Loki z foty - jak uzyskaæ taki efekt bez trwa³ej ? - Zbiorczy - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Poka¿ wyniki sondy: Jak uzy¶kaæ te piêkne loki?
.. 19 48,72%
.. 7 17,95%
.. 5 12,82%
.. 8 20,51%
G³osuj±cy: 39. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-11-02, 18:30   #2671
sarames
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 85
Dot.: delikatne fale - fryzura modelki serii H&M by night

Tylko z moimi w³osami jest chyba co¶ nie tak, poniewa¿ w ogóle nie chc± krêciæ siê na prostownicy... :/
sarames jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-02, 18:40   #2672
CzerwonaKokarda
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 117

To mo¿e zanim je zaczniesz krêciæ na tej prostownicy to po myciu na³ó¿ piankê do fal i loków.

Czasami bywa tak, ¿e kobitki maja w³osy proste jak druty i za nic w ¶wiecie nie bêd± siê krêciæ, czyt. moja mama. Przed jak±¶ wiêksz± imprez± nasiedzia³a siê kilka godzin u fryzjera, bo próbowa³ na wszystkie sposoby zrobiæ jej loki, a tu nic, nie chcia³y siê trzymaæ, ba! Nawet zakrêciæ.
CzerwonaKokarda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-02, 19:26   #2673
elye
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

Wiesz co na tych zdjêciach to nie za wiele widaæ bo one s± takie rozwiane
mog³aby¶ wstawiæ jakie¶ lepsze ?
wtedy bêdzie ³atwiej Ci co¶ poradziæ
elye jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-02, 20:10   #2674
sarames
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 85

Moje w³osy na lokówce siê krêc±(co prawda na niezbyt d³ugo,ale zawsze ), dlatego nie wiem czemu na prostownicy nie mog±..mo¿e po prostu nie umiem tego robiæ, nie wiem. :/

Niestety, elye, dysponujê jeszcze tylko takim zdjêciem, na którym te¿ za wiele nie widaæ. :|
sarames jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-03, 17:51   #2675
elye
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24
Dot.: Loki z foty - jak uzyskaæ taki efekt bez trwa³ej ? - Zbiorczy

No to ostatnie ju¿ o wiele lepsze
No w³a¶nie mo¿e Ty to ¼le robisz?
S± ró¿ne sposoby :
Pierwszy :
" Na pocz±tek w³±cz prostownicê, aby siê nagrza³a, przyszykuj p³at foli aluminiowej, postaw z boku lakier i rozsi±d¼ siê wygodnie. Gdy prostownica nagrzeje siê do odpowiedniej temperatury zabierz siê do pracy.

A mianowicie: nawiñ na palec pasmo w³osów. Wyci±gnij palec tak, aby w³osy siê nie rozwinê³y. Pomó¿ sobie drug± rêk± przytrzymuj±c zwiniêty pukiel. Spróbuj go zwinnie po³o¿yæ na foli i spryskaj lakierem. Zawiñ foliê, tak aby objê³a wszystkie skrêcone kosmyki, ale nie zagina³a ich skrêtu i na koniec przyci¶nij prostownic± na 15 sekund. Po tym ostro¿nie rozwiñ foliê, wyci±gnij loczka i dla utrwalenia jeszcze raz spryskaj lakierem. W ten sposób mo¿ecie kontrolowaæ grubo¶æ swoich wymarzonych loczków. Postêpuj zgodnie z instrukcj±, a¿ na Twojej g³owie pojawi siê burza loków."

Mm mo¿na siê obej¶æ bez foli te¿ dobrze wychodzi

Drugi sposób to :
http://www.youtube.com/watch?v=9OZMM...eature=related
Po prostu wywijasz w³osy w ró¿ne strony prostownic±
Ten drugi sposób jest chyba lepsze do uzyskania Twojej fryzury

Powodzenia xD
elye jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-06, 21:21   #2676
Zyjatko
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20
Zakrêcone!

Drogie Wiza¿ystki!
Od niedawna interesujê siê fryzjerstwem. Swoje w³osy "krêcê" na piankê ale niedawno dosta³am zdjêcia jakiej¶ dziewczyny z w³osami anio³a. Chcia³abym siê dowiedzieæ, jak uzyskaæ taki efekt. Chodzi mi konkretnie o kszta³t tych wywijasów. One s± takie jakby pofalowane. Wygl±da to piêknie. Oto one:
Za³±cznik 3516460

Za³±cznik 3516461

Za³±cznik 3516462
Zyjatko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-07, 11:54   #2677
Jazzlyn
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 313

Nie wiem czy kto¶ ju¿ nie postowa³, ale tutaj jest ¶wietne video o krêceniu prostownic±:
http://www.youtube.com/watch?v=w74e5aXrFs4
Nigdy nie potrafi³am zakrêciæ w³osów prostownic±, ale tym sposobem w koñcu co¶ wychodzi, ale dla mnie to trochê ¿mudna robota :P

Czy która¶ z was u¿ywa³a mo¿e te rurki (? nie wiem jak to nazwaæ ) curlformers/magic leverag?
http://www.youtube.com/watch?v=vx5ThjQIdug

Skusi³am siê i zamówi³am na allegro, jak nic mi nie wyjdzie to kupie grube gumowe papiloty bo szkoda mi ju¿ niszczyæ w³osów lokówk±:P
Jazzlyn jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 12:00   #2678
Adus_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 962

Cytat:
Napisane przez Jazzlyn Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem czy kto¶ ju¿ nie postowa³, ale tutaj jest ¶wietne video o krêceniu prostownic±:
Nigdy nie potrafi³am zakrêciæ w³osów prostownic±, ale tym sposobem w koñcu co¶ wychodzi, ale dla mnie to trochê ¿mudna robota :P

Czy która¶ z was u¿ywa³a mo¿e te rurki (? nie wiem jak to nazwaæ ) curlformers/magic leverag?
http://www.youtube.com/watch?v=vx5ThjQIdug

Skusi³am siê i zamówi³am na allegro, jak nic mi nie wyjdzie to kupie grube gumowe papiloty bo szkoda mi ju¿ niszczyæ w³osów lokówk±:P
oooo te magic leverag wygl±daj± ciekawie Koniecznie zdaj relacjê
Adus_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-07, 23:53   #2679
takaja13
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 384
Dot.: Zakrêcone!

Cytat:
Napisane przez Zyjatko Poka¿ wiadomo¶æ
Drogie Wiza¿ystki!
Od niedawna interesujê siê fryzjerstwem. Swoje w³osy "krêcê" na piankê ale niedawno dosta³am zdjêcia jakiej¶ dziewczyny z w³osami anio³a. Chcia³abym siê dowiedzieæ, jak uzyskaæ taki efekt. Chodzi mi konkretnie o kszta³t tych wywijasów. One s± takie jakby pofalowane. Wygl±da to piêknie. Oto one:
Za³±cznik 3516460

Za³±cznik 3516461

Za³±cznik 3516462
Niestety chyba takiego efektu bez chemii nie uzyskasz niestety,widac zwlaszcza na ostatnim zdjeciu,ze wlosy od skory sa proste a im bardziej ku dolowi tym bardziej krecone i ladniejszy lok wiec moim fryzjerskim zdaniem dziewczyna ma zrobiony styling lub po prostu trwala na grube walki krecona pionowo pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-09, 21:54   #2680
Emef_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 167

Cytat:
Ca³kiem fajny efekt. Ale jedno pytanie... Co ona wtar³a we w³osy, ¿e one s± sztywne i siê nie prostuj± i nie s± posklejane?

Emef_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-10, 15:25   #2681
takaja13
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 384

Cytat:
Napisane przez Emef_ Poka¿ wiadomo¶æ
Ca³kiem fajny efekt. Ale jedno pytanie... Co ona wtar³a we w³osy, ¿e one s± sztywne i siê nie prostuj± i nie s± posklejane?
Przeciez to widac zwlaszcza jak je dotyka,ze one nie sa sztywne tylko miekkie i naturalne a trzymaja sie bo taka wysoka temeratura je ulozyla i tak latwo sie nie rozprostuja.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-10, 19:31   #2682
zzzerw
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Efekty stylingu w³osów :)

Witam :) my¶la³am ostatnio o stylingu w³osów. Chcia³abym, ¿eby po nim w³osy zaczê³y uk³adaæ siê w delikatne fale. Czy to mo¿liwe? Czy zabieg ten polega na zupe³nie czym¶ innym? Chcia³abym, ¿eby moja fryzura by³a zbli¿ona do takiej jak na za³±czonym zdjêciu :)
zzzerw jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-11, 11:05   #2683
szafiarka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 175

jak uzyskac takie loczki??

szafiarka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-11, 12:04   #2684
*Basia*
Mod-¦nie¿ynka

Wiadomo¶ci: 3 364

Kilka postów wcze¶niej masz podany link

*Basia* jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-11, 13:25   #2685
caskada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 124

Cytat:
Napisane przez szafiarka Poka¿ wiadomo¶æ
jak uzyskac takie loczki??
jak dla mnie to u sie klania lokoweczka a nastepnie loki rozczesane palcami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-14, 21:03   #2686
Jazzlyn
Zadomowienie

Napisze trochê wiêcej o curlformers/magic leverag
Je¶li chodzi o zak³adanie rurek to jest dziecinnie proste, zajmuje mi jakie¶ 10 minut (z czasem pewnie jeszcze mniej). Wa¿na jest wilgotno¶æ w³osów, gdy na³o¿y³am rurki na zbyt wilgotne w³osy to niektóre pasma nie wysch³y, z kolei gdy w³osy bêd± za ma³o wilgotne to efekt nie utrzyma siê d³ugo. No i przy zbyt wilgotnych w³osach ciê¿ko jest je przeci±gn±æ szyde³kiem przez rurkê. Zakupi³am rurki z zamiarem spania w nich, ale s± trochê sztywne i twarde wiêc dla mnie odpada, ale jak kto¶ bêdzie chcia³ siê po¶wiêciæ, to pewnie nie bêdzie tak ¼le :P Trzyma³am rurki na g³owie jakie¶ 2 godziny, trochê je podsuszy³am suszark± pod koniec. ¦ci±ganie rurek jest jeszcze prostsze, zajmuje jakie¶ 2 minuty. W za³±czniku zdjêcia.
Stary 2010-11-14, 21:13   #2687
Tigressa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 545

Cytat:
Je¶li chodzi o zak³adanie rurek to jest dziecinnie proste, zajmuje mi jakie¶ 10 minut (z czasem pewnie jeszcze mniej). Wa¿na jest wilgotno¶æ w³osów, gdy na³o¿y³am rurki na zbyt wilgotne w³osy to niektóre pasma nie wysch³y, z kolei gdy w³osy bêd± za ma³o wilgotne to efekt nie utrzyma siê d³ugo. No i przy zbyt wilgotnych w³osach ciê¿ko jest je przeci±gn±æ szyde³kiem przez rurkê. Zakupi³am rurki z zamiarem spania w nich, ale s± trochê sztywne i twarde wiêc dla mnie odpada, ale jak kto¶ bêdzie chcia³ siê po¶wiêciæ, to pewnie nie bêdzie tak ¼le :P Trzyma³am rurki na g³owie jakie¶ 2 godziny, trochê je podsuszy³am suszark± pod koniec. ¦ci±ganie rurek jest jeszcze prostsze, zajmuje jakie¶ 2 minuty. W za³±czniku zdjêcia.
Wygl±da imponuj±co Czy u¿ywa³a¶ jakich¶ ¶rodków do stylizacji i utrwalenia? Przez jaki czas utrzymuje siê efekt?
Tigressa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-14, 21:24   #2688
winyl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 404

Cytat:
A gdzie mo¿na takie kupiæ? I s± jednorazowego u¿ytku, czy spokojnie mo¿na u¿ywaæ non stop tych samych?

XOXO
winyl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-14, 22:38   #2689
Jazzlyn
Zadomowienie

Mo¿na je kupiæ miêdzy innymi na allegro i ebayu (magic leverag) albo trochê dro¿ej tutaj: www.curlformers.com (tutaj te¿ jest wiêkszy wybór, szerokie, w±skie, krótkie, extra d³ugie)
Te rurki s± do wielorazowego u¿ytku, mo¿na je myæ w wodzie, s± wykonane z tworzywa sztucznego.
Co do ¶rodków do stylizacji to u¿y³am tylko pianki, pó¼niej trochê spryska³am w³osy lakierem, trzyma³o siê jakie¶ 6 godzin (gdy wraca³am od znajomej by³o wilgotno i wia³o, wiêc siê trochê rozwali³y si³± rzeczy). Wczoraj kupi³am te¿ ultra mocna piankê, bo ta któr± u¿ywa³am by³a dosyæ s³aba (poziom flexible 2/5), wiêc mo¿e bêd± siê teraz lepiej trzymaæ. W ka¿dym razie wszystko zale¿y od w³osów, ja mam proste i ma³o podatne na krêcenie.

Dodatkowe zdjêcia innej dziewczyny:
http://xoxosarah-girltalk.blogspot.c...ly-beauty.html
Kolejny tutorial:
http://www.youtube.com/watch?v=f6jyTWTHevw

Edytowane przez Jazzlyn
Czas edycji: 2010-11-14 o 22:51

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-15, 08:07   #2690
Eloe77
MatkaPrze³o¿onaCurlitanek

Wiadomo¶ci: 5 769

Jazzlyn piêknie Ci wysz³y te loki

Dziennik, FAQ, pigu³ka wiedzy i pielêgnacja - wszystko o krêconych naturalnie w³osach!

MÓJ IDEA£

Eloe77 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 12:28   #2691
winyl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 404

Cytat:
Mo¿na je kupiæ miêdzy innymi na allegro i ebayu (magic leverag) albo trochê dro¿ej tutaj: www.curlformers.com (tutaj te¿ jest wiêkszy wybór, szerokie, w±skie, krótkie, extra d³ugie)
Te rurki s± do wielorazowego u¿ytku, mo¿na je myæ w wodzie, s± wykonane z tworzywa sztucznego.
Co do ¶rodków do stylizacji to u¿y³am tylko pianki, pó¼niej trochê spryska³am w³osy lakierem, trzyma³o siê jakie¶ 6 godzin (gdy wraca³am od znajomej by³o wilgotno i wia³o, wiêc siê trochê rozwali³y si³± rzeczy). Wczoraj kupi³am te¿ ultra mocna piankê, bo ta któr± u¿ywa³am by³a dosyæ s³aba (poziom flexible 2/5), wiêc mo¿e bêd± siê teraz lepiej trzymaæ. W ka¿dym razie wszystko zale¿y od w³osów, ja mam proste i ma³o podatne na krêcenie.

Dodatkowe zdjêcia innej dziewczyny:
http://xoxosarah-girltalk.blogspot.c...ly-beauty.html
Kolejny tutorial:
http://www.youtube.com/watch?v=f6jyTWTHevw
Hm, chêtnie bym kupi³a na allegro. Powiedz mi tylko, czy one musz± byæ d³ugo¶ci w³osów, ¿eby siê da³o zrobiæ na ca³ej d³ugo¶ci loki? Bo moje w³osy maj± ponad 50cm d³ugo¶ci, a tu widzê, ¿e "d³ugie" magic leverag maj± 36 cm :|.

XOXO
winyl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 14:46   #2692
Jazzlyn
Zadomowienie

Musz± byæ mniej wiêcej d³ugo¶ci w³osów, ja mam w³osy do ³opatek i te d³ugie 36 s± trochê za d³ugie, ale przy 50cm na pewno bêd± za krótkie, chyba ¿e by¶ chcia³a je zakrêciæ od po³owy tak jak na opakowaniu Magic Leverag (ale nawet wtedy musia³aby¶ kupiæ 2 opakowania).

55 cm maj± extra long z curlformers: http://www.curlformers.com/starter-p...-long-wide.htm i to tez jest tylko 8 sztuk za prawie 35 z³otych szyde³ko osobno 10z³, nie wiadomo jeszcze ile przesy³ka ( ale do Polski wysy³aj±). W ka¿dym razie dosyæ drogi biznes
Edit. Jednak NIE wysy³aj± do Polski :|

Edytowane przez Jazzlyn
Czas edycji: 2010-11-15 o 14:48
Stary 2010-11-15, 21:15   #2693
karolcia017
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 225
jak uzyskaæ efekt takich fal-loków?

Pytanie jak w temacie. Dziêki za odp.
karolcia017 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 21:49   #2694
Alejandra93
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15
GG do Alejandra93
Loki !!

za 2 tygodnie mam pó³metek i marzê o takiej fryzurze http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://ikf.com.pl/img10797.fryzury-krecone.202127.jpg&imgref url=http://www.**********/modules.php%3Fname%3DForu ms%26file%3Dviewtopic%26t %3D9994%26postdays%3D0%26 postorder%3Dasc%26start%3 D15&usg=__CuByB1k4AO_bSXe MHh9f05VaR_8=&h=400&w=326 &sz=39&hl=pl&start=34&sig 2=vTJI8I5v_NuIndw3uI2B2g& zoom=1&tbnid=ylcJT3o6xD18 HM:&tbnh=141&tbnw=128&ei= aqrhTLTuOKba4wbK8qWFBQ&pr ev=/images%3Fq%3Dfale%2Bfryzu ry%26um%3D1%26hl%3Dpl%26s a%3DX%26biw%3D1408%26bih% 3D928%26tbs%3Disch:10%2C7 88&um=1&itbs=1&iact=rc&du r=386&oei=YarhTM3VFoGXOt_ 08dYO&esq=3&page=2&ndsp=4 4&ved=1t:429,r:30,s:34&tx =29&ty=49&biw=1408&bih=92 8
Próbowa³am lokówk± i na piankê ale ¿adne nie da³o takiego efektu Proszê pomó¿cie
Alejandra93 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 23:31   #2695
basienka38
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Dot.: jak uzyskaæ efekt takich fal-loków?

Mnie natomiast bardzo interesuje, jak otrzymac taki piekny kolor wlosow? Rozjasnic czy zafarbowac? Pozdrawiam
basienka38 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-15, 23:37   #2696
AjriszMarta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 320
Dot.: Loki !!

Twój link nie dzia³a

AjriszMarta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-16, 08:49   #2697
gasolina84
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 983

kolor w³osów spoko , ale odcieñ skóry brzydki i na dodatek pewnie solarka

10 przykazañ ¿ywieniowych

"Gdy zamykaj± siê jedne drzwi do szczê¶cia,otwieraj± siê inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak d³ugo,¿e nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w od¿ywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-16, 09:37   #2698
Agnieszkaa17
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 10

Ja robiê tak: po umyciu w³osów nak³adam na nie piankê i suszê, nastêpnie jaki¶ lakier lub ¿el do utrwalenia fryzury i gotowe

a naturalnie w³osy choæ trochê Ci siê krêc±?
Agnieszkaa17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-16, 18:42   #2699
Alejandra93
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15
GG do Alejandra93
Dot.: Loki !!

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Poka¿ wiadomo¶æ
Twój link nie dzia³a

Przepraszam moja wpadka Za³±cznik 3536750
Alejandra93 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-11-16, 19:07   #2700
Jazzlyn
Zadomowienie

Alejandra93> Ja bym spróbowa³a prostownica, mo¿na bardzo podobne loki uzyskaæ:
http://www.youtube.com/watch?v=fpl9KYzmJ6s
http://www.youtube.com/watch?v=oFRSzEWXYD0
http://www.youtube.com/watch?v=Z5iyFggBpTw
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-07-13 08:28:59

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.