Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 18:41   #2671
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Wszystkie dziewczyny które pisały o mnie, że za dużo słońca...przyznaję Wam rację nawet nie wiem kiedy, czytałam książkę i nagle pach zasnęłam, a obudziłam się już z tym okropnym uczuciem :/ ale wczoraj mieliśmy odwyk od plaży, w Mielnie byliśmy, kupiłam sobie kapelusz i dzisiaj do południa już siedziałam. W kapelutku i okryta by mi nóg nie przypalało.
Mnie nie trzeba dużo słońca by się źle czuć. Pisałam już że chorowałam na wirusowe zapalenie opon mózgowych i to choróbstwo zostawiło taki ślad, źle znoszę ciepło.

Madzia śnieżką malowali moi rodzice, ale to chyba zależy jaka się komu trafi, nie wiem od partii może to zależne. Jedni narzekają a inni nie, z każdą farbą tak będzie. U moich rodziców się sprawdziła, bez plam, bez niespodzianek. My wybraliśmy nobilesa bo tż nie chciał śnieżki (nie wiem dlaczego, jakaś jego ułańska fantazja).

Magialeno gratulacje

Za mną od kilku dni chodzi tż i się zastanawia czy przypadkiem w ciąży nie jestem.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 19:11   #2672
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ja tez bylam glosowac

neska my tez chcemy cos w takim stylumamy podobny gust

wydaje mi sie ze sa dość uniwersalne i nie znudzą mi się szybko
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 19:23   #2673
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
400 zl za posciel to tanio?

wow gratulacje a jaka kuchnia?z tych nowoczesnych? my tez bedziemy mieli waniliowa ,ale raczej chcemy klasyczna .Do tego brązowe blaty.A jaką podłogę wybraliscie?

Drogo !! Bo na allegro za 400 zł to mozna kupic cały komplet bawełniany 13 elementów .

Dzieki za informacje z ta kapusta

A ja dzisiaj kupiłam sobie styrylizator do butelek i podgrzewacz elektryczny do butelek i słoiczków Firmy TT za całe 30 funtów na polskie wydałam 150 zł wiec zaoszczedziłam bo sam sterylizator kosztuje 315 zł a podgrzewacz 116. Wiec jestem zadowolona

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-07-04 o 19:38
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 19:59   #2674
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
gratuluje spodziewałaś się?
jak najbardziej. to nasz pierwszy cykl.
teraz tylko do gina... bardzo byśmy chcieli, żeby potwierdził...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:22   #2675
Daysy85
Zakorzenienie

Madzialenka masz tak ja ja
My też w pierwszym cyklu ...

Byłam na głosowaniu ... głosowałam jak poprzednim razem. Teraz z Tż oglądamy wieczor wyborczy... nooo w sumie każdy głos się liczy i jak zliczą dokładnie to będzie dopiero pewne kto wygra bo dość mocno są zbliżone wyniki.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:57   #2676
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Madzialenka masz tak ja ja
My też w pierwszym cyklu ...

Byłam na głosowaniu ... głosowałam jak poprzednim razem. Teraz z Tż oglądamy wieczor wyborczy... nooo w sumie każdy głos się liczy i jak zliczą dokładnie to będzie dopiero pewne kto wygra bo dość mocno są zbliżone wyniki.
no własnie, też jestem ciekawa ostatecznych wyników. bo w sumie wszystko może się zdarzyć
Stary 2010-07-04, 21:29   #2677
Daysy85
Zakorzenienie

No ja nie wiem gdzie Wy się dziewczyny podziewacie czyżby grille?
A może tak się skupiłyście na wieczorze Wyborczym???
Ja czekam na Kości na Polsacie i szukam sobie jakiegoś dzwonka na koma... ale nie mogę nic znaleźć odpowiedniego
Jutro mam chyba milion spraw do załatwienia, podejrzewam, że jurto będzie mnóstwo relacji z weekendu i będę musiała nadrabiać
Stary 2010-07-04, 23:07   #2678
agnes208
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny przez weekend tylko tu do was na moment wpadałam wczoraj po pracy troszke poimprezowalismy a dziś odchorowalam hahah ale juz jest ok i juz niedlugo do domku
Magialena gratuluje 2 kreseczek
ciesze sie z wyników wyborów co prawda narazie sondaze ale i tak myśle ze odwrócenie miejsc kandydatów jest niemozliwe juz
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:47   #2679
kasiaher
Wtajemniczenie

hej
a ja dzisiaj u teściowej siedziałam
MAGIALENA gratulacje coraz więcej mamusiek , super

AgatkaL uuuu... świetnie się zapowiada, miły Pan- też niczego sobie

Daysy my to się chyba często mijamy

sysunia ja mam podgrzewacz ale w ogóle go nie używam , no chyba że na wyjazdach bo mam wtyczkę do samochodu, wolę zagotować wodę w czajniku i lekko ją podgrzewać na mleko dla Dominika , ale do mleka twojego to spoko tylko że długo się czeka jakieś 10 minut u mnie Dominik tyle nie wytrzymywał , jeśli chodzi o mleko robione , bo tako to z cyca jadł

ojjj ostro mąż mnie dzisiaj potraktował fajnie tylko takie hop siup ale czasami tak można zaraz idę go zbałamucić jeszcze raz

dwie forki:
Załącznik 3232999

Załącznik 3233000

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2010-07-05 o 00:09
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 04:17   #2680
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dziewczynki, witam Was z dwiema kreskami...
Moje gratulacje!!! Super wiadomośc!

Kasiaher widzę szalejesz na maxa
A zdjęcia są przecudowne!!! Rewelacja, jak Ty ślicznie wyglądasz!! I taka opalona... Super do formy wróciłaś A synek taki bialutki hihi

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 05:54   #2681
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Nie śpię od 2:30 bo mój sąsiad ma imprezę tak , tak ma do tej pory i o 2:30 na full załączył piosenkę :" po trupach do celu"!
Tak się wystraszyłam jak nie wiem co w ogóle nie wiedziałam co się stało!!!
A moje dziecko biedne to już nie mówię, bo myślałam, że mi przez brzuch wyskoczy!!!
Takie hity satelity mi tu puszcza , że masakra!!!
Jestem taka zła aż mi się płakać chce.
Nie dość, że mam problemy ze snem , to nawet w tą "noc" jako tako mi się spało do 2:30. Tż na nocnej zmianie , ale dzwonię do niego i mówię co się dzieje a on na to, żeby na policje dzwoniła... Ale ja tak myślę ... no koleś się może od zawsze tak imprezuje i nikomu to nie przeszkadza i wcześniej nikt nie dzwonił a tu nagle ja zadzwonię. No trudno się będzie domyślić, że to ja ... ehhh
Zastanawiałam się przez chwilę czy nie uruchomić naszego TV na full dźwięk z jakąś muzą i sprawdzić kto ma lepszy sprzęt ale dałam sobie na wstrzymanie.
Mam nadzieje, że to jednorazowa taka akcja u nich.
O jej 5 raz leci ta sama piosenka ....

Kasiaher ale , że my się mijamy tak na żywo, czy , że na forum???
Bo jak na żywo to weź mnie szturchnij przy tym mijaniu :P
W ogóle to masz świetną figurę!!!! Poprostu laska jak nie wiem co! Jak byś w ogóle w ciąży nigdy nie była!!!
( co za słłłłitaśny komentarz nie prawdaż) jejku ale jestem sarkastyczna :P ale to przez mojego sąsiada... sorki... znów jakoś nie mogłam się powstrzymać :P

A musiałam edytować bo zapomniałam napisać co dziś muszę zrobić dlatego się wkurzam , że nie spałam.
1. Jechać na USG nogi bo mam albo żylaka albo tłuszczaka i mnie boli.
2. Przedłużyć umowę z Vectrą. Jednak decydujemy się na pakiet 3w1 telewizja (114 kanałów- i tak nie będzie pewnie na czym oka zawiesić), internet 2Mb (więcej nam nie trza bo nic nie ściągamy , teraz mamy 8 i nie ma żadnej różnicy w otwieraniu stran itd)
3. Iść na targ i kupić sobie kapcie do szpitala bo tam Pani ma takie skórkowe i u mojej mamy w domu to jest z 4 pary ale ja chce sobie kupić do domu. Ta Pani ma tak różną tęgość stopy a teraz jak mi spuchły stopy to nie mogę wsunąć w te o normalnej szerokości. Mam nadzieje , że będzie ta Pani, że nie stoi tylko w dni targowe.
4. Jak się uda iść na miasto do Rossmana bo mam tam parę rzeczy dokupienia.
5. Iść do banku wpłacić kasę.
6. Iść z kotem do weta na kontrolę.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-07-05 o 06:01
Stary 2010-07-05, 08:18   #2682
AgatkaL
Wtajemniczenie

Kasiaher...ależ Ty laska jesteś !!! WYglągasz mega sexi no i widać, że wreszcie promieniejesz

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 08:22   #2683
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 08:24   #2684
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Bronek wygrał

Cytat:
łoł gratuluję długo się staraliscie??

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA !!!
Jeszcze gorąca...zapowiedź naszego teledysku
http://www.youtube.com/watch?v=2XFXbuA9GrQ
swietnie, czekam na całość.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
aaa zapomniałam

dostałam od niej ..... masę zdjęc i jej pierscionek zaręczynowy (bardzo ładny, mój rozmiar, z duzym oczkiem, potem wkleje zdjęcie) stwierdziła, ze ma 3 synów, a chce aby pierscionek pozostał w rodzinie. Siedziałam ostro zamurowana

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Madzia śnieżką malowali moi rodzice, ale to chyba zależy jaka się komu trafi, nie wiem od partii może to zależne. Jedni narzekają a inni nie, z każdą farbą tak będzie. U moich rodziców się sprawdziła, bez plam, bez niespodzianek. My wybraliśmy nobilesa bo tż nie chciał śnieżki (nie wiem dlaczego, jakaś jego ułańska fantazja).
.
a ty nobiles polecasz tak??

Kasia slicznie wyglądasz. Jaka figura a piersi wow

Rodzie jednak przedłuzyli pobyt nad morzem i jutro musze iśc za nich do pracy. Od 8 do 14. Troszke się cykam, bo będę tam sama (rodzice nie biorą tel nad morze) i to mój pierwszy taki raz. Ale dam radę (mam nadzieję)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 08:28   #2685
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Cały weekend mnie nie było, ale wylegiwaliśmy się z mężem na działce, ja w cieniu, a on się opalał
Magialena GRATULUJE
Kasiu świetnie wyglądasz nie powiedziałabym, że niedawno byłaś w ciąży.
Za godz. idę do apteki, bo jeszcze tylu rzeczy nie mam, a tu zostało 10 dni do terminu porodu Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę robię, ale cała ja Jutro albo w czwartek idę do gina (będę dzisiaj dzwoniła, bo był na urlopie i nie wiem czy będzie miał na jutro termin) i potem będziemy naturalnie przyśpieszać wyjście maluszka

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2010-07-05 o 08:32
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 08:33   #2686
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Nie śpię od 2:30 bo mój sąsiad ma imprezę tak , tak ma do tej pory i o 2:30 na full załączył piosenkę :" po trupach do celu"!
Tak się wystraszyłam jak nie wiem co w ogóle nie wiedziałam co się stało!!!
A moje dziecko biedne to już nie mówię, bo myślałam, że mi przez brzuch wyskoczy!!!
Takie hity satelity mi tu puszcza , że masakra!!!
Jestem taka zła aż mi się płakać chce.
Nie dość, że mam problemy ze snem , to nawet w tą "noc" jako tako mi się spało do 2:30. Tż na nocnej zmianie , ale dzwonię do niego i mówię co się dzieje a on na to, żeby na policje dzwoniła... Ale ja tak myślę ... no koleś się może od zawsze tak imprezuje i nikomu to nie przeszkadza i wcześniej nikt nie dzwonił a tu nagle ja zadzwonię. No trudno się będzie domyślić, że to ja ... ehhh
Zastanawiałam się przez chwilę czy nie uruchomić naszego TV na full dźwięk z jakąś muzą i sprawdzić kto ma lepszy sprzęt ale dałam sobie na wstrzymanie.
Mam nadzieje, że to jednorazowa taka akcja u nich.
O jej 5 raz leci ta sama piosenka ....

Kasiaher ale , że my się mijamy tak na żywo, czy , że na forum???
Bo jak na żywo to weź mnie szturchnij przy tym mijaniu :P
W ogóle to masz świetną figurę!!!! Poprostu laska jak nie wiem co! Jak byś w ogóle w ciąży nigdy nie była!!!
( co za słłłłitaśny komentarz nie prawdaż) jejku ale jestem sarkastyczna :P ale to przez mojego sąsiada... sorki... znów jakoś nie mogłam się powstrzymać :P

A musiałam edytować bo zapomniałam napisać co dziś muszę zrobić dlatego się wkurzam , że nie spałam.
1. Jechać na USG nogi bo mam albo żylaka albo tłuszczaka i mnie boli.
2. Przedłużyć umowę z Vectrą. Jednak decydujemy się na pakiet 3w1 telewizja (114 kanałów- i tak nie będzie pewnie na czym oka zawiesić), internet 2Mb (więcej nam nie trza bo nic nie ściągamy , teraz mamy 8 i nie ma żadnej różnicy w otwieraniu stran itd)
3. Iść na targ i kupić sobie kapcie do szpitala bo tam Pani ma takie skórkowe i u mojej mamy w domu to jest z 4 pary ale ja chce sobie kupić do domu. Ta Pani ma tak różną tęgość stopy a teraz jak mi spuchły stopy to nie mogę wsunąć w te o normalnej szerokości. Mam nadzieje , że będzie ta Pani, że nie stoi tylko w dni targowe.
4. Jak się uda iść na miasto do Rossmana bo mam tam parę rzeczy dokupienia.
5. Iść do banku wpłacić kasę.
6. Iść z kotem do weta na kontrolę.
dzieki
a my tak w realu się mijamy , może dzisiaj się spotkamy bo ja też muszę skoczyć na bazar po warzywka

Cytat:
Kasiaher...ależ Ty laska jesteś !!! WYglągasz mega sexi no i widać, że wreszcie promieniejesz
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Bronek wygrał

swietnie, czekam na całość.

aaa zapomniałam

dostałam od niej ..... masę zdjęc i jej pierscionek zaręczynowy (bardzo ładny, mój rozmiar, z duzym oczkiem, potem wkleje zdjęcie) stwierdziła, ze ma 3 synów, a chce aby pierscionek pozostał w rodzinie. Siedziałam ostro zamurowana

a ty nobiles polecasz tak??

Kasia slicznie wyglądasz. Jaka figura a piersi wow

Rodzie jednak przedłuzyli pobyt nad morzem i jutro musze iśc za nich do pracy. Od 8 do 14. Troszke się cykam, bo będę tam sama (rodzice nie biorą tel nad morze) i to mój pierwszy taki raz. Ale dam radę (mam nadzieję)
Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Cały weekend mnie nie było, ale wylegiwaliśmy się z mężem na działce, ja w cieniu, a on się opalał
Magialena GRATULUJE umie robi
Kasiu świetnie wyglądasz nie powiedziałabym, że niedawno byłaś w ciąży.
dzięki
no schudłam ,hihi ważę już 48 kg , mam więcej takich zdjęć gdzie mnie lepiej widać ale mój mąż nie umie robić zdjęć i wychodzę na nich jak bym była taaaka niska , bezsensu mu to wychodzi
Stary 2010-07-05, 08:36   #2687
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu każda by tak chciała po ciązy wyglądac jak TY w ogóle nie widać , ze byłas w ciąży wszystko slicznie z ciebie zeszło, tylko biust został duuuuży przed ciązą tez taki miałaś??

Stary 2010-07-05, 08:39   #2688
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiu każda by tak chciała po ciązy wyglądac jak TY w ogóle nie widać , ze byłas w ciąży wszystko slicznie z ciebie zeszło, tylko biust został duuuuży przed ciązą tez taki miałaś??
dzięki , wiesz co wydaje mi się że jednak mi spadł trochę ten biust , tzn . jest tak niżej , ale to od karmienia , a zostało troszkę może nie z wagi ale z cm napewno nie które ciuchy są lekko małe np. spodnie
Stary 2010-07-05, 08:40   #2689
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
WOWOWOWOW!!! GRATULACJE!

Cytat:
UWAGA UWAGA !!!
Jeszcze gorąca...zapowiedź naszego teledysku
http://www.youtube.com/watch?v=2XFXbuA9GrQ
No zapowiada się super! Czekam na więcej!

Cytat:
No powiedzmy, że prawie "profesjonalnie"
A ten biegnący pan...tak tak...to ON...właśnie śpi sobie obok mnie
A ja szykuję się na koncert...o 18 gram
No pięknie!

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
a ja dzisiaj u teściowej siedziałam
MAGIALENA gratulacje coraz więcej mamusiek , super

AgatkaL uuuu... świetnie się zapowiada, miły Pan- też niczego sobie

Daysy my to się chyba często mijamy

sysunia ja mam podgrzewacz ale w ogóle go nie używam , no chyba że na wyjazdach bo mam wtyczkę do samochodu, wolę zagotować wodę w czajniku i lekko ją podgrzewać na mleko dla Dominika , ale do mleka twojego to spoko tylko że długo się czeka jakieś 10 minut u mnie Dominik tyle nie wytrzymywał , jeśli chodzi o mleko robione , bo tako to z cyca jadł

ojjj ostro mąż mnie dzisiaj potraktował fajnie tylko takie hop siup ale czasami tak można zaraz idę go zbałamucić jeszcze raz

dwie forki:
Załącznik 3232999

Załącznik 3233000
Ale z Ciebie laska!

Martucha, jak tam sesja? Jak wrażenia?
Kliwia, mrówek nie zazdroszczę - nie znoszę robactwa!

A my wczoraj koło 21:00 wróciliśmy do domku i super weekend spędziliśmy. Wczoraj jeszcze poodwiedzaliśmy moich dziadków, posiedzieliśmy u rodziców na ogródku, zjedliśmy pyszny obiad. Gdyby nie to, że wieczorem zwijałam się z bólu, tyłoby idealnie! Oczywiście @ dała o sobie znać.

No i mamy nowego prezydenta! Ale jak o 1 w nocy obudził mnie TŻet i powiedział, że z pierwszych wyników PKW wynika, że 50,4 dla Kaczyńskiego, to trochę się wystraszyłam...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 08:40   #2690
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki
no schudłam ,hihi ważę już 48 kg , mam więcej takich zdjęć gdzie mnie lepiej widać ale mój mąż nie umie robić zdjęć i wychodzę na nich jak bym była taaaka niska , bezsensu mu to wychodzi
Tyle to ja nawet przed ciążą nie warzyłam. Zaczynałam od 55 i mam 20kg na plusie no i będę się bardzo starała, żeby do końca roku odzyskać starą wagę mam nadzieję, że się uda
Stary 2010-07-05, 08:41   #2691
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki , wiesz co wydaje mi się że jednak mi spadł trochę ten biust , tzn . jest tak niżej , ale to od karmienia , a zostało troszkę może nie z wagi ale z cm napewno nie które ciuchy są lekko małe np. spodnie
Kasiu nie przejmuj się spodniami wiem, ze wiele osób starsznie tyje podczas ciązy a potem wcale nie może tego zrzucić. A ty wyglądasz świetnie. Moja mama przy obu ciązach od razu po porodzie wyglądała jak przed Tez tak bym chciała

Stary 2010-07-05, 09:01   #2692
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

halo halo laseczki
kurcze zaslabłam rano... normalnie sie przewróciłam
maz mnei pozbierał
teraz ledwie siedze w pracy

ide nadrabiać

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 09:04   #2693
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika a co ci?? BYłas u lekarza?? moze zbadaj sobie krew??

Dziewczyny 14 lipca mąż ma urodziny a ja nie mam pomysłu na prezent, ratujcie

Stary 2010-07-05, 09:13   #2694
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halo halo laseczki
maz mnei pozbierał

ide nadrabiać
No to nie dobrze... a jadłaś coś wcześniej? Albo długo się schylałaś???
Albo będziesz mamą i nie chcesz się jeszcze chwalić???

A i do mojej listy zadań zapomniałam dodać ZUS. Muszę tam iść i zrobić tak żeby mi kasę na konto ze zwolnienia przelewali ... chyba tak można co????
Stary 2010-07-05, 09:14   #2695
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halo halo laseczki
maz mnei pozbierał

ide nadrabiać
A co Ci? Ania, Ty uważaj na siebie i może zwolnij się z pracy i idź do domu, odpocznij sobie!

Kwiatuszek, ale już nie wiele czasu zostało! Pewnie się już nie możesz doczekać!
A wagą się nie przejmuj, na pewno wrócisz do wagi sprzed ciąży!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 09:14   #2696
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
to był pierwszy cykl takich "prawdziwych" starań.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 09:18   #2697
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kwiatuszek, ale już nie wiele czasu zostało! Pewnie się już nie możesz doczekać!
A wagą się nie przejmuj, na pewno wrócisz do wagi sprzed ciąży!
Jestem tylko ciekawa co mi gin. powie na wizycie jutro albo w czwartek czy mogę się już spodziewać czy się raczej przeterminuje, bo jak to drugie to będę męża męczyć zresztą raczej narzekać nie będzie, bo ostatnio ma cały czas ochotę
Stary 2010-07-05, 09:18   #2698
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
to był pierwszy cykl takich "prawdziwych" starań.
wow no to zazdroszczę
A jak u was z pracą?? pracujecie??

Stary 2010-07-05, 09:25   #2699
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Lecę na zakupy, bo się nigdy nie rusze i potem zacznę rodzić, a tu połowy rzeczy nie mam. Dzidziuś ma wszystko tylko muszę jeszcze pampersy kupić, ale ja nie mam klapek do szpitala, żelu pod prysznic i laktatora (miałam mieć od siostry, ale szukała i powiedziała, że nie ma go nigdzie więc muszę kupić). Może będę później. Miłego dnia i dużo słonka u mnie na szczęście dużo chmur i chyba będzie padać jak dla mnie super, bo nie będą mi tak stopy puchnąć
Stary 2010-07-05, 09:27   #2700
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kwiatuszku powodzenia na zakupach, nie urodź tam gdzieś po drodze hehe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości