![]() |
#2671 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() tak, co do tego, że wszyscy są zboczeni to w sumie racja, aczkolwiek jest na świecie też dużo drętwych pał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojj, byłam, byłam ![]() ![]() cnotka niewydymka ![]() drętwe pały mają dziwne pojęcie o rzeczywistości i wstydzą się tego, jakie są naprawdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cnotka niewydymka - lubię to określenie, z filmu bodajże american pie się wzięło ![]() to dobrze, że porządna z Ciebie dziewczyna ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Uff, doczytałam zaległości
![]() Też mówię Ruhana.... Za to brat mnie ostatnio powalił, mówiąc... Bijącie? na Byonce (jakkolwiek się pisze :P ) Też bym sobie w góry z TŻ'tem poszła ![]() ![]() ![]() (na lodowisku też już go widzę... Chyba by mnie przeklął ![]() Bry dzień, tak w ogóle ![]()
#2675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to się boję lodowisk!!! ostatnim razem jak byłam - w liceum z klasą ![]() ![]() łyżwom mówię stanowcze "nie" ![]() za to snowboard kocham ![]() ok, ja spadam, trzymajcie za mnie kciuki bo lecę na ustny ;P do wieczora!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też nie miałam na nogach nigdy nart, ani snowboardu. W ogóle z zimowymi sportami jestem na bakier. Na mazurach jakoś mało popularne to jest, bynajmniej w moim otoczeniu. Bry dzień Insane ![]() edit: Aelitka powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Powodzenia, Aelitko
![]() ![]() Ja ogólnie lodowisko bardzo lubię, ale nie powiem, żebym jakoś dobrze jeździła... Ostatni raz byłam już ładnych parę lat temu, jak mama ze związków zawodowych darmowe karnety dostawała ![]() ![]() Ale nie przypominam sobie jakiejś masakry, czy nawet wywrotki.... U mnie z łyżwami tak jak z bilardem - umiem tak sobie, ale bardzo lubię ![]() Bry The Saniu ![]() ![]() ![]() A Mazury achh.... Mam stamtąd jedne z najpiękniejszych wspomnień... ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-11 o 08:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
a ja w gorach wychowana (choc z pochodzenia pomorzanka jestem) a nigdy nart na nogach nie mialam...po gorach chodzilam tylko w lecie ale tez nie bylam na najwyzdszym szczycie w mojej okolicy czyli Sniezce, ktora prawie,ze z okna widze hehe (az wstyd sie przyznac) musze sie w koncu wybrac
![]()
![]() |
#2679 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Odwiedzałam często koleżankę w Mysłakowicach ![]() Najlepsze jest to, że to ja ją wprowadzałam na Śnieżkę, ale.... Ale ja swego czasu nigdy Gdańska nie zwiedzałam... Więc ona jak przyjechała - oprowadziła mnie po Gdańsku, bo go znała dużo lepiej ode mnie... Ot, taki paradoks ![]()
![]() |
#2680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja w ogóle ze sportami się nie przyjaźnię, a jak raz miałam narty na nogach to 3-letnie dzieci się ze mnie śmiały. ledwo STAŁAM w tych nartach, chyba raz zjechałam jakieś 5 metrów ![]() ![]() aaaa Ruhannę znałam, ale Bijącię nie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki!
![]() Jak narazie internet śmiga, tzn dopiero teraz zaczął ![]() ![]() ![]() Ja prawdziwych nart w życiu na nogach nie miałam a góry uwielbiam, ale wole po nich łazić niż zjeżdżać. Nad morzem byłam tylko raz w życiu, na zielonej szkole na początku 3 klasy podstawowej i jakoś mnie tam nie ciągnie ![]() ![]() Z bajek najbardziej lubiłam Troskliwe Misie, Koralgola i oczywiście Reksia ![]() ![]() Zrobiłam zdjęcia wczorajszych sklepowych zdobyczy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
teraz moja lumpkowa zdobycz, czyli sweterek
![]() edit: to zdjęcie też nie oddaje całego jego "uroku" ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-11 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Zresztą patrząc z profilu wydaje mi się, że te spodnie nawet wydłużają Twoje nogi ![]() A co do terenów górskich.... Zakochałam się w Ojcowskim Parku Narodowym, gdzie byłam z TŻ'tem.... Jej, mam mnóstwo przepięknych zdjęć... I naprawdę bardzo miło wspominam ten wypad ![]() Zakochałam się w tym miejscu ![]()
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mi wydłużają nogi ![]() ![]() Co do Ojcowskiego Parku Narodowego, to z mojego domku mam do niego jakąś godzinka jazdy samochodem, więc często się tam wybieram z rodzicami czy znajomymi w weekend jak jest ładna pogoda, tam jest po prostu magicznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
w wąskich Ci ślicznie Grape, a szerokie moim zdaniem troszeczkę poszerzają Ci uda, ale wydłużają sylwetkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Jakbym takie nogi miała, to kto... Może nawet w jakąś kieckę bym wskoczyła ![]() TŻ nie ma na co narzekać, nie zna się koleś... Możesz mu przekazać ![]() Chciałabym mieć godzinkę jazdy do Ojcowa ![]() W sumie nie pamiętam ile my jechaliśmy... Ale też nie jakos długo.. z 1,5 godzinki... Zakochałam się w tym miejscu, aż mi się ciśnienie podnosi i źrenice rozszerzają jak o tym piszę ![]() Cytat:
![]() Ja się takim "dołem" pochwalić nie mogę, a jednak takie spodnie lubię... I w sumie 2 centymetry mi nie robią, czyż nie ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-11 o 10:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
mi sie takie spodnie bardzo podobaja. Lubie takie szerokie nogawki i moim zdaniem nie pogrubiaja szczegolnie jak sie do nich ubierze dopasowana gore
![]() |
#2689 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czyli jednak TŻ coś tak dobrze widział ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się cieszę, ale nie wtedy, kiedy musze kupić nowe spodnie, bo wszystkie są krótkie, co mnie bardzo frustruje ![]() ![]() edit: arrakis dziękuję ![]() podobaja mi się takie spodnie bo się w nich bardzo fajnie czuję ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-11 o 10:34 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Mam 163cm wzrostu w kapeluszu ![]() ![]() ![]() Ostatnio kupiłam sobie kieckę, która w założeniu zapewne miała być do kolan... Niestety u mnie sięga spokojnie do łydki ![]() ![]() Ja do takich spodni lubię nosić bluzkę nietoperzową... Nie wiem, czy wiecie o co chodzi ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-11 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
co do spodni to ja zawsze mam problem bo nosze rozmiar w zasadzie 34 mam 60 zm w talii i 90 w biodrach - a zazwyczaj te spodnie na jakies kobiety bez talii robia i jak w biodrach dobre to w talii za luzne i odstaja i odwrotnie.... jedynie co to biodrowki mi sie dostac udaje....i zawsze wszystkie spodnie sa za dlugie na mnie - ja mam 166 zm wzrostu a spodnie sa zazwyczaj na 170 cm..... i nawet do obcasow musze skracac
![]()
![]() |
#2693 | ||
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Ja przy wzroście 175.5 cm spodnie biorę teraz 30 na 34, długość nogawki, jaki mi najbardziej odpowiada, czyli dotykają ziemi, ale po nich nie deptam to 88 cm od kroku do dołu/ 109-110 od biodra do dołu(w biodrówkach) a ok. 111-112 w normalnych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: no już pisałam że przy was to ja takie słoniątko jestem ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-11 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie moje pętka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ooo tak, to traumatyczna scena Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja w tyłku też mam ponad stówkę ![]() A wogole Tz wczoraj przyjechał do mnie i oczywiście 1. pytanie: "kiedy idziemy na zakupy po czarne rurki" ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj po pracy po 2. część prezentu dla niego na walentynki. Kurcze w tym roku popłynęłam jak nigdy, ponad 130zł na niego wydałam, ale czego się nie robi dla narzeczonego ![]() Aaa i wogole wczoraj się mnie spytał jaki mam nick na wizażu, a ja że nie powiem, żeby znalazł ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmmmmmmmmmmmmm "Zmierzch" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edward (ten książkowy nie filmowy) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przeczytałam całą sagę a nawet to, co się jeszcze nie ukazało tylko wyciekło do internetu i chyba za niedługo przeczytam jeszcze raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mojego jakoś na wizaż nie ciągnie i bardzo dobrze ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-11 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Nie wierzę w 93cm w pasie ![]() Jak zmierzę i wymacam, to uwierzę... dla mnie na oko masz 70-parę ![]()
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może i tego nie widać, bo się ubieram tak żeby tego nie było widać, ale flaczek mi wisi i trochę pod pępkiem właśnie tyle mam, wałeczki miłości też mają w tym swój udział ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do tych zdjęć nie chciało mi się ich zakładać, leń jestem ![]() ![]() ![]() edit: mam też czarodziejski aparat z wyszczuplającym obiektywem ![]() ![]() lasoa sweterek ciepły ale jak to wełna trochę gryzie ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-11 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Takie majtasy też sobie planuję kupić ![]() A mnie najbardziej denerwuje podbrzusze... Czyli mniej więcej na wysokości, gdzie nogi tracą swą szlachetną nazwę, jeno z drugiej strony ![]() ![]() Brzuch jakoś gubię... Ale podbrzusze ani ruszy ![]() Chociaż jeszcze sporo mi cm zostało do zrzucenia... Nie no, ja nie wierzę ![]() TEORETYCZNIE mam tyle samo, co Ty w pasie.... a PRAKTYCZNIE to Ty masz 70-parę ![]() Nie wierzę no... Jeśli to prawda (w co dalej nie wierzę), to życie jest strasznie niesprawiedliwe.... To ja mogę mieć i 150cm w pasie, ale żeby tak chociaż mieć Twoją figurkę ![]() ![]() właśnie się załamałam...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.