|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Wszystkie dziewczyny które pisały o mnie, że za dużo słońca...przyznaję Wam rację
nawet nie wiem kiedy, czytałam książkę i nagle pach zasnęłam, a obudziłam się już z tym okropnym uczuciem :/ ale wczoraj mieliśmy odwyk od plaży, w Mielnie byliśmy, kupiłam sobie kapelusz i dzisiaj do południa już siedziałam. W kapelutku i okryta by mi nóg nie przypalało. Mnie nie trzeba dużo słońca by się źle czuć. Pisałam już że chorowałam na wirusowe zapalenie opon mózgowych i to choróbstwo zostawiło taki ślad, źle znoszę ciepło. Madzia śnieżką malowali moi rodzice, ale to chyba zależy jaka się komu trafi, nie wiem od partii może to zależne. Jedni narzekają a inni nie, z każdą farbą tak będzie. U moich rodziców się sprawdziła, bez plam, bez niespodzianek. My wybraliśmy nobilesa bo tż nie chciał śnieżki (nie wiem dlaczego, jakaś jego ułańska fantazja). Magialeno gratulacje Za mną od kilku dni chodzi tż i się zastanawia czy przypadkiem w ciąży nie jestem.
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drogo !! Bo na allegro za 400 zł to mozna kupic cały komplet bawełniany 13 elementów . Dzieki za informacje z ta kapusta A ja dzisiaj kupiłam sobie styrylizator do butelek i podgrzewacz elektryczny do butelek i słoiczków Firmy TT za całe 30 funtów na polskie wydałam 150 zł wiec zaoszczedziłam bo sam sterylizator kosztuje 315 zł a podgrzewacz 116. Wiec jestem zadowolona
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-07-04 o 19:38 |
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
jak najbardziej. to nasz pierwszy cykl.
teraz tylko do gina... bardzo byśmy chcieli, żeby potwierdził... |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka masz tak ja ja
![]() My też w pierwszym cyklu ... Byłam na głosowaniu ... głosowałam jak poprzednim razem. Teraz z Tż oglądamy wieczor wyborczy... nooo w sumie każdy głos się liczy i jak zliczą dokładnie to będzie dopiero pewne kto wygra bo dość mocno są zbliżone wyniki. |
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wiem gdzie Wy się dziewczyny podziewacie czyżby grille?
A może tak się skupiłyście na wieczorze Wyborczym??? Ja czekam na Kości na Polsacie i szukam sobie jakiegoś dzwonka na koma... ale nie mogę nic znaleźć odpowiedniego ![]() Jutro mam chyba milion spraw do załatwienia, podejrzewam, że jurto będzie mnóstwo relacji z weekendu i będę musiała nadrabiać
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny przez weekend tylko tu do was na moment wpadałam wczoraj po pracy troszke poimprezowalismy a dziś odchorowalam hahah ale juz jest ok i juz niedlugo do domku
Magialena gratuluje 2 kreseczek ![]() ciesze sie z wyników wyborów co prawda narazie sondaze ale i tak myśle ze odwrócenie miejsc kandydatów jest niemozliwe juz
|
|
|
|
#2679 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
a ja dzisiaj u teściowej siedziałamMAGIALENA gratulacje coraz więcej mamusiek , super AgatkaL uuuu... świetnie się zapowiada, miły Pan- też niczego sobie Daysy my to się chyba często mijamy ![]() sysunia ja mam podgrzewacz ale w ogóle go nie używam , no chyba że na wyjazdach bo mam wtyczkę do samochodu, wolę zagotować wodę w czajniku i lekko ją podgrzewać na mleko dla Dominika , ale do mleka twojego to spoko tylko że długo się czeka jakieś 10 minut u mnie Dominik tyle nie wytrzymywał , jeśli chodzi o mleko robione , bo tako to z cyca jadł ojjj ostro mąż mnie dzisiaj potraktował fajnie tylko takie hop siup ale czasami tak można zaraz idę go zbałamucić jeszcze raz ![]() dwie forki: Załącznik 3232999 Załącznik 3233000
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2010-07-05 o 00:09 |
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Kasiaher widzę szalejesz na maxa A zdjęcia są przecudowne!!! A synek taki bialutki hihi
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Nie śpię od 2:30 bo mój sąsiad ma imprezę tak , tak ma do tej pory i o 2:30 na full załączył piosenkę :" po trupach do celu"! Tak się wystraszyłam jak nie wiem co w ogóle nie wiedziałam co się stało!!! A moje dziecko biedne to już nie mówię, bo myślałam, że mi przez brzuch wyskoczy!!! Takie hity satelity mi tu puszcza , że masakra!!! Jestem taka zła aż mi się płakać chce. Nie dość, że mam problemy ze snem , to nawet w tą "noc" jako tako mi się spało do 2:30. Tż na nocnej zmianie , ale dzwonię do niego i mówię co się dzieje a on na to, żeby na policje dzwoniła... Ale ja tak myślę ... no koleś się może od zawsze tak imprezuje i nikomu to nie przeszkadza i wcześniej nikt nie dzwonił a tu nagle ja zadzwonię. No trudno się będzie domyślić, że to ja ... ehhh Zastanawiałam się przez chwilę czy nie uruchomić naszego TV na full dźwięk z jakąś muzą i sprawdzić kto ma lepszy sprzęt ale dałam sobie na wstrzymanie. Mam nadzieje, że to jednorazowa taka akcja u nich. O jej 5 raz leci ta sama piosenka .... Kasiaher ale , że my się mijamy tak na żywo, czy , że na forum??? Bo jak na żywo to weź mnie szturchnij przy tym mijaniu :P W ogóle to masz świetną figurę!!!! Poprostu laska jak nie wiem co! Jak byś w ogóle w ciąży nigdy nie była!!! ( co za słłłłitaśny komentarz nie prawdaż) jejku ale jestem sarkastyczna :P ale to przez mojego sąsiada... sorki... znów jakoś nie mogłam się powstrzymać :P A musiałam edytować bo zapomniałam napisać co dziś muszę zrobić dlatego się wkurzam , że nie spałam. 1. Jechać na USG nogi bo mam albo żylaka albo tłuszczaka i mnie boli. 2. Przedłużyć umowę z Vectrą. Jednak decydujemy się na pakiet 3w1 telewizja (114 kanałów- i tak nie będzie pewnie na czym oka zawiesić), internet 2Mb (więcej nam nie trza bo nic nie ściągamy , teraz mamy 8 i nie ma żadnej różnicy w otwieraniu stran itd) 3. Iść na targ i kupić sobie kapcie do szpitala bo tam Pani ma takie skórkowe i u mojej mamy w domu to jest z 4 pary ale ja chce sobie kupić do domu. Ta Pani ma tak różną tęgość stopy a teraz jak mi spuchły stopy to nie mogę wsunąć w te o normalnej szerokości. Mam nadzieje , że będzie ta Pani, że nie stoi tylko w dni targowe. 4. Jak się uda iść na miasto do Rossmana bo mam tam parę rzeczy dokupienia. 5. Iść do banku wpłacić kasę. 6. Iść z kotem do weta na kontrolę.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-07-05 o 06:01 |
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiaher...ależ Ty laska jesteś !!! WYglągasz mega sexi
no i widać, że wreszcie promieniejesz
|
|
#2683 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Bronek wygrał łoł gratuluję długo się staraliscie??Cytat:
aaa zapomniałam ![]() dostałam od niej ..... masę zdjęc i jej pierscionek zaręczynowy (bardzo ładny, mój rozmiar, z duzym oczkiem, potem wkleje zdjęcie) stwierdziła, ze ma 3 synów, a chce aby pierscionek pozostał w rodzinie. Siedziałam ostro zamurowana ![]() Cytat:
![]() Kasia slicznie wyglądasz. Jaka figura a piersi wow Rodzie jednak przedłuzyli pobyt nad morzem i jutro musze iśc za nich do pracy. Od 8 do 14. Troszke się cykam, bo będę tam sama (rodzice nie biorą tel nad morze) i to mój pierwszy taki raz. Ale dam radę (mam nadzieję)
|
||
|
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cały weekend mnie nie było, ale wylegiwaliśmy się z mężem na działce, ja w cieniu, a on się opalał Magialena GRATULUJE Kasiu świetnie wyglądasz nie powiedziałabym, że niedawno byłaś w ciąży.Za godz. idę do apteki, bo jeszcze tylu rzeczy nie mam, a tu zostało 10 dni do terminu porodu Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę robię, ale cała ja Jutro albo w czwartek idę do gina (będę dzisiaj dzwoniła, bo był na urlopie i nie wiem czy będzie miał na jutro termin) i potem będziemy naturalnie przyśpieszać wyjście maluszka
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2010-07-05 o 08:32 |
|
|
|
#2686 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a my tak w realu się mijamy , może dzisiaj się spotkamy bo ja też muszę skoczyć na bazar po warzywka Cytat:
Cytat:
Cytat:
no schudłam ,hihi ważę już 48 kg , mam więcej takich zdjęć gdzie mnie lepiej widać ale mój mąż nie umie robić zdjęć i wychodzę na nich jak bym była taaaka niska , bezsensu mu to wychodzi
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||||
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu każda by tak chciała po ciązy wyglądac jak TY
wszystko slicznie z ciebie zeszło, tylko biust został duuuuży przed ciązą tez taki miałaś??
|
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki , wiesz co wydaje mi się że jednak mi spadł trochę ten biust , tzn . jest tak niżej , ale to od karmienia , a zostało troszkę może nie z wagi ale z cm napewno nie które ciuchy są lekko małe np. spodnie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2689 | |||
|
Zakorzenienie
|
WOWOWOWOW!!! GRATULACJE!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Martucha, jak tam sesja? Jak wrażenia? Kliwia, mrówek nie zazdroszczę - nie znoszę robactwa! A my wczoraj koło 21:00 wróciliśmy do domku i super weekend spędziliśmy. Wczoraj jeszcze poodwiedzaliśmy moich dziadków, posiedzieliśmy u rodziców na ogródku, zjedliśmy pyszny obiad. Gdyby nie to, że wieczorem zwijałam się z bólu, tyłoby idealnie! Oczywiście @ dała o sobie znać. No i mamy nowego prezydenta! Ale jak o 1 w nocy obudził mnie TŻet i powiedział, że z pierwszych wyników PKW wynika, że 50,4 dla Kaczyńskiego, to trochę się wystraszyłam...
|
|
#2690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze wiele osób starsznie tyje podczas ciązy a potem wcale nie może tego zrzucić. A ty wyglądasz świetnie. Moja mama przy obu ciązach od razu po porodzie wyglądała jak przed Tez tak bym chciała
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo laseczki
![]() kurcze zaslabłam rano... normalnie sie przewróciłam maz mnei pozbierał teraz ledwie siedze w pracy ![]() ide nadrabiać
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Anika a co ci?? BYłas u lekarza?? moze zbadaj sobie krew??
Dziewczyny 14 lipca mąż ma urodziny a ja nie mam pomysłu na prezent, ratujcie
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo będziesz mamą i nie chcesz się jeszcze chwalić??? A i do mojej listy zadań zapomniałam dodać ZUS. Muszę tam iść i zrobić tak żeby mi kasę na konto ze zwolnienia przelewali ... chyba tak można co???? |
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwiatuszek, ale już nie wiele czasu zostało! Pewnie się już nie możesz doczekać! A wagą się nie przejmuj, na pewno wrócisz do wagi sprzed ciąży!
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
to był pierwszy cykl takich "prawdziwych" starań.
|
|
|
|
#2697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą raczej narzekać nie będzie, bo ostatnio ma cały czas ochotę
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
wow no to zazdroszczę
A jak u was z pracą?? pracujecie?? |
|
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Lecę na zakupy, bo się nigdy nie rusze i potem zacznę rodzić, a tu połowy rzeczy nie mam. Dzidziuś ma wszystko tylko muszę jeszcze pampersy kupić, ale ja nie mam klapek do szpitala, żelu pod prysznic i laktatora (miałam mieć od siostry, ale szukała i powiedziała, że nie ma go nigdzie więc muszę kupić). Może będę później. Miłego dnia i dużo słonka u mnie na szczęście dużo chmur i chyba będzie padać jak dla mnie super, bo nie będą mi tak stopy puchnąć
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszku powodzenia na zakupach, nie urodź tam gdzieś po drodze
hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

nawet nie wiem kiedy, czytałam książkę i nagle pach zasnęłam, a obudziłam się już z tym okropnym uczuciem :/ ale wczoraj mieliśmy odwyk od plaży, w Mielnie byliśmy, kupiłam sobie kapelusz i dzisiaj do południa już siedziałam. W kapelutku i okryta by mi nóg nie przypalało. 

siedziałam
Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę robię, ale cała ja