Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 11:10   #2641
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Spiekłam sobie stopy...buuu. A dzisiaj mieliśmy odwyk od plaży, tzn ja miałam a tż z mojego powodu też. Przysnęło mi się wczoraj na słońcu i obudziłam się z uczuciem że chce mi się wymiotować. No ale poszliśmy sobie później plażą na latarnię i chcieliśmy wracać drogą by zajść do sklepu. Jak mnie w drodze powrotnej zmuliło to masakra, chciałam dojść do pola ale nie dałam rady wstyd jak nie wiem...a za nami jeszze szło małżeństwo z chłopaczkiem takim koło 15 lat, a ja stałam pod płotem ale dzisiaj już lepiej się czuje. Tż poszedł mecz oglądać a ja siedze i nadrabiam
przeholowałaś ze słońcem Ludźmi się nie przejmuj, co innego jakbyś pod domem tak robiła, w swoim środowisku, ale gdzieś to olej sprawę

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No wariatka!!!!!!!!!!!!!!
no co, lubię swoją pracę
Miłego powtarzania, jeszcze trochę i z głowy

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
A my mamy dziś rocznicę ślubu.
najlepszego
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 11:40   #2642
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

[QUOTE=Gucia0987;20446591]
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co wy dzis takie senne jesteście??

Ja własnie wcinam słatkę z fetą, makaronem, suszonymi pomidorami itd a potem idę sprzatać
QUOTE]

Magic, wrzuć mi przepis na pw. Bardzo proszę

Ładne....

Madzia, przypomnij mi, Wy to miszkanie macie u teściowej tak? Bo gdzieś mi to uciekło, a widzę, że przygotowania do remontu wysoko zaawansowane!

o jeżu, jak ja bym chciała miec TYLLE do myślenia, jeśli chodzi o moje mieszkanie. Ale ja sonbe jeszcze poczekam do przyszłego roku...

No wariatka!!!!!!!!!!!!!!

Ale najwazniejszee, że już w nowym mieszkanku! Super!

Dobrze juz się czujez? kochana, Ty się pewnie jakiegoś małego udaru nabawiłaś, może podejdź do jakiegoś lekarza, żeby Cię zobaczył...

No to do tych swoich sukieneczek ubierz buciki na wyższym obcasie i do tego jakiś mały żakiecik z krótkim rekawkiem.

Kochane, ale mam weekend! Przyjechaliśmy do oswiecimia i dzisiaj caly dzien bylismy na naszym ranczu. Jestem troszkę opalona, troche się pouczyłam, zjadłam przepyszne ziemniaczki z ognia z serkiem i solą do tego z mężem rewelacja! |bardzo tego potrzebowalismy, naladowalismy akumulatory!

Jutro idziemy głosować i tez jeszcze jedziemy na ranczo, a później tylko nauka, nauka i tak do piatku (z przerwą na prace oczywiście).

Martucha dostałam tą książkę w bibliotece koło osw więc już jestem spokojna. Obsługę dworu już w zasadzie opanowałam jutro ci ryucerze, a później tylko urwalanie i doczytywanie.

agatkaL Ty nawet nie wiesz jak dobrze się czyta, że Ci się układa. Niestety nie otworzył mi się link, który zamieściłaś, ale podejrzewam, że wyglądałaś zjawiskowo i że szczęście z Ciebie emanuje!
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
hmm stawiałabym na spodnice plus koszule na krótki rekaw lub jakas bluzeczke, ewentualnie jakiej przewiewne spodnie. naprawde jest goraco i chyba ta pogoda ma sie utrzymac

własnie wrocilismy z grilla fajnie było, włansie czekam na męzula az wroci swiezutki i pachnacy

grr... nie mmoge sie doczekac
Cytat:
iwka, kliwia, martucha dziękuję za odpowiedź w sprawie auta

atomufka ja też nie poszłabym do pracy w sukience czy bluzce na ramiączkach. Dlatego kupiłam sobie bolerko z krótkim rękawkiem i ono rozwiązuje problem. Mogę nosic rzeczy na ramiączkach, ale ramiona mam zakryte.
Dzieki dziewczynki. Nie mam wlasnie zadnych bolerek ani letnich zakietow ,bo tu gdzie mieszkam pogoda rzadko rosnie powyzej 25 stopni latem mamy zazwyczaj okolo 19 wiec zwykle wiosenne ciuchy sie sprawdzaja.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
WOW...byłaś w KOnstancinie i nie dałaś znać...buuuu...byśmy sie na dobre ciacho umówiły w słynnej cukierni u Buchmana. Następnym razem jakby co dawaj znać
Ja się ogarniam i lecę na próbę dzwięku do amfiteatru konstancińskiego, bo wieczorem koncercik tam gram. Po wczorajszym graniu byłam padnięta i przynajmniej pospałam kilka godzin, ale i tak zmęczenie daje znać.
To musisz byc niezle zmeczona ,zyjesz na pelnych obrotach

Cytat:
cześć

ale mi mąz pobudkę zaserwował

poszedł teraz podlać trawę, potem jedziemy na wybory i na mazurki

Nie ma sprawy, potem Ci napisze, bo muszę znaleźć zeszyt z przepisami Kiedyś ją już wklejałam bo chyba Marta chciała

a co do mieszkania, to tak nad tesciową będziemy mieszkać. 70 m2 mieszkanie. kuchnia, łazienka, 3 pokoje z balkonami, oddzielne wejscie

gratulacje

a wiesz, mój tata mówi, że wszyscy grają a i tak Niemczuchy wygrają wrrr a najgorsze, że teraz z moją Hiszpanią będą grali

Tak ale ja nie wiedziałam, że będziemy tamtędy jechac, (jechałam do jakiejs miejscowiści za Górą Kalwarii). I jak zobaczyłam napis "Konstancin - Jeziorna, to od razu mówię do TZ, że tu mieszka moja znajoma i jak głupia się rozglądałam i cię szykałam. Najlepiej jak zobaczylam jakąś dziewczynę (z tyłu wyglądała jak ty, taka sama fryzura, sukienka krótka, czerwony płaszczyk) i prawie samochód chciałam zatrzymywac, ale wuglądam przez okno a z przodu to już nie byłas ty

wow... no to nieźle.

oplułam monitor
ja te tez prawie

bzyczka faktczynie chyba za duzo slonca;/

u nas dzisiaj mega wichura ;/

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-07-04 o 11:41
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 12:09   #2643
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

dziewczyny czy ktoras z was zamawiala na all pościel bawełniana? macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce? bo nieraz pisza ze bawełna a w rzeczywistosci material kiepski jak...
Pytasz o posciel do łóżeczka ? Bo jesli tak to ja bede zamawiac na allegro u tego faceta co strippi bo mówi ze posciel jest dobra jakosciowo. No i tania bo w sklepie jak patrzylam to 3 elementy 400 zł

A jesli chodzi ci o posciel do sypialni to ja zawsze kupuje w sklepie

A ja wczoraj zrobiłam lasanie z przepisu anuli i zjedlismy z mezem takie dwie wielkie michy Wyszła pyszna.

---->A co do tych gołąbków co tak chwalicie to ja mam pytanie czy ta kapustke wczesniej sie sieka i gotuje czy surowa sie miesza z miesem

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
klion wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Kliwia moja tesciowa tez odkurzaczek wciąga muchy i komary Kiedys bylismy u niej na obiedzie jak był wylęg komarów, biedna nic nie zjadła bo latała i wszystkie owady wciągała aby nas nie pogryzły

kuźwa pogoda się zepsuła wrrrr. Nie wiem czy warto jechac na te mazury. Narazie jedziemy na to głosowanie, po chleb i do babci na chwile. A jak nie mazury to salon z płytkami cos dziś musimy zrobić albo się wykąpiemy nad jeziorkiem albo płytki kupimy
A ja pająki bo sie ich panicznie boje zabic nawet klapkiem.

A co do Pogody to u nas tez chłodo dzisiaj

bzyczka dobrze ze udaru nie dostałaś

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-07-04 o 12:10
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 12:39   #2644
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc dziewcznki

przyszłam sie Wam pochwalic ze zamowilismy meble do kuchni beda w kolorze waniliowym- fronty szafek a korpusy i blat venga . moze dzis dostaniemy projekt to Wam pokaze. bedzie nam robil taki facet, ktorego moj tata skads wytrzasnal. robi bardzo ładne meble. no i zrobi nam tez szafe do sypialni moze jeszcze jakies meble ale to zobaczymy Teraz musimy sie za sprzetem rozejrzec. no i chyba zdecydowalismy sie jednak na plyte indukcyjna Tesciowa nam nawet garnki kupila
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 12:52   #2645
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Pytasz o posciel do łóżeczka ? Bo jesli tak to ja bede zamawiac na allegro u tego faceta co strippi bo mówi ze posciel jest dobra jakosciowo. No i tania bo w sklepie jak patrzylam to 3 elementy 400 zł

A jesli chodzi ci o posciel do sypialni to ja zawsze kupuje w sklepie

A ja wczoraj zrobiłam lasanie z przepisu anuli i zjedlismy z mezem takie dwie wielkie michy Wyszła pyszna.

---->A co do tych gołąbków co tak chwalicie to ja mam pytanie czy ta kapustke wczesniej sie sieka i gotuje czy surowa sie miesza z miesem

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

A ja pająki bo sie ich panicznie boje zabic nawet klapkiem.

A co do Pogody to u nas tez chłodo dzisiaj

bzyczka dobrze ze udaru nie dostałaś

400 zl za posciel to tanio?

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc dziewcznki

przyszłam sie Wam pochwalic ze zamowilismy meble do kuchni beda w kolorze waniliowym- fronty szafek a korpusy i blat venga . moze dzis dostaniemy projekt to Wam pokaze. bedzie nam robil taki facet, ktorego moj tata skads wytrzasnal. robi bardzo ładne meble. no i zrobi nam tez szafe do sypialni moze jeszcze jakies meble ale to zobaczymy Teraz musimy sie za sprzetem rozejrzec. no i chyba zdecydowalismy sie jednak na plyte indukcyjna Tesciowa nam nawet garnki kupila
wow gratulacje a jaka kuchnia?z tych nowoczesnych? my tez bedziemy mieli waniliowa ,ale raczej chcemy klasyczna .Do tego brązowe blaty.A jaką podłogę wybraliscie?

szafa

Stary 2010-07-04, 13:06   #2646
india83
Zakorzenienie

Cytat:
wycieczka szkolna w niedzielę?? i to w wakacje?? to raczej kolonia była
PS. Kliwia, żebyś tylko nie pomyślała, że się nabijam .... sama walczę z mrówkami od kilku lat, tyle, że faraonkami. Wiem jakie to cholerstwo.

i wszystkiego najlepszego w tym dniu

Cytat:
czesc dziewcznki

tak, czekay na projekt
Stary 2010-07-04, 13:06   #2647
iwka28
Wtajemniczenie

atomufka - u Ciebie z pogodą to jak u mnie Zawsze prawie muszę mieć coś na wierzch, bo zimno w krótkim rękawku A ta pościel to w sklepie za 400 zł droga, a na alegro są tańsze - przynajmniej ja tak zrozumiałam.

myszka-maj - dobra jakościowo bawełna jest w pościeli z firmy Greno/Bielbaw.
Ja mam też ze dwa komplety z Ikea, jeden taki:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00159641
a drugiego nie mogę znaleźć, czerwony z białym wzorem, w każdym razie bawełna w nich jest baaardzo fajna, taka gruba i pościel nie jest bardzo wiotka. Kolor trzyma

Neska - dużo Wam jeszcze do zrobienia zostało?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:12   #2648
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
400 zl za posciel to tanio?

wow gratulacje a jaka kuchnia?z tych nowoczesnych? my tez bedziemy mieli waniliowa ,ale raczej chcemy klasyczna .Do tego brązowe blaty.A jaką podłogę wybraliscie?

szafki beda praktycznie zupełnie proste ale z nowoczesnymi rozwiazaniami -wsuwane kosze, półki obrotowe w szafce naroznej i takie tam . wszystko zabudowane. a co do podłogi to chciałabym takie duze, błyszczące zaraz poszukam moze jakichs..ale mam problem z kolorem- czy jesli zrobimy jasne- w odcieniu podobnym do frontów szafek to sie nie zleje? z drugiej strony blaty i korpusy beda ciemne....hmm

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
atomufka - u Ciebie z pogodą to jak u mnie Zawsze prawie muszę mieć coś na wierzch, bo zimno w krótkim rękawku A ta pościel to w sklepie za 400 zł droga, a na alegro są tańsze - przynajmniej ja tak zrozumiałam.

a drugiego nie mogę znaleźć, czerwony z białym wzorem, w każdym razie bawełna w nich jest baaardzo fajna, taka gruba i pościel nie jest bardzo wiotka. Kolor trzyma

no trooszke zpostało/.... w jednym pokoju tylko wylewki, gips i mozna malowac i panale kłasc. w kuchni trzeba dokonczyc ogrzewanie podłogowe, tez wylewka, i mozna kłasc juz płytki. w salonie tez wylewki i gipsy. w sypialni i w łazience trzeba jeszcze okno wybic w dachu takze jeszcze trpoche dłubania jest. ale zaklepalismy te meble zeby potem nie czekac Dzisiaj moze pojedziemy za sprzetem sie rozejrzec
Stary 2010-07-04, 13:50   #2649
kliwia
Zakorzenienie

sysunia ja dalam surowa kapuste. ale zblanszowac [ zanurzyc na chwile we wrzatku ] tez mozna. latwiej Ci sie bedzie formowalo puplety jak bedzie taka miekka kapusta, ale chrupka w srodku.

Ja uwazam ze posciel do lozeczka najzwyklejsza. nie ma sensu wydawac 200zl i wiecej na posciel do lozeczka. a kompletow trzeba miec 2 conajmniej, plus ze 4 przescierala. bo rozne rzeczy sie dzieja u dzidziusia, jak nie ulanie, to przelana kupa z pampersa

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

tescie przywiezli obiadek. tesciowa przepraszala ze nie miala pokecia ze my bez kuchenki "
dostalispy po udzie kuraka ryz sorowke i sloiki 2 ogorkow malosolnych ale ja nie lubie choc zjadlam 2 do obiadu :d poczekam az sie ukisza

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

a zaraz chyba nad jezioro pojedziemy pomoczyc giry
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:54   #2650
MAGiALENA
Zakorzenienie

dziewczynki, witam Was z dwiema kreskami...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:04   #2651
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
gratuluje po raz drugi
mam nadzieje, że w niedługiej przyszłośći tez Was bede mogła tak powitac
Stary 2010-07-04, 14:20   #2652
stokrotka24
Zakorzenienie

dzieńdoberek korzystając z niedzielnego obiadku u teściów zajrzałam do was na chwilę
Cytat:
klion wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Kliwia moja tesciowa tez odkurzaczek wciąga muchy i komary Kiedys bylismy u niej na obiedzie jak był wylęg komarów, biedna nic nie zjadła bo latała i wszystkie owady wciągała aby nas nie pogryzły

kuźwa pogoda się zepsuła wrrrr. Nie wiem czy warto jechac na te mazury. Narazie jedziemy na to głosowanie, po chleb i do babci na chwile. A jak nie mazury to salon z płytkami cos dziś musimy zrobić albo się wykąpiemy nad jeziorkiem albo płytki kupimy
to ja wam oddam swoją pogodę bo przez te upały to nie można nic porobić bo zaraz padnieci jesteśmy, trochę delikatnego deszczu by się przydało, a na mazury jedźcie , może się wypogodzi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
sysunia ja dalam surowa kapuste. ale zblanszowac [ zanurzyc na chwile we wrzatku ] tez mozna. latwiej Ci sie bedzie formowalo puplety jak bedzie taka miekka kapusta, ale chrupka w srodku.

Ja uwazam ze posciel do lozeczka najzwyklejsza. nie ma sensu wydawac 200zl i wiecej na posciel do lozeczka. a kompletow trzeba miec 2 conajmniej, plus ze 4 przescierala. bo rozne rzeczy sie dzieja u dzidziusia, jak nie ulanie, to przelana kupa z pampersa

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

tescie przywiezli obiadek. tesciowa przepraszala ze nie miala pokecia ze my bez kuchenki "
dostalispy po udzie kuraka ryz sorowke i sloiki 2 ogorkow malosolnych ale ja nie lubie choc zjadlam 2 do obiadu :d poczekam az sie ukisza

super, ze wam przywieźli obiadek, wiem jak to ciężko być bez kuchenki, my tez właśnie jesteśmy na tym etapie. a że do teściów mamy 2 minuty to na obiadku tu przychodzimy

Cytat:
łał ale wiadomość, super, moje gratulacje:ju pi:

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a wezzz nawet mi nie mow o druzynie Niemiec
mam nadzieje ze beda 4 no gora 3 ... ale znajac zycie beda mistrzami swiata

Facet podpisal wkoncu kontrakt
alleluja najwyzsza pora !!!
takze w srode jedziemy do banku

a teraz zmykam spac u nas dlugi weekend takze poniedzialek wolny a jutro idziemy na impreze na plazy
super wiadomość, gratulacje a imprezy na plaży zazdroszczę

Cytat:
Wpadam tylko się przywitać i uciekam dalej... Wczoraj rewelacyjny dzień, świetny koncert, cudowna noc z szampanem....dzisiaj kolejne granie...echhhh...jestem mega szczęśliwa !!!
Acha...taki mały przedsmak planu teledysku...backstage - kilka fotek...reszta coming soon http://www.kropacz.pl/blog/
super wygladasz, fajnie, ze ci się ułożyło

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

ale macie dobrze, zazdroszczę, nawet takiej niewygodny. Zawsze mówiłam, że to świetne uczucie dorabiać się, nawet powoli, ale razem. Spanie na materacu, gdy łóżka nie ma, w gołych ścianach, ale być mega szczęśliwym, wy to macie więc wam gratuluje
dzięki za gratulacje, naprawdę jest super, fakt, ze dużo rzeczy brakuje, śniadanie jemy na kartonie, zmywamy w zlewie w kuchni, lodówka w pokoju stoi, wszędzie bałagan bo ciągle się sprząta ale jestem u siebie i to jest super uczucie tylko mąż nie zadowolony bo łużko twarde kupiliśmy i nie może się wyspać

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ale z Ciebie ranny ptaszek, ja teraz na urlopie to o 9 wstaje, dłużej sie nie da bo za gorąco jest

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej laseczki

sprzeatam i sprzatam i nie moge skonczyc

measakra jak gorąco chciałm sie poopalac ale za gorąco....

laski maz wczoraj dostał pisemko ze strazy miejskiej

piekne zdjcie z fotoradaru kosztowało nas dwie stówki i 4 punkty
ale sie wku............
zrobiłam megaawanture nie rozmawiam z nim
jeszcze powiedziałam ze powinni mu dopi..... kolejne 200 za brak pasów bo ewidentnie widac na zdjeciu ze nie ma pasów zapietych

a tyle razy mowiłam prosiłam zapinaj pasy nie szalej

ale nei on wie lepiej
mój też tak zawsze, że wie lepiej aż do dnia jak jego zabawa skończyła sie stłuczką na parkingu. od tego czasu grzecznie jeździ

mój mąż to jest obłędnie dokładny rozłożył kuchenkę gazową na takie części, zeby ją wyczyścić że masakra. 3 zień się z tym bawimy, po prostu padam, ale jak delikatnie próbowałam mu zasugerować, ze po co az tak dogłębnie odkręca to się zdenerwował, więc niech czyści dalej. Oby tylko umiał ją z powrotem skręcić

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:32   #2653
AgatkaL
Wtajemniczenie

UWAGA UWAGA !!!
Jeszcze gorąca...zapowiedź naszego teledysku
http://www.youtube.com/watch?v=2XFXbuA9GrQ

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:36   #2654
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA UWAGA !!!
zapowiedź świetna, świetnie wyglądasz

Łukaszek
Stary 2010-07-04, 14:52   #2655
india83
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje

Cytat:
UWAGA UWAGA !!!
super!!! akiedy całość??
Stary 2010-07-04, 15:08   #2656
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
ja dałam surową, bo przy duszeniu w sosie zrobi się miękka

Cytat:
gratuluje spodziewałaś się?

Cytat:
UWAGA UWAGA !!!
zapowiedź super, czekam na całość
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 15:08   #2657
stokrotka24
Zakorzenienie

martucha gratuluję magisterki. czekamy na zdjęcia z sesji zdjęciowej
daysy strasznego masz lekarza, ze musiałaś się prosić o zwolnienie, jestem normalnie w szoku. Co do wypisu z księgi wieczystej, to ja czekałam 14 dni a nie 7 na uprawomocnienie się tego i zapłaciłam 14 zł. widocznie w różnych miastch jest inaczej.
gold-fisch dostaliście już klucze? ja w sumie przy odbiorze kluczy popatrzałam tylko na to ile kresek ogrzewania jest zużyte a tak to facet nam powiedział co nieco o licznikach, bojlerze itp. Nawet zamków nie wymieniliśmy bo są porządne a facet starszy, widać, ze uczciwy bo zapłacił za wodę prąd i gaz z nadwyżką.
india83 jak tam wasza budowa idzie? na jakim etapie jesteście?
klion najlepszego z okazji rocznicy

Łukaszek
Stary 2010-07-04, 15:17   #2658
klion78
Zadomowienie

kochane bardzo dziękuję za życzenia z okazji rocznicy żeby ją uczcic pojechaliśmy na obiad do chińskiej restauracji ... mam nadzieję, że to nie jest zły znak, ale wracając z tego rocznicowego obiadku całą drogę wymiotowałam. coś mi zaszkodziło.

sysunia co do gołąbków to kapustę trzeba najpierw zalac wrzątkiem na 10-15 minut.

Magialena GRATULUJĘ !!! Podczytałam już dziś rano na wątku staraczkowym, ale nie ogłaszałam tutaj bo pomyślałam, że zechcesz się sama pochwalic. Rośnijcie zdrowo

AgatkaL aż mnie ciarki przechodziły po plecach jak oglądałam zwiastun teledysku. Myślałam że to pędzie taki tam klip, a widzę, że to mega profesjonalna produkcja. A ten biegający Pan w białej koszuli to nie przypadkiem ten którego znamy ze zdjęc w klubie?
Stary 2010-07-04, 15:26   #2659
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
AgatkaL aż mnie ciarki przechodziły po plecach jak oglądałam zwiastun teledysku. Myślałam że to pędzie taki tam klip, a widzę, że to mega profesjonalna produkcja. A ten biegający Pan w białej koszuli to nie przypadkiem ten którego znamy ze zdjęc w klubie?
No powiedzmy, że prawie "profesjonalnie"
A ten biegnący pan...tak tak...to ON...właśnie śpi sobie obok mnie
A ja szykuję się na koncert...o 18 gram

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2010-07-04, 15:36   #2660
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
[india83 jak tam wasza budowa idzie? na jakim etapie jesteście?
[
jakos idzie mielismy mały poslizg przez tynkarza, ale mamy juz nowa ekipe. w tej chwili są robione tynki i hydraulika. W przyszłym tygodniu maja byc wstawiane okna i drzwi. i na razie na tym etapie kończymy... jedziemy na urlop i jka wrócimy to zabieramy się za wylewki no i w koncu pomalutku wykonczeniówka

Cytat:

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

a wlasnie dziewczyny znacie jakas fajną stronke do nauki angielskiego? przed wyjazdem musze sobie zrobic taka błyskawiczna mała powtórek i szukam stronki z lektorem. znacxie takie?
Stary 2010-07-04, 16:19   #2661
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
OOOOOoooo...dopiero teraz doczytałam...GRATULACJE !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2010-07-04, 17:05   #2662
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

No dokladnie.Choc zdarzaja sie bardzo cieple dni,ale rzadko
teraz tez juz doczytalam z ta posciela
Cytat:
szafki beda praktycznie zupełnie proste ale z nowoczesnymi rozwiazaniami -wsuwane kosze, półki obrotowe w szafce naroznej i takie tam . wszystko zabudowane. a co do podłogi to chciałabym takie duze, błyszczące zaraz poszukam moze jakichs..ale mam problem z kolorem- czy jesli zrobimy jasne- w odcieniu podobnym do frontów szafek to sie nie zleje? z drugiej strony blaty i korpusy beda ciemne....hmm

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

no trooszke zpostało/.... w jednym pokoju tylko wylewki, gips i mozna malowac i panale kłasc. w kuchni trzeba dokonczyc ogrzewanie podłogowe, tez wylewka, i mozna kłasc juz płytki. w salonie tez wylewki i gipsy. w sypialni i w łazience trzeba jeszcze okno wybic w dachu takze jeszcze trpoche dłubania jest. ale zaklepalismy te meble zeby potem nie czekac Dzisiaj moze pojedziemy za sprzetem sie rozejrzec
Teraz raczej wszystkie meble maja takie nowoczesnie rozwiazania mialam na mysli czy wasze beda takie na wysoki polysk? jak u anuli ? czy raczej klasyka? masz gdzies foto?
My chcemy cos takiego (foto na dole)
A podloge chyba ciemniejsza bo z jasna moze wyjsc mdlo
Cytat:
gratulacje
Cytat:
UWAGA UWAGA !!!
Sledze na facebooku super Twoj on tez

a dziewczyny rozwiazal sie czesciowo problem mojego stroju ,bo kupilam sukienke
na mnie wyglada zdecydowanie lepiej hehe

http://www.allsaints.com/product/?pa...75&position=10

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-07-04 o 17:07
Stary 2010-07-04, 17:19   #2663
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

a wiesz, mój tata mówi, że wszyscy grają a i tak Niemczuchy wygrają wrrr a najgorsze, że teraz z moją Hiszpanią będą grali
kazda druzyna tylko nie oni !!!!!!!!

Cytat:
.

najlepszego

Cytat:
super gratuluje

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

super wiadomość, gratulacje a imprezy na plaży zazdroszczę

dziekuje

Cytat:
UWAGA UWAGA !!!
wooow super sie zapowiada

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 17:48   #2664
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 18:00   #2665
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulujemy
Cytat:
UWAGA UWAGA !!!
Wooooow widziałam , zapowiada się super!!!! Czekam na całość , kiedy, kiedy , kiedy ???
Cytat:
Hmmm... Panna Szalejesz!!! Ale to dobrze, trzymam kciuki Gwiazdo za Ciebie i Twoją Nową Miłość
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie ma tego chyba zbyt wiele bo dziewczęta korzystały z ładnej pogody zamiast tu na wizażu " produkować posty o słłłłitaśnych wydźwiękach" ... sorki nie mogłam się jakoś powstrzymać.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 18:03   #2666
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 18:20   #2667
Daysy85
Zakorzenienie

Dziewczyny jak tam głosowanie???
Przyznać się , która już dziś głosowała... ja idę zaraz z TZ.
Mam nadzieje, że nie naruszam Ciszy Wyborczej :P
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 18:36   #2668
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak tam głosowanie???
Przyznać się , która już dziś głosowała... ja idę zaraz z TZ.
Mam nadzieje, że nie naruszam Ciszy Wyborczej :P
Ja już byłam zagłosowac
Stary 2010-07-04, 18:37   #2669
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

atomufka nasze mebelki nie beda błyszczace
cos w tym stylu:
http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t51.jpg z tym, że fronty nie beda mialy zadnych żłobień, i wszystkie beda w jednym kolorze i szafki wiszace nie beda sie otwierac do góry

o cos bardziej w tym stylu
http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t71.jpg

ciezko wytłumaczyc bo nie mamy konkretnego zdjecia tylko to byla nasza improwizacja tzn nasza tworczosc
Stary 2010-07-04, 18:39   #2670
atomufka
Zakorzenienie

ja tez bylam glosowac

neska my tez chcemy cos w takim stylumamy podobny gust

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-07-04 o 18:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości