Studniówkowiczki 2011 :) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 20:33   #2671
any_03
Raczkowanie

Dot.: Studniówkowiczki 2011 :)

zamówiłam tą sukienkę której zdjęcie dodaje w załączniku
poradźcie jakie dodatki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1397375674.jpg (13,1 KB, 32 załadowań)
any_03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:38   #2672
ImmortalLover
Zakorzenienie

Any mnie się niebieska podoba

Udanej imprezy jutro

Zastanawiam się, czy na 100dn TŻ nie zrobić sobie zwykłej "cebulki" i grzywkę wymodelować... Maluję się sama,ale mam taki sam problem jak Jamajka. Po kilku godz cienie mi się"zbierają";/

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:40   #2673
Izmaa
Raczkowanie

ptakassia życzę udanej zabawy!

Cytat:
Napisane przez mimisia00
Dziewczyny a na jakie fryzury się zdecydowałyście?
to mój typ, mam bardzo długie włosy, a nie podobają mi się mocne loki, wolę własnie coś w stylu takich fal
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg studniówka.jpg (35,6 KB, 42 załadowań)
Stary 2011-01-06, 20:40   #2674
any_03
Raczkowanie

ImmortalLover też mi się podobała ta niebieska bardziej, ale miała ona ledwo ponad 60cm dlugości bez ramiączek, a ta czarna o całe 10cm dłuższa a to bardzo dużo biorąc pod uwagę, że przy moich 175 wszystko jest za krótkie
Stary 2011-01-06, 20:44   #2675
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez any_03 Pokaż wiadomość
ImmortalLover też mi się podobała ta niebieska bardziej, ale miała ona ledwo ponad 60cm dlugości bez ramiączek, a ta czarna o całe 10cm dłuższa a to bardzo dużo biorąc pod uwagę, że przy moich 175 wszystko jest za krótkie
no to faktycznie by nieciekawie wyglądało...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-01-06, 20:44   #2676
Izmaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez any_03 Pokaż wiadomość
zamówiłam tą sukienkę której zdjęcie dodaje w załączniku
poradźcie jakie dodatki?

ja zawsze stawiam na srebro ale ewentualnie pasują również czerwone dodatki tak jak tu już jedna z nas ma
Stary 2011-01-06, 20:50   #2677
mimisia00
Raczkowanie

Kurcze ja w rozpuszczonych nie mogę, bo mam wyciete plecy i wszystko zaslonią, zreszta loki mi nawet nie wytrzymają. Chciałam jakiegos koka i francuzy z jednej strony. Ale nigdzie nie moge znalezc jakiegos pasujacego zdjeica...
mimisia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:56   #2678
any_03
Raczkowanie

myślicie, że odpowiednia na studniówke?

chyba się zdecyduje na złote/srebne/ czerwone, albo zaszaleje z błękitnymi dodatkami?

odnośnie fryzury- fryzjera mam umówionego, ale wgl nie mam pomysłów fryzury na moje długie, cienkie włosy może któraś z Was ma podobne i już coś wymyśliła?
Stary 2011-01-06, 21:06   #2679
alkaaa00
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Izmaa Pokaż wiadomość

to mój typ, mam bardzo długie włosy, a nie podobają mi się mocne loki, wolę własnie coś w stylu takich fal
Oj piękna fryzura <3. Też bym chciala takie długie wlosy
Stary 2011-01-06, 21:09   #2680
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Schoko Pokaż wiadomość
Ja też zazdroszczę.

Dzięki dziewczyny, ja też mam nadzieję, że to była dobra decyzja.
Pewnie, że dobrze, najgorzej to po własnej studniówce mieć wyrzuty sumienia z powodu skrzywionej miny partnera

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 21:37   #2681
almer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izmaa Pokaż wiadomość
ptakassia życzę udanej zabawy!

Też mi sie podobają takie delikatne fale
almer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 22:10   #2682
newmoongirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosicaa Pokaż wiadomość
no jeszcze lepsza i jak.. udało jej się wyłonić drogą eliminacji tego jedynego? haha
No wiesz, wybrała najwyższego i "najwyględniejszego", więc to chyba dodatek jak torebka czy buty... Po 100dniówce opowiem Wam jak ta para się bawiła , bo poloneza nie tańczę to nie wiem jak wygląda ich komitywa.

Ja tam postanowiłam iść sama, chociaż przyjaciółka podstawiła mi swojego kuzyna, ale po tym jak na imprezie powiedział jedno zdanie w ciągu 7 godzin ("Podasz orzeszki?"), dałam sobie spokój.

Aha i miłej zabawy jutrzejszym i sobotnim studniówkowiczkom .

newmoongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 23:06   #2683
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

dziewczyny jak czytam o tych waszych :przypadkowych kandydatach na partnerów to włos jezy mi sie na glowie ciesze sie ze mam swojego Tż i nie mam takich problemów
Stary 2011-01-06, 23:57   #2684
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez MoccaChocolata Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem troszkę przerażona tym co tu piszecie. Rozumiem dziewczyny, które idą na studniówkę ze swoimi chłopakami, bądź dobrymi przyjaciółmi, ale brac kogokolwiek zeby z kims isc Myślałam, że czasy średniowiecza już minęły i dziewczyny nie są uzależnione od facetów. Bardzo współczuję...

Poza tym z tym całym studniówkowym szałem to chyba troche przegięcie... Próbne fryzury?? Może jeszcze tygodniowy wyjazd do spa?
studniówkowy szał ty chyba nic złego;p jestem strasznie podekscytowana moją 100-dniówką na przykład Ja byłam na próbnej fryzurze ale jakoś nie widzę w tym nic złego... Wręcz przeciwnie, nie spodobało mi się jak wyglądam i teraz przynajmniej mogę zmienić zdanie Nie chciałam się wkurzać godzinę przed imprezą, że źle wyglądam A co do partnerów to się zgadzam, nie wiem z czego ta cała tragedia z powodu braku partnera trochę to śmieszne

Cytat:
Napisane przez NoPasaran Pokaż wiadomość
dziewczyny jak czytam o tych waszych :przypadkowych kandydatach na partnerów to włos jezy mi sie na glowie ciesze sie ze mam swojego Tż i nie mam takich problemów
Ja też mam swojego Tż ale na studniówkę go nie zabieram W naszej szkole od początku jest tradycja, że zarówno połowinki jak i studniówka są bez osób towarzyszących przez co nie ma problemu Na początku się zdenerwowałam a teraz strasznie się ciesze wybawię się na maxa z moimi koleżankami i kolegami z klasy impreza będzie na pewno niezapomniana a z naszymi Tż-tami... każda by siedziała i się migdaliła tylko hehe;p więc jestem zadowolna
zuken jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 00:02   #2685
ciastkarniaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NoPasaran Pokaż wiadomość
dokładnie, dobrze że są. Może to głupie ale ja w 1 LO myślalam jak to będzie i z kim pójdę na studniówkę

28.09.2009

back to lloret de mar - 25.08-08.09, Don Juan Center ***

/ tourism & recreation - second grade
winter sesion.. .
ciastkarniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 07:29   #2686
nini_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jamajka007 Pokaż wiadomość
a ja mam problem z makijażem... zawsze cienie po ok godzinie gromadzą mi się w zagięciu powieki... zupelnie nie wiem, co mam robić, próbowałam różnych sztuczek, ale niespecjalnie działały.. no i to nie jest kwestia kiepskiej jakości cieni - z tymi droższymi też się tak działo
Użyj bazy pod cienie i dokładnie wklep ją w powieki, mnie to pomogło i makijaż trzymał się całe wesele. Ostatnio używałam takiej: Kobo Professional - Eyeshadow Base - wygładzająca i utrwalająca baza pod cienie

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
studniówkowy szał ty chyba nic złego;p jestem strasznie podekscytowana moją 100-dniówką na przykład Ja byłam na próbnej fryzurze ale jakoś nie widzę w tym nic złego... Wręcz przeciwnie, nie spodobało mi się jak wyglądam i teraz przynajmniej mogę zmienić zdanie Nie chciałam się wkurzać godzinę przed imprezą, że źle wyglądam A co do partnerów to się zgadzam, nie wiem z czego ta cała tragedia z powodu braku partnera trochę to śmieszne

Ja też mam swojego Tż ale na studniówkę go nie zabieram W naszej szkole od początku jest tradycja, że zarówno połowinki jak i studniówka są bez osób towarzyszących przez co nie ma problemu Na początku się zdenerwowałam a teraz strasznie się ciesze wybawię się na maxa z moimi koleżankami i kolegami z klasy impreza będzie na pewno niezapomniana a z naszymi Tż-tami... każda by siedziała i się migdaliła tylko hehe;p więc jestem zadowolna
W mojej klasie też takie cyrki się dzieją. Dziewczyny szukają na siłę partnerów, a potem albo ryczą, że odmówił (a jak zapraszają prawie obcych chłopaków to się często zdarza), albo przychodzą już z nimi na próby i zupełnie ze sobą nie gadają. Jest nawet taka para, która wygląda jakby się sobą brzydziła, bo starają się nawet w polonezie jak najmniej się dotykać, rękoma oczywiście... To jest dopiero porażka. Ja w takiej sytuacji poszłabym sama....

Mnie się właśnie ten zwyczaj podoba, żeby tylko osoby z klasy poszły, bo to ma być nasza ostatnia impreza i my powinniśmy się bawić razem, a u nas w szkole to wychodzi jakaś licytacja- kto przyprowadzi przystojniejszego kolesia, nie ważne czy on z Tobą rozmawia czy nie, ważne żeby był jakikolwiek
Stary 2011-01-07, 08:12   #2687
groszek0903
Raczkowanie

hej dziewczyny ) ja mam problem z włosami nie wiem co by tu z Nimi zrobić a są długie i dość grube ;d za to okropnie wypadają ;P jeśli macie problem z makijażem to Wam coś podpowiem ;d wpiszcie w google "ciasteczko25" tam laska pokazuje wszystko ;d jak zrobić makijaż i jakimi kolorami, pooglądajcie kilka filmików i makijaż napewno zrobicie same )
groszek0903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 09:11   #2688
wink737
Zakorzenienie

groszek, to ja mam podobne włosy i podobny problem wypadania ale liczę, że fryzjer - do którego się jeszcze nie zapisałam coś wykombinuje

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 09:15   #2689
paulaa6

Ja też mam takie włosy, nawet dłuższe ale nie wyobrażam sobie rozpuszczonych włosów 10 godzin, będzie strasznie gorąco i będą przeszkadzać na karku.
Mi się spodobała ta fryzura :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura+dzienna+z+elementami+warkoczy+;).jpg (42,3 KB, 81 załadowań)

💕
paulaa6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 10:05   #2690
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
kurcze, fajnie szkoda że u nas tak nie ma... co prawda problemu z partnerem nie mam, bo mam TŻ, ale fajnie byłoby tak pobawić się tylko w naszym gronie, bo faktycznie z takiej studniówki wychodzi trochę migdalenia się w parach, a tak można byłoby się wybawić nieźle

ja dzisiaj już powoli zaczynam się denerwować krawcowa miała mi już ostatecznie pokazać sukienkę w środę, a przełożyła na jutro, w dodatku jeszcze nie ostateczna przymiarka, boję się że mi ją odda dzień przed albo co gorsza w dniu studniówki został tylko tydzień!
w dodatku do 5 miała do mnie pani zadzwonić żebym odebrała buty a tu dalej nie dzwoni sama chyba muszę zadzwonić...
a jak już mi się zebrało na narzekanie to TŻ nie ma jeszcze butów ani krawatu
a dzisiaj rozpoczynam "solariowanie" może od tego słoneczka mi się humor poprawi

P.S. macie może jakieś zdjęcia takich luźnych koków? bo kiedyś miałam masę na kompie, potem skasowałam, a teraz szukam w googlach i nie znajduję takich ładnych, a muszę pokazać fryzjerce co chcę

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 11:20   #2691
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulaa6 Pokaż wiadomość
Ja też mam takie włosy, nawet dłuższe ale nie wyobrażam sobie rozpuszczonych włosów 10 godzin, będzie strasznie gorąco i będą przeszkadzać na karku.
Mi się spodobała ta fryzura :
Cudo ale mam za krótkie włosy :/

Stary 2011-01-07, 11:32   #2692
MoccaChocolata
Raczkowanie

Dziewczyny mam takie pytanie z innej beczki. Do jakiej sukienki pasuja czarne rajstopy? Nienawidze cielistych i na pewno ich nie załoze wiec sukienki musze szukac tez pod tym kątem....

a w ogóle ile płacicie za Wasze studniówki? My 650 zł za pare. 350 zł za siebie. Juz z samego tego powodu nie opłaca sie nikogo brac. Mamy studniówke w Sheratonie (Warszawa) 5-tego lutego.

I kolejna sprawa, jak rozwiązujecie sprawe alkoholu? Ochroniarze przeszukuja torebki przed, wiec nie ma możliwości wniesienia czegokolwiek w tradycyjny sposób. Wiem, że niektóre wkładaja piersiówki za podwiązki albo proszą rodziców zeby cos wniesli ale nie wiem jak to bedzie wygladalo...

Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego.

Edward John Phelps

Pozdrawiam,

MoccaChocolata

Edytowane przez MoccaChocolata
Czas edycji: 2011-01-07 o 11:49
MoccaChocolata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 12:01   #2693
okej01
Raczkowanie

To może i mi coś poradzicie Kupiłam sobie ładną, dziewczęcą sukienkę firmy venitti. Nie mam swoich zdjęć, ale znalazłam innej użytkowniczki, chyba nic się nie stanie, jeśli wstawię. Zastanawiają mnie dodatki Myślę, że czarne byłyby najlepsze...ale nie mam pomysłu. Ramiączka sukienki będą zawiązane w inny sposób, taki jak na zdjęciu tej samej sukienki w załączonym zdjęciu, w innym kolorze.
Macie pomysły? Chodzi mi o dodatki typu kolczyki, bransoletki, łańcuszki, buty. Z tymi butami też jest tak, że chciałabym mieć je wysokie na jakieś 4cm-wtedy po prostu wygląda się ładnie. Ale mój partner jest tak samo wysoki jak ja, około 170, może będzie lepiej jak postawi włosy :< A płaskie buty na studniówkę średnio do mnie przemawiają.
Będę wdzięczna za Wasze koncepcje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1399500375.jpg (10,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1399500375_1.jpg (8,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1399500375_2.jpg (15,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 156045_166670903372114_166664406706097_308359_962605_n.jpg (27,3 KB, 32 załadowań)
okej01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 12:02   #2694
mmalinowa
Zadomowienie

MoccaChocolata
myślę, że do bardzo wielu sukienek, zwłaszcza czarnych, ale kontrastujące też mogą być, w załączniku masz kilka inspiracji, chociaż te sukienki niekoniecznie mi się podobają, ale fajne połączenia kolorystyczne
przedostatnia bardzo ładnie się prezentuje (ta czarna ze złotym paskiem na dole), ostatnia którą wkleiłam - bardzo podoba mi się ta sukienka i myślę że w połączeniu z czarnymi rajstopami i czarnymi szpilkami było by
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maxi-mini-i-czarne-rajstopy_3862_6.jpg (15,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z6581160X.jpg (35,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica-alba-letterman-03.jpg (149,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z5846225X.jpg (51,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg normal_c5bb5d2ee5985a03b201f20d144cd169%5B1%5D.jpg (21,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cf_500x640.jpg (25,0 KB, 18 załadowań)

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2011-01-07, 12:06   #2695
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
I kolejna sprawa, jak rozwiązujecie sprawe alkoholu? Ochroniarze przeszukuja torebki przed, wiec nie ma możliwości wniesienia czegokolwiek w tradycyjny sposób. Wiem, że niektóre wkładaja piersiówki za podwiązki albo proszą rodziców zeby cos wniesli ale nie wiem jak to bedzie wygladalo...
pamiętam, że na półmetku chłopaki wnosili w marynarkach, dziewczyny które miały szersze sukienki jakoś przyklejały, przywiązywały do nóg lub do sukienki

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2011-01-07, 12:17   #2696
Gosicaa
Raczkowanie

Cytat:

a w ogóle ile płacicie za Wasze studniówki? My 650 zł za pare. 350 zł za siebie. Juz z samego tego powodu nie opłaca sie nikogo brac. Mamy studniówke w Sheratonie (Warszawa) 5-tego lutego.
wow!:O 320 za pare.. z kamerzysta, fotografem 420

Nie mów mi jak mam żyć bo nie będziesz za mnie umierać.

Gosicaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 12:22   #2697
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nini_ Pokaż wiadomość
Użyj bazy pod cienie i dokładnie wklep ją w powieki, mnie to pomogło i makijaż trzymał się całe wesele. Ostatnio używałam takiej: Kobo Professional - Eyeshadow Base - wygładzająca i utrwalająca baza pod cienie
Ja miałam bazę z Inglota i nawet szybciej schodziły

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 12:49   #2698
MoccaChocolata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
MoccaChocolata
myślę, że do bardzo wielu sukienek, zwłaszcza czarnych, ale kontrastujące też mogą być, w załączniku masz kilka inspiracji, chociaż te sukienki niekoniecznie mi się podobają, ale fajne połączenia kolorystyczne
przedostatnia bardzo ładnie się prezentuje (ta czarna ze złotym paskiem na dole), ostatnia którą wkleiłam - bardzo podoba mi się ta sukienka i myślę że w połączeniu z czarnymi rajstopami i czarnymi szpilkami było by
dzieki, ale nie wiem czy zdecydowałabym sie na czarna sukienke, czarne rajstopy i czarne buty.... to chyba za duzo, bo wszystko sie zleje, ale ostatnia sukienka tez mi sie bardzo podoba i do takiej nie mialabym oporów zeby załozyc czarne rajstopy.. Podoba mi sie tez to polaczenie czarnych rajstop z sukienka jessici alby. A co myslicie o grubszych rajstopach? takich jak legginsy, nieprześwitujących ? bo wszyscy mi mówia ze na studniowke nie pasuja :conf used:

Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego.

Edward John Phelps

Pozdrawiam,

MoccaChocolata
MoccaChocolata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 12:55   #2699
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
dzieki, ale nie wiem czy zdecydowałabym sie na czarna sukienke, czarne rajstopy i czarne buty.... to chyba za duzo, bo wszystko sie zleje, ale ostatnia sukienka tez mi sie bardzo podoba i do takiej nie mialabym oporów zeby załozyc czarne rajstopy.. Podoba mi sie tez to polaczenie czarnych rajstop z sukienka jessici alby. A co myslicie o grubszych rajstopach? takich jak legginsy, nieprześwitujących ? bo wszyscy mi mówia ze na studniowke nie pasuja :conf used:
najważniejsze, żebyś Ty się dobrze czuła, ja nie miałabym żadnych oporów przed założeniem takich rajstop

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2011-01-07, 13:22   #2700
Jamajka007
Zakorzenienie

No cóż.. poszukam dziś jakiejś bazy (poszperałam już troche na kwc), porobię próbne makijaże... jeżeli baza nic nie da to nie wiem.. najwyżej wezmę cień ze sobą i będę poprawiać co jakiś czas..

a mam jeszcze pytanie odnośnie butów.. troszkę mi się zsuwają (kupienie rozmiar mniejszych kompletnie odpadało, bo nie wcisnęłabym nogi), w dodatku zdaje mi się, że moga mnie trochę obetrzeć myslałam o kupieniu wkładek żelowych, widziałam takie z kiwi bodajże, tylko czy załatwi ona te obie sprawy jednocześnie? Dodam że na pewno będę miała rajstopy/pończochy.

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości