![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Aguś żebyś wiedziała, nowy tydzień, nowy zapał
![]() ![]() Ilion wielkie dzięki za torcik, oczywiście podzielę się z Misiem, może sobie wybrać, który chce. Ja to powinnam zadowolić sie samym patrzeniem ![]() ![]() Bettix co to za myśli krążą po Twojej główce ![]() ![]() A opuchlizna póki co mi zeszła, pewnie dlatego, że sie ochłodziło i bardzo się z tego cieszę ![]() Wagi to ci zazdroszczę, szczególnie, że jesz normalnie, też bym tak chciała. U mnie po ostatnich szaleństwach 60,3. Nie najgorzej, ale ciągle nie mogę schudnąć ![]() Serduszkowata ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
hej Kobietki...
miałam bardzo pracowitą końcówkę tygodnia, podczytywałam Was ale nie dałam rady pisać, bo zwyczajnie nie miałam czasu. I sorki ![]() Lenka... Lenuś, Ty nasza Scarlet, WIELKIE urodzinowe buziaki dla Ciebie! Spóźnione, ale z całego mojego serducha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... Ale zazdroszczę Ci wagi ![]() ![]() ![]() ![]() Niutka... Nic się nie martw, jeżeli dostałaś możliwość awansu, tzn. że szefostwo "ma Cię na oku" - pozytywnie! i czy teraz czy troszkę później, na pewno awansujesz. A Twoja koleżanka widzę, że chce złapać dwie sroki za ogon ![]() ![]() Serduszkowata... Nasze kochane Serdusio ![]() ![]() Olunek... u nas były straszne burze, np. z soboty na niedziele jak zaczęło się od 20 to do 3 rano burza za burzą ![]() Agika... Nie wiem, ale jakoś ten sezon Nw u mnie leży, a kijki się kurzą w koncie ![]() ![]() Ilion... Nie mam słów, PIĘKNE! A w jakich smakach robisz i z masą śmietanowa czy inną? PIĘKNE ![]() Fifa... Witam i zapraszam na wspólne odchudzanko! Powodzenia ![]() A dziś idę na pierwszy zabieg w VACUMFIT - zobaczymy co z tego będzie... menu: 8:30 - 120g łosoś wędzony, kawa z mlekiem 11-15:00 - 200g pasztet, 1,5l moda ngaz 15;30 - 0,7l maślanka 18:00 - warzywa z owocami morza z patelni, herbata czerwona, herbata zielona, 3 szt czekolada gorzka
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-14 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
hej dzis cały dzien bylisy w katowcach bo tz był swiadkiem na bierzmowaniu.
jutro nadrobie zaległosci. dzis tylko powiem ze mi sie tel zepsuł no cholera jasna plaga jakas czy co ![]() ![]()
![]() |
#2674 |
Zadomowienie
|
dzień doberek z rańca
![]() Olunku jakaś czarna seria u was, już wyczerpaliście limit i niech już nic się nie psuje ![]() Mel jak tam zabieg? Napisz coś więcej, bo ja nigdy o tym nie słyszałam. Tak się zastanawiałam dlaczego ty nie chudniesz, może też masz jakieś hormonki do uregulowania? ![]() ![]() I odkurz te kijki i ruszaj ze mną. Mnie wciągnęło, wystarczyły 2 tygodnie i ciężko mi nie wyjść. Naprawdę fajnie się chodzi. Polecam. Chyba pierwszy sport co mi zaczął przyjemność sprawiać ![]() ![]() ![]() ![]() Lenko ja cię przepraszam, ale wczoraj mi wyleciało z głowy, że ja w tym tygodniu wyjeżdżam i na pewno nie chcę opierać się jakiemuś ciachowi ![]() Bettix gratuluję wagi, jak tylko przestałaś o niej myśleć ta gdzieś poleciała ![]() ![]() Miłego dzionka. ![]()
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
Aguś no trudno, będę pościć bez Ciebie
![]() ![]() Melkas też jestem ciekawa jak tam wrażenia po vacu. Daj znać. No i dzięki wielkie za życzenia ![]() Olunku ![]() ![]() Dziewczyny wrócił mi zapał do diety, oby na jak najdłużej. Dzisiaj na śniadanko wasa z białym serem, na obiad gotuję barszczyk mniam ![]()
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
heja z rana...
VACUMFIT - myślałam, że będzie gorzej, bo trochę jednak się bałam tego unieruchomienia od pasa w dół. Niedogodności: 1. krótka bieżnia - stopy ślizgały mi się po przedniej krawędzi; 2. nie miałam co zrobić z rękami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agika... Aguś, mnie też to dziwi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenka... ![]() ![]() ![]() Oluś... Limit awarii sprzętu na najbliższe 10 lat już wyczerpaliście, więc się nie przejmuj i ![]() menu: 8:45 - 120g łosoś wędzony, kawa z mlekiem 11:00 - serek waniliowy ![]() 12:00 - gruszka, 100g pasztet, herbata czerwona 15:00 - galantyna z kurczaka, 0,4l sok pomidorowy 18:30 - warzywa z patelni z owocami morza, herbata czerwona, kawałek arbuza miłego dnia ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-16 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
Melkas super, że podobały ci sie ćwiczonka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Przepraszam za wczorajszą nieobecność, w pracy weszłam na wizaż i jak tylko odpisałam na Wasze privy, to zrobił się "sajgon" i musiałam uciekać ![]() Po południu pojechałam do siostry, aby pomóc jej w sprzątaniu domku, bo woda opadła. Byłam 4,5h i muszę stwierdzić, że coś jest nie tak... po wyjściu od niej zaczęło boleć mnie gardło, miałam uczucie jakby włosy mi w przełyku zalegały. Jakieś świństwo się tam gnieździ. Dobrze, że siostra znalazła mieszkanie i wczoraj się przeprowadziła. Moja fajna powodzianka (jak ją pieszczotliwie nazywamy) też się wyprowadziła. Wróciliśmy po godz. 21 i zrobiłam kąpciu i lulu. Bo poprzedniej nocy spałam tylko 2,5h. Cholerka tak się przejmowałam tym awansem (a raczej moją niewiedzą w niektórych sprawach), że obudziłam się o godz. 2.08 i już do rana nie zasnęłam. Cały wczorajszy dzień zamiast żołądka miałam kamień. Dzisiaj p. Monika (nasza kadrowa) dostała wypowiedzenie, więc nie ma odwrotu. Nawet nie wiecie jakiego mam cykora. Na gwałt czytam KP i różne fora, aby dowiedzieć się jak prawidłowo zaplanować harmonogram portierów w systemie 12/24 i zapłacić ewentualne nadgodziny. Niestety wychodzi na to, że trzeba zatrudnić dodatkowego pracownika, bo inaczej się nie da. A do tej pory p. Monika źle to prowadziła... Eh, kończę bo jeszcze zaśniecie ![]() Aguś, mnie się nikt nie pytał o zdanie... po prostu prezes oświadczył mi, że przejmuję kadry. A jak próbowałam z nim rozmawiać, żeby zostawić p. Monikę do k. roku (kończy jej się umowa), to mi odpowiedział tak: "TO NIE JEST PROPOZYCJA, TO JEST POSTANOWIONE. NOWY ANGAŻ JEST JUŻ U WŁAŚCICIELI". Oczywiście próbował mydlić mi oczy pochwałami, że sobie poradzę, a w niektórych sprawach może mi pomóc (tylko on się g*wno zna)... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że mi nikt niczego nie przekaże, bo p. Monika już do pracy nie przyjdzie - jest zwolniona ze świadczenia pracy. Po prostu przywiozą mi org. dokumenty i radź sobie. Szkoda, że nie dali mi tych 6 m-cy na dokształcenie się tylko rzucają mnie na głęboką wodę ![]() Agusiu KABLOWAĆ TROCHĘ MUSZĘ, bo Twoje zdjątka z szóstki doskonale pokazują jaka nagroda czeka za wytrwałość. Jeszcze raz ogromne brawa masz ode mnie ![]() ![]() ![]() Miło było mi przeczytać, że polubiłaś NW ![]() Wysiłek fizyczny uzależnia i wspaniale poprawia samopoczucie ![]() Masz rację, u mnie waga zaczęła lecieć rzeczywiście wtedy gdy przestałam o tym myśleć. Może to jest jakiś sposób? ![]() Ps. Dodałam Twój e-mail do kontaktów, więc jeśli nie masz nic przeciwko, to będę Ci przysyłać jakieś głupotki na niego, by Cię trochę rozweselić ![]() Lenuś, nie pisałaś na czyj ślub ten garnitur kupowaliście i to dlatego "takie tam" myśli krążyły po mojej główce, hi hi. Twoja waga też jest ładna ![]() ![]() Lenuś, rusz tyłeczek i śmigaj do ćwiczeń ![]() Melkas, ta Twoja waga to może zepsuta jest? Ja wcinam węgle (lepiej żebyście nie wiedziały co teraz jem ![]() ![]() Olunku, adin... dwa... trii... a kysz!!! Teraz będzie już tylko lepiej ![]() Ojejku, ale się dzisiaj rozpisałam, ale to nerwy, więc wybaczcie ![]() Ale jeszcze napiszę jedno: mój tatuśko czuje się świetnie, po zwiększonej dawce leków. Już 2 tygodnie minęło po ostatnim zawale, więc serduszko się goi ![]() Miłej nocki Piękne ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-06-15 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
Zadomowienie
|
Bettix czyżbyś wcinała chipsy?????
![]() ![]() więcej jutro bo jestem w trakcie pakowania chłopaków. papa
![]() |
#2680 |
Zadomowienie
|
Agunia, nie dość, że piękna z Ciebie kobieta, to jeszcze jasnowidz
![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Raczkowanie
|
Kurde, dziewczyny, jesteście takie super z dietami i chudnięciem.Mi wprawdzie po robieniu tych wszystkich tortów waga nadal stoi( dobrze, że nie rośnie, bo zawsze się coś tam poliże, spróbuje)ale do diety i ćwiczeń coś ostatnio mnie odrzuca.cały czas mam ochotę na chleb, nie mogę się powstrzymać, a teraz po weselu to już jakiś koszmar jest.Na weselu zjadłam tylko schabowego z surówką, ale olbrzymi był i potem tylko karczek pieczony i plaster wędlinki, ale co do tego wypiłam to aż strach.
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
hej Kobietki...
troszkę się obrobiłam z papierami, więc wpadam do Was ![]() Wczoraj zaliczyłam siłkę - standardowo (bieżnia i sprzęt na nogi i brzuch) uciekło ok. 400kcal. Bettix... Oj, to nie ciekawie u Twojej siostrzyczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agika.... A gdzie Twoje chłopaki jadą? Lenka... Lenuś to bierz się do roboty, ale już ![]() ![]() ![]() ![]() Ilion... To Ty potrafisz tyle alkoholu w siebie lać ![]() ![]() A gdzie się podziewają Niutka, Wiolka, Olunek, Serduszkowata? Hej, dziewczynki co u Was? Mały rachunek sumienia: tak naprawdę przeanalizowałam sobie kwiecień-maj i za dobrze to nie wyglądało. Po 1 - odpuściłam siłkę w najmniej odpowiednim momencie, gdy waga ładnie zaczęła iść w dół. Co prawda wytłumaczenie jest - antybiotyk - ale wcale mnie to nie cieszy ![]() ![]() ![]() menu: 8:30 - 1,5 śledzia korzennego, 50g ser hollender 14%, kawa z mlekiem 11:00 - 20szt truskawek 13:00 - zapiekana mała cukinia z mięsem mielonym, surówka z kapusty, sok jabłkowy, mała kawa 18:00 - 0,7l maślanka, orzech laskowe szt. ![]() 19:00 - herbata czerwona
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-17 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Rozeznanie
|
Witam Was popołudniową kawką
![]() U mnie jakieś ogólne zniechęcenie, nic mi się nie chce, chyba potrzebuję urlopu a to jeszcze 2 miesiące oczekiwania na wypoczynek... Bettix nie martw się na zapas, na pewno dasz sobie radę. Iliion ja umarłabym po takiej ilości % trunków. Wczoraj byłam na plotkach w kafejce, wypiłam 2 browarki i już czułam że krążą w krwioobiegu ![]() Melkas ![]() Pozdrawiam Was serdecznie.
![]() |
#2684 |
Zadomowienie
|
Melkas, Bettix ale mi głupio
![]() ![]() ![]() Bettix nie zazdroszczę sytuacji Twojej siostry, nie wyobrażam sobie czegoś takiego, no ale nie ma wyjścia, trzeba sobie jakoś radzić. Jednak to twoje wczorajsze uczucie jest niepokojące, fakt. Coś tam musi nie grać. A w pracy na pewno dasz radę ![]() Barszczyk wyszedł pyszny, taki z buraczków i fasolki, bez ziemniaczków nawet, lekko zabielany oczywiście jogurtem ![]() Melkas dobrze, że uświadomiłaś sobie swoje błędy dietowe, teraz łatwiej będzie ci je wyeliminować. I widzę, że teraz już się trzymasz, więc oby tak dalej. No i ćwiczysz, a ja nie ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-06-16 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Zadomowienie
|
Ilion, Ty to masz kobieto zdrowie
![]() Mekas, ja też miałam dzisiaj zapiekankę na obiad, tylko moja była z makaronem orkiszowym, mięsem mielonym, pieczarkami, papryką i sokiem pomidorowym ![]() Należą Ci się brawa za ćwiczonka i wytrzymywanie w postanowieniu ![]() ![]() ![]() A wiesz, właśnie, że pozdrowię od Ciebie tatuśka, napewno się ucieszy, że poznałam takie fajne kobietki ![]() Wiolu, a kiedy robiłaś badańka? Może masz za niską hemoglobinię i dlatego taka zmęczona jesteś?! A może brak snu, bo Ty na te cholerne nocki chodzisz :/ Lenko, trzymam Cię Słoneczko za słowo, że od jutra bierzesz się za siebie ![]() Nie zawiedź mnie proszę ![]() Dzięki, że tak we mnie wierzycie. Dzisiaj wypisałam 2 świadectwa pracy, nawet szybko poszło - mam świetny poradnik dla kadrowców i były tam objaśnienia ![]() A gardziołek dalej czuję, coś tam mi siedzi. Łykam Rutinoskorbin na wszelki wypadek, a najdziwniejsze jest to, że jak coś zjem, to mi przechodzi, lecz wraca. Buziolki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Zaglądam do Was jak tylko mam dostęp do netu - nawet wykres muszę uzupełniać raz na jakiś czas. Zastanawiałam się nad pozostawieniem diety ale jak nie zmuszę się do niej to pęknę bo niestety na smutki najlepsze słodycze a ja od nich (chyba jak każdy) tyję jak nie wiem co. Więc jak by nie było dieta lekka musi być. Postanowiłam odstawić słodycze a jak mi się chce coś słodkiego to obowiązkowo jakieś owoce. Teraz jest ich coraz więcej i są coraz smaczniejsze. U mnie po za problemami z dietą nic się nie dzieje... no może jeszcze humorki ale jakoś sobie radzimy i z tym. Przepraszam że ja tak tylko o sobie... zaraz biegnę Was poczytać chociaż widzę że za wiele od mojej ostatniej wizyty nie napisałyście ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Bettix cieszę się że z tatą lepiej. A co do gardła to może jest spowodowane tymi nerwami? Czytałam gdzieś, że są takie objawy.
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
Serduszko, z każdym dniem będzie lepiej
![]() A jeśli chodzi o Twoją dietkę, to dalej masz zamiar skorzystać z porad dietetyczki, czy tak na własną rękę? Hm... no nie wiem jak to z tym moim gardłem jest ![]() Aga, weszłam jeszcze raz do Twojego profilu, by oglądnąć te ostatnio dodane przez Ciebie zdjęcia po a6w ![]() ![]() Miłej nocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
witam kawką...
wczoraj maiłam bardzo pracowity dzień: piekłam dwa ciasta (kruche z truskawkami i karpatkę) na piknik do przedszkola, zakupy, a na koniec pisanie wniosku o dofinansowanie dla koleżanki ![]() ![]() Bettix... Ooo, kochana makaron orkiszowy to u mnie rarytas, po który mogę sięgnąć tylko w weekend. Nawet ziemniaczków wczoraj nie tknęłam, a były młode ![]() ![]() ![]() ![]() Agika... ![]() Serduszko... Wiesz, że na pogawędkę z nami zawsze możesz liczyć ![]() Lenka... No to się doigrałaś ![]() ![]() ![]() menu: 8:30 - kawa z mlekiem, filet z makreli wędzonej 12:00 - 0,5l sok pomidorowy, 3szt herbatnik ![]() 15:00 - 2szt pomarańcza 18:00 - kawa mrożona 19:00 - 2 kawałki kurczaka, colesław, 6szt frytek, 2 łyki coli... No, to ładnie poległam ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-17 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
Witam w porze obiadowej
![]() Melkas trochę się boję, że mnie tak pogonicie do ćwiczeń, że nie dam rady ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tak średnio, podobnie jak ILion mam ciągle chęć na coś z pieczywa, a to chleb, a to droźdźówki, nie wiem czemu, nigdy tak nie miałam, normalnie fiksuje na tym punkcie i sie powstrzymac nie moge, skutkjiem czego od wyjazdu o którym pisałam, a na którym przytyłam 2 kg nic nie schudłam tylko waże juz 65 kg ![]() musze za wszelką zwalczyć w sobie tą chęć na pieczywo i wypieki , bo xle będzie ze mną ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
Lenka... Lenuś, dlatego mówiłam I konsekwentnie do celu...
![]() Niutka... Do bojuuuuuuuuu!!!!! A na pocieszenie powiem, że nie tylko Ty masz zachciewajki - jak widać powyżej POLEGŁAM! Tak mi się zachciało KFC, że kupiłam do domu i zjedliśmy pyszną ![]() ![]() ![]() To co lanie ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-17 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Zadomowienie
|
Melkas, pamiętam jak niedawno mówiłaś, że jesteś "lewa" do pieczenia ciast, a tu DWA naraz
![]() ![]() W październiku kupiliśmy 30kg ziemniaków i jeszcze ich nie zjedliśmy... ok. 10kg trzeba będzie wyrzucić. M-c temu kupiłam młode ziemniaki i dalej leżą... normalnie w moim domu dużo więcej idzie cebuli i czosnku niż ziemniaków ![]() ![]() Lenuś, Ty się tutaj Skarbie nie migaj, tylko do roboty ![]() ![]() Jak Ci się nie będzie chciało, to stań przed lustrem, podnieś koszulkę i zrób kilka podskoków, hi hi. Zawsze to na mnie działało ![]() Niutko, a ruszasz się coś? Próbowałaś chrom, by zmniejszyć pokusy? Może napiszesz nam swoje 1-dniowe menu i spróbujemy przeanalizować je... Wioluś, dzisiaj widziałam fajną kobitkę na rolkach i jakoś tak przyszłaś mi na myśl ![]() ![]() Aga, a Ty gdzie się podziewasz? Mam nadzieję, że nie spakowałaś się do torby chłopaków? ![]() Miłej nocki ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
Bettix... Litości
![]() ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-17 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Rozeznanie
|
Puk, puk, widzę że na wątku pełno prób do zmobilizowania do wysiłku fizycznego.
![]() Póki co maraton po sklepach budowlanych + meblowych to też jakaś forma spalania kcal. Bettix badania robiłam całe wieki temu...Wiem, wiem bardziej powinnam o siebie dbać. Ale tak jakos wychodzi. Ostatnio jak byłam u kardiologa pod koniec ubiegłego roku kazał mi zrobić dodatkowo TSH tarczycy i tak sie zbieram... Wyniki też by się przydało zrobić. Miłego dzionka dziewczyny ![]()
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
witam w piątek...
![]() Jak super, że już weekend ![]() ![]() ![]() ![]() Wiolka... Wioluś, to na co Ty kochana czekasz - jazda zrobić wyniki ![]() ![]() ![]() Bettix... Bo jestem lewa, naprawdę i bez kokieterii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenko... Jak tam Twoje ćwiczonka? Agika, Olunek... Gdzie się podziewacie ![]() menu: 8:30 -150g łosoś wędzony, kawa z mlekiem 11:00 - surówka z pekińskiej, 1szt ciastko owsiane 11:30 - 13:00 - 0,7l maślanka 14:30 - 150g szynki swojskiej wędzonej, mały pomidor, mała kawa z mlekiem 19:00 - 20:00 - 3 plastry arbuza, sałatka grecka, udko kurczaka pieczone (bez skóry), herbata zielona ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Olunek, Wiolka... ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-19 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
Okey... umówmy się tak: spalisz te kalorie razem z Wężem - sposób możesz wybrać sama
![]() Ojojoj jaka śliczna waga ![]() ![]() Ziemniako też gotuję 5-6szt, ha ha. Lecz ostatnio do sosów przerzuciłam się na kaszę gryczaną, makaron razowy lub orkiszowy. A do dań typu: kotlet, wątróbka itp. podaję tylko sałatkę. Najwięcej ziemniaków idzie mi do placków ziemniaczanych, ale to pewnie każdemu, ha ha ha. Wiolu, do końca czerwca dajemy Ci czas na zrobienie badań (skierowanie na TSH napewno już jest nieważne), a jeśli nie zrobisz, to będziemy się pastwić nad Twoim tyłeczkiem CODZIENNIE, aż je wykonasz ![]() ![]() Miłego dzionka dziewczynki, już niedługo ZACZYNAMY WEEKEND ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Rozeznanie
|
Kochane dzięki za troskę ale naprawdę do końca czerwca nie dam rady z badaniami. Skierowania nie miałam, to była wizyta prywatna podczas której lekarz zalecił TSH.
Obiecuję, ze nadrobię, kłania mi się też wizyta u gina i usg piersi bo od ostatniego 2 lata minęły. Zrobiłam opłaty, zakupy, jak teraz cudnie na bazarku, dookoła pełno warzyw i owoców ![]() Melkas łap buziaczka ![]()
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Cześć.Tak was dziś czytam i... zatęskniłam za ćwiczeniami.Zaraz się chyba wezmę za nie.Wczoraj w nocy zrobiłam kolejny torcik, ale taki zwyczajny z kremem.Oczywiście nie będę go jadła bo jest na zamówienie.I to właśnie najbardziej mi się w tych wszystkich tortach podoba, piekę, smaruję, dekoruje, napawam się efektem mojej pracy, robię zdjęcie i... nie muszę tego jeść.tylko mój mąz na tym troche traci bo torty robie w nocy.
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny bijcie, krzyczcie, ale nie poćwiczyłam wczoraj i dzisiaj na razie też mi się nie chce. Na dodatek zaczynam zastępować normalne zdrowe posiłki słodyczmi, a wczoraj na kolację zjadłam paczkę chipsów prosto z pieca 70% tłuszczu mniej (jakieś 300 kalorii)
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
Lenka... Jak my Cię złapiemy w swoje łapki, to oj
![]() ![]() ![]() Ilion... Mistrzyni tortów ![]() ![]() u mnie już prawie weekend, za godzinkę zmykam na siłkę, później idę z małym na rower i pośmigać po mieście. miłego weekendu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.