|
|
#2671 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
tak, tak, wiem że czekać tylko nie wiem kiedy skoro między moimi cyklami taka rozpiętość... I oczywiście się niecierpliwię, obiecuję sobie że to mój ostatni test i następny zrobię za tydzień a następnego dnia kupuję nowy, paranoja. Więkrzośc tych objawów pewnie sobie wmawiam, myślę że się przesunął bo byliśmy na urlopie tydzień w Tunezji i tam nie mierzyłam temp. więc to mnie też wkurza bo nie mam całego wykresu...
Będę zatem czekała Dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi jaki na poczatku ciąży miałyście śluz?? Bo zastanawiam się czy wszystko wporządku ze mną. Wzięło mnie od wczoraj na jakieś lęki. Cały czas sobie wkręcam,że coś jest nie tak.
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
kasina87 nie powiedziałabym, że 23 to za mało latek
Ja od lipca mam 23 i jak urodze nadal będę miała 23 Jasne, że mam obawy czy dam rade sobie z takim maleństwem, ciągle myślę żeby wszytsko było w porządku, no i pomału dociera do mnie, że zaraz pólmetek będzie i, że to starsznie szybko zleci hihi za jakieś 2 miesiące zacznę prać i prasować ubranka dziecięce:P za miesiąc ślub... oj zleci mi szybciutko
|
|
|
|
#2674 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
A tak poważnie to bardzo sie boję ze nie dam rady. Może to głupie ale ja boje sie takich małych dzieci. ![]() |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Kasina obawy są normalne. Przede wszystkim o to czy damy radę. Ale jak już będzie maleństwo to będziemy inaczej na to patrzyły. U mnie to nie była wpadka,bo z mężem chcielismy tak. Ale niech mi któraś powie jak to jest z tym sluzem w ciąży?
|
|
|
|
#2676 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie ze śluzem to jakos.... hmmm. SUCHO Czasami mam tylko taki biały (taka papka)---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sporo
czasem twarożkowy. Ogółem raczej często się pojaiwa
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,normalnie umrzeć z nudów można ,to mnie pocieszyłaś chociaż od pogody mi się humor pogarsza![]() |
|
|
|
|
#2681 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dokładnie na 31 marca to mam nadzieję,że dzidzia się pośpieszy i urodzę 26 marca w moje urodziny heh. Czekam na męża spokojnie,może on coś wymyśli. Byłam ostatnio na basenie i całkiem fajnie było
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się bardzo wczoraj nudziło więc dzisiaj wziełam się za sprzątanko
Nawet wyczyściłam dywan i wykładzinę -chciało mi się<wow>. Teraz chwilke odpoczywam bo jednak się człowiek zmachał i zacznę robić obiadek Juz tylko kurze mi zostaną może nawet na jutro:P ewentualnie okna przeczyszcze jeśli nie będzie padało bo coś się chmurać zaczęło na polku
|
|
|
|
#2684 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiec posprzatak a potem zrobie puszniutkie fileciki z kurczaczka faszerowane z pieczarkami, serem i masłem. No mówie WAM PYCHOTKA |
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Ślinka mi aż pociekła
Hehe
|
|
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laseczki
Jak sie dzis czujecie ?? Z tego co widze to hmm chyba dobrze ![]() Sylwia jak pisalas masz cykle 30-39dni poczekaj do 39,albo nawet do 40 dc i wtedy zrob tescik,powinien juz wyjsc wiarygodny ![]() Kasina Slonce nic sie nie martw,wiek masz suuper jak na 1 dzidzie I zobaczysz dasz rade Ja mam 25 lat i nie jestem jeszcze w ciazy i juz tak czuje ze to troche pozno jak na 1 dzidzie ![]() Anusia pipko nie czytaj takich artykulow !!!! Niczym sie nie martw,wszystko jest dobrze i z Toba i z dzidzia !!! Co prawda nie jestem w ciazy i nie bylam ale wiem ze ze sluzem to u kazdej jest inaczej,jedna go ma,albo malo albo duzo a inne nie maja wcale,takze nic sobie nie wkrecaj !!! Zeberko kochana Ty to sie rozszalalas troszke z tego co widze,tyle sprzatanka w jeden dzien,chcesz sie zameczyc??? Uwazaj troszke na siebie i na dzidzie bo bede lala po pupce :P Asienko Sloneczko jak sie dzis czujesz,wszystko dobrze??? Sensuel kochaniutka a jak tam u Ciebie,wyuczona juz??? A ja coraz bardziej czuje ze na dniach dostane @....Nie cieszy mnie to wcale,ale co zrobic,takie zycie No coz kolejny cykl,kolejne staranka,w NOWYM domku hihi ![]() Buziaczki kochaniutkie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Kasina jak robisz te fileciki,no i sos z serkiem topionym??? Dawaj przepis i to juz !!! Prosze
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia jeden z nielicznych dni nastał kiedy mi się chce aż<lol> musze to wykorzystać, bo jutro znów mogę mieć mega lenia. Teraz mi się już anwet odechciało a za gotowanko brać się trzeba:P
A w przyszłym tygodniu jedziemy do znajomego wybierać obrączki tak się cieszę za miesiąc w końcu ślub i martwiłam się czy mój tata zdąrzy z nim się skontaktować Poradził nam białe złoto z normalnym ale na równo, ponieważ te zwydziwiane po kilku latach na zewnątrz się wycierają, zreszta ja takie gładkie chciałam
|
|
|
|
#2688 |
|
Rozeznanie
|
ja niestety musialam baaardzo dlugo czekac na usg w porownaniu z dziewczynami w polsce, bo to juz jest moj 17 tydzien i dzis mialam dopiero pierwszy skan, wiec niektre z was wyobrazaja sobie z jakim utesknieniem odliczalam dni.
moze nie powinnam tak opisywac tego, bo wiem ze sa tu dziewczyny ktore staraj sie o dzidzie od bardzo dawna, ale chcialam sie podzielic z wami moim malutkim szczesciem i trzymam kciuki za wszystkie starajace sie mamuski. hejka MadzikUk faktycznie długo czekalas. Dzis bylam w przychodni dowiedziec sie jak mozna potwierdzic fakt ze jest sie w ciazy (bo testy mam pozytywne i brak okresu) , pielegniarka kazala mi sie zgłosic jak bede w 6tc. Powiedziala mi tez ze jest nowe rozporządzenie w Uk ze te skany usg sa robione wczesniej. Za tydzien jade do Polski i mam nadzieje ze zobacze mojego ginekologa. pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#2689 |
|
BAN stały
|
Witajcie kobietki
malo ze jest mi niedobrze,zwracam,kreci mi sie w glowie to do tego wczoraj wieczorem zaczelo mnie dziwnie pokluwac w lewej dolnej czesci brzusia oczywiscie jak dla mnie to jest to cos bardzo niepokojacego i chyba chce zeby mnie lekarz zobaczyl bo tu mi niewiele powiedzieli niestety tylko stwierdzili,ze ciaza to natura i nie mozna w nia ingerowac !!!?????!!!! no nic tylko ich pozabijac a ja oczywiscie naczytalam sie na necie ,ze to moze byc poronienie i sobie juz tak nawkrecalam,ze jak mnie normalny lekarz nie zobaczy to chyba sfiksuje ja chyba oszaleje w tej ciazy mowie wam kobietki
|
|
|
|
#2690 | |||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Anusia479;13732416]Ja mam termin na marzec
a dokładnie na 31 marca to mam nadzieję,że dzidzia się pośpieszy i urodzę 26 marca w moje urodziny heh. Czekam na męża spokojnie,może on coś wymyśli. Byłam ostatnio na basenie i całkiem fajnie było [/QUOTeale super , u mnie jezeli sie wszystko potwierdzi i dobrze bedzie to bede miala dzicie w moje urodziny ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
pa
|
|||
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia Kochanie już mi troszkę przeszło
,mam dzisiaj taki dzień okropny,w dodatku w głowie mi sie kręci,eh..z tych nudów już mi odbija .Asiu Skarbie a Tobie co?? Widzę,że masz tak jak ja,ja też sobie nawkręcałam i potem się przejmowałam. Na pewno jest wszystko dobrze. Nie wkręcaj sobie takich rzeczy,bo to tylko zmartwień dodaje. A jak będziesz jechała do gin to napisz od razu po powrocie co Ci lekarz powiedział. |
|
|
|
#2692 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki, ja juz po odsypianiu nocki,
Widze, ze mamy nowa mamuske na pokladzie, Kasina87 gratulacje i nic sie nie martw. jak zobaczysz malenstwo to przestaniesz sie bac i cale twoje zycie obroci sie o 360 stopni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A mi to sie wydaje,ze zaczynam czuc malucha
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też te bóle brzucha mam. Mnie boli prawie codziennie,w dzień mam raczej spokój ale wieczorami i w nocy jak się obudzę to boli nawet mocniej
.
|
|
|
|
#2694 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=koglus;13734754]
Cytat:
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Koglus to mam nadzieję,że dzidzie zrobią Nam niespodzianki i w Nasze urodzinki Nam się urodzą
|
|
|
|
#2696 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nic mi nie bylo ,zadnych ciazowych dolegliwosci a teraz mam masakre samopoczucie niestety
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=joanna2912;13735248]
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2698 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=joanna2912;13735344]
Mnie brzuch boli codziennie. W dzień tak nie,częściej wieczorami i w nocy. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- a tam mi chodziło o BÓLE coś mi się pomyliło jak pisałam |
|
|
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny
mam problem w sumie smieszny ale problem od 4 dni mam okropna plame czerwona 10cm pod pepkiem, ktora mnie boli ,co z tym zrobic poradzcie , czy ktos mial cos takiego wyglada jak syf troche |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Dziękuję za odpowiedź.

. Cóż za wspaniałe uczucie
. Mam nadzieje ze szybko przejdzie. 3 września mam kolejną wozyte u lekarza i mam nadzieje ze fasoline bedzie lepiej widać
Jasne, że mam obawy czy dam rade sobie z takim maleństwem, ciągle myślę żeby wszytsko było w porządku, no i pomału dociera do mnie, że zaraz pólmetek będzie i, że to starsznie szybko zleci

,to mnie pocieszyłaś chociaż

.