam tez spray, ale inny.. feliway czy cos w tym stylu.. zobaczymy.. Cytat:
A moge zapytac, co teraz stosujesz? ![]() Primavera, a mi sie wlasnie 1sza podoba ![]() Celka, a co bys robila, gdyby Ci zrobil syrene w kinie? My juz w zeszlym tyg w poplochu opuszczalismy kafejke, sklep i restauracje, w ktorej bylismy z mnostwem rodziny TZta. Lea, taaaaak
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że na mój widok dzieci nie zaczną wyć ![]() A jak z miejscem na później do przebrania? Jest w miarę ok, czy ścisk i kolejka? ![]() Tak mnie naszło na szukanie lżejszych ciuszków -bo u mnie na trawniku to fiołki już kwitną,więc lato poczułam ![]() Tylko nie kupowałam nigdy ubrań na allegro - i obawiam się, że oni nie tak pomierzyli albo coś . Zawsze co przymierzę - to inaczej, bo się człowiek zobaczy.Cytat:
. Jak myślicie?A w ogóle to jestem wściekła na tż - bo znów jest chory ![]() Od wczoraj znów cały czas gorączka w okolicach 39,3-39,8. Szkoda mi go, ale jestem zła - donoszę mu leki i picie i się nei odzywam. Jest chory na własne życzenie, bo on jak tylko zobaczy słonko na dworze - to najchętniej w krótki rękawek by wskoczył. Już pal licho on, ale boję się, żeby się Hubert nie zaraził. Powiedziałam,że przy następnej chorobie wyrzucę go z domu, niech idzie do swojej mamy i tam zaraża - to może zacznie dbać o siebie trochę. |
||
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też się wydaje, że ona skraca nogi, ale niezależnie od tego czy skraca czy nie to może wstrzymaj się jeszcze troszkę z tymi sukienkami, byś nie była chora jak Tż
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Celko-Zu śpi w spiworku juz 2m-ce i obie jesteśmy zadowolone
![]() przy jej ruchliwosci to po prostu innej opcji nie ma pamiętam jak w nim pływała na początku ![]() a teraz juz nogi ma prawie na końcu ![]() jeszcze troszkę i wskoczymy w większy pod tym ma tylko bodziak z krótkim rękawkiem i pajacyk,czasem w nocy przkrywam ją jeszcze kocykiem,bo też mi się chyba z chłodu przebudzała co do wielkości śpiworka to owszem musi być większy,ale nie za duzy,żeby dziecko nie wpadło najlepiej węższy górą i dłuższy,szerszy dołemmam na zatrzaski i zamek-oba fajne.z tym,że zatrzaski lepiej sobie odpuścić jeśli dziecko trzeba w nocy przebierać ![]() ja już nie przebieram a Zu zrobiła dzisiaj 2 kupale po pachy ![]() cieszę się jak głupi z bateryjki Koletynko-wierz mi,że karmienie ma się w głowie zamierzam karmić jak długo się da,minimum pół roku ale życie zweryfikuje jak zawsze ![]() zwłaszcza jak pójdą ząbki ![]() Misiu,Kuseczko-zapraszam Agi!!! pisz co u Was!1!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

U mnie dom też zarasta, bo nie mam siły sprzątać, całe szczęście, że mieszka z nami moja mama to przynajmniej zajmie się dzieciakami czy ogarnie ten bałagan choć troszkę.
Dlaczego?

A swoja droga, to trzymaj sie 

), ale nie wiem, gdzie teraz dostanę strój. Przychodzą mi na myśl sklepy sportowe - no ale tam to pewnie drogo, a ja bym chciała jakiś taniutki, tylko do tych zajeć

(bo nie bardzo bylo nawet gdzie usiasc). Generalnie dziecko nie moze jesc na godzine przed zajeciami.