Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-19, 21:23   #2671
rav12345
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D

To znaczy ja zawsze miałam nieregularne okresy. Zwykle zwalano to na dojrzewanie, ale w końcu wyszło szydło z worka, i okazało się, że to policystyczne jajniki (PCO). Tabletki świetnie przy tym wszystko normują, ale że postanowiliśmy w ten wrzesień coś zdziałać w kierunku ciąży, wymyśliliśmy sobie, że odstawię tabletki żeby się oczyścić z chemii. No a teraz mi się zatrzymała owulacja :/, no i okres. I miewam 1000 pryszczy, wypadają mi włosy, swędzi mnie głowa non-stop, i takie tam. I w międzyczasie dowiedziałam się, że branie tabletek nie sprzyja komplikacjom w ciąży, więc niepotrzebnie je odstawiałam i zrobiłam sobie huśtawkę z hormonów.

Madzialenka - jak tam twój kardiolog? Dla zmotywowania ciebie ja sama się zapisałam!

A pochwalę się - w drodze do domku zaopatrzyłam się w nowe opakowanko filtra .
Stary 2008-02-19, 21:23   #2672
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Kulbit znam ten "ból" i rozczarowanie jak coś zakupionego w necie okazuje się niedobre i nie ma możliwości wymiany rozmiaru...
To niby tylko buty.. Ale przykro mi bo strasznie mi się podobają!

Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
Kurcze, to szkoda. Bronxy mam i uwielbiam je, ale jak już teraz Ci klapią, to faktycznie chyba nic z tego. Jeszcze, jeśli mało klapią, a jesteś zdesperowana je zatrzymać, to są takie żelowe "zapiętki". Jednak to tylko, jeśli, są tak do pół rozmiaru za duże. No, w ostateczności pozostaje Ci jedynie siedzenie w nich, wtedy raczej butków nie pogubisz A tak poważnie, przeszukaj stronę, tam jest tego mnóstwo, jestem pewna, że znajdziesz coś fajnego.

A jak często używasz AD?
NIe kochana klapią na potęgę! Są przynajmniej numer za duze! Nic z tego.. Choć ta myśle by je kupić tylko do siedzenia przeleciała mi przez głowę

AD używam 2,3 razy w tygodniu. Oczywiście na noc!

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Heh... ja też jak Bronx to kupuję 38 zamiast 39. Ostatnio jak kupowałam pierwsze moje nie-bronxowate buty od dawna, to już z przyzwyczajenia poprosiłam o 38, i okazało się że małe. Zapomniałam że ja 39 noszę...

A ja właśnie wróciłam ze szpitala. Byłam się umówić do ginekologa (bo kto to widział 80 dni spóźniający się okres), i do kardiologa. Strasznie miłą mają obsługę . Ciekawe jakie będę mieć wrażenia z hamerykańskiego szpitala... ale to dopiero w piątek.
No włąśnie Rav ja następne Bronxy, jesli będę zamawiała to 38.

Mam nadzieję ze ten spóźniający się okres to nic poważnego!
A co z serduchem?

Cytat:
A moje Bronxy są większe. Noszę 39, a od nich kupuję 40, ale fakt, że mam takie z paseczkiem, nie wsuwane, także nawet jakby mi sie rozciągnęły, to ich nie zgubię
hmmm no ciekawe bo raczej wszyscy mówią żeby brac mniejsze..

Ja niby wymierzyłam sobie centymetry i były zgodne z podanymi na stronie, ale jednak buty za duże!

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:29   #2673
kaska87
Zakorzenienie

Madzia póki co ciesz się TZ tym, że czekace na slub i będziecie razem nacieszycie się sobą a nie od razu w peluchy ja nie obrażając nikogo dziwie się, że niektóre pary biora ślub i od razu biora się za "tworzenie" dzieci
oczywiście nie piszę o żadnej w Was

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:33   #2674
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
To znaczy ja zawsze miałam nieregularne okresy. Zwykle zwalano to na dojrzewanie, ale w końcu wyszło szydło z worka, i okazało się, że to policystyczne jajniki (PCO). Tabletki świetnie przy tym wszystko normują, ale że postanowiliśmy w ten wrzesień coś zdziałać w kierunku ciąży, wymyśliliśmy sobie, że odstawię tabletki żeby się oczyścić z chemii. No a teraz mi się zatrzymała owulacja :/, no i okres. I miewam 1000 pryszczy, wypadają mi włosy, swędzi mnie głowa non-stop, i takie tam. I w międzyczasie dowiedziałam się, że branie tabletek nie sprzyja komplikacjom w ciąży, więc niepotrzebnie je odstawiałam i zrobiłam sobie huśtawkę z hormonów.

A pochwalę się - w drodze do domku zaopatrzyłam się w nowe opakowanko filtra .
Przy PCO zajscie w ciąze bywa chyba utrodnione?

Jaki filtr stosujesz?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Madzia póki co ciesz się TZ tym, że czekace na slub i będziecie razem nacieszycie się sobą a nie od razu w peluchy ja nie obrażając nikogo dziwie się, że niektóre pary biora ślub i od razu biora się za "tworzenie" dzieci
oczywiście nie piszę o żadnej w Was
Wiesz co piszesz że cię to dziwi.. dla mnie jesli to marzenie dwojga ludzi to nie ma sie czemu dziwic..

Stary 2008-02-19, 21:34   #2675
mekintoszek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość

NIe kochana klapią na potęgę! Są przynajmniej numer za duze! Nic z tego.. Choć ta myśle by je kupić tylko do siedzenia przeleciała mi przez głowę
babskie myślenie rządzi się swoimi prawami. Chodzic się nie da, ale siedzieć owszem Bardzo mi przykro. Chyba nie ma nic gorszego niz miec w domu cos wymarzonego i nie móc tego ubrać

Cytat:
AD używam 2,3 razy w tygodniu. Oczywiście na noc!
Też tak będę

Cytat:
No włąśnie Rav ja następne Bronxy, jesli będę zamawiała to 38.

A co z serduchem?

hmmm no ciekawe bo raczej wszyscy mówią żeby brac mniejsze..

Ja niby wymierzyłam sobie centymetry i były zgodne z podanymi na stronie, ale jednak buty za duże!
Wiesz, może faktycznie to dotyczy tylko letnich butków. ja mam takie przejściówki...
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:36   #2676
kaska87
Zakorzenienie

ale żeby tak od razu po slubie

a co do tej choroby poli cos tam to słyszałam, że to może utrudniac zajście w ciąże

Stary 2008-02-19, 21:37   #2677
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
babskie myślenie rządzi się swoimi prawami. Chodzic się nie da, ale siedzieć owszem Bardzo mi przykro. Chyba nie ma nic gorszego niz miec w domu cos wymarzonego i nie móc tego ubrać
Dzięki, potrzebowałam zrozumienia w tej kwestii Kurcze jak ja bym chciała by był mniejszy rozmiar!!!!!!!!!

Cytat:
Też tak będę
Rano dobrze oczyszc twarz i nafiltruj

Cytat:
Wiesz, może faktycznie to dotyczy tylko letnich butków. ja mam takie przejściówki...
Ja nastepnym razem zamówię 38

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 21:40   #2678
mekintoszek
Rozeznanie

Nafiltruję na pewno Juz się cieszę na ładną buźkę.

W ogóle po tych rozmowach o butkach zachciało mi sie jakiejś parki. Uwielbiam buty
Stary 2008-02-19, 21:42   #2679
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle po tych rozmowach o butkach zachciało mi sie jakiejś parki. Uwielbiam buty
Moja buzia wygląda już dużoooo lepiej A w ogóle jakiś zboczenie! Dzis jechałam metrem i obok stała babka z potwornie porowata buzią, aż się ledwo powstrzymałam by nie zaczepic jej i powiedzieć o kwasach i filtrach

Oj SIOSTRO! Ja tez uwilelbiam buty

Edytowane przez kulbit
Czas edycji: 2008-02-19 o 22:28
Stary 2008-02-19, 21:43   #2680
kaska87
Zakorzenienie

a ja nigdy nie miałąm butów z firmy, która się tak zachwycacie

Stary 2008-02-19, 21:45   #2681
rav12345
Wtajemniczenie

mekintoszek - witamy, i gratulacje

Cytat:
kulbit, jeśli masz niedaleko do Arkadii, to przejedź się. Na pierwszym piętrze, przy schodach do kina, mają sklep Heavy Duty, i tam mają Bronxy, Blinki i Marishę. Zmierz sobie jakiś bucik na żywo, i będziesz wiedziała co i jak. A jest duża szansa, że mają tam teraz jakieś promocje, albo że po prostu coś sobie upatrzysz. Boże ile ja bym dała żeby móc tam zrobić zakupy ... A buty które masz po prostu zwróć.

Cytat:
A co z serduchem?
No właśnie trochę się przeciąga, i wolałabym, żeby lekarz mnie pooglądał, bo policystyczne jajniki, z racji że powodują nieregularne okresy, to właśnie przez to ma się największą predyspozycję do raka endometrium w przyszłości (raka się nie nabywa z dnia na dzień). Cykle nie powinny trwać dłużej niż 50 dni... więc i tak już za długo zwlekałam.

A z serduchem myślę że na tle nerwowym, ale też chcę sprawdzić, bo to bardzo nieprzyjemne jest czasami, szczególnie jak ćwiczę (mam tętno 180 po 3-4 minutach średnio intensywnych ćwiczeń i czuję ból, ale ćwiczę dalej). Mój lekarz rok temu powiedział, że mam: "naderwane nici ścięgniste utrzymujące płatek zastawki mitralnej" cokolwiek to nie oznacza, dał mi jakieś tabletki, i powiedział, że jak nie przejdzie to mam się do niego stawić. No a minął już rok, i nie przeszło...

EDIT: tak, jest szansa że będziemy mieli problemy z zajściem w ciążę (co już widać). Ale nie przekonamy się, dopóki nie spróbujemy. Lekarze karzą szybko zaczynać (przed 27 rokiem powinno się już mieć dziecko), stąd nasza decyzja o próbach na jesień.

A to serce to też raczej efekt uboczny do PCO.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 21:50   #2682
kaska87
Zakorzenienie

to te buty
http://www.bronxshoes.com/

Stary 2008-02-19, 21:51   #2683
mekintoszek
Rozeznanie

Cytat:
Moja buzia wygląda już dużoooo lepiej A w ogóle jakiś zboczenie! Dzis jechałam metrem i obok stała babka z potwornie porowata buzią, aż się ledwo powstrzymałam by nie zaczepic jej i powiedzieć o kwasach i filtrach

Oj SIOSTRO! Ja tez uwilelbiam buty
No to już zboczenie faktycznie Ja nigdy nie miałam problemów z porami, ostatnio zauważyłam i teraz wydaje mi się, że z każdą sekundą są większe

A jesli chodzi o miłość do butków, to tak poważne uczucie łączy nas od jakiegos roku. Mieszkałam w Anglii pewien czas i tam się zakochałam. Nawiozłam do Polski kilka niezłych pudełek i tak się zaczęło

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja nigdy nie miałąm butów z firmy, która się tak zachwycacie
Ja w ogóle lubie buty, które można kupić w Daniji. Fajne wzory, kolory, wygodne, porządne i takie trochę inne od tego, co widuję na ulicach. Tam są nie tylko Bronxy, ale te faktycznie są mega wygodne i śliczne.

EDIT: Rav, dzięki Już wiem, że będę sie do Ciebie zwracać przy poszukiwaniach kiecki ślubnej.

Edytowane przez mekintoszek
Czas edycji: 2008-02-19 o 21:54 Powód: dopisek
Stary 2008-02-19, 21:56   #2684
kaska87
Zakorzenienie

spadam spać dobranoc wszystkim

Stary 2008-02-19, 22:04   #2685
mekintoszek
Rozeznanie

Też zmykam, komp mi zaczyna mulić, to znak, że trzeba iść spać Dobranoc
Stary 2008-02-19, 22:14   #2686
rav12345
Wtajemniczenie

kaska - tak te... ale niektóre są fajne.....

mekintoszek - dla mnie to sama przyjemność pomagać w doborze sukni itp., choć ostatnio wydaje mi się, że już powiedziałam na tym forum wszystko co miałam powiedzieć. Teraz czekam na jakieś nową, zawrotną modę ślubną, gdzie zasady się nieco zmnienią, ale się pewnie nie doczekam .

O te butki fajne do jeansów na upalną szikagowską wiosnę i lato:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (20,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (19,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (19,9 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-02-19, 22:34   #2687
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
kulbit, jeśli masz niedaleko do Arkadii, to przejedź się. Na pierwszym piętrze, przy schodach do kina, mają sklep Heavy Duty, i tam mają Bronxy, Blinki i Marishę. Zmierz sobie jakiś bucik na żywo, i będziesz wiedziała co i jak. A jest duża szansa, że mają tam teraz jakieś promocje, albo że po prostu coś sobie upatrzysz. Boże ile ja bym dała żeby móc tam zrobić zakupy ... A buty które masz po prostu zwróć.

No właśnie trochę się przeciąga, i wolałabym, żeby lekarz mnie pooglądał, bo policystyczne jajniki, z racji że powodują nieregularne okresy, to właśnie przez to ma się największą predyspozycję do raka endometrium w przyszłości (raka się nie nabywa z dnia na dzień). Cykle nie powinny trwać dłużej niż 50 dni... więc i tak już za długo zwlekałam.

A z serduchem myślę że na tle nerwowym, ale też chcę sprawdzić, bo to bardzo nieprzyjemne jest czasami, szczególnie jak ćwiczę (mam tętno 180 po 3-4 minutach średnio intensywnych ćwiczeń i czuję ból, ale ćwiczę dalej). Mój lekarz rok temu powiedział, że mam: "naderwane nici ścięgniste utrzymujące płatek zastawki mitralnej" cokolwiek to nie oznacza, dał mi jakieś tabletki, i powiedział, że jak nie przejdzie to mam się do niego stawić. No a minął już rok, i nie przeszło...

EDIT: tak, jest szansa że będziemy mieli problemy z zajściem w ciążę (co już widać). Ale nie przekonamy się, dopóki nie spróbujemy. Lekarze karzą szybko zaczynać (przed 27 rokiem powinno się już mieć dziecko), stąd nasza decyzja o próbach na jesień.

A to serce to też raczej efekt uboczny do PCO.
Kochana znam ten sklep, mam z niego 2 pary butów, ale akurat nie Bronxy. Mają tam parę par Bronxów jakie widziałąm na stronce gdzie zamawiałam buty, ale dosłownie pare.. To nie ten sam wybór

Wspólczuje spraw zdrowotnych Mam nadzieję jednak że doczekasz się szybko potomka
Tego ci życzę i dużoooo zdrowia!!!

Cytat:
No to już zboczenie faktycznie Ja nigdy nie miałam problemów z porami, ostatnio zauważyłam i teraz wydaje mi się, że z każdą sekundą są większe
Ja zawsze miałam tendencję do porów i zakórników. Dzięki kwasom i filtrom jest o niebo lepiej choc nie idelanie

Stary 2008-02-19, 22:49   #2688
rav12345
Wtajemniczenie

Ja nie narzekam na swoje problemy zdrowotne. Nie żyje się z nimi źle póki co. Zawsze mogłoby być gorzej, co nie? Trzeba korzystać z życia póki można. HEJ HO

Dobra, to więcej wam tutaj nie nadaję na ten temat, bo czuję się sama jak hipochondryk egocenryk w dodatku . A chciałam tylko napomknąć o objawach, bo wiele kobiet ma tę chorobę, i niestety dowiaduje się dopiero, kiedy nie może zajść w ciążę. Może więc chociaż ktoś z podczytujących widzi jakąś zbieżność, i uda się pędem do lekarza na kontrolę, bo warto. Z dobrymi lekami objawy tego syndromu maleją praktycznie do żadnych. No, to już się zatykam.

EDIT: Jeszcze odpowiadając na pytanie:

Cytat:
Jaki filtr stosujesz?
O ten ---> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22837
Opinię pisałam po użyciu próbki. Zmienię mu chyba ocenę na 5 gwiazdek. Przypadł mi do gustu, stąd pełnowymiarowe opakowanie. I jednocześnie nauczka, że to, że filtr z tej firmy z faktorem 70 mi nie podpasował, to nie znaczy, że ten z innym faktorem też nie podpasuje. 70 a 55 są jak dwa różne kosmetyki. Alleluja!
Stary 2008-02-20, 07:22   #2689
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Bo się rtobi podwójny podbródek i rozciąga się skórę.
Wiedziałam
Cytat:
Masakra.. Buty są piękne! Ale za duże!!! heh
Ale mi przykro
Cytat:
Tak więc witam Was serdecznie.
Cześć

Cytat:
Kochana jakby mieli mniejsze to bym wam tu nie biadoliła..

W ogóle mam wiadomość dnia - zapuszczam włosy i nie idę do fryzjera

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 07:34   #2690
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie narzekam na swoje problemy zdrowotne. Nie żyje się z nimi źle póki co. Zawsze mogłoby być gorzej, co nie? Trzeba korzystać z życia póki można. HEJ HO

Dobra, to więcej wam tutaj nie nadaję na ten temat, bo czuję się sama jak hipochondryk egocenryk w dodatku . A chciałam tylko napomknąć o objawach, bo wiele kobiet ma tę chorobę, i niestety dowiaduje się dopiero, kiedy nie może zajść w ciążę. Może więc chociaż ktoś z podczytujących widzi jakąś zbieżność, i uda się pędem do lekarza na kontrolę, bo warto. Z dobrymi lekami objawy tego syndromu maleją praktycznie do żadnych. No, to już się zatykam.

EDIT: Jeszcze odpowiadając na pytanie:

O ten ---> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22837
Opinię pisałam po użyciu próbki. Zmienię mu chyba ocenę na 5 gwiazdek. Przypadł mi do gustu, stąd pełnowymiarowe opakowanie. I jednocześnie nauczka, że to, że filtr z tej firmy z faktorem 70 mi nie podpasował, to nie znaczy, że ten z innym faktorem też nie podpasuje. 70 a 55 są jak dwa różne kosmetyki. Alleluja!
Cieszy mnie twój optymizm to ważne bardzo

Tego specyfiku nie znam, ale fajnei ze ci podpasował Ja pierwszy filtyr odstawiłam - zapychał! Drugi jest strzałem w dziesiatkę Ale mam jeszcze kilka do przetestowania

Stary 2008-02-20, 07:51   #2691
ANITKA79
Zadomowienie

Witajcie

Ja tez juz w pracy od rana

Choc nie wiem jak wytrzymam te 8 h+ 2 probbo juz tesknie za moim TzDzis ma urodziny
Nie moge sie doczekac jego minkiCiasto czeka, w pojemniczku ladnie zapakowane ze mna w pracy A jako prezent kubek z naszym zdjeciem i napisem" Me serce na zawsze Twoje i dla Ciebie bic bedzie"

Hihus Zaawsze mozna poeksperymentowac z wlosami, wiec zapuszczaj a jak Ci sie nie spodoba to zetniesz

Kulbit Szkoda ze buty za duzeAle widocznie nie dla Ciebie bylyZnajdziesz na pewno sliczniejsze i sobie kupisz
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 07:54   #2692
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Hihus Zaawsze mozna poeksperymentowac z wlosami, wiec zapuszczaj a jak Ci sie nie spodoba to zetniesz
Taak Mąż mi powiedział, żebym zostawiła, aby odrosły tak, żeby kitkę mozna było zrobić, a w razie czego to obciąć mozna w każdej chwili
Stary 2008-02-20, 08:32   #2693
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Taak Mąż mi powiedział, żebym zostawiła, aby odrosły tak, żeby kitkę mozna było zrobić, a w razie czego to obciąć mozna w każdej chwili
Ależ posłuszna żonka z Ciebie

HIHI słyszałaś o tym filtrze z Pharmaceris ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 08:36   #2694
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
HIHI słyszałaś o tym filtrze z Pharmaceris ?
eee... przegapiłam, ale pokaż jeszcze raz, ew. napisz
Co do Pharmaceris ogólnie to ja mam o nich średnie zdanie, ale pokaż filtr
Stary 2008-02-20, 08:48   #2695
dorinka30
Zakorzenienie

http://www.pharmaceris.pl/produkt.php?id=751

Hihi wczoraj zakupiłam ten filtr, w swojej aptece za 28 zł. Ja ogólnie za Erisem nie przepadam ale ta seria Pharmaceris mnie osobiście wiele razy pozytywnie zaskoczyła a wczoraj oczy mi wyszły na wierzch jak zobaczyłam ich ofertę, bardzo się rozwinęli moim zdaniem

Dzisiaj się nim wysmarowałam i jestem miło zaskoczona, naprawdę nie jest ciężki i go praktycznie nie widać na twarzy pod makijażem, ale zobaczymy później jak się będzie zachowywał

http://www.pharmaceris.pl/produkt.php?id=782- zaciekawił mnie jeszcze ten produkt ale moze trochę później bo u mnie teraz maści i specyfików niczym w aptece
Stary 2008-02-20, 08:59   #2696
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
smaruj się i obseruwuj, bo mnie na 100% zapchałyby trójglicerydy, które ma ten filtr w składzie, ale jak wiadomo - każdego zapycha co innego
Stary 2008-02-20, 09:27   #2697
zuzaneczka
Zakorzenienie

Witajcie
Widzę że temat kosmetycznotwarzowy trwa
Właśnie szukam dobrego filtra do mordeczki ,co polecacie? (przyglądam się erisowi którego zaproponowała Dorinka)

Nie wiem jak wy ale ja kupuję w aptekach internetowych, przy większych zamówieniach jest to opłacalne, bo ceny są zazwyczaj niższe niż w normalnych aptekach (oczywiście trzeba znaleźć taką wirtualna aptekę gdzie te ceny są niższe )

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 09:32   #2698
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Witajcie
Widzę że temat kosmetycznotwarzowy trwa
Właśnie szukam dobrego filtra do mordeczki ,co polecacie? (przyglądam się erisowi którego zaproponowała Dorinka)

Nie wiem jak wy ale ja kupuję w aptekach internetowych, przy większych zamówieniach jest to opłacalne, bo ceny są zazwyczaj niższe niż w normalnych aptekach (oczywiście trzeba znaleźć taką wirtualna aptekę gdzie te ceny są niższe )
Ano trwa, bo to temat rzeka

Ciekawe gdzie się podziewa nasz doradca L_V

Z tymi cenami to jest różnie, ja w aptece zakupiłam ten filtr Erisa za 28 zł. a w sklepie internetowym ponad 29 i jeszcze plus koszty przesyłki, chyba się nie opłaca....
Stary 2008-02-20, 09:33   #2699
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Jak kupuję kilka produktów, to też w internecie Filtry, balsamy i kremy są zazwyczaj tańsze o 10-12zł, więc jak planuję kupić 4-5 produkty to całkiem nieźle się opłaca nawet odliczając przesyłkę
Stary 2008-02-20, 09:34   #2700
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
nic konkretnego się nie stało...

Powiedziałabym że mam trwający tydzien przeogromny dzień paszteta...
Czasami łzy same cisna się do oczu....

Minie Natali...jak to tylko dzień paszteta to minie.
Cytat:
Masakra.. Buty są piękne! Ale za duże!!! heh
buuuuuu....bardzo współczuję i rozumiem bol.

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Haniu trzymam
Dzięki

Cytat:
.
ja tez mam PCO. W związku z tym ze łykam tablety bezustannie od 17 roku życia w ogole o tym nie wiedziałam. Dopiero 3 lata temu prywatny ginekolog mnie uswiadomił ze to mam...i tak naprawdę sama nieswiadomie zaczęłam się leczyc.
Cytat:
Przy PCO zajscie w ciąze bywa chyba utrodnione?
Bywa

Cytat:

Witaj mekintoszek...wiedzę ze masz typowo Wiedzmińskie upodobania

Cytat:

.
No własnie i to mnie troszkę martwi bo niewiele czasu mi pozostało.

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
.
W ogóle mam wiadomość dnia - zapuszczam włosy i nie idę do fryzjera
I nawet nie podcinasz...twardzie lka
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości