ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 15:20   #2671
vandros
Raczkowanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

gerwanko musze Cie zasmucic ale taki mam brzuch, bez napinania/wciagania.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Agsa a jak przyjdzie Ci zrobic 3 serie po 24 powtorzenia to jest monotonne a jakie meczace!!! Dzis zobacze ile mi zajmuje
Cel - 55 kg

"Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'"
vandros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 15:23   #2672
grewana
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

mnie zasmucić? nie, nie to właśnie na odwrót! skoro tak wygląda Twój brzuszek bez wciągania to jest naprawdę super!
kurczę jak tylko będę miała więcej wolnego czasu zapisuję się na aqua aerobic albo coś w tym stylu. teraz niestety mam masę rzeczy na głowie :/

grewana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 15:26   #2673
haniula1803
Rozeznanie

elskede - popłakałam się ze smiechu , zmieniłaś moje podejście do porcelanki, od dzisiaj będe patrzeć inaczej na to co ze mnie wychodzi
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 15:33   #2674
vandros
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grewana Pokaż wiadomość
mnie zasmucić? nie, nie to właśnie na odwrót! skoro tak wygląda Twój brzuszek bez wciągania to jest naprawdę super!
kurczę jak tylko będę miała więcej wolnego czasu zapisuję się na aqua aerobic albo coś w tym stylu. teraz niestety mam masę rzeczy na głowie :/
Kochana jak wciagne brzuch to mam wklesly ale jeszcze musze nad nim popracowac bo taki jest hmm... grudkowaty jakis. sporo cellu na nim jeszcze. tego nei widac na zdjeciach.
Cel - 55 kg

"Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'"
Stary 2010-04-16, 15:34   #2675
elskede
Rozeznanie

Dziewczyny ja tez plakalam ze smiechu, jak mi to wczoraj kolezanka przeslala

a tak w ogole to znalazlam avatar do naszego klubu, rozne animowane buzki babeczek, takich jakie sa w naszym watku, bo przeciez kazda z nas jest jedyna i niepowtarzalna

elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 15:38   #2676
agamagda
Rozeznanie

grewana ja zakupiłam ten błonnik kakaowy ale nie zaspecjalny

co do aqua to ja dziś sie wybieram na godzinkę
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 15:42   #2677
goskap2005
Raczkowanie

dziewczyny zaimponowałyście mi solidnie, moge się do Was dołączyć? Już szukam informacji o tej diecie. Może macie do dyspozycji jakieś linki dla początkujących?
goskap2005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 15:43   #2678
Agsa88
Przyczajenie

vandros ja to się modlę o taką mobilizacje jak ty masz.. bo ze mną tak jest niestety że do wszystkiego mam słomiany zapał.. i tak z dietami było i z ćwiczeniami też.. ale może teraz z grupą wsparcia się uda
A tak wogóle to mam pytanie czy chudziutki bigos to mogę wcinać na pierwszej fazie? bo mi tak pachnie z kuchni

Faza II- 5/5 (0,2 kg)
Agsa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 15:49   #2679
karadka
Zadomowienie

zapomnialam dodac - haniula - wczoraj jak bylam w sklepie to prawie przechodzilam obok lodow waniliowych z czekolada, karmelem i orzeszkami.... myslalam ze zwariuje! ja juz probowalam zamrozic creme fraiche - cos w stylu gestego jogurtu z galaretka taka w proszku, nie polaczona z woad i za duzo tej galaretki dalam i wogole bylo ble ale mysle ze to kwestia czasu i checi za niedlugo cos wykombinujemy

elskede dobre!!! jeszcze dodaj kupa dukanowa - zawsze przychodzi po porannym wazeniu

agsa - 1 faza zero warzyw! wiec po prostu wrzuc do woreczka, zamroz i na pw bedzie jak znalazl

goskap - musze nazwe rozdzielic bo mi wykropkuja ale zalapiesz o co chodzi - na www. ch o m i k u j .p l znajdziesz skany ksiazek - zacznij od tego i je poczytaj dokladnie, potem zrob test dukana, na glownym watku jest na stronie 1 z tlumaczeniem, potem poczytaj pierwsze strony naszych wypocin tzw nasze poczatki bo mialysmy milion pytan i zaczynaj tylko z naszego klubu nie ma odwrotu - jak diete przxerwiesz to i tak Cie znajdziemy a wtedy hahahahahaa
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 15:57   #2680
Agsa88
Przyczajenie

popatrzyłam, obwąchałam i w końcu zjadłam kurczaka z folii.. ale ten bigosik się do mnie uśmiechał..
pytałam o niego bo w sumie kapusta to nie powinna być zabroniona ale tak jak mówisz Karadko ŻADNYCH WARZYW

Faza II- 5/5 (0,2 kg)
Agsa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 15:58   #2681
karadka
Zadomowienie

elskede - autkiem odpada bo bylismy w listopadzie - co prawda mozna duzo rzeczy zabrac ale to meczace i w dodatku 2 promami musimy plynac i duzo czasu zajmuje, juz nie mowiac o kosztach bo raz wieksze, moze za tok sie jeszcze raz wybierzemy ale teraz szkoda nam czasu - gdyby nie ten slub to innaczej bysmy urlop planowali
takze - chmuro popiolu -sio !!!!!!!

no a poza tym to wrocilam przed chwila z obiadku - jaki pyszny mialam wczoraj robilam salatke ale to juz Wam pisalam i jeszcze wieczorem dusilam udka z kurczaka - wyszly palce lizac i zjadlam jedno teraz z salatka i staram sie dzisiaj duzo wody wypic bo wczoraj nie wiem czy wszystkich napojow to litr byl - jakos nie mialam checi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 16:31   #2682
ewamik1971
Raczkowanie

Tak własnie ja też wczoraj jakoś mało piłam więc może ten duży spadek to odwodnienie
Jutro się okaże
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 16:43   #2683
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez ewamik1971 Pokaż wiadomość
Czyżbyś starała się o maleństwo ? czy tylko chciałaś odwlec dolegliwości?
Ten boldaloin to myślałam zawsze że pomaga trawienie i wątrobę muszę wypróbować skoro agamagdzie pomaga
Już 9 miesiąc, w zeszłym miesiącu byłam kilka dni w szpitalu zdiagnozowali mi pco i bezowulacyjne cykle, muszę brać leki stymulujące, ale to dopiero od czerwca, a te dwa miesiące zajmuję się dietowaniem, bo słyszałam, ze to czasem przywraca owu.

Więc sobie dukam tu z Wami, choć przyznam szczerze, ze jeszcze nie mogę się wbić, ale się nie poddam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 17:27   #2684
50wiosen
Raczkowanie

Cześć Dukanki!
U mnie dzisiaj spadeczek o kolejne 0,3 i jestem hepi!!!! Mam jednak problem z cuchami bo wszystko wisi jak worek a do pracy muszę się jakoś ubrać. Najgorzej to spódnice została mi jedna z poprzedniego odchudzania a nowych nie chcę kupować gdyż mam nadzieję że jeszcze schudnę. Muszę to jakoś przetrwać.

Elskede Twoja "Epopeja o G...." jest zachwycająca obśmiałam się jak norka.

Kasiado- wspaniały przepis na chlebek. Nie mam maślanki i czy mogę dodać mleka? Chciałabym upiec go dzisiaj.

Mam dzisiaj ogromny apetyt i dorwałam w sklepie tatar wołowy. Miałam na niego taką chcice że po przyjściu do domu zeżarłam z takim apetytem nie patrząc na skład a tam olej
Mam nadzieję że było go mało bo oczywiście nie podano na etykiecie ilości.

Nowe avatarki są śliczne a gębusie dla klubowiczek słodziutkie.

Początek 15.02.2010 waga 114kg

25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0

I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!!
IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!!
IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
50wiosen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 17:48   #2685
ewamik1971
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Już 9 miesiąc, w zeszłym miesiącu byłam kilka dni w szpitalu zdiagnozowali mi pco i bezowulacyjne cykle, muszę brać leki stymulujące, ale to dopiero od czerwca, a te dwa miesiące zajmuję się dietowaniem, bo słyszałam, ze to czasem przywraca owu.

Więc sobie dukam tu z Wami, choć przyznam szczerze, ze jeszcze nie mogę się wbić, ale się nie poddam
A w takim razie życzę powodzenia
Też słyszałam że przy dużej nadwadze to może pomóc tylko nie pamiętam czy Ty dużo chcesz zrzucić a w podpisie nie ma -ale zrzucenie chociaż troszke spowoduje że jak już Ci się uda zajść w ciążę to przez 9 m-cy mniej nabierzesz i potem będzie łatwiej wrócić do starej wagi

Bądź dobrej myśli bo jedna z nas już przerwała dietę jeśli prześledziłaś wątek to wiesz o co chodzi
Pozdrowienia dla eweli -odezwij się do nas co u Ciebie
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 18:26   #2686
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
sensuel sorki ale o diecie sie pisze na watku glownym, jak widzisz nie jest nas tu duzo ale stale bywalczynie, ktore wychodza z zalozenia ze nie samym zarciem czlowiek zyje, nikomu nic nie narzucamy a bycie tutaj nie jest obowiazkowe nam tak dobrze i same stworzylysmy ten watek wlasnie taki jak chcialysmy i jak nam pasuje, jak wiesz wiekszosc z nas juz jest 2 miesiace na diecie wiec my dobrze wiemy co nam wolno a co nie bo kazda przeczytala ksiazki i wspolnie wymieniamy sie informacjami.
nasz watek to nie tylko jedzenie, bo wspieramy sie w chwilach zalamania (nie tylko dietowego) bardzo sie zzylysmy i dla nas to jest watek plotki + dieta.
oczywiscie jak kazda witamy Cie tu serdecznie ale nie probuj zmieniac naszych zasad
Ja wcale nie uważam,że człowiek tylko żarciem żyje,ale skoro wątek tyczy się diety dukanowej to myślałam,że o tym głównie się pisze.
Nawet nie miałam zamiaru zmieniać WASZYCH zasad.Chciałam się tylko tylko przyłączyć....co prawda za kilka dni,ale chyba już zrezygnuję z wątku.

Cytat:
Napisane przez galloway Pokaż wiadomość
Sensuel uznaję że Twoje wejście na wątek trochę Ci nie wyszło,ale z mojej strony już poszło w zapomnienie,mam tylko nadzieję że zrozumiałaś wypowiedź dziewczyn,a jeżeli masz wątpliwości to zostaje przeczytanie całego wątku(co i tak każdy powinnien zrobić) i wtedy zrozumiesz o jakiej atmosferze,zasadach jest mowa Witam Cię serdecznie jak każdą nowo dukającą
To że kogoś skomentowałam na "dzień dobry" widzę że się szalenie nie spodobało .Trudno,nie miałam niczego złego na myśli.
Nie mam zamiaru czytać całego wątku,bo to jest od zarąbania stron,a przy 2 małych dzieci się nie da.
Myślałam,że skoro wątek dotyczy wspólnego odchudzania to jest to temat o tym,a nie o plotkowaniu .Poza tym ciężko być w temacie jak się zagląda raz na jakiś czas.Chyba jednak zrezygnuję z udziału we wątku,bo i tak nie będę w temacie i tak.

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
Sensuel - witaj i sie nie obrazaj, bo widze, ze juz tutaj nie wchodzisz, nikt Cie nie obrazil - po prostu otworz sie i mow o wszystkim, co Ci slina na jezyk przyniesie my sie odniesiemy tu jest naprawde super

Nie wchodzę,bo ja nie mam tyle czasu aby wszystko czytać i odpisywać.Jak znajdę chwilę to przeglądam tylko co napiasałyście.
Stary 2010-04-16, 18:27   #2687
karadka
Zadomowienie

no mamy jakis zapladniajacy wplyw za niedlugo bedziemy tu pisac ile ktora w ciazy przytyla zamiast ile na diecie schudla jak tak dalej pojdzie

a ja do 8 w pracy... jeszcze klient mnie tak wk..... ludzie sa nienormalni dosyc ze nie nie maja racji to jeszcze sie kloca! no ale zycie i tyle

50 wiosen to kup taka ze streczem co sie teraz lekko naciagnie a potem bedzie ok ale i tak podziwiam bo ja w spodnicach nie za bardzo, jakos nie lubie mimo ze (oczywiscie nie chwalac sie podobno mam ladne nogi) ale ladne to mysle ze dopiero beda jak jeszcze troche tluszczyku spadnie ale nie wiem czy Wam mowilam jak przez swieta kumpela miala urodziny i robilas impreze i stwierdzilam a co mi tam i ubralam sie tak mega elegancko, w spodnice co dla mnie samej bylo szokiem - chyba temu ze wszystkie spodnie mam za duze i wszyscy byli zachwyceni bylo mi bardzo milo a nawet czulam sie zawstydzona bo mowili o tym caly czas wogole mam jakies takie postanowienie ostatnio ze juz nie kupie zadnych normalnych ciuchow tylko same takie sexi i eleganckie - jak juz bede zadowolona ze swojej wagi to trzeba bedzie to podkreslic
Stary 2010-04-16, 18:38   #2688
vandros
Raczkowanie

Jestem, jestem!!! tesknilyscie
Kardka ja tez mam takei psotanowienie zeby kupowac same eleganckie i sexi ale przy takim tempie chudniecia to ja te ciuszki bede kupowac na swieta :brzyda l:
Cel - 55 kg

Stary 2010-04-16, 18:42   #2689
karadka
Zadomowienie

sensuel - nie odbierz nas zle bo tu na prawde fajne babki sa ja uwazam ze na pewno jestes bardzo mila osobka i spodoba Ci sie u nas - moze dlatego nas nie zrozumialas bo nie przeczytalas nas od poczatku - co calkowicie rozumiem bo czlowiek moglby zwariowac ni tylko od ilosci stron ale i glupot jakie tu pleciemy wiesz ten watek mial byc dietowy ale nie jest nas tu duzo i dzielimy sie radosciami, smutkami, problemami ale tez i rezultatami diety itp . mysle ze kazda z nas jest tu nie tylko dla diety bo mimo ze znamy sie tylko wirtualnie to bardzo sie polubilysmy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 18:44   #2690
vandros
Raczkowanie

cos sie nowa kolezanka obrazila
Cel - 55 kg

Stary 2010-04-16, 18:45   #2691
karadka
Zadomowienie

vandros - czyli na Boze Narodzenie wystroimy sie jak choinki hehehe i obwiniemy swiatelkami i po bombce zamiat kolczykow chyba mi juz dzisiaj bije
Stary 2010-04-16, 18:45   #2692
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
A tak wogole to czy ktos zauwazyl ze mam podpis!!???? Nic nic zadnego zainteresowania pochwaly!!!! No normalnie nic a ja sie tak staralam
Vandros chwalę cię
a brzucho widać zmianę oj widać

Cytat:
Napisane przez boszka1987 Pokaż wiadomość
aaaa no i dałam avatarka jak się wam podoba, nic innego lepszego nie znalazłam a ten mi tak przypadł do gustu
bardzo ładniutki i taki słodziutki

Cytat:
boszka - to my pierwsze chyba zaczniemy III faze, no chyba, ze mnie dziewczyny przegonia, tak mi te kilogramy schodza jakby chcialy, a nie mogly , jeszcze tylko 2 i finito - i dwa krolewskie posilki mmm
przepis na surowke, fakt, jest troche niedukanowy przez olej, ocet i cukier (ktory mozna w sumie slodzikiem zastapic), ale porcelanka jest, dziala
a przy okazji tematu wkleje durny tekst o rodzajach porcelanki normalnie polowa odnosila sie do mnie hahahaha
tekścik o G.....:rotf l: dawno się tak nie uśmiałam
zjesz królewskie posiłki i wrócisz potulnie na II fazę
daj ten przepis na surówkę - zrobimy bez oleju, skoro taka dobra na porcelankę to po co mamy się męczyć i wymyślać różne sposoby jak wystarczy surówkę zjeść
Cytat:
Dziewczyny ja tez plakalam ze smiechu, jak mi to wczoraj kolezanka przeslala
a tak w ogole to znalazlam avatar do naszego klubu, rozne animowane buzki babeczek, takich jakie sa w naszym watku, bo przeciez kazda z nas jest jedyna i niepowtarzalna
avatarek mnie osobiście się podoba

Cytat:
Napisane przez goskap2005 Pokaż wiadomość
dziewczyny zaimponowałyście mi solidnie, moge się do Was dołączyć? Już szukam informacji o tej diecie. Może macie do dyspozycji jakieś linki dla początkujących?
witaj i powodzenia
masz linka do Iszej strony głównego wątku o diecie, tam znajdziesz dużo informacji - linki do książek, testu i inne:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=421504
Stary 2010-04-16, 18:48   #2693
karadka
Zadomowienie

a moze zaktualizujemy wage na 1 stronie? no to wysylajcie mi wiadomosci prywatne ile wazycie bo tutaj to sie znowu zgubie i bedziecie na mnie krzyczec ze jeszcze tej nie ma, i tej i tej
Stary 2010-04-16, 18:49   #2694
Megi428
Wtajemniczenie

Kochaniutkie
zapomniałam Was dzisiaj przywitać
Stara ja i sklerozis mam
Witam Was zatem, gratuluję spadków i cieszę się że tyle piszecie, bo jak mam czas to czytam was i czytam i od razu fajniej jest

Dzisiaj natknęłam się wzrokiem na śnieżkę czy coś takiego - bita śmietana w proszku LIGHT!!! Robi się ją na wodzie
Można by było tak zgrzeszyć?? czy nie bardzo???
Stary 2010-04-16, 18:59   #2695
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
cos sie nowa kolezanka obrazila
Chyba nie chodzi Ci o mnie??
Ja się nie obrażam o byle pierdołę.Nie mam o co się obrażać przecież
Obrażona to ja jestem na teściową ,a nie na was.
Stary 2010-04-16, 19:00   #2696
monti89
Raczkowanie

Hellooo laski
U mnie dzisiaj spadeczek, niewielki ale jednak. Mniejsze porcje kolacji pomogły
Karadka idziesz jak burza ze spadkiem wagi :O
Wogóle dziewczyny super chudniecie Do wakacji będziemy lasencje na maxa Mnie dzisiaj jakiś towar próbował wyrwać w autobusie, ale nie dałam się. Powiedziałam że jestem zajęta ale koleś napierał że masakra. Tak czy siak nie dałam telefonu...co to to nie.Ja gram fair.
Powiem Wam że chyba się wylaszczam coraz bardziej jaka skromność heh
Vandros piękny brzuszek
Może jutro zrobię zdjęcie swojemu brzuchowi, ale najpierw muszę zbrązowieć. Byłam na solarium na 8 minut, baaardzo rzadko chodzę i tak się zjarałam że szok. Poślady mnie bolą auććć Pomyślałam że opalone ciałko wygląda jeszcze bardziej szczuplej i mnie pokusiło.

Elskede w tych piekielnych warunkach jakie przeżywa moje ciało, Twoja epopeja o g... wpłynęła na moje samopoczucie rozbrajająco i zmieniłam swój stosunek do g....

Moja waga jak w opisie

81,4...............70,4...................6 3
monti89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 19:03   #2697
suonko36
Przyczajenie

Hmm pozwolicie ze zwaze sie jutro , mam maraton pracowniczy i nie mam jak zagladac wiec ide poczytac

Dzis w Aldi kupilam taki ser zmielony twarogowy 1 % pytanie jaki bedzie w smaku , no i mozecie mnie zlac znowu grzesze troche
Stary 2010-04-16, 19:04   #2698
elskede
Rozeznanie

dobra laseczki wypisuje ta surowke
skladniki - kapusta biala - glowka, 3 papryki czerwone, 3 marchewki, 2 pory,
sos - łyżka soli, 1/2 szklanki octu winnego, 2 lyzki musztardy, 3/4 szklanki oleju, 3/4 szklanki cukru, korzen startego selera na jarzynowce (sos - skladniki gotujemy i goracym sosem zalewamy wszystko, mieszamy cala surowke najlepiej recznie) - sloik zakrecamy, nie pasteryzujemy, sloik moze stac miesiac w lodowce, smaku nabiera po dwoch dniach

czyli slodzik mozna zastapic, ale ten olej? nie bardzo, ale ja i tak czasem zjem na P+W, od tego czasu nie mam problemu z porcelanka

Vandros - widac roznice z tym weiderem, serio

Sensuel - wpadaj

karadko - no wlasnie - musimy sie stac kobietami, jakbym miala duzo eleganckich ciuchow, to bym nosila z checia, ale gdzie ja w takich ladnych ciuchach wyjde, przed blok? nawet nie mam gdzie tego zalozyc ale z pewnoscia zrobilas furore jak zwykle ukrywalas siebie pod spodniami
no to oby ten popiol w p******u wywialo trzymam kciuki

Meguś - oj chyba nie

Monti - ojjj jak ja bym chciala do solarium chodzic, ale mam za duzo znamion na ciele i to takich sporawych, wiec sila rzeczy musze z tego zrezygnowac, ale opalone cialka mi sie podobaja - ale takie delikatnie opalone, nie jakies skwarki. Aaaa no i ogolnie super, ze wzbudzasz zainteresowanie meskiej plci, niby FE, a jednak mile nie?

suonko - oj ja tez ostatnio czyms zgrzeszylam, ale nie pamietam czym juz nie doluj sie

Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-04-16 o 19:09
elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 19:09   #2699
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
sensuel - nie odbierz nas zle bo tu na prawde fajne babki sa ja uwazam ze na pewno jestes bardzo mila osobka i spodoba Ci sie u nas - moze dlatego nas nie zrozumialas bo nie przeczytalas nas od poczatku - co calkowicie rozumiem bo czlowiek moglby zwariowac ni tylko od ilosci stron ale i glupot jakie tu pleciemy wiesz ten watek mial byc dietowy ale nie jest nas tu duzo i dzielimy sie radosciami, smutkami, problemami ale tez i rezultatami diety itp . mysle ze kazda z nas jest tu nie tylko dla diety bo mimo ze znamy sie tylko wirtualnie to bardzo sie polubilysmy
Ale ja wcale nie uważm,że nie jesteście fajne.Tylko szukałam czegoś konkretnego .
Poza tym człowiek głodny to człowiek zły.....ja wszystko rozumiem
Zerknęłam na pierwszą stronkę i widziałam,że któraś schudła 16kg .Ciekawe czy ylko na protalu czy ćwiczyła też??
Też tak chcę

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Sensuel - wpadaj
Dzięki

Co to jest porcelanka???
Stary 2010-04-16, 19:12   #2700
Megi428
Wtajemniczenie

Ponawiam:
Dzisiaj natknęłam się wzrokiem na śnieżkę czy coś takiego - bita śmietana w proszku LIGHT!!! Robi się ją na wodzie
Można by było tak zgrzeszyć?? czy nie bardzo???

Powiedzcie że można, bo nabrałam strasznej ochoty na taką bitą śmietanę.

Sensuel porcelanka to kupka
@ to miesiączka
nietoperki - skórka wisząca po odchudzaniu z ramion

Edytowane przez Megi428
Czas edycji: 2010-04-16 o 19:13
Megi428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości