|
|
#2671 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Witam
![]() Olu czekamy na wieści ze spotkania integracyjnego ![]() Marcelko to ciekawski ten Twoj braciszek może zazdrosny że siostrzyczka będzie wychodzić za mąż![]() Musicie chyba z Tżtem porozmawiać najpierw wspólnie jak chcecie by wyglądał Wasz ślub a potem powiedzieć to rodzicom że tak i już bo co jeśli Twój brat tak miał to macie wszystko robić tak jak Twój brat ? Moze jeszcze identyczne wesele ? te same jedzenie, ta sama sala itp. ? Aj no ja to wolałabym sama planować i żeby było tak jak my chcemy ale kto wie co mnie czeka w przyszłości na pewno też rodzice będą mówić jak chcą by było ![]() gizelcia każdemu się może zdarzyć taka wpadka nawet jak bardzo uważają a Twoi rodzice to na pewno pomogą bo jednak rodzice to rodzice ![]() Mijalea Gratulacje pięknie zdanego egzaminu ![]() kasiasiar udane zakupy widać a z tym narzucaniem na strój to dobry pomysł też na początku tak chodziłam na plaże a potem już z pokoju w samym stroju bo plaża blisko była ta czarna sukieneczka mi sie strasznie podoba śliczna ![]() Misiu ale słodka ta piżamka a sukieneczka na wesele śliczna i wyglądasz w niej bombowo Pomidorko to kuruj sie kuruj kochana ale super że już tylko kilka dni i będziecie mogli w końcu zamieszkać w nowym mieszkanku zdjęcia mieszkanka poprosze ![]() A u nas dziś w dzień było cieplutko i byliśmy na spacerku słoneczko świeciło ahh odrazu tak miło a nie jak ciągle ten deszcz padał
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2672 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale My juz wiemy co chcemy... Wiemy ktory kosciol, choc i z tym pewnie beda problemy, wiemy ktora sala, ja juz nawet piosenek szukam
ale po tekstach mamy, ze czepnelam sie poprawin, jak zyd d... to serio , ale odechciewa mi sie wszystkiego i nawet bylabym skonna wcale sie nie hajtac i miec to w powazaniu...Kasiu tak jak napisalam, ze po rozmowie z tesciowa odchodzi caly zapal i taka adosc, ehhhhhh to wlasnie przezywa,m i J powiedzilam, ze mam to wszytsko gdzies i sie nie hajtam... Po prostu nie umiem wrzucic na luz, a skoro ona tak chce wszystko zaplanowac co z bratem nie zaplanowala, to niech sobie zrobi 33 rocznice slubu,. jaki problem... Ja moge sfinansowac wesele dla swoich najblizszych gosci, ale to przeciez bylo by wielkie gniewanie sie, bo nas nie zaprosili itp... Porazka jednym slowem, jeszcze sie nic nie zaczelo, a ja mam wszystkiego i wszystkich serdecznie dosc... Nawet J odprawilam do domu.
|||||||||||||||||||||
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dziewczyny dopiero wieczorem poczytam co napisałyście. Impreza się udała, choć w życiu nie wiedziałam tylu pijanych ludzi, serio ![]() Konkursów nie robiłam, bo na sali nie było nagłośnienia, a mi było szkoda mojego gardła. W ciagu tych kilku dni poprzedzających imprezę dowiedziałam sie z kim pracuję. Pani, którą uważałam za sympatyczną i uczynną okazała się fałszywą żmiją. Dowiedziałam się, że mnie nieźle obgaduje. Poprosiłam ja o pomoc przy wypisaniu kopert na zaproszenia dla ważnych gości, bo ma ładniejszy charakter pisma, a ona do mnie, że ona tego kupę lat nie robiła. Później dowiedziałam się od koleżanki, że w zeszłym roku ona robiła zaproszenia, a mnie okłamała. Jak już z wielka łaską zabrała się do wypisywania, to powiedziała mi, że bardzo szczątkowo opisałam gości, bo napisałam tylko "Dyrektor....imię i nazwisko" No i ona wpisała nazwę firmy, ale z błędem. Zwróciłam jej uwagę, że nazwa firmy się zmieniła, a ona poszła sprawdzić i mówi do mnie, że miałyśmy rację w połowie. Musiała oczywiście wyjśc z twarzą. No i wtedy się zaczęło wyszukiwanie moich błędów Na imprezie złośliwie mówiła, że nie doczeka się konkursów. Sama nic nie przygotowała i jeszcze mi wcześniej mówiła, że mam się nie przejmować, bo i tak się nie odbędą.Doczepiły się jeszcze z maszkara do koleżanki, u której się wypłakiwałam przez ten tydzień. Zapytały ją, czy jest w ciąży, a ona, że nie, a dlaczego? To one jej powiedziały, że tak wygląda, taktowne to było nie ma co. Mam nadzieję, że coś zrozumiałyście z tej pisaniny. Musiałam się wypisać
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na mysli dawanie w poscie linka do pojedznczej wiadomosci np. z innego forum, tak jak robicie to z wiadomosciami Nabuko Marcelko, trzymaj sie i nie rezygnuj z marzen, a rodzice...trudno, musza przywyknac, ze to wy decydujecie Olka, ciesze sie, ze impreza sie udala, a to co piszesz o wspolpracownicach jest straszne, ale zawsze w pracy znajdzie sie jakas "uprzejma" osoba
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Marcelko współczuję Olka wiem co czujesz bo ja jak zaszłam w ciążę i musiałam iść na troszkę na zwolnienie to usłyszałam kilka szczerych słów od koleżanki. Nie życzę żadnej ciężarnej aby usłyszała to co ja wtedy. Ludzie potrafią być okrutni. A ja nie wróciłam już do pracy i byłam do końca na zwolnieniu bo nie wyobrażałam sobie dzielić z nią pokoju.
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Olka, co za babsztyle u ciebie w pracy Lepiej rzeczywiście wiej stamtąd, bo cię zjedzą! Gusiu, ty też widze, że niezłe przeboje miałaś. Dobrze, że do końca byłaś na zwolnieniu ![]() Marcelinko, to co napiszę nie podoba się pannom młodym, ale czasem warto odpuścić. Powalczcie o swoje, powiedzcie, jak chcecie, żeby to wszystko wyglądało, ale starajcie się nie denerwować i może nawet iść na kompromis. A piszę tak dlatego, że ja kłóciłam się o każdą drobnostkę, teściowa doprowadzała mnie do szału, a przygotowania do ślubu wspominam jako najgorszy okres w moim życiu! Teraz bym trochę odpuściła, żeby się tak nie denerwować. Ale rozumiem cię doskonale, wierz mi Dragodnko, fajnie, że miły spacerek mieliście. A ja się rozłożyłam na dobre. Moja mama po obiedzie nie pozwoliła mi już jechać do mieszkania, tylko kazała wskoczyć do łóżka i się wygrzać Dziś jestem tak słaba, że lekcje pewnie poprowadzę na siedząco. A na L4 raczej nie pójdę, to mój pierwszy miesiąc pracy, więc nie wypada. Muszę to przetrzymać. Wkurza mnie tylko, że nie mogę Justysi odwiedzić, żeby jej nie zarazić ![]() Miłego dnia kobietki |
|
|
|
#2677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gusiu, ona nie jest w ciąży, tylko przytyła i ma wystajacy brzuszek. Właściwie to juz tak wyglądała jak ja przyszłam do tej pracy, więc baby wiedziałay, że to nie jest brzuch ciążowy Marcelko nie daj się, bo później bedzie jeszcze gorzej. Z moją mama tez miałam przeboje, ja chciałam zaprosić znajomych na poprawiny, a ona mi wmawiała, że nie mam za duzo zapraszać, bo jedzenia zabraknie i przyszło naprawdę malutko ludzi. Co jej później przypomniałam U nas poprawiny w lokalu były do 18 i było drętwo, a później przenieśliśmy się do ogrodu rodziców i wtedy sobie odbiliśmy, to że nie mogliśmy sie wybawić dzień wcześniej. Nawet sąsiedzi rodziców przyjęli zaproszenie, choć wcześniej rodzice byli z nimi pokłóceni, a na naszych poprawinach, to nawet na Ty przeszli
|
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje za zyczenia w imieniu tz wczoraj ugotowalam makaron z brokulami i kurczakiem z przepisu kini,(jak dobrze pamietam),bardzo znajomym smakowalo ![]() Marcelko mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia z rodzicami,odnosnie poprawin a na indyjskie jedzonka idziemy dzisiaj lub jutro ![]() Pomidoro zdrowka zycze Olu dobrze ze impreza sie udala ![]() kasiasiar a kiedy wy jedziecie do Pl? Aniu zazdroszcze wczorajszej pogody,u nas padalo prawie caly dzien ![]() zmykam zaraz do pracy szkoda ze weekend nie trwa 4dni
|
|
|
|
#2679 |
|
Rozeznanie
|
Olka nie chodziło o mój brzuch w tym co powiedziała koleżanka ale o sam fakt zajścia w ciążę. Chodzi o to jaką fałszywą osobą się okazała. Bo najpierw cieszyła się, gratulowała, była miła itp. Potem ja dostałam krwawienia i plamień i na ten czas musiałam iść na zwolnienie, wiadomo lepiej dmuchać na zimne. Gby wsztstko było ok miałam wrócić do pracy. Ale w miedzyczasie ona mi powiedziała takie przykre słowa, że szok. Myślę, że to przez zazdrość bo ona chciała dziecko ale mąż robił aplikację i musieli czekać. Po tym wzystkim nie wyobrażałam sobie naszej wspólnej pracy i dla własnego zdrowia psychicznego no i dzidzi wolałam być w domu.
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
wróciłam wreszcie ![]() całkiem fajnie było w Gdańsku na NK są fotki , dostałyśmy zaproszenie na grudnia do Bydgoszczy. Ogólnie impreza fajna ale dużo osób było nastawione na paznokcie i wszystko z tym związane i włosy itp, a kosmetyki to tak nie bardzo, wiec sprzedaż taka sobie, ale trudno sie mówi. Po targach tez było bardzo fajnie. Dzis mam wolne i byłam juz u ginki, powiedziała ze jajniki wyglądają dużo lepiej jak w zeszłym roku, no i mam piekny pęcherzyk za tydzien mam isc na usg i jesli peknie tzn że owulka jest, wogule @ sama sie pojawia wiec sie unormowało wszystko co mnie niezmiernie cieszy. Dzis ide do lekarza jeszcze z młodym bo widac jak mnie nie ma to dziecko nie dopilnowane ![]() a potem lece z M do jego lekarza bo potem on sam nie bedzie wiedział co lekarz mu mówił , wiec wole juz iśc i wiedziec wszystko co mnie interesuje. to tyle co u mnie słychac ![]() u was widze ze troche sie działo ![]() ciesze sie ze u Justysi takie wiadomości. Kasiu kuruj sie kochana, ale uważaj bo grono pedagogiczne zarazisz i dzieciaczki swoje i epidemie będzie w szkole dziewczyny fajne zakupy porobiłyscie ![]() ja ten miesiąc jade na minusie z powodu pewnych kłopotów o których wole nie pisac, jakos do 1 trzeba dociągnąć ![]() miłego dnia dziewczyny Asiu dobrze ze zrezygnowałas z fabryki zdrowie ważniejsze Karolinko jak po szczepieniu sie czujesz? Olu to niezłe towarzystwo masz w pracy lepiej poszukaj sobie czegos mniej stresującego i w lepszym towarzystwie.Gizelcia to nieźle z tą ciążą juz prawie połowa a ty nic nie wiedziałaś ![]() Marta to kuruj małą , mam nadzieje ze jak pójdzie do przedszkola to nie złapie czego jeszcze ![]() Ray oglądam wasze foteczki na bierząco ![]() a Kachula gdzie sie podziewa? |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
pomidora kuruj sie
bo jak sie tak na dobre rozlozysz to jeszcze gorzej tak sciany wyschna i reszte potem dokonczyszgusia tak to bywa w pracy ze jak ciaza to zaraz mysla nie wiadomo co dla mnie to powinni zwalniac takich ludzi co tak traktuja ciezarne albo jakies kary nakladac... ja jak pracowalam a dowiedzili sie ze biore slub to pytania czy w ciazy nie jestem nawet chodzili i mowili ze jakos pormienieje ze moze ciaza szok.. co do slubu to faktycznie czasem na mniej istotne rzeczy warto odpuscic... ja np przystawalam na niektore porpozycje bo moi rodzice finansowali slub a poza tym ja wyszlam z zalozenia ze to i tak nie wazne ile bedzie gosci, czy bedzie jakies danie czy inne bo najwazniejsze bylo to ze wezmiemy slub i tak bedziemy na swoj sposob sie cieszyc.. z perspektywy czasu pewnie sama bym inaczej to zorganizowala ale nie nazekam czasem rodzice maja dobre pomysly np ja nie chcialam kamerzysty bo po co.. moja mma sie uparla ze ona chce i wziela i teraz mysle ze dobrze bo czasem sobie dla smiechu ogladamy ![]() ja mama problem teraz z rodzicami odnosnie naszego mieszkania moja mama sie nie wtraca w to za to moj tata stroi miny na nasze propozycje ale juz olewam to bedzie nasze mieszkanie i tak jak my chcemy nawet gdyby sciany mialy byc czerwone to wylacznie nasza sprawa i juz..tym razem sie nie dam moja mama denerwuje mnie odnosnie malej, wtyka ciagle nos dzis jej zwrocilam uwage to strzelila focha... mam dosc twierdzi ze ja zaglodzlam i dziecko chudne a teraz lazi jej wtyka a to chlebek ato nie wiem co... i mi gada ze ja od piersi odstawilam bo chcialam schudac no krew mnie zalewa... juz przeboleje to jakos... ale nie dam sobie wejsc na glowe ona chyba nie moze zrozumiec ze ja mam swoja rodzine swoje zycie i ona juz nie ma na mnie wplywu a bardzo by chciala wrrr
|
#2682 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Jak cos sie wyjasni, dojdzie do porozumienia, to Wam napisze... Olu wiesz co, porazka z takimi "kolezankami"... Dobrze, ze masz to poza soba, bo ja dzienkuje jeszcze taka o cos poprosic ![]() Pomidrko kuruj sie i smigac do Justynki, Karolinke zobaczyc Oby Ci szybko przeszlo ![]() Misia a u Ciebie jak zdrowko?? Zycze smacznej kolacyjki ![]() Gusiu a jak tam mala Nikola spi w nocy?? Widze, ze nie tylko ja trafialam na lewe "kolezanki" Ehhhhh babki potrafia byc gorsze od facetow ehhhh
|||||||||||||||||||||
|
|
#2683 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ray, Ty to sie masz z ta swoja mamuska, ale tez widze, ze Twoja mamuska ma cos z mojej... Ehhhhh cos jej pwoiedziec, to juz foch, juz placze, wzdycha, gada sama do siebie ehhhhhh i tak jeczy caly czas, ale potem jest bardzo dobra
pyta, udaje ze nic sie nie stalo itd...Nikitko ja jeszcze czekam do 10 a co mowic o 1 hihi Zwiedzials troszke Gdansk??Ja sie nie mam jak uprzec na temat wesela, bo zaraz jest foch, placz, tata mi gada, ze juz pewnie cos mamie powiedzialam i to ja jestem ta najgorsza Super, nie? Porazka... Tak w kolko...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mamy wyjścia musimy dać rade ![]() a zwiedziłas miasto by night ![]() na plaży byliśmy ale juz ciemno było. |
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochorowałam się , ale na razie mam w pracy tyle spraw do pozałatwiania, że nie mogę wziąć wolnego |
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
cześc dziewczynki
ja nareszcie mam swoj internet ![]() napislam Wam tez rano długiego posta(głównie do Marcelki) ale jak go wysyłalm to internet przestał działać i posta wcielo Pomidorko kuruj si kochana, wygrzewaj w łózeczku i wracaj szybciutko do zdrowia ![]() Marcelko napisze Ci cos z doświadczenia dłuzszych przygotowań i krótszego czasu do finalizacji calej sprawy Przemyśl sobie wszystko raz jeszcze , moja rada pójdx na male ustepstwa, bo na prawde zrobiłabyś źle rezygnując z tego wielkiego wydarzenia i mówie Ci to , ze jezeli zrezygnujesz, bedziesz żalowała ja tez miałam utarczki z tesciowa, moi rodzice poniewaz nie placa i czuja sie z tego powodu nieswojo, to odpuscili i tylko radza ale jesli powiem "nie" to nie naciskaja A jak siłownia? chodzicie jeszce? Nikitko wspaniałe wieści, oby bylo tylko lepiej i zeby takze wyniki Męża sie poprawiły ![]() Madziu jesli chcesz zacytowac post z innego watku to własnie robisz tak, ze wchodzisz na ten watek, znajdujesz interesujcy Cie post, klikasz na jego numerek( w prawym górnym roku) zaznaczasz caly jego tekst(ctr+A) kopiujesz, potem wchodzisz w inny watek, dajesz odpowiedz i tam wklejasz ten tekst Kinus Tobie tez zdrowka zycze, leć do lekarza, bo choroba + swieża szczepionka moga sie okazac groźne Olu nie przejmuj sie gadaniem "kolezanek" Jesli ludzie sobie popili to znaczy, ze dobrze sie bawili Misiu do Polski jedziemy 17 czyli w piatek, rano To jakos na 22 powinnismy byc w domku Ale zalezy od TZ czy bedzie spiacy i zmeczony, czy trzeba bedzie się zatrzymywac na spanie . Ostatnio był w pracy caly dzien , potem jechal cała noc, bez przystankow , jako dał rade. No ale zobaczymy jak to bedzie teraz. mam nadzieje, ze pogoda bedzie ok
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2008-10-06 o 14:58 |
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
musie pochwalic ze moje dziecko juz siedzi samo
![]() bylo dla mnie to ogromnym zaskoczeniem ale i jaka radosc ![]() a teraz sie musze polozyc jakas dzis zmeczona jestem
|
#2688 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!
juz po weekendzie jak ten czas zlecial zdrowko takie sobie jeszcze czuje sie nie najlepiej ale mam nadzieje ze to minie bo juz mnie to meczy....kasiasiar zakupy fajne mi najbardziej wpadl w oko ten fioletowy golf... misia sukienka bardzo ladna i slicznie w niej wygladasz ![]() nikita oby owolka juz byla i wyniki meza byly dobre ![]() ola to w pracy jak widac nie za ciekawie...mam nadzieje ze nastapi zmiana ![]() kachula a ty gdzie sie chowasz? pomidora wracaj do zdrowia...oby w pracy nie bylo ciezko... umnie pooda taka sobie w bluzie mozna chodzic ale dzisiaj sloneczka nie ma.ja zaraz uciekam do pracy chociaz w weekend sie nie wyspalam i najchetniej teraz wskoczylabym do lozeczka...bylam rzecz jasna na zakupach kupilam sobie adidaski i kozaczki czerwone....i nawet na plaskim bylismy w sklepie ogladalismy stroje na hallween takie bardziej sexi w specjalnym sklepie..moze jakis struj policjantki albo pielegniarki a moze cos jeszcze innego bo sa naprawde fajne a wszystko takie krotkie i sexowne..raz sie zyje wiec sie zobaczy!!!wczoraj tez rano wstalismy bo maly mial mecz a kawal drogi od nas wiec myslalam ze zasne na tym boisku...nikita widzialam zdjecia na NK bardzo fajne ![]() zycze wam milego dnia dziewczyny! |
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Ray milej drzemki, brawa dla Ali
![]() Anieze jak kupisz juz ten strój to pochwal sie, chyba wiem o jakie stroje chodzi , u nas jest ich pełno ale w sex shopie Ale ja uwazam, ze jak ktos ma warunki to dlaczego nie Jak sama zauwazyłas raz się żyje |
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede pisala po malu i edytowala
przeczytalam wszystko, ale na pewno wszystkiego nie pamietam, wiec musze po malutku![]() Dragonko fajnie brzmia te praktyki no i przy okazji jakas kaske moglas sobie zarobic ![]() Marcelko dobrze, ze mama byla zadowolona z prezentu. i Rzeczywiscie drogie te noze nie za ciekawie macie odnosnie tych przygotowan do slubu, mam nadzieje, ze rodzice troche ustapia i sie dogadacie ![]() Gizelciu ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku Justynko u Was coraz lepsze wiesci, Karolinka to silna i dzielna dziewczynka ![]() Misiu slicznie wygladasz w nowej kreacji weselnej a jaka pogoda dzisiaj u Was?? u nas przed poludniem bylo piekne sloneczko a teraz znowu niebo zachmurzone nie za cieplo juz niestety![]() Ray Ty to sie masz z rodzicami. Ja prawde mowiac nie wytrzymalabym Dlatego baaaardzo sie ciesze, ze nie musimy z mezem mieszkac z rodzicami i w razie czego jakby bylo dziecko to tez wole sama sie zajac niz sie denerwowac, ze ktos robi cos i czesto jeszcze jakby specjalnie. Najbardziej to bym dziecka z tesciowa nie chciala zostawiac widze jak zajmuje sie naszymi chrzesniakami i corka jej mowila, zeby nie dawala dzieciom kiślu a ona i tak dala, pozniej dzieci pojechaly do domu i siostra meza nie spala cala noc, bo dzieci brzuszki bolaly i krzyczaly w nieboglosy......... i tak jest zawsze ona wie lepiej i juz!!ja sie juz przekonalam jak mi robila na zlosc z psem- jak jej czegos nie pozwalalam a ona potrafila patrzec mi prosto w oczy i psu dawac, chociaz ja sobie nie zyczylam tego...... moze ja jestem za nerwowa, ale mowie szczerze, ze bym nie wytrzymala ![]() duzo sil zycze zeby ten czas jakos przeczekac ![]() Madziu sliczny masz avatarek ale po Twoim szkrabie to od razu mozna poznac, ze chlopczyk juz ma takie chlopiece rysy twarzy
Hania i Kubus 80 days to go! Edytowane przez mezatka07 Czas edycji: 2008-10-06 o 16:58 |
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko osz Ty nie dobra, mama miala racje, ze Cie do lozka polozyla
zaraz ode mnie jeszcze po pupie dostaniesz Sciany nie zajac nie uciekna, zdrowko najwazniejsze terazwykurujesz sie i wtedy dokonczysz Kasiasiar super zakupki bo mi to niestety spedza sen z powiek kiedys nie mialam najmniejszego problemu ze stopami, zawsze rozowiutkie, mieciutkie a pozniej cos sie zaczelo z nimi robic i teraz codzienne tarcie i wcieranie specjalnych kremow nie pomaga. juz nie wiem co jest.i zauwazylam, ze moj najwiekszy wrog to buty calkowicie plaskie ![]() po chodzeniu w takim czyms to piety to juz istana tragedia. Nikitko my tez sie stesknilysmy za Toba ![]() Kiniu wracaj do zdrowka ![]() Olu no niezla atmosfera w pracy ludzie sa czasem tak obludni, ze az brak slow najwazniejsze, ze ludzie sie dobrze bawili, dziwne tylko, ze nikt Cie wczesniej nie powiadomil, ze nie ma naglosnienia![]() Gusiu nie przejmuj sie tym co powiedziala Ci tamta "kolezanka" widac zazdrosna i wredna kobieta z niej Dobrze, ze zostalas w domu zamiast sie denerwowac w pracy z kims takim. A do zrzucenia widze, ze juz niewiele Ci zostalo 3 kilo jakos zleciAnieze hihi ja tez myslalam nad takim strojem hmmm ale to raczej na takie zabawy we dwoje ciekawa jestem jaki wybierzesz![]() a u mnie ciagle sie cos dzieje i mam malo czasu na komputer choc musze przyznac, ze jestem na biezaco, bo codziennie Was czytam![]() moj M w niedziele jedzie na tydzien do Glasgow na kolejny kurs takze bede samotna ale to nic, spedze wiecej czasu na nauce angielskiegomamy male plany ciazowe. jak wszystko pojdzie po naszej mysli to w styczniu zacznie sie juz wszystko pod katem ICSI (jak in vitro) w klinice w Polsce... pojedziemy na wizyte wstepna, zrobimy badania i omowimy wszystko z lekarzem. pewnie wtedy tez dostane juz recepty na leki i zastrzyki do wyciszania i stymulacji. prawdopodobnie bede chciala tez zrobic 2 zabiegi prywatnie- laparoskopie i histeroskopie, by sprawdzic jak tam sprawy maja sie w srodku- szczegolnie jesli chodzi o moja macice, czasem wystarczy niewiele poprawic, by bylo znacznie lepiej. mysle, ze ICSI przypadloby na marzec/kwiecien 09.
Hania i Kubus 80 days to go! Edytowane przez mezatka07 Czas edycji: 2008-10-06 o 17:29 |
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu a teraz napisz nam co u Ciebie slychac
Odpoczelas juz po pracy w fabryce?
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja juz jestem,dawno mnie nie bylo tzn nic nie pisalam ale juz jestsm i nadrabiam zaleglosci,ostatnio strasznie zabiegana bylam i nie mialam czasu odpisywac Wam kochane no i tz mialam w domku wiec musialam wykorzystac ten czas
a dzis juz jestem znowu sama bo tz wyruszyl do pracy a ja mam dzis wolne Ola ale masz "mile kolezanki" ciesze sie ze impreza sie udala Nikitko super ze owulka jest,mi jeszcze tak do konca sie wszystko nie uregulowalo i moje cykle sa troche dziwne raz 28dni raz 32 i tak w kolko Pomidorciu kuruj sie kochana i ciesze sie ze juz widac koniec remontu i niedlugo zamieszkacie w swoim wlasnym gniazdku Kasiasiar jejus jak malo czasu zostalo do Waszego slubu,jak ten czas leci,juz nie moge sie doczekac fotek z Waszego slubu Agus no no srtoj policjantki niezle pokaz nam jak juz kupisz Kinia Ty tez kochana po pracy pod kolderke zeby sie bardziej nie rozchorowac ![]() Asiu dobrze ze zrezygnowalas z tej pracy w fabryce wiadomo ze zdrowie najwazniejsze Justynka no no Ala to juz pannica i fajnie ze juz sama siedzi Gizelciu to jeszcze raz gratuluje i wszystko bedzie dobrze,urodzisz ,odchowacie druga niunie i pozniej juz bedziesz miala spokoj z pieluszkami Madziu ciesze sie ze pobyt w kraju udany i ze zadowolona jestes z zakupow,a jak maly Edzio?Gratuluje zdanego egzaminu Marcelus wiem ze slub to bardzo wazne wydarzenie i kazda z nas chciala by zeby wszystko bylo tak jak sobie wymarzy ale moze czasami warto odpuscic jakas malutka rzecz i cieszyc sie szczesciem i soba nawzajem Misiu sukieneczka na wesele bardzo ladna i wygladasz w niej bombowo Aniu a jak u Ciebie w szkole?Fajnie masz ze tz z Toba na spacerki chodzi,moj ostatnio stal sie leniwy i zeby go wyciagnac na spacer to niezle musze sie nagadac hihi Jak o kims zapomnialam to przepraszam Milego wieczorku
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu tak odpoczelam juz. czasem tylko jeszcze w krzyzu boli, moze mi cos tam przeskoczylo no i ciagle od nadgarstkow mi promieniuje w kierunku lokcia, wiec narazie sie nie przemeczam
![]() powoli zaczynam dochodzic do wniosku, ze spolki to wcale nie taka fajna sprawa wzielismy dom ze znajomymi, ale zaczyna mnie to denerwowac po malu... po prostu calkiem inne podejscie do zycia........to, ze oni caly czas marudza, maja skwaszone miny, nic doslownie nic im nie pasuje..... najchetniej to by nie pracowali wcale i w domu by tez nic nie robili tylko spali! ja nie wiem ile mozna spac........ mlodzi ludzie, jeszcze mlodsi od nas a nawet na spacer w pogodny dzien nie chce im sie wyjsc ![]() jedynym ich zajeciem jest spanie i marudzenie. i nie chodzi o przepracowanie, bo nawet jak 2 tygodnie nie pracowali- to co robili?? spali i narzekali ![]() teraz jeszcze mamy 2 pokoje, ktore stoja puste i my bysmy chcieli je wynajac bo w sumie to i dodatkowa kasa a przy okazji tez moze ktos mily i ciekawy by z nami zamieszkal, bo nie moge juz zniesc tego marudzenia nie ma z nimi o czym porozmawiac, bo nawijaja w kolko o tym samym.....a oni nie za bardzo chca wynajac, zeby w domu nie bylo tloczno poza tym oni sa bardzo nie oszczedni. nigdy nie jest tak, ze np ona wraca z pracy, bierze prysznic a pozniej on wraca i robi to samo...... tylko zawsze czekaja na siebie i kapia sie razem. a trwa to zawsze! od godziny do 1h 20 min...... stoja pod prysznicem smieja sie, "bzykaja" a woda caly czas leci! wlaczaja na najwiekszy strumien i tak leci i leci........ nie rozumiem tego wcale. prysznic mamy na prad, takze jest to kosztowna przyjemnosc, za wode takze nie placimy stalej kwoty jak to przewaznie bywa w Londynie. w dodatku jeszcze ciagle placza, ze im zimno........ nie ma ani przymrozkow ani sniegu a ogrzewanie chodzi non stop na najwyzszych obrotach ![]() ona wraca z pracy siada na kilka godzin na kanapie w salonie albo tam spi i wlacza ogrzewanie na caly dom cholera ja wie po co jak np moze sie cieplej ubrac albo przykryc kocem. slonce za oknem grzeje a jej jak zwykle zimno. moze sobie zamknac drzwi i wlaczyc kominek a nie wiem po co od razu ogrzewac 2 poziomy domu albo glupota jest, zeby otwierac drzwi do ogrodu i wietrzyc pokoj nie wylaczac wczesniej grzejnika w tym pokoju... nam jest cieplo, a jak jest chlodniej to zakladamy bluze i jest ok a tak to musimy placic polowe rachunkow, gdzie ktos nie potrafi oszczedzac tylko zuzywa ile wlezie. spojrzelismy dzisiaj na liczniki i zlapalismy sie za glowe ![]() jak tak dalej pojdzie to mieszkanie na tym "zadupiu" wyjdzie nas wiecej niz w Londynie.
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
Marcelinko dziekuje juz lepiej sie czuje tylko katar mnie jeszcze meczy ![]() kurcze ciezka sprawa z rodzicami,ale napewno dojdziecie do porozumienia kasiasiar kurcze juz tak malutko zostalo do waszego slubu juz sie nie moge doczekac fotek![]() Madziu slodki avek kachulko mam nadzieje ze dobrze czas zostal wykorzystany i bedzie fasolinko na wateczkuray gratulacje dla malej Pomidoro zdrowka zycze mezatko to moze wymowcie mieszkanie tej parze,a znajdziecie kogos innego? u nas tez ladnie bylo rana,a potem sie zachmurzylo i tak do tej pory ![]() z tym ogrzewaniem to faktycznie przesadzaja,przeciez mozna pod kocykiem sobie siedziec,czy w bluzie,mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia,bo jak przyjda wam rachunki to faktycznie sie za glowe chwycicie. Agus zdrowka zycze,czekamy na foteczki butow nikitko slicznie wygladasz Aniu co u ciebie slychac?jak wyklady? chyba zarazilam tz,bo teraz on chodzi kicha i prycha biedaczysko moje
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane, ja tylko na chwile, maly akurat sobie spatulka...
No wiec Kasiasiarku, dzieki za wytlumaczenie, w zyciu bym nie wpadla na to Pomidorko zdrowiej kochana i nie daj sie chorobsku rozlozyc. Asiu, mam nadzieje, ze jakos wybrniecie z tej sytuacji z wspolokatorami. A informacja o staraniu sie o dzidzie- wspaniala wiadomosc!! Nikitko, widze, wyjazd sie udal, fajne foteczki masz kochana Ja dzis sobie znowu wyskoczylam na sklepy, ale kupilam tylko spodniczke. Za to wrocilam wsciekla, bo kupilam w Empiku magazyn do poczytania i gdzies go zgubilam, albo zostawilam ![]() ![]() ![]() No nie mam pojecia, prawdopodbnie zostawilam w przymierzalni jak mierzylam spodniczke, no coz...panie ekspedientki wydawaly sie znudzone, bo nadawaly cos o Tancu z Gwiazadmi, wiec beda mily lekture do poczytania ![]() A gdzie Kinia?? |
|
|
|
#2697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak Ci minąl wolny dzień? Cytat:
A z tymi wspołlokatorami to na prawde masakra Moze porozmawiajcie z nimi? A jak nie to chyba albo oni sie beda musieli wyprowadzic, albo Wy bo tak w nerwach zyc nie moznaCytat:
Zdrówka dla TZ Misiu a Wy sami wynajmujecie dom czy z kimś? Cytat:
Madziu nie ma za co ![]() nie denerwuj sie tym magazynem, szkoda sobie psuc humorek A pochwalisz sie zakupkami?Milego wieczoru My juz po baseniku i saunie
|
||||
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu no to nieciekawie teraz we dwoje bedziecie kichac i prychac
![]() Misiu niestety nie da rady im wymowic, bo dom wzielismy wspolnie.... mamy podpisana umowe na 4 osoby ![]() ja siedze w sypialni w krotkim rekawku, nie grzeje przez caly dzien, schodze teraz na dol i co widze????????? a ona siedzi w salonie, oczywiscie ogrzewanie na cala chate wlaczone a do tego jeszcze kominek ![]() w salonie jest ogromny grzejnik jeszcze takiego dlugiego to nie widzialam! jest na cala sciane, wiec wyobrazacie sobie ile ciepla daje... wlaczony oczywiscie na maxa a ona siedzi w cienkiej bluzeczce przy dodatkowo wlaczonym kominku, zeby jeszcze bardziej dupe grzac zwrocilam jej uwage, powiedzialam o stanie licznikow i o rachunkach, ale nie zrobilo to na niej wiekszego wrazenia......... uslyszalam tylko, ze "przewalone, bo to beda duze koszty........." i tak sie z nimi rozmawia........... wszystko jest zawsze "przewalone" i ciezko ruszyc glowa i pomyslec, co zrobic, zeby bylo inaczej ![]() Madziu to narazie takie plany, wszystko zalezy od funduszy ale jak wszystko pojdzie po naszej mysli to wstepnia tak to wygladaA co to za magazyn beda mialy panie teraz do poczytania?? ![]() oj ja tez nie lubie jak cos kupie sobie a zaraz zgubie czy zostawie
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiasiar mamy jednego wspolokatora
![]() mezatko a moze oni nie zdaja sobie sprawy jakie rachunki przyjda po zimie ![]() Madziu super ze zakupy sie udaly ![]() tz wasnie rozpala w kominku,a ja zmykam popcorm zrobic
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko swietnie, ze juz wrocilas, bo Cie tu brakowalo
![]() Kasiasiarku no wlasnie umowe mamy wspolna do lutego jezeli ja zerwiemy to sa konsekwencje finansowe i to pewnie nie male ogolnie sa to ludzie w porzadku, nic do nich nie mamy. tylko teraz im wiecej czasu z nimi spedzamy tym chcemy mniej np opowiadaja po raz 5 ta sama historie, jak im mowimy ze wiemy ze juz to slyszelismy to co z tego jak oni mowia dalej...na co dzien nie wnosza nic nowego i na prawde slyszymy ciagle to samo.... po prostu sa strasznie nudni i atmosfera zrobila sie troche "gęsta".....w dodatku to ich narzekanie na wszystko... nie rozumiem ludzi, ktorzy nie potrafia sie z niczego cieszyc, ciezko sie z kims takim zyje oni jadac do Anglii sadzili, ze tutaj za nic nie robienie jedna pracujaca osoba odlozy 10.000zl ![]() wyobrazacie sobie, ze niektorzy ludzie wyjezdzaja "na zarobek" z takim przeswiadczeniem????? tak nam wlasnie powiedzieli i sa grubo zdziwieni, ze trzeba tak ciezko pracowac (a nie lezec) a i w 2 osoby pracujace ciezko jest odlozyc 10.000 miesiecznie... tym bardziej jak chlopak nie zna wcale angielskiego, a dziewczyna bardzo slabo ![]() heh tym bardziej nic nie odloza jak nie naucza sie oszczedzac.......... bo i my z nimi pojdziemy z torbami. Kasiu jak bylo na baseniku?? duzy macie ten basen??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

może zazdrosny że siostrzyczka będzie wychodzić za mąż

Na imprezie złośliwie mówiła, że nie doczeka się konkursów. Sama nic nie przygotowała i jeszcze mi wcześniej mówiła, że mam się nie przejmować, bo i tak się nie odbędą.

Dziś jestem tak słaba, że lekcje pewnie poprowadzę na siedząco. A na L4 raczej nie pójdę, to mój pierwszy miesiąc pracy, więc nie wypada. Muszę to przetrzymać. Wkurza mnie tylko, że nie mogę Justysi odwiedzić, żeby jej nie zarazić
U nas poprawiny w lokalu były do 18 i było drętwo, a później przenieśliśmy się do ogrodu rodziców i wtedy sobie odbiliśmy, to że nie mogliśmy sie wybawić dzień wcześniej. Nawet sąsiedzi rodziców przyjęli zaproszenie, choć wcześniej rodzice byli z nimi pokłóceni, a na naszych poprawinach, to nawet na Ty przeszli 

zaraz ode mnie jeszcze po pupie dostaniesz
Sciany nie zajac nie uciekna, zdrowko najwazniejsze teraz