![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() Dobrze wiedział, że każdy z nas mieszka osobno czyli: -ja i partner -siostra z mężem i dzieckiem -moja mama Wprawdzie nie robił hucznego wesela tylko małe rodzinne spotkanie, ale w zawiadomieniu zaadresowanym tylko do mojej mamy napisał:" Zapraszam ciocię X.X wraz z rodziną". Z jaką rodziną skoro pod tym adresem mieszka tylko mama? W konsekwencji do Kościoła się nie wstawiliśmy, wraz z siostrą nie poczułyśmy się osobiście zaproszone, a mojej mamie z głowy ślub wyleciał ...
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Przyczajenie
|
A więc Kalex zostało nam dokładnie 218 dni
![]() ![]() trzymaj kciuki w poniedziałek przymierzam sukienke ![]() buzka .. ps: czy u Was dziewczyny też tak zimno czy tak na Kaszubach chłodem powiało brrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
w Kielcach od kilku dni cieplutko i słonecznie
![]() ale Ty już suknię przymierzasz...oj jak Ci dobrze ![]() ja dopiero w grudniu wybieram się na poszukiwania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wybieralam sie na te targi, ale nie wiem czy namowie TZta - On juz twierdzi ze wszystko mamy to po co isc ![]() A do slubu 10 miesiecy i 4 dni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
Mój ojciec w zeszłym roku dostał zaproszenie na ślub córki kuzyna "z osobą towarzyszącą"... zwłaszcza, że ojciec jest żonaty z moją mamą od 27 lat
![]()
#2676 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ślubujące 23.08.08 uwaga uwaga zostało Nam jeszcze 9 miesięcy czyli cała ciążą
![]() ![]() ![]() Wszystkiego naj naj dla Was , dla siebie i dla ślubujących w innych dniach Wizażanek 2008 ![]()
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() M.a.r.t.a, Ty też jesteś Panną Młodą z godziny 16.00 ? ![]()
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
Uff... u nas lekki rozwój sytuacji. Już po oświadczynach, rodzinka szczęśliwa, napomknęliśmy, kiedy chcemy ślub (27 grudnia 2008) i też zostało to teoretycznie zaakceptowane, aczkolwiek dokładnie ustalimy w lutym nowego roku (ze względu na pewną sytuację rodzinną). Ale tak się cieszę... Kamień spadł mi z serca.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png ![]() Edytowane przez Gosiaczek 82 Czas edycji: 2007-11-24 o 08:42 Powód: * |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
ja też będę się dowiadywac kto z kim przyjdzie na moje wesele, nwet "krótkoterminowe lub jednorazowe" pary. Zwłaszcza ze było mi bardzo przykro gdy na ślubie moje go kuzyna ja i mój TŻ bylismy JEDYNĄ para z napisem "osoba towarzysząca"...
#2685 |
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w salonie Margarett, mam go najbliżej. Czułam się tam jak księżniczka, polecam obsługę... no i mam dylemat. Nie mogę się zdecydować na któryś z tych modeli:
Rodzicom najbardziej podoba się model Montebelluna a ja jak to zodiakalna Waga nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
Biricchina też mam suknię z salonu Margarett
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2688 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie racja. Dobrze się czułam w tej sukience mimo, że gorset był na mnie za duży. Dzisiaj mi się śniła... chyba nie mam innego wyjścia tylko ją kupić. Jeszcze w środę obejrzę ją z koleżanką a w sobotę z dziadkami i... chyba ją kupię. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wybrała ta yrzecią bo jedyna ma ramiączka, a naprawde posłuchac trzeba inne panny młode które żałowały po slubie że jednak sukni na ramiączkach nie miąły a jest wiele modeli . Zdecywodanie odradzam ta ostatnią 4 bo jedna młoda podczas juz pierwszego tańca demonstrowała gościa swój biust, nisko osadzona no może śa ładne ale tylko na slub juz nie na wesele i na tańce jakiekolwiek. To moje zdnaie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Druga sprawa, że biustu nie mam za dużego, bo to wtedy myślę, że mógłby być problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
My już też pomału zaczynamy akcję wędrowniczą po salonach ślubnych. Moja mamuśka zakazała mi, aby Filip z nami chodził, bo przecież zabobon tak mówi!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki
![]() Długo mnie tu nie było ale już odpowiadam na pytanie. Od czerwca br mieszkam w Trzebini ale cały moje 21 letnie życie mieszkałam w Chrzanowie. Sale mamy zarezerwowaną w OSP Myślachowice. Nawet ładna jak na salę osp. Wczoraj byłam na targach i już mam fotografa i orkiestre ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Przyczajenie
|
Witam Was
musze się gdzieś wygadać. Ślub za 8,5 miesiąca, wszystko załatwione: sala, orkiestra, fotograf, kościół i... przyszła teściowa prawie umierającą w szpitalu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze, nie wiem co napisać. Współczuje Ci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Raczkowanie
|
Bardzo Ci współczuje...trzymaj się
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
rozumiem co przechodzisz, moja przyszla tesciowa ma raka piersi. przeszla amputacje piersi cykl chemioterapii i radioterapii.jak narazie czuje sie dobrze. jednak niewiadomo co bedzie dalej. Nie poddawaj sie, musisz myslec ze bedzie dobrze.Trzeba miec nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze. witam was dziewczyny. Moze wy mi doradzicie,otoz moi rodzice są po rozwodzie. Tata ma inna kobietę i mama rowniez jest zwiazana z innym facetem. Moje pytanie brzmi- co mam zrobic?? zapraszac ich drugie połowki na wesele i ślub?? Szczerze MÓWIAC NIEWIEM CO MAM ROBIC. Co do finansowania wesela, to mama mnie troche wspomoze, jednak na ojca nie mam co liczyc. Nichcialabym nikogo urazic, a zarazem niechcialabym aby to jakos dziwnie wygladało.
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
Zmijunia tak mi przykro. Musicie teraz byc razem bardzo blisko i wierzyc ze mama pokona chorobe!Wiem ze euforia z powodu slubu zniknela jak reka odjal. Ja mialam zaplanowany slub na 18 sierpnia tego roku wszystko bylo zapiete na ostatni guzik ale z powodu niespodziewanej smierci mojego taty zostalam panna mloda 2008. Slub przesunelismy na 14 czerwca 2008. Nie jestesmy w stanie wszystkiego przewidziec ale goraco wierze ze bedziecie mogli ten dzien przezyc wszyscy razem!Trzymaj sie cieplutko!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.