|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2011 :)
zamówiłam tą sukienkę której zdjęcie dodaje w załączniku
poradźcie jakie dodatki?
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Any mnie się niebieska podoba
![]() Udanej imprezy jutro ![]() Zastanawiam się, czy na 100dn TŻ nie zrobić sobie zwykłej "cebulki" i grzywkę wymodelować... Maluję się sama,ale mam taki sam problem jak Jamajka. Po kilku godz cienie mi się"zbierają";/
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
ptakassia życzę udanej zabawy!
Cytat:
|
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
ImmortalLover też mi się podobała ta niebieska bardziej, ale miała ona ledwo ponad 60cm dlugości bez ramiączek, a ta czarna o całe 10cm dłuższa
a to bardzo dużo biorąc pod uwagę, że przy moich 175 wszystko jest za krótkie |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
no to faktycznie by nieciekawie wyglądało...
|
|
#2676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zawsze stawiam na srebro ale ewentualnie pasują również czerwone dodatki tak jak tu już jedna z nas ma
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ja w rozpuszczonych nie mogę, bo mam wyciete plecy i wszystko zaslonią, zreszta loki mi nawet nie wytrzymają. Chciałam jakiegos koka i francuzy z jednej strony. Ale nigdzie nie moge znalezc jakiegos pasujacego zdjeica...
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
myślicie, że odpowiednia na studniówke?
![]() chyba się zdecyduje na złote/srebne/ czerwone, albo zaszaleje z błękitnymi dodatkami? ![]() odnośnie fryzury- fryzjera mam umówionego, ale wgl nie mam pomysłów fryzury na moje długie, cienkie włosy może któraś z Was ma podobne i już coś wymyśliła?
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, bo poloneza nie tańczę to nie wiem jak wygląda ich komitywa.Ja tam postanowiłam iść sama, chociaż przyjaciółka podstawiła mi swojego kuzyna, ale po tym jak na imprezie powiedział jedno zdanie w ciągu 7 godzin ("Podasz orzeszki?"), dałam sobie spokój. Aha i miłej zabawy jutrzejszym i sobotnim studniówkowiczkom .
|
|
|
#2683 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak czytam o tych waszych :przypadkowych kandydatach na partnerów to włos jezy mi sie na glowie
ciesze sie ze mam swojego Tż i nie mam takich problemów
|
|
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam na próbnej fryzurze ale jakoś nie widzę w tym nic złego... Wręcz przeciwnie, nie spodobało mi się jak wyglądam i teraz przynajmniej mogę zmienić zdanie Nie chciałam się wkurzać godzinę przed imprezą, że źle wyglądam A co do partnerów to się zgadzam, nie wiem z czego ta cała tragedia z powodu braku partnera trochę to śmieszne![]() Cytat:
Na początku się zdenerwowałam a teraz strasznie się ciesze impreza będzie na pewno niezapomniana a z naszymi Tż-tami... każda by siedziała i się migdaliła tylko hehe;p więc jestem zadowolna
|
||
|
|
|
|
#2685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'rozbieraj mnie powoli ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości aż Bóg wstrzyma oddech' 28.09.2009 back to lloret de mar - 25.08-08.09, Don Juan Center *** / tourism & recreation - second grade winter sesion.. . |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
Mnie się właśnie ten zwyczaj podoba, żeby tylko osoby z klasy poszły, bo to ma być nasza ostatnia impreza i my powinniśmy się bawić razem, a u nas w szkole to wychodzi jakaś licytacja- kto przyprowadzi przystojniejszego kolesia, nie ważne czy on z Tobą rozmawia czy nie, ważne żeby był jakikolwiek
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
) ja mam problem z włosami nie wiem co by tu z Nimi zrobić a są długie i dość grube ;d za to okropnie wypadają ;P jeśli macie problem z makijażem to Wam coś podpowiem ;d wpiszcie w google "ciasteczko25" tam laska pokazuje wszystko ;d jak zrobić makijaż i jakimi kolorami, pooglądajcie kilka filmików i makijaż napewno zrobicie same )
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
groszek, to ja mam podobne włosy i podobny problem wypadania
ale liczę, że fryzjer - do którego się jeszcze nie zapisałam coś wykombinuje
|
|
|
|
|
#2689 |
|
✌
|
Ja też mam takie włosy, nawet dłuższe ale nie wyobrażam sobie rozpuszczonych włosów 10 godzin, będzie strasznie gorąco i będą przeszkadzać na karku.
Mi się spodobała ta fryzura
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda że u nas tak nie ma... co prawda problemu z partnerem nie mam, bo mam TŻ, ale fajnie byłoby tak pobawić się tylko w naszym gronie, bo faktycznie z takiej studniówki wychodzi trochę migdalenia się w parach, a tak można byłoby się wybawić nieźle ![]() ja dzisiaj już powoli zaczynam się denerwować krawcowa miała mi już ostatecznie pokazać sukienkę w środę, a przełożyła na jutro, w dodatku jeszcze nie ostateczna przymiarka, boję się że mi ją odda dzień przed albo co gorsza w dniu studniówki został tylko tydzień! w dodatku do 5 miała do mnie pani zadzwonić żebym odebrała buty a tu dalej nie dzwoni sama chyba muszę zadzwonić...a jak już mi się zebrało na narzekanie to TŻ nie ma jeszcze butów ani krawatu a dzisiaj rozpoczynam "solariowanie" może od tego słoneczka mi się humor poprawi ![]() P.S. macie może jakieś zdjęcia takich luźnych koków? bo kiedyś miałam masę na kompie, potem skasowałam, a teraz szukam w googlach i nie znajduję takich ładnych, a muszę pokazać fryzjerce co chcę
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam za krótkie włosy :/
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam takie pytanie z innej beczki. Do jakiej sukienki pasuja czarne rajstopy? Nienawidze cielistych i na pewno ich nie załoze wiec sukienki musze szukac tez pod tym kątem....
a w ogóle ile płacicie za Wasze studniówki? My 650 zł za pare. 350 zł za siebie. Juz z samego tego powodu nie opłaca sie nikogo brac. Mamy studniówke w Sheratonie (Warszawa) 5-tego lutego. I kolejna sprawa, jak rozwiązujecie sprawe alkoholu? Ochroniarze przeszukuja torebki przed, wiec nie ma możliwości wniesienia czegokolwiek w tradycyjny sposób. Wiem, że niektóre wkładaja piersiówki za podwiązki albo proszą rodziców zeby cos wniesli ale nie wiem jak to bedzie wygladalo...
Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego. Edward John Phelps Pozdrawiam, MoccaChocolata Edytowane przez MoccaChocolata Czas edycji: 2011-01-07 o 11:49 |
|
|
|
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
To może i mi coś poradzicie
Kupiłam sobie ładną, dziewczęcą sukienkę firmy venitti. Nie mam swoich zdjęć, ale znalazłam innej użytkowniczki, chyba nic się nie stanie, jeśli wstawię. Zastanawiają mnie dodatki Myślę, że czarne byłyby najlepsze...ale nie mam pomysłu. Ramiączka sukienki będą zawiązane w inny sposób, taki jak na zdjęciu tej samej sukienki w załączonym zdjęciu, w innym kolorze.Macie pomysły? Chodzi mi o dodatki typu kolczyki, bransoletki, łańcuszki, buty. Z tymi butami też jest tak, że chciałabym mieć je wysokie na jakieś 4cm-wtedy po prostu wygląda się ładnie. Ale mój partner jest tak samo wysoki jak ja, około 170, może będzie lepiej jak postawi włosy :< A płaskie buty na studniówkę średnio do mnie przemawiają. Będę wdzięczna za Wasze koncepcje
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
MoccaChocolata
myślę, że do bardzo wielu sukienek, zwłaszcza czarnych, ale kontrastujące też mogą być, w załączniku masz kilka inspiracji, chociaż te sukienki niekoniecznie mi się podobają, ale fajne połączenia kolorystyczne ![]() przedostatnia bardzo ładnie się prezentuje (ta czarna ze złotym paskiem na dole), ostatnia którą wkleiłam - bardzo podoba mi się ta sukienka i myślę że w połączeniu z czarnymi rajstopami i czarnymi szpilkami było by
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
wow!:O 320 za pare.. z kamerzysta, fotografem 420
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :conf used:
|
|
|
#2699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż.. poszukam dziś jakiejś bazy (poszperałam już troche na kwc), porobię próbne makijaże... jeżeli baza nic nie da to nie wiem.. najwyżej wezmę cień ze sobą i będę poprawiać co jakiś czas..
![]() a mam jeszcze pytanie odnośnie butów.. troszkę mi się zsuwają (kupienie rozmiar mniejszych kompletnie odpadało, bo nie wcisnęłabym nogi), w dodatku zdaje mi się, że moga mnie trochę obetrzeć myslałam o kupieniu wkładek żelowych, widziałam takie z kiwi bodajże, tylko czy załatwi ona te obie sprawy jednocześnie? Dodam że na pewno będę miała rajstopy/pończochy.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

może któraś z Was ma podobne i już coś wymyśliła?

, bo poloneza nie tańczę to nie wiem jak wygląda ich komitywa.
ciesze sie ze mam swojego Tż i nie mam takich problemów

Ja byłam na próbnej fryzurze ale jakoś nie widzę w tym nic złego... Wręcz przeciwnie, nie spodobało mi się jak wyglądam i teraz przynajmniej mogę zmienić zdanie

krawcowa miała mi już ostatecznie pokazać sukienkę w środę, a przełożyła na jutro, w dodatku jeszcze nie ostateczna przymiarka, boję się że mi ją odda dzień przed albo co gorsza w dniu studniówki
został tylko tydzień! 
ale mam za krótkie włosy :/