|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2672 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Dzieki dziewczynki za gratki
![]() ![]() Termin mam na 15 paźdiernika, ale bedzie cc wiec moze i wczesniej sie da. Ursull ![]() Eve gartuluje Ci corci - fajnie miec parke i ladne bedzie miala imie , ale u nas w rodzinie juz jest. U nas dziewczynka to bedzie Lena a chlopiec tez ............Lena ![]() Madzia Tobie tez gratuluje bardzo bardzo - powiedz na kiedy masz termin, moze jakos blisko mnie? Seona no jaja ![]() ![]()
#2673 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
iwcia dens gratuluję !!!!
![]() ![]() ![]() Chciałam się pochwalić, że 5 marca o godz. 8 przyszła na świat w domu Hania. Waży 3700g i ma 52cm. Poród dużo trudniejszy niż Kaliny ale było warto. Jak się ogarnę to napiszę coś więcej buziaki
![]() |
#2674 |
Rozeznanie
|
Kaalinaa dziekuje i Tobie tez gratuluje - jestem pierwsza hihi . To w wolnej chwili zdaj relacje i napisz czy rodzilas w domku jak chcialas? buziaki dla Was dzielne dziewczynki
a i zapomialam Zabka czesc i dzieki i tez wychodz z ukrycia i pisz czesciej ![]()
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULUJĘ ![]() ![]() ![]() Koniecznie opisz co i jak i jak się czujecie. Zdjęcie Hanii też bym chciała zobaczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() cudowne wieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
Kalina gratuluje!!! Buziaki dla malenstwa i ogromne przytulaski dla ciebie!!
Iwcia witaj i tez gratuluje!!
Weronisia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewelain1987 Czas edycji: 2011-03-06 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
Iwcia - my się nie znamy (to znaczy ja Ciebie tak bo czytałam wątek od początku
![]() ![]() ![]() kalina ![]() ![]() Pamiętacie jak prosiłam o kciuki dla koleżanki? Teraz mogę tylko prosić o modlitwę. Urodziła synka pod koniec 26 tygodnia. Waży 800g i ma trochę ponad 30cm. Pomoc jej i jej męzowi pochłania mnie teraz całkowicie no i cały czas zamartwiam się o małego, także wybaczcie jeszcze na trochę moją nieobecność... |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zadomowienie
|
Monia usciskaj rodzicow, teraz faktycznie tylko mozemy sie modlic..mam nadzieje ze maluszek jest silny i wytrzyma.
#2680 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia dens moje gratulacje
![]() Kalina witamy na świecie malutką Hanię ![]() ![]() Mooonia trzymam ![]()
#2681 |
Zakorzenienie
|
Kaalinaa, to już!!! ??!!! Gratulacje!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekamy na zdjęcie małej Hani!!! ![]() Mooonia, ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Iwcia dens - witaj i przyjmij gratulację. Mooonia - będę się modlić i trzymać kciuki. Mam nadzieję , ze mała kruszynka ma w sobie silną wolę życia i Bóg pozwoli cieszyć się nim swoim rodzicom. Trzymam też za Ciebie kciuki, żebyś miała więcej siły i pozytywnej energii, którą obdarzysz rodziców maluszka. :buziak: Kalina- jak będziesz miała więcej siły to napisz proszę jak wygląda domowy poród. ![]() Całuski dla Ciebie , bobasa i malutkiej starszej siostrzyczki. Magaduha - witaj ![]() a Maugoszatka, to jak się miewa ? wszystko w porządku ? kto wie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Rozeznanie
|
Kalina, ale super
![]() Iwcia, cześć, ja ciebie i Szymusia doskonale pamiętam. Gratulacje ![]() ![]() ![]() Żabula, Magducha tak samo jak Iwcia, macie się czasem odzywać ![]() ![]() Magducha, gratuluję, a ty kiedy masz termin? Manolita, śliczna z ciebie kobietka ![]() ![]() ![]() Ursull, ale ja głupia jestem, cały czas sądziłam, że wy mieszkacie w Irlandii ![]() Monia, trzymam kciuki za maleństwo. Eve, gratuluję córci, będziesz miała parkę ![]() ![]() Właśnie, jak się miewa Maugoszatka i Gosikk? Meldować się ![]() Od tygodnia obiecuję sobie, że zacznę odchudzanie i nic z tego nie wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Nasz wątek przeglądają:Aniszonka i Arilka, dziewczyny, ujawnijcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, co z naszymi Gosiami??? Maugosztka, Gossik??? Maugoszatka, zna już płeć?
![]() ![]() Katrin, u mnie z dietą jak u Ciebie, max. 3 dni wytrzymam, a teraz wypadło mi wesele 30 kwietnia ![]() ![]() ![]() I jestem jeszcze na zwolnieniu, bo mnie gardło boli, mam chrypkę i katar. Nienawidzę siedzieć w domu, chcę do pracy ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2011-03-07 o 11:04 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że watek słabo sie rozwija. Czasu nie macie albo weny
![]() Zastanawiam się gdzie znajdę używane ślizgawki i domki do ogrodu. Na all wszystko nowe i w cenach, które raczej mnie nie zachwyciły.... a może takich rzeczy nie warto kupować używanych, jak myślicie? Moja mała mądrala ciągle skacze i na wszystko się wspina. Dzisiaj próbował wspiąć się na umywalkę. Na zakazy reaguje : chowając buzię i udając , ze go po prostu nie ma ![]() Seona, Katrin - dzięki za komplement, ale to tylko zdjęcie w dobrym świetle ![]() Seona - zdrowia życzę. Te wszystkie choróbska przez tą nijaką i zmienna pogodę. Jutro dzień kobiet. Lubicie, obchodzicie to święto ? Brzuchatki odezwijcie się, co z Wami i maleństwami ?!
Edytowane przez manolita Czas edycji: 2011-03-07 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Kalina, jeszcze raz najserdeczniejsze gratulacje, opisz koniecznie poród, jak się czułaś rodząc w domu ![]() ![]() ![]() Iwcia dens, gratuluję ciąży i życzę córci ![]() ![]() Cinusiowa, super myszka była z Ninki ![]() ![]() Monia, mocno trzymam kciuki za synka przyjaciółki i mam ogromną nadzieję że wszystko będzie dobrze ![]() Seona, trzymam kciuki za przyjaciółkę ![]() Ursull, miłego pobytu w Polsce ![]() Katrin, jestem i wszystko jest ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
nasz watek upada, malo was ma czas i ochote tu pisac, ja przyznam sie ze czytam codziennie ale nie mam weny odpisywac zreszta u mnie nic sie nie dzieje ciekawego, Wercia jest juz zdrowa nie kaszle wiec jest ok, a ja mam pytanie do was jakie czytacie ksiazki? moze plecicie mi? chcialabym wypozyczyc w bibliotece ale niechce juz romansow typu harleqin tylko takie z sensem, takie co maja nam cos do przekazannia. mam nadzieje ze mnie rozumiecie?
#2688 |
Zadomowienie
|
Bryyyyy wieczór
![]() Nie było mnie tu kope dni, więc przepraszam i biorę sie za czytanie co u was. Nie mam za wiele czsu więc pewnie tylko części mi sie uda nadrobic a mam chyba z 6 stron ![]() ![]() ![]() Ewelain - widze ż dietkowanie ładnie Ci idzie ![]() cinka - mam tego shape ![]() ![]() kaalinaa - gratuluję ![]() gosikk_s - teraz czekamy na Twój poród ![]() katrin - oj to faktycznie mieliście bardzoo udany wieczór walentynkowy ![]() cinka - a lubi Ninka takie place zabaw z pilkami? nie oi się? bo Igor to straszny cykor. maugoszatka - nie chcij zaparcia kobito, lepiej lykaj węgielek na srakusie. Oczy odmawiaja mi posłuszenstwa, wybaczcie, jutr zas troszkę poczytam, doranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nina placów z kulkami się wcale nie boi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Pustki... Cinka, Ty adwokat jesteś
![]() ![]() ![]() Ursull, widzę, że spotkałyście się z Mariką??? ![]() ![]() Też jestem ciekawa tego porodu Kaaliny w domu ![]() Moonia, jak ten Chłopczyk, pliss, pisz coś, co tam słychać?????? Nie mogę przestać o Nich myśleć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Nie muszę... Ja mam kontakt z wieloma osobami i wiem dlaczego nie piszą ale skoro same tego nie napisały tutaj, to ja tym bardziej za nich nie zamierzam... Prawie wszystkie dziewczyny czytają ten wątek codziennie, a nie będą się udzielać nawet, jak będzie umierał... Nie wszystkie ale większość z jednego powodu i nie jest nim brak czasu, weny itp. Nie będę robić za niczyjego adwokata, bo potem wszyscy na mnie się obrażą
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
U mojej Koleżanki niestety negatywnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moonia, co u tego chłopca, pociesz jakoś, że tam chociaż lepiej????? Cinka, fajna ta Twoja marszczynoska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mam paskudny dzień już prawie za sobą
![]() Fatalnie się czuję, ze zdwojoną siłą odezwały się moje problemy sercowe. I najważniejsze - byliśmy u dentystki. Tomek uparciuch dał sobie zajrzeć do buzi, nawet dał wyczyścić taką małą szczoteczką i podmuchać wiaterkiem. Na jedynkach i dwójkach / wstyd mi strasznie i żal, i w ogóle / ma początki próchnicy. Na następnej wizycie może uda się wyczyścić to i założyć maleńkie plomby : ![]() Lekarka powiedziała żebym winy nie przenosiła wyłącznie na siebie / a na kogo mam ?/ bo czasami tak bywa ,że jedni mają mocniejsze a inni słabsze zęby ![]() ![]() Z drugiej strony coś mi mówi, żebym aż tak nie przesadzała, bo inni mają większe problemy . Ciekawa jestem co lub kto stał się powodom do opuszczenia wątku ![]() Przykro mi, bo nie ukrywam ,że fajnie było poczytać Was, oderwać się na chwilę od obowiązków dnia codziennego. Wracajcie !!!! Cinka - Ninka ma superaśną minkę. Śliczna dziewczynka, jest słodka ale nie przesłodzona / nie wiem czy mnie zrozumiesz ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2011-03-09 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
Manolita nie obwiniaj sie, po prostu ma slabsze pierwsze zabki od innych..a maluszek myje zabki? ile razy w ciagu dnia? moja niunia myje z 3 -4 razy dziennie zabki i narazie ma zdrowiutkie ale chyba dlatego ze ma je po moim mezu bo ja mam bardzo slabe zeby i szybko atakuje je prochnica.
niewiem gdzie sa dziewczyny i nie mam pojecia z jakiego powodu..
#2697 |
Zakorzenienie
|
Manolita, Ewelain, nie dobijajcie mnie z tym myciem zębów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że ja tylko tak oi sobie a nie poodpisuję...
Dziękuję za kciuki i wpsarcie. Jesteście kochane. Pytałyście o małego więc piszę: JEST DOBRZE. Wczoraj odłączyli go od respiratora, Lekarze są w szoku jaki on jest silny. Dzielnie walczy, kochany maluch. Jego mamę wypisali dziś ze spzitala i to chyba dla niej jest najgorsze, bo ma ok 2 godziny drogi pociągiem do spzitala do małego. No ale wiadomo, że to nie oprzeszkoda i i tak będzie tam codziennie. Na oddziale jest kilka takich skrajnych wcześniaków, ale on jest w najlepszej kondycji. Narazie nic u niego nie stwierdzono, w sensie żadnych wad i chorób. Tylko z tego co zrozumiałam to jeszcze nie widzi, ale to nie znaczy że nie będzie widział, tylko w takim skrajnym wcześniactwie to norma. My się modlimy i wspieramy ich psychicznie, bo narazie tylko tak możemy im pomóc. Trzymajcie się dziewczyny i jeszcze raz dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Moonia, jedna dobra informacja dzisiejszego dnia. Pisz co tam będziesz wiedzieć, jak mały ma na imię?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() współczuję ![]() Cytat:
![]() ad. 2 nie masz o co się obwiniać ![]() Cytat:
![]() Pamiętam, że jak Dawid leżał w szpitalu to też były takie maleństwa, a ja myślałam, że on taki mały ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.