|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
kolorówka i perfumy
![]() Z pielęgnacją nawet nie jest źle ![]() Kolorówki mam dwa kufry, perfum nawet liczyć nie chce, jeśli chodzi o pielegnacje to nie kupuje dużo, tzn mam coś tam zachomikowane, ale źle nie jest.. Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2009-12-28 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | ||
Zakorzenienie
|
Witaj Buzichocho.
Ten płyn micelarny normalnie kosztuje coś koło tego. ![]() Po pierwszym użyciu kremu zmieniam zdanie na temat jego zapachu. Wprawdzie nadal nie pachnie mi różami ale zapach baaardzo przyjemny. ![]() Płyn micelarny działa tak samo jak ten z Sopot Spa ale bezzapachowość jest dla mnie nie do przejścia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Użyłam dziś próbki Dancing Lady i jak na razie to dla mnie same kwiatki. ![]()
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Buzichocho, witamy
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Fakt. Nie zauważyłam.
![]() ![]()
#2677 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Ja to jednak niezła jestem. Z ostatniego katalaogu Avonu chciałam mnóstwo rzeczy a jak przyszło co do czego to nawet listy nie zrobiłam żeby z niej powykreślać a wczoraj się zorientowałam że już jest ważny kolejny.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- To może zejdą z ceny bo jak na razie to przesadzają. A w Naturze po ile są?
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Avonem szaleję ostatnio, zwłaszcza z katalogu 17 ![]() ![]() W K01 będzie skromnie: tylko brązowa kredka mineralna (po 1. ma atrakcyjna cenę, po 2. lada dzień wyrzucę końcówkę brązowej kredki EL która chyba dodatkowo jest już po terminie), maseczka na zimę (ostatnio używam maseczek na noc, bo mnie jakiś przesusz dopadł ![]() Dodam jeszcze, ze kusił mnie krem do ciała oliwka + bambus z Oriflame ale chyba jednak nie zamówię. Mam sporo smarowideł, choć w sumie ostatnio szybko je zużywam. Obawiam się, że będzie kiepsko nawilżał, a świetny zapach niestety tego nie zrekompensuje. Poczekam na pierwsze opinie ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-29 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Mi dziś lub jutro skończy się jeszcze płyn do płukania ust.
Ja też w grudniu niczego nie kupiłam i też nic nie kupie bo nie mam potrzeby (choć nie powiem kusi mnie) ale i nie mam kiedy isc ![]() W styczniu skonczy mi się na pewno 5 kosmetyków pełnowymiarowych więc jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Hosenko czy Ty polecałaś jakąś maseczkę peel off z Avonu?
#2683 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię z drzewem herbacianym z Naturals - zużyłam już kilka tubek. Fajnie oczyszcza, zmniejsza niespodziankowe zaczerwienienia. Warto spóbować, może Tobie też spasuje.
Mam wyliczony dokladny czas po którym maseczka odbrze się ściaga - 17 minut ![]() ![]() Lubię też z białą herbatą z Planet Spa. Co do zużyć: przez kilka ostatnich dni zużyłam: 1. żel migdałowy – Avon 2. balsam truskawkowy 500ml – Eveline 3. peeling – Suhada Do końca roku wykończę jeszcze kilka pełnowymiarowych kosmetyków ![]() 1. kremowy żel Mystique Senses – Avon 2. maseczkę z figą – Doliva 3. migdałowy balsam – AA ( ![]() 4. żel antycellulitowy Powitanie z Afryką – Bielenda 5. tusz Multi Action – Essence 6. szminka Nude Glitz – Avon Wyrzucę: 1. końcówkę (przeterminowanej ![]() 2. końcówkę (przeterminowanej ![]() ![]() W styczniu będę kolejne zużycia, m.in.: 1. tonik różany – Ziaja 2. peeling do dłoni PS – Avon 3. szampon kiwi 400ml – Schauma 4. balsam/błyszczyk Vita Gloss – Bonne Bell 5. balsam do ust masło pomarańczowe – Ziaja 6. żel z letniej serii - Palmolive
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Białą herbatę miałam ale nie byłam zadowolona. Zero efektów u mnie a stosunkowo droga jest.
![]() |
#2685 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zdaj relację z TBS ![]() ![]() kwiatki? ![]() ![]() Cytat:
![]() też poczekam na recenzje tego kremu bambusowo oliwkowego z oriflame, za to kat. 2 oriflame zapowiada się smakowicie - seria walentynkowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja zużyję tylko żel dove nektarynka&imbir 55 ml ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-12-29 o 10:08 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Ja też przegapiłam jeden katalog z Oriflame, chcialam z niego taki balsam do ust, a wczoraj patrzę, a ważny jest już ten wyprzedażowy katalog.
Hosenko, też mi się podoba z Ori ten balsam oliwka i bambus, ale chyba się powstrzymam. Poza tym krem perfumowany sensoria. Z Avonu z Kat. 1 nie wezmę dużo, bo zaszalałam też w 17-tce. Wezmę: czarną kredkę z gąbeczką Anew(mama bierze podkład i tusz z odżywką), za zamówienie 150zł dostane za 1 zł krem antycellulitowy Anew Clinical i jeszcze za zam.za 1000zł w 17-tce zamówię za 10,50 też jakiś krem Anew, ale nie pamiętam dokładnie jaki, chyba modelujący ![]() ![]() Podobają mi się jeszcze 2 nowe lakiery, ale chyba odpuszczę. Shipilcia, czekam więc na relację ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-12-29 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ganimedea;16102975]
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, to wątek odwykowy, a nie bicie rekordów ![]() Wiem,wiem ale to sie uzbierało przez lata... ![]() ![]()
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
ja do końca roku skończę żel pod prysznic YR malina (szkoda, bo ślicznie pachnie), błyszczyk MF silk gloss, krem do twarzy ROC, peeling enzymatyczny ziaja pro (ale kupie nowy bo jest świetny) i zel do mycia SVR
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Przyczajenie
|
hej. od dawna obserwuje ten wątek ale jakoś nie miałam odwagi się przyłączyć. Może moje zbiory nie są bardzo mega, ale jak dla mnie to już masakra....
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AH1N1 Czas edycji: 2009-12-29 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() byłam w mieście...spodnie z promocji- nie ma na mnie rozmiaru, albo mi się nie podobają albo są nadal za drogie ![]() ![]() ![]() ![]() ale za to poszalałam w naturze ![]()
![]() do tego w lumpku kupiłam sobie za 1zł/szt. prześliczne welurowe spodnie dresowe, welurową fioletową bluzę od dresu i koszulkę - wszystko na aerobik, do tego 2 piżamki, podomkę z polaru i pasek do koszuli ![]() ![]() co prawda nie kupiłam spodni, ale jestem szczęśliwa z zakupów ![]() w ogóle co ubieracie na sylwestra ? ![]() ja wymyśliłam sobie taki zestawik: fioletową satynowa bluzkę bez rękawków, z gołymi plecami wiązaną wstążką, jest długa i marszczona na dole więc układa się w bombeczkę, do tego spodenki krótkie z mankietami - brązowe ze złotymi nitami, fioletowe rajstopy i kremowy sweterek na to; paznkokcie na brąz i makijaż w fioletach brązach i złocie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
tak, w zasadzie uważam że to jeden z najlepszych peelingów
![]() Mój TŻ tez mi go podbierał, dlatego tak szybko sie skończył..hihi ![]() on ładował sobie tego tonę na buzie ![]() Lubie jeszcze peeling z bromelaina z BU, ale smierdzi jak nie wiem co... Ja na sylwestra stwierdziłam że założe szara bluzeczkę bez pleców z cyrkoniami na dekoldzie, problem mam jeszcze ze spódnicą ![]() Chciałam ubrać czarną mini lub czarne krótkie spodenki ale wszystko na mnie za duże, już czasu na zakupy nie mam więc nie wiem co wykombinuje...buty mam czarne lakierkowe bez palców na bardzo wysokiej koturnie, torebke zamówiłam przez all, ale chyba nie dotrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Chyba mam nowe zajecie zamiast zbierania kosmetykow. Zapisalam sie na portal postcrossingowy.
![]() |
#2694 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś trochę poszalałam, chociaż w zasadzie kupiłam same potrzebne rzeczy (o dziwo)
![]() - płyn micelarny ziaja, ten sopot spa - wysuszacz lakieru my secret - pumeks - sztuczne rzęsy |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
A co to takiego?
#2697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Czaję się na jakiś peeling enzymatyczny i Ziaja Pro mnie kusi. Tym lepiej, że skuteczna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maseczkę z glinką zieloną Nuno może nie była rewelacyjna ale łagodziła u mnie podrażnienia. Nie jest droga więc jestem na TAK chociaż jakkiegoś oczyszczania super nie zauważyłam. Cytat:
Cytat:
hej, hej witaj!!! Cytat:
Co to za maseczka z figą? I jak się sprawował żel Powitanie z Afryką? Cytat:
Hej, witamy!! Coraz nas więcej ![]() Cytat:
![]() Wiecie o czym pomyślalam? Skoro lakiery są takie ponętne i każda z nas co jakiś czas je kupuje czy są bardziej lub mniej potrzebne, a przecież po jakimś czasie się nam nudzą i chcemy mieć inny/nowy kolor to można się takimi lakierami wymieniać z koleżanką/przyjaciółką. Ona odda Ci swoje odcienie na jakiś czas/ na zawsze i vice versa. Kasa zostaje w kieszeni a na paznokciach nowy odcień. ![]() Uwielbiam takie łowy w lumpach, można się obłowić za grosze. Ja na Sylwestra zakładam bordową/ rubinową sukienkę na grubszych ramiączkach, czarne bolerko. Do tego będę miała własnoręcznie wykonany wisiorek - rubinowo/miodowy i takie same długie kolczyki. Cytat:
Oprócz lakiery wspomnianego powyżej zakupiłam wczoraj w Naturze: 1. Peeling enzymatyczny Ziaja Nuno (wiecie moze czy ma podobny skłąd do enzymatycznego Ziaja Pro? - tak z ciekawości pytam) 2. Maseczkę do twarzy Tin-Tin z lukrecją w tym miesiącu TYLKO 11 kupionych a zużytych 2 razy tyle ![]()
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-12-29 o 17:50 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Ja na Sylwestra ubieram się w piżamke i ide spac
![]() a teraz się dowiedziałam że mam wolne (na 90%) tylko o 14 mam się pojawić i zrobić raporty więc postanowiłyśmy z mamą udać się na zakupy. Odwiedzę na pewno rosa i nature bo druga okazja nie prędko się nadaży ale ... ![]() Mam nadzieje że ja jakiś ciuszek upoluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Takie małe tubeczki (chyba 50ml).
Też go miałam i polecam, bo dobrze ściera. ![]() ![]() U mnie teraz bez zużyć, ale w samym grudniu zużyłam ponad 20 kosmetyków. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.