|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
o właśnie coś ostatnio śmiesznego usłyszałam:
"mężczyźni nie lubią się przytulać do kości"
|
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
czesc plazowiczki
A ja niestety mam zastoj wagi od ponad 2 tygodni waga ani drgnie i jestem zalamana. Czy to normalne? Tez tak mialyscie? Dodam, ze plazuje sie od ponad miesiaca i faza I trwala u mnie ok 30 dni. Pieczywa nadal nie jem bo jakos nie mam checi i slodyczy tez nie jem. Poza tym cwicze caly czas wiec nie wiem co mam dalej robic. przeciez nie bede sie glodzic bo to nic nie da.
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Szamam orzeszki laskowe, 4 za mną. Niestety muszę je sama dłubać, a cholerstwa małe są jak diabli i mój rozdrabniacz nie radzi sobie z nimi hihi ;P
Ok, włączam sobie "Kochanice Króla" i nie ma mnie tu na 2h
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego chyba się zdecyduję na dołożenie diety strukturalnej.
|
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a po ubraniach nie czujesz? nie kierujcie sie tak waga calkiem, trzeba obserwowac tez cialo. bo czasem waga stoi a i tak czujemy po ubraniac ze ubywa.
|
|
|
#2676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ten groszek mnie zdenerwował, bo ja ściśle przestrzegam zasad I fazy,a tu taka głupia wpadka. No cóż dziś jest mój 14 dzień na SB, jutro jeszcze zjem bardziej I-fazowo. Wczoraj byłam ze znajomymi na mieście i nie złamałam zasad, a wypiłam tylko 2 zielone herbatki
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Bikiniary za wsparcie
poki co jadlam dzisiaj wg zasad SB i strukturalnej, ale odpuscilam odchudzanie weekendowe. Ale ja Was kocham
|
|
|
|
#2680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym lepiej zeby wolno lecialy kg bo to ponoc zdrowiej |
|
|
|
|
#2681 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oby Cię tam na górze wysłuchali i dali mi tyle sił, energii i samozaparcia żebym to osiągnęła, włąsnie zrobilam maly krok w tym celu, skonczylam pump it up ![]() Cytat:
on chce dla Ciebie jak najlepiej i boi się żebyś sobie krzywdy nie zrobiła, a jestes juz tak piekną i zgrabną kobietą że naprawdę taki kompromis nie zaszkodzi Twojej szczupłej sylwetce I nie ma co płakać, tylko podbiec do TŻ i Go ucałować za to jaki jest kochany i troskliwy ![]() Cytat:
wiem mowilam to juz z 100000000 razy ale kurde bje sie, bo wtedy polecialo mi 1 cm z talii ale wtedy stosowalam tlyko I faze SB bez cwiczen a teraz byla II faza i cwiczenia codziennie wiec nie wiem co z tego wyjdzie, ale widze ze brzuch jest mniejszy niz byl 2 tyg. temu ide pod prysznic buziole
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
no naprawdę
ja chyba sobie z niej skorzystam ![]() Cytat:
![]() i ja też się chyba będę bawić w strukturalną a jak u Ciebie, Carmolova efekty właśnie na struk. ?
|
|
|
|
|
#2684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też to czeka (brak danych o wymiarach sprzed 2 tyg ) , ale do akcji pt. waga przystąpię za kilka dni, bo dziś dostałam okres, więc może za 2 dni będzie mniej kg [naiwna]PS. Nie mogę zmienić podpisu, wyskakuje jakiś błąd BBcode...
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że nienawidzę weekendów, a ten to już w ogóle blehhh bo byłam w domku u mamusi i ciocia pyszne ciastooo upiekła (+ ciasteczka, czekolada, kawałek domowej pizzy, lody z przyjacielem i inne) Brzuch urósł, ale już od dziś znowu wracam na plażę, i pewnie znowu tydzień ładnie i weekend out, ale i tak się cieszę, bo tak cudownie czułam się na zakupach rodzinnych. Wreszcie mogłam kupić sobie co tylko chcę, a nie tylko jedną rzecz na siłę, albo żadnej bo nie było rozmiarów, albo fatalnie leżało w połączeniu z big brzuchem i boczkami. No mama trochę niezadowolona bo portfel się uszczuplił ^^ Rozmiarów 36 i 38, S i M coraz więcej w mojej garderobie ![]() Oby tylko z moim weekendowym grzeszeniem nie tyć, ale utrzymywać ta wagę bo będzie załamka. Wy robicie weekendowe odchudzanie a ja weekendowe tycie ^^ Ale mami obiecała prezent na koniec studiów i szepnęłam jej o blenderze, może usłyszała ![]() No to idę zacząć się uczyć, jutro przedostatni egzamin a w domu niestety nie zajrzałam, cała familia sie zjechała na weekend, więc książka razem z dieta przeszły w odstawkę. Z brzuchem już lepiej, ale jeszcze balonik bolący w nim jest, i jeszcze słodkościami dowaliłam, ale najważniejsze, że już lepiej. Jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i już wracam na stałe na wizaż Siostry! Nie zapominać o mnie. Tak jestem ciekawa co u Was, ale nie mogę pozwolić sobie na przeczytanie wszystkich postów, ale jestem pewna, że już wszystkie na utrzymaniu |
|
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej słonka kochane
obiecałam sobie ze w weekendy bede miała prawo do normalnego żarełka i wczoraj zjadłam sobie kawałek pizzy i jakoś sumienie mnie dręczy, waga pokazuje 1,5 kg wiecej co na pewno jest tez efektem @. ale mój miesieczny zastój nie jest już normalny wiec postanawaia na jakiś czas rozstać się z SB. od jakiegoś czasu wprowadziłam koktajle i dzieki nim pogłębiłam swoją zażyłość z kibelkiem wiec od jutra wskakuję na strukturalną, bede jeść na pewno dania ala SB po przeciez obie diety opierają sie na podobnych, racjonalnych zasadach zdrowego odżywiania. oczywiscie bede wpadać d was i czytac aha no i wkleje niedługo zdjecia które mają pokazac moją walkę z kg. począwszy od czasów kiedy miałam nadwagę(1,5roku temu) po dz dziś. mi sie podobają te zdjęcia w takiej kolejności![]() Buziam Was mosno i trzymam kciuki za każdą z osobna
|
#2688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
groszkiem sie nie przejmuj napewno ne zniszzyl twojej diety tym bardziej ze cala przestrzegalas scisle. a ile schudlas? hmm a ja sie przywyczajam do przedzialka z drugiejstrony glowy i mi dziwnie... ciesze sie ze warzywa sa coraz tansze bo nie bede musiala kupowac ich sama bo mama bedzie sama od siebie kupowac kalafiorki, salaty, pomidory, ogorki i bedzie tego pod dostatkiem w domu. chyba najlepszy okres do odchudzania to jest wlasnie jak sie cieplej robi, bo raz ze sa warzywka tansze, dwa masz wieksza motywacje bo coraz wiecej ciala sie pokazuje a nie chowa pod swetrami, a trzy to znajomi szybciej zauwazaja zmiany a wiadomo jak pochwaly dzialaja na ludzi az chce sie zyc
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja na wiosnę zaczęłam sb, bo smak zimowych pomidorów i ceny innych warzyw... ble
jeszcze tydzień I fazy i będę mogła truskawek spróbować
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym mieć sesję za soba, a ona dopiero przede mną
|
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zalozylam sobie bloga. nawet nie tyle pulicznego zeby ludzie wchodzili czytali i komentowali ale dla mnie takie prywatny dzienniczek, bede opisywac kazdy dzien, co jadlam ,jak zgrzeszylam [chociaz bede sie starac nie grzeszyc]. mam 2 tygodnie do urodzin, jak juz wspominalam kiedys nowa figura ma byc jako prezent dla mnie a urodzny
|
|
|
#2692 |
|
Rozeznanie
|
Ja do 12 czerwca (absolutorium) muszę trochę centymetrów zbić w bioderkach (jakieś 2) bo kupiłam cudną spódniczkę czarną ołówkową - rozmiar 8, nie mogłam jej sie oprzeć mimo że baardzo dopasowana jest i ładniej będzie wyglądała jak będzie luźniejsza, więc mam teraz cel. No i urodziny też niedługo ^^
A jak byłam z mamą na targowicy w sobotę to warzywa taaakie cudne i tanie sie uśmiechały i normalnie oczami widziałam pyszności i samo zdrowie. Super, że już wiosna/lato Dziewczyny, teraz to łatwiej będzie nam, mam nadzieję ![]() Teliku nie opuszczaj nas na stałe... heheh strukturalna w głowie wszystkim zamotała, ja tez dziś rano przed podróżą piłam koktajl z jogurtu, banana i pomarańczy z siemieniem lnianym mega pyszny i też SB-owski, może wątek połączony niedługo powstanie, bo nie możemy się tak rozdzielać siostry, bo tęsknota zeżre a teraz robię sobie Ala pizzę! na obiadek.Miłego popołudnia
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
Własnie grilluję sobie piersi z kurczaczka i zastanawiam się czy mogę do nich zjeśc sos czosnkowy Develey, ale kupny? Nie mam teraz produktów, by sama zrobić
![]() na 100ml: 228kcal białko 0,8 węgle 7,8 tłuszcz 21,4 skład:woda, olej roślinny, ocet spirytusowy, glukoza, czosnek(3%), skrobia modifikowana, sól, cukier, żółtka jaja, przyprawy, bialko mleka, aromat nat., zagęstniki E..., regulator kwasowości: kw. cytrynowy |
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś będę zmuszona siedzieć 1.5 w Mc Donalds i te zapachy będą mnie kusić. Nie będę mieć możliwość nic zjedzenia od 17;00, także co mogę sobie wziąć z Macu?
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
sałatka z kurczakiem np? mają trochę sałatek, poczytaj skład
|
#2696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
ale ten kurcak jest panierowany.
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
no to nie wiem...
mam nadzieję że coś znajdziesz ![]() http://www.mcdonaldsmenu.info/ourmenu.jsp edit: może sałatkę grecką mają?
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
No nic, to do zobaczenia w środę
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Laseczki!
Jak widzę, kiloski u większości lecą, u mnie samej waga spadła do 58kg No i takim sposobem zjadłam prawie całego (no będzie tego jakieś 3/4) i mam wyrzuty sumienia po prostu strraszne Niestety z moich obliczeń wyszło... że w przeciągu 3tyg. mam zaległe 4300 grzeszkowych brzuszków + 1800 brzuszków codziennych + 170min HulaHop + skakanka (norma to: 400brzuszków, 45min skakanki, 45min HulaHop, 8abs dziennie) Muszę to jakoś rozłożyć, ale tak, żeby się nie przemęczyć No i zacząć bardziej się ograniczać, bo do końca czerwca nie osiągnę płaskiego brzuszka... I chyba też spróbuję dietki weekendowej, ale najpierw się zaopatrzę w owoce Oj niedobry Kaszkiecik, niedobry... P.S. I dziękuję za info odnośnie tego kremiku Poszukam, może znajdę ![]() :edit: Dziewczynki, mam pytanie Licytuję na Allegro twisterka, ale nie rozumiem tych form płatności i kosztów przesyłki Czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć, ile zapłacę za przesyłkę itd, jeżeli dobrze pójdzie? Może być już łącznie z podaną przeze mnie ceną. Z góry dziękuję http://allegro.pl/item361039274_figu...i_zobacz_.html Tak to już jest, jak się ma syndrom debila
Edytowane przez Kaszkiecik Lover Czas edycji: 2008-05-18 o 16:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

wystarczy Marzena 

od ponad 2 tygodni waga ani drgnie i jestem zalamana. Czy to normalne? Tez tak mialyscie? Dodam, ze plazuje sie od ponad miesiaca i faza I trwala u mnie ok 30 dni. Pieczywa nadal nie jem bo jakos nie mam checi i slodyczy tez nie jem. Poza tym cwicze caly czas wiec nie wiem co mam dalej robic. przeciez nie bede sie glodzic bo to nic nie da.

poki co jadlam dzisiaj wg zasad SB i strukturalnej, ale odpuscilam odchudzanie weekendowe. Ale ja Was kocham 
zaraz wpadnę do Twojego wątku :P ale najpierw muszę go znaleźć bo u mnie na profilu się coś porobiło i mi wszystkie subskrybowane wątki wykasowało, buu :|
oby Cię tam na górze wysłuchali i dali mi tyle sił, energii i samozaparcia żebym to osiągnęła, włąsnie zrobilam maly krok w tym celu, skonczylam pump it up
(+ ciasteczka, czekolada, kawałek domowej pizzy, lody z przyjacielem i inne) Brzuch urósł, ale już od dziś znowu wracam na plażę, i pewnie znowu tydzień ładnie i weekend out, ale i tak się cieszę, bo tak cudownie czułam się na zakupach rodzinnych. Wreszcie mogłam kupić sobie co tylko chcę, a nie tylko jedną rzecz na siłę, albo żadnej bo nie było rozmiarów, albo fatalnie leżało w połączeniu z big brzuchem i boczkami. No mama trochę niezadowolona bo portfel się uszczuplił ^^ Rozmiarów 36 i 38, S i M coraz więcej w mojej garderobie 

No i takim sposobem zjadłam prawie całego (no będzie tego jakieś 3/4) i mam wyrzuty sumienia po prostu strraszne
Oj niedobry Kaszkiecik, niedobry...
Licytuję na Allegro twisterka, ale nie rozumiem tych form płatności i kosztów przesyłki