|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Lolly widze, że jesteś z dolnego śląska, a konkretnie?
|
|
#2612 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mała słodka różowa torebka do mojej różowej bluzeczki hehe![]() moja matka twierdzi ze jak doda i okropnie ![]() co do skóry to jest ok, bo to tam z jakiejs swinki czy czego ale gdybys miala futro to juz bym się do Ciebie nie odezwala bo zwierzaczki (szynszyle, fretki) trzymane na futro sa trzymane w starsznych warunkach i zabijane drastycznie![]() ![]() a co odchudzanie weekendowe?
|
|
|
|
|
#2613 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
AAaaa ;D Wiem gdzie to, mam u Siebie w grupie laski z Lubina ;D
|
|
#2615 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Na studiach
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
Coś dużo naskrobałyście jak mnie nie było Próbowałam nadrobić zaległości, ale nie da się tylu stron na raz przeczytać! U mnie raz lepiej, raz gorzej - staram się nie grzeszyć zbytnio, ale ćwiczonka nie zbyt często robię. Poza tym wprowadziłam do jadłospisu pieczywko "7 zbóż (?) Sonko" czy coś takiego i chyba jest OK Niestety w brzuszku coś słabiutko obwody lecą, ale za to uda mi chyba trochę wyszczuplały W każdym razie spodnie są w tym miejscu luźnawe Mam pytanie: czy w normalnej drogerii, aptece albo sklepie z kosmetykami można kupić serum przeciw rozstępom Eveline Slim Extreme 3D? Bo przez internet to niestety nie mam chwilowo możliwości...
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
To te zielonkawe? Jeśli tak to w każdym rossmannie, naturze je dostaniesz
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja zwariuję!
Okazało się, że jadłam groszek konserwowy z cukrem (Bonduelle), a wydawało mi się, że sprawdzałam skład i nie było w nim cukru Wcześniej na pewno miałam groszek (innej firmy, chyba Rolnik) i był bez dodatku tego paskudztwa. Czy to przekreśla moją I fazę? W ciągu 3 dni zjadłam pół puszki (ok. 120 g)
|
#2620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zartuje ale bez przesady. idz dalej tylko nie jedz groszu, proste, takie zaczynanie w kolko ci nie pomoze
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2622 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na jej miejscu szlabym dalej i nie zaczynala od poczatku, ewentualnie przedluzyla pierwsza faze. kazdemu zdarzaja sie grzechy, tylo ze jedni mimo ze wiedza ze cos jest niedozwolone jedza i tak a potem prosza o baty a inni nieswiadomie wiec co ona jest winna? trudno, na przyszlosc bdzie wiedziala ze tego groszku ma nie jesc. ps. w oogle przepraszam jeli post jest troche atakujacy ale mialam przed chwila w domu ciezka akcje [za bardzo jest to osobiste by o tym opowiadac] i nadal ma wysokie cisnienie
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() ale jestem umęczona, caly dzień pomagałam siostrze ciotecznej w przygotwaniach do komunii jej synka a mojego chrześniaka. Zrobiłam dzis ponad 40 kotletów z piersi zawijanych z żółtym serem (takie ruliniki), tyle samo panierkowanego kurczaka, i jeszcze kilka rodzaji sałatek. a jutro komunia i będą grzeszko no ale przecież nie będę siedziłą jak głupia na przyjęciu i nic nie jadła ![]() zmęczona jestem a tu pasowało by coś sie pouczyć, no zobaczymy czy mi cos z tego wyjdzie ![]() teraz ide poleżeć. buziaki |
|
|
|
#2625 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie zrobiłam ciasteczka owsiane
pyyyycha ... choć węgli wieczorem się nie powinno, ale dziś posiedzę dłużej i spać pójde pewnie dopiero po 24, to się strawi ![]() Zrobiłam je na drogę, bo jutro znowu wyjazd (winko już kupione wytrawne oczywiście) a droga daleka bo do Kudowy ode mnie to ponad 400 km.... wracam do nauki,bo zamiast się uczyć to ciaska piekę (wcześniej sprzątałam, choć nie cierpię) ...ach wszystko tylko nie nauka....
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj:
Ś: 2 kromki Wasy z indykiem, pomidorkiem i ogorkiem kiszonym II Ś: snickers ![]() O: salatka grecka z kurczakiem P: łyżeczka prażonego siemienia lnianego K: koktajl stukturalny Zaczęłam odchudzanko weekendowe ![]() ![]()
|
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
Witm Was wszystkie!
Po klęsce miesięcznej diety 1200-1500 przechodzę na SB! Od tygodnia czytam, czytam i mam nadzieję, że wprowadzona dziś w życie dietka coś da! Przede mną 8kg;] Szukałam informacji na temat kiślu... galaretkę czytalam, że można tą 0%, ale co to znaczy? Jak czytałam 'moją' galaretkę to węgli ma niby 0, ale w składzie na pierwszym miejscu cukier, mogę? A co z tym kiślem? Wolno jeść w I fazie? Jeśli jednak te info gdzieś były, a nie doczytałam to sorry;] |
|
|
|
#2628 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A witamy witamy i zapraszamy na plażę ![]() galaretka tylko bez cukru (chociaż podobno wycofali z produkcji), a nie wiem jak to możliwe, że ma cukier a węgli zero - jakieś straszne przekłamanie... A kisiel to nie! bo on jest z mąki ziemniaczanej (i bynajmniej nie żytniej nawet ), a my skrobii nie jemy, bo jest beeeeee.....
Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2008-05-17 o 20:27 |
|
|
|
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
W takim razie idę zjeść wieśniaka z jajami xD |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2630 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a ja mam w czerwcu wesele ale nie bede NIC jadła!:PCytat:
|
||
|
|
|
#2631 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczęta
Wiecie co juz tyle razy probowalam wytrwac na SB i nie wychodzilo ze az mi glupio tu znow pisac bo sie moze okazac ze nic z tego nie bedzie no ale chcialam zaczac bo pogoda sprzyjajaca jak jest tak ciepło to wogole sie nie chce jesc same tylko lekkie rzeczy i warzywka wiec sproboje
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
jeestem i znowu mam doła,
ale zaraz idę oglądać na film, to może mnie to pocieszy. Cytat:
przynajmniej ja ![]() wiesz, cieszę się, ze kilogramki lecą :P u mnie stoją ![]() ale tobie grrrrrrratuluję ![]() Cytat:
tez bym się skusiła, jakbym mikser miała |
||
|
|
|
#2633 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, zgrzeszyłam dziś browarkiem, urodziny dobrej kumpelki, ale skończyłam na jednym
Troszke mniej niż zazwyczaj jadłam wiec może nie bedzie tak źle.Poza tym poranne spotkanie z wagą pokazało że pożegnałam kolejny kilogram Domi22, Carmelova śliczne koszyczki, w okresie wiosenno-letnim uwielbiam takie torebki. Marzeniątko naprawdę widać różnicę, gdzie Twoi znajomi mają oczy ![]() ![]() Kasiaczku gratuluję zmniejszenia wskaźnika wagowego Nie doczekałam sie odpowiedzi czy dozwolona jest zielona soczewica , mam nadzieję, że tak bo była dzis w moim menu.Witam nowe plażowiczki i życzę powodzenia.
|
#2634 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
!Cytat:
|
||
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem. :d
Cytat:
i jak tam kochana wyniki po 17 dniach? ![]() i dołączam się do pytania o kasiaczka, co żeś kobieto zrobiła?
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
est bardzo zdrowa i pozywna. Jedz ją jedz.
|
|
|
|
|
#2637 |
|
BAN stały
|
dziewczyny
( a ja jestem taka glodna i mam ochote na cos nie SB
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem stworzona do życia bez słodyczy
Dziś miałam cwile załaamania, w domu cięzko (Jakw każdym domu DDA) i zjadlam dwie delicje...Już je chyba wypocilam na ćwiczeniach... Brr...Jutro wracam na stancję i zonbaczymy jak będzie. Ale powiem Wam jedno, lubię jeść warzywka na obiadzik, uwielbiam pierść z kurczaka w przyprawach na oliwce - wolę ją sto razy bardziej niż w panierce z bułki ;D
|
|
#2639 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja sie zaparłam tym razem.. nie moge juz byc gruba! i słodyczy nie ruszyłam odkąd jestem na SB oprcz dozwolonej gorzkiej 76% kakao
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie umiem, ale czas sę nauczyć.
A Tymczasem idę już nynać
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Coś dużo naskrobałyście jak mnie nie było
Niestety w brzuszku coś słabiutko obwody lecą, ale za to uda mi chyba trochę wyszczuplały
Mam pytanie: czy w normalnej drogerii, aptece albo sklepie z kosmetykami można kupić serum przeciw rozstępom Eveline Slim Extreme 3D? Bo przez internet to niestety nie mam chwilowo możliwości...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wystarczy Marzena 
!