Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 08:02   #2671
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Haloooo a co to wszystkie śpią jeszcze? Wstawać śpiochy, ale już!

Sofciu, faktycznie przekomicznie by to wyglądało jakby ich tak sparować.
Ahaaaaaaa, dziewczyny ze Śląska, my w wakacje będziemy prawdopodobnie gościć niedaleko Was, dokładniej w Zbytkowie koło Strumienia, to może udałoby się jakieś spotkanko zorganizować? Co myślicie?

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:06   #2672
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Poza tym jak dobrze pójdzie będę mieć obronę 7 lipca
Oooo super ja tam milo wspominam 7 lipca... to dzien w ktorym moj maz mnie poprosil o reke , dla ciebie tez bedzie szczesliwy zobaczysz

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Miluś produkty frontline są dosyć dobre, ale z tego co wiem jednak jeśli chce się używać tylko jednego środka, to raczej polecają obróżki jako skuteczniejsze.
Szkoda ze nasza psina nie moze nosic obrozki

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Cała gazetka śródziemnomorska Więcej nie piszę bo nie chcę być posądzona o reklamę
Heheh no i zrobilam srodziemnomorskie zakupy

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Dagecik podobają mi się te spodenki czerwone, cuuuudne są! A ciuszki bardzo w Twoim stylu bym powiedziała

Ale i tak najlepszy był jej tekst jak szykowałam Muńkowi mięso w piątek- " A to psa piątek nie dotyczy?" nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać
, opowiedzialam mezowi historie o Munku i powiedzial, ze trzeba bylo odfuknac" ze jak go ochrzcimy to w piatek nie bedzie jadal miesa"

Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
OO dzieki powiem TZ zeby mi kupil ten lek...Oby nie byl na recepte....
on nie jest na recepte

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
NIe wiem tylko jak ja Was nadrobię
U mnie w sumie nic ciekawego... no może poza tym, że we wrześniu jedziemy na wczasy do Portugalii mam przynajmniej na co czekac
Nie ma co nadrabiac tylko nie znikac , a wakacji zazdroszcze

Cytat:
no to wklejam zdjęcia
:
Heheh jaki the besciak

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Bylam znow z mala u weta.... Tym razem zastrzyk na rozszerzenie drog oddechowych i tabletki na alergie bo teraz to podejrzewa wet

Dagusia a wiesz kto bedzie w sobote tancowal?! SOFFERKA!
No tak o mnie tez musi byc
Nam mala zazwyczaj daje pospac
U naszej to zalezy jaki ma dzin czasami sie nie rusza do 9 tej a czasmi o 6 stwierdza ze ona musi siusiu... Wspolczuje alergii, ja co prawda tez w sobote pognalam do veta bo sie przestraszylam ze naszej sie alergia uwydatnila. Na szczescie okazalo sie ze musiala wlesc w jakies krzaczory i sie zadrapac a potem tylko rozdrapywala. Skonczylo sie na masci, ateraz juz pieknie sie zagoilo.
A z ta impreza slubna prosze mnie nie denerwowac . Co prawda my tez bedziemy miec fajny weekend moja rodzinka potwierdzila przyjazd
A zdjeciory mlodej czaderskie...

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
[COLOR=black][FONT=Georgia]Hej. Zjadłam winogrona, takie sobie były ale wiecie co...zjadłabym kebaba, takiego jak dają w jednym z "naszych" barów ...no nic...może zjem
rozwalilas mnie. Oplulam monitor....

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
I po pogodzie, bo właśnie pada deszcz
:
nooo taka piekna pogoda byla wczoraj a dzisiaj deszcz... Wrrryyy... No nic ide do maszyny..

Aaa tak w ogole to sobie telewizorek kupilismy . Taki maly drobiazg podczas sobotniego wypadu na zakupy. Nie wspomne juz o tym ze moj G. go skrakowal i odblokowal funkcje ktore sa w modelach dropzszych o 600 zl . Teraz mozemy ogladac filmy na TV podlaczajac do niego pendriva.

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-04-27 o 08:07 Powód: bo mi sie cos pomerdalo w htmlu
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:09   #2673
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

T. wrócił w nocy z delegacji Więc jestem radosna od rana. Piję kawę, nie wyspałam się.

Przepraszam, że do Was tak z doskoku, troszeczkę nie mam czasu czytać.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:12   #2674
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej

ale pogoda paskudna wczoraj ciepełko a dziś deszcz

Mooonik teściowa się rozszalała normalnie tylko

Sofcia - zdjęcie suszenia rewelacja

Aguniu - fajnie musiało być na tym zlocie same białaski, a różniły się czy jak bliżniaki?

Mili - no to bezbolesnego ząbkowania a o obronę się nie martw i tak będzie do przodu ciekawe kiedy ja poznam swój termin??

paulinaizabela witamy, witamy zbłąkańca

dobra lecę, bo się spóźnię

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:31   #2675
agunia82
Zakorzenienie

Dzastuś jasne że się różniły. Owszem, niektóre były do siebie bardzo podobne i czasem trzeba było mocno się wpatrywać, żeby rozróżnić który jest który (ja czasem Shiro myliłam z innymi z daleka, ale to rzadko), ale generalnie każdy był inny. Najłatwiej mieli właściciele jednego pieska krótkowłosego, bo był jednym jedynym krótkowłosym psem na zlocie, więc jego to każdy rozróżniał
Ale podejrzewam, że dla niewprawnego oka to wszystkie by były takie same

Wstawiam jeszcze jedną fotkę - moja koleżanka, moje guru od psów, hodowczyni mamy Shiro. Patrzcie co ona z psami wyrabia

Stary 2010-04-27, 12:14   #2676
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

Cytat:
Dzastuś jasne że się różniły. Owszem, niektóre były do siebie bardzo podobne i czasem trzeba było mocno się wpatrywać, żeby rozróżnić który jest który (ja czasem Shiro myliłam z innymi z daleka, ale to rzadko), ale generalnie każdy był inny. Najłatwiej mieli właściciele jednego pieska krótkowłosego, bo był jednym jedynym krótkowłosym psem na zlocie, więc jego to każdy rozróżniał

Wstawiam jeszcze jedną fotkę - moja koleżanka, moje guru od psów, hodowczyni mamy Shiro. Patrzcie co ona z psami wyrabia
OO niezla FOTKA

witajcie

Mnie dzis mdli od rana..wrrrr:
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:10   #2677
mooonik
Zakorzenienie

Cześć

Przylazła @ dziś i zdycham od rana jeszcze się okazało że mój ketonal wyszedł i zostało mi pół tabletki tylko i niestety za mało. Mam nadzieję, że później będzie lepiej.

Agunia
no właśnie tak go troszkę próbuje przyzwyczajać do auta. Na weekendzie auto stało otwarte, chodził z daleka, to wzięłam piłkę i specjalnie rzucałam w stronę samochodu, to żebyś widziała jak ją szybko łapał i uciekał. Próbowałam wsadzić do środka dałam kawałek mięsa jak siedział ale jak tylko zjadł to nura i tyle go widzieli. Jemu się źle kojarzy po prostu, bo pierwsza podróż nie była przyjemna, wymiotował parę razy i teraz na sam widok się ślini już. Nic no będziemy próbować, tak czy inaczej będzie musiał jeździć. Jeszce czytałam, żeby go zabierać na spacery. I w sumie bardzo blisko nas jest taka mała łączka, uwielbia tam chodzić bo się może wyszaleć i może autem tam będziemy podjeżdżać, chociaż to aż 5min piechotą, to może się przekona pomału że jazda to nie jest samo zło
A jedzenia nie daję przed jazdą, teraz dostał wieczorem ostatni posiłek i dopiero jak zajechaliśmy na miejsce, ale i tak wymiotował samą pianą. Liczę ze w końcu się przekona i może wyrośnie z choroby, bo czytałam że małe psy mają często chorobę lokomocyjną ale też wyrastają z niej. Oby

A zdjęcie super! Genialnie stoją wokół tej koleżanki, tacy zapatrzeni

Malutka to dobrze, że już nie boli

Daguś chyba muszę spisać te Wasze pomysły jak odpowiadać teściowej, hehe pomysł z chrztem niezły
gratki zakupu tv i męża hakiera

Dzastuś taaa moja teściowa to temat rzeka nic tylko Pana z Pałką na nią posłać
jak tam się czujecie?

Molalala Ciebie tez mdłości już dopadły Powiedzieliście już rodzince o dzidzi?

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 14:41   #2678
agunia82
Zakorzenienie

Moniś dlatego napisałam żeby najpierw koło zamkniętego samochodu, stań w odległości w jakiej psiak się nie boi i w zabawie stopniowo skracaj dystans, jak zobaczysz zaniepokojenie psa, wycofaj się dalej i znowu stopniowo się przybliżaj. Drzwi otwórz dopiero jak będzie się spokojnie bawił koło zamkniętego autka. I na razie jak nie ma potrzeby nie wsadzaj go do autka, to za dużo. Lepiej to robić małymi kroczkami. W nauce psa czegokolwiek najważniejsza jest jedna rzecz- rozbijać ćwiczenie na jak najwięcej etapów, im więcej, tym lepiej.
A co do tego wożenia na spacerki, to tak Shiro się nauczył że jazda autkiem zapowiada same miłe rzeczy. Ale ja na razie bym się jednak skupiła na tym, żeby Muniek spokojnie wytrzymywał sąsiedztwo autka i dopiero wtedy zaczęła go częściej wozić właśnie na krótkie dystanse.

Stary 2010-04-27, 15:56   #2679
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Parę stron wczoraj nadrobiłąm ale jeszcze sporo mi zostało...
Z tego co pamiętam to:
Dzastino Gratuluję Kochana świetna wiadomośc , powoli powiększa nam się wizażowy klanik
Agunia Gratuluję premii i trzymam kciuki za podwyżkę
Czekotubko Twoje kociaki są przesłodkie

A teraz na bieżąco

Cytat:
Paulinka jesteś ale musisz wiedzieć , że nie tylko ja Cię nawoływałam
już nam tak nie uciekaj
wow ale wakacje się Wam szykują, super.....

a tam z nadrabianiem, po prostu pisz na bieżąco

no to wklejam zdjęcia
miło mi
postaram się nadrobic - został mi z 10 stron jeszcze
No już się nie mogę doczekac a to jeszcze 5 miesięcy...

Super foteczki - wkońcu zobaczyłam Muńka

Soffi a no jestem

Gosia super te butki co wkleiłaś - obie pary bym wzięła

Malutka wielki spóźniony buziak dla naszego Roczniaka!!

Molalala witaj

Mooniś współczuję bóli małpowych, dziś albo jutro niestety podzielę Twój los

Dagecik super, że macie Tv - ja sobie już nie wyobrażam życia bez

Izka super avek - zresztą jak każdy Twój!!
Stary 2010-04-27, 19:34   #2680
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej Co u Was? Ja mam właśnie WYDEBILOWANE nogi i siedzę sobie z waxem na włoskach. W ogóle to znowu dzisiaj w sklepie nie byłam, jakoś zapomniałam, w lodówce prawie tylko światło a ja znowu bym coś zeżarła Ostatnio mam takie "głodne wieczory", chyba siłownia tak na mnie działa.

Poza tym to zimno i brrrr.....
Cytat:
Gosiu problem w tym, że mąż też mówi, ale do niej/nich nic nie dociera i w kółko jedno i to samo powtarzają. Całe szczęście przez najbliższy miesiąc się nie wybieramy, więc będzie spokój a w ogóle zapowiedziałam mężowi że jak będę w ciąży to chyba nie będziemy do nich jeździć, bo nie mam zamiaru się dodatkowo denerwować
Może jak będziesz w ciąży to przestanie gadać

Cytat:
I po pogodzie, bo właśnie pada deszcz
Niestety, u mnie to samo

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Aaa tak w ogole to sobie telewizorek kupilismy . Taki maly drobiazg podczas sobotniego wypadu na zakupy. Nie wspomne juz o tym ze moj G. go skrakowal i odblokowal funkcje ktore sa w modelach dropzszych o 600 zl . Teraz mozemy ogladac filmy na TV podlaczajac do niego pendriva.
No tak, w sumie telewizor to TAKI MAŁY DROBIAZG

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Pozdrawiam wszystkie serdecznie!
Ciebie też pozdrawiam serdecznie

Cytat:
No, widać, że to guru, nie tylko Twoje ale tak ogólnie

Cytat:
Gosia super te butki co wkleiłaś - obie pary bym wzięła
Też bym wzięła, ale teraz takich nie zamawiają, tylko takie brzydkie akurat są do zamowienia
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 21:25   #2681
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Pochłonęła ją praca mgr, wróci jutro.

izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 07:36   #2682
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
no i zdolniacha z tego Twojego G

Cytat:
np na moje oko, te pieski na zdjęciu są identiko

Cytat:
Dzastino Gratuluję Kochana świetna wiadomośc , powoli powiększa nam się wizażowy klanik

Cytat:
Hej Co u Was? Ja mam właśnie WYDEBILOWANE nogi i siedzę sobie z waxem na włoskach. W ogóle to znowu dzisiaj w sklepie nie byłam, jakoś zapomniałam, w lodówce prawie tylko światło a ja znowu bym coś zeżarła Ostatnio mam takie "głodne wieczory", chyba siłownia tak na mnie działa.

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

mam pomysła, to jak jesteś już taka nakręcona tą pracą, to podrzucę Ci swoją i mi dokończysz co Ty na to

a u nas, ciągle mdłości, nudności, brak sił, senność, normalnie przejachana walcem jestem od południa

Stary 2010-04-28, 07:49   #2683
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Ciężaróweczki kochane, współczuje tych mdłości Oby Wam przeszło jak najszybciej żebyście się w pełni mogły cieszyć z maleństwa w brzuszku.

Ja po zlocie dostałam mega kopa energii W sumie to i na samym zlocie dostałam niezłego kopa od jednej dziewczyny, która się dobrze zna na psach za olanie nauki przywołania. Dostałam od niej jedną mega cenną radę i teraz po 2 dniach mam psa, który na wołanie biegnie do mnie jak szalony A wcześniej olewał Myśleliśmy że to po prostu taki wiek, a tu się okazało, że oczywiście nasz błąd. Potwierdza się znowu reguła - pies robi wszystko dobrze, to właściciel popełnia błędy.
Tego mi właśnie było trzeba, takiego doładowania akumulatorów! A od piątku znowu mam urlopik i wolne aż do wtorku

Izuś i jak tam poszło pisanie pracy?

Stary 2010-04-28, 09:37   #2684
mooonik
Zakorzenienie

Cześć Laseczki

ale miałam akcję z rana...
mąż wychodził po 6 do pracy i zostawił okno w kuchni otwarte, ja wstałam o 7, poszłam do łazienki i słyszę bzyczenie, a że ja różnych owadów się boję to se myślę super, wpadła pewnie jakaś osa lub pszczoła do kuchni i jak ja sobie zrobię śniadanie. I zaglądam przez drzwi do kuchni a tam szerszeń masakra , jak wyskoczyłam z tej kuchni to się kurzyło.
Złapałam mopa i z przedpokoju próbowałam odsłonić firankę, żeby wyleciał, ale się tylko rozszalał i zaczął latać w kółko. W końcu usiadł na karniszu i udało mi się okno na całą szerokość otworzyć, zamknęłam drzwi do kuchni i nasłuchiwałam z pokoju, w końcu wyleciał, ale co się nabałam to moje

Aguniu
no z samochodem będziemy próbować. Mam nadzieję że się uda. Wczoraj nie dałam rady wyjść wieczorem, tak mnie brzuch napierniczał, że przespałam prawie 3h popołudniu i tylko mąż był z psem na spacerze, ale dziś jak wróci wyjdziemy weźmiemy piłkę, każe mężowi stanąć tak, żeby koło trawnika było auto i spróbujemy. Wiem, że małymi kroczkami najlepiej, tyle że w czwartek znowu nas czeka jazda- jedziemy do moich rodziców na długi weekend, więc mało czasu zostało. Ale jak będziemy u mnie to coś podziałamy bo będzie więcej czasu.
A co to za metodę Ci zdradziła koleżanka

Paulinko 5 miesięcy minie szybko

Gosia no ładnie nogi potraktowałaś
co do tego że jak będę w ciąży to czy teściowa przestanie gadać, to nie wiem, wtedy pewnie będzie mówić, że nas nie stać na dziecko i jak my sobie damy radę wiem, wiem głupio to brzmi ale już mi dała raz odczuć że dziecko to problem...zresztą to nie o samo gadanie chodzi, ale jeszcze kwestia ogrzewania, na którym też oszczędzają i nie mam zamiaru jechać żeby się przeziębiać

Cytat:

oszołomie Ty tylko wróć

Julitka

Stary 2010-04-28, 09:44   #2685
agunia82
Zakorzenienie

Moniś przede wszystkim, to powiedziała, że jak pies nas olewa na dworze to mamy "spalić" miskę. Czyli nie dawać psu jedzenia w miskę, ale zabierać na spacer taką porcję normalną jak powinien zjeść i dawać jedzonko za posłuchanie poleceń. Od razu sobie pies przypomniał, że panciostwo też jest z nim na dworze
A poza tym jeszcze jedna ważna rzecz - nie my mamy chodzić za psem, a pies za nami. Trzeba zrobić wszystko, żeby pies przybiegł, łącznie z robieniem z siebie wariata - głośnym wołaniem, skakaniem, bieganiem, cmokaniem, wydawaniem różnych dźwięków. Wygląda to przekomicznie, ale działa Pies się zaczyna interesować co to ta pancia tam głupiego wyrabia i odrywa się od tego, co akurat robi

Z szerszeniem niezła akcja, ja też się szerszeni boję

Stary 2010-04-28, 10:23   #2686
mooonik
Zakorzenienie

Aha, taaaaaakie buty
No takie coś to by się przydało żeby się nasz nauczył, bo na razie to wszystko na dworze jest o wiele ciekawsze, hehe. Ciągnie się już trochę mniej i nawet czasem mu się zdarzy że idzie spokojnie obok nogi ale wystarczy że zobaczy psa albo jakaś muchę i już nuuraaa i tyle ze spokojnego spacerku
Czyli jak już dostanie porcję jedzenia na dworze to później już mu w domu nie dawać nic?

A muszę się nim pochwalić. Wczoraj nauczył się wychodzić sam z balkonu. Bo mamy taką siatkę założoną na ramce przeciw owadom właśnie i jak on wyjdzie to żeby wrócił musimy mu uchylić te drzwiczki a wczoraj jak zaczął piszczeć że chce wejść stwierdziliśmy z mężem że poczekamy co zrobi. I na początku siedział i patrzył, ale w końcu zaczął łapać róg ramki i odciągać do siebie, tylko że trzymał łapą i co sobie odciągnął to zaraz odpychał, aż w końcu tak się odsunął, pociągnął, że się ramka otworzyła że mógł spokojnie wejść do pokoju. Heh a jaki był radosny, oczywiście dostał nagrodę, został pogłasky. Potem mąż przybił kawałek sznurka żeby nie targał po siatce i cwaniak już elegancko sobie łapał za sznurek i wchodził do domu. Dumnam z niego Ciekawe czy dziś będzie pamiętał o tym, hehe

A z szerszeniem to już nie pierwsza akcja taka, już w zeszłym roku mieliśmy w domu kilka razy gada. Dlatego na balkonie mamy tą siatkę, jeszcze muszę mężowi powiedzieć żeby w kuchni zamontował.

Julitka

Stary 2010-04-28, 10:30   #2687
agunia82
Zakorzenienie

Tak Moniś, w domu już nic nie dostaje. Teraz już w ogóle przez jakiś czas jest koniec z zabawami i jedzeniem w domu, wszystko co najciekawsze a co wymaga współpracy z ludziem robimy na dworze, w domu jest odpoczynek. To już nie jest szczenior więc trzeba mu zacząć życie utrudniać

No no, Muniek to mądry psiak Ja mojego narazie wolę nie uczyć otwierania drzwi do wewnątrz, bo wiem że cfaniak to wykorzysta nie do tych celów co powinien Już wystarczy że się nauczył do zewnątrz drzwi otwierać i same problemy przez to

Stary 2010-04-28, 11:54   #2688
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witajcie kobitki szkoda mi wszystkich ktore maja @, i powiem wam że .... u nas przez 9 m-c tej małpy niet!!!!! Zrobilismy dzis tesciora i wyszly II kreski Ale cicho szaaa....

Cytat:
Daguś chyba muszę spisać te Wasze pomysły jak odpowiadać teściowej, hehe pomysł z chrztem niezły
gratki zakupu tv i męża hakiera
, hakier, hakier on zawsze cos wynajdzie co mozna polepszyc .

Cytat:
Ja mam właśnie WYDEBILOWANE nogi i siedzę sobie z waxem na włoskach. W ogóle to znowu dzisiaj w sklepie nie byłam, jakoś zapomniałam, w lodówce prawie tylko światło a ja znowu bym coś zeżarła Ostatnio mam takie "głodne wieczory", chyba siłownia tak na mnie działa.

No tak, w sumie telewizor to TAKI MAŁY DROBIAZG
Jej jaki brutal z Ciebie. Ale ja tem musze swoje tak potrakowac, bo zaczynam zarastac

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
no i zdolniacha z tego Twojego G
A jak !!!

Cytat:
Ja po zlocie dostałam mega kopa energii
No i super to bardzo dobrze

Cytat:

No no, Muniek to mądry psiak Ja mojego narazie wolę nie uczyć otwierania drzwi do wewnątrz, bo wiem że cfaniak to wykorzysta nie do tych celów co powinien Już wystarczy że się nauczył do zewnątrz drzwi otwierać i same problemy przez to
Nooo nasza tez tak ma sama sobie drzwi od windy otwiera jak z niej wychodzi i drzwi na polpietra tez...
Stary 2010-04-28, 12:08   #2689
Molalala
BAN stały

GG do Molalala

Cytat:

Molalala Ciebie tez mdłości już dopadły Powiedzieliście już rodzince o dzidzi?
Dzieki dzis tez powrotka z Tego...Mdlosci,wymioty jestem bez sil....

A rodzince mowimy w dlugi weened....w sobote mojej a w niedziele TZ rodzice....Zobaczymy jak bede sie czulam...

Ojj ja mam duzo przezyc z Szerszeniami....:rolleyes : Nie lubie ich....

Milego Dnia
Molalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:11   #2690
agunia82
Zakorzenienie

Daguś moje gratulacje

Stary 2010-04-28, 12:21   #2691
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam

Mooniś Ty cykorze tak serio to chyba nikt nie lubi szerszeni, pszczół, os itp. brr...
Zdolny ten Munio

Cytat:
No i jak poszło pisanie??

Cytat:
Ja po zlocie dostałam mega kopa energii W sumie to i na samym zlocie dostałam niezłego kopa od jednej dziewczyny, która się dobrze zna na psach za olanie nauki przywołania. Dostałam od niej jedną mega cenną radę i teraz po 2 dniach mam psa, który na wołanie biegnie do mnie jak szalony A wcześniej olewał Myśleliśmy że to po prostu taki wiek, a tu się okazało, że oczywiście nasz błąd. Potwierdza się znowu reguła - pies robi wszystko dobrze, to właściciel popełnia błędy.
Tego mi właśnie było trzeba, takiego doładowania akumulatorów! A od piątku znowu mam urlopik i wolne aż do wtorku
No i świetnie Brawo dla Shiro
Zazdraszczam urlopiku

Cytat:
Witajcie kobitki szkoda mi wszystkich ktore maja @, i powiem wam że .... u nas przez 9 m-c tej małpy niet!!!!! Zrobilismy dzis tesciora i wyszly II kreski Ale cicho szaaa....

Nooo nasza tez tak ma sama sobie drzwi od windy otwiera jak z niej wychodzi i drzwi na polpietra tez...
GRATULUJĘ wiosenny wysyp fasolek

Mądra Czikunia
Stary 2010-04-28, 12:26   #2692
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Tego...Mdlosci,wymioty jestem bez sil....

A rodzince mowimy w dlugi weened....w sobote mojej a w niedziele TZ rodzice....Zobaczymy jak bede sie czulam...
Mnie na razie tylko muli o roznych porach dnia, ale piersi przez ostatnie 4 dni nie moglam dotknac tak mnie bolaly

Super ze rodzinka sie dowie.

My sie bardzo cieszymy bo nasze 2 rodzinki spotkaja sie w sobote i beda wszyscy razem jak im zakomunikujemy

Cytat:
Daguś moje gratulacje
Cytat:
Witam
GRATULUJĘ wiosenny wysyp fasolek

Mądra Czikunia
Dziekuje dziewczyny
Stary 2010-04-28, 12:28   #2693
mooonik
Zakorzenienie

Daguś ale wieści to po cichu gratuluje bardzo mocno

Aguś nasz drzwi raczej sobie nie otworzy, trochę za niski jest , a tu to sama wygoda, nie będziemy musieli za każdym razem wstawać, żeby mu uchylić ramkę

Paulina ja - cykor łiii tam

Julitka

Stary 2010-04-28, 12:45   #2694
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc dziewczeta

wlasnie wrocilam do domku, niestety mam alergie, bylam u lekarza i nie moge brac w ciazy tych lekow co zawsze wiec mam przepisane jakies kropelki do oczu, apap w razie bolu glowy i jakies leki homeopatyczne no tylko jest maly problem bo juz cale osiedle obeszlam i nigdzie nie ma tych lekow (trzeba je zamowic ) to przeciez mi nos odpadnie, i glowa i wogole wszystko

no i po powrocie czekala na mnie niespodzianka bo przyszla do mnie paczka z allegro z ciuszkami (bo juz nie mialam w czym chodzic ) a zamowilam rozmiar wieksze zeby mi na dluzej starczyly i sa boooskie

http://www.allegro.pl/item962774003_...aczki_pas.html

http://www.allegro.pl/item1009972460...ka_gratis.html

tylko musze spodnie dlugie skrocic bo tradycyjnie nogawki sa za dlugie

i tak po cichutkuDagus gratulacje

no to czekamy na kolejne zafasolkowane

lece robic obiad bo zaraz malz wroci z pracy a tu papu ni ma

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:05   #2695
paulinaizabela
Zakorzenienie

Kotek będziesz elegancką ciężaróweczką w tych ciuszkach podobają mi się
Stary 2010-04-28, 15:37   #2696
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek będziesz elegancką ciężaróweczką w tych ciuszkach podobają mi się
dzieki kochana wiesz wlasciwie to ja nadal mieszcze sie w stare spodnie ale juz mi sie niewygodnie siedzi, cisna mnie w brzuszek a prawdopodobnie jedziemy na weekend w gory wiec okolo 1,5 h w samochodzie bym juz nie wysiedziala

a wogole ta biala spodniczka w turkusowe kwiatki (bo taka zamowilam ) jest poprostu cudowna

wlasnie wypralam ciuszki i teraz susza sie na dworze jak tak dalej pojdzie to do wieczora wyschna

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:18   #2697
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciężaróweczki kochane, współczuje tych mdłości Oby Wam przeszło jak najszybciej żebyście się w pełni mogły cieszyć z maleństwa w brzuszku.
oby,oby

Cytat:
o jaaaa... o jaaaa... powiem szczerze, że liczyłam na taką wiadomość lada chwila, nie wiem dlaczego, ale tak jakoś czułam, że ktoś jeszcze od nas będzie zafasolkowany nie omieszkam wyjawić, że chodziło mi o Ciebie

Cytat:
Dzieki dzis tez powrotka z Tego...Mdlosci,wymioty jestem bez sil....
u mnie na szczęście tylko mdłości, ale czasami wolałabym już sobie porządnie żeby przeszło (okropna jest ta emota ale w sam raz na pierwszy trymestr )

Cytat:
Mnie na razie tylko muli o roznych porach dnia, ale piersi przez ostatnie 4 dni nie moglam dotknac tak mnie bolaly
nic nie mów, piersi to normalnie tknąć nie można a jak zdejmuję wieczorem stanik to muszę chwilę posiedzieć bez ruchu bo inaczej to aż łzy się cisną do oczu

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no i po powrocie czekala na mnie niespodzianka bo przyszla do mnie paczka z allegro z ciuszkami (bo juz nie mialam w czym chodzic ) a zamowilam rozmiar wieksze zeby mi na dluzej starczyly i sa boooskie

http://www.allegro.pl/item962774003_...aczki_pas.html

http://www.allegro.pl/item1009972460...ka_gratis.html

tylko musze spodnie dlugie skrocic bo tradycyjnie nogawki sa za dlugie
spódniczki w kwiatki miodzio
zestawik też całkiem całkiem, niezła kasa jak za tyle ubrań

właśnie zjadłam kopytka, mówię Wam jaką miałam ochotę na nie pyszne były chciałam się podzielić, ale nic nie zostało

my dziś kończymy 7 tydzień czyli jutro 1 dzień 8 tygodnia i wizyta u gina i powinno już być widać serduszko i fikańce dzidzi

jednak niepokoją mnie wyniki mam bakterie w moczu i dwa podpunkty z morfologii wyszły poza normą

Stary 2010-04-28, 17:20   #2698
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

HELLLOŁ DZISZKI
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Taaaa daaaam
Izka na motylki tez sie nie dam nabrac hihi
Melduje ze nie znalazlam tej koszuli

Na dole dla Was niespodziewajki wspomnieniowe:
sofferko no daj mi szansę, odwróć sie choć na chwilę.
Niespodziewajka mnie sie podoba...a foto 2... miodzio.
Cytat:
chyba ktoś się Ciebie przestraszył, bo już jest lepiej
A boją się!
Jak tam saopoczucie malutka?
Co tam u Dawidka?
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!
T. wrócił w nocy z delegacji Więc jestem radosna od rana. Piję kawę, nie wyspałam się.
asiuk super...mąż w dom, żona szczęśliwa...chyba, już to pisałam...yhy!
Cytat:
Witam
Izka super avek - zresztą jak każdy Twój!!
Dziękuję.
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Cześć
mam pomysła, to jak jesteś już taka nakręcona tą pracą, to podrzucę Ci swoją i mi dokończysz co Ty na to

a u nas, ciągle mdłości, nudności, brak sił, senność, normalnie przejachana walcem jestem od południa
dzastuś ja to jestem za, a nawet to i przeciw...
A Twoja jak tam pracka?
Przegania mdłości i te inne gady.
Trzymam kciuki, żeby wyniki szybko wróciły do normy i za wizytę u gina.
Cytat:
Cześć Laseczki

ale miałam akcję z rana...
mąż wychodził po 6 do pracy i zostawił okno w kuchni otwarte, ja wstałam o 7, poszłam do łazienki i słyszę bzyczenie, a że ja różnych owadów się boję to se myślę super, wpadła pewnie jakaś osa lub pszczoła do kuchni i jak ja sobie zrobię śniadanie. I zaglądam przez drzwi do kuchni a tam szerszeń masakra , jak wyskoczyłam z tej kuchni to się kurzyło.
Złapałam mopa i z przedpokoju próbowałam odsłonić firankę, żeby wyleciał, ale się tylko rozszalał i zaczął latać w kółko. W końcu usiadł na karniszu i udało mi się okno na całą szerokość otworzyć, zamknęłam drzwi do kuchni i nasłuchiwałam z pokoju, w końcu wyleciał, ale co się nabałam to moje

oszołomie Ty tylko wróć
moooni, ale akcja...mnie kiedyś z łąki wygoniły szerszenie...a gnałam, jak szalona do domu.
Cytat:
Witam
no i jak poszło pisanie
Paulinko dziękować...do przodu, do przodu się posuwam z pracką.
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczeta
wlasnie wrocilam do domku, niestety mam alergie, bylam u lekarza i nie moge brac w ciazy tych lekow co zawsze wiec mam przepisane jakies kropelki do oczu, apap w razie bolu glowy i jakies leki homeopatyczne no tylko jest maly problem bo juz cale osiedle obeszlam i nigdzie nie ma tych lekow (trzeba je zamowic ) to przeciez mi nos odpadnie, i glowa i wogole wszystko
koteczku ta spódniczka śliczna jest.
Biedactwo...

aguniu super, że wypad sie tak udał.
Pracka się tworzy.
A fotki rewelka.

i kolej na daget...Słoneczko wielkie, ogromne gratulacje, tak po cichu. Bardzo sie cieszę.

Dobra praca mnie wzywa...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-04-28 o 17:25
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:04   #2699
paulinaizabela
Zakorzenienie

No wreszcie nadrobiłam wszystko uff...
Wiem wszystko co i jak W sumie nie byłyscie aż tak gadatliwe jak mnie nie było

Mam małego foszka na męża bo zapowiedział, że dziś MUSI obejrzec mecz co wiąże się z tym, że nie obejjrzę YCD Wysyłam godo kolegi jakiegoś ale zrąbany po pracy nigdzie nie chce iśc...

Dzasta za jutrzejszą wizytę, na pewno ujrzysz bijące serduszko swojej kropeczki

Izka to miłego pisania pracki

Gosia doczytałąm, że w maju urlopik planujecie gdzie się wybieracie?? macie już kupioną wycieczkę??
Stary 2010-04-28, 20:31   #2700
czekoladka79
Zadomowienie

Heloł dziewczynki

Na dzień dobry cicia Czekotubka częstuje drinem SEX ON THE BEACH skład: malibu, sok pomarańczowy, grenadina, sok z limonki, lód ..... wchodzi jak słodki soczek ..... ale po trzecim już cięzko pion złapać dla zafasolkowanych wersja bez malibu

daget GRAULUJE TAK CIIICHUUUUTKOOOooooo !!!!!!!

U mnie wszystko w normie ..... o nie w normie bo po 3 miesiącach dostałam dzisiaj @ i to przyspieszyłama sobie metodą naszych babć tzn. dwie aspirynki, gorąca kąpiel, pod kołderkę i termoforek na brzusio. Już nie mogłąm wytrzymać tego opuchnięcia

Idę po następnego drina ..... kto kce?
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości