Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-14, 11:00   #2671
sylwia_il5
Przyczajenie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

tak, tak, wiem że czekać tylko nie wiem kiedy skoro między moimi cyklami taka rozpiętość... I oczywiście się niecierpliwię, obiecuję sobie że to mój ostatni test i następny zrobię za tydzień a następnego dnia kupuję nowy, paranoja. Więkrzośc tych objawów pewnie sobie wmawiam, myślę że się przesunął bo byliśmy na urlopie tydzień w Tunezji i tam nie mierzyłam temp. więc to mnie też wkurza bo nie mam całego wykresu...
Będę zatem czekała Dziękuję za odpowiedź.
sylwia_il5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 11:15   #2672
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Powiedzcie mi jaki na poczatku ciąży miałyście śluz?? Bo zastanawiam się czy wszystko wporządku ze mną. Wzięło mnie od wczoraj na jakieś lęki. Cały czas sobie wkręcam,że coś jest nie tak.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kasina87 Pokaż wiadomość
Witam mamusieW ten piękny słoneczny poranek. Ja niestety w paracy ale tylko do 15 i 2 tyg wyczekanego urlopu. Ja to Chyba sie zaraziłam od joanny 2912 od wczoraj wymiotuje. Cóż za wspaniałe uczucie. Mam nadzieje ze szybko przejdzie. 3 września mam kolejną wozyte u lekarza i mam nadzieje ze fasoline bedzie lepiej widać. Kobitki powiedczie mi w jakim wieku urodziłyście swoje pierwsze dziecko albo teraz ile macie lat jeśli to wasza pierwsza ciąża tak jak moja. Bo ja mam 22 jak urodze bedzie 23 i troszke sie boje....Pozdrawiam was gorąco i serdecznie.
Kochana powiedz mi a czego się boisz? Ja w maju wyszłam za mąż a teraz jestem w 7 tygodniu ciąży i ja jak urodzę kruszynkę będę miała 19 lat. Ale uznałam,że to najlepszy wiek na budowanie rodziny.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 11:29   #2673
zebra666
Zakorzenienie

kasina87 nie powiedziałabym, że 23 to za mało latek Ja od lipca mam 23 i jak urodze nadal będę miała 23 Jasne, że mam obawy czy dam rade sobie z takim maleństwem, ciągle myślę żeby wszytsko było w porządku, no i pomału dociera do mnie, że zaraz pólmetek będzie i, że to starsznie szybko zleci hihi za jakieś 2 miesiące zacznę prać i prasować ubranka dziecięce:P za miesiąc ślub... oj zleci mi szybciutko

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 11:32   #2674
kasina87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jaki na poczatku ciąży miałyście śluz?? Bo zastanawiam się czy wszystko wporządku ze mną. Wzięło mnie od wczoraj na jakieś lęki. Cały czas sobie wkręcam,że coś jest nie tak.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Kochana powiedz mi a czego się boisz? Ja w maju wyszłam za mąż a teraz jestem w 7 tygodniu ciąży i ja jak urodzę kruszynkę będę miała 19 lat. Ale uznałam,że to najlepszy wiek na budowanie rodziny.
No ja za mąż nie wyszłam. Teraz jak jestem w ciąży ( niestety wpadka ale ciesze) to ślub przyśpieszamy. Będzie w grudniu. Może jeszcze nie bede taka gruba. A tak poważnie to bardzo sie boję ze nie dam rady. Może to głupie ale ja boje sie takich małych dzieci. . A poza tym to pewnie wylece z roboty i to mnie bardzo martwi. A ty rzeczywiście bardzo młodziutka jesteś. Kurcze podziwiam ze się odważyłaś. <brawo>:ehe m:
kasina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 11:38   #2675
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kasina obawy są normalne. Przede wszystkim o to czy damy radę. Ale jak już będzie maleństwo to będziemy inaczej na to patrzyły. U mnie to nie była wpadka,bo z mężem chcielismy tak. Ale niech mi któraś powie jak to jest z tym sluzem w ciąży?

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-14, 11:44   #2676
kasina87
BAN stały

Cytat:
Kasina obawy są normalne. Przede wszystkim o to czy damy radę. Ale jak już będzie maleństwo to będziemy inaczej na to patrzyły. U mnie to nie była wpadka,bo z mężem chcielismy tak. Ale niech mi któraś powie jak to jest z tym sluzem w ciąży?

U mnie ze śluzem to jakos.... hmmm. SUCHO. Czasami mam wrażenie ze mam mokro i lece do toalety sprawdzić co sie dzieje a tu patrze i sucho!!! Jak chce z moim sie potulać to musze się dobrze rozgrzać. Czasami mam tylko taki biały (taka papka) ale bardzo mało. A dlaczego sie martwisz śluzem?

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
kasina87 nie powiedziałabym, że 23 to za mało latek Ja od lipca mam 23 i jak urodze nadal będę miała 23 Jasne, że mam obawy czy dam rade sobie z takim maleństwem, ciągle myślę żeby wszytsko było w porządku, no i pomału dociera do mnie, że zaraz pólmetek będzie i, że to starsznie szybko zleci hihi za jakieś 2 miesiące zacznę prać i prasować ubranka dziecięce:P za miesiąc ślub... oj zleci mi szybciutko
zebra 666 bo sie pogniewamy, hheheeh.Żartuje. Ja zawsze jestem młoda. Ty też młodziutka jesteś. Fajnie nie jestem sama. To mamuśki nic nam nie zostaje jak tylko dać rade
Stary 2009-08-14, 11:46   #2677
zebra666
Zakorzenienie

ja mam sporo czasem twarożkowy. Ogółem raczej często się pojaiwa

Stary 2009-08-14, 11:47   #2678
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
U mnie ze śluzem to jakos.... hmmm. SUCHO. Czasami mam wrażenie ze mam mokro i lece do toalety sprawdzić co sie dzieje a tu patrze i sucho!!! Jak chce z moim sie potulać to musze się dobrze rozgrzać. Czasami mam tylko taki biały (taka papka) ale bardzo mało. A dlaczego sie martwisz śluzem?

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

zebra 666 bo sie pogniewamy, hheheeh.Żartuje. Ja zawsze jestem młoda. Ty też młodziutka jesteś. Fajnie nie jestem sama. To mamuśki nic nam nie zostaje jak tylko dać rade
No nie wiem czemu,naczytałam się o obumarciu ciąży i sobie nawkręcałam. No ja mam tak samo jak Ty,też mi się wydaje,że mokro a patrze sucho. A wczoraj wieczorem miałam troszeczkę takiego białego śluzu jakby z grudkami lekkimi i tak się tym przejełam

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-14, 11:51   #2679
kasina87
BAN stały

Cytat:
No nie wiem czemu,naczytałam się o obumarciu ciąży i sobie nawkręcałam. No ja mam tak samo jak Ty,też mi się wydaje,że mokro a patrze sucho. A wczoraj wieczorem miałam troszeczkę takiego białego śluzu jakby z grudkami lekkimi i tak się tym przejełam
Ja też miałam grudki na początku tygodnia. Nie ma sie czym przejmować. Wydaje mi się ze sprawa śluzu, dolegliwości itd. jest bardzo indywidualną sprawą. Ile kobiet tyle dolegliwości. Każda ciąża jest inna. Nie przejmuj się. lepiej się połóż, zrelaksuj, poczytaj książkę, albo obejżyj jakiegoś tasiemca w TV.
Stary 2009-08-14, 12:06   #2680
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Ja też miałam grudki na początku tygodnia. Nie ma sie czym przejmować. Wydaje mi się ze sprawa śluzu, dolegliwości itd. jest bardzo indywidualną sprawą. Ile kobiet tyle dolegliwości. Każda ciąża jest inna. Nie przejmuj się. lepiej się połóż, zrelaksuj, poczytaj książkę, albo obejżyj jakiegoś tasiemca w TV.
No mój mąż ma teraz takie zmiany,że od 10 do 18 go nie ma a ja tak siedzę w domu i sobie wkręcam z nudów chyba. W telewizji też nic nie ma,normalnie umrzeć z nudów można,to mnie pocieszyłaś chociaż od pogody mi się humor pogarsza

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-14, 12:10   #2681
kasina87
BAN stały

Cytat:
No mój mąż ma teraz takie zmiany,że od 10 do 18 go nie ma a ja tak siedzę w domu i sobie wkręcam z nudów chyba. W telewizji też nic nie ma,normalnie umrzeć z nudów można,to mnie pocieszyłaś chociaż od pogody mi się humor pogarsza
To gdzie Ty mieszkasz? Na południu cód, miód, orzeszek! Ty pakuj plecak i idz na basen, zrelaksujesz sie, i przestaniesz myślec o pierdołach. Ja jak wróce z pracy też ide sie popluskać. Słyszałam ze "podobno" pływanie w ciązy bardzo pomaga i mniej boli przy porodzie bo mięście są mocne. No cóż zobacze w kwietniu czy to prawda
Stary 2009-08-14, 12:20   #2682
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
To gdzie Ty mieszkasz? Na południu cód, miód, orzeszek! Ty pakuj plecak i idz na basen, zrelaksujesz sie, i przestaniesz myślec o pierdołach. Ja jak wróce z pracy też ide sie popluskać. Słyszałam ze "podobno" pływanie w ciązy bardzo pomaga i mniej boli przy porodzie bo mięście są mocne. No cóż zobacze w kwietniu czy to prawda
Ja mam termin na marzeca dokładnie na 31 marca to mam nadzieję,że dzidzia się pośpieszy i urodzę 26 marca w moje urodziny. Ja też na południu mieszkam ale tu nie ma nic ciekawegoheh. Czekam na męża spokojnie,może on coś wymyśli. Byłam ostatnio na basenie i całkiem fajnie było

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-14, 12:34   #2683
zebra666
Zakorzenienie

Mnie się bardzo wczoraj nudziło więc dzisiaj wziełam się za sprzątanko Nawet wyczyściłam dywan i wykładzinę -chciało mi się<wow>. Teraz chwilke odpoczywam bo jednak się człowiek zmachał i zacznę robić obiadek Juz tylko kurze mi zostaną może nawet na jutro:P ewentualnie okna przeczyszcze jeśli nie będzie padało bo coś się chmurać zaczęło na polku

Stary 2009-08-14, 12:37   #2684
kasina87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Mnie się bardzo wczoraj nudziło więc dzisiaj wziełam się za sprzątanko Nawet wyczyściłam dywan i wykładzinę -chciało mi się<wow>. Teraz chwilke odpoczywam bo jednak się człowiek zmachał i zacznę robić obiadek Juz tylko kurze mi zostaną może nawet na jutro:P ewentualnie okna przeczyszcze jeśli nie będzie padało bo coś się chmurać zaczęło na polku
Mnie jutro czeka pucowanie ściereczką. Ja to jak zaczne sprzątac to skończyć nie moge. Najgorzej sie zmusić. Mój jutro jedzie w tatry powspinać sie ja zostane w domku wiec posprzatak a potem zrobie puszniutkie fileciki z kurczaczka faszerowane z pieczarkami, serem i masłem. No mówie WAM PYCHOTKA:ehem :A do tego sosik pieczarkowy z serkiem topionym i zapiekane ziemniaczki. Już sie nie moge doczekać
Stary 2009-08-14, 12:51   #2685
zebra666
Zakorzenienie

Ślinka mi aż pociekła Hehe

Stary 2009-08-14, 13:40   #2686
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka laseczki
Jak sie dzis czujecie ??
Z tego co widze to hmm chyba dobrze
Sylwia jak pisalas masz cykle 30-39dni poczekaj do 39,albo nawet do 40 dc i wtedy zrob tescik,powinien juz wyjsc wiarygodny
Kasina Slonce nic sie nie martw,wiek masz suuper jak na 1 dzidzie I zobaczysz dasz rade Ja mam 25 lat i nie jestem jeszcze w ciazy i juz tak czuje ze to troche pozno jak na 1 dzidzie
Anusia pipko nie czytaj takich artykulow !!!! Niczym sie nie martw,wszystko jest dobrze i z Toba i z dzidzia !!! Co prawda nie jestem w ciazy i nie bylam ale wiem ze ze sluzem to u kazdej jest inaczej,jedna go ma,albo malo albo duzo a inne nie maja wcale,takze nic sobie nie wkrecaj !!!
Zeberko kochana Ty to sie rozszalalas troszke z tego co widze,tyle sprzatanka w jeden dzien,chcesz sie zameczyc???
Uwazaj troszke na siebie i na dzidzie bo bede lala po pupce :P
Asienko Sloneczko jak sie dzis czujesz,wszystko dobrze???
Sensuel kochaniutka a jak tam u Ciebie,wyuczona juz???

A ja coraz bardziej czuje ze na dniach dostane @....Nie cieszy mnie to wcale,ale co zrobic,takie zycie No coz kolejny cykl,kolejne staranka,w NOWYM domku hihi

Buziaczki kochaniutkie

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Kasina jak robisz te fileciki,no i sos z serkiem topionym???
Dawaj przepis i to juz !!! Prosze

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 13:51   #2687
zebra666
Zakorzenienie

Kicia jeden z nielicznych dni nastał kiedy mi się chce aż<lol> musze to wykorzystać, bo jutro znów mogę mieć mega lenia. Teraz mi się już anwet odechciało a za gotowanko brać się trzeba:P
A w przyszłym tygodniu jedziemy do znajomego wybierać obrączki tak się cieszę za miesiąc w końcu ślub i martwiłam się czy mój tata zdąrzy z nim się skontaktować Poradził nam białe złoto z normalnym ale na równo, ponieważ te zwydziwiane po kilku latach na zewnątrz się wycierają, zreszta ja takie gładkie chciałam

Stary 2009-08-14, 14:41   #2688
koglus
Rozeznanie

ja niestety musialam baaardzo dlugo czekac na usg w porownaniu z dziewczynami w polsce, bo to juz jest moj 17 tydzien i dzis mialam dopiero pierwszy skan, wiec niektre z was wyobrazaja sobie z jakim utesknieniem odliczalam dni.
moze nie powinnam tak opisywac tego, bo wiem ze sa tu dziewczyny ktore staraj sie o dzidzie od bardzo dawna, ale chcialam sie podzielic z wami moim malutkim szczesciem i trzymam kciuki za wszystkie starajace sie mamuski. [/QUOTE]

hejka
MadzikUk faktycznie długo czekalas. Dzis bylam w przychodni dowiedziec sie jak mozna potwierdzic fakt ze jest sie w ciazy (bo testy mam pozytywne i brak okresu) , pielegniarka kazala mi sie zgłosic jak bede w 6tc. Powiedziala mi tez ze jest nowe rozporządzenie w Uk ze te skany usg sa robione wczesniej.
Za tydzien jade do Polski i mam nadzieje ze zobacze mojego ginekologa.
pozdrawiam serdecznie
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 14:51   #2689
joanna2912
BAN stały

Witajcie kobietki ja tylko na chwilke chcialam sie przywitac z wami bo sie zle czuje i jade chyba znowu zaraz do polskiego gina malo ze jest mi niedobrze,zwracam,kreci mi sie w glowie to do tego wczoraj wieczorem zaczelo mnie dziwnie pokluwac w lewej dolnej czesci brzusia oczywiscie jak dla mnie to jest to cos bardzo niepokojacego i chyba chce zeby mnie lekarz zobaczyl bo tu mi niewiele powiedzieli niestety tylko stwierdzili,ze ciaza to natura i nie mozna w nia ingerowac !!!?????!!!! no nic tylko ich pozabijac a ja oczywiscie naczytalam sie na necie ,ze to moze byc poronienie i sobie juz tak nawkrecalam,ze jak mnie normalny lekarz nie zobaczy to chyba sfiksuje no i rana sie znowu zaczelo to dziwne klucie takie jakby promieniowalo po calym brzusio i nie wiem co to moze byc ja chyba oszaleje w tej ciazy mowie wam kobietki
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 15:14   #2690
koglus
Rozeznanie

[QUOTE=Anusia479;13732416]Ja mam termin na marzeca dokładnie na 31 marca to mam nadzieję,że dzidzia się pośpieszy i urodzę 26 marca w moje urodziny. Ja też na południu mieszkam ale tu nie ma nic ciekawegoheh. Czekam na męża spokojnie,może on coś wymyśli. Byłam ostatnio na basenie i całkiem fajnie było[/QUOTe

ale super , u mnie jezeli sie wszystko potwierdzi i dobrze bedzie to bede miala dzicie w moje urodziny

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Kicia
Ja mam 25 lat i nie jestem jeszcze w ciazy i juz tak czuje ze to troche pozno jak na 1 dzidzie

A ja coraz bardziej czuje ze na dniach dostane @....Nie cieszy mnie to wcale,ale co zrobic,takie zycie No coz kolejny cykl,kolejne staranka,w NOWYM domku hihi
Kicia ja wyszłam za mąż jak mialam 25 lat i o dzidzi nie chcialam wcale słyszec, chcialam zwiedzic swiat , wybudowac dom itd. Mineły 4 lata od slubu i dopiero teraz wiem ze spełnilam moje marzenia w 80 procenach i teraz czas na dzidzie , testy sa pozytywne ale ja chyba musze zrobic usg zeby w to uwierzyc. buziaki

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kicia
Ja mam 25 lat i nie jestem jeszcze w ciazy i juz tak czuje ze to troche pozno jak na 1 dzidzie

Kicia ja wyszłam za mąż jak mialam 25 lat i o dzidzi nie chcialam wcale słyszec, chcialam zwiedzic swiat , wybudowac dom itd. Mineły 4 lata od slubu i dopiero teraz wiem ze spełnilam moje marzenia w 80 procenach i teraz czas na dzidzie , testy sa pozytywne ale ja chyba musze zrobic usg zeby w to uwierzyc. buziaki

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki ja tylko na chwilke chcialam sie przywitac z wami bo sie zle czuje i jade chyba znowu zaraz do polskiego gina malo ze jest mi niedobrze,zwracam,kreci mi sie w glowie to do tego wczoraj wieczorem zaczelo mnie dziwnie pokluwac w lewej dolnej czesci brzusia oczywiscie jak dla mnie to jest to cos bardzo niepokojacego i chyba chce zeby mnie lekarz zobaczyl bo tu mi niewiele powiedzieli niestety tylko stwierdzili,ze ciaza to natura i nie mozna w nia ingerowac !!!?????!!!! no nic tylko ich pozabijac a ja oczywiscie naczytalam sie na necie ,ze to moze byc poronienie i sobie juz tak nawkrecalam,ze jak mnie normalny lekarz nie zobaczy to chyba sfiksuje no i rana sie znowu zaczelo to dziwne klucie takie jakby promieniowalo po calym brzusio i nie wiem co to moze byc ja chyba oszaleje w tej ciazy mowie wam kobietki
Joanna wydaje mi sie ze te bóle sa normalne , mnie boli brzuch od trzech dni , raz mniej raz bardziej troche jajniki , bol nasila sie głownie na noc, i potem nad ranem przechodzi , sama nie wiem moze jeszcze okres dostane. Moja kolezanka z pracy miala potworne bole jak zaszla w ciaże ze wzywali karetke do pracy i zabierali ja do szpitala , zrobili jej usg i odesłali do domu bo na usg nic jeszcze nie bylo widac , tylko testy jej wychodzily pozytywne nic pozatym.tak wiec glowa do gory. Wedlug mnie dzidzia poprostu sciele sobie w twoim brzuszku miejsce i sie rozpych i dlatego Cie boli.
pa
Stary 2009-08-14, 15:22   #2691
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kicia Kochanie już mi troszkę przeszłote wkręcanie sobie i troszkę mniej o tym myślę,mam dzisiaj taki dzień okropny,w dodatku w głowie mi sie kręci,eh..z tych nudów już mi odbija.
Asiu Skarbie a Tobie co?? Widzę,że masz tak jak ja,ja też sobie nawkręcałam i potem się przejmowałam. Na pewno jest wszystko dobrze. Nie wkręcaj sobie takich rzeczy,bo to tylko zmartwień dodaje. A jak będziesz jechała do gin to napisz od razu po powrocie co Ci lekarz powiedział.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-14, 15:23   #2692
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Hej dziewuszki, ja juz po odsypianiu nocki,
Widze, ze mamy nowa mamuske na pokladzie, Kasina87 gratulacje i nic sie nie martw. jak zobaczysz malenstwo to przestaniesz sie bac i cale twoje zycie obroci sie o 360 stopni

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
hejka
MadzikUk faktycznie długo czekalas. Dzis bylam w przychodni dowiedziec sie jak mozna potwierdzic fakt ze jest sie w ciazy (bo testy mam pozytywne i brak okresu) , pielegniarka kazala mi sie zgłosic jak bede w 6tc. Powiedziala mi tez ze jest nowe rozporządzenie w Uk ze te skany usg sa robione wczesniej.
Za tydzien jade do Polski i mam nadzieje ze zobacze mojego ginekologa.
pozdrawiam serdecznie
Rozporzadzenie rozporzadzeniem, pierwszy skan powinni robic ok 12 tygodnia, wiec sama bylam w szoku ze tak dlugo musialam czekac.

Cytat:
Joasiu, a w poprzednich ciazach nie pokluwalo cie?? mnie cos tam kluje nadal, czasem nawet bolesnie, ale to podobno normalne, wiec az tak sie nie martwie. ale jesli masz zle przeczucia, to lepiej jedz do gina i przynajmniej bedziesz spokojniejsza.
A mi to sie wydaje,ze zaczynam czuc malucha
Stary 2009-08-14, 15:25   #2693
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ja też te bóle brzucha mam. Mnie boli prawie codziennie,w dzień mam raczej spokój ale wieczorami i w nocy jak się obudzę to boli nawet mocniej.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-14, 15:28   #2694
joanna2912
BAN stały

[QUOTE=koglus;13734754]
Cytat:
Ja mam termin na marzeca dokładnie na 31 marca to mam nadzieję,że dzidzia się pośpieszy i urodzę 26 marca w moje urodziny. Ja też na południu mieszkam ale tu nie ma nic ciekawegoheh. Czekam na męża spokojnie,może on coś wymyśli. Byłam ostatnio na basenie i całkiem fajnie było[/QUOTe

ale super , u mnie jezeli sie wszystko potwierdzi i dobrze bedzie to bede miala dzicie w moje urodziny

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Joanna wydaje mi sie ze te bóle sa normalne , mnie boli brzuch od trzech dni , raz mniej raz bardziej troche jajniki , bol nasila sie głownie na noc, i potem nad ranem przechodzi , sama nie wiem moze jeszcze okres dostane. Moja kolezanka z pracy miala potworne bole jak zaszla w ciaże ze wzywali karetke do pracy i zabierali ja do szpitala , zrobili jej usg i odesłali do domu bo na usg nic jeszcze nie bylo widac , tylko testy jej wychodzily pozytywne nic pozatym.tak wiec glowa do gory. Wedlug mnie dzidzia poprostu sciele sobie w twoim brzuszku miejsce i sie rozpych i dlatego Cie boli.
pa
tylko ,ze ja juz jestem ponad 6 tygodni i lekarz i ja widzielismy dzidzie na usg i wszystko ponoc bylo w porzadku i dopiero teraz mam te dziwne klucia ,lekarz mi powiedzial,ze nie moge zadnego bolu lekcewazyc i jak cos to mam dzwonic ale niestety jak na zlosc ma wylaczony telefon
Stary 2009-08-14, 15:29   #2695
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Koglus to mam nadzieję,że dzidzie zrobią Nam niespodzianki i w Nasze urodzinki Nam się urodzą

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-14, 15:30   #2696
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madzikUK Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki, ja juz po odsypianiu nocki,
Widze, ze mamy nowa mamuske na pokladzie, Kasina87 gratulacje i nic sie nie martw. jak zobaczysz malenstwo to przestaniesz sie bac i cale twoje zycie obroci sie o 360 stopni

Rozporzadzenie rozporzadzeniem, pierwszy skan powinni robic ok 12 tygodnia, wiec sama bylam w szoku ze tak dlugo musialam czekac.

Joasiu, a w poprzednich ciazach nie pokluwalo cie?? mnie cos tam kluje nadal, czasem nawet bolesnie, ale to podobno normalne, wiec az tak sie nie martwie. ale jesli masz zle przeczucia, to lepiej jedz do gina i przynajmniej bedziesz spokojniejsza.
A mi to sie wydaje,ze zaczynam czuc malucha
Wlasnie w poprzednich prawie nic nie czulam nic mi nie bylo ,zadnych ciazowych dolegliwosci a teraz mam masakre samopoczucie niestety
Stary 2009-08-14, 15:32   #2697
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

[QUOTE=joanna2912;13735248]
Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
tylko ,ze ja juz jestem ponad 6 tygodni i lekarz i ja widzielismy dzidzie na usg i wszystko ponoc bylo w porzadku i dopiero teraz mam te dziwne klucia ,lekarz mi powiedzial,ze nie moge zadnego bolu lekcewazyc i jak cos to mam dzwonic ale niestety jak na zlosc ma wylaczony telefon
Ciekawe co te kłucia oznaczają,ale jestem tej myśli,że nic złego. Mnie nic nie kłuje tylko boli tak jak pisałam. I teraz tymi bulami się martwie.

Gracjanek

Fabianek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-14, 15:37   #2698
joanna2912
BAN stały

[QUOTE=Anusia479;13735294]
Cytat:

Ciekawe co te kłucia oznaczają,ale jestem tej myśli,że nic złego. Mnie nic nie kłuje tylko boli tak jak pisałam. I teraz tymi bulami się martwie.
jakimi bulami ??? bo chyba cos mi umknelo i doczytalam
Stary 2009-08-14, 15:50   #2699
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

[QUOTE=joanna2912;13735344]
Cytat:
jakimi bulami ??? bo chyba cos mi umknelo i doczytalam

Mnie brzuch boli codziennie. W dzień tak nie,częściej wieczorami i w nocy.

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

a tam mi chodziło o BÓLE coś mi się pomyliło jak pisałam

Gracjanek

Fabianek
Stary 2009-08-14, 17:12   #2700
koglus
Rozeznanie

dziewczyny
mam problem w sumie smieszny ale problem od 4 dni mam okropna plame czerwona 10cm pod pepkiem, ktora mnie boli ,co z tym zrobic poradzcie , czy ktos mial cos takiego wyglada jak syf troche
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości