![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
co do dzieci- uwazam, ze studia sa dobrym czasem ( zwlaszcza, gdy ktos studiuje prawo
![]() Em, fajnie z tym wyjazdem. dobrze, ze sie udalo ![]() Marta, moze jednak uda sie zaliczyc.. a jak nie to trudno, poprawki tez po cos sa Ville chyba Ci sie watek nasunal po przeczytaniu pewnego watku na intymnym.. tez go czytalam i no coz, juz po slownictwie pewne rzeczy mozna zauwazyc. my z Tz mielismy ubaw ![]() a jeszcze co do latwosci "zrobienia dzidziusia" owszem, jak sie probuje to ciezko.. a ja znam duuuuuzo par, ktore zawiodly sie na atykoncepcji ( i np. w przypadku tabletek braly zawsze regularnie- bo siostrze tej dziewczyny wczesniej zdarzylo sie to samo). zycie jest przewrotne |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że dobrym momentem na dziecko jest liceum. Jeżeli oczywiście są warunki do wychowania.
Później dzidziuś jest już odrośnięty i można iść na studia, a dziecko zaprowadzić do przedszkola. U mnie na studiach jest dziewczyna, która ma już 5-letnią córę, a jest w naszym wieku. Jak widać w niczym jej to nie przeszkodziło. Skończyła liceum, teraz studiuje i całkiem dobrze sobie radzi ![]() ![]() A co do seksu bez zabezpieczenia hmmm, moim zdaniem totalna ignorancja ze strony tych, którzy liczą na szczęście, a później wylewają wiadra łez na forach internetowych i zadają dziecinne wręcz pytania. Jeżeli ktoś decyduje się na współżycie to powinien mieć świadomość tego, że z tej "zabawy" może pojawić się dziecko. Proste ![]() Edytowane przez Małgosia89 Czas edycji: 2010-02-04 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Malgosiu, a czy ta Twoja kolezanka jest caly czas z ojciem dziecka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
lele, tak jest
![]() i on też jest w naszym wieku i też studiuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie chcę mieć dzieci (teraz tak myślę), nie przepadam za nimi i szkoda mi marnować na nie czasu. Ale być może zmieni mi się to myślenie. Jednak wiem, że chciałabym dziecko, które jest w miarę duże - które mówi i jest w miarę rozumne. Nie lubię niemowlaków. Nie wiem, czy sama chciałabym urodzić dziecko. Wolałabym je adoptować, ale to też jest kilkuletnia zabawa z prawem i urzędem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie potrafię się uczyć sama coś czytając, wolę jak ktoś mi to tłumaczy. Ale dałam sobie radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za kciuki. Zaliczone
![]()
#2678 |
Zakorzenienie
|
Shiruvii gratuluje!
Ville ![]() Malgosiu, ale sa pewnie nadal glownie na utryzmaniu rodzicow, prawda? ale to swietnie, ze sa razem dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Ha! Zadalam najtrudniejszy egzamin w sesji i to calkiem dobrze mi poszlo
![]() Kognitywna moze sie schowac! [wynikow spodziewalam sie za 2 tygodnie dopiero]
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zadomowienie
|
Spotkałyście się w jakimś sklepie z muszką damską
![]() Jedna dziewczyna u mnie miała taką dzisiaj i bardzo fajnie to wyglądało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Cornelia, a czym różni się muszka damska od męskiej? Nie widziałam takiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
Tak jak krawat męski i damski - niby to samo, a jednak zamienić by się nie dało:P (tzn. dało, ale widać by było, że coś jest nie tak)
ta muszka bardziej przypominała kokardkę. Kiedyś coś takiego było w jakimś odcinku GG |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
po prostu Em :)
|
Oficjalnie 7 miesięcy, nieoficjalnie jakieś niecałe 10.
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z miasta, łaziłam sobie po sklepach i perfumeriach. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
W filmie Coco avant Chanel główna bohaterka czyli pani Chanel po prostu wzięła czarną wstążkę, zawiązała przy koszuli i było si
![]() dziś przyjechał TŻ, a jutro razem jedziemy do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
proszę trzymajcie kciuki za mnie jutro o 10 ... mam egzamin z integracji europejskiej...
![]()
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje zdanych egzaminów ![]() ja sobie dziś grałam w Sims 3 ![]() Dsc trzymam mocno już od teraz! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zadomowienie
|
dziękuuję za kciuki.
nie spałam całą noc, więc idę nadrabiac.. a jutro znowu dwa egz ;// em, wyslij mi jakąs piekna kartke !! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2689 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak jak zazwcyzja nie lubie chodzenia po sklepach, tak lubie robienie zakupow za granica ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Dsc:
![]() Lele: Poprawki niby nic, ale strasznie mnie demotywują, znaczy tracę motywację do dzialania i czuję się jeszcze gorzej, taka glupia i mam straszne myśli typu, że nie nadaję się na studia, podlamuję mnie strasznie ![]() Co do dzieci dla mnie odpowiedni wiek to jednak kolo 30 kiedy czlowiek wyszalal się, skończyl studia, popracowal kilka lat i jest już w miarę ustawiony materialny na dziecko, no i dziecko to najlepiej po ślubie ![]() Siebie w owym czasie nie widzę z dzieckiem ponieważ wiem, że nie dalabym rady pogodzić studia w Gda i jego wychowanie, gdzie ja i mój tż nie pracujemy, a cala rodzinka gdzies daleko i nikt nam pomóc nie da radę, no nie mogę wyobrazić sobie rezygnować z studiów czy przenosic się gdzieś bliżej. Podróż byla kiepskawa, ludzi bylo mnóstwo, naprawdę nie spodziawalam się tak wypchanego pociągu. Ogólnie zamiast cieszyc sie tym, ze jestem w domu dalej przeżywam te poprawki bo już mam ich terminy i wiem ,że muszę się wziąć za naukę już od dzisiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
NIE ZDAM tego egzaminu
![]() Marta, ile masz poprawek?
#2692 |
Zakorzenienie
|
u mnie ejst inaczej, bo ja mam 3 terminy każdego egzaminu więc jak nie zdam za pierwszym razem to jest jeszcze 2 i dopiero ostateczny 3 termin
jeszcze teraz jade poprawić tą nieszczęsną geodezję i do domu! |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
a ja poproszę o kciuki o 14
![]() i chcę coś, co wiem o! [metodą Em ![]() nie wiem co konkretnego bo ma być 40 pytań :P
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, tak sobie myślę, że nie trafiłam na żadne z moich pytań. Następne starcie w poniedziałek... o 8 ![]()
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
http://www.tvn24.pl/-1,1641771,0,1,p...wiadomosc.html
Nigdy nie narzekałam na moje miejsce urodzenia, ale jeszcze bardziej doceniam to, że jestem Polką, czytając o takich makabrycznych rzeczach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
oblałam.
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę tych 3 terminów |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Jestem w domu, tak bardzo się cieszę ![]() ![]() Jak dobrze pójdzie, to posiedzę około tygodnia w domu. Hula na całym AGH tak jest z tymi terminami, czy tylko na Twoim kierunku? Kolega z informatyki mówił, że ferie ma dopiero od 15 lutego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Dziewczeta, zdacie wszystkie. Jak nie za pierwszym razem, to za kolejnym!
![]() DsC, glowa do gory! ![]() A ja ide zaraz poczytac o funkcji neuronu.. Jeszcze nie mam zadnych raportow do zrobienia, to siedze, bo siedze.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.