Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-01, 14:12   #2671
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Ja poszłam spać o 23, bo byłam zmęczona po całym dniu pracy i doszłam do wniosku, że nie będę na siłę czekać do dwunastej Obudziłam się o północy, bo nie dość, że dookoła strzelały fajerwerki to jeszcze mój pies wlazł pod biurko ze strachu i nie chciał wyjść.

Cieszę się za to, że się wyspałam A dziś sobie "poimprezuję", bo o 20.00 zaczyna się audycja radiowa, na którą czekałam i ma trwać aż 9 godzin. Do końca na pewno nie dotrwam, ale choć trochę posłucham
Stary 2010-01-01, 14:26   #2672
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Witam w Nowym Roku!Mam nadzieję, że miło spędziłyście Sylwestra!
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Witam w Nowym Roku
Jak tam dziewczyny, imprezki się udały?
U mnie impreza się baaardzo udała, dawno się tak świetnie nie bawiłam! a dziś już nie mogę chodzić!Mam bąble na stopach, a buty miałam przewygodne!Od razu na wejściu poleciało mi oczko w rajstopach, miałam zapasowe, ale było tak ciepło, że super się czułam bez No i po raz kolejny zakochałam się w moim TŻ A jutro jedziemy do znajomych do Łodzi, a w pn na Avatara do kina. Bardzo dużo atrakcji jak na tak krótki czas, a potem powrót do szarej rzeczywistości, muszę się wziąć ostro za naukę i czytanie :/
Poza tym dziś zrobię nowy spis kosmetyczny i podsumowanie 2009r jeżeli chodzi o kosmetyki kwoty i ilości mnie pewnie przerażą. Pochwalę się potem

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Isa, a co to za audycja?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:42   #2673
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Hej hej. Jednak mam neta, i już wiem, co miała na myśli MagJa mówiąc, że iPlus jest tragiczny.

Nawet cytować nie mogę, emotki mi się nie pokazują, avatary też, a strona ładuje się wieki.
Poczułam się wywołana do tablicy U mnie aż tak źle z tym iPlusem nie jest, bo emotki i avki widzę, cytowanie też jako tako działa, ale fakt faktem wszystko ładuje się baaaardzo długo. Dlatego ostatnimi czasy tylko Was śledzę, a nic nie piszę. Po prostu zanim wszystko przeczytam, to już mi się odechciewa cytować i odpisywać Już odliczam miesiące do maja, kiedy to minie te przymusowe 2 lata męczenia się z tym &%$#&$# netem.

Cytat:
rzyrafko, http://shop.hm.com/de/start?marketve...=1262247156736
zakładka Damen a potem po lewej Accesories
Też sobie obejrzałam i bardzo spodobały mi się te kolczyki i bransoletka. Ta ostatnia pasowałaby mi nawet do kupionego przedwczoraj na wyprzedaży w Tesco naszyjnika. W ogóle to się obkupiłam - wzięłam czarne długie korale składające się z jakichś 10 (tak na oko) sznurów korali różnej długości, wisiorek srebrno-fioletowy z różnych różności (koraliki, łańcuszki, jakieś błyszczące szkiełko) i właśnie ten wspomniany czarny naszyjnik - na takiej jakby aksamitce zawieszone różne "kamyki" i nieregularnych kształtach, łańcuszki i gwiazdki. Coś podobnego właśnie jak w tej w bransoletce. Jakby któraś z Was wypatrzyła coś z tej biżu u nas w H&M, to dajcie znać.
A tak w ogóle to za te 3 rzeczy dałam dokładnie 36,75zł wykorzystując zniżkę pracowniczą 10% i rabat na F&F i Cherokee, który dostałam w kuponach Clubcard. W normalnych cenach to wszystko kosztowałoby mnie bagatela 115zł

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jakie piękne cienie: http://shop.hm.com/de/shoppingwindow...AKE&shoptype=S potrójne na drugiej stronie - zwłaszcza fiolety
i poczwórne szarości
ale u mnie chyba nie ma kosmetyków
Wydaje mi się, że te potrójne cienie widziałam razem z rzyrafką jak byłam w Krk w październiku bodajże. No ale mogę się mylić, to ona je wtedy oglądała. Mnie jakoś ostatnio kolorówka nie kręci

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
No i pazurki już wymalowane, pierwszą warstwą Bella 407, śliczna krwista czerwień
Ano śliczna, śliczna. Chociaż musiałąm ściachać pazurki na krótko, bo tak je ostatnio zaniedbałam, że ciągle się rozdwajały , to malnęłam je tym Bell'em i nie mogę się na nie napatrzeć Nawet takie króciusieńkie są śliczne.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Sylwester to chyba najbardziej przereklamowany dzień w roku...
O, tak Tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy patrzą na mnie jak na wariata jak mówię, że dla mnie to dzień jak co dzień i nie muszę się wtedy akurat wybierać na imprezy na siłę, bo tak trzeba. Jest okazja, to idę, nie to nie. A tak szczerze mówiąc, to nie pamiętem Sylwestra, na którym bym się naprawdę świetnie bawiła. Zwykle były jakieś nieporozumienia, kłótnie i inne nieprzyjemne sytuacje, łącznie z różnymi chorymi scenami urządzanymi przez jedną z par A i wczoraj mimo iż spędzałam go u mnie razem z TŻ nie obyło się bez fochów. Ech, denerwuje mnie ten dzień. Wrrrr

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Poza tym dziś zrobię nowy spis kosmetyczny i podsumowanie 2009r jeżeli chodzi o kosmetyki kwoty i ilości mnie pewnie przerażą. Pochwalę się potem
Podziwiam, że Ci się chce i z niecierpliwością czekam na wynik
Sama postanowiłam w tym roku zapisywać wydatki kosmetyczne w kalendarzu Zobaczymy tylko na ile starczy mi zapału. Póki co mogę już wpisać zamówienie minerałów z Lauress, bo będę za nie płacić dopiero w tym roku.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2010-01-01 o 15:57 Powód: skleroza - zdjęcia i dopisek
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 16:01   #2674
isa666
Zakorzenienie

luskap http://www.di.fm/calendar/event.php?event=18121

Hej Mag
Ja ostatnio w Orsayu widziałam fajny srebrny naszyjnik z takimi kuleczkami na końcu, ale wydał mi się zbyt długi (sięgał mi do pępka) i nie wzięłam, bo nie lubię aż tak długich naszyjników.
To było coś w tym stylu, ale cały srebrny i kuleczki były większe: http://allegro.pl/item865297832_emka...naszyjnik.html
Stary 2010-01-01, 16:41   #2675
karolaaajna
BAN stały

Uporczywe spamowanie forum (ban)

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2010-01-01 o 17:09
karolaaajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 16:54   #2676
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Mag
Ja ostatnio w Orsayu widziałam fajny srebrny naszyjnik z takimi kuleczkami na końcu, ale wydał mi się zbyt długi (sięgał mi do pępka) i nie wzięłam, bo nie lubię aż tak długich naszyjników.
To było coś w tym stylu, ale cały srebrny i kuleczki były większe: http://allegro.pl/item865297832_emka...naszyjnik.html
To mój wisiorek jest trochę inny, to jest jakby srebrne kółko na łańcuszku,a do tego kółka są przymocowane krótsze łańcuszki, niektóre solo, a na niektórych wisi a to fioletowa kulka, a to srebrna, a to kryształek, a to kuleczka z kryształkami. Taka plątanina różnych różności. I teraz kosztuje w Tesco 15zł, wcześniej 30zł. ogólnie cała biżu zeszła na 50% No i ten mój wisiorek akurat mógłby być ciut dłuższy, ale u mnie przez duży biust wszystko się automatycznie skraca, czy to naszyjniki czy bluzki
Stary 2010-01-01, 17:30   #2677
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Mag, bardzo podobają mi się te kolczyki kółeczka z turkusem i czarno-srebrna bransoletka
Mój wynik jak zwykle zatrważający
ROK 2009
Przybyło 304szt.
Ubyło 236szt.
Wydane 2460,43zł

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-01, 17:51   #2678
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

MagJa, śliczne są te kolczyki z turkusowymi kółeczkami. Zapoluję na nie. A niektóre rzeczy z tej kolekcji widziałam już w sklepie - np. tą bransoletkę. Trzeba więc regularnie zaglądać.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 17:54   #2679
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Mag, bardzo podobają mi się te kolczyki kółeczka z turkusem i czarno-srebrna bransoletka
ROK 2009
Przybyło 304szt.
Ubyło 236szt.
Wydane 2460,43zł

Wow, niezły wynik!
Ja kiedyś robiłam comiesięczną listę kupionych i zużytych kosmetyków, ale znudziło mi się to
Stary 2010-01-01, 18:52   #2680
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi się bardziej ta turkusowa wersja kolczyków podoba, ale i ta druga by mi pasowała, przynajmniej do urody, bo niekoniecznie do ciuchów
A bransoletka niby prosta, a jednak ma coś w sobie.
Tą bransoletkę i te kolczyki czarno-fioletowe wylookałam już na Allegro i nie omieszkałam kliknąć kolczyków Co prawda dopiero wczytując się w aukcję odkryłam, że one mają aż 10cm, ale mam kilka par dziewięciocentymetrowych i jakoś w nich chodzę, więc 1cm w tą czy w tą wielkiej różnicy nie robi. Chociaż nie powiem, wolę krótsze. Taka najbardziej optymalna dla mnie długość to 7cm.

Cytat:
ROK 2009
Przybyło 304szt.
Ubyło 236szt.
Wydane 2460,43zł

W przeliczeniu na miesiąc nie wychodzi tak źle, bo niby tylko 206zł. No i jednak całkiem sporo zużyłaś

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
MagJa, śliczne są te kolczyki z turkusowymi kółeczkami. Zapoluję na nie. A niektóre rzeczy z tej kolekcji widziałam już w sklepie - np. tą bransoletkę. Trzeba więc regularnie zaglądać.
A kojarzysz po ile te bransoletki były? Na Allegro po 35zł bodajże i wydaje mi się to drogo. Pewnie w sklepie tańsze.
A zaglądać niestety nie mam gdzie, dlatego Was proszę o czujność i jak się pojawią te turkusowe kolczyki to dajcie znać po ile.

Cytat:
Wow, niezły wynik!
Ja kiedyś robiłam comiesięczną listę kupionych i zużytych kosmetyków, ale znudziło mi się to
Pewnie i mi się znudzi, ale póki co zaczynam. Miałam iść do babci, ale mi się nie chce (a to aż po drugiej stronie ulicy ), więc chociaż zrobię coś pożytecznego i stworzę sobie w excelu stosowne tabelki.
Stary 2010-01-01, 20:09   #2681
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja tak na chwilke tylko, jutro nadrobie posty.

Sylwester mocno średni
Zmyliśmy się zaraz po północy, na noc zostałam u TŻ i wróciłam przed 13 do domu.

Wszytskiego najlpeszego w Nowym Roku

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-01, 20:18   #2682
Organzza
Zakorzenienie

Mój sylwester był dwuosobowy, bardzo mi się podobało i chyba nie zamieniłabym tych chwil na tłumne przywitanie nowego roku no i nie musiałam bawić się na siłę, bo "tak trzeba"
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 20:24   #2683
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A kojarzysz po ile te bransoletki były? Na Allegro po 35zł bodajże i wydaje mi się to drogo. Pewnie w sklepie tańsze.
A zaglądać niestety nie mam gdzie, dlatego Was proszę o czujność i jak się pojawią te turkusowe kolczyki to dajcie znać po ile.
Wydaje mi się, że były po 24.90zł. A jak znajdę kolczyki to dam znać.
Stary 2010-01-01, 20:27   #2684
isa666
Zakorzenienie

Ja sobie właśnie imprezuję przy muzyczce i szkoda tylko, że nie mam żadnego dobrego trunku do picia

Za chwilę idę się wykąpać i wyrolniczyć porządnie i obym dbała o siebie tak cały rok
Stary 2010-01-01, 20:30   #2685
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
O, tak Tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy patrzą na mnie jak na wariata jak mówię, że dla mnie to dzień jak co dzień i nie muszę się wtedy akurat wybierać na imprezy na siłę, bo tak trzeba. Jest okazja, to idę, nie to nie. A tak szczerze mówiąc, to nie pamiętem Sylwestra, na którym bym się naprawdę świetnie bawiła. Zwykle były jakieś nieporozumienia, kłótnie i inne nieprzyjemne sytuacje, łącznie z różnymi chorymi scenami urządzanymi przez jedną z par A i wczoraj mimo iż spędzałam go u mnie razem z TŻ nie obyło się bez fochów. Ech, denerwuje mnie ten dzień. Wrrrr
Mam dokładnie to samo Żaden z Sylwestrów nie był jakiś wyjątkowy na tyle, żeby go wspominać a takie imprezowanie i świętowanie czegoś tylko dlatego, że trzeba wydaje mi się dziwne.
U mnie było typowo rodzinnie, spędziłam go w domu, z rodzicami, siostrą, jej mężem, moim boskim siostrzeńcem i TŻ Więc towarzystwo nie zawiodło.
Cytat:
ROK 2009
Przybyło 304szt.
Ubyło 236szt.
Wydane 2460,43zł

Nie jest tak źle. Ilościowo może i sporo, ale kwotowo do zaakceptowania.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 20:55   #2686
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
W przeliczeniu na miesiąc nie wychodzi tak źle, bo niby tylko 206zł. No i jednak całkiem sporo zużyłaś
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nie jest tak źle. Ilościowo może i sporo, ale kwotowo do zaakceptowania.
No to mnie trochę pocieszyłyście dziewczyny!
Stary 2010-01-01, 22:00   #2687
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Melduję się i ja w Nowym Roku z najlepszymi życzeniami dla wszystkich NK

Mój Sylwester był nawet niezły, choć tak jak większość z Was nie lubi tego dnia i przymuszonego świetowania.

Najbliższy miesiąc zapowiada mi się pracowicie; czeka mnie sporo pracy i niezła harówka, no ale potem już tylko zasłużony i dłuugi wypoczynek

Specjalnych postanowień noworocznych w tym roku nie czynię, poza zredukowaniem ilości kosmetyków, wymienieniem części kolorówki i nie robieniem gigantycznych zapasów
W ogóle ostatnio doszłam do wniosku, że miniony rok nie owocował zbytnio u mnie w odkrycia kosmetyczne; owszem, odkryłam kilka fajnych kosmetyków, ale w porównaniu z latami ubiegłymi to tak cienko. Poza tym już daaawno żadna nowość mnie nie rzuciła na kolana oprócz podkładu Bobbi Brown - przed Świętami dostałam próbkę i przy najbliższej okazji mam zamiar poczynić zakup Może skuszę się też na L3 Shiseido, ma ktoś porównanie z pryzmami nr 3?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 07:22   #2688
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć dziewczyny.
Ja dopiero dzisiaj mogę cokoliwiek napisać bo wczoraj umierałam tak bardzo że nie byłam w stanie podniesć ręki.
I to wcale nie był kac a jakieś zatrucie albo grypa żołądkowa.
Czułam się tak strasznie jak jeszcze igdy w życiu, wymiotywałam cały dzień, miałam gorączke, nie mogłam patrzeć na jedzenie
Od sylwestra jeszcze się nie rozpakowałam, nie umyłam nawet! Lece pod prysznic bo chwilowo czuję że tam nie zasłabnę....

Jakisz koszmar mnie dopadł, wyplułam z siebie wszystko co możliwe, mogłam przełknąć jedynie mentosy ......

Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku
Stary 2010-01-02, 07:38   #2689
isa666
Zakorzenienie

Wróciła do mnie zima, od rana pada lekki śnieżek i jest mróz (-2 stopnie). Podobno w tym tygodniu znów będzie fala mrozów

O kurczę, Vibesko ale Cię dopadło Kuruj się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 10:23   #2690
fuksjaa

Hej.

Vibesko, pewnie fatalnie się czujesz.. Bardzo współczuję.

U mnie też chyba zima powoli wraca, pada drobny śnieżek a i na ulicach bardzo ślisko. Byłam dziś na korepetycjach i niedawno wróciłam, o 12.00 zmykam się uczyć - muszę zrobić jedno tłumaczenie i pouczyć się na literaturę, a kompletnie nie mam weny do tego.

Jeżeli chodzi o kosmetyki, to u mnie podobnie jak u Madziarry, mało miałam odkryć w tym roku, takich w których byłabym zakochana bez pamięci.
W dodatku muszę poszukać nowego podkładu bo Maybelline Dream Satin Liquid, który dostałam od Rzyrafki, mi nie odpowiada - podkreśla wszelkie niedoskonałości, twarz szybko się świeci i chyba zapycha.

Używałyście może podkładu Revlona Colorstay z Softflexem?
Stary 2010-01-02, 12:00   #2691
Jelonek
Zakorzenienie

Też może zapychać, to ciężki kliber, sporo osób narzeka na przyduszenie
Moim odkryciem roku był podkład adaptacyjny Oriflame. Odcień porcelain jest boski, sam podkład delikatny, nie wysusza, nie powoduje nadmiernego świecenia. Boski
Zapomniałabym o kremie YR na zaczerwienienia- nadal jestem nim absolutnie zachwycona!
Przy okazji, ostatnio dokupiłam puder prasowany YR (bo straciłam nadzieję na coś lekkiego, do poprawek o odpowiednio jasnym kolorze, wśród wysokopółkowców ) z nowej serii. Matujący w czarnym pudełku. Też bardzo fajny i w promocji za 45zł Żyć nie umierać

Korzystając z okazji, wszystkim NK najlepszego
Ciekawe jak najmłodszy się chowa bo choć podczytuję, to True nie widziałam sto lat tutaj

Edycja- miałam próbkę tego najnowszego Ori, w słoiczku p/zmarszczkowego dla dojrzałych
Najjaśniejszy ciemny niestety. Sam podkład kryje, matuje i nawet mógłby być fajny, gdyby nie kolory

Edytowane przez Jelonek
Czas edycji: 2010-01-02 o 12:04
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:44   #2692
isa666
Zakorzenienie

Hej Jelonku, dawno Cię nie było
bosiak widzę też Ciebie, co tak nic się nie odzywasz?

fuksjaa ja nie miałam tego Revlona, ale z tego co pamiętam on strasznie śmierdzi alkoholem. Przymierzałam się do niego kilka lat temu, gdy się filtrowałam i potrzebowałam bardzo jasnego podkładu. Jednak podczas testów w drogerii ten alkoholowy smrodek mnie odrzucił od razu
Stary 2010-01-02, 12:55   #2693
bossy
Zakorzenienie

Isa Czytałam zaległe Wasze posty
Najlepszego w Nowym Roku Dziewczyny! )))

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:59   #2694
Estella
Zakorzenienie

Ja bardzo lubię Revlona, to mój numer jeden. Jest dość ciężki, ale super kryje i długo się trzyma - zwłaszcza nałożony gąbeczką przed imprezą, skóra wygląda idealnie. Na codzień można go nałożyć cieniutko np. na krem.
Rzeczywiście jest dość ciężki, dość mocno kryje i może trochę wysuszać - no ale to wszystko zależy też od cery i jej skłonności.

Właśnie siedzę i przeglądam kosmetyki, sporo pudrów mi się rozmnożyło :/ muszę się za nie w końcu zabrać.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:38   #2695
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Yyy, jedyne co mi się kojarzy z ZNP to Związek Nauczycielstwa Polskiego- ale pewnie nie to miałaś na myśli
No nie ostatnio TŻ mnie zmusił do używania skrótu polskiego zamiast pms.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Pasuje mi.
Nawilża, wygładza i zmiękcza skórę. W dodatku nie święcę się po niej, ani mnie nie zapycha, a to ogromny sukces.

Kiedyś robiłam już podejścia do Aqualii, ale wtedy mi nie pasowała, widocznie miałam inne potrzeby.
Ja też uwielbiam Aqualię, to jeden z lepszych kremów aptecznych moim zdaniem. Treściwa, nie podrażnia, bardzo przyjemna.

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Kurcze, nie udało mi się dziś zrobić sephorowych zakupów I muszę jutro jechać. To może mi poradzicie, jaką pomadkę wybrać? Zastanawiam się nad Chanel Rouge Allure i Clinique Long Last... Jakie Wy polecacie? Ważne, aby miała matowe / satynowe odcienie, była trwała i "sama" malowała usta - wiecie o co chodzi?
Już pewnie po fakcie, bo i po promocji, ale ja bardzo polecam Estee Lauder Signature. Kupiłam kilka tygodni temu i nie rozstaję się z nią.

Ja właśnie wróciłam z Sylwestra, było super, chociaż jestem okropnie niewyspana, bo TŻ dzisiaj fatalnie spał i co chwilę mnie budził wiercąc się. Ale bardzo się cieszę, że pojechaliśmy, no i dobrze że nie spędziliśmy Sylwestra z moimi przyjaciółmi, bo dla nich to był chyba jeden z gorszych.

Życzę wszystkim szczęścia w Nowym Roku.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 15:27   #2696
MagKoni
BAN stały

a ja właśnie wróciłam z wycieczki do Galerii Centrum
Likwidują u nas ten cały sklep.
Przyniosłam całą reklamówkę kosmetyków.
Promocje powalają z nóg. No nie dało się wyjść choćby bez 10 rzeczy. Jutro idę znów.
Teraz przy tym Tru się chowa. I wszystko nowe i świeże.

Kupiłam dziś:
Lancome Color Fever błyszczyk
Dior róż - z tej serii tylko bardziej różowy
http://www.allegro.pl/item867818023_...oz_nr_94 3.html

clarins - moje wymarzone od roku
http://us.strawberrynet.com/makeup/c.../84276/#DETAIL

clarins pojedynczy cień - tylko taki różowy delikatny (na zdjęciu jest fiolet)
http://us.strawberrynet.com/makeup/c.../84292/#DETAIL

shiseido hydro cień pojedynczy - różowy

i odżywki do włosów, krem do rąk

jutro idę po kolejną dostawę

Wszystko w promocji -50% i -30%

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

a kto miał ten cień????

http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...ld-Island.html

czekam na paczkę z nim
28 zł za tak śliczny cień

Edytowane przez MagKoni
Czas edycji: 2010-01-02 o 13:43
MagKoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 16:58   #2697
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Isa Czytałam zaległe Wasze posty
Najlepszego w Nowym Roku Dziewczyny! )))
Aha Ale dużo nie naprodukowałyśmy chyba
Stary 2010-01-02, 17:32   #2698
fuksjaa

Wreszcie skończyłam to tłumaczenie.. Zaczęłam trochę po 12.00 i skończyłam teraz. Już mi się wszystko miesza i nie wiem jak się nazywam.

Isa, Jelonek, Estella, dzięki za opinie o Revlonie, zaraz poczytam o nim w KWC, na wizażystce jest wątek o nim, też tam zajrzę.
Ale najpierw idę zrobić pranie, o.
Stary 2010-01-02, 17:52   #2699
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

kurczę a ja się waham nad kremem na dzień pod filtry i mam trzy typy

1) Nuxe Nirvanesque
2) Clinique Continuous Rescue Antioxidant cośtamcośtam
3) Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

macie jakieś porównanie?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 19:01   #2700
pakosta
Wtajemniczenie

Noworocznie wszystkiego naj

Szybkie pytanie, bo z przyjaciółką siedzę - macie może adres tego bloga z pigmentami MAC? Tam, gdzie są zdjęcia kolorów na żywo?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości