|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
cześć
![]() my też myśleliśmy o R na S, ale jak wiadomo nic Ci nic za darmo nie da ![]() ![]() i jednak nie opłaca się brać tego cywilnego, bo i po co? już na kościelny się nie będę tak cieszyć-bo i nazwisko już będzie TZ i obrączka itd. Poza tym nie mam pewności, że wtedy rodzice TZ dadzą na ślub bo stwierdzą, że po co skoro już jesteśmy małżeństwem-wolę nie ryzykować ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-17 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem wsciekla ![]() Niby nic takiego bo TZ grzecznie kupil mi nową, ale pokasowaly sie nawet ustawienia Musze w necie znaleźć instrukcje obslugi w pdf co do ręcznika.. Ja w trakcie okresu nigdy nie pozwalam sobie na jazdę w miejsca gdzie nie ma choćby toy toya bo w życiu bym nie wyrobiła z krzaczorami i ręcznikiem A co do brudności ręki lain... chusteczki intymne albo inne chusteczki nawilżane i po kłopocie Odkąd podpatrzyłamu mojej koleżanki (np lactacyt) sama w trakcie okresu zawsze staram sie miec przy sobie tgo typu asortyment U mnie dziś znowu upał jakby słońce chciało narobić w porty ![]() ![]() dziś u mnie dzień rodzicielski ![]() Tz jedzie do dentysty a potem do siebie dziobać książkę projektów (do uprawnień budowlanych) więc ja pomagam rodzicom dziś a jutro ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||||
Zadomowienie
|
ok
![]() Cytat:
![]() i fajnie,jedźcie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fajny ten "seven pounds" ![]() ![]() no właśnie- komicznie(co najmniej) by to musiało wyglądać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zrobiłam sobie 8min ABS ![]() zjem sobie teraz mussli myślę o tej dziewczynie co Samcia pisała...to jest aż niemożliwe,taka młoda,całe życie przed nią,córka jej potrzebuje... ![]() Kubusewa już doczytałam o chusteczkach i toy toy ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-07-17 o 07:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej dziewczyny Hmmm Ja CI powiem, że podziwiam takich ludzi.. popatrz na Agatkę Mróz.. Co by o niej nie powiedzieć poświęciła swoje życie dla córki I też młoda była Tacy ludzie od razu do nieba powinni iść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() też myślę,że tacy ludzie,z taką historią powinni do nieba iść, ale to od nas nie zależy ![]() idę pod prysznic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byla tak mloda, tak chciala zyc i... dupa ![]() a najgorsze jest to jak taka choroba potrafi szybko wykonczyc ![]() ![]() modle sie zeby mnie i TZ nigdy cos takiego nie spotkalo. to byloby straszne. nawet nie potrafie sobie tego wyobrazic ![]() Cytat:
![]() w Tatrach co prawda nie ma toyow, ale na szczescie trafiaja sie schroniska ![]() ale dzis piekna pogoda w Tatrach... pewno juz jutro taka nie bedzie... no ale nic. TZcik wlasnie sie pakuje. ja sie spakuje pozniej, bo na razie mi sie nie chce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj tak rozmawialismy z tż i on by nie chcial brac cywila tylko po to, żeby wziąć kredyt. Ale może gdyby oferta na R na S była nadzwyczajnie super wspaniała to myślalby inaczej. Chociaz jego argumentem nie była kasa tylko to, że wtedy ten ślub i wesele to juz by bylo bez sensu i bez znaczenia. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
Ja wczoraj dostałam @ a jutro juz będzie po, w sumie to nawet dziś ![]()
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Przyczajenie
|
Witam gorąco!!!
Na początek chciałam bardzo podziękować za tak miłe powitanie ![]() Bardzo mnie pocieszyłyście z tymi przygotowaniami! A przede wszytskim bardzo mnie zmobilizowałyście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Obyście mieli jutro ładną pogodę ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
choróbska są najgorszą rzeczą na świecie-jak napisała Samoa -z nimi raczej trudno coś zrobić lub jest to nie możliwe,przy tym wszystko inne wydaje się błahe
te 8-minutówki lepiej robić przed śniadaniem czy po? |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a TZ jak w wakacje za duzo siedzi w miescie to wariuje ![]() mam nadzieje, ze nie bedzie zbyt duzych korkow na Zakopiance... podobno wczoraj byla miazga... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Przyczajenie
|
Miałam coś napisać o Nas
![]() Mieszkamy na codzień we Wrocławiu i tutaj 8 lat temu się poznaliśmy. Do Wrocławia przyciągnęły Nas studia i może przeznaczenie!!! ![]() Zaręczeni jesteśmy juz od grudnia 2007r i dlatego czas najwyższy na ślub ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo lubie śledzić to forum ![]() Gorąco pozdrawia!!! ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Ale Wam zazdroszczę weekendowego wyjazdu!!! Ja juz cały teydzień goszczę moją przyszłą teściową i niestety na weekend też zostaję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
witajcie ![]() Samoa nie czytałam o Twojej koleżance, ale bardzo mi przykro. Z tego co się dowiedziałam z Waszej porannej rozmowy to była młoda i miała dziecko i na raka umarła? Straszne!!! Odnośnie cytologii, to ja mam jakąś dziwną p. ginekolog bo mi mówi że dopiero od 25 lat mogę mieć darmową cytologię, a wcześniej nie ![]() ![]() DO mnie też jutro przyjeżdza syrenka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Przyczajenie
|
Ostatnio jak byliśmy w Zakopanym to wracaliśmy do Wrocławia ponad 8 godz. a zwykle trwa to ok 4godz. Zakopane uwielbiam, ale ostatni czas spędzony w korkach troszkę to przyćmił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() Cytat:
ja niby alergikiem nie jestem, ale ostatnio jak mnie cos ugryzie to powstają takie bąble i nawet jak ich nie ruszam to potem zostakją mi blizny, więc od 2 dni intensywnie smaruję się maścią na blizny- Cepan, bo nogi mam starsznie w bliznach, ale i tak chodze w spódniczkach, fakt że za kolana, ale co tam ![]() a słyszałam od koleżanki że żeby komary tak nas nie gryzły, to trzeba brać jakąś witaminę B ileś, ale nie pamietała jaką, mam andzieję że pani w aptece bedzie wiedzieć o co chodzi ![]() ja to raczej mam figurę jabłka. mam dośc szerokie ramiona, w miarę duży biust, i duzy brzuch. natromiast mam szczupłe nogi ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jednak ślub to już taka decyzja na całe życie,większa niż kupno wspólnego mieszkania dlatego potrafi dostarczyć tylu emocji ![]() a teściowa to tak często Was odwiedza? ![]() oby tylko pogoda na weekend była inna niż zapowiadają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Przyczajenie
|
Oczywiście, że cytologię trzeba robić raz w roku! Koniecznie!!! I NFZ to refunduje! Co to za lekarka...lepiej ją zmień! Ale prywatnie cytologia kosztuje ok 20zł. A badanie piersi nie jest takie srtaszne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie jedźcie Zakopianką, jedźcie przez Dobczyce(w Wieliczce jest odbicie ![]() Cytat:
![]() Ja tam myslę, że teraz jeszcze sie tak czlowiek do tej codziennosci nie przyzwyczaja, bo wlasnie coraz to nowsze temat wychodzą - mieszkanie, slub, później dzieci ![]()
![]() |
#2691 |
Przyczajenie
|
Mam wrażenie, że moja teściowa to jest tak często, że czyje się już jak u siebie
![]() ale przezornie nie pozwalam jej na to za bardzo ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cały tydzień pracujemy i spędzamy razem niestety niewiele czasu ![]() ![]() ale dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A badane piersi wyglada tak, ze lekarz tak mega wkurzająco uciska piersi i maca, jest jeszcze usg piersi smaruje Cie zelem, żeby byl poslizg( ![]() ![]()
![]() |
#2693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mi raczej chodzilo 'poza miastem' w sensie gdzies na wyjezdzie... bo tak to tez w weekend jak nigdzie nie jedziemy to siedzimy u mnie na wsi w domu i grillujemy albo nad jeziorem... no ale TZ potrzebuje wyjazdu, zmiany krajobrazu, takiego oderwania sie od rzeczywistosci wczoraj mi jeczal, ze on chce z powrotem na rafy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za podpowiedź z tą trasą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To może niech TŻ zwróci jej delikatnie uwagę że chcielibyście spędzić trochę czasu razem? Może się nie obrazi... ![]() Dzięki za tę wiadomosć o cytologii, tak myślałam że to powinno być co roku robione bez względu na wiek, ale wiesz jeszcze kiedyś mi przyszła taka ulotka że można zrobić w swoim mieście z free i zadzwoniłam i Pani mnie o wszystko wypytała, a na samy końcu zapytała: " a Pani to ma powyżej 25lat tak?" a ja na to że nie że 22, no i ona, że "to się pani nie kwalifikuje, przykro mi" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() Zabrałam się i poszukałam- to na str NFZ jest napisane, że: "Bezpłatna cytologia bez skierowania przysługuje kobietom od 25 do 59 roku życia raz na trzy lata, a bezpłatna mammografia bez skierowania raz na dwa lata kobietom od 50 do 69 roku życia." Dlaczego co 3 lata? i dlaczego od 25roku? Bezsensu. Idę prywatnie bo już ze 3 lata nie miałam w ogóle robionej jak nie więcej ![]()
http://s9.suwaczek.com/200308153338.png ![]() http://s4.suwaczek.com/200812180728.png ![]() http://s3.suwaczek.com/20100717310117.png ![]() Edytowane przez msock Czas edycji: 2009-07-17 o 09:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak Wy jesteście z Wrocka to najlepsza alternatywą dla Zakopianki jest rasa przez Dobczyce, bo do wieliczki cały czas jedzie od Wrocławia droga nr 4. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czy jest dresiarnia? ja prawde mowiac nie widzialam, ale my nie siedzimy przy barach albo pod zjezdzalniami tylko z drugiej strony na plazy ![]() ![]() z ta Zakopianka czasem ciezko wyczuc, bo niekiedy jak jechalismy w piatek wieczorem to 1h15 bylismy na miejscu.... a czasem trafi sie korek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pytałam w dzień, bo wydaje mi się, że w dzień jest tam dzieciarnia i dresiarnia ![]()
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dresiarnia na 100% jest na Zakrzowku ![]() alez mi sie nie chce pakowac ![]() niech ktos mnie spakuje ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-17 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaczęłam dzień z panem w geterkach, później prysznic, a teraz śniadanko. Chyba to dobra kolejność? Bo tak sobie myślę, że na głodniaka to się spala ten cały zaległy tłuszcz, a śniadanie zdążę jeszcze spalić bo idę trochę spraw pozałatwiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.