![]() |
#2671 |
Przyczajenie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki
A orientujesz się może, czy na uł jest do wyboru dana dyscyplina czy robią ogólnie? I jakie są do wyboru?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
właśnie, jakie są do wyboru? ja bym chciała jogę
![]()
#2673 |
Raczkowanie
|
też chciałam wziąć jogę ;d!
#2674 |
Przyczajenie
|
Z tego co słyszałam i czytałam na innych forach to na początku roku wybiera się właśnie to co chce się ćwiczyć - właśnie np. tenis, joga, tańce, siatkówka, ogólnorozwojowe itd.
TYLKO! Właśnie moja marna głowa nie pozwoliła zapamiętać mi czy to było na UŁ czy UW czy jeszcze innej uczelni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Przyczajenie
|
No bo szukam teraz na stronie i znaleźć nie mogę, a wiem, że co miasto i uczelnia to inne są do wyboru a jestem ciekawa ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
|
Do wyboru z tego co się orientuję są:
siłownia, siatka, basen, yoga, judo, samoobrona, zwykły wf, nordic walking, tenis stołowy, kosz, ćwiczenia muz-ruchowe, siłownia, pływanie korekcyjne ![]() Wybierasz na dany semestr ![]() Ja zastanawiam się nad judo, yogą, albo pływaniem ![]() http://www.swfis.uni.lodz.pl/dyscypliny_sportowe.html,2 <- tutaj macie wszystko w zakładce "dyscypliny" Edytowane przez dobrusia8e Czas edycji: 2012-07-10 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
|
samoobrona albo joga..
![]()
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Przyczajenie
|
a ile masz punktów jak sobie liczyłaś? u mnie do tego wyniku nie dochodzi ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Raczkowanie
|
http://www.eksoc.uni.lodz.pl/tng/pha...&rok=2012_2013
Z programów studiów wynika, iż będzie tylko jeden semestr wf. Zastanawiam się, jak zostanie rozporządzona rejestracja żetonowa... |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama poważnie rozważam filologię hiszpańską, ale w przyszłym roku jako mój drugi kierunek. Jestem powyżej progu, więc póki co śpię spokojnie, ale bardzo będę wdzięczna, jak po rekrutacji podzielicie się informacją o tegorocznym progu. A poza tym to trzymam kciuki za wszystkie Łodzianki (również te przyszłe) ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 5e39f43c776cd63a5691dbeeeb4c12a7b21f7a21_63e19482c3766 Czas edycji: 2012-07-10 o 16:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
Podobno z wf`em jest tak, że sobie można wybrać, ale to jest wielka loteria, bo kto pierwszy ten lepszy, zazwyczaj serwery siadają. Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale to chyba systemem żetonowym czy coś w tym stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Raczkowanie
|
Ja mam wf zaliczony, dwa semestry, ale nie wiem, czy zostanie on przepisany przez dziekanat...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Coś z wikipedii ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
Ja mam zaliczony 1 semestr wf - ciekawe czy przepisze :P Nie chce mi się od nowa chodzić, chociażby na ten semestr.
W tamtym roku na informatyce w pierwszym semestrze wsadzili Nam po wf zajęcia od 16:45 do 18:10 (tylko wykład), w drugim było jeszcze ciekawiej bo po wf były zajęcia o 15:00-16:35 (ćwiczenia) i 16:45 (wykład z tego samego co ćwiczenia - z tą samą prowadzącą)
![]() |
#2688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może uda mi się dowiedzieć czegoś u źródła ![]() Na stronie Ek-Socu natknęłam się na plan roku akademickiego 2011/2012 (http://www.eksoc.uni.lodz.pl/tng/pha...3_inf_s1_2.pdf) i znajduje się tam przedmiot „Wykłady do wyboru w języku obcym”, ale już inny plan (http://www.eksoc.uni.lodz.pl/tng/pha...3_inf_s1_1.xls) podaje, że jest to wykład w języku angielskim. Rzeczywiście język wykładów zmienił się od 2012 r. na angielski, czy w dalszym ciągu będzie można wybrać inny np. niemiecki? Wiesz coś może o tym? ![]() Swoją drogą, ktoś miał u Was niezłą radosną twórczość własną z tymi zajęciami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem gdzie, czy tutaj czy gdzieś indziej, ale czytałam, że na pływaniu jest tak średnio, że początkującymi mało co się zajmują, że bardziej polecają siłownie, tenis stołowy niby też ok, ale to dla kogoś kto go lubi, bo uderzenie piłeczką przez 1,5h może nudzić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez studentka08 Czas edycji: 2012-07-10 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle, z całkowitej ciekawości, czy któraś/ któryś z was składa jeszcze papiery gdzieś, chociażby na Polibudę łodzką? Ja właśnie rozważam taką opcję
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
Było kilka kierunków na których obowiązywał golf jako wf. Np. Ekonomia i te jej śmieszne odmiany, sektory, ekobiznesy etc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dosłownie - radosna twórczość ![]() Co do wykładów w języku obcym - nic nie wiem, nie dotarłam do tej części aż. Poległam na pierwszej sesji. Dokładniej na "Analizie matematycznej i algebrze liniowej" polecam zapoznanie się bliżej z całkami i pochodnymi i macierzami.
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślałam, że coś wiesz, bo przyznam się szczerze, że co jak co, ale wykłady wolałabym mieć po szwabsku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
No niestety dużo nie wiem a szkoda.
Jak zobaczyłam siatkę godzin to ![]()
![]() |
#2697 |
Zadomowienie
|
Judyta ja prawdopodobnie złożę jeszcze na tamtejszą gospodarkę przestrzenną, zarządzanie i chyba włokiennictwo. Zależy mi na dobrym prowadzeniu gospodarki przestrzennej i dobrej jakości tego kształcenia. Stąd miotam sie między UŁ a PŁ... i aż nie wiem.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Moze spojrz na to jakie sa przedmioty tu i tu. PŁ tak jak i AGH przygotowuja bardziej technicznie i wielu ludzi mowi, ze to jest lepsze... Jesli moj kierunek bylby na PŁ, to pewnie tam bym poszła
![]() Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Przyczajenie
|
gdyby nie fakt że gospodarka przestrzenna była w pierwszej trójce najbardziej obleganych kierunków PŁ 2011/2012, to też bym tam złożył. Niestety.. nie zdawałem geografii i zapunktowałbym jedynie matmą w podstawie i marnie zaliczonym rozszerzonym angielskim.. ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
już niedługo... tralalalala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.