![]() |
#2671 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
boskie są. jeden już na opisie.
ale jakbyś coś jeszcze miała to nie pogardze ![]() ![]() i może ktoś coś jeszcze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*'Łatwiej było odejść niż stawić czoło problemom' *Miłość skraplana solą. *Czasem źródło szczęscia jest równocześnie źródłem nieszczęścia... /opis brata *Szukając Jego spojrzenia na nieboskłonie *Opowiedziane gwiazdom nasze love story..
![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
coś w stylu :
jeśli będzie Ci na mnie zależało to znajdziesz do mnie drogę, nawet przez piekło. że jeśli mu zalezy niech to okaże , ale niedosłowne , albo i dosłowne ![]() ![]()
![]() |
#2674 |
Zadomowienie
|
a o tym ze wyjeżdżam do Grecji ;-) coś w stylu
wyjeżdżam. pozdrawiam miśka <3 (i inne zabawki) grecja . dobrzeee! ![]() ![]()
![]() |
#2675 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziękuję . ![]()
wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy. lubi wtedy wspominać wszystko co dobre i złe . bo w życiu piękne są tylko chwile, a to za czym tęskni nigdy już nie wróci .. ![]() www.dzioobek.fbl.pl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 | |||||
Przyczajenie
|
Cytat:
ej, skarbie, pamiętasz jeszcze,
że ci podobno na mnie zależy? mam cię błagać na kolanach, byś w końcu pokazał mi swoją miłość? kliknij na moje serce i zapisz jako swoje. wizaż. zabawa w kotka i myszkę w końcu musi się skończyć. wizaż.-Mogę się w panu zakochać? -Oczywiście. -Ale ja bym chciała tak z wzajemnością. wizaż. bo to tobie słońce powinno zależeć! coraz więcej stwarzasz mi zagadek. kochasz? to pokaż, to okaż, nie pozwól tego spieprzyć! wizaż. -i boję się, że kiedyś przestaniesz mnie kochać. -spokojnie, nigdy nie zacznę. wizaż. Albo mnie kochaj, albo mnie zostaw w spokoju! wizaż. chcę czuć, że jesteś. ej, ty! tak, ty skarbie! jesteś tam jeszcze? -puk!puk! -kto tam? -miłość. -aa, to jednak ciągle tam jesteś? mam dość niepewności! Cytat:
rodzi się we mnie taka cholerna potrzeba bycia z kimś. wizaż. Dosyć rozłąki! Samotność ma kres. Zobaczyć ciebie chcę. ciałem tutaj, myślami z nim. razem, na samym końcu świata. żadne kilometry nas nie przerosną . jak długo musimy na siebie czekać? Miłość umie zwyciężać, ale odległość potrafi ją pokonać. Powoli, ale skutecznie, zabija mnie ta odległość między nami. Cytat:
( i wcale nie ma zamiaru wracać) Grecjo, przybywam! w kraju greckich bogów . ![]() Cytat:
w mojej psychicznej wyobraźni. ogłupienie totalne. spod przymrużonych powiek spoglądam beznamiętnie na resztę świata. chemiczny świat pachnący szarością, z papieru miłością. moje szczęście wyblakło. żyjąc w plastikowym kinie. przeterminowana codzienność. kolejny dzień mija mi znów bez znaczenia. ej, a masz kredki? to chodź poprawimy ten nasz świat. niedostępna dla dostępnych. mój prymitywny koniec świata. cichy dźwięk rozsypywanych myśli. nawet buźki malowane ketchupem na kanapkach z serem nie wychodzą uśmiechnięte. chciałabym się teraz uśmiechnąć, ale ****a nie potrafię. dla siebie samej tu żyć. cały mój świat potrzebuje psychologa. odmawiam współpracy ze światem. papierowe słońce, przyklejane chmury i udawane szczęście. myśli złożone, marzenia bezsenne. co, jeśli ogarnie cię martwy strach? z każdym dniem coraz bardziej zapadam się w sobie. już lepiej dzieckiem być, nie wiedzieć nic. jak chcesz poczytaj też trochę tekstów Comy. niektóre fragmenty są w sam raz, ale nie mam czasu dokładnie przeszukiwać. poza tym sama wybierzesz dla siebie najlepiej. ![]() Cytat:
jestem idiotką, zrozum! wyrzuty sumienia i tęsknota wyżerają mnie od środka. proszę, odbierz i wysłuchaj . daj mi ostatnią szansę. proszę! ugh . ![]() ZERO POMYSŁÓW. wybacz. ![]() mam nadzieję, że chociaż jedna powie, że pomogłam... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Przyczajenie
|
moje życie w końcu nabrało rumieńców!
stwierdzam uroczyście, iż świat jest piękny. znalazłam swoje szczęście i nikt nie da rady mi go zabrać! jest dobrze. bardzo dobrze. wprost bajka! jaki smutek? skarbie, ja mam zamiar być dzisiaj cholernie szczęśliwa! leżąc w trawie, spoglądając w niebo, doznała olśnienia. świat jest piękny - pomyślała. don't worry, be happy i do przodu! -Dlaczego ty jesteś taka wyjątkowa? -Bo 90% mnie to choroba psychiczna, a 10% to głupota. Optymista widzi światło w tunelu. Maszynista debila na torach. z butelki sączę dobry humor przez tęczową słomkę. owinę się w papierek i będę słodka jak cukierek! nikt i nic nie zepsuje mojego szczęścia! po klawiszach szczęścia skaczę! chodząc po różowych kroplach deszczu. jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ![]() bo uśmiech nic nie kosztuje. słońce świeci nad nami! tak niewiele potrzeba do szczęścia. jeśli masz być kiedyś szczęśliwy, to dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj ? 10 na 10 ludzi umiera - nie traktuj więc życia zbyt poważnie. dopiero się wspinam, ale widoki są ekstra! [Hannah Montana ![]() - Nie chcę wszystkiego. - A co chcesz? - Nic. Tylko mnie kochaj. ![]() tylko wariaci są coś warci. 'Walduś, cho no tu cycu.Kup tatusiowi browarka.' ![]() zawsze z tobą być, przez całe lato! pomogłam? ![]()
![]() |
![]() |
#2679 |
Przyczajenie
|
Chiquitkka- dziękuje bardzo za pomoc ;* opisy świetne!
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
a o tym, że mam nowy numer gg i dam go tylko wybranym osobom ?
![]() taki, który mogłabym jeszcze wstawić na stary numer. ![]()
![]() |
#2681 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nowy nr. Chcesz? Zasłuż!
new number . only vips . kapejszyn ? chcesz nowy nr? nie bój się, nie dostaniesz. przeprowadzka . ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
Chiquitkka!
Jesteś wielka! Dziękuję! ![]()
![]() |
![]() |
#2683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponawiam... ![]()
![]() |
![]() |
#2684 | |
Przyczajenie
|
jaa ?
![]() ciekawe z której strony. ![]() Cytat:
w mojej głowie tylko Ty. chwile z Tobą - bezcenne. nadal w mojej pamięci tylko Ty. Chcę z Tobą stworzyć bajkę ze szczęśliwym zakończeniem . napisz, czy o to chodziło, a postaram się napisać więcej. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny potrzebuję opisów o tym,że będę na chrzcinach syna mojej koleżanki i ten Wyśniony tam też będzie..w ten dzień wróci z zza granicy. strasznie za Nim tęsknię.Bardzo się cieszę z tego,że go zobaczę,spędzę z Nim trochę czasu..Proooszę
![]()
![]() |
![]() |
#2686 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
spotkanie z moim księciem .
ej, książę, uważaj, stęskniona księżniczka na horyzoncie! znów zatopić się w twoich oczach. znów cię zobaczyć. zatrzymać. już na zawsze. ![]()
![]() Edytowane przez Chiquitkka Czas edycji: 2010-08-05 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
mogą być tylko takie wiesz...nie że się w nim zakochałam ;pp ale mi sie podoba, zresztą nie tylko mi ;D ale mniejsza ;D
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2689 |
Rozeznanie
|
a o tym że wszytsko mi się wali. że między nami to już chyba koniec?
![]()
![]() |
![]() |
#2690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wraaacam.! ![]() ![]() A dla Ciebie: "To boli.. Kiedyś blisko - teraz sobie obcy ludzie." "Moje serce to nie hotel przydrożny 'wchodzisz wychodzisz'. Albo wchodzisz i zostajesz, albo wychodzisz i nie wracasz." "Zostało tylko echo.. Ciebie już tu nie ma, nie zmienimy już nic.'' "Gdzie dziś marzenia Nasze są? Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą." "Uśmiech przez łzy - to nic nie zmieni.. Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić.." " Zawsze muszę coś spierd***..." " Te dni się skończyły, a koniec jest końcem. Życie - życiem, jaka róża takie kolce." "Gdy Ciebie zabraknie ziemia rozstąpi się w nicości trwał..." "Wierzę i Ja, że stanie się tak któregoś dnia znowu będzie jak kiedyś." "Najboleśniej przemija to co chcielibyśmy żeby trwało..." "Gdzie takie szczęście do łez..?" "Mimo szczerych chęci silnej woli, wciąż zerkam za siebie szukając Ciebie z bolesnym drżeniem rąk i łzami w oczach..." Tyle.. Mam nadzieję, ze pomogłam. Będzie dobrze. 3maj się. ![]()
![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
ja bym prosiła o tym, że jadę nad morze. wiecie obóz i te sprawy. o tym, że od mojego ostatniego wyjazdu minęło dwa tyg. a moi przyjaciele widocznie o mnie zapomnieli .. [ nie dosłownie, ale zawsze ja muszę dzwonić jak chcę się np. spotkać. ] o tym, że będę za nimi tęsknić i za jednym chłopakiem. Błagam no! ;* - wiem, że umiecie .
![]() Edytowane przez LekNaCaleZlo Czas edycji: 2010-08-06 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
Taleniciary ;* może znajdziecie coś o wyjątkowych wspomnieniach i wyjątkowych osobach coo ??
![]() Baardzo bym prosiła.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może jednak?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
każda historia ma swój początek i koniec.
miała ochotę tupać, krzyczeć, rwać włosy z głowy, wyzywać Boga za to, że kolejny raz napisał zły scenariusz. serce wypełnione sprzecznościami. było, minęło, a życie toczy się dalej. coraz więcej stawiasz mi znaków zapytania. mój prymitywny koniec świata. wiedziała, że prędzej czy później to nastąpi, ale nie przypuszczała, że tak szybko. rozdział trzeba zamknąć. potem trzeba skończyć z grą, stłuc lustro i przekroczyć granicę, za którą absurd przezwycięża siebie. czy wszystko ****a musi się tak kończyć?! pyk! skończona bajka. Było, było i się skończyło. Tyle z mojego love story. i choć płynie czas, nie wyrzuć mnie z pamięci swej. Już nie mogę biec i w bezruchu trwam. Nie zostało nic, puste serce mam. dlaczego wciąż się od siebie oddalamy?! bo najbardziej boli ta cisza. On i Ona od lat powiązani pajęczyną kłamstw. ...i żyli długo i szczęśliwie. oops, to nie ta bajka! będzie dobrze, zobaczysz. ![]() niestety teraz nie mam czasu, żeby odpowiedzieć na inne prośby. poszukajcie w opisowych wątkach. tam naprawdę jest kopalnia dobrych opisów. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ponawiam ; D |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
coś o tym, że w niedzielę idę na imprezę , mam zamiar zapomnieć o problemach i sie świetnie bawić z moimi ;D
![]() |
#2697 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przepraszam, ale mam w głowie kompletną pustkę . ![]() jak mi coś wpadnie to napiszę. wybacz. ![]() moje życie w końcu nabrało rumieńców! stwierdzam uroczyście, iż świat jest piękny. znalazłam swoje szczęście i nikt nie da rady mi go zabrać! jest dobrze. bardzo dobrze. wprost bajka! jaki smutek? skarbie, ja mam zamiar być dzisiaj cholernie szczęśliwa! leżąc w trawie, spoglądając w niebo, doznała olśnienia. świat jest piękny - pomyślała. don't worry, be happy i do przodu! -Dlaczego ty jesteś taka wyjątkowa? -Bo 90% mnie to choroba psychiczna, a 10% to głupota. Optymista widzi światło w tunelu. Maszynista debila na torach. z butelki sączę dobry humor przez tęczową słomkę. owinę się w papierek i będę słodka jak cukierek! nikt i nic nie zepsuje mojego szczęścia! po klawiszach szczęścia skaczę! chodząc po różowych kroplach deszczu. jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ![]() bo uśmiech nic nie kosztuje. słońce świeci nad nami! tak niewiele potrzeba do szczęścia. jeśli masz być kiedyś szczęśliwy, to dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj ? 10 na 10 ludzi umiera - nie traktuj więc życia zbyt poważnie. dopiero się wspinam, ale widoki są ekstra! [Hannah Montana ![]() - Nie chcę wszystkiego. - A co chcesz? - Nic. Tylko mnie kochaj. ![]() tylko wariaci są coś warci. 'Walduś, cho no tu cycu.Kup tatusiowi browarka.' ![]() zawsze z tobą być, przez całe lato! dodawałam te opisy kilka postów temu. może coś wybierzesz. jeśli nie, napiszę kilka nowych. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'Problemy? Zapominam o nich na te parę godzin i dobrze sie bawię! 'Z moimi, bez problemów... 'Biorę urlop od problemów - zabawa z Moimi! 'Za drzwi z problemami - impreeeza! Cytat:
'Takich rzeczy się nie zapomina. 'Pamięć to nie spam. 'Nie ważne gdzie, ważne że pamiętam. 'Wspomnień nie skasujesz... Cytat:
'Skleroza czy wygoda? 'Wiecie, Ona tęskni, ale nie chce się narzucać... 'Ma uczucia i ma honor... 'Wyjeżdża, ale tęskni i pamięta. Nie to, co niektórzy... może komuś się przyda? przepraszam, ale wyszłam z wprawy... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
Raczkowanie
|
Paulina18021995 dziękuję ;* Dobrze Chiquitkka ;* poczekamm
![]() Kolejna prośba a w zasadzie dwie...może jedna podobna. 1) coś w stylu: "w myślach zbyt długo by zapomnieć, w rzeczywistości zbyt krótko, by poczuć." "Wystarczająco aby się przyzwyczaić, zbyt krótko aby się poznać..." by miało podobne znaczenie...chyba wiecie o co chodzi ![]() 2) coś w stylu "zakochana w śmierci..." ![]()
![]() |
#2700 |
Rozeznanie
|
jakieś smutne, proszę szybko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.