|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Haloooo a co to wszystkie śpią jeszcze? Wstawać śpiochy, ale już!
![]() Sofciu, faktycznie przekomicznie by to wyglądało jakby ich tak sparować. Ahaaaaaaa, dziewczyny ze Śląska, my w wakacje będziemy prawdopodobnie gościć niedaleko Was, dokładniej w Zbytkowie koło Strumienia, to może udałoby się jakieś spotkanko zorganizować? Co myślicie?
#2672 | |||||||
Zakorzenienie
|
Oooo super ja tam milo wspominam 7 lipca... to dzien w ktorym moj maz mnie poprosil o reke
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Heheh jaki the besciak Cytat:
A z ta impreza slubna prosze mnie nie denerwowac ![]() ![]() A zdjeciory mlodej czaderskie... Cytat:
![]() ![]() ![]() nooo taka piekna pogoda byla wczoraj a dzisiaj deszcz... Wrrryyy... No nic ide do maszyny.. Aaa tak w ogole to sobie telewizorek kupilismy ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-04-27 o 08:07 Powód: bo mi sie cos pomerdalo w htmlu |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
T. wrócił w nocy z delegacji ![]() Przepraszam, że do Was tak z doskoku, troszeczkę nie mam czasu czytać. Pozdrawiam wszystkie serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ale pogoda paskudna ![]() ![]() Mooonik teściowa się rozszalała ![]() ![]() Sofcia - zdjęcie suszenia rewelacja ![]() Aguniu - fajnie musiało być na tym zlocie ![]() ![]() Mili - no to bezbolesnego ząbkowania ![]() ![]() ![]() paulinaizabela witamy, witamy zbłąkańca ![]() dobra lecę, bo się spóźnię ![]()
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Dzastuś jasne że się różniły. Owszem, niektóre były do siebie bardzo podobne i czasem trzeba było mocno się wpatrywać, żeby rozróżnić który jest który (ja czasem Shiro myliłam z innymi z daleka, ale to rzadko), ale generalnie każdy był inny. Najłatwiej mieli właściciele jednego pieska krótkowłosego, bo był jednym jedynym krótkowłosym psem na zlocie, więc jego to każdy rozróżniał
![]() Ale podejrzewam, że dla niewprawnego oka to wszystkie by były takie same ![]() Wstawiam jeszcze jedną fotkę - moja koleżanka, moje guru od psów, hodowczyni mamy Shiro. Patrzcie co ona z psami wyrabia
#2676 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() witajcie ![]() Mnie dzis mdli od rana..wrrrr: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Przylazła @ dziś i zdycham od rana ![]() Agunia no właśnie tak go troszkę próbuje przyzwyczajać do auta. Na weekendzie auto stało otwarte, chodził z daleka, to wzięłam piłkę i specjalnie rzucałam w stronę samochodu, to żebyś widziała jak ją szybko łapał i uciekał. Próbowałam wsadzić do środka dałam kawałek mięsa jak siedział ale jak tylko zjadł to nura i tyle go widzieli. Jemu się źle kojarzy po prostu, bo pierwsza podróż nie była przyjemna, wymiotował parę razy i teraz na sam widok się ślini już. Nic no będziemy próbować, tak czy inaczej będzie musiał jeździć. Jeszce czytałam, żeby go zabierać na spacery. I w sumie bardzo blisko nas jest taka mała łączka, uwielbia tam chodzić bo się może wyszaleć i może autem tam będziemy podjeżdżać, chociaż to aż 5min piechotą, to może się przekona pomału że jazda to nie jest samo zło ![]() A jedzenia nie daję przed jazdą, teraz dostał wieczorem ostatni posiłek i dopiero jak zajechaliśmy na miejsce, ale i tak wymiotował samą pianą. Liczę ze w końcu się przekona i może wyrośnie z choroby, bo czytałam że małe psy mają często chorobę lokomocyjną ale też wyrastają z niej. Oby ![]() A zdjęcie super! Genialnie stoją wokół tej koleżanki, tacy zapatrzeni ![]() Malutka to dobrze, że już nie boli ![]() Daguś chyba muszę spisać te Wasze pomysły jak odpowiadać teściowej, hehe pomysł z chrztem niezły ![]() gratki zakupu tv i męża hakiera ![]() Dzastuś taaa moja teściowa to temat rzeka ![]() ![]() jak tam się czujecie? Molalala Ciebie tez mdłości już dopadły ![]()
#2678 |
Zakorzenienie
|
Moniś dlatego napisałam żeby najpierw koło zamkniętego samochodu, stań w odległości w jakiej psiak się nie boi i w zabawie stopniowo skracaj dystans, jak zobaczysz zaniepokojenie psa, wycofaj się dalej i znowu stopniowo się przybliżaj. Drzwi otwórz dopiero jak będzie się spokojnie bawił koło zamkniętego autka. I na razie jak nie ma potrzeby nie wsadzaj go do autka, to za dużo. Lepiej to robić małymi kroczkami. W nauce psa czegokolwiek najważniejsza jest jedna rzecz- rozbijać ćwiczenie na jak najwięcej etapów, im więcej, tym lepiej.
A co do tego wożenia na spacerki, to tak Shiro się nauczył że jazda autkiem zapowiada same miłe rzeczy. Ale ja na razie bym się jednak skupiła na tym, żeby Muniek spokojnie wytrzymywał sąsiedztwo autka ![]()
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Parę stron wczoraj nadrobiłąm ale jeszcze sporo mi zostało... Z tego co pamiętam to: Dzastino Gratuluję Kochana ![]() ![]() Agunia Gratuluję premii i trzymam kciuki za podwyżkę ![]() Czekotubko Twoje kociaki są przesłodkie ![]() A teraz na bieżąco ![]() Cytat:
![]() postaram się nadrobic - został mi z 10 stron jeszcze ![]() No już się nie mogę doczekac a to jeszcze 5 miesięcy... Super foteczki - wkońcu zobaczyłam Muńka ![]() Soffi a no jestem ![]() Gosia super te butki co wkleiłaś - obie pary bym wzięła ![]() Malutka ![]() Molalala ![]() Mooniś współczuję bóli małpowych, dziś albo jutro niestety podzielę Twój los ![]() Dagecik super, że macie Tv - ja sobie już nie wyobrażam życia bez ![]() Izka super avek - zresztą jak każdy Twój!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej Co u Was? Ja mam właśnie WYDEBILOWANE nogi i siedzę sobie z waxem na włoskach. W ogóle to znowu dzisiaj w sklepie nie byłam, jakoś zapomniałam, w lodówce prawie tylko światło a ja znowu bym coś zeżarła
![]() Poza tym to zimno i brrrr..... Cytat:
![]() Niestety, u mnie to samo ![]() Cytat:
![]() Ciebie też pozdrawiam serdecznie ![]() Cytat:
![]() Też bym wzięła, ale teraz takich nie zamawiają, tylko takie brzydkie akurat są do zamowienia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mam pomysła, to jak jesteś już taka nakręcona tą pracą, to podrzucę Ci swoją i mi dokończysz ![]() ![]() a u nas, ciągle mdłości, nudności, brak sił, senność, normalnie przejachana walcem jestem od południa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ciężaróweczki kochane, współczuje tych mdłości ![]() Ja po zlocie dostałam mega kopa energii ![]() ![]() ![]() ![]() Tego mi właśnie było trzeba, takiego doładowania akumulatorów! A od piątku znowu mam urlopik i wolne aż do wtorku ![]() Izuś i jak tam poszło pisanie pracy? ![]()
#2684 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
![]() ale miałam akcję z rana... mąż wychodził po 6 do pracy i zostawił okno w kuchni otwarte, ja wstałam o 7, poszłam do łazienki i słyszę bzyczenie, a że ja różnych owadów się boję to se myślę super, wpadła pewnie jakaś osa lub pszczoła do kuchni i jak ja sobie zrobię śniadanie. I zaglądam przez drzwi do kuchni a tam szerszeń masakra ![]() Złapałam mopa i z przedpokoju próbowałam odsłonić firankę, żeby wyleciał, ale się tylko rozszalał i zaczął latać w kółko. W końcu usiadł na karniszu i udało mi się okno na całą szerokość otworzyć, zamknęłam drzwi do kuchni i nasłuchiwałam z pokoju, w końcu wyleciał, ale co się nabałam to moje ![]() Aguniu no z samochodem będziemy próbować. Mam nadzieję że się uda. Wczoraj nie dałam rady wyjść wieczorem, tak mnie brzuch napierniczał, że przespałam prawie 3h popołudniu i tylko mąż był z psem na spacerze, ale dziś jak wróci wyjdziemy weźmiemy piłkę, każe mężowi stanąć tak, żeby koło trawnika było auto i spróbujemy. Wiem, że małymi kroczkami najlepiej, tyle że w czwartek znowu nas czeka jazda- jedziemy do moich rodziców na długi weekend, więc mało czasu zostało. Ale jak będziemy u mnie to coś podziałamy bo będzie więcej czasu. A co to za metodę Ci zdradziła koleżanka ![]() Paulinko 5 miesięcy minie szybko ![]() Gosia no ładnie nogi potraktowałaś ![]() co do tego że jak będę w ciąży to czy teściowa przestanie gadać, to nie wiem, wtedy pewnie będzie mówić, że nas nie stać na dziecko i jak my sobie damy radę ![]() ![]() oszołomie Ty ![]() ![]() ![]()
#2685 |
Zakorzenienie
|
Moniś przede wszystkim, to powiedziała, że jak pies nas olewa na dworze to mamy "spalić" miskę. Czyli nie dawać psu jedzenia w miskę, ale zabierać na spacer taką porcję normalną jak powinien zjeść i dawać jedzonko za posłuchanie poleceń. Od razu sobie pies przypomniał, że panciostwo też jest z nim na dworze
![]() A poza tym jeszcze jedna ważna rzecz - nie my mamy chodzić za psem, a pies za nami. Trzeba zrobić wszystko, żeby pies przybiegł, łącznie z robieniem z siebie wariata - głośnym wołaniem, skakaniem, bieganiem, cmokaniem, wydawaniem różnych dźwięków. Wygląda to przekomicznie, ale działa ![]() ![]() Z szerszeniem niezła akcja, ja też się szerszeni boję
#2686 |
Zakorzenienie
|
Aha, taaaaaakie buty
![]() No takie coś to by się przydało żeby się nasz nauczył, bo na razie to wszystko na dworze jest o wiele ciekawsze, hehe. Ciągnie się już trochę mniej i nawet czasem mu się zdarzy że idzie spokojnie obok nogi ale wystarczy że zobaczy psa albo jakaś muchę i już nuuraaa i tyle ze spokojnego spacerku ![]() Czyli jak już dostanie porcję jedzenia na dworze to później już mu w domu nie dawać nic? A muszę się nim pochwalić. Wczoraj nauczył się wychodzić sam z balkonu. Bo mamy taką siatkę założoną na ramce przeciw owadom właśnie i jak on wyjdzie to żeby wrócił musimy mu uchylić te drzwiczki a wczoraj jak zaczął piszczeć że chce wejść stwierdziliśmy z mężem że poczekamy co zrobi. I na początku siedział i patrzył, ale w końcu zaczął łapać róg ramki i odciągać do siebie, tylko że trzymał łapą i co sobie odciągnął to zaraz odpychał, aż w końcu tak się odsunął, pociągnął, że się ramka otworzyła że mógł spokojnie wejść do pokoju. Heh a jaki był radosny, oczywiście dostał nagrodę, został pogłasky. Potem mąż przybił kawałek sznurka żeby nie targał po siatce i cwaniak już elegancko sobie łapał za sznurek i wchodził do domu. Dumnam z niego ![]() ![]() A z szerszeniem to już nie pierwsza akcja taka, już w zeszłym roku mieliśmy w domu kilka razy gada. Dlatego na balkonie mamy tą siatkę, jeszcze muszę mężowi powiedzieć żeby w kuchni zamontował.
#2687 |
Zakorzenienie
|
Tak Moniś, w domu już nic nie dostaje. Teraz już w ogóle przez jakiś czas jest koniec z zabawami i jedzeniem w domu, wszystko co najciekawsze a co wymaga współpracy z ludziem robimy na dworze, w domu jest odpoczynek. To już nie jest szczenior więc trzeba mu zacząć życie utrudniać
![]() No no, Muniek to mądry psiak ![]() ![]()
#2688 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie kobitki szkoda mi wszystkich ktore maja @, i powiem wam że .... u nas przez 9 m-c tej małpy niet!!!!! Zrobilismy dzis tesciora i wyszly II kreski
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak !!! ![]() ![]() No i super to bardzo dobrze ![]() Nooo nasza tez tak ma sama sobie drzwi od windy otwiera jak z niej wychodzi i drzwi na polpietra tez... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A rodzince mowimy w dlugi weened....w sobote mojej a w niedziele TZ rodzice....Zobaczymy jak bede sie czulam... ![]() Ojj ja mam duzo przezyc z Szerszeniami....:rolleyes : Nie lubie ich.... Milego Dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Daguś moje gratulacje
![]()
#2691 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mooniś Ty cykorze ![]() Zdolny ten Munio ![]() No i jak poszło pisanie?? Cytat:
![]() ![]() Zazdraszczam urlopiku ![]() Cytat:
![]() ![]() Mądra Czikunia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ze rodzinka sie dowie. My sie bardzo cieszymy bo nasze 2 rodzinki spotkaja sie w sobote i beda wszyscy razem jak im zakomunikujemy ![]() Dziekuje dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Daguś ale wieści
![]() ![]() ![]() Aguś nasz drzwi raczej sobie nie otworzy, trochę za niski jest ![]() ![]() Paulina ja - cykor łiii tam ![]()
#2694 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczeta
![]() wlasnie wrocilam do domku, niestety mam alergie, bylam u lekarza i nie moge brac w ciazy tych lekow co zawsze wiec mam przepisane jakies kropelki do oczu, apap w razie bolu glowy i jakies leki homeopatyczne ![]() ![]() ![]() no i po powrocie czekala na mnie niespodzianka bo przyszla do mnie paczka z allegro z ciuszkami (bo juz nie mialam w czym chodzic ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item962774003_...aczki_pas.html http://www.allegro.pl/item1009972460...ka_gratis.html tylko musze spodnie dlugie skrocic bo tradycyjnie nogawki sa za dlugie ![]() i tak po cichutkuDagus gratulacje ![]() ![]() ![]() no to czekamy na kolejne zafasolkowane ![]() lece robic obiad bo zaraz malz wroci z pracy a tu papu ni ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Kotek będziesz elegancką ciężaróweczką w tych ciuszkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wogole ta biala spodniczka w turkusowe kwiatki (bo taka zamowilam ![]() ![]() wlasnie wypralam ciuszki i teraz susza sie na dworze jak tak dalej pojdzie to do wieczora wyschna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie na szczęście tylko mdłości, ale czasami wolałabym już sobie porządnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zestawik też całkiem całkiem, niezła kasa jak za tyle ubrań ![]() właśnie zjadłam kopytka, mówię Wam jaką miałam ochotę na nie ![]() ![]() ![]() my dziś kończymy 7 tydzień ![]() ![]() ![]() jednak niepokoją mnie wyniki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||||
Zadomowienie
|
![]()
HELLLOŁ DZIOŁSZKI
![]() Cytat:
![]() Niespodziewajka mnie sie podoba...a foto 2... ![]() A boją się! ![]() Jak tam saopoczucie malutka? Co tam u Dawidka? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]() A Twoja jak tam pracka? Przegania mdłości i te inne gady. ![]() Trzymam kciuki, żeby wyniki szybko wróciły do normy i za wizytę u gina. Cytat:
![]() Paulinko dziękować...do przodu, do przodu się posuwam z pracką. Cytat:
![]() Biedactwo... ![]() aguniu super, że wypad sie tak udał. Pracka się tworzy. ![]() A fotki rewelka. i kolej na daget...Słoneczko wielkie, ogromne gratulacje, tak po cichu. Bardzo sie cieszę. ![]() Dobra praca mnie wzywa... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-04-28 o 17:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
No wreszcie nadrobiłam wszystko uff...
Wiem wszystko co i jak ![]() ![]() Mam małego foszka na męża bo zapowiedział, że dziś MUSI obejrzec mecz ![]() ![]() Dzasta ![]() ![]() Izka to miłego pisania pracki ![]() Gosia doczytałąm, że w maju urlopik planujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zadomowienie
|
Heloł dziewczynki
![]() Na dzień dobry cicia Czekotubka częstuje drinem SEX ON THE BEACH skład: malibu, sok pomarańczowy, grenadina, sok z limonki, lód ..... wchodzi jak słodki soczek ..... ale po trzecim już cięzko pion złapać ![]() ![]() daget GRAULUJE TAK CIIICHUUUUTKOOOooooo !!!!!!! ![]() U mnie wszystko w normie ..... o nie w normie bo po 3 miesiącach dostałam dzisiaj @ i to przyspieszyłama sobie metodą naszych babć tzn. dwie aspirynki, gorąca kąpiel, pod kołderkę i termoforek na brzusio. Już nie mogłąm wytrzymać tego opuchnięcia ![]() Idę po następnego drina ..... kto kce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.