![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Ja poszłam spać o 23, bo byłam zmęczona po całym dniu pracy i doszłam do wniosku, że nie będę na siłę czekać do dwunastej
![]() Cieszę się za to, że się wyspałam ![]() ![]()
#2672 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam w Nowym Roku!Mam nadzieję, że miło spędziłyście Sylwestra! U mnie impreza się baaardzo udała, dawno się tak świetnie nie bawiłam! a dziś już nie mogę chodzić!Mam bąble na stopach, a buty miałam przewygodne!Od razu na wejściu poleciało mi oczko w rajstopach, miałam zapasowe, ale było tak ciepło, że super się czułam bez ![]() ![]() Poza tym dziś zrobię nowy spis kosmetyczny i podsumowanie 2009r jeżeli chodzi o kosmetyki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Isa, a co to za audycja?
#2673 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A tak w ogóle to za te 3 rzeczy dałam dokładnie 36,75zł wykorzystując zniżkę pracowniczą 10% i rabat na F&F i Cherokee, który dostałam w kuponach Clubcard. W normalnych cenach to wszystko kosztowałoby mnie bagatela 115zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O, tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sama postanowiłam w tym roku zapisywać wydatki kosmetyczne w kalendarzu ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-01-01 o 15:57 Powód: skleroza - zdjęcia i dopisek |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
luskap http://www.di.fm/calendar/event.php?event=18121
![]() Hej Mag ![]() Ja ostatnio w Orsayu widziałam fajny srebrny naszyjnik z takimi kuleczkami na końcu, ale wydał mi się zbyt długi (sięgał mi do pępka) i nie wzięłam, bo nie lubię aż tak długich naszyjników. To było coś w tym stylu, ale cały srebrny i kuleczki były większe: http://allegro.pl/item865297832_emka...naszyjnik.html
#2675 |
BAN stały
|
Uporczywe spamowanie forum (ban)
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-01-01 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Mag, bardzo podobają mi się te kolczyki kółeczka z turkusem i czarno-srebrna bransoletka
![]() Mój wynik jak zwykle zatrważający ROK 2009 Przybyło 304szt. Ubyło 236szt. Wydane 2460,43zł ![]()
#2678 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
MagJa, śliczne są te kolczyki z turkusowymi kółeczkami.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś robiłam comiesięczną listę kupionych i zużytych kosmetyków, ale znudziło mi się to ![]()
![]() |
#2680 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bransoletka niby prosta, a jednak ma coś w sobie. Tą bransoletkę i te kolczyki czarno-fioletowe wylookałam już na Allegro i nie omieszkałam kliknąć kolczyków ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A zaglądać niestety nie mam gdzie, dlatego Was proszę o czujność i jak się pojawią te turkusowe kolczyki to dajcie znać po ile. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na chwilke tylko, jutro nadrobie posty.
Sylwester mocno średni ![]() Zmyliśmy się zaraz po północy, na noc zostałam u TŻ i wróciłam przed 13 do domu. Wszytskiego najlpeszego w Nowym Roku ![]()
#2682 |
Zakorzenienie
|
Mój sylwester był dwuosobowy, bardzo mi się podobało i chyba nie zamieniłabym tych chwil na tłumne przywitanie nowego roku
![]() ![]()
#2683 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie właśnie imprezuję przy muzyczce i szkoda tylko, że nie mam żadnego dobrego trunku do picia
![]() Za chwilę idę się wykąpać i wyrolniczyć porządnie i obym dbała o siebie tak cały rok ![]()
#2685 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie było typowo rodzinnie, spędziłam go w domu, z rodzicami, siostrą, jej mężem, moim boskim siostrzeńcem i TŻ ![]() ![]() Nie jest tak źle. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja w Nowym Roku z najlepszymi życzeniami dla wszystkich NK
![]() Mój Sylwester był nawet niezły, choć tak jak większość z Was nie lubi tego dnia i przymuszonego świetowania. Najbliższy miesiąc zapowiada mi się pracowicie; czeka mnie sporo pracy i niezła harówka, no ale potem już tylko zasłużony i dłuugi wypoczynek ![]() Specjalnych postanowień noworocznych w tym roku nie czynię, poza zredukowaniem ilości kosmetyków, wymienieniem części kolorówki i nie robieniem gigantycznych zapasów ![]() W ogóle ostatnio doszłam do wniosku, że miniony rok nie owocował zbytnio u mnie w odkrycia kosmetyczne; owszem, odkryłam kilka fajnych kosmetyków, ale w porównaniu z latami ubiegłymi to tak cienko. Poza tym już daaawno żadna nowość mnie nie rzuciła na kolana oprócz podkładu Bobbi Brown - przed Świętami dostałam próbkę i przy najbliższej okazji mam zamiar poczynić zakup ![]()
#2688 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja dopiero dzisiaj mogę cokoliwiek napisać bo wczoraj umierałam tak bardzo że nie byłam w stanie podniesć ręki. I to wcale nie był kac a jakieś zatrucie albo grypa żołądkowa. Czułam się tak strasznie jak jeszcze igdy w życiu, wymiotywałam cały dzień, miałam gorączke, nie mogłam patrzeć na jedzenie ![]() Od sylwestra jeszcze się nie rozpakowałam, nie umyłam nawet! Lece pod prysznic bo chwilowo czuję że tam nie zasłabnę.... Jakisz koszmar mnie dopadł, wyplułam z siebie wszystko co możliwe, mogłam przełknąć jedynie mentosy ...... Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku ![]()
#2689 |
Zakorzenienie
|
![]() Wróciła do mnie zima, od rana pada lekki śnieżek i jest mróz (-2 stopnie). Podobno w tym tygodniu znów będzie fala mrozów ![]() O kurczę, Vibesko ale Cię dopadło ![]() ![]() ![]()
#2690 |
|
Hej.
![]() Vibesko, pewnie fatalnie się czujesz.. ![]() U mnie też chyba zima powoli wraca, pada drobny śnieżek a i na ulicach bardzo ślisko. Byłam dziś na korepetycjach i niedawno wróciłam, o 12.00 zmykam się uczyć - muszę zrobić jedno tłumaczenie i pouczyć się na literaturę, a kompletnie nie mam weny do tego. ![]() Jeżeli chodzi o kosmetyki, to u mnie podobnie jak u Madziarry, mało miałam odkryć w tym roku, takich w których byłabym zakochana bez pamięci. W dodatku muszę poszukać nowego podkładu bo Maybelline Dream Satin Liquid, który dostałam od Rzyrafki, mi nie odpowiada - podkreśla wszelkie niedoskonałości, twarz szybko się świeci i chyba zapycha. ![]() Używałyście może podkładu Revlona Colorstay z Softflexem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Też może zapychać, to ciężki kliber, sporo osób narzeka na przyduszenie
![]() Moim odkryciem roku był podkład adaptacyjny Oriflame. Odcień porcelain jest boski, sam podkład delikatny, nie wysusza, nie powoduje nadmiernego świecenia. Boski ![]() Zapomniałabym o kremie YR na zaczerwienienia- nadal jestem nim absolutnie zachwycona! ![]() Przy okazji, ostatnio dokupiłam puder prasowany YR (bo straciłam nadzieję na coś lekkiego, do poprawek o odpowiednio jasnym kolorze, wśród wysokopółkowców ![]() ![]() ![]() Korzystając z okazji, wszystkim NK najlepszego ![]() Ciekawe jak najmłodszy się chowa ![]() ![]() Edycja- miałam próbkę tego najnowszego Ori, w słoiczku p/zmarszczkowego dla dojrzałych ![]() Najjaśniejszy ciemny niestety. Sam podkład kryje, matuje i nawet mógłby być fajny, gdyby nie kolory ![]() Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-01-02 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Hej Jelonku, dawno Cię nie było
![]() bosiak widzę też Ciebie, co tak nic się nie odzywasz? fuksjaa ja nie miałam tego Revlona, ale z tego co pamiętam on strasznie śmierdzi alkoholem. Przymierzałam się do niego kilka lat temu, gdy się filtrowałam i potrzebowałam bardzo jasnego podkładu. Jednak podczas testów w drogerii ten alkoholowy smrodek mnie odrzucił od razu ![]()
#2693 |
Zakorzenienie
|
Isa
![]() ![]() ![]() Najlepszego w Nowym Roku Dziewczyny! ![]()
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię Revlona, to mój numer jeden. Jest dość ciężki, ale super kryje i długo się trzyma - zwłaszcza nałożony gąbeczką przed imprezą, skóra wygląda idealnie. Na codzień można go nałożyć cieniutko np. na krem.
Rzeczywiście jest dość ciężki, dość mocno kryje i może trochę wysuszać - no ale to wszystko zależy też od cery i jej skłonności. Właśnie siedzę i przeglądam kosmetyki, sporo pudrów mi się rozmnożyło :/ muszę się za nie w końcu zabrać.
![]() |
#2695 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z Sylwestra, było super, chociaż jestem okropnie niewyspana, bo TŻ dzisiaj fatalnie spał i co chwilę mnie budził wiercąc się. ![]() ![]() Życzę wszystkim szczęścia w Nowym Roku. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
BAN stały
|
a ja właśnie wróciłam z wycieczki do Galerii Centrum
Likwidują u nas ten cały sklep. Przyniosłam całą reklamówkę kosmetyków. Promocje powalają z nóg. No nie dało się wyjść choćby bez 10 rzeczy. Jutro idę znów. Teraz przy tym Tru się chowa. I wszystko nowe i świeże. Kupiłam dziś: Lancome Color Fever błyszczyk Dior róż - z tej serii tylko bardziej różowy http://www.allegro.pl/item867818023_...oz_nr_94 3.html clarins - moje wymarzone od roku http://us.strawberrynet.com/makeup/c.../84276/#DETAIL clarins pojedynczy cień - tylko taki różowy delikatny (na zdjęciu jest fiolet) http://us.strawberrynet.com/makeup/c.../84292/#DETAIL shiseido hydro cień pojedynczy - różowy i odżywki do włosów, krem do rąk jutro idę po kolejną dostawę ![]() Wszystko w promocji -50% i -30% ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- a kto miał ten cień???? http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...ld-Island.html czekam na paczkę z nim 28 zł za tak śliczny cień ![]() Edytowane przez MagKoni Czas edycji: 2010-01-02 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2698 |
|
Wreszcie skończyłam to tłumaczenie.. Zaczęłam trochę po 12.00 i skończyłam teraz.
![]() ![]() Isa, Jelonek, Estella, dzięki za opinie o Revlonie, zaraz poczytam o nim w KWC, na wizażystce jest wątek o nim, też tam zajrzę. ![]() Ale najpierw idę zrobić pranie, o. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
lipiec na maksa!!! :)
|
kurczę a ja się waham nad kremem na dzień pod filtry i mam trzy typy
![]() 1) Nuxe Nirvanesque 2) Clinique Continuous Rescue Antioxidant cośtamcośtam 3) Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief macie jakieś porównanie? ![]()
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
Noworocznie wszystkiego naj
![]() Szybkie pytanie, bo z przyjaciółką siedzę - macie może adres tego bloga z pigmentami MAC? Tam, gdzie są zdjęcia kolorów na żywo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.