![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar IV
No właśnie już mi parę osób odradzało supermarketowe jedzenie,muszę pomysleć o zmianie na coś lepszego.... Mój łobuz też uwielbia tuńczyka,jak dorwie to nie ma takiej siły by mu odebrać,a jaka błogość na mordce,puszka tuńczyka to koci raj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Moje też uwielbiają tuńczyka z puszki.
Blonde Stranger - dawałam mu nap gotowaną marchewkę czy kalafior - jadł bez problemu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje też kiedyś żarły whiskacze i tym podobne, ale wcale nie mam poczucia, że wychodziło mi taniej ![]() ![]() Blonde, zerknij na stronę sklepu Animalia - skoro jesteś z W-wy, to Ci się opłaca, bo kurier dowozi żarełko i wszystko inne za 5 zeta. Ja korzystam, bo nie dźwigam tego worka karmy i żwirku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blonde, tylko nie whiskas! To taki junk food dla zwierzat- czyli porazka. Poczytaj sklad. Moze zajrzyj na miau albo nasz wizooz; ja duzego doswiadczenia w kotach nie mam- Marude mialam krotko niestety. Swojego psa karmie holistyczna Nutro Choice i ma piekny sklad. Wiem, ze robia tez karme dla kotow ![]() Odwiedz dobry sklep zoologiczny, jest duzo dobrych karm (warto poczytyac sklady), byle nie te 'supermarketowce', bo to naprawde smieci straszne sa. Zmykam na mecz, ostro jest! edit/ Dziewczyny, dobre karmy wcale nie sa drozsze od whiskasow czy pedigree, moze w cenach za kg tak, ale wystarczy spojrzec na dawki dzienne, tych 'tanszych' trzeba podac duzo wiecej. Robilam kiedys wyliczenia dla tesciow, zeby swojego psa przestawili z 'czapi'. Zreszta mozna znalesc karme o dobrym skladzie w przystepnej cenie, np. z psich bosch czy arion kosztuja 8-9 zl/kg czyli tyle samo co pedigree. A sklad niebo a ziemia. Pewnie z kocim jedzeniem tak samo jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aragonte - tu ci przyznam absolutną rację ![]() Młoddsza kicia to wcina zupę warzywną bez problemu albo pomidorową z makaronem ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blonde, zerknij do sklepu www.animalia.pl Maja bardzo szeroka game produktow. Ja u nich kupuje wszystko dla swoich kotow juz od dluzszego czasu i niegdy nie bylo zadnych problemow. No i najwazniejsze, dostarczaja zamowienie do domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zmartwiłaś mnie ![]() Contax,bardzo dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
czyli Endżi
|
No właśnie, też zwróciłam uwagę na to, że w tych marketowych mięsnych karmach bardzo często w składzie mięsa nie ma w ogóle
![]() ![]()
#2679 |
Zakorzenienie
|
Contax- Też dziękuję za linka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Wtajemniczenie
|
Madziczko, moje ludzkiego jedzenia nie lubią (no, chyba że apetycznie pachnie - jakieś krojone właśnie mięso albo np. sękacz, sernik
![]() ![]() A co do lepszego składu - niektórzy powtarzali mi, że samodzielnie gotowane byłoby najlepsze, a nie suche czy puszki, nawet najlepsze, ale średnio sobie to wyobrażam w swoim wykonaniu ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
S. Sssss. SSSSS.
|
skoro temat zszedł na koty to ja sobie robię barową przerwę
![]()
#2683 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Moge sie pochwalic? moge moge??
Buciki marzen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Swoja drogą takie karmy muszą przechodzic jakieś analizy, testy czy coś ![]() ![]() Hecate, dawaj foteczkę ![]()
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
NIE PRZEZYJE JAK RUSCY WYGRAJA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziczko ![]() Na allegro ceny sa podobne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Na terenie calej Polski dostarcza telekarma. Maja dobre ceny i dostawa naprawde ekspresowa- nawet jak dzwonie wieczorem to mam karme nastepnego dnia.
Animalia dostracza wszedzie? A ja bylam przekonana ze tylko warszawa i okolice. edit/ (juz doczytalam, ze tak, ale z telekarmy dostawe mam za free ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Ja chcialabym kota miec tutaj ale kurcze... co ja znim zrobie lecac np do PL.
Musze to przemyslec. Aniolku - te buciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
Ok,kupiłam już 4 saszetki i jedną puszkę Animondy oraz suchego Royala,czuję się o wiele lepiej i bardzo się cieszę że mnie uświadomiłyście
![]() ![]() Mskladaczku - z tego co wyczytałam w Warszawie tylko kurier,ale pocztą wysyłają wszędzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Nie za bardzo rozumiem takie cos. Komarow nie lubie.
A takie futrzaste zwierzeta? hm - nie moge nie lubic. Psow sie owszem boje, bardzo. Nie glaskam obcych, nie sprawilabym sobie psa ale nie powiedzialabym, ze nie lubie. O ze zwierzat to wezy nie lubie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pokazuj buty kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
S. Sssss. SSSSS.
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#2696 |
Zakorzenienie
|
1:0 dla Rosji.
To była tylko kwestia czasu przy tak słabej grze Holendrów. Co im się dzisiaj stało? ![]()
#2697 |
Zakorzenienie
|
Zuziu - na tym zdjeciu z kotem (zreszta cudnej urody) oczka masz tak naturalnie niebieskie?
wow. Blond Stranger - chudzinka z tego twojego malucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
1:0 Dla Ruskich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale sie kartki sypią...
![]() |
#2700 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z supermarketów zdarzało mi się jakiś czas temu kupować tacki Sheby - ale to niewiele lepsze od Whiskasa, więc też nie polecam. Zuziuniu, kot boski, ale kolejny raz zauważyłam, jaka z Ciebie śliczna dziewczyna ![]() Ale nie lubisz w takim sensie, że Twoim zdaniem np. jedne i drugie śmierdzą, brudzą, dezorganizują życie, nie pozwalają zachować porządku itepede? Czy chodzi o to, że w jakimś sensie boisz się zwierzaków jako takich? Pytam, bo mnie to zaciekawiło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.