..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-18, 10:40   #2671
Marzeniatko
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Pamiętaj, żę mężczyźni kochają kobiece kształty!!
o właśnie coś ostatnio śmiesznego usłyszałam:
"mężczyźni nie lubią się przytulać do kości"

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 10:48   #2672
aliana
Raczkowanie

Question Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

czesc plazowiczki A ja niestety mam zastoj wagi od ponad 2 tygodni waga ani drgnie i jestem zalamana. Czy to normalne? Tez tak mialyscie? Dodam, ze plazuje sie od ponad miesiaca i faza I trwala u mnie ok 30 dni. Pieczywa nadal nie jem bo jakos nie mam checi i slodyczy tez nie jem. Poza tym cwicze caly czas wiec nie wiem co mam dalej robic. przeciez nie bede sie glodzic bo to nic nie da.
aliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 10:53   #2673
Apiska
Zakorzenienie

Szamam orzeszki laskowe, 4 za mną. Niestety muszę je sama dłubać, a cholerstwa małe są jak diabli i mój rozdrabniacz nie radzi sobie z nimi hihi ;P

Ok, włączam sobie "Kochanice Króla" i nie ma mnie tu na 2h
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 10:55   #2674
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliana Pokaż wiadomość
czesc plazowiczki A ja niestety mam zastoj wagi od ponad 2 tygodni waga ani drgnie i jestem zalamana. Czy to normalne? Tez tak mialyscie? Dodam, ze plazuje sie od ponad miesiaca i faza I trwala u mnie ok 30 dni. Pieczywa nadal nie jem bo jakos nie mam checi i slodyczy tez nie jem. Poza tym cwicze caly czas wiec nie wiem co mam dalej robic. przeciez nie bede sie glodzic bo to nic nie da.
ja teraz mam zastój wagi. dlatego chyba się zdecyduję na dołożenie diety strukturalnej.

B L O G

Stary 2008-05-18, 10:58   #2675
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
masz odpowiedz, twoja tknaka tluszczowa zamiaenia sie na miesnie ktore jak wiadomo sa ciezsze niz tluszcz.
a po ubraniach nie czujesz? nie kierujcie sie tak waga calkiem, trzeba obserwowac tez cialo. bo czasem waga stoi a i tak czujemy po ubraniac ze ubywa.
Stary 2008-05-18, 10:58   #2676
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
pierwsza faza ma na celu wyeliminowanie złych węgli (m in cukru) wiec nie jest dozwolony.. ja w ogole nie jem nic z cukrem ani cukru nie używam ale od tego świat sie przeciez nie zawali!
Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
masz racje ale od kilki lyzek groszku nie zawali sie swiat, nawet w ksiazce sa dozwolone grzechy wiec nie przesadzajmy.

ja na jej miejscu szlabym dalej i nie zaczynala od poczatku, ewentualnie przedluzyla pierwsza faze.
kazdemu zdarzaja sie grzechy, tylo ze jedni mimo ze wiedza ze cos jest niedozwolone jedza i tak a potem prosza o baty a inni nieswiadomie wiec co ona jest winna? trudno, na przyszlosc bdzie wiedziala ze tego groszku ma nie jesc.

ps. w oogle przepraszam jeli post jest troche atakujacy ale mialam przed chwila w domu ciezka akcje [za bardzo jest to osobiste by o tym opowiadac] i nadal ma wysokie cisnienie
Dzięki Dziewczyny za odzew na mój "krzyk rozpaczy"

Ten groszek mnie zdenerwował, bo ja ściśle przestrzegam zasad I fazy,a tu taka głupia wpadka. No cóż dziś jest mój 14 dzień na SB, jutro jeszcze zjem bardziej I-fazowo.

Wczoraj byłam ze znajomymi na mieście i nie złamałam zasad, a wypiłam tylko 2 zielone herbatki
Stary 2008-05-18, 10:58   #2677
aliana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
ja teraz mam zastój wagi. dlatego chyba się zdecyduję na dołożenie diety strukturalnej.
no wlasnie tez sporo czytalam o tej dietce wiec moze to dobry pomysl
Stary 2008-05-18, 10:59   #2678
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wlasnie mialam przeboje z TZ Zabronil mi się już odchudzać, jak sie dowiedzial co mam zamiar jesc do jutra do wieczora (same koktajle). Poza tym mowi, ze obija sie o moje kosci biodrowe. Ja sie oczywiscie poryczalam:/ Poszlismy na kompromis - 3 razy w tygodniu normalne obiady, oczywiscie nie jakies kotlety smazone na smalcu, ale np. cos z makaronem, ryżem, raz na jakis czas pizza...
I co teraz bedzie z moimi kilogramami, centymentami, udami, brzuchem, biodrami ?
no i powiedzcie dziewcyzny czy to niejest chore, odchudzamy sie rowniez dla nich ,by byc piekne, by byli z nas dumni itp a okazuje sie ze oni wola nas jak jestesmy pulchniejsze. i badz tu madry
Stary 2008-05-18, 11:02   #2679
carmelova
Zakorzenienie

Dzięki Bikiniary za wsparcie poki co jadlam dzisiaj wg zasad SB i strukturalnej, ale odpuscilam odchudzanie weekendowe. Ale ja Was kocham
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:03   #2680
aliana
Raczkowanie

Cytat:
masz odpowiedz, twoja tknaka tluszczowa zamiaenia sie na miesnie ktore jak wiadomo sa ciezsze niz tluszcz.
a po ubraniach nie czujesz? nie kierujcie sie tak waga calkiem, trzeba obserwowac tez cialo. bo czasem waga stoi a i tak czujemy po ubraniac ze ubywa.
moze rzeczywiscie ale cm tez stoja od 2 tygodni. Masz jednak racje nie bede przejmowac sie tak waga zatem. A miesnie rzeczywiscie sa ciezsze Poza tym lepiej zeby wolno lecialy kg bo to ponoc zdrowiej
Stary 2008-05-18, 11:11   #2681
jennuś
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się, poza tym uważam że za długo koleżanka była na I fazie, to sie wydaje, ale po tym co wyczytałam w różnych wątkach i gazetach to całkowicie pozbycie sie węglowodanów może prowadzić do wlasnie tego typu rzeczy, weglowodany te zdrowe sa potrzebne i to bardzo i powinno sie je jesc, nie mowie of kors o slodyczach ale o chlebie pelnozianistym ryzu brazowym, makronie pelnozi., max. 2 owocach na dzien, przynajmniej moim zdaniem tak jest

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
baardzo się cieszę i oby tak dalej

o, proszę nie trzeba.. no to ja chyba się też na to skuszę zaraz wpadnę do Twojego wątku :P ale najpierw muszę go znaleźć bo u mnie na profilu się coś porobiło i mi wszystkie subskrybowane wątki wykasowało, buu :|

no pewnie, przyłączaj
o, przeczytałaś książkę..ja też bym chciała ale muszę najpierw kupić, a jadłospis chyba jka najbardziej okej

oja, ale żeś laska i coś mam przeczucie, że już pod koniec lipca będziesz taka laska, że jeszcze bardziej

a ja tak, właśnie jem sobie kawałek chleba z pomidorem i ogólnie dzisiaj z poprawnym jadłospisem będzie ciężko, bo idę do koleżanki robić projekt, więc wątpie, że zjem coś SB'owskiego, w sumie będę się broniła i rękami i nogami
ale nie wiem co z tego wyjdzie..

póki co wszystkim plażowiczką życzę miłej niedzieli
oj dzieki oby Cię tam na górze wysłuchali i dali mi tyle sił, energii i samozaparcia żebym to osiągnęła, włąsnie zrobilam maly krok w tym celu, skonczylam pump it up

Cytat:
Wlasnie mialam przeboje z TZ Zabronil mi się już odchudzać, jak sie dowiedzial co mam zamiar jesc do jutra do wieczora (same koktajle). Poza tym mowi, ze obija sie o moje kosci biodrowe. Ja sie oczywiscie poryczalam:/ Poszlismy na kompromis - 3 razy w tygodniu normalne obiady, oczywiscie nie jakies kotlety smazone na smalcu, ale np. cos z makaronem, ryżem, raz na jakis czas pizza...
I co teraz bedzie z moimi kilogramami, centymentami, udami, brzuchem, biodrami ?
Słońce on chce dla Ciebie jak najlepiej i boi się żebyś sobie krzywdy nie zrobiła, a jestes juz tak piekną i zgrabną kobietą że naprawdę taki kompromis nie zaszkodzi Twojej szczupłej sylwetce I nie ma co płakać, tylko podbiec do TŻ i Go ucałować za to jaki jest kochany i troskliwy

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Ten groszek mnie zdenerwował, bo ja ściśle przestrzegam zasad I fazy,a tu taka głupia wpadka. No cóż dziś jest mój 14 dzień na SB, jutro jeszcze zjem bardziej I-fazowo.

Wczoraj byłam ze znajomymi na mieście i nie złamałam zasad, a wypiłam tylko 2 zielone herbatki
ja też dzisiaj 14-ty dzień i jutro ierzenie wiem mowilam to juz z 100000000 razy ale kurde bje sie, bo wtedy polecialo mi 1 cm z talii ale wtedy stosowalam tlyko I faze SB bez cwiczen a teraz byla II faza i cwiczenia codziennie wiec nie wiem co z tego wyjdzie, ale widze ze brzuch jest mniejszy niz byl 2 tyg. temu

ide pod prysznic buziole
Stary 2008-05-18, 11:11   #2682
lawenda99
Zakorzenienie

Cytat:
no i powiedzcie dziewcyzny czy to niejest chore, odchudzamy sie rowniez dla nich ,by byc piekne, by byli z nas dumni itp a okazuje sie ze oni wola nas jak jestesmy pulchniejsze. i badz tu madry
taak. TŻ mnie zachęca do odchudzania ("żebym czuła się lepiej") a jak zaczęłam powoli chudnąć to narzeka że mi cycki znikną
I've nothing but you on my mind

http://www.youtube.com/watch?v=ui2mKtzsY0o

lawenda99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 11:11   #2683
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie tez sporo czytalam o tej dietce wiec moze to dobry pomysl
no naprawdę ja chyba sobie z niej skorzystam

Cytat:
Dzięki Bikiniary za wsparcie poki co jadlam dzisiaj wg zasad SB i strukturalnej, ale odpuscilam odchudzanie weekendowe. Ale ja Was kocham
my tez Cię kochamy
i ja też się chyba będę bawić w strukturalną
a jak u Ciebie, Carmolova efekty właśnie na struk. ?

B L O G

Stary 2008-05-18, 11:17   #2684
aliana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
zgadzam się, poza tym uważam że za długo koleżanka była na I fazie, to sie wydaje, ale po tym co wyczytałam w różnych wątkach i gazetach to całkowicie pozbycie sie węglowodanów może prowadzić do wlasnie tego typu rzeczy, weglowodany te zdrowe sa potrzebne i to bardzo i powinno sie je jesc, nie mowie of kors o slodyczach ale o chlebie pelnozianistym ryzu brazowym, makronie pelnozi., max. 2 owocach na dzien, przynajmniej moim zdaniem tak jest
Może i za długo rzeczywiście na I fazie przesiedziałam a jesli chodzi o weglowodany to juz jem ale oprocz pieczywa i slodyczy wiec powinno byc OK.
Stary 2008-05-18, 11:26   #2685
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
ja też dzisiaj 14-ty dzień i jutro ierzenie wiem mowilam to juz z 100000000 razy ale kurde bje sie, bo wtedy polecialo mi 1 cm z talii ale wtedy stosowalam tlyko I faze SB bez cwiczen a teraz byla II faza i cwiczenia codziennie wiec nie wiem co z tego wyjdzie, ale widze ze brzuch jest mniejszy niz byl 2 tyg. temu

ide pod prysznic buziole

Mnie też to czeka (brak danych o wymiarach sprzed 2 tyg ) , ale do akcji pt. waga przystąpię za kilka dni, bo dziś dostałam okres, więc może za 2 dni będzie mniej kg [naiwna]

PS. Nie mogę zmienić podpisu, wyskakuje jakiś błąd BBcode...
Stary 2008-05-18, 12:25   #2686
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak
Cześć!

Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że nienawidzę weekendów, a ten to już w ogóle blehhh bo byłam w domku u mamusi i ciocia pyszne ciastooo upiekła (+ ciasteczka, czekolada, kawałek domowej pizzy, lody z przyjacielem i inne) Brzuch urósł, ale już od dziś znowu wracam na plażę, i pewnie znowu tydzień ładnie i weekend out, ale i tak się cieszę, bo tak cudownie czułam się na zakupach rodzinnych. Wreszcie mogłam kupić sobie co tylko chcę, a nie tylko jedną rzecz na siłę, albo żadnej bo nie było rozmiarów, albo fatalnie leżało w połączeniu z big brzuchem i boczkami. No mama trochę niezadowolona bo portfel się uszczuplił ^^ Rozmiarów 36 i 38, S i M coraz więcej w mojej garderobie

Oby tylko z moim weekendowym grzeszeniem nie tyć, ale utrzymywać ta wagę bo będzie załamka. Wy robicie weekendowe odchudzanie a ja weekendowe tycie ^^ Ale mami obiecała prezent na koniec studiów i szepnęłam jej o blenderze, może usłyszała

No to idę zacząć się uczyć, jutro przedostatni egzamin a w domu niestety nie zajrzałam, cała familia sie zjechała na weekend, więc książka razem z dieta przeszły w odstawkę.
Z brzuchem już lepiej, ale jeszcze balonik bolący w nim jest, i jeszcze słodkościami dowaliłam, ale najważniejsze, że już lepiej.

Jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i już wracam na stałe na wizaż Siostry! Nie zapominać o mnie. Tak jestem ciekawa co u Was, ale nie mogę pozwolić sobie na przeczytanie wszystkich postów, ale jestem pewna, że już wszystkie na utrzymaniu
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 13:12   #2687
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hej słonka kochane

obiecałam sobie ze w weekendy bede miała prawo do normalnego żarełka i wczoraj zjadłam sobie kawałek pizzy i jakoś sumienie mnie dręczy, waga pokazuje 1,5 kg wiecej co na pewno jest tez efektem @. ale mój miesieczny zastój nie jest już normalny wiec postanawaia na jakiś czas rozstać się z SB. od jakiegoś czasu wprowadziłam koktajle i dzieki nim pogłębiłam swoją zażyłość z kibelkiem wiec od jutra wskakuję na strukturalną, bede jeść na pewno dania ala SB po przeciez obie diety opierają sie na podobnych, racjonalnych zasadach zdrowego odżywiania. oczywiscie bede wpadać d was i czytac aha no i wkleje niedługo zdjecia które mają pokazac moją walkę z kg. począwszy od czasów kiedy miałam nadwagę(1,5roku temu) po dz dziś. mi sie podobają te zdjęcia w takiej kolejności

Buziam Was mosno i trzymam kciuki za każdą z osobna
Stary 2008-05-18, 13:24   #2688
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

gratuluje wytrwalosci i silnej woli, ja jak jestem ze znajomymi to jednak przewazie sie lamie... hmm

groszkiem sie nie przejmuj napewno ne zniszzyl twojej diety tym bardziej ze cala przestrzegalas scisle.

a ile schudlas?

hmm a ja sie przywyczajam do przedzialka z drugiejstrony glowy i mi dziwnie...

ciesze sie ze warzywa sa coraz tansze bo nie bede musiala kupowac ich sama bo mama bedzie sama od siebie kupowac kalafiorki, salaty, pomidory, ogorki i bedzie tego pod dostatkiem w domu. chyba najlepszy okres do odchudzania to jest wlasnie jak sie cieplej robi, bo raz ze sa warzywka tansze, dwa masz wieksza motywacje bo coraz wiecej ciala sie pokazuje a nie chowa pod swetrami, a trzy to znajomi szybciej zauwazaja zmiany
a wiadomo jak pochwaly dzialaja na ludzi az chce sie zyc
Stary 2008-05-18, 13:28   #2689
lawenda99
Zakorzenienie

dlatego ja na wiosnę zaczęłam sb, bo smak zimowych pomidorów i ceny innych warzyw... ble jeszcze tydzień I fazy i będę mogła truskawek spróbować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-18, 13:36   #2690
Apiska
Zakorzenienie

Chciałabym mieć sesję za soba, a ona dopiero przede mną
Ślub

41/40
Stary 2008-05-18, 13:38   #2691
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lawenda99 Pokaż wiadomość
dlatego ja na wiosnę zaczęłam sb, bo smak zimowych pomidorów i ceny innych warzyw... ble jeszcze tydzień I fazy i będę mogła truskawek spróbować
te zimowe pomidory maja sama chemie w sobie, juz lepiej zjesc kromke chleba z szynka niz pomidora takiego.

zalozylam sobie bloga. nawet nie tyle pulicznego zeby ludzie wchodzili czytali i komentowali ale dla mnie takie prywatny dzienniczek, bede opisywac kazdy dzien, co jadlam ,jak zgrzeszylam [chociaz bede sie starac nie grzeszyc]. mam 2 tygodnie do urodzin, jak juz wspominalam kiedys nowa figura ma byc jako prezent dla mnie a urodzny
Stary 2008-05-18, 13:57   #2692
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Ja do 12 czerwca (absolutorium) muszę trochę centymetrów zbić w bioderkach (jakieś 2) bo kupiłam cudną spódniczkę czarną ołówkową - rozmiar 8, nie mogłam jej sie oprzeć mimo że baardzo dopasowana jest i ładniej będzie wyglądała jak będzie luźniejsza, więc mam teraz cel. No i urodziny też niedługo ^^
A jak byłam z mamą na targowicy w sobotę to warzywa taaakie cudne i tanie sie uśmiechały i normalnie oczami widziałam pyszności i samo zdrowie. Super, że już wiosna/lato i w ogóle fajnie, że w taki sposób się teraz patrzy na jazryny a nie na fast foody

Dziewczyny, teraz to łatwiej będzie nam, mam nadzieję

Teliku nie opuszczaj nas na stałe... heheh strukturalna w głowie wszystkim zamotała, ja tez dziś rano przed podróżą piłam koktajl z jogurtu, banana i pomarańczy z siemieniem lnianym mega pyszny i też SB-owski, może wątek połączony niedługo powstanie, bo nie możemy się tak rozdzielać siostry, bo tęsknota zeżre a teraz robię sobie Ala pizzę! na obiadek.

Miłego popołudnia

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Stary 2008-05-18, 14:32   #2693
Marissa91
Raczkowanie

Własnie grilluję sobie piersi z kurczaczka i zastanawiam się czy mogę do nich zjeśc sos czosnkowy Develey, ale kupny? Nie mam teraz produktów, by sama zrobić
na 100ml:
228kcal
białko 0,8
węgle 7,8
tłuszcz 21,4
skład:woda, olej roślinny, ocet spirytusowy, glukoza, czosnek(3%), skrobia modifikowana, sól, cukier, żółtka jaja, przyprawy, bialko mleka, aromat nat., zagęstniki E..., regulator kwasowości: kw. cytrynowy
Marissa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-18, 15:12   #2694
Apiska
Zakorzenienie

A ja dziś będę zmuszona siedzieć 1.5 w Mc Donalds i te zapachy będą mnie kusić. Nie będę mieć możliwość nic zjedzenia od 17;00, także co mogę sobie wziąć z Macu?
Ślub

41/40
Stary 2008-05-18, 15:12   #2695
lawenda99
Zakorzenienie

sałatka z kurczakiem np? mają trochę sałatek, poczytaj skład

Stary 2008-05-18, 15:13   #2696
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez Marissa91 Pokaż wiadomość
Własnie grilluję sobie piersi z kurczaczka i zastanawiam się czy mogę do nich zjeśc sos czosnkowy Develey, ale kupny? Nie mam teraz produktów, by sama zrobić
na 100ml:
228kcal
białko 0,8
węgle 7,8
tłuszcz 21,4
skład:woda, olej roślinny, ocet spirytusowy, glukoza, czosnek(3%), skrobia modifikowana, sól, cukier, żółtka jaja, przyprawy, bialko mleka, aromat nat., zagęstniki E..., regulator kwasowości: kw. cytrynowy
Tego czerwonego nie można... niestety właśnie przez te rzeczy przeważnie wszystkie kupne sosiki out

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Stary 2008-05-18, 15:15   #2697
Apiska
Zakorzenienie

ale ten kurcak jest panierowany.
Ślub

41/40
Stary 2008-05-18, 15:20   #2698
lawenda99
Zakorzenienie

no to nie wiem...

mam nadzieję że coś znajdziesz

http://www.mcdonaldsmenu.info/ourmenu.jsp

edit: może sałatkę grecką mają?

Stary 2008-05-18, 15:22   #2699
Apiska
Zakorzenienie

No nic, to do zobaczenia w środę
Ślub

41/40
Stary 2008-05-18, 15:39   #2700
Kaszkiecik Lover
Raczkowanie

Dzień dobry Laseczki! Jak widzę, kiloski u większości lecą, u mnie samej waga spadła do 58kg Ale coś się boję, że jednak znów wróci, bo... najadłam się sękacza U mnie rzadko się go kupuje, bo jak wiadomo - drogi (ok. 40zł za niecały kg). Wczoraj trafił się za... 7.90 cały ! No i takim sposobem zjadłam prawie całego (no będzie tego jakieś 3/4) i mam wyrzuty sumienia po prostu strraszne Od wczoraj postanowiłam także, iż każdy swój grzech będę karać dodatkowymi ćwiczeniami (w postaci brzuszków), już nawet zaplanowałam "cennik" Niestety z moich obliczeń wyszło... że w przeciągu 3tyg. mam zaległe 4300 grzeszkowych brzuszków + 1800 brzuszków codziennych + 170min HulaHop + skakanka (norma to: 400brzuszków, 45min skakanki, 45min HulaHop, 8abs dziennie) Muszę to jakoś rozłożyć, ale tak, żeby się nie przemęczyć No i zacząć bardziej się ograniczać, bo do końca czerwca nie osiągnę płaskiego brzuszka... I chyba też spróbuję dietki weekendowej, ale najpierw się zaopatrzę w owoce Oj niedobry Kaszkiecik, niedobry...

P.S. I dziękuję za info odnośnie tego kremiku Poszukam, może znajdę

:edit: Dziewczynki, mam pytanie Licytuję na Allegro twisterka, ale nie rozumiem tych form płatności i kosztów przesyłki Czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć, ile zapłacę za przesyłkę itd, jeżeli dobrze pójdzie? Może być już łącznie z podaną przeze mnie ceną. Z góry dziękuję Mój login to Kaszkiecik_Lover, a oto link do licytacji:

http://allegro.pl/item361039274_figu...i_zobacz_.html

Tak to już jest, jak się ma syndrom debila

Edytowane przez Kaszkiecik Lover
Czas edycji: 2008-05-18 o 16:07
Kaszkiecik Lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości